Återberättning i bilder...

18årsdagen! 
Finpaketet
Jag och min vackra student!
18årsfest
Prestentas
Systeryster behind the vinglas
Vad som hände här behöver inte kommenteras. Benjamin och Christoffer får stå för sig själva.
Miiin fina på Hagabion
Sommarläsning
 

18

Födelsedagsbarnen!
Mina (glada) pärlor
Fina Osckis och jag
Dagen-efter-frukost med Jack-attack och Lobis!

Kappsäcken och jag

Hallå i sommarblåsten!

Just nu sitter jag solo, bortsett från min kappsäck, på tåget på väg till Stockholm. Jag har nu tagit sommarlov och det var fan på tiden. Jag har aldrig känt mig så sliten i kropp och knopp som nu. Det beror både på grund av allt slutspurtpluggande men också på grund av hur mycket festande och flängande det varit den senaste tiden. Jag har knappt varit hemma på tre veckor. Sovit lite här och var. Levt i två väskor (varav en är en tygpåse så den räknas knappt haha).

Meeeen, nu låter det som om jag klagar. Varför jag är så sliten är för att jag också haft så roligt! Plugget har väl inte varit en dans på rosor men alla fina kvällar med skratt och kärlek är värt alla kroppsliga krämpor tusen gånger om. Och fler kommer det bli. Inte minst imon, då fyller jag 18år! Det kändes nästan sjukt att skriva. A r t o n. Hur länge har inte jag velat fylla det haha. Inte för att jag låtit min ålder hindra mig från att göra saker så ska det bli så jävla skönt att få det svart på vitt.

Jag är som sagt på väg upp till Stockholm nu. Jag ska gå med pappa på hans filmpremiär. Så jag kommer fira min första natt som artonåring i Stockholm, med min pappa... Haha. Men på kvällen blir den andra bullar. Först kommer släkten på kalasis! Men sen ska jag och hela tjejligan (det där lät ju coolt) till Valand. Det är öppning av Rosébaren och vi har vip-biljetter så det lär bli trevligt! Det kommer bli så roligt att gå ut och dansa med nästan hela gänget! Tyvärr kommer några hjärtan att fattas men det får vi ta igen vid ett senare tillfälle.

Långt inlägg men det var ju ett tag sen vi hördes. Hoppas allt är fint med er!

Pussar!!


MÅNDAG

Morsning korsning!
 
Inatt blev det inte mycket till sömn. Inte konstigt då man inte träffat sin syster på massa massa långlång tid och har mycket snicksnack att ta igen. Idag har jag psykologiprov och spanska nationella. Det ska bli skönt att bocka av dem båda! Ikväll är det fotbollsmatch på schemat och därefter bär det hem till Tove i götlaborg. Back to livet i en resväska. 
 
Puss
Fina Mackan och jag på Amandas studentis! Nästa vecka är det hans tur... Wuppwapp!

livet som nomad

Jag har varit borta några dagar utan dator, därav inget bloggande. Jag har haft mitt liv i fyra kassar som släpats hit och dit. Dock har kameran hängt med under hela resan så ni har ett x antal bildregn att vänta er!
 
Pussar!
 
Instagram: @signegry

ASOS

När jag kom hem igår slank jag av en händelse in på Asos... Det är något min ekonomi lär få ångra. Det finns ju hur mycket fint som helst! Alla skatter nedan hittar ni på här.

RSS 2.0