skolfint.

Godkvällis!
Just nu hänger jag och Maddebebban i mitt (nystädade) rum och lyssnar på musik. Om en stund kommer Carlan och Jensmens. Vi ska kika på film och äta onyttigheter. Låter som en plan lik ljuv musik för mina öron! 
'
En positiv sak med att börja skolan är att man får inhandla lite nytt, fint skolmaterial. Allt nedan hittar ni på Åhlens. Slog in två böcker igår. De blev tjusiga må jag säga!
 
 
 

Friiday

Hej där!
Igår var en jäkligt tung dag. Det har varit kaos det senaste. Tyvärr kan jag inte gå in på det för mycket. Kanske att jag kan berätta om en vecka men just nu är sekretessbelagt. Det är skitjobbigt, det är ju nu när det är jobbigt som man behöver stöd och råd. Men jag är iallafall inte ensam i det här. Det är skönt. 
'
Idag ska jag försöka gå in hundraprocentigt på alla lektioner och slippa ta med mig plugg hem. Jag har redan två inlämningar till nästa vecka och behöver inte mer på to-do-listan. Jag har inga planer för ikväll faktiskt. Mina päron är inte hemma så jag ska kanske bjuda över lite vänner på mys. I don't know. We'll see about that!
Ha en fin fredag sötnosar!
'
Några bilder från mitt rummi. Klockan är nyuppsatt och smyckeshängaren är nyinstallerad. De är två saker jag har på lån nu när Agnes pluggar i Bergen... :) Saknar henne!!! 





Torsdag

Go'mörra!
Mår ni bra? Det är redan torsdag och för mig har den här veckan bara runnit som sand genom mina fingrar. Den har gått fort och smidigt helt enkelt. Igår på insparksgrillningen gick det så jäkla bra! Det kom fler folk än väntat och biljett på biljett såldes till insparksfesten. Det kom också några vänner, from outside the school, och stöttade lite haha. Vi spelade volleyboll, kubb, pratade och hade det bra! Lyckad kväll. Hoppas alla ettor som kom också tyckte att vi i kåren gjort ett bra jobb! :)

Nu måste jag rusa! Pussss

Gör något.

God morgon! 
Är allt väl med er? Jag hade inte klagat om jag fått en extra timmas sömn men jag får ta en powernap på bussen till skolan istället. Idag vankas det, förutom vanlig skola, insparksgrillning! Den kommer hållas i slottskogen. För kårmedlemmar kommer det bjudas på korv med bröd, olika aktiviteter, myshäng och andra trevligheter. Igår stod det att det skulle vara kanonväder idag men just nu är det kusligt grått ute... Hoppas det spricker upp under dagen!
'
Puss och kram


Fina och visa ord av Michaela Forni

Ett fel närmare rätt.

Först tänkte jag skriva förlåt för det något mindre positiva inlägget nedan men det tänker jag inte göra. Varför be om förlåtelse för något som är mänskligt? Det är mänskligt att inte alltid befinna sig på en våg av lycka och glitter. Man ska vara ärlig mot sig själv.
'
Jag hade tänkt visa er min hylla idag men jag tror faktiskt att jag ska stänga av datorn för dagen. Istället ska jag trotsa regnet och jaga en fotboll på en lerig gräsplan. Sen ska jag titta på en film och bara vara. Sådeså.
'
Ta hand om er så hörs vi imon. Då har jag förhoppningsvis lite mer livsgnista.
Puss

gårdagens.


le liv

Livet snurrar runt som i en karusell men det finns ingen paus-knapp. En lång lista med saker som ska göras men en genomskinlig motivation. Magen som susar och gnyr, den undrar vad som händer samtidigt som hjärtat värker av utebliven närhet. All ångest och oro fastän livet egentligen är helt jävla magiskt. All feghet som sköljer bort det lilla mod som en gång fanns. Viljan, glädjen och lättsamheten är borta.

Snicksnack

Hej där!
'
Gårdagen blev, trots grov sömnbrist, väldigt mysig. Jag har fantastiska vänner! På bussresan hem lyckades jag somna i några minuter. När jag kom hem fixade jag i mitt rum, det var k a o s. Jag har fått flera ton av Agnes som rensade ut sjukt mycket kläder och diverse småplock i och med sin flytt till Norge. Allt låg i en fin och hederlig köckelmödding innan men nu är det bara några små drag med dammsugaren, sen kommer det skina av renhet... Eller?
'
Något som jag tycker är kul är att jag tagit tummen ur och satt upp min stringhylla. Den sitter brevid fönstret, vänster om soffan. Jag lägger upp för och efter-bilder senare idag. Fint blev det iallafall! :) Idag slutar jag vanligtvis jättetidigt men eftersom jag ska till tandläkaren slutar jag ännu tidigare haha. Gött!
'
Ha en finisdag så hörs vi lateros!
träffade Hedvigs alterego Ozzy Osbourne i bamba igår...
brallmönster
finaste!
här sitter jag och tänker, det kan ni väl förstå. haha. (bättre bilder på gårdagens outfit kommer upp senare idag)

love

I fredags vinkade vi vår älskade Agnes adjö. Hon ska börja en treårig konstutbildning i Bergen... Hur ska vi klara oss utan denna fina människas närhet? Lycka till på första skoldagen min älskling!
min peerla med sina storväskor strax innan vi kramades hejdå... <3

Måndag

Tackar mig själv för denna sömnlösa natt. Tack. Det känns verkligen bra att starta denna vecka med veckans längsta skoldag som en zombie med synproblem. Jag älskar att känna mig orkeslös och matt. Jag tycker också om att inte kunna koncentrera mig och att gå runt som en tickande bomd, redo att explodera på någon oskyldig civil person. Tack ännu en gång för denna natts välsignelse.
'
Här har ni ett litet bildregn från min helg. Den som inte förstod ironin i texten ovan kan ju njuta av bilderna istället.
picknickade och rullade lite boll med Hedvig <3



På kvällen vankades det kårhäng, på bilderna ovan ser ni mina tjusiga kollegor Kalle, Amanda och Liam :)

lördag

God morgon lördag!
'
Inatt har jag sovit i över åtta timmar, hurray! Min kropp och knopp har antagligen blivit chockad av all denna sömn för jag är helt bombad i huvudet. D.Ö.D. Men om jag har tur så kommer denna seghet att lösa upp sig under dagen. Dagens planer är för övrigt att födelsedagsfika med Hedvig. Vi har inte träffats bara hon och jag på evigheter så det ska blir riktigt mysigt. Ikväll ska jag vi ha kårmiddag med hela fadirullanlej! Det kommer bli supertrevligt! Kanske att jag hinner ta en liten runda on el shoppinggatorna också... Ja, så får det bli.
'
Puss på er!

it's friday.

Tjositrosi!
'
Efter gårdagens träning, som btw var lika jobbigt so en knöl i rumpi, åkte jag tillbaka in till stan och hem till Agnes. Sen satt jag, hon och hennes kompis Robert uppe och snackade tills klockan blev liite för mycket. Min första lektion, gympa, kommer bli rolig. Men trevligt, det hade vi iallafall!
'
Ha en fin dag!
ett litet hippie-kollage från Emmaboda!

DAGENS


dö.leva.träna

För första gången på flera dagar är jag hemma. Hemmahemmahemma (älskar). Även om jag bara skulle vilja sluta ögonen och däcka i min underbara soffa, i mitt underbara vardagsrum så måste jag alldeles strax hoppa i fotbollskläderna. Det är dags för fotbollsträning och jag vill bara dö på tanken på att röra mig. Menmen, överlever gör jag nog.
'

Igår

Igår fortsatte försäljningen av medlemsskap och insparksbiljetter. Herregud vad det är kaosartat nu i skolstarten. Alla stackars ettor irrar förvirrat omkring och försöker leta efter sina salar och igår började ju även vi tvåor och treor - ännu mer folk. Men kul är det!
'
Efter vi hade haft upprop och fått träffa den nya klassen så gick jag och Alexia till Viktors kaffe och tog en fika. Det var så mysigt att få träffa alla vänner igen! Vi ska börja gå enligt schemat redan idag och jag är jättespänd över vår första lektion i beteendevetenskap - sociologi.
'
Pusselipuss!

Onsdag

God morgon alla sötisar!
'
Just nu sitter jag och äter frukost i sis lägenhet. Jag ska alldeles strax dra mig i väg till skolan. Idag ska ettorna få guidade rundturer på skolan! Jag ska träffa min nya klass och ha upprop... Gulp.
'
Ha en fin dag så ses vi sen!
igår på föreningstorget, där satt vi hela dagen och värvde medlemmar!

Tuesday

God morgon alla sömntutas!
Sommaren är över och skolan är tillbaka. Idag kommer alla små (de kanske inte är så små egentligen men det känns bra att säga så) ettor som ska börja på Hvitfeldtska. Vi i kåren ska välkomna dem på deras första dag med tal, föreningstorg och annat smått och gott! Det kommer bli awesome.
'
Pussar (lite bilder från igår då vi fixade det sista med kafét...)

Dan före dan, före dan...

God morgon!
Nu är man där, dan före dan före dan då skolan officiellt startar. Jag "började" skolan redan förra veckan tillsammans med de andra kårstyrelsen. Idag behöver jag bara in till skolan en snabbis då vi (i kåren) ska hålla tal för lärarna samt fixa det sista i elevkafét. Ikväll är det match mot Örby som gäller... serieledarna...!
'
Min helg har varit kalabalasen. I fredags hängde jag först med några fina vänner i slottskogen innan vi tillsammans drog till götaplatsen, där maskinen spelade. Sen lämnade jag dem och mötte upp Aggy. Vi åkte till röda sten och checkade läget. Bra kväll! I lördags var jag hos Malin och firade hennes födelsedag. Jag tror och hoppas hon blev glad för sina presenter! Igår tog jag det bara allmänt lugnt. På kvällen kom farfar, farmor och faster upp på middag och sen avslutades dagen med ett dopp i sjön.
'
Jag hoppas ni haft en skojsig helg och att ni inte har allt för mycket skolångest nu när lovet är över. Det är alltid tungt att återvända efter sommarens sköna ledighet men det man får försöka ta en dag i sänder och se allt roligt som följer med skolåret.
'
Puss på nosisen! Blandpics från helgen...
el maskino
innan jag åkte hem till Malins kalasiss. Fick panik av alla kulturkalasmänniskor när jag skulle köpa present till henne, det kryllar ju av folk överallt! Nästan skönt att det är över nu...
Hälsade på broskon och hans nya stringhylla innan jag åkte hem igår.

FRIDAYHEy

Redo för grill och Maskineri med folks! Ha en fin fredag alla sötnötar!!!
Pussar

Friiday

Hallå där!
Igår började det äntligen hända lite grejer i kafét... Vi målade upp hvitfeldtskas sköld på väggen och handlade möbler på IKEA. Idag ska vi gå igenom alla saker inför insparksdagarna och inreda det sista. Wihoo! Ikväll blir det Maskinen med fina vänner. Bra fredag helt enkelt.
'
Titta så fint, inte helt klar men det fixades efter bilden tagits...

IKEA

Tjenis!
Hur mås det en fin torsdag som denna? Förutom snorig näsa och halsont mår jag som susen! Läkarbesöket gick bra igår. Ingen halsfluss men antagligen kombinerad förkylning och allergi. Läkaren skrev ut lite olika mediciner som jag ska hämta ut idag. Nu ska jag förhoppningsvis bli kvitt svullna slemhinnor och hosta!!! :)
'
Annars är planerna att fortsätta röja på skolan. Idag blir det även en tripp till Ikea för att köpa diverse möbler och inredningsprylar till kafét... :))
'
Ha en superfin dag, vi hörs lateros!
Jag och sötinöti on Emmaboda!

Bakterier och musik

Hejhopplångkalsopp!
'
Igår hann vi måla klart hela kafét så idag ska vi kötta kårrummet. Det är ju mycket bra artister, och folk, nu under kulturkalaset. Igår stannade jag kvar i stan med några vänner och lyssnade på Melissa Horn och Timbuktu. Det var mysigt! Nu ska jag iväg och ta ett halsprov för att kika om jag har några eventuella virus. Efter två månader med förkylning tycker jag det är dags att bli av med skiten. Sen ska jag direkt in till skolan och fortsätta med röjningen!
'
Puss på nosisen!
Hade på mig en vit, lång "västskjorta" från Monki igår!

TISDAG

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt tungt hela natten men jag vaknade kvart i sex och kunde inte somna om. Jag var väl lite orolig över att inte klockan skulle ringa eller något. Jag har drömt massa konstigheter. Jag träffade Nause, dansade naken, åkte bil i en lång nedförsbacke i skogen och när jag skulle upp igen hade jag helt plötsligt en trampbil... Drömmar är ett mysterium. Jag tror jag har fått halsfluss också. Halsen har blivit ännu värre nämligen. Det kan vara pga att jag tränade igår trots att jag inte kände mig bra. Shame on me... Jaja. Nu ska jag lägga på lite ögonbrynspenna innan jag susar till bussen. Jag och mina kårkamrater hann inte bli klara igår direkt haha... IDag ska vi måla ett andra lager i kafét samt måla om i kårrummet. Vi måste även få tag på soffor, fåtöljer och bord. Axel har gjort en lååång avbokningslista full med uppgifter. Det är bara att sätta igång och börja bocka av!
'
Pussar, ha en fin dag!
finhuset!

tankar, ångest, oro

Nej. Nu säger jag hejdå för den här dagen. Har varit på ganska olustigt humör hela kvällen. Hatar när de här känslorna kommer tillbaka. Samtidigt vill jag på något vänster ha dem där, som en varning för vad som kan hända om de inte finns där. Lät det krångligt? Livet är fasen inte lätt. Nu ska jag glömma allt för en stund och försvinna in i sömnens värld. Kanske är det bättre imorgon.
'
Ta hand om er och sov gott, här kommer två bilder från idag.
Liam in action.
Det är inte bara väggen som blir vit.

hejhopp

John Blunde den lille, med paraplyet, var fasen var du inatt? Jag lovade att jag hela natten skulle sova men inte kom du med några drömmar... Nej, jag är besviken John!
'
Idag ska jag träffa elevkåren. Under den här veckan ska vi jobba med att renovera skolans Kårrum och Elevkafé. Även om det är sjukt laim att börja "skolan" en vecka tidigare än vad jag egentligen skulle göra ska det bli sjukt kul att fixa och dona! Det kommer bli så himlans bra, och fint. Vi har massa saker att förbereda inför vårt kommande verksamhetsår vilket betyder att den här veckan är mer än behövlig. Jag ska se till att däcka ordentligt på bussen in till stan så att jag har energi nog till att måla några streck med målarpenseln haha.
'
Puss på nosen!
Lite bilder från igår, la playa med pirayas! <3




sunnyday

Godmorgon!
'
Hur mår ni? Det är söndag och solen lyser så förutom träningsvärk och förkylning mår jag primaballerina! Jag försöker få med mig några vänner till stranden. Det har varit alldeles för lite stranhäng den här sommaren. Sista chansen att bli lite brunis också... Om det inte blir något med la playa stannar jag nog inne och kikar True Blood, som en äkta vampyr.

hh#s*xXbsahfas%hgj

Lite rubriken känner jag mig just nu. Idag spelar vi höstsäsongens första match. Det är "bara" en träningsmatch men väldigt viktigt att vinna för självförtroendet. Självklart vaknar jag med rosslig hals, täppt näsa och huvudvärk. Fan. Vad är det med dagens förkyldningar? Jag har varit förkyld sen Hultsfred... Det är två månader sedan. Det har gått upp och ner men sen dess har jag inte vaknat en enda morgon med helt fria luftvägar och med en hals som inte gör ont. Förlåt för aggroinlägg men jag är så jävla trött på att aldrig känna mig helt frisk!
'
Aja. Det är bara att gå upp till matchsamlingen, se glad ut och springa så mycket jag orkar. Ikväll är det lagfest och det kommer iallafall bli kul!
Pussar!
Den här klänningen fyndade jag på COS när jag var i Köpenhamn för ett tag sedan. Den hade jag på mig förra veckan på min och Emmas fest. Bilden gör den inte rättvis. Den är magisk i verkligheten...

yesterday

Tjositrosi!
Har haft en jättetrevlig dag/kväll/natt/morgon med fina vänner men nu är jag hemma igen. Ensam och helt slut dunsade jag ner i min säng, här ligger jag nu och kommer snart att däcka. Meeen nenene, snart kommer Jennie, Matteo, Nora och Jacob hit. Det blir grill idag med vettni! Att grilla och umgås, det är trevligt. Varför ska man sova när man kan vara vid medvetandet liksom...? Jag ska dock ta det sjukt lugnt idag. Det blir inget annat än vatten och på sin höjd ett glas läsk eller två. Vi somnade runt halv sju i morse och ögonen är hyfsat trötta idag. Inatt ska jag sova djupt och lääänge! :)
'
PUSS
gårdagens suddiga drink




Torsdag

God morgon solstrålar! Istället för en grå och regnig himmel möttes jag idag av en blå och solig sådan. Hoppas det fina vädret håller i sig! Vem orkar med mer regn och rusk? Förresten så blev det ingen grillning idag pga av det dåliga vädret. Det blev flyttat till ikväll istället! :)
'
mmm, stor och god frulle med mamis hembakade bröd!

Signe 3 år sedan

Dessa kort är tagna på min födelsedag för tre år sedan. Mycket har hänt sen dess... Kanske är det några av er som hängt med sen dess och känner igen bilderna. Hojta då till vettja!
skolavslutning/födelsedag 2009
Jag kommer ihåg hur länge jag jagade den här klänningen från H&M. Tillslut hittade jag den i storlek 38, det fick duga och jag älskade den klänningen.

Katten Magnus

Det här lilla knytet vill jag bära med mig överallt, alla dagar. Kärlek.

före&efter

Har ju faktiskt lite bilder från de senaste dagarna som jag kan bjuda på. Bland annat på världens sötaste kattunge, Magnus.

sötnös, helt inlindad i sig själv...

såhär såg det ut hos Maddes kusse innan vi gjorde en slag förmänskligheten
...
Efter städtanternas framfart
Bättre?
sen åt vi en välförtjänad lunch



spectrum

lite bilder från festen i lördags, lånade av Emma
kvällens värdinnor <3
jag ger Hampan el bitchblicko



haha, Back fick den bästa sovplatsen...

idag

Todiloo!
'
När jag kom hem från mötet i måndags åkte jag hem och myste med Madeleine. Hon lånar sin kusins lägenhet den här veckan. Tyvärr såg den ut som ett rumphål, alltså stökig inte ful. Så jag och Madde tog på oss städhandskarna (nej det gjorde vi inte) och städade hela hennes lägenhet från topp till tå. Nu kan man andas där inne ute att få en allergisk chock! :) På kvällen var det träning och efter den hämtade vi ut våra träningskläder som vi beställt för typ ett år sedan. Bättre sent än aldrig? Igår kväll låg jag bara hemma och slappade framför Million dollar baby. Fyfasen vilket slut! Fin film i vilket fall men gah vad orättvist! Ni som sett den förstår vad jag menar, ni andra får helt enkelt se den.
'
Idag ser min dag väldigt lugn ut, epic. Jag ska kika lite Game of thrones, kanske ta en powerwalk och ikväll ska jag antagligen grilla med några vänner. Mysdag!
'
Pusselipussen

övningsköra

Allt blir inte alltid som man tänkt sig. Istället för en lugn frukost och slapp förmiddag övningskörde jag till Varberg med papi som skulle dit för ett ärende. När jag kom hem igen åkte jag direkt till stan och mötte upp Axel för ett möte om kommande projekt. Det kommer bli så bra ska ni veta! :)
'
Nu: semifinal i OS mellan Canada-USA. Sen: games of thrones = bra måndagskväll!

Mornmorn

Morsning korsning!
'
Vaknade av klockan som ringde runt tio. Men mitt huvud var så tungt att jag inte kunde resa mig upp från sängen. Så jag somnade om en timma och efter en ordentlig kraftansträngning kravlade jag mig upp. Nu sitter jag här i köket och äter frukost. Ska nog titta på ett avsnitt av Games of thrones snart... Fick hem två nya dvd-skivor från Lovefilm häromdagen nämligen. Myspys på det!
'
Pusselipuss!

smakar som himlen

Hejhopp-sockertopp!
'
Vad har hänt sen vi hördes sist? Massor! ;) För att göra en lång historia kort, de senaste dagarna har jag tränat, njutit av livet och umgåtts och festat med underbara människor! Igår hade jag och en kompis en gemensam sommarfest som hölls hemma hos mig. Vi hade tur med vädret, stämningen var på topp och musiken tystnade inte förrän sex imorse. Åh vad man är lyckligt lottad och har det bra hela tiden!
'
Imon ska jag sova ut och ha en allmänt lugn förmiddag. Jag ska gå en powerwalk då jag måste få ut min träningsvärk och mjuka upp mina stela muskler och leder. Nu när fotbollsträningarna har dragit igång igen har kroppen min fått en chock haha! Idag hade vi en extraträning och trots 10 timmars festande och dålig sömn pallrade jag mig faktiskt dit. "Stolt" tjej... ;) Det var faktiskt skönt att röra lite på fläsket. Jag var mycket piggare efter träningen jämfört med innan haha.
'
Nu ska jag nana, sov sött så hörs vi imon!
Lovelove
härmondan, ute och dansade i nyskorna!
sov hos bästa vän och åt mysig frukost i morgonstrålarna
igår agerade köket djbås och dansgolv
Varför inte festa till det med en frozen strawberry daiquiri?

Standardmat en dag som denna...

svett

Godmorgon allesammans!
'
Idag sov jag ut ordentligt och vaknade cirkus en halvtimma sedan. Underbart! Om en stund ska jag ge mig ut på en powerwalk. Träningen igår gick helt okej. Det var framförallt en bra träning med många olika övningar, både kondition- och teknikmässigt. Efter fotbollen, då jag drypte av svett haha, mötte jag upp Emma och gick en långpromenad. Dubbelpass ajjemän! Det är bara bra att jag kör all in nu. Säsongen är igång och jag har sjukt mycket att ta igen. Ikväll ska jag hem till Astrid som arrangerar en avskedsfest. Det kommer nog bli en kanonkväll! Dock ska jag ta det väldigt lugnt då jag ska på ännu mer äventyr imon...
'
Pussar!!
Jag hade inte riktigt hunnit torka efter fotbollsträningen innan jag mötte upp Emma...Nice!

IRIS

Säg hej till min nya vän Iris. Hon är blott två dagar gammal men redan så vacker.

shake that ass

Hallihallå!
'
Kom just hem från en promenix. Madde skulle hem så jag passade på att följa henne och samtidigt få lite motion! De nya skorna funkar jättebra än så länge. Mina fötter behöver nog bara vänja sig lite vid dem. Nu tänkte jag städa klart mitt rum. Det har varit mitt pågende projekt de senaste veckorna... idag ska det slutföras. Ikväll startar höstsäsongen av fotbollen, ångest. Jag har inte rört mig på hela sommaren - död fisk. Menmen, överlever gör jag nog. Första träningarna efter ett uppehåll är alltid värst. Sen blir det lättare. Dock har vi träningsmatch redan om en vecka!! Om jag ens ska orka en kvarts matchspel måste jag springa varje dag den här veckan haha. Wish me luck!
'
Pussar
mina hjärtan!

Nike

JAG ÄR SÅ KÄR I MINA NYA SKOR! JAG KOMMER SPRINGA RIKTIGT FORT FÖR DETTA ÄR SNABBA SKOR VETTNI!
(Tack till Madde, min sköna, som stod ut med min beslutsångest...  Kärlek)

Allanbrallan

Hejsihoppsi!
'
Nu sticker jag till Allan... -.-! Fytusingen vad detta känns akward. Samtidigt ska det bli underbart att (förhoppningsvis) bli kvitt smärtan i ryggen och högerbenet. Efter ostiopatbesöket hos Allan ska jag gå på stan med Aggyragg och kolla skor igen. Idag ska jag banne mig komma hem med både skor och regnrock!
'
Ha en finis dagis!
våra vänner i Skåne har den sötaste missen!

RSS 2.0