VALBORG!

Go mörra! Det är lördag, solen skiner och det är Valborg. Kan det bli bättre? Sitter just nu och taggar med musik. Jag har samling till match om en halvtimma. Lite segt att spela på Valborg men eftersom den är såpass tidigt är det ändå ok. :)
'
Efter matchen är det bara raka vägen hem och packa väskan och dra till Boråsan. :) Där ska jag möta upp Emma, Fria och Pontus. Sen ser vi vad som händer. Som sagt har vi inga spikade planer!
'
Jag har som vanligt lite bråttom men innan jag drar vill jag önska er en riktigt jävla go Valborg. Ta hand om er och ha ruskigt kul!! Pusss och kärlek! :D

Äkta kärlek

Scorett - 699:-

DAGENS ♥

mm, snygg pose...
"över min döda kropp"
'
♥ Shorts och skärp - Aggys
♥ Linne och bh/topp - Monki

Lever ba.

Sitter och läser i systembolagets tonårsparlör för föräldrar. Intressant faktiskt. Något som speciellt alla föräldrar både läsa, kanske även vi ungdomar...
'
Anyway. Det är fredag och det är fantastiskt. Resten av the family kommer hem lite senare. Agnes, min syster, har även med hennes pojkvän Johan och tydligen kommer även vår bror Erik också. Det kommer bli en riktigt family dinner haha! Hade tänkt hinna städa mitt rum och plugga lite matte innan alla kommer hem. Då vill man  ju umgås och ha trevligt! Lika bra att få det tråkiga gjort nu så att jag kan njuta av helgen sen.
'
Återkommer om en liten stund med en dagen + bilder på gårdagens skoköp. :)

FREDAG!

Dagens frukost: Hallonsmoothie och en kopp grönt te.
Dagens humör: Trött men glad. Måste lära mig att somna i tid...
'
Hejsanhoppsan! Det har äntligen blivit fredag och det betyder glad Signe. Veckan har varit kortare än vanligt men den har känts som en evighet. Men tillbaka till att det är fredag. Det ser ut att bli en underbart fin dag, solen är redan uppe och skiner och himlen är fint ljusblå. Ikväll kommer Agnes och Johan ut på middag och oh vad det ska bli trevligt. Den här fredagen kommer bli en bra dag. Det känner jag i hela kroppen.
'
Puss!

TODAY!

Alluu! Om jag imorse skrev att jag skulle plugga idag glömmer vi det för det har jag absolut inte gjort. Istället joinade jag Emma in till stan. Hon köpte lite presenter.... Och jag köpte ett par bedårande skor. Har dock lite ångest, som alltid. De finns nämligen i både rött och brun mocka men jag köpte de röda. Nu vet jag inte om jag gjorde rätt val. Men det är tre veckors öppet köp så det ska nog lösa saj! ;)
'
Annars? ...längtar jag till helgen. Tror att den kommer bli awesome! Det är ju Valborg (fest) och det är inget Signe bangar! ;) Haha. Nejdå, det kommer nog bli en ganska lugn tillställning. Som det ser ut just nu ska jag, Emma, Frida hem till Emmas boytoy och laga middag tillsammans. Sen får vi se vart vi drar vidare. Kanske blir så trevligt att vi stannar hemma? Kvällen är öppen får alla förslag vilket känns bra.
'
Visar skorna imorgon. Måste skriva klart min uppsats innan jag däckar här haha. Puss och godnatt!

torsdag ♥

God morgon god morgon hör fågeln sjunga glatt...! Tyvärr stämmer kanske inte detta idag då vädret inte är så jätte fint. Det kanske blir bättre längre in på dagen? :)
'
Jag har inget bestämt idag men jag behöver plugga lite svenska och matte. Sen får vi se vad som rullas. Btw, är det bara jag som har blivit ett offer för alla nykläckta mygg och knott? Jag brukar vanligtvis inte bli biten men de senaste dagarna har varit ett helvete. Har typ femtio bett på benen, fötterna och armarna. Frustrerande! Har kliat sönder mig totalt.
'
Opps nu fick jag bråttom. Ha en fin dag!

It's getting dark outside.

Kvällens sista inlägg. Snart snart blunda och fara till drömlandet men först ska jag, Agnes och mamma gå på en liten kvällspromenad.
'
Sov så gott. Puss!

Castle Walls ft. Christina Aguilera


DAGENS ♥

Jeansjacka: min syster boyfriend (Filippa K)
Randig tröja: gammal från ginatricot
Tubis: H&M
Hatt: Åhlens

Set fire to the rain!

Tjenixen! Vilket otroligt seg dag det varit. Helt sinnes! Nära att jag gav upp på sista lektionen då vi har fysik. Det är sämst att ha det som sista lektion, jag kan ju bara tala för mig själv men jag orkar sällan få mycket nytta gjort på den sista lektionen. Fysik som är ett så krångligt ämne och som kräver att man orkar tänka och fundera är då kanske inte det bästa att lägga in som sista lektion.
'
Trots att skolan gått i slow motion är den tillslut över (för idag) och jag är hemma sen en stund tillbaka. Det jag hunnit göra sen jag kom hem är att klicka en dagens och göra maat. Jag beslöt mig för att testa en ny gröt, bovetegröt. Men kära vänner lyd mitt råd: Laga och ät inte bovetegröt. Det smakar skit och är konstigt i konsistensen. Lite smått misslyckat sådär... Men jag är iallafall mätt (positiva Signe är i farten).
'
Lägger upp dagens om en stund. Ni kan ju njuta av den här underbara låten som är mitt nya beroende så länge!!

Detox dag 3

Dagens frukost: hallonsmoothie, näve nötter och grönt te.

God morgon! Börjar tredje dagen av min detox med en sjukt god smoothie (sojamjölk, sojayoghurt, hallon, linfrön och kanel) MmMm.
'
Det är onsdag och jag har inga speciella planer förutom den obligatoriska fotbollsträningen och att jag måste plugga. Jag tror också att jag, eftersom jag är med i Ungdomsforum, under skoltid ska åka iväg på något möte för att promota den kommunala skolan. När vet jag inte. Jag har inte fått så jätte mycket info som ni märker. Detta kommer gå kanoners! ;)
'
Så där. Nu vet jag och ni vad min dag kommer innehålla. Nu ska jag kila. Vore smart och glädjande för alla inblandade ifall jag hann ta på mig kläder innan jag går till skolan.
Pusss!

Nattinatti

Tjenaretjenare!
Klockan är strax efter nio och jag ska om inte allt för lång stund krypa till kojs. Det ni! Jag måste sov mer än vad jag gör. Utan sömn fungerar jag inte. Det har varit en helt okej dag förutom en liten ångestattack som jag drabbades av förut. Men det är vardagsmat för mig så det är ingen fara haha! ;)
'
Jo, vart var jag? Jag skulle ju sova ja. Men först hinner jag faktiskt ett avsnitt av Glamourama, bästa!
'
Puss och godnatt!

Here it comes

Hejsansvejsan i lingonskogen!!
Jag och Tove har varit ute och tagit vara på det underbara vädret i form av en lång powerwalk. Svettigt värre. Men när det i samma stund luktar otroligt av alla nyutslagna vitsippor och när fåglarna kvittrar så är det värt mödan haha! :) Vår förfan!
bild från påskhelgen under en av alla strandpromenader...

Dagens ♥


Tisdag ♥

Hej där!
Lovet är över och det är dags att återgå till det vanliga mindre härliga livet. Jag orkar verkligen inte skolan just nu. Jag försöker att tänka att det är några få veckor kvar och att det bara är att stå ut men jag vet fan inte om den tanken hjälper. Helst skulle jag sluta prick just nu och aldrig återvända till skolbänken igen. Det vet jag aldrig kommer ske men drömma får man göra.
'
Inatt har jag sovit ganska dåligt vilket i sin tur lett till att jag försovit mig och därför har jag nu bråttombråttom. Men som vanligt: Vi hörs when I get home!
Love you!

Gårdagens.

Skumt. Detta inlägget publicerades tydligen inte igår...
Kjol och topp från Monki. Hatt från Åhlens (som inte syns på bild höhö)

Systeryster ville också vara med... <3


HejochHå

Hejochhå!
Jag och Aggy kom hem från en liten utflykt till Borås för en stund sedan. Agnes skulle köpa en present till en vän. Vi har just slängt i oss lite lunch här bestående av en fräsch sallad, stekt ägg och quinoa. Nu ska jag dundra iväg på match... ojojoj. Vet ej om jag orkar springa. Kanske bara att göra det utan att tänkta liksom...?
'
Hörs lateros med en dagens. Pusss!

Kickstart!

God morgon!!! Sovit gott? Det har jag men oturligt nog är jag fortfarande seg. Idag är det måndag, sista dagen av lovet. Imorgon börjar skolan igen, back to hell. Jag börjar dock nya livet redan idag. De senaste veckorna, till och med månaderna har min kost gott käpprakt åt helvete. Detta måste få en vändning och det är dags nu. Fyfan. Det funkar inte att äta massa skit flera dagar i veckan. Mitt humör är åt helvete och jag orkar ingenting. Och om jag ska vara ärlig har jag gått upp i vikt och det är absolut ingenting som jag vill göra. Så nu börjar nya livet. Det kickstartas med en två veckors detox. Men först, vet ni vad en detox är? Detoxkuren handlar om att rensa utoch städa bort alla gifter som hela tiden samlas i kroppen. De flesta brukar gå ner i vikt under kurens gång. Detox är sannolikt den mest effektiva metoden som finns för att maximera kroppens rening, öka näringsupptaget i tarmen och bli piggare, friskare och starkare. Detox handlar inte bara om mat utan det gäller att tänka på sin övriga livsstil. Mycket vegetariskt, ekologiskt, massor vatten och sömn.
'
Ja, nu vet ni vad jag kommer ha för mig de närmaste två veckorna. Det är kanske någon som vill hänga på? Hur som helst kommer jag att skriva om detoxen åså. Berätta hur det går och vad jag äter m.m.
'
Exempel Dagens frukost: Varje dag startas med ett glas vatten med pressad citron i. Idag bestod den övriga frukosten av smoothie (sojamjölk, sojayoghurt, linfrön och blandade bär), en kopp grönt te och en näve blandade nötter.
'
Måste också säga att det har kommit upp nya bilder från plåtningen för strikks. LÄNK till strikk.se!

home.

Jag är hemma igen. Jag är sjukligt trött efter ett par underbara dagar vid havet med de finaste människorna och den godaste maten. Efter en skön dusch är jag nu inte längre ett äckelpäckel och jag täntke fortsätta på den fräscha banan genom att slänga på lite nagellack på både händer och fossingar. Kanske i solen eller kanske framför Glamourama...? Livet är svårt.

So long.

Hej. Det var länge sedan... Jag har inte varit hemma på två dygn nu. Bara en liten snabbis efter gårdagens träning innan jag kastade mig på bussen hem till Lovisa.
'
Okej. Vi börjar från början. I tisdags åkte jag in till slottsskogen och picknicka med Emma. Det var supermysigt och gott höhö! Sen åkte jag hem till Malin och Hedvig. Malin bor i Långedrag i ett väldigt nice hus med pool och utsikt över havet. Hem till Malin kom även två tjejer Emmelie och Antonia, två sjukt sköna tjejer. Gillar't! Sen på kvällen kom det även ett x-antal killar men vi blev inte så många ändå. Det kan vara mysigt det med. Anyway, på onsdagen efter lunch åkte jag hem igen. Det var det dags för träning förstår ni... Kändes sådär. Direkt efter träningen åkte jag hem, kastade mig in i duschen, rafsade ihop lite packning och rusade till bussen. Jag var hemma hos Lovisa klockan nio typ. Då fick jag stoppa något i magen, jag hann inte äta innan jag rusade hemifrån till bussen. Sen gick vi iväg och grillade med några andra. Jag och Lovisa var dock så trötta att vi drog hem igen innan klockan slagit tolv. Väl hemma fixade vi dipp, grönsaker, chips och popcorn och la oss i sängen framför en film. Vi hann inte se klart ens halva filmen innan vi båda däckade. Imorse vaknade jag halv tio av att min mamma ringer och frågar när jag tänker komma hem. (vi ska åka till Falkenberg idag, några vänner har sommarställe där och vi brukar fira påsk där) Mamma och pappa hade nämligen sagt att vi skulle åka EFTER lunch så jag tänkte att vi åker väl någon gång runt två typ. Tydligen var det inte så då mamma sa att hon skulle åka hemifrån halv tolv och hämta pappa i stan. Jag fick lite halvt panik och tittade upp busstider. Jag såg då att det skulle gå en buss om TIO minuter. Sen skulle det dröja en timma innan nästa gick. Så det var bara för mig att hoppa i strumpebyxan och skorna och springa till bussen. Fyfan vilken morgon!
'
Men nu är jag hemma och sitter vid köksborden, halvt död men ändå levande. Och ska ta en kopp te med mami. Sen ska jag packa. Det blev ändrade planer så vi åker inte förrän om ca en timma. Åh, det ska bli så jäkla skönt att åka iväg! Att komma bort! Vi kommer hem antingen på söndag eller måndag vilket är resten av lovet. Men men. Jag fullkomligt älskar stället vi ska åka till så det gör inget. Det enda som är tråkigt är att jag inte hunnit träffa alla som jag skulle vilja ha träffat på lovet. Aja, man kan inte få allt här i livet.
'
Men ett stort påskägg, det ska jag fan kirra alltså! Tyvärr kommer jag inte ha möjlighet att blogga där så detta är sista inlägget för resten av veckan. Sad but true.  Men GLAD PÅSK PÅ ER så hörs vi så fort jag kommer hem!!
Pusss och massa kärlek// Signe

Slottsskogen.

God morgon!
Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag ska snart dra mig ner mot tågstationen och att möta upp Emma. Vi ska picknicka i slottsskogen idag! Hur mysigt? Ikväll ska jag hem till Malin som har fest! Har aldrig varit hemma hos henne så det ska bli kul. Vet dock inte vad jag ska ha på mig?!? Varför har man alltid samma panik inför alla dessa klädval? Det är väl bara att ta något? Eller inte...
'
I wish you the best Tuesday!! Och jag tror min kommer bli grym!
Puuuussssssss!

pics!

Hej igen!
'
Bjuder på lite kassa mobilpics från dagen...
Promenad i solskenet med lurvas (Sigge) och Tove.


Bilder på rummet, som det är just nu...

Garderob, min mobilkamera suger, det är inte ens mörkt...

mitt "vardagsrum" och mitt snygga tillfälliga soffbord haha!

Jaha. Var ska jag börja??

KAOZ

It smells like KAOZ i mitt rum just nu. Det ligger kläder och galgar överallt men jag har ändå hunnit med en hel del! Ska iväg och träna snart och när jag kommer hem ska jag stoppa alla utrensade kläder i en stor plastsäck, de kan inte ligga på golvet.
'
Idag är det dags för årets första träning på gräs. Dock på 5-mannaplan haha. Jaja, bättre än inget och jag hoppas på mycket spel och inte så mycket spring. Vi spelade ju faktiskt match igår och fan vad jag känner mig mörbultad idag haha!
'
Pusss så länge!!

guldkant

Vitlöksost är bland det godaste som finns... Men kom ihåg att borsta bissarna efteråt...

Tjenamoss!

Innan jag hann stänga av dator för att gå och lägga mig igen hann Tove susa ner och tvinga med mig ut på en promenad. Det var kanske lika bra, jag hade ändå tänkt ta en promenad sen ändå...
'
Har just mumsat lunch, blev för ovanlighetens skull en sallad. Alltid lika gott. Idag spexade jag även till den med avocadoröra. Typ guacamole utan vitlök. Gottigottgott! Tror jag ska ta mig några oliver, kex och ost som efterrätt haha! Sen ska jag ta tag i mitt liv hade jag tänkt.
'
Poooesss!
Vackert!

Inte bra

Vad är det här? Jag vaknade upp med en stress- och orosklump i magen plus en tryckande huvudvärk. Åhhh. Varför kan jag inte bara slappna av och njuta av lovet? Jag går runt med en känsla av att jag har massa saker som måste fixas när jag egentligen bara kan slappna av och ta dagen som den kommer. Nej, fyfan. Jag går och lägger mig igen. Sen när ska jag vakna upp på rätt sida!
hmm, niice...

love

Jättesöt top från Monki - 150 kronor om jag inte minns fel!
Svart långkjol från Monki - ca 50 krona!!! REAFYND!
Supersköna tightbyxor också från Monki - reakap 80 krona

so long

Hejhej! Har suttit hemma ensam i mitt rum och tjockat mig framför Glamourama. Haha! Ska snart rulla ner till Emma och Madde. Det blir mys! Kika in snart, gårdagens shopping kommer snart upp!
Puss!
Dagens synd. Ostkaka, grädde och sylt. Numnum

Le roule

Hedvig tog tolvbussen och strax därefter hade jag samling för match. Det var en jävla jobbig match. Varmt och kvavt vare och tungt att springa också. Segt att vi dessutom förlorade på förlängningen... Bajskorv. Aja, laget vi mötte ligger ju i en högre division än oss så vi får skylla på det! :)
'
För tillfället orkar jag inget annat än att ligga här på min soffa och stirra på dataskärmen. Men en powernap och kopp te på detta så ska jag nog kunna hålla mig vaken kvällen ut. Vi har köpt hem oliver, min favoritost och kex också. Mmm!
Mmmm. Färskost med smak av vitlök och krydda på det (det gröna alltså)!

Killers

Gomörra!
'
Alltid lika härligt att vakna upp till fint väder! Jag och Hedvig började igår att se på filmen Killers men vi orkade inte se klart den igår så det har vi gjort nu. Det är en roligt film som är snyggt gjort med specialeffekter m.m. Men det är kanske inte den mest verklighetsbaserade film man kan tänka sig haha. Ashton Kutcher i iallafall jävligt snygg, lite dreggelmaterial är alltid välkomnat! Katherine är snygg som vanligt!


Just nu... ♥

Jag och Hedvig slaggar i min soffa med godis och te. God blandning?? Det var mysigt på stan med Tove förut, jag har dock varit ganska död hela dagen... Visar vad som fick följa med hem lite senare. Jag och Hedvig har faktiskt rensat lite på mitt rum så därför kan man nu sitta i soffan!! :)
'
Puss på er!

Lördag ♥

Godmorgon! Har sviinbråttom men ska bara köra en snabb update här. Gårkvällen slutade väl inte riktigt som planerat. istället för att sova hos Agnes åkte jag hem till Madde som hade lite rajtidajtann. Blev otippat trevligt och strax efter klockan tre däckade jag och Madde i hennes säng. Gick upp vid halv tio och hade tänkt att börja städa. Då hade Madde, som gick upp lite tidigare, redan städat allt. Hon är så duktig hon. Nu har jag hemma en snabbis för att göra mig iordning inför en runda på stan. Vi ska ta tolvbussen.
'
Klarade mig bra från skador igår och somnade hel, förutom ett brännsår på låret av en fimp och blåmärken på nyckelbenen av mitt halsband. Det blev mycket dans och mitt halsband måste ha slagit mot nyckelbenen, därav blåmärkena.
'
Som sagt. Har lite bråttom här. Ikväll kommer Hedvig hit och vi får se vad som händer. Hörs då!!!
Pussssss!
Såhär hade jag velat se ut idag! Slappt och snyggt!

April 15, 2011

Det är loooooooooooooooov! JIHAAAAAAAAAAAAAAA! Det är helt otroligt, overkligt och helt jävla fantastiskt! Som jag har längtat, trånat efter att det äntligen ska bli lov! Det har varit helt insane i några veckor nu och jag har nog aldrig varit så nära på att ge upp och skita i allt som under de senaste veckorna. Har aldrig trott att jag någonsin skulle kunna vara så skoltrött som jag är nu. Men kära vänner. Det är fucking lov nu och livet kan börja, iallafall för en vecka... Och det är bara att ta vara på tiden och njuta!
'
Ikväll ska jag först in till stan och hem till några vänner med familjen. Sen sover jag nog i stan hos Agnes. Imorgon ska jag först gå på stan med Tove och på kvällen ska jag möta upp Hedvig. Vi får se vad vi hittar på för bus! :)
Ingen är fan lyckligare än jag just nu!! LOV! Nu löser sig allt. Livet, vänner, rummet och mig själv, det går bra nu!

Strip me

Typ, underbar...

Outside.

Det kändes alldeles för ofyndigt att först ha en rubrik inomhus och sen en med utomhus så det fick bli ett språkbyte som lösning! ;)
Ha ha ha
'
Hatt och halsduk/scarf från Åhlens. Jacka från H&M

Inomhus ♥

♥ kofta - H&M
♥ byxor - Monki
♥ armband - Spanien

Home.

Hallelåja! Är nu hemma efter en hektiskt dag. Imorse åkte jag och pappa in för att gå på ännu en undersökning om jag ska få tandställning eller inte. Det är nu bestämt att jag till hösten blir ett äkta braceface!!!!
'
Men vi kom in till stan lite tidigare än tänkt och hann med ett snabbt besök på Ikea. Det var typ folktomt haha. Fast vem hänger på Ikea klockan tio på morgonen en random torsdag egentligen...? Efter att vi varit hos tandspecialisten gick jag med pappa och tittade på två korta föreställningar av elever som går på scenskolan innan jag sedan tog bussen hem.
'
Hela dagen har jag gått och haft spänningshuvudvärk. Så jävla ovärt. Men nu är jag som sagt hemma och ska hoppa i myskläderna och dricka te med Tove. Hoppas att huvudvärken släpper om en stund.
'
Slänger upp en dagen inne/ute om en stund!
Pussar!

Hello braceface!

Om några timmar avgörs det om jag får tandställning eller inte. Jag och pappa ska alldeles strax åka till tandspecialisten och göra en undersökning. Åhhh, jag är lite nervös. Jag ska bre på med alla möjliga argument om varför jag SKA ha tandställning. Det har jag velat i flera år nu. Men eftersom tandspecialisten är i Möndal kommer jag också missa större delen av skoldagen, det är däremot inte jätte bra. Jag pallar inte komma efter i matten, missa kapitel-testet i spanska + att det hade varit bra ifall någon lärare kunde gjort en snabb kik på mitt arbete.
'
Men man kan väl inte få allt här i livet! ;) Ha en fin dag allihopa så hörs vi laterskater!

Utpumpad

Okej. Fy fan. Det här var det värsta träningen på lääänge. Brukar vanligtvis inte bli illamående men idag var det nära att det kom upp en, ursäkta ni som är känsliga, spya efter att vi sprungit intervallerna. Usch. Alltid skönt efter att man tränat men under själva träningen vill man hellre dö typ. Fast idag var det faktiskt ganska roligt! Förutom intervallerna då, men det var inte så många och vi höll inte på så länge. Det är mer att vi alltid kör intervaller i slutet av varje träningen då man redan är väldigt trött...
'
Ehm. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med att arbete med arbetet. Pappa kommer hem runt halv tio och då ska vi läsa igenom och förhoppningsvis göra klart skiten. Det hade varit helt gudomligt bra!!!!
'
KÖSSS!
Hey beauty!

Käk


Puss

Kom hem från skolan för en stund sen. Sjukt seg dag och nationella gick åt fanders. Just nu pratar jag med finaste syster på Skype!! Snart ska jag ta något att käka och sätta igång med plugg. Ikväll blire fotbollsträning! Oskönt värre!
'
Pussss!

Onsdag ♥

God morgon! Kom på så där halv tolv igår kväll att" Ajuste, vi har ju nationella uppsatsskrivning i engelska imorgon..." Väldigt bra av mig. Vadå? Bättre sent än aldrig höhö!
'
Jag har iallafall sovit kasst, beror antagligen på att jag sov till elva på förmiddagen. Jag hade sjukt svårt att somna och tankarna bara flög runt, runt i mitt huvud.
'
För att jag inte ska komma försent till nationella måste jag kila nu. Men vi slutar väl någon gång vid tre, återkommer då.
'
Have a nice onsdag! Pusss!

Angående headern...

Har under en längre tid nu blivit deprimerad varje gång jag sett min design. Därför ska det bli ändringar. Men just nu ser det inte så bra ut. Eller på min dator, mac ser det helt ok ut. Men sen gick jag in på bloggen genom Toves dator och då ser det helt utdragen och fuuuult ut. Vet inte hur jag ska lösa det men jag har varken tid eller lust just nu så det får se förjävligt ut ett tag. Sorry för det.

Live and laugh.

Wha't up folks? Okej. Jag vet att jag är en tönt. Men just nu är jag så totalt uttråkad och ensam som en människa kan bli, typ. Jag har i och för sig fått mycket gjort på mitt arbete. Tummen upp för det. Det är dock minst lika mycket kvar att göra, men det är en annan femma if you no what i'm saying! Haha, shit helt allvarligt. Måste sluta umgås såhär mycket med mig själv asså. Det leder inte till något bra.
'
Här är bara några exempel... Det finns meeeeeeeeeeeer kan jag lova!
Ska man skratta eller gråta?

Upp och hoppa!

Det är tisdag och jag har studiedag. FREAKING AWESOME! Jag har by the way sovit 11 timmar inatt. Jag vet, it's crazy bananas men nu har jag antagligen tagit igen all förlorad sömn detta året och det är väl bra antar jag... ;)
'
Och det har även kommit upp fler bilder från plåtningen på Strikk.se! Så jäkla tråkigt att jag inte får lägga upp några bilder. Ifall ni vill se de så måste ni alltså gå in på strikks hemsida. Jag måste dock säga att alla bilder inte är super. De är inte så inzomade vilket gör att min ansikte ser lite konstigt ut haha. Mycket bättre när det är lite inzoomning på det hela haha.
'
Idag är det trist och tråkigt ute, men det är kanske bara bra. Jag ska ju försöka göra så mycket som det går på mitt arbete idag och ifall det hade varit fint väder skulle jag fått ångest över att jag bara satt inne och mögla. Fast det är också tråkigt att bara sitta helt ensam hemma hela dagen när det är studiedag.
'
Jag vet inte riktigt vad som händer i livet just nu. Allt känns lite weird faktiskt...



Måndag.

Hola amigos!! ;)
'
Vilket otroligt slapp och skön dag det varit. Jag har legat i sängen mest hela tiden samtidigt som jag varvat facebook och bloggar med att skriva på mitt arbete. Sen åt jag en jättegod men sen lunch medan jag bläddrade igenom GP. När klockan slog halv sju kände jag för lite luft och gick ut på en promenad runt samhället. Lite tråkigt att gå ensam, även om det ibland kan vara skönt. Jag är ledig från skolan imorgon så popcornen är poppade och snart kommer Tove ner på visit.
'
Mys på dagen.

Tänk om.

"Tänk om" - Feven


Det är krig, svält, rasism, droger, förtryck 
allt som vi männisor har byggt 
Vissa tar till flykt, andra vänder om, 
vi måste börja om, dags att tänka om
'
Tänk om världen vore fri från onda tankar 
tänk om det inte fanns några dödliga sjukdomar
tänk om allt vore frid och fröjd
inge svält inga bomber kuddrig på sin höjd
tänk om vi alla kunde hålla sams någon gång
som Rodney King
Can't we all just get along?
tänk om vi kunde ta lärdom av det förgångna
och sluta krångla
för framtiden av våra barn vi låna
tänk om vi kunde värna om vår natur och djur
och låta dom leva i frihet och ingen jävla bur
tänk om vi kunde respektera alla religoner 
för det finns ju bara en Gud men du kan tro på miljoner 
tänk om vi kunde ta hand om varandra 
istället för att skicka folk till rymden och leta efter andra 
sätta oengarna på viktigare saker som världssvälten 
det kallar jag ett stort kliv för mänskligheten
'
Det är krig, svält, rasism, droger, förtryck 
allt som vi männisor har byggt 
Vissa tar till flykt, andra vänder om, 
vi måste börja om, dags att tänka om
'
Tänk om alla hade ett hjärta som Moder Theresa 
då skulle sökande och hungriga inte behöva springa runt och leta
tänk på att länderna i väst har tredjevärlden i sin makt 
får alla att ropa och böna efter mat i takt 
är det konstigt att det finns folk som Mugabe 
eller tusentals anhängare som folket i Harare? 
tänk om att lämna hunger i magen tills det bränner 
du kan inte relatera för det är inte något som du känner 
för djupt för dig att ta emot i dina tankar 
eller är bördan för tung för dig att lyfta upp som hantlar 
jag mår inte bra här i Norden ta mig på orden 
det är därför jag åker ner till Gambia och känner på jorden 
tänk om alla familjer inte var så jävla splittrade 
om alla farsor tog sitt ansvar i stället för att dom gittade 
försök inte låta som en kör som sjunger We Are The World 
men vem är inte världen om inte vi från att vi föds tills vi dör
'
Det är krig, svält, rasism, droger, förtryck 
allt som vi männisor har byggt 
Vissa tar till flykt, andra vänder om, 
vi måste börja om, dags att tänka om
'
Tänk om vi skippa snack om hårt liv i förorten
för det finns delar i världen som får det att se ut som värsta lyxen
tänk om västvärlden skulle sluta råna afrika
tänk om vi tog från rika och gav till dom fattiga
tänk om vi inte var giriga och gapa efter stålar 
för allting vi äger blir ändå kvar när vi kolar
tänk om vi ägna åt själen så som skalet
en ansiktslyftning på sjuttiårig man, det är galet
tänk om det inte fanns snubbar som slog deras brudar
klena jävla råttor när det kommer en man dom kutar
tänk om droger helt enkelt inte existera' 
då skulle flera av mina vänner fortfarande leva.
'
Det är krig, svält, rasism, droger, förtryck 
allt som vi männisor har byggt 
Vissa tar till flykt, andra vänder om, 
vi måste börja om, dags att tänka om

Tänk att den här texten har några ord på nacken. Men vi behöver mer sådan här musik och texter!

Feven

Lyssnar på Feven. Hon var ju för fan grym. Vart tog hon vägen??? Låtar som "Bränn bh" och "de tio budorden" är ju två guldkorn!

Hello you

Jag antar att ni förstår att det här är en ny favorit i garderoben. Vill aldrig ta av mig den!
Jumpsuit - Weekday
Halsband - London

STRIKK - Plåtning...

Ja kära läsare! Kommer ni ihåg att jag gjorde en plåtning för ett tag sedan? Min första plåtning genom modellink. Den var för en affär (Strikk) som säljer stickade kläder, garn m.m. Nu är det dessvärre så att jag inte får lägga upp bilderna här pga olika ägande-lagar och sekretess-skit. Men om ni vill se några bilder, jag tror inte att alla har kommit upp ännu, så kan ni alltid gå in på Strikks hemsida och checka in bilderna där. Vad det gäller resultatet är jag väl medelnöjd. Men vafan. Det var första gången och jag gjorde mitt bästa! ;)
FETLÄNK TILL STRIKK.SE
'
För att se bilderna på mig kan ni antingen gå in på fliken "blogg" och se ett urval, eller så går ni in på design och klickar er fram... Hope you like. :)
En sjukt dålig mobilbild från plåtningsdagen. Bakom den vita pelaren ser ni något stort vitt? Det är bakgrunden till bilderna och det var även där som jag stod och posade haha. ;)

back to business

Hej igen...
'
På grund av extrem huvudvärk, smärtor i bröstkorgen, och allmänt onödiga lektioner gick jag hem från skolan. Det känns som ett nederlag men jag gjorde rätt i att gå hem. Nu kan jag sova en stund och samla energi. Sen kan jag skriva massa på mitt temaarbete. Jag tror inte att det blir någon fotbollsträning idag heller. Kanske en lång promenad i stället. Vågar inte riskera att få ondare, bättre att jag vilar till på onsdag.
'
Tog några vackra bilder med min super-mobilkamera (suger snopp) på vägen hem...
Sneakpeak på dagens... Undra vad det kan vara haha... ;)



Förbannade smärta

Hejhej!
'
Herregud, tro det eller ej men jag överlevde matchen igår. Men det var fan med nöd och må jag säga! I slutet av första halvlek fick jag en boll på bröstkorgen men den måste kommit fel för jag fick så jävla ont. Kändes som om hela bröstkorgen gick i flisor. Sen gjorde det ont så fort jag rörde mig eller andades. Detta gjorde att jag fick andnöd. Jag ropade till tränaren att jag behövde byta, eftersom jag inte kunde andas. Men det gick tydligen inte fram eftersom jag efter femton minuter av panik och kippande efter andan fortfarande inte fått gå ut. ÅÅh, jag blev så jävla förbannad att jag tänkte nu går jag och skiter i den här jävla skiten. Om jag måste byta ska jag väl för fan få byta? Jag trodde helt seriöst att jag skulle svimma. Till råga på allt säger en person sen i halvlek att jag får skylla mig själv efter som jag var ute och drack dagen innan. Då blev jag om det nu gick ännu argare. Vad fan ger henne rätten att säga så? Den här personen har för det första ingen aning om jag drack eller inte dagen innan, och för det andra så var det fan inte det som gjorde att jag fick ont och behövde byta. Varför frågar man inte hur man mår eller något annat istället? Åh, blir så jävla trött på  sådan skit.
'
Vi vann iallafall med 1-0 och på vägen hem köpte jag och Agnes varsin godispåse som vi mumsade på sen framför tv:n. Pluggade även lite men pga min huvudvärk gick det sådär. Tar nya tag idag istället.
'
Och btw, vaknade idag med smärta i bröstkorgen. Pappa tror att det kan vara en liten spricka som kommer att självläka. Hur ska jag nu kunna träna och göra sit-ups?
'
Avslutningsvis: Hej ny vecka och om några dagar är det looooooooooooooooov! Det är bara att hålla ut!
Hello nyvakna pyjamas-Signe.

In my bed (head) ♥

Visst är hon fin? ♥
Just nu har jag bara ett påslakan som överkast. Ska så småningom köpa ett virkat och fint!

NEJ

Okej. Snabb update här bara för att jag är så piss! JAg fick precis reda på att min syster informerat mig om fel samlingstid. Vi samlas inte TOLV som hon sa utan HALV TVÅ! Ni förstår vad detta betyder? Att jag inte alls behövde gå upp klockan åtta imorse. Utan jag kunde sovit i minst TVÅ timmar till! GAAHH... Aggression!
'
Tur är väl att jag ifall jag känner för det hinner ta en powernap nu istället. God natt!

Igår.

Jomen tja!
Hade en toppenkväll med massa trevliga människor igår! Men nu efter sisådär en fem timmars sömn ska jag åka iväg och spela match. Det känns lite halvt inte-okej.
'
Igår stressade jag som faan för att hinna med tåget till Mölnlycke, som sedan visade sig vara tio minuter försenat. Wtf!! Men jag kom tillslut ändå fram till Lovisa i hyfsat god tid. Hemma hos henne var även Paow och My, två väldigt fina tjejer!!
'
Hur som helst. När jag hade lastat av alla mina saker så åkte vi hem till Max, killen som hade festen. Till en början gick jag bara runt och hälsade på alla nya ansikten, haha. Och som alltid är det lite halv-stelt innan alla kommer loss... Vi var hos Max större delen av kvällen, men som avslutades hemma hos en Johans storasyster. Jag, Lovisa, Paow och My undrade hur fan vi kommit dit... Men jao, det blev som sagt en lyckad kväll!! :)
'
Tyvärr kvarstår faktumet att jag snart ska springa runt på en plan och jaga boll. Jag känner mig halvt obekväm med den tanken...
'
Pussss!
Lite härligt heta bilder från gårkvällen/natten. Den sista bilden får en att undra lite alltså...

LOVISA!

Ehm, ja. Ingen kommentar.

Lovisa in the tvättstuga.

Vad ska man annars göra när ens kompis kissar liksom?

HAHAHAH! Klockren bild. På väg hem till Johans syster blir Lovisa akut kissenödig. Hon hoppar in bland massa rhododendronbuskar och My kör "tummen upp". Ser ni de två surrogatögonen i bakgrunden. Det är Lovisa haha jag dör! Helt klart kvällen bild!


Vitt

Svårt att få med en fin helbild då det står massa andra saker i rummet som förstår helheten. Men nu har ni iallafall ett hum om hur det ser ut!

Hatar att jag älskar dig...

Weekday - 180 riksdaler


Underbar byxdress. Weekday - 300 riksdaler


Monki - 60 riksdaler per styck


Såhär fint dinglar nu mina nya favoriter på min nya favoritstång.

HEMMMAAAA!! (varning - lång inlägg)

Älskar känslan att komma hem när man varit borta ett tag. Bara släppa allt och ta det lugnt. Jag hade det dock sjukt trevligt igår med finfina tjejer. Det bästa på hela kvällen var nog när vi dukade fram kex, ost, choklad och annat gott och pratade om allt mellan himmel och jord. Imorse gick jag upp och gjorde amerikanska pannkakor till oss, de andra skar upp lite frukt, vispade grädde m.m. Sen gick vi ut och åt frukost i solen på Noras och Jessicas balkong. Underbart!
'
Sen tog jag, Anna och Antonia bussen över till fastlandet Göteborg. Vi skildes åt vid centralen och jag åkte vidare till Linné och mötte upp min syster och hennes pojkvän en snabbis innan jag strosade ner mot centrum igen. Målet var att hitta något fint att ha på mig ikväll. Jag gick in en snabbis på Weekday och Monki och jag kom inte ut tomhänt... Det finns ju hur mycket fint som helst i affärerna nu ju. Livsfarligt! Inte bra inte bra.
'
När jag väl kom hem, vilket var vid halv fyra, så trodde jag att jag skulle falla isär så trött jag var. Bör tillägga att jag fortfarande är trött. Men jag ska ha så jäkla kul ikväll ändå! Och vet ni vad jag möttes av när jag gick in i mitt rum som fick mig att få lite mer energi? Mitt garderobssystem är uppe!!! :D Sååå fint blir det!! Visar det och min lilla shopping senare... :)
'
Pusssss!
kan någon gissa vad som gömmer sig i påsen min...? ;)

BYE!

Holahola! Är bara hemma en snabbis innan jag sticker iväg till bussen. Måste ladda på mitt fritidskort också...
'
Åh, det ska bli så himla mysigt att träffa alla ikväll!! Hinner dock inte baka något att ta med mig. Det får bli någon mörk och ljus chokladkaka, kanske lite digestivekex också? De andra har säkert tagit med sig lite sötare saker så det är kanske gott med något som bryter lite...
'
Ajuste. Vi har ju haft nationellt prov i engelska idag. Jag har bara ett ord att säga angående det, fyfan. Det gick sååå kasst. Känner mig som en liten lus så dåligt gick det. Hoppas min lärare tappar bort mitt prov eller glömmer av att rätta det elr något haha. ;)
'
Oj. Nu sprang klockan sin väg hoho. Måste rusa!! Pusssss!

It's friday!!!

Go-morgon!! HUr bra är det inte att det är fredag?????? Älskaälskaälskaälska!!! Jag har hela helgen uppbokad, på gott och ont. Det är skönt att ägna tankarna på andra saker än skolan men samtidigt skulle jag kanske behövt en dag nu i helgen att plugga på. Det blir väl som vanligt söndagskvällen som får ta den smällen. Helgen kommer i alla fall bli sjukt bra, som alltid. Helger är så jävla bra. Hur det än blir och vad man än gör så är de fantastiska!!
'
Idag, eller snarare ikväll ska jag hem till Nora och Jessica på Öckerö. De har bjudit hem tjejgänget på mys och trevligheter. Det blir lite knytis tror jag. Kvällen kommer nog ägnas åt babbel, skratt, film och allmänt trevliga saker! Vi har ju inte setts allesammans på så länge! Därför kommer nog det bli en hel del tjatter för att vi ska komma ikapp vad vi missat, haha. Imorgon har Nora lovat amerikanska pannkakor till frukost. Låter inte helt fel enligt mig. Men tyvärr måste jag åka hem ganska så tidigt imorgon. Jag måste plocka lite i rummet och fixa lite andra saker. För sen på kvällen blire fest! Jag är för första gången på länge riktigt taggad inför att festa! Det är Lovisa som ska dra med mig hem till någon kompis. Haha, men det ska bli skitkul!
'
Något som inte kommer bli lika roligt är att jag ska spela match på söndag... Samling klockan tolv!!! Hur ska detta gå tänker jag? Men aja, det lööööser sajj!
'
Ha en superfredag bästysar!!
Noooorisen!! Sommarpicknick hemma.
Nora och Jessica! I somras när vi var i Varberg på tjejweekend.

Nevermind...

Hej och hå! Temaarbetet går lååångsamt framåt. Det går knaggligt och för varje ord jag skriver känns det tyngre. Jobbigt huh? ;) Inte alltid lätt här i livet. Men samtidigt känns det för första gången sedan vi fick den här uppgiften att jag kommer att klara det. Och det är ju något positivt haha! :)
'
Hur som helst så ska jag berätta en kul grej. Kul och kul, jag tycker det är kul eftersom det har med mitt rum att göra. Just nu sätter pappa upp mitt garderobssystem. Jag tror att det kommer bli kanoooonnerrss! Ser nästan fram emot att vika in alla kläder haha! :)
'
So long finingar. Tror detta är det sista ni får höra från mig idag. Men jag är tillbaka som vanligt imorgon. You won't get rid of me! Mihahaha! ;)
'
kösss på rumpestumpen!

IDAG!


SALLADO

Skulle kunna leva på det här. Så jäkla gott! Ett plus är ju också att det är väldigt nyttigt! Sunt och mumsigt!

System hit och system dit.

Godmorgon! Kan ni gissa vad jag gör såhär på morgonkvisten? Jag sitter och tittar på garderobssystem. Pappa ska antagligen köpa det idag. Just nu ligger mina kläder i en stooor hög på vardagsrumsgolvet. Inte så uppskattat av varken mamma eller pappa. Förstår inte vad de har emot det...? ;)
'
Jag vill inte ha en stor garderob-garderob, utan jag ville från början ha en klädstång och lite så. Men nu har jag och pappa tittat lite på olika lösningar och kommit fram till att den bästa lösningen är elfa-system. Vet ni? Då kommer jag att ha några hyllplan, några lådor och en eller två klädstänger. Perfekt!
'
Här är lite inspirationsbilder....
Vad tror ni? Blir det bra?

Mmmmm

Hallå bloggytoggen! Just nu ligger jag i min säng och förbereder mig mentalt inför att stiga upp och äta något innan träningen. Som ni kanske förstår så är min säng nu uppskruvad. Åh så fin den är! Bild kommer. Vi ses lateros darlings. Ska bara blunda två sekunder till. Sen ska jag ta tag i mig själv!

A different dimension.

Skön men seg dag i skolan. Det nationella provet gick bra. Eller jag vet inte hur det gick men det känns okej iallafall. Utöver det nationella provet hade vi bara två lektioner idag, därför är jag hemma tidigare än vanligt och hinner sova en stund innan träningen! Yey! Inte för att jag är så jättepepp på att träna men jag måste. Bara att göra det. Inget att diskutera.
'
Måste även skriva på temaarbetet. Har inte lust att ägna varenda minut av helgen till att plugga. Det kan jag för det första inte heller eftersom jag har andra planer, mohaha. Frågan som hela tiden snurrar i min skalle är dock hur fan jag kommer hinna blir klar med mitt arbete till nästa vecka?!?! I'm gonna die. Typ.
'
Pussss!
fint!

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West

Hur skön låt och hur ball video?

No turning back. ♥

God morgon. En inte så överdrivet härlig tanke slog mig just -  Vi har nationellt prov i fysik idag (labben). Shit. Det var ju flera veckor sedan som jag skrev planeringen. jag kommer inte ens ihåg vad vi ska göra. Var det något med densitet??? Oh detta kommer gå finemangan! Jag får lita och hoppas på att min planering som jag gjort är tillräckligt utförlig för att jag ska fatta... ;)
'
Om en cirka en vecka ska examensarbetet vara klart och jag har inte skrivit mer än några rader. Så från och med nu måste jag skriva på det dag och natt... Men det kanske inte är så dumt ändå? Jag kan ibland tycka att det är kul att gräva ner mig i ett arbete. Att jobba fokuserat och effektivt med ett arbete under en tid och sedan lämna in ett arbete som jag lagt ner mycket energi på och som jag är nöjd med. Den känslan är så jävla värd.
'
Pusss!

Sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead.

Godkväll! Jag och Hedvig fikade och babblade i flera timmar. Först på fröken Olsson, sen gick vi vidare till Cappuccino. Madde, Emma och Frida var också i stan så jag tog samma buss som dem hem medan Hedvig tog vagnen hem till sig, lyx. Hon bor ju bara tio minuter från centrum.
'
Bussen var väldigt snabb så jag var framme en halvtimma tidigare än tänkt. Den halvtimma spenderades på nagellacksavdelningen på Åhlens. Är väldigt sugen på ett oranget lack från O.P.I!!! SNYGGT! Men kunde inte bestämma mig för vilket... Det blir mitt nästa inköp.
'
Nu ska jag sova. Godnatt!
Det här får bli dagens låt. Så fin. Adele - Someone like you

Tuesday!

Hallelåja! Sovit gott? Det har jag, men tror ni att jag var klok nog att gå och lägga mig halv elva som jag sa att jag skulle? Nope. Jag somnade någon gång framåt halv tolv. De timmar jag ändå sov var dock väldigt bra, jag har sovit som en stock natten igenom! :)
'
Just nu är vädret grått och trist men jag hoppas att det spricker upp under dagen. Igår blev det ju faktiskt riktigt fint på eftermidagen/kvällen. Direkt efter skolan åker jag in till stan för att möta upp a friend of mine. Vi ska ta en fika och prata om livet haha! Det vill säga tunga saker. Kanske att jag även hittar något fint att ta med mig hem.... ;)
'
Fram tills vi hös igen önskar jag er en härlig tisdag!! :)

Nighty

Jag är bokstavligen talat död nu efter dagens fotbollsträning. Borde inte vara det eftersom den var ganska chill jämfört med hur det brukar vara när det är grussäsong. Sjukt hur mycket man tappar på bara två veckors uppehåll. Jag har ju varit sjuk de senaste så jag har inte tränat, bara promenerat... Men det gör inte så mycket för konditionen. När träningen var slut hade mina ben förvandlats till två stockar. Bara för att det var så länge sedan som jag hade träningsvärk hoppas jag nästan på att det kommer göra ont att sätta sig på toa och gå i trappor imorgon... ;)
'
Inatt sov jag alldeles för lite och det gav direkt resultat. Koncentrationssvårighet, kort stubin och trötthet. Därför blir det nattinatti senast halv elva idag. Senast.
'
Ni får sova så gott!!
Ska kanske fixa naglarna innan jag går och lägger mig...? Behövs ganska akut....

1+1=2 ♥

Here we go. Helgens shopping + dagens outfit!
♥ Kofta - Zara (ny!)
♥ Skärp - Agnes
♥ Hatt - Åhlens (ny!)
♥ Sjal - Wera (ny!)
♥ Halsband orange o blå - Bik Bok (nya!!)

Monday, again.

Hello there! Idag är jag väldigt trött på grund av att jag satt uppe fram till midnatt och skrev klart religionarbetet. Men jag får lite skylla mig själv då jag inte planerat bättre och gjort klart det tidigare. Det är alldeles för lätt att skjuta upp på det tråkiga och istället ägna sig åt det man vill. Jag måste bli bättre på att prioritera.
'
Det är fortfarande disigt och äckligt väder. Fan vad vädret spelar en stor roll i hur man mår! Jag vill ju ha sol, värme och fågelkvitter!!
'
Idag är det ju måndag och jag har bestämt mig för att inte gå hem en enda gång den här veckan. Förra och förrförra veckan var jag ju förkyld så jag orkade helt enkelt inte vara i skolan så mycket. Gick hem fler gånger än jag någonsin gjort under hela min högstadietid tror jag haha! Men nu när jag är frisk ska det bli ändring på det gå-hem-beteendet! :)
'
Vi hörs laterskater. Köss på nosen!

Dagen in words.

Hejhej!
Det finns inget sluuuuuuuuuuuuuuut på all skit som ska rensas. Hela mitt liv ligger i kassar och lådor just nu men det mesta ska ju slängas... Ni förstår vad det betyder? Jo, att jag måste sitta och rensa varenda jväla pryl. Fyfan. VARFÖR har mamma och pappa låtit mig köpa så mycket onödiga småprylar. Och varför har jag sparat dem i små opraktiska lådor med änglar på? Aggressionsproblem!!!
'
För tillfället är mitt rum kaos. Men vi har städat och flyttat in den tillfälliga soffan. Garderoberna får stå kvar så länge. Imorgon ska vi även montera sängen. Skruvarna är nämligen borta så pappa får köpa nya imorgon...
'
Jag fattar inte vad som händer. Jag måste skriva klart mitt arbete (nej, inte klar ännu) men jag vill bara bli klar med utrensningen av alla saker. Åh, i-landsproblem.
'
Ajuste. Lovade ju att visa gårdagens shopping också. Kanske jag inte hinner nu när jag tänker efter. Men isåfall blir det senast imorgon. Dålig jag känner mig nu men tiden har bara runnit iväg.
'
Nu ska jag ta vara och få ut så mycket av den resterande helgen som möjligt. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
Så här ser det ut just nu. Ni förstår varför jag har ångest?

Rolling.

God morgon! Eller god förmiddag passar kanske bättre? Aja. Hur som helst. Ställde klockan på halv nio och sen dess har jag ätit frukost och pluggat. Jag har ett arbete i religion som ska in imorgon och jag började på det idag. That's how I roll! ;) Pappa får läsa igenom det ikväll så blir det bra.
'
Jag planerar även att hinna med så långt det går med mitt rum också. Erik gick precis ner för att måla det sista. sen får vi plocka ner sängen och garderoben tillsammans. Ska bara skriva klart mitt arbete i turbofart först. Inga konstigheter liksom...
'
Förresten har jag på den senaste tiden blivit jäkligt sugen på att klippa koooort. Håret har ju blivit lite sleetet sen jag klippte av det sist. Frågan är om jag vågar och om det blir bra...? Svårt.

Eller så toppar vi det bara och jobbar på längden...

Everyday is like... ♥

Jomen tjenare! Är nu hemma och ska snart krypa till kojs. Imorgon väntar en lång dag fylld med plugg och fix och trix i mitt rum. En knep- och knåpfixardag helt enkelt! Slänger upp bilder på dagens inköp i morgon så ni vet. ;) Är faktiskt riktigt nöjd!
'
Men god natt på er och sov så gottit!

Hej and goodbye!

Ehejj!
Är hoos Lovisa nu! Har hittat lite fina grejor på stan som jag visar senare!!! :) Nu ska vi dra till en av hennes vänner för lite chillprill!
Lateros!

SATURDAY!

God morgon fina ni!!
Ja. Vad ska jag säga om igår? Det första vi fick veta när vi kom till stadsteatern var att det tydligen var åldersgräns. Detta hade ingen av de som arrangerat festen vetat om och ingen hade sagt det till dem. Pappa gjorde väl det han kunde men saken var att ifall det skulle komma en kontrollant och be om leg hade foajébarens alkoholtillstånd rykt, vilket man kanske inte vågar riskera. Just då blev jag så jävla piss och ville bara gå hem. Men pappa övertalade mig om att stanna kvar. Det finns nämligen en liten "balkong" ovanför scenen och dansgolvet. Så där jag stod jag och Nora ett tag innan Erik, Dennis, Moa, Tove och Ebba joinade oss. Lite senare på kvällen kom det tydligen en security-vakt men sen när han gått smög vi faktiskt ner och beblandade oss med de andra samt bekantade oss med dansgolvet... Lite småbusigt men vafan. Så det som såg ut att bli en katastrof blev tillslut en lyckad kväll ändå. Jag sov hos Agnes inatt och vi ramlade väl i säng strax efter tre.
'
Om cirkus en timma ska jag möta upp Lovisa för en fika och shoppingtur. Kvällens planer är fortfarande oklara men det löser saj! :)
'
Puss på er och att det är lördag!!
Bild på mig och fina papi när familjen var på restaurang för en tid sedan... Hittade den här på Agnes dator.

enORM

Vilket djur förser sina polare i djungeln med knark?
'
Svar: Krokodealer

Vilket djur har djungelns slappaste underliv?
'
Svar: Fladdermusen!!!

Vilket är djungelns största djur?
'
Svar: EnOrm!

Vet ni under vilka månader man hittar dom bästa bären i dom svenska markerna?

Svar: Det kan jag tala om! Oktobär, novembär och decembär...


Hahahahahihihohoho. Så min humor....

Bara för att.

Tjosan i trosan!
Det är fredag och vad kan gå fel? Min kväll ska spenderas på fest på stadsteatern. Här kan du läsa mer om den. Hoppas på en lyckad kväll av dans och trevliga människor. Innan dess måste jag få tummen ur och börja skriva på min uppsats om Buddhismen. Ligger efter som fan. Annars är allt härligt och bra. Tummen upp!
Det härligt orange lacket som make up-artisten lackade på mig för plåtningen i tisdags sitter kvar. Fint!


Snodde Agnes halsband idag. Det är också, fint!

RSS 2.0