Peppad ♥

Varför är jag en sån jävla tidsoptimist!? Här sitter jag och lyssnar på musik. Eller nej. Jag lyssnar med lyrics så jag kan sitta och sjunga med. Typ karaoke. Men inom 25 minuter ska jag ha hunnit göra sallad, packat träningsväskan, välja kläder inför ikväll, ta på mig kläder (pyjamasen är fortfarande på), göra mig iordning. Hmm, jag är ju faktiskt i ganska god tid, om jag får säga det själv! :O Eller inte.
Och se nu! Här sitter jag och bloggar istället för att börja bocka av listan. Nej du dator lilla! Nu får du sova ett tag.
Ha en underbar lördag kära vänner! ♥
Här får ni ett knippe nostalgi från mig!♥ (och svara ärligt, Vem är inte med i facebookgruppen " vi som sjöng "racka macka phone" istället för Rock the microphone"?)

God morgon ♥

Halloj alla fina! Allt bra? Sovit gott? Hoppas det. För idag är det lördag och då ska man ha kul! ;)
Själv ska jag på grill och bastukväll med laget. Haha. Och det ska bli lite små mysigt sådära. Först ska vi spela en träningsmatch, därefter blir det bastu och grill. Jag tror det blir lite brännboll också! :) kulkul!
Nu ska jag ut på en liten promenix, man får passa på när det inte regnar!
Ska ni hitte på något roligt ikväll?♥

Dennism ♥

Vill ni veta en helt sjuk grej? Eller skit samma. Ni får veta ändå! Kommer ni ihåg att jag gjorde en fotografering för ett tag sedan? Killen som fotade heter Kristian. Och idag när jag gick in på min facebook såg jag att jag fått ett meddelande från en kompis. Där stod det typ såhär: Va fin bild på dig som Dennis M lagt upp. Jag blev liksom helt iskall i magen elr något.. Haha. Kallsvettig och nervös gick jag in på DennisM's blogg och kikade. Och titta där! Dennis hade lagt upp några bilder som Kristian har tagit. (Blandannat den bilden på mig här ovan) Fotografen kristian som fotade mig för ett tag sedan ska alltså fota Dennis M! (Han driver en av sveriges största bloggar och jag tror det är den största gaybloggen i Sverige.)
Det känns faktiskt ganska overkligt att jag är med på hans blogg. Haha. Lite töntigt att jag tycker så men detta är enligt min åsikt jävligt coolt! Jag har läst hans blog i över ett år nu. Och helt plötsligt är jag med i den... Insane!

Dett gjorde min dag, verkligen! Tack Dennis! :)

Haha♥

Måste bara visa denna fantastiskt vackra bilden på mig och Agnes som är några veckor (månader?) gammal.
Mitt ansikte ser ut att stormtrivas där i mitten... ;)

Good song ♥

Ett jävla MASTERPIECE! (om jag får säga det själv...)

New stuff ♥

Klicka på bilderna



Skor: Zara 399:-
T-shirt 1: H&M 99:-
T-shirt 2: H&M 149:-



Fredag ♥

Yes. Sista dagen på första veckan1 Jag grejade det! Och nu är det äntligen helg.........!!! YES!

MEN VA FAAAAN ♥

GAAAAHH! Blir GALEN. Det går inte att ladda upp några bilder. ( bara sugiga cam-bilder ) Fråga mig inte varför... ÅH! Bilderna kommer imorgon istället. Fan vad irriterad man blir ibland. Jaja. Btw, träningen var as nice. Även om det känns som om man ska dö överlever man faktiskt och efteråt känns det så jävla underbart!
Nu  ska  jag  sova!! Behöver många timmars sömn...♥
Puss
'

Here we go!

Hejhopp! Nu var det dags för träning! Härligt värre... :O eller inte. Men aja. det är skönt sen efteråt.
Jag kommer hem ngn gång vid nio-tiden. Kika in för då lägger jag upp gårdagens shopping! :) Som sagt, ett par klackar och två tischas! :)
So long sweeties!

Zzzzzz...

Vet inte vad det är med mig. Är helt slut. För varje minut som går blir jag bara tröttare och tröttare. Därför blir det en powernap nu innan träningen! Den ser jag inte så mycket fram emot. Det står nämligen i väderprognosen att det ska regna massa!
hmm?

Torsdag ♥

Heellu! Idag är jag trööööööööööööööööööööööööööööööööööööött-.-
Vil sooooooooooooooooooova men det får jag inte. Jag ska nämligen torka gamlingar i rumpestumpen! Nja, inte riktigt. Men jag ska iallafall ta hand om gamlingar! Och jag funderar seriöst om man ska bli kaffeman. Då blir kanske lite piggare? Men ett problem, jag tycker inte om rent kaffe. Typ Kaffe latte går fint men inte vanligt svart...

Igår var jag ju i stan med Lolllofisen. Vi, eller jag blev lite besviken på utbudet med samtidigt ändå inte. För jag kom hem med ett par klackisar från Zara och två tischas från h&m. Är fortfarande lite osäker på skorna. Typ hur mycket de kommer komma till användning åså. Menmen!
Nu måste jag kilepeela! Puss och tuss!♥

Onsdag ♥

God morgon fina härliga onsdag! Idag är jag trötter men ändå inte. När jag vaknade av ringisklockan var det inte alls jobbigt att stiga upp. Men nu när jag sitter och äter frukost känner jag hur tröttheten smyger sig på... :
Idag ser min dag ut sågär:
  1. Jobba jobba joooobba!
  2. Åka till stan och träffa Lovisa
  3. Åka till morbror och fira födelsedag
  4. Åka hem och sova
Där har vi den... ;) Skönt nu behöver jag inte fråga hur jag ska fördriva min tid under dagen... ;)


Idag springer jag runt i denna blusen och en svart långkjol från Lindex! :)

Time to sleep... ♥

Ville bara säga godnatt! Och att det känns ruskigt bra efter träningen. Innan var jag nästan lite nervös, för att inte orka åså. Och det gjorde jag kanske inte heller men det var inte så farligt som jag trott. Och efteråt känner man ju sig så sjukt duktig och bra! Självkänslopoäng på hög nivå! ;)
Imorgon ska jag först gå till jobbet (börjar bli van) Sedan ska jag in tills tan för att träffa min vän Lovisa.♥ Länge sedan vi träffades och hon är alldeles för rolig och snäll för att vara ngn man vill tappa kontakten med! Fina Lovisa!
Hoppas jag hittar något fint på stan också. Jag är så sjukt shoppingsugen... Inte bra!
oh shiiietpommfritt! haha. Nu blev klockan mycket... Puss och godnatt!
Nattinatti!♥

Gamlingar och kalas ♥

Hejhopp i stugan!
Jobbet gick finfint. Pratade extra mycket med en liten tant idag. Hon är lite olycklig och undrar varför hon sitter på ett fängelse. :( Men idag var hon på glatt humör men som sagt, jag jobbar på demensavdelningen. Då kan samma fråga och mening komma om och om igen. ;)
När jag slutade hämtade papi mig och så åkte vi och hämtade Agnes (syster). Därefter var det bara att brumma iväg till släktkalas! Min kusse Alfons har fyllt hela 17 år! Massa grattis!!! :D
Idag slutar fotbollsuppehållet och istället börjar hårdträningen. Säsongen börjar ju snart och då måste vi vara i toppform! ;) Träningen börjar klockan sju så jag och Agnes ska försöka hinna med en liten powernap innan vi drar iväg. Det behövs om man säger så!
Linne: GinaTricot
Jeans: Monki

Då var det dags igen... ♥

Snart rullar jag iväg till gamlingarna! Och btw, jag måste sluta ta massa photo booth bilder. Det har blivit ett beroende. Inte bra!
Men ni får ha den finaste dagen sötnosar! Hörs when I get home! Lots of love ♥

Feriepraktik ♥

Hallojsan! Ingen vidare uppkoppling idag alltså! Men jag har inte riktigt haft tid eller ork. Klockan ringde ju strax innan sju och då vart det bara hoppla upp ur sängen och rätt in i duschen! Även om jag stressade som en dåre kom jag någon minut sen första dagen på min praktik. Bra där Signe... Inte för att jag fick någon skit alls för det men man skulle kanske gjort ett bra första intryck genom att komma i tid? Hmm, imorgon SKA jag vara där prick tio i åtta. Promise! då räcker det att jag går hemifrån halv åtta. Egentligen kan jag ju ta moppen men nej bara för att jag kan betyder det inte att jag måste. Vardagsmotion är den viktigaste motionen, och man vaknar bättre med en frisk morgonpromenad. :)

Men hur var min första dag på Ålderdomshemmet då? Haha. Jodå, den var helt chill faktiskt. Ganska så mysigt och sjukt avslappnande effekt. Ha! Jag menar, allt går så himla långsamt för de äldre så man blir liksom lugnet själv... Vilket är ganska skönt om man annars är väldigt stressad. Det jag sysslat med är typ att göra mackor, servera frukost, diska och hjälpa personalen med olika saker. Det har varit superlugnt idag. Och på den avdelningen jag jobbar på bor det bara 6 personer vilket är ganska få. Men alla är lika söta! :)
Under eftermiddagen och kvällen har jag varit hos min söta kusin och moster med mami! :) Alltid lika mysigt!
Nu ska jag sova, är helt slut. Men vi höres tomorrow min damer och herrar! Sov så gottis!♥
'

Underbara dagar - Men ett stort misstag♥

Heeeeeej igen! Nu är jag hemma efter några underbara dagar i Strömstad. MEN vet ni. Jag gjorde världens misstag och glömde kameran. Buhuhu! VARFÖR? Hur ska jag nu förklara hur fint allt var, eller hur vi bodde i tältet och hur kul jag och Nora hade det på tåget? Som sagt, En bild säger mer än tusen ord. Åh!! Så himla typiskt och så himla tråkigt. Jag skulle ha massa fina kort nu om jag inte glömt kameran. Aja. Det finns iallafall inne i mitt huvud. ;)
Här kommer en snabb resumé. Fredag: Jag och Nora tog tåget ca klockan 9 till Strömstad. Allt gick finnemang och det var supermysigt! Jag älskar tåg! Väl i Strömstad mötte vi upp Jessica som redan befann sig på plats! Därefter gick vi till turistinformationen för att fråga efter tips om tältplatser. Han som stod i receptionen var underbart söt. Jag smälte bort och dog en smula... Sen gick vi och handlade lite käk, tortellini och tomatsås. Och efter det började vi traska iväg till den tältplats vi blivit tipsade om. Den låg väldig skymd och off. Men det låg ändå väldigt centralt. När tältet stod på plats började vi med maten. Helt utsvulten var jag! Resten av kvällen drack vi te, spelade kort, fikade och gick en promenad. Lördag: Började med frukost bestående av te och mackor med tomat, oregano, salt och peppar. Sedan drog vi oss ner mot centrum för att ta en färja till koster. Väl på Koster gick vi och handlade lunch, bland annat världens godaste wienerbröd! Därefter gick vi till stranden, låg där ett tag, åt massa mums och tog sedan färjan tillbaka till Strömstad. Haha. På kvällen gick vi ut och åt pizza. Det smakade sådär, eller det smakade inte så mycket. Men det gick att äta. När vi kom "hem" drack vi återigen te och åt kex. ;) Idag: Vaknade runt nio. Åt frukost. Packade in tält och packning. Åt frukost medan det duggade. Gick till ett Café och åt bakelser, medan vi väntade på bussen som skulle ta oss till tågstationen. På tåget gjorde vi oss hemmastadda. Tog fram godispåsen och skvallertidningen och lutade sig tillbaka.
Nu är jag hemma och mår suveränt! :) Ska snart slänga ihop en halloumisallad och titta på en rulle med Nora! :)
Här är en bild över Strömstad som jag haffade på Google (hur kunde jag glömma kamera???):

Byebye ♥

Godnatt sötnosar! Jag tänkte bara säga hejdå. Imorgon åker jag, Nora och Jessika som sagt ut på ett litet äventyr. Planerna är lite ändrade. Det blir inget koster. Utan vi stannar i Strömstad istället. Det blir antagligen lika bra det. Wieee. Vi kommer ha så jävla kul! Jag kommer hem på söndag så fram till dess no blogging at all! Men kameran är med! ;)
Nu måste jag verkligen sova. Fattar inte vad jag håller på med. Tåget går liksom 07.27. Så min klocka kommer ringa vid sex imorgon bitti... Usch och fy! Men det kommer bli mys att sitta tre timmar på tåget! :)
Raringar, ha en underbar helg och ta vara på varenda minut! ;)
Massa kärlek!♥

Hahahahaha ♥

Hahaha. Vet ni? Jag hämtade ut mitt körtkort förut. Fyfan säger jag bara. Gris? Giraff? Hästdolme? I don't no. Men nu har jag det iallafall och det är MITT!!

What happens in...♥

HejSvej!
Vart har jag varit det senaste dygnen? Ja, det kan man fråga sig!
Nej, så spännande är det ickepicke. Jag har helt enkelt varit hos en kompis i Göteborg. En vän jag inte träffat på länge, länge. Det var kul och mys att träffa henne. Vi var också med hennes kompis Malin. Söt tjej!

Ehm...Jo! Imorgon händer en kul sak. Jag, Jessica och Nora ska åka till kosteröarna (utanför strömstad) för att tillbringa helgen där! Det blir lite av ett äventyr med tältning och trangiakök, bad och sol! Jag tror vi kommer få en awesome helg! Eller, det måste det bli. På måndag börjar jag nämligen jobba, ända till skolan börjar igen!!! NOO!
Aja. Jag sutar iallafall halv tre varje dag, vilket är ganska chilliprillidillli! Men tänk att det bara är tre veckor kvar av hela sommarlovet! Helt insane... Hmm, från och med nu ska jag ta vara och utnyttja varje dag som är kvar av sommarlovet till fullo!
Shiiiet. Nu måste jag nog ta tummen ur röven och börja packa. Vad kan man behöva?
  • Underkläder
  • Badkläder
  • Oömma kläder
  • Tandborste
  • Sovsäck
  • Liggunderlag
  • Pengar
  • Handduk
  • Smink?
  • Tvål
Jag vet inte om det räcker. Men det är en början iallafall! Let's get started... Can't wait. ;P




Tisdag ♥

Tjoballoo!
Idag har vi självplockat jordgubbar. Det är en liten sommartradition, men en ganska tråkig sådan. Haha. Efter jordgubbsplocket har det inte hänt så mycket. Jag och Agnes åkte till posten för att hämta ut mitt körkort. Men det var stängt! Gah! Baj på den... Men nu vet jag iallafall deras öppetider, som är helt värdelösa. Mellan 8.30-9.30. Sedan är det stängt och öppnar igen klockan 14.00-15.00? Man bara?!?! Helt flängt!
Aja. Nu ska jag byta om till träningskläder. Och jag ska inte glömma bikini. Fotbollsplanen ligger nämligen inte så långt ifrån en sjö. Så efter träningen är vi ett litet gäng som ska bada! :)
Laters honeybunny! ♥

Mysmåndag♥

Vilken mysig dag det blev, eller är. Jag och Agnes gick en sväng runt samhället. Det var riktigt skönt att få röra lite på sig. :) Nu har i fixat lite käk. Idag blir det grillad korn (för min del) och för de andra grillad korv. Till det stekt halloumi, mozzarellasallad och grönsaksspett. Ajuste, vi har gjort pesto också! :) MUMS!
Senare i kväll ska vi mumsa på fruktfat och glass. :)


Allt känns bättre. Saker som legat och tryckt har kommit till ytan och det har löst sig. Snart ska jag och sis gå på promenad. Är inte riktigt säker på vart vi ska gå men långt är ett måste. Vädret är väl inte jätte hajp men det regnar iallafall inte. Just nu.
Min syster, hon är vacker hon!♥

Måndag ♥

Hejsvej!
Vaknade för en stund sedan, efter 11 timmars sömn! Bra men ändå inte. Det är bra att sova, kroppen behöver det massa! Men nu har jag sovit bort en ganska stor del av dagen. Fast vad skulle jag fördrivit tiden med då? Sitta vid datorn och vänta på syster? Nja, då kan man lika gärna sova en extra timma.
Gårdagens känslor är fortfarande kvar. Men det har väl växt från ledsen till mer arg, och besviken. Arg och besviken på att folk inte fattar att saker är fel. Och att människor behöver behandlas på olika sätt. Att alla inte är en hård bergsvägg som aldrig analyserar och tänker, eller tar åt sig. Att vissa personer behöver behandlas mer varsamt och kärleksfullt för att veta och förstå. De senaste dagarna veckorna har du inte varit samma person. En annan. Hård, tyken och oförstående. Tro det eller ej!
Antagligen förstår ni inte ett skit. Men just nu är jag bara allmänt ledsen och besviken...

Tomorrow ♥

I morgon är en ny dag. :) Och då ska jag mys med systeryster-aggy-paggy! Vi ska ha fruktpicknik och grilla. Jag har bestämt att vi ska hyra en film också! ;) Haha. Btw, såg precis klart på filmen Fish Tank. Om jag var deppig innan så är jag inte gladare nu. Alltså, det var inget lyckopiller direkt. Men en bra film, absolut! :)
Puss och godnatt!

Peace And Love, Del 5 ♥

Fettbobarn!
Det var sjukt spexat på Jay-z... Men också sjukt bra!
Bäst på hela festivalen, Jay-z!

Vissa få dagar... ♥

Idag har jag varit ledsen. Av olika orsaker. Men egentligen har jag ingen egentlig orsak. Ibland är det bara så. Att man gråter utan att veta varför. Att man känner ångest utan att ångra något. Idag var det främst att jag kände mig ensam. Väldigt ensam, tråkigt, värdelös och ful. Jag saknar mig syster, hon kommer i morgon. Men jag ville att hon skulle varit här NU. Men jag förstår att hon vill och behöver vara med sin kärlek också. Jag är inte ens ensam. Jag har världens bästa föräldrar. Fast ibland, när man är ledsen, finns det bara en speciell famn som hjälper. Bara en person som fyller alla kraven och som kan ge tröst. Jag tror ni förstår vad jag menar. Och när den personen då inte finns där! Då spelar det inte jätte stor roll att hon kommer i morgon. För jag behövde/behöver henne nu, då, förut.
Det finns ingen kärlek som är så äkta och stor som den jag känner för min familj. Hela familjen. Mamma, pappa, syster och bror. Jag älskar er över allt! ♥

Inte bra ♥

Jag mår inte så bra. Ont i huvudet och allmänt deppig. Världen är trist och grå. Hoppas jag inte smittats av mami och papi, de har åkt på världens förskylning. Och jag orkar verkligen inte bli sjuk. Jag orkar inte heller sitta inne vid datorn mer, nu ska jag odla d-vitamin!
Och btw, jag har fortfarande inte fixat min naglar...

Peace And Love, Del 4 ♥

Det var så sjukligt varmt så man hade så lite som möjligt på sig...

Hästpojken... Jag ville dansa men alltså, jag svettades bort...




Maaaaaaat

Smexigaste bilden. We all agree

Our pool!

Johnossi, John Engelbert sjunger sjukligt bra!





Mando Diao



Jävla kassa bilder. Med sämsta vinkeln!

Chips!

(sista bilderna från P&L kommer ikväll)


I did it ♥

Hej bloggen. Vet ni en helt sjuk sak? Jag, är nog den person som jag vet, som är mest beroende av närhet och att ha människor omkring mig... Jag är dessutom sjukligt mörkrädd och jävligt paranoid. Okej, det var inte detta som var den sjuka saken jag skulle berätta om. Utan andledningen till att den just är sjuk. Här kommer det: Igår var jag helt ensam i detta stor hus. Hela kvällen. Jag satt och åt mörk choklad, drack te och tittade på missade avsnitt av Bellatyrashow! :)
Det var verkligen inte kul, och jag var helt livrädd vissa stunder. MEN jag klarade det. Och jag tror inte ni förstår hur stort detta är! Jag vill i och för sig inte göra om det, för det var otroligt trist åså. Men nu är det gjort och ingen kan nu säga att jag inte vågar vara själv hemma en hel kväll! :)
Ni förstår nog inte hur stort detta är. Men detta ska firas! ;) haha
Gammal bild...

Peace And Love, Del 3 ♥

Ännu en Outfit, jeansshort: weekday, gammalt linne: H&M
Sen kan man ju alltid ha kul med kameran i bilen...
Haha
Festival
The bajamaj!
Borlänges gator...
Haha
Hahahahaha, detta är nog de skönaste bilderna någonsin! Madde äter chips, lyckligt ovetande 8fram tills bild nr4, att jag tar kort på henne.♥
Våra awsome tatoos! ( Madde bär en sovand Bajsfeldt och jag ett hjärta där det står Krama mig...)
Lilly Allen var söt!
The Hives
Den jävlen rörde sig hela tiden så det var typ omöjligt att få en icke suddig bild... ;)
Familjen!
Whoo, vilka bra bilder...
Fibes oh fibes var grymma... Och han är ju jävligt het!
Mer bilder senare...♥

Jaha, vad nu då? ♥

Nu har jag suttit här ett tag. I vardagsrummet med en kopp te, en skvallertidning och lyssnat på traditionel Jazz. Väldigt skönt och avslappnande. Men nu börjar det krypa i mig lite. Nu måste jag hitta på något att göra.
Kanske ska fortsätta med en liten renovering av mig själv... Jag hann inte fixa naglarna igår. Fast egentligen skulle jag vilja gå ut på en promenad, men vädret tillåter inte det.
Ajuste, btw. Igår hyrde jag och Madde två filmer, Sherlock Holmes och Alvin och gänget 2! Haha. Vi hann bara se alvin och gänget innan hon skulle hem, men jag och pappa såg på Sherlock Holmes lite senare. Den var ruskigt bra! Spännande, rolig och väldigt underhållande. Rekomenderas! Och att Jude Law är en riktig HETING gör inte saken sämre...♥
Hoppas ni får en fin dag och att ni har något roligt att spendera dagen på! Annars kan man ju som jag, sitta och lyssna på jazz... Haha.

Peace And Love, Del 2♥

Haha, jag tvingade Madde att ta kort på varje outfit.
Vacker eller hur...? Hehe:O
Väl inne på festivalområdet. Här vart det allsång i socialdemokraternas tält haha.
Sweetiepie!
Peace And Love-flaska!
Människor av alla slag
Hoffmaestro, jag undrar vad detta band går på alltså! Energin tog ALDRIG slut.
Devendra Banhart & The Grogs
Hetaste hetingen, I fell in love! (Devendra Banhart & The Grogs)
The kooks... ;)
The kooks...
Måste säga att jag tyckte the kooks såg väldigt slitna ut. Typ sju svåra år...
Helt plötsligt flög en lisebergskanin förbi...
Haha, jag var tvungen. Den såg så grotesk ut... :P
Robyn, hon var så jävla bra!
Förlåt om ni tycker dessa publikbilder är lite ensidiga, men jag tycker det finns så mycket känslor i bilderna...
Robyn är sveriges fräckaste (kvinnliga) artist! (enligt min åsikt)
Sen vart det Kent! :)
Allt för denna gången, mer bilder kommer imorgon. Nu ska jag bada! :)

Love the way you lie ♥

Nu ska det födas ännu en kategori är i bloggen, musik. Jag har tänkt på det ett tag nu. För musik är stor del av mig och det betyder väldigt mycket. Jag lägger ibland upp låtar som är extra bra, och nu kommer alla låtar vara samlade så blir det lättare att hitta m.m.
Jag har fått en ny favorit. Det är en låt av Eminem och Rihanna, "Love the way you lie". LYSSNA!

Och om ni har låtar som ni tycker om så får ni såklart tipsa, det vore super kul! :)

underbart ♥

Kom hem powerwalken för en stund sedan. Nu har jag stretchat och gjort några styrkeövningar. Känns verkligen som om jag tränade för 500 hundra år sedan. Men nu jävlar ska det bli oftare. Känslan efteråt är ju jävligt underbar och man känner sig så jävla bra efter att man svettats och kämpat en stund! Massa självkänslopoäng!
Nu ska jag slänga ihop en lunch. Idag serveras det halloumisallad!  Yummy♥
Svettig och lycklig, haha.

Fredag 16/7 ♥

Jag har en fråga. Jag har sovit i cirkus 10 timmar, men varför är jag fortfarande trött? Åh, jag blir så arg... ;P Varför får man aldrig känna sig utvilad och fit for fight? Haha. Aja. Nu ska jag ut på en powerwalk i ett försök att bli lite piggare. Det blir kanske bättre med lite frisk luft. Hörs senare sötisar!♥
Här är några flummiga bilder från stranden i Varberg. Vad gör jag liksom?

Haha

Ehm, jag vet inte riktigt vart jag tittar. Inte in i kameran iallafall..

HAHAHAHAHA, detta kan vara den absolut fulste bilden på mig någonsin. Minen jag får till är nog one in a lifetime! Och ja, det är med mening.

Wieeeeeeeeee...♥

ÅÅÅHH! Filmen var underbart underbar. Helt klart den bästa hitills! Rekommenderas massa, massa, massa ♥
Nu är jag väldigt, väldigt trött. Så nu ska jag sova, men jag ser fram emot imorgon. Jag har nämligen inget planerat! Wonderful! Eller jo, en sak. Dagen ska börja med en powerwalk...
Pic från midsommar... Känns väldigt länge sedan...

Later

Hejhopp. Hinner inte och kan inte lägga upp bilderna nu. Dem kommer ikväll. Just nu åskar det nämligen.♥
Ha en fin dag!♥

Vardagslyx ♥

Här sitter jag själv i köket och lyssnar på bra musik. När jag tittar ut genom fönstret känns det nästan som om det är en ruskig höstdag, blåsigt och regnet öser ner. Då man bara vill tända ljus och krypa upp i soffan med en kopp te framför en mysig film eller med en bra bok. Men termometern säger annat, ligger på stadiga 20 grader. Inte jätte varmt men ingen hösttemp. Egentligen är det bara en vanlig hederlig typisk svensk sommardag.

Nu tänkte jag ta en dusch, raka benen, fixa naglar och plocka de vilda brynen. Haha. Sedan ska jag ta ännu en kopp te och choklad! Lite vardagslyx på låg nivå men som gör väldigt mycket för humöret.♥
Hörs senare med fler bilder från Peace And Love...♥
'
Åh, längtar tillbaka till Varberg och det underbara vädret...♥

Eclipse ♥

Go-morgon i stugan!
Idag mår jag helt fangtasia men jag är samtidigt lite små-deppig över det halvtaskiga vädret... Det är väldigt grått och molnigt och det duggar lite smått, men det är fortfarande ganska varmt i luften. Men som tur ä drabbar det inte mig.
Idag ska jag och Madde på ECLIPSE. Ganska perfekt egentligen. För nu missar vi inte ngt, det hade känts lite hemskt att gå på bio om det var strålande sol och badväder ute. Åh vad mysigt det kommer bli! Jag har verkligen sett fram emot den här filmen. Det känns helt sjukt att jag, när jag läste alla böcker i serien, var helt deprimerad över att det skulle ta så långt tid tills filmerna skulle komma ut. Men se så snabbt allt gått! Underbart!
Här är ett utdrad ur ett inlägg jag skrev när jag läst ut alla böckerna och var lite självmordsbenägen fjortis... Haha.


2009-03-14
God Kväll bloggen.

Jag är lite deprimerad just nu. För nu har jag läst ut alla twlight-böckerna oc jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag får väl otåligt sitta och vänta tills alla filmer kommit ut eller något. Men ja är iallafall glad över slutet. Jag tycker det slutade helt perfekt, vilket är bra, det hade varit fruktansvärt jobbigt om det hade slutat på något annat sätt. Men för dom som inte läst böckerna så säger jag bara LÄS. Jag har läst många böcker (för jag älskar skönlitteratur) och denna serien är lätt den bästa jag läst. Man blir  skänslomässigt berörd och allt är så verkligt, som om det vore självklart att det verkligen finns vampyrer,varulvar m.m. Jag är iallfall säker, men jag ska inte tänka på det för mycket tror jag för då kommer jag bli mer mörkrädd än vad jag redan är, och jag lovar jag ÄR verkligen mörkrädd. HAha, nästan skrattretande faktiskt,jag fattar inte hur jag kommer klara mig sen när man ska bo i egenlägenhet åså. Naj, jag får bo i ett kollektiv...




Peace And Love, Del 1♥

På väg till Borlänge och jag är superpigg. Ohyes!
Vår fina, ultrasöta stuga!
Our bed!
Vår söta lilla mini-tv...;)
Finaste!
Maddes fina handled.. :)
Första dagarna vart det inte så mycket spelningar så vi hade tid att åka till stranden...
'
Detta är nog den mest osköna bild som någonsin tagits på mig. Titta bara min ailienmage.. haha!
FIKA
Security
MAT
B&J♥
Madde checkar spelschemat, med en sovande reinfeldt på armen...
Här väntar vi på våra taxidrivers..(mina päron)
Detta var vår första dag på festivalområdet, då spelade inga band... Mer bilder imorgon på bla.a Hoffmaestro, The kooks och Robyn!

Onsdag ♥

Idag är en sådan dag då man inte orkar ett skit. Då man är trött och hängig även om det händer kul saker. Denna dag började med att jag och systern min gick en powerwalk runt samhället. VARMT! Sedan flög jag iväg på pärlan för att träffa Maddisen och Emma. Vi åkte och bada i sjön. Emma fick plats där bak medan Madde trampade på bredvid. ;) Det var härligt att bada och svalka sig men jag tycker inte om den sjön... Scary as hell!
Jag kom precis hem och snart kommer några flickor hit för lite planering... Vi ska nämligen åka ut på en Västgötaresa! Skitmysigt! Och ikväll ska vi prata oss samman om vart vi vill åka m.m. Vi ska utnyttja våra fritidskort och ta med tält, mat och pengar och sedan ska vi utforska västra götaland! :D Haha. Typiskt oss. Men jag tror det kommer bli skit kul, ett litet äventyr! Och ett litet avslut på min semester. (Buhuhu, jag har bara nästa vecka kvar. Sedan börjar jag jobba...) Aja, jag tjänar iallafall lite stålars! Och sådant behövs alltid! ;)

Tjejerna kommer ganska snart så jag ska börja plocka ihop lite mys åså. Melon, glass och kakor is on the menu!  :)
Hoppas ni får en underbar kväll! Här kommer de sista bilderna på Varberg...
'
Söta Jessica
Vackra Madde on the beach!
Min färdkost under helgens gång...
Vad gör vi här? Haha.
Haha. Självutlösare
Här gillar't vi riktiga grejer!
'
Sötsnowsar!
Jag har masssssssssa mer bilder men om jag skulle ladda upp dem så skulle jag behöva sitta här hela natten lång..

Streeeeeeeeeeess ♥

Hej och hå! Jag är fortfarande hemma hos Agnes. Vi har varit på Ikea och handlat lite inredningsprylar till lägenheten. :) Hon och Johan ska rusta upp och "renovera" den lite. Ska bli kul med ett resultat! Men nu är vi båda helt slut och superstressade. Jag tror tyvärr inte att vi kommer hinna hem till träningen dom börjar vid halv sju. Dessutom skulle jag kunna somna nu på fläcken. Ögonen går i kors om mna säger så...

Btw. Alla bilder från Peace and Love kommer upp så snart som möjligt. De har blivit försenade pga av att jag inte varit hemma och att det har funnits mer "aktuella" bilder att lägga upp. :P Men de kommer, I promise!
Nu är det bråttom.

Ciao!


Systra-mi!

Tjolahopp! Just nu befinner jag mig i Högsbo hos min syster. Jag och Jessica tog tåget från Varberg till Göteborg c men jag stannade i Göteborg medan Jessica fortsatte hem. Jag är helt slut och utmattad. Men fan vilken underbar helg jag haft. Detta är tack vare tre underbara tjejer, Jessica, Madde och Nora! Massa massa kärlek till er... <3

Nu ska jag käka glass med systrami och hennes pojkvän Johan.

Puss puss

The last one ♥

Nu sitter vi på den lilla, underbara, uteplatsen och äter frukost för sista gången här i Varberg. Iallafall för denna gången. Det är inte så varmt men det ser ut att spricka upp lite. Förhoppningsvis stiger temperaturen snart. :) Vi åker hem någon gång  vid två och innan dess ska vi hinna städa och bada. Men det ska inte bli några problemas!
Här har ni, btw, en väldigt härlig och uppiggande låt.♥

In the night ♥

Hellu!
vad tycks om att Spanien nu är världsmästare? Jag är lite kluven.. Gillar Holland, gillar Spanien. Hm, aja. Matchen är i allafall avgjord!
Nu ska fyra sugna tjejer ut för att bada nakna i havet! (det lät kanske lite fel, men misstolka nu inte, haha...) Det känns verkligen tråkigt att lämna Varberg imorgon. Men det blir fler tillfällen, ett måste!
Puss♥

Dinner ♥

Ajajaj, när vi väl flyttat våra arslen till havet började det regna. Men jag och Jessica badade ändå, vi lekte till och med sjöjungfruprinsessor! Haha.
Nu ska vi åka till Ica Hajen stormarknad, Jippie! Därefter middag och fotboll!
Puss♥

Haaaaaaaaaaaaavet ♥

Gooooooooood mooooorgon älsklingar! Vi har precis avnjutit en god frukost. Och däremellan har vi stekt massa pannkakor som vi ska ha med oss to the beach! :) Termometern står på 35,8 grader så ingen tid att förlora!
Ut och njuuuuuuuut!♥
En outfit som inte blivit publicerad... mammas gamla skjorta har blivit min favvo!
Nej, varför sitter jag här? Nu drar vi till havet!
Puss ♥

Picture ♥

HAhAHAHA, typ "för trött för att visas" Och det ser dessutom ut som att min ben är mycket brunare än min mage...
Började som sagt med en powerwalk och frukost♥

Redo att ta över staden! Haha
Snygga tjejer!
Marknad♥
Fina trosor...♥
Tanttrose-varning. Men ack så bekvämt!♥
När det kommer till fina budgetunderkläder är lindex min favorit!

The beach!
Middag och myspys♥

Dagens♥

Topp: MQ
Jeansshorts: H&M

800 grader...

Hejsvej! Lever ni i värmen? Här står termometern på 35 grader i skuggan. Chilliprilldill! Vi kom precis hem från Varbergs city. Marknaden var sådär... Men vi gick istället och köpte finfina underkläder på lindex så det går ingen nöd på oss. :) Men det hände något med ena cykeldäcket på väg hem. Så Madde och Jessica åkte och pumpade medan jag och Nora fortsatte hem. Vi ska förbereda lunch. :) Sedan bär det iväg till havet! Steka, steka steeeka!
Men som sagt, livet leker. Hoppas det är samma med er!
Me and Nora <3
haha
Puss

Godmorgon ♥

Hallojsan!
Idag är en dag som inte kommer finnas med i historiken. Haha. Jag vet inte hur det gick till men av någon andledningen låg vi alla uppe och pratade till klockan var över två. vilket egentligen inte är en big deal men om man sedan ställt klockan på kvart i tio är det kanske inte bästa saken att göra...
Men iallafall. jag och Nora gick som planerat ut på en powerwalk. Fan, jag är stolt alltså. När jag vaknade, strax innan tio trodde jag inte att vi skulle hålla oss till planen... Men nu är det gjort och det känns riktigt bra! Nu ska jag duscha och sedan är det BIG BREAKFAST TIME! ;D
Puss på dagen!♥
Havet nästa!

Livet leker ♥

Körkortet är mitt. Sommaren är här. Sommarlovet är långt. Människorna är underbara. Vad mer kan man önska?

Fyfan vad allt är just nu. Allt är nästan helt perfekt. Vilket är tur, för i längden skulle nog ett helt ultra-perfekt liv bli ganska långtråkigt. I dag har vi haft en ubermysig dag här i Varberg. Först åt vi en supergod lunch, linsoppa och bröd. Därefter cyklade vi ner till affären (fan va jag älskar supermarkets) och köpte massa mat inför resterande dagar. Sedan tog ci cyklarna ner till havet och mötte upp en kompis som av ren slump bor på campingen för tillfället. Det var faktiskt helt okej i vattnet, jag är som sagt en badkruka. Jag har blivit det med åren.. ;)

Väl hemma fixade jag en supergod sallad med bönor. Och nu har vi suttit på uteplatsen med massa fika, te och kaffe. Bara myst och spelat kort. Jag tror dock att sängen kallar om en stund. Imorgon ringer klockan 9.00. Vi tänker inte spilla någon tid. Morgondagens planer är att först gå en morgonpowerwalk, därefter cykla ner till stora torget och gå på marknad. Och därefter åka till havet och steka. Det ska bli superväder imorgon! Tummen upp!
'
Maaaaaaaaaaaat
powernaaaaaaaaap
Haha, axel tvingade mig att lägga upp denna spinkybilden.. Haha, lilla spetan där!
Puss och godnatt på en fantastiskt bra dag!

Varberg med finaste ♥

Hej kära folk!
Haha, det som skulle bli en cykeltripp till Varberg med Nora blev istället en mysig weekend med två flickor till! Och inte blev det  någon  cyklning, utan  skjuts med bilen... Aja, springskorna är nedpackade så en liten powerwalk ska jag hinna med!
Vi har fått låna Noras underbara morföräldrars lägenhet, vi stannar tills på måndag. Åh, vi ska ha det så mysigt!
Imorgon ska det bli jätte härligt väder och man ser havet från deras lägenhet så en tripp till havet står på schemat! Annars ska vi bara ta det lugnt, njuta och mysa. Äta och dricka gott. Lite rehab haha.
Nu ska vi slänga ihop lite käk, min mage kurrar. Men vi hörs snart!
So long sweety ♥
Massa packning, kanske lite mer än vad vi egentligen behöver till tre dagar.. Men va fan! Man kan aldrig ha för mycket packning...
Här har ni en dagens outfit också! (Två flugor i en smäll...)

Dagens♥


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥

YESYESYESYESYESYES!!!!!! Jag klarade det. Jag klarade det. Körkortet är mitt. Även om jag ser ut som en flane på bilden. Fy fan va skönt detta känns! Allt är över. Nu kan jag glida runt helt lagligt. Utan att vara rädd för att försäkringar inte ska gälla. Eller att bli stoppad av polisen för olovlig körning... :P
Jag är så jävla lättad över att allt är över. Så sjukt stolt över att jag klarade det som jag inte trodde jag skulle klara. Men om jag inte skulle ha klarat det, då hade jag blivit fruktansvärt besviken på mig själv. Nej, det hade fan inte gått alltså!

Jag har blivit hembjuden till min syster och hennes pojkväns lya på middag ikväll. Blir lite utav ett firande... :)
Vart jag sover inatt är dock lite osäkert. Men jag och Nora ska på en liten cykelhajk imorgon så jag tror det lutar åt att jag åker hem från stan sent ikväll. Eftersom vi åker ganska tidigt imorgon bitti.
Men jag ska snart ta bussen för att möta sis i stan. Och imorgon fnns ingen tid att packa så jag måste fixa det nu. Vi hörs imorgon bitti!
Längs Borlänges gator... ;)

Omg ♥

Herregud. Imorgon gäller det. Ska upp åtta nollnoll. Jag kommer vara helt slut. Kanske bra att sova?
Imorgon gäller det. Jag kommer dö, svettas, gråta och få panik. Imorgon, gäller det.

Godnatt ♥

Hejsvej! Jag hann bara lägga upp dagens outfit förut. Jag och Nora kom hem från gbg strax innan 18.00 och vår träningen börjar vid 19.00 så jag hade lite bråttom. (Träningen började för övrigt tydligen halv sju, typ sommartid elr nått...) Aja. Nu ska iallafall berätta om min lilla dag. :)
Jag åkte in till stan med Nora, Maja och Jessica (c elr k?) vid 11, där myste vi runt och checkade lite rea. Lovely. Jag hittade ett par lite små-udda shorts som jag tittat in på Monki ganska länge och jag hittade också en supermysig stor tischa. ;) Jag hade också kvar pengar på mitt presentkort på Åhlens så jag var bara tvungen att köpa ett fint läppstift... Färgen heter "Blush" och jag har det på läppar på bilderna nedan... Kommer från MUA.
Sedan när shoppingen var avklarad köpte jag och Nora varsin grov scones med tillbehör på espressohouse. Mums fillibabba! De andra två torrbollarna köpte frukt. ;)
Nu efter kvällens väldigt flummiga fotbollsträningen har jag suttit och pluggat, pluggat och pluggat. Dt börjar nämligen dra ihop sig nu. Snart är det dags för det slutgiltiga teoriprovet. Fyfan. Jag är så sjukt nervös. Det är så jävla svårt. Men imorgon ska jag åka in till trafikskolan och göra massa förberedande tester som man kan göra gratis. Det är jättebra för då får man en uppfattningen om hur provet går till och hur frågorna är uppbyggda och hur dem ställs. Så det blir 11 bussen till stan imorgon igen för min del. Jag tänker att jag sitter och pluggar på trafikskolan i ca två timmar... Därefter ska jag på släktkalas! :) Min kusin fyller 18 år. Stor grabb nu.
Jaja, det är väl dags för sängen. Imorgon väntar en lååååång dag av maaaaasssssa pluggande! Hej sommarlov!
När man sitter i en bil påväg till en festival, har en kamera i handen. Vad gör du då?

Dagens♥

Jag märkte att Agnes, min syster. Som tog de övriga bilderna. Tyckte det var kul att förstöra min egopic. Vilket det faktiskt var. När jag till min förvåning såg en groda i bakgrunden när bilden kom upp på displayen. Haha, hon är söt!

Tisdag ♥

God morgon!
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Även om det tog lite längre än vad det brukar ta att somna. Aja. Idag skulle jag egentligen behöva stanna inne och råplugga rumpan av mig. (körkort) Men istället blire bussen in till stan men några vänner. Inte helt fel. Länge sedan jag besökte älskade Göteborg. (en Vecka...)
Men nu har jag verkligen mega-bråttom. Men vi höres laters!
Puss

Home sweet home ♥

Yes!
Vi har haft en fantastisk vecka. Men jag måste säga att jag är oehört glad över att vara hemma igen. Liksom, borta bra men hemma bäst, den frasen passar in på hur jag känner.

Vi kom hem inatt och då vart det bums i säng. Sängen var otroligt skön, för första gången på en vecka kröp man ner i en sval säng. Det var minst 30 grader hela dygnet runt i stugan. Som i en bastu.
Jag vaknade vid halv tolv imorse och gick upp och mumsade frukost. Sedan har dagen flugit på. Först gick jag en promenix med Maddisen runt samhället. Sedan åt jag lunch och drack te med pappsen. Och efter en låååång dusch med en stor och behövlig trimmning känner jag mig nu som en ny människa! (nästan)

Idag börjar också mitt nya liv, utan socker. Den, eller de senaste veckorna har jag ätit så mycket skit och onyttiga saker. Det mår jag varken psykiskt eller fysiskt bra av. Så nu är det slut med dessa fassoner!
Jag har en plan, och såhär är den tänkt att se ut: En lång promenad om dagen + den ordinarie fotbollsträningen (två gånger i veckan plus match). Inga sötsaker, godis eller kakor, men jag får ha EN dag i veckan då jag kan släppa  alla hämningar och äta vad jag vill. Och hur mycket som helst. Annars kommer detta inte funka! Haha.
Så here comes the new but old me and I'm back in the game så att säga.

Men tillbaka till peace and love. Jag har fotat som en galen papparazzi hela veckan och dessa underbara bilder kommer ploppa upp här på bloggen de närmaste dagarna. Så håll utkik! ;)


Ett litet smakprov...




Kärlek

Tjosan trosan! Vi har det så jävla bra. Och det är verkligen sad att det är sista dagen här på p & l imorgon! Men fan va bra musik vi har och kommer att lyssna på! Och vilket sjukt väder. Helt jävla perfekt! Idag har vi lyssnat på lily allen och nu sitter vi och väntar på the hives. Efter det ska vi springa till fibes oh fibes :) Igår:kent, robyn, hoffmaestro m.f = grymt! Detta var en liten update från borlänge, nu ska jag återgå till chipsen! Puss och kärlek!

RSS 2.0