Godnatt

Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni känner er redo för sista veckan innan (förhoppningsvis) lite julledighet. Spelningen igår var jättebra, kul för Nora och Leo! In på Soundcloud eller spotify och lyssna på Cavern People! 
 
Idag har jag varit på julkonsert och pluggat. En vän är med i göteborgs akademiska manskör så jag, Alexia och Astrid var där och supporta samt fick lite jul-feeling. Det närmar sig, idag är det tredje advent. 
 
Nu ska jag sova. Lång dag imon. Först skola, sen plugg innan ytterligare än julkonsert. Vi kör hårt i år haha. Sov så gott! 
 
Mitt kära nattsällskap, lilla apis har varit en trogen kramvän sen många år tillbaka. Fick han av pappa när jag var en liten skrott.  

Loppisfest

Idag har jag, mami och systeryster varit på loppisrunda. Vi var först på två loppisar i Skene, där hittade jag det tjusiga tidningsstället på bilden ovan, fyndade det för 30 riksdaler! Efter en mysig fikapaus brummade vi vidare till Borås och Myrornas. Myrornas i Borås är bättre än i Göteborg, där slipper man fightas med snabba hipsters med poppiga mössor och moppemustacher.
 
Väl hemma städade jag mitt rum och nu försöker jag ta tag i min hemtenta i filosofi. Senare ikväll bär det av till Clooney's, några vänner har realeasspelning av sin nya singel, nyligen släppt på Spotify, det måste såklart firas! Kommer dock inte bli någon dunderutgång för min del. Jag behöver vara någorlunda fräsch imon så att jag orkar plugga. Vill inte sitta och hetsplugga i veckan. 
 
Ha en fortsatt fin kväll!

LUSSELELLE

God morgon från mig och sis!
 
Efter en hyfsat lång sovmorgon är vi redo att fånga dagen. Det är förresten Lucia idag! Synd att vi inte sov hemma, då hade vi kunnat väcka mami och papi med ett litet lussetåg. Fast kanske inte... det var lite charmigt när vi var små men nu, tvek. 
tjosanitrosan!
 

SNÖVIT

Say hello to my new babe - Snövit. Jag har inte riktigt kunnat släppa stenåldern utan hållt fast vid min gamla iPhone 3. Men nu kände jag att det var dags för en uppdatering. Det är ju kul om mobilen faktiskt kan ta osuddiga bilder i perfekt ljus, vilket min lilla trea inte hade förmågan att göra. 
 
Jag har gett den namnet Snövit. Min syster dissade detta då hon inte tyckte att namnet var särskilt originellt. Jag måste säga att jag tycker det är kul att man kan tycka ett namn på en mobil är icke originellt eller originellt, vem döper sin telefon ens? Jo, visserligen gör jag det men sen har jag nog inte alla hästar hemma. 
 
Ni kan kanske gissa, utifrån mitt originella namnval, vilken färg jag valde... Numera min bebis, iPhone 5c 
 
 

Slutspurt

Hello there 
 
Har haft några dagars paus. Det är helvetiskt mycket i skolan nu innan jul. Jag kommer tyvärr behöva stänga mig inne större delen av helgen för att beta av det sista. Ska göra en hemtenta i filosfi, skriva ett arbete i idrott och hälsa samt en engelskauppgift. Sen är jag fasen finito kapish och redo för jullov. Att jag kommer behöva ägna stor del av lovet till att få något gjort på mitt gymnasiearbete är en annan femma. Så länge jag kan sova ut och inte behöver åka till skolan är jag glad. Jag har också bokat en resa till Stockholm i mellandagarna. En familjevän fyller år så jag och systeryster ska dit och partaja. Fesligt!
 
Hoppas ni haft fina och mysiga vinterdagar sen vi hördes sist. Tänk att det är tredje advent nu på söndag. Jag får banne mig börja jobba på att få in julkänslan, den är inte riktigt hemma ännu. Men det ordnar sig.
 
 
 
 

WINGS

Varför inte göra vintermörkret ännu mer vemodigt...
Många är det som känt lite härlig magknip av Birdys fina tolkning av Skinny Love. Här har ni en lika härlig trudilutt med henne. Wings heter den och går lite på repeat i mina lurar just nu.
 
 
 

RSS 2.0