Picture ♥

Hallojsan! Kom hem från skolan för en stund sen. Nu har jag käkat lite, funderar på att värma lite tevatten. Orkar jag det? Njaa.. Haha. Nu måste jag skärpa mig! De senaste veckorna har jag varit så jävla lat känns det som. Jag har inte varit på poweryogan på flera veckor nu. Det är pga av mycket plugg åså men ändå! Igår hade jag alla chanser i världen att gå på yogan men istället tittar jag på när herrarnas b-lag spelade match. Det var i och försig mysigt att umngås med kompisar och vi hade kul. Men jag menar. Jag skulle ju på yoga? Åh, jag blir så trött på mig själv! Det måste ske en förändring. Nu.

Nu till något helt annat. Under helgen tog jag massa fina bilder. Eftersom det liger precis vid havet är allt så vackert och man vill bara ta bild efter bild! Jag har tagit så många bilder. Därför blir det en del 1 och en del 2.


Del 1
















Home again ♥

Då vart jag hemma igen. Jag har haft en underbar helg. Men nu väntar panik känslor inför ett historiaprov som jag kan NADA om. Men jaja. Antagligen överlever jag. Eller vad tror ni? Men för att göra chanserna att överleva något större ska jag be pappa hjälpa mig lite nu. Vi höres tomorrow!

So longylong sunshines! ♥


Haha, jag skulle precis resa mig upp. Därav blir bilden lite knepig..


Let's Go ♥

Morsning korsning!
Igår vart det trevligt trevligt. Jag tror vi kom hem någon gång vid två... Så för tillfället är jag lite trött. Men sommmarstället vi ska till ligger ju en bit här i från så jag ska försöka blunda lite på vägen.

Ett ganska stort och saftigt historiaprov väntas på tisdag så läxböckerna får tyvärr följa med som hedersgäster. Den senaste veckan har jag inte ens hunnit titta i boken så det kommer bli lite tajt men vafan! Detta är sista provet. Sen är det en vecka kvar i skolan. Därefter, SOMMARLOOOOV!
Nu måste jag kilepila! Men ha en underbar helg kära vänner.

Kärlek ♥


DAGENS ♥

Japp, här kommer dagens outfit. Snart ska jag åka iväg med mamsen för att fira att en nära vän tagit läkarexam. :)
Imorgon ska vi åka till ett par kompisars sommarställe för att tillbringa resten av helgen där. Det ligger nära falkenberg. Och jag fullkomligt älskar det stället! Nåja, vi drar iväg ganska tidigt imorgon bitti så detta blir kanske sista inlägget för helgen... Så vi hörs antagligen på söndag kväll, eller måndag!

Ha en underbar helg alla fina ♥



Snodde min systers nya blus. Kpt på weekday vintage! ♥


Du förstår inte...♥

Du förstår inte att jag blir ledsen när du använder en sådan hård ton. Du förstår inte att jag tar alla dina dumförklaringar personligt. Du förstår inte hur känslig jag är. Du får tycka att jag är överkänslig. Men det är sådan jag är. Jag analyserar och reflekterar varenda ord. Jag kanske misstolkar men jag vill inte behöva göra det. Om du nu inte tycker du gör något av detta. Så lyssna på mig nu, det är jag som tar emot skiten. Jag märker.
Ville bara att du skulle veta älskling. ♥

 


Eurovision Song Contest 2010

Oj, nu börjar andra semifinalen av Eurovision song contest! Nu håller vi ALLA tummar för Anna!

Student ♥

Nu sticker jag iväg för att fira min kusin Helena som tagit studenten! Hon har blivit stor nu! :) ♥

Den som väntar på något gott... ♥

Haha, här har ni bilder! Inget speciellt, men nu när jag sagt att de ska upp då ska de fan upp också! ;)
Redo för bildbomb? Då kör vi!

Buffe!



Mums!


Haha.♥

Maja och Jessica, fina tjejer! ♥

Antionia, födelsedagsbarnet Nora och Karin

Någon som förstår vad Nora försöker förklara? Haha!


Vackra Madde, Antonia, du är osså vacker. Men vad händer? ;O haha

Haha, vi drack bara massor av saft.. Haha. Nejdå. Jag gillar inte ens saft.


Kakbuffe! (och jag menar kakbuffe inte kakbuffé)





Älsk & jag ♥




Haha, Nora. Skyll dig själv! ;)







En härlig avslutning på ett bildregn! ♥ Tack för en fin kväll.

Detta hände... ♥

Japp, såhär bra gick det med att ladda upp bilderna från Noras picknik. Istället har detta tagit upp all min tid denna dag och kväll... Fina blev dem iallafall.♥


Det tog evigheters evigheter att göra alla pappersblommor ska ni veta!


Vad tycker ni? Okej inbjudningskort?


Fixi-trixitajm ♥

Jag och min fina vän Nora ska ha en mysig sommarmiddag för att fira våra födelsedagar.  Den är bara för våra närmsta vänner. Det kommer bli så mysigt! Eftersom det är ganska få som vi har bjudit in känner vi att inbjudningskorten måste ut i tid. Så att det inte blir att många inte kan komma oså... Så just nu håller vi på att pyssla med dem. :) De komemr bli superfina!

Åh, jag längtar!



Nora är en av mina äldsta och närmaste vänner. Vi har gått igenom mycket tillsamans om man säger så. Vi har bråkat, och ibland har jag tänkt onda tankar. Men äkta vänner står ut med varndra i vått och torrt. Och jag tror och hoppas att vi alltid kommer vara vänner...

Det blev som det blev, när det inte blev som det skulle... ♥

Hej mina fina!
Rubriken stämmer ganska bra överens om hur min vecka sett ut hitills. Igår fick vi tillbaka våra deckare och det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag blev väldigt besviken. Så besviken att jag inte orkade vara kvar i skolan... Gick hem grät ut lite hos pappsen. Haha. Sedan åkte vi och tittade lite på moppe. Nu vet jag ungefär vilken jag vill ha! :)

Sen på kvällen maraton pluggade jag fysik och engelska. Jag hade prov idag i fysik, om magnetism. Skitsvårt. Och vi hade också inlämning i engelskan, The book about myself. Provet gick skit, och inlämningen blev väl ok. Jag är väldigt dålig i engelska. Men jag gör så gott jag kan!

Jag känner mig väldigt dålig övet att jag inte lagt upp bilderna från Noras knyt-picknik än men den kommer lite senare. Men sålänge kan ni ju checka in gårdagens outfit... ;) ♥




Jeans: cheap monday
Linne(kjol): H&M (gammal)
Armband, skärp: H&M

VÄRDELÖS ♥

Jag är värdelös, värdelös och åter värdelös. Denna veckan är så sjukt mycket och det finns no time för datorn. Men sen blir det bättre. Snart sommarlov jue! :)

Nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig. Imorgon är det praktiskt prov i hemkunskap, och kartprov i geografi. Och inatt har jag inte sovit så mycket, därför behövs en lång natt med mycket sömn! ♥
Men här har ni dagens outfit iallafall. ♥



Ignorera strumporna.. Haha!

Blus: svea
Treggins: Monki

Tangentbord ♥

Igår krånglade tangentbordet.. Därav ingen bloggning... Måste springa tilll skolan nu. Hörs sen med massor av bilder från helgen!

Puss

Sun-Bath ♥




Min nya bikini från H&M
79:- delen

Sunshine rules! ♥

Solen skiner Blommorna luktar ljuvligt. Det är hur varmt som helst. Livet är underbart. Idag har jag, Mami och Papi vart en liten sväng i Borås. Jag brukar aldrig vara där, om jag ska shoppa eller så åker jag alltid till Göteborg...  Men mamma skulle köpa en present på vävkompaniet så jag och pappa hängde på. Vi tänkte åka och titta lite på moppar. Men alla moppe butiker var stängda pga pingst! Så himla tråkigt. Aja. Det kommre fler chanser. Jag fick iallafall tag på en ansiktscream och ett par tajta springbyxor från Nike. :)

Nästa vecka har vi två inlämningar och två prov. Inte jätte kul. Men men! Sedan är allt över, för iallafall två månader. Det gäller att lägga i den lilla sista växeln nu och så kan man vara stolt och kunna slappa med gott samvete sen. Men nu när det är så fint väder vill man ju bara vara ute ochnjuta, inet sitta inne och plugga hela tiden. Jag skulle egentligen plugga ikväll med min fina vän Nora fyller 16 idag så vi ska ha mysig knytpicknik med några tjejor. Så enda plugg chansen är typ nu... Blä!

Jag kan kanske ligga och sola och läsa fysik samtidigt? Orkar man det? I give it a try. ;)

Här kommer dagens outfit. Den byts dock snart ut till min nya bikini! :)♥
vad tycker ni, är bilderna material till ny header kanske?





Jeanstreggins: Monki
Linne(kjol): Indiska


Godnatt ♥

Godkvällis!
Ingen bloggning idag. Hann helt enkelt inte med det innan jag slängde mig på bussen in till stan. I höst är det skolval och på vår skola ska elevrådet ha lite extra ansvar. Så jag och en kille som också sitter i elevrådet åkte till stan med en lärare för att gå på ett informationsmöte om detta "skolval".

Efter det mötte jag upp sötaste kusin vitamin, Helena. Vi strosade runt lite, åt goda grova scones på espressohouse. (Jag hittade examenklänning och bikini, visar imorgon) Sen åkte vi hem till henne, åkte upp till stallet där hennes häst står. Hon ska tävla imorgon så vi var bara ute på en liten kort sväng. Sen fixade vi och putsade honom (hästen) så han blev blank och fin! :)

När Peppe, som hästen heter, var färdig putsad så åkte vi hem och myste framför tv:n med dipp, morot, gurka, ost och kex m.m. Mumma! Jag blev dock jäkligt mätt, menmen. Hennes tävling börjar tidigt imorgon så jag åkte hem någon gång vid halv tio-tio. Sen gick jag ut på en promenad med Nora. Och nu ska jag nana!

Där har ni min dag i ord! :)

Moí and Helena ♥

Resumé ♥

Är det någon vaken? Det är kanske inte så sent men många ska väl upp tidigt.. Lyckliga jag har faktiskt lite sovmorgon! :)

Det blir inegn vanlig dag för min del imorgon. Vart fjärde, då vi har val, har även alla skolor val. Alltså skol-val. Det är väl för att undersöka på vad man som ungdom skulle rösta på i nuläget, exempel miljöpartiet, vänsterpartiet. Och imorgon ska jag och en till kille som sitter i elevrådet med mig, plus en lärare, på informationsmöte om detta "skol-val". Därför slipper jag alla lektioner under dagen!! :D

Vi ska vara i Göteborg, vilket passar utmärkt då jag ska träffa min älskade kusin Helena sen efter. Det blir en liten tripp på stan, sen bär det no hem till henne för lite mys åså! Länge sedan jag träffade min sötnos!

Om jag ska resumera den här dagen så får den 3/5-hjärtan. Jag har varit alldeles för trött, det har regnat och varit kvavt och det har åskat i massor! Matchen gick helt ok, dock är jag inet nöjd över min insats. Men man kan inte alltid känna sig på topp, det finns up and downs hela tiden. Men det som ändå gjorde at dagens blev helt okej var ju först att jag träffade min underbara bästis i skolan. Sen att min ÄLSKADE SKOR hade kommit, och att lovely syster var här en stund. Nu är hon dock hemma hos sin boyfriend igen... :(

Nu ska jag avsluta detta innan jag börjar prata alltför mycket i nattmössan. :)
Vi höres tomorrow! Sleep tight (in the night, höhö) ♥


Hahaha, bästa bilden på mig och Helena! :) ♥

Nu är det dags... ♥

Nu har jag varit supertrött hela dagen lång. Och om jag ska orka spela match ikväll behöver jag en ordentlig powernap! Nu!

Så ja, det var mina planer för stunden. Jag har suttit här ett tag framför datorn och tränat Europas länder och huvudstäder. Fan va dålig man är alltså, men nu efter några gånger går det bättre! ♥

Pussar! ♥


DAGENS ♥

Nu när jag ändå är igång slänger jag upp dagens outfit också.. Sen ska jag gå upp och lägga mig med Tove på deras altan och plugga lite... :) ♥





Klänning/Linne: H&M
Skor: Nelly ♥

ÄKTA LYCKA ♥

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH! Hej mina raringar. Just nu är jag i ett litet lyckorus här. Mina lovely skor har kommit! De är SKY-höga, men helt underbara. Jag kommer antagligen bryta fötterna när jag använder dem men då är det värt! ;) Detta är ju som sagt en tidig födelsedags present från min fantastiska syster. Och hon vill att jag ska öppna på min födelsedag.. Haha. Så därför får de hoppa tillbaks i skokartongen några dagar framåt.. ♥









Dagens Favorit ♥

Åhh, snart börjar True Blood! Som jag längtat, och det har verkligen kliat i fingrarna att gå in och titta på programet i förväg... Men jag har hållt mig, och det är jag glad för, nu har jag ju programet kvar. :)
Förra veckans avsnitt slutade bajs-spännande, typiskt cliff-hanger. Så får man bara inte göra! Gaah! Aja, nu ska jag slänga mig i soffan och ladda! :)

Imorgon är vi tyvärr inte lediga. Men torsdagar är helt ok. Ajuste, imorgon har vi match. Och min fråga är: Hur fanken ska mina ben orka springa runt med en boll imorgon? Detta kommer inte att hända alltså! Hmm, vad finns det för nödutvägar? Det får bli kvällens kluring.. ;)

Puss och kram ♥


Härliga, underbara väder ♥

Åh herre min skapare alltså! Jag var nära på att smälta bort när vi vandrade omkring på Göteborgs gator idag. Såååå sjukt varmt! Underbart! Men jag tycker det är lite jobbigt med den kvava luften så, bort med den. Sen är vädret perfetk! :)

Jag och Tove var som sagt på jakt efter presenter. Och vi hittade och fångade finfina saker! :) Jag blev tyvär väldigt ledsen när jag fick reda på att en klänning jag vill ha är slutsåld.. :( Jag tror att den finns kvar på hemsidan fortfarande men jag hade velat se hur den såg ut i verkligheten, innan jag beställde den! :( Jaja, live goes on.

När jag kom hem gjorde jag iordning sallad till mig och mami.♥ Supergott blev det! Det kan nog inte bli annat än gott när man har i, bebistomater, mozarella, paprika och avocado! Lite citronolja och basilika på det, mums! Tyvärr hade vi ingen färsk basilika men man taver vad man haver...

Nu är det dags för lite plugg. Så jag säger, Hej sålänge! ♥



I'm freeeeeeeeeeeeeee...

Hello gorgeous!

Underbart, härligt med att vara ledig från skolan idag. Känner verkligen att jag behöver det! Och även om jag egentligen behöver plugga tänker jag skita idet! Bara för idag. För de senaste veckorna har jag pluggat varje dag flera timmar om dagen. Jag orkar och tänker inte göra så idag då jag är ledig!

Istället tänker jag avnjuta en dag på stan med Tove-Love. Vi ska båda på jakt efter lite födelsedags presenter! :)

Men innan jag åker in till stan för att möta Tove ska jag gå ut och gå en promenad! :)

See ya!

Sweet Dreams ♥

Godnatt alla fina, underbara människor där ute i världen! ♥ Snart är sommaren här! ( För oss i Sverige iallafall!)

Puss och kram, långbanan! ♥

Here we go...again ♥

Nu var det dags att röra på sig igen. Denna gång är det inte orientering utan fotboll det handlar om!

Känner mig docl lagom seg i benen, men vem vet. Det blir kanske bättre om jag springer lite? Efter träningen blir det myskväll med sisypisy! ;) Vi är själva hemma ikväll och imorgon har jag studiedag! GÖÖÖTTT!

Upptäckte dock till mitt förtret att min Fysikbok ligger kvar i skolan. To bad...! För er som vill veta har jag slösat bort hela denna underbara dagen med att sitta och glo framför datorn. Läst bloggar, vart inne och tittat på h&m, klickat runt på Facebook och bdb... Ni vet. Faan vad datorer tar tid alltså! Och jag har inte hunnit läsa några bloggar alls, nästan, de senaste dygnen så jag behövde uppdatera lite extra idag! ;)

Fast en sak har jag faktiskt gjort, som inte inkluderar datorn. Jag har fixat naglarna lite smått sådära! Ett rött fint lack fick det bli denna gången! Nu hoppas jag att den längd jag kämpat upp håller sig ett tag. Och när alla är långa och fina ska jag ta och måla franisch manicyrisch! :)

Smell you later!♥

Beställt! ♥

Jag vet inte om ni kommer ihåg detta. Men för cirka en månad sen visade jag två par skor från Nelly som jag blev väldigt förtjust i, här på bloggen. Ena paret har jag inte kunnat glömma sen dess. Men jag har väntat med att beställa dem för riktigt säker på att jag vill ha dem. Och nu ser jag att Kenza lagt upp dem på sin blogg. NOOOOO!! Tänkte jag, eftersom så fort någon stor blogg tipsar om exempel ett klädesplagg tar det typ två sekunder. Sedan är plagget slutsålt.

Men jag hade änglatur! Jag gick snabbt in på Nelly och såg till min lycka att de fanns kvar. Men jag har ju inte VISA på mitt kort så jag kan inte beställa på internet. Men när min syster kom hem frågade jag om jag kunde beställa dem på hennes kort.

Vet ni vad hon säger då? Hon frågar ifall jag vill ha dem i födelsedagspresent! jag fyller år ganska snart, 11 juni. JAAAAAAAA! Ville jag skrika men de kostar 400 kr och jag kännde att det var lite för mycket.. Men min älskade syster sa att det inte var nemas problemas! ♥
Nu är de på väg hem till mig, och jag är happy, happy, happy!! Tack älskade, syster-yster,I love you!!!♥

Äkta kärlek!♥


Running in the forest... ♥

Åh hej och hå!
Jag är helt färdig alltså! Helt slutkörd, i'm lika a zombie... Här kommer den lilla andledningen. Idag har vi frilufsdag (stavning) Och vi skulle orientera i skogen. Vilket jag tycker är ganska kul. Detta är något vi gör varje år. Sen när man är klara får man korv, festis och en frukt.. Om man inte är som jag, vegeterian. För min del blev den frukt och festis. ;P

Jag och Madde sprang tillsamans, och några andra killar hängde på. :) VI sprang nästan hela tiden faktiskt! Banan var ca 5 kilometer.. Inte så lång. Men om man gjorde som vi gjorde och gick fel.. Så blev det lite längre. En jävla omväg blev det. Innan låg vi före alla, men då hamnade vi på efterkälken.. Bajsigt läge.

Men vi kom i mål och hittade alla kontrollerna så vi är glada ändå!! :) Och att det är så fint väder gör bara saken bättre. Och kära människor, vet ni en sak. Jag har gått cirkus 12 000 steg idag! Och klockan är bara runt ett. :)
Gött jobb!

Dock är jag ganska mör i benen så jag ser inte fram emot fotbollsträning ikväll. I'm going to die or something!

Idag är det inte någon fancy outfit om man säger så.. Jag brukar inte springa i skogen med sandaler och kjol.. Istället blev det träningsoutfiten från topp till tå! ;)
Here it comes, and enjoy!


Nike from top to toe..♥

HAHAHAHA!

Ännu mer HAHAHHA!!

Alien....!!

GÅR-DAGENS ♥

Today is a no makeup day!

Blommig "puff"tröja: BikBok

Jeans: GinaTricot

(Igår dampade datorn sönder. Jag skulle precis publicera detta inlägget men då hängde den sig..)

 


Måndag ♥

Idag är det 17:e maj. Det känns helt sjukt. Allt har gått så fort. Hela året menar jag då. OM tre veckor är det sommarlov. Sen börjar fucking höstterminen. Jag börjar nian! HELT SJUKT! Om ett, bara ett år går jag ut nian och ska börja gymnasiet. Helt obegripligt! Jag får lite panik när jag tänker på det faktiskt. I hela mitt liv har jag gått på samma skola. Dag ut och dag in. Men om ett år är det slut, jag har lite separationsångest... :(
Om man kan ha det med en skola?

Aja, nu ska jag berätta om min underbara dag. Den började redan igår när jag sat och maratonskrev klart min deckare. Från klockan tre på dagen till tolv på natten. Egentligen skulle jag då fortsätta med geografin men jag pallade inte. Men sen kunde jag självklart inte somna.. Klockan slog ett på natten, det var stekande varmt och jag fick panik. Så sammanlagt har jag sovit högst feem timmar inatt...!

Min lärare är så snäll så jag får mejla mitt geografi-arbete till honom ikväll istället. Eftersom jag inte hunnit klart. Jag känner mig verkligen misslyckad, men jag har inte hunnit. Jag har försökt och jag har pluggat massor. Men jag har inte hunnit. Så vad ska jag göra? Tacka för förstående lärare!

Men pga av sömnbrist är jag inte superpigg just nu. Därför ska jag powernapa nu och sedan är det dags för turboplugg!

So long sweetipie!  ♥


Haha.. insektsvarning!

Söndag ♥

Gårdagen var mys, först pluggade jag lite om Finland och skrev lite på deckaren (över 32 sidor nu) Sedan kom Henrik och Madde och väldgästade mig. Trevlig värre! :)

Henkebenke stack hem pretty early, men Maddisen sov här hos mig! ♥ NU ska jag skriva klart deckaren medan Madde surfar omkring här on the internet. ;)

Här kommer fler bilder från farfar 80år:

Vackra, älskade systeryster ♥

Pussilypuss!

Haha..

Haha lilla farfar blev chockad..♥

(teaterfolk alltså..)♥

Längs till vänster kusin Vincent, sen kusin Alfons.. Sedan massor av annan släkt! :)

Förrätt. MUMMA! Accept the rom..





Vackraste syster! ♥



Det blev lite för mycket tårta för min del.. Men gott vare! ♥


Farfar 80år...♥

Japp, så vart det! Igår hade vi ordnat överraskningsfest åt farfar som fyllde 80 år. :D

När han kom och såg alla människor blev han helt chockad. Men glad, haha! Vi hade bjudit dit hans bror och syster och med släkt och vänner där till. Vi åt gott, förrätt, huvudrätt och dubbelefterrätt. Maten lagade min bror och kusin Erik och Anton. Men tårtorna gjorde farmor. :)

Under kvällen höll många väldig fina tal. Och vi som är barnbarn till farfar, alltså kusiner med varandra. Spelade en låt. Agnes (min syster) spelade piano, mina kusiner Vincent och Alfons spelade gitarr (vilket de är grymt duktiga på) Kusin Anton spelade trumma och slutligen jag, kusin Elin och kusin Julia som stod för sången. Det gick jätte bra och vi fick spela den två gånger om! ;)

När vi kom hem, vilket var vid två någongång var jag helt slut! Men det var så roligt att se farfar så glad! Det förgyllde kvällen! ♥

Nu under morgonen eller förmiddagen har jag suttit och skrivit lite på min deckare. Det är en liten bit kvar nu. Hoppas jag hinner klart den idag. Eller det måste jag i och försig... För jag måste hinna färdigt med geografiarbetet som jag knappt börjat på än... Båda ska in på måndag! Ohhh snälla gode gud! Låt inte måndagen komma! Detta blir  seriöst min undergång.

Här kommer lite bilder på min outfit igår. Helt enkel och tråkig. Men jag har verkligen inte haft någon tid till att tänka på kläder, så då fick det bli ett säkert kort. Den lilla svarta!




På benen hade ja superfina nya strumpisar från lindex. Genomskinliga strumpebyxor med små hjärtan på. Men de blev tyvärr hål i dem... :( ♥ ♥ ♥

Godmorgon ♥

Hej på er...♥
Imorse när jag vaknade och tittade på klockan så tyckte jag att den var 10.00. Så jag tänkte, varför vaknar jag såhär tidigt?  Jag ville sova ut.. MEn sen när jag gick upp för att göra frukost såg jag til min förfäran att klockan inte alls var tio, utan NIO! Stor skillnad! Det kändes då med ens ännu segare... Aja, får bli en blundis lite senare!

Gårdagens match gick bra, vi vann med 1-0. Det var dock lite tråkigt väder och jag var inte super pepp. Men det var helt okej ändå. Det regnade trots allt inte!

Dagens planer. Först ska jag plugga lite, sen städa rummet och hallen. Sen plugga lite till. Och eftersom vi ska på överraskningsparty ikväll är det nog dags att göra sig iordning där någon gång.

Vad ska ni göra en fin fredag som denna?


Återställare ♥

Med återställare menar ajg inte något som har med alkohol att göra.. Nejnej. Men jag har suttit framför datorn och pluggat nu i några timmar. Och jag blir så nedrans trött i ögonen av det. Därför blir det en liten blundis för mig nu. Blundis betyder powernap för er som vill veta!

Sedan bär det av till match! :)


Underbara långhelg... ♥

Jag är en usel bloggerska! Men egentligen, hur kul är det att läsa om hur dåligt det går med mitt plugg hela tiden?
Därför har jag valt att inte skriva något. Bättre det än att skriva bara för att tänker jag...

Men är det inte helt underbart med långhelg? Ledigt från skolan både idag och imorgon. :)
Och tur är väl det, eftersom två stora arbeten ska in nu på måndag. Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas men jag får väl helt enkelt låsa in mig här hemma hela helgen och maraton-plugga natt och dag typ. Förutom ikväll för då har jag match. Och inte imorgon kväll heller. För då ska jag på överraskningsparty! :)

Samling till matchen är inte förrän klockan 17.00 så jag har några timmar kvar att plugga på. Och så har jag såklart hela dagen imorgon, hela lördagen och delar av söndag. Det kanske går bra ändå?

Vi får se... ♥


Gammal bild, min 14-födelsedag ♥

En snabbis... ♥

Japp, nu kommer en liten snabbis bara. Detär nu bara några få veckor kvar innan sommarlovet och det är MASSOR att göra i skolan... Så därför tar bloggandet stryk.

Och en vän till mig ( Tove) har slutproduktion i teater idag. Så jag ska dit och checka! :) För att jag ska hinna det måste jag lägga in en lite extra hög växel med plugget nu.♥
Hur har dagen varit?


Titta vilken vacker himmel det var häromkvällen...

Sista resan innan vi skiljs åt... ♥

Hej igen. Just nu sitter jag och skriver på min så kallade deckare som ska lämnas in om exakt en vecka! Den är cirkus halvfärdig... PANIK!!

Men det ska nog gå bra? Aja, Den ska heta " Sista resan innan vi skiljs åt" och den ska handla om klass 9B som åker på klassresa. Där händer det mycket oväntade saker... ;)

Men det är så himla segt att skriva när man inte har lust... Men kanske bättre än att inte skriva alls? Nej, nu ska jag nog återgå till min fantastiskt roliga deckare här, nu vet ni ju vad jag fördriver tiden med! ♥

Hoppas nu har det roligare än jag...


Haha, jag blir alltid på lite bättre humor när jag ser på denna bilden.

Måndag ♥

Okej nu ska jag inte skriva några konstiga och onödiga bortförklaringar som gjort att jag inte varit vid datorn en enda gång under helgen. Jag har helt enkelt gjort annat! Bland annat spelat match och vunnit med 12-0.. Varav jag la två.. :D Jag spelar höger back för er som vill veta. Senast jag la mål gick jag nog i f-10... Haha! Och att vi vann med 12-0 förklarar att vårat motstånd låg på en ganska låg nivå. Vilket var skönt! Ibland är man inte sugen på att spela, och inför den matchen var jag så osugen man kan bli! Men när motståndet vart som det var så tyckte jag det blev lite roligare.

Idag har jag som vanligt gått till skolan. Vi hade matteprov första lektionen och jag kom inte försent! (stolt)
Dessutom gick det riktigt bra, eller det känns så iallfall! :)

Här har ni en dålig dagens outfit, men jag hade ingen som kunde ta kort och det blev så krångligt med självutlösare.. Så kan det gå ibland. ♥


Det finns dagar utan entusiasm, idag hade jag en sådan dag! ♥

Vit tröja: Ginatricot
Hood: H&M
Jeans: Levis

Lördag ♥

Åh, jag önskar att solen kunde lysa på en blå himmel när jag tittar ut genom fönstret. Istället öser regnet ner för en grå och trist himmel. Jag önskar att jag bara kunde vara hela helgen och vara fri att göra det jag vill och känner för. Istället är hela helgen uppbokat av plugg och fotboll. Jag önskar att skolan var över, att sommarlovet var här och att man kunde glömma allt som har med skola att göra i några månader. Istället är det några olidligt långa veckor kvar och innan sommarlovet börjar har vi så mycket i skolan som gör att det för mig känns som om sommaren är far far away...

Jag önskar att jag lunde sitta här och skriva om hur lycklig jag är och hur roligt jag tycker mitt liv är just nu. Isället har jag bara kännt mig trist och tråkig de senaste dagarna vilket spelat ut en storl roll här på bloggen. Vilket jag är ledsen över, ingen vill väl läsa om att någon bara klagar över sitt liv eller hur mycket plugg någon har...

Förlåt...♥


The Answer Is Blowing In The Wind...♥

Tjollaballu!
Innan jag börjar skriva måste jag bara berätta en sak. Jag är så himla stolt över nära vän till mig. Jag är så beundrad över hennes mod som krävs för att göra det ho gjort. Och nej, hon har inte hoppas bungy-jump... :P
Hon gick fram till killen hon är kär i och sa det till honom, face to face. Det är något jag aldrig skulle våga göra. Men hon gjorde det och jag tror inte hon ångrar sitt val. Jag vet att du kommer läsa detta sötnos så. Älskling I am so proud of you.

Okej nu till annat än kärlekstrubbledubbel... Var det någon mer än jag som var nära på att blåsa bort idag? Herregud, det är ju storm ute typ. Vart kommer alla vindar ifrån liksom? Ibland kan det var lite gött med ljumma små mjuka vindar. Men inte några ruskiga som förstår det som en gång varit en frisyr-.-

Och jag avundas er människor som nu ser fram emot en fri helg. Som tänker umgås med kompisar och ha kul. Istället kan man ju göra som jag. Tillbringa hela helgen med plugg och fotboll...Vad säger ni, ska vi byta?♥


Godmorgon FRIDAY ♥

Sista dagen av skolveckan idag! Det känns fantastiskt, samtidigt som jag vet att jag kommer behöva plugga större delen av helgen. Men om jag tar allt i sin ordning så ska det nog fixa sig. Igår hade jag ett litet breakdown här hemma. Plötsligt såg jag verkligen hur mycket plugg det är kvar och att det inte finns tid till att göra allt. VIsst jag kanske inte pluggar VARJE gång jag har lite tid över. Men jag tror inte att det är något som funkar i längden.

Idag har vi faktiskt en ganska så slapp dag. Engelska, lunch, musik och teknik. Teknik är i och försig aptråkigt men aja. Vi slutar iallafall vid 14.00 så det är okej. Sedan har jag inga speciella planer för ikväll, vilket känns väldigt skönt. Jag behöver nog jobba lite geografin och kanske skriva lite på deckaren... Men vi får se. Det blir nog bara en härlig "hemma-fredag" med mys åså. :)

Nu måste jag kila, puss & kram ♥♥

Tisdag 2010-05-06 ♥

Tjenaretjenare! Vilket underbart väder vi har idag! Det är äntligen tillbaka. Och jag hoppas det stannar ett tag. Fantastiskt att träna i detta väder också. Men det är lite deprimerande att jag måste sitta inne och plugga vid datorn... Jag vill ju sitta ute och sola! HALLÅ!

Egentligen hade jag tänkt såhär, strunta i att sola Signe. Du vet att du måste plugga. Du vet att du kommer få panik, och du vet att om du solar kommer du bli trött inför träningen. Men såhär blev mina handlingar. Nära jag kom hem från skolan möttes jag direkt av Tove som bjöd upp mig på sin balkong till att sola. Jag svarade " Jag har massa plugg". Då sa hon men kom upp en liten stund bara... Lätt övertalad som jag är gick jag upp en stund. Why, why? NU sitter jag här framför datorn helt slut av solen och har inte pluggat ngt! VARFÖR?

Men jag kan ju säga att det lönade sig lite att sola. Jag satt där högst i 40min och nu har jag fått värsta randen. Okej, lite överdrivet kanske men jag har iallafall fått färg!

Ni ser kanske inte så jätte tydligt på bilden..?

Gårdagens DAGENS... ♥

Igår hann jag inte lägga upp min outfit så den kommer nu istället. Men notera att jag verkligen hade en ugly-day igår. Har ni också haft det? När ni känner er tråkiga, fula och det finns inget att göra åt det. Allt känns hopplöst och ni vet varken ut eller in? Jag borde kanske skapa en grupp på facebook..? haha.


Kofta, Linne & halsband: H&M
Byssor: Vila

True Blood... ♥

Pappas elever var superduktiga och det var superkul att titta på deras redovisning! :)

Men nu börjar true blood så jag får slänga upp dagens outfit imorgon.. ;) Men ni får sova så gott! Vi hörs imorgon...♥

Snart måste vi dra...! ♥

Hejsvej! Jag eller vi har väldigt bråttom. Jag och två kompisar (Nora & Tove) ska in och titta på pappas reedovisning som han jobbat med i några veckor. Eller det kanske inte hans redovisning. Men han har jobbat på scenskolan med en klass och den klassen har redovisning ikväll på vad de lärt sig elr ngt... Haha jag vet inte riktigt! Men det känns bra att stötta papa lite. Han tycker att jag är ointresserad av hans jobb, haha! Typ han vill att jag ska vara med på hans jobb och hänga med hans kollegor elr nått! Hahaha!

OMG, hurry curry till tåget nu. Innan redovisningen ska jag nämligen göra en synundersökning vilket krävs för att få ta moppekort! :)

Lots of love, Signe ♥

Nora, Tove & Jag

No disciplin... ♥

Vad händer? Jag skulle plugga hela dagen men har inte fått ett skit gjort! Jag har lagat mat och spenderat tid vid datorn. INTE BRA!!! Gaah, ibland blir jag så arg på mig själv. Annars har jag haft en bra dag. Började dagen med supergoda grova scones med blåbär och hallon som jag och Madde gjorde på hemkunskapen! :)

Haha, jag kom på en ska jag måste säga. Det var helt sjukt. När jag och Nora började traska hem haglade det som om himlen skulle ramla ner! Jag trodde seriöst att jordens undergång hade kommit...sjukt! Men som tur var lever vi än och jag hoppas att jorden kan tänka sig leva ett tag till...

Har ni haft en fin dag?


Sötnos och jag, tyvärr var hon lite snorig idag. Hoppas hon kryar på sig tills imorgon!♥♥♥

Gårdagens... ♥

Här kommer recept och bilder på gårdagens middag! :)


Koka bönor....

Skär lök och Zuccini..

Fräs de tilsammans...

Släng i tomatpuré m.m

Sedan 'är det bara tomatkross och lite olja kvar.. Blanda sedan i alla bönor..

Servera.. Jag stekte lite halloumiost till, det ser dock ut som ägg på bilden.. ;)

Här ser ni mer detaljerat hur ni ska göra...! :)

In school...♥

Sitter på geografilektion nu.. Vill bara hem. Jag fattar inte denna uppgiften alltså. Eller jag gör det men jag vill inte för den är så fucking jobbig! Det är nog det jag inte vill inse..bajs!

Ikväll är det träning vilket jag ser fram emot. Jag var ju sjuk förra veckan så jag kunde inte träna. Men nu är jag fit for fight igen så idag ska jag försöka köra gärnet. Undra om kondisen finns kvar?

Opps, nu kommer läraren. See ya at home!
Lots of love♥

Sov sött... ♥

Jag hade egentligen tänkt att lägga upp receptet och bilder från böngrytan jag lagade förut. Som faktiskt blev väldigt god! Men nu blev det lite för sent.. Så det blir imorgon istället! :)

Sleep tight!♥


DAGENS ♥

GAAH! Jag är sååå hungrig. Bönorna tar sjukt lång tid på sig. Men medan de puttrar slänger jag upp dagens outfit. Och en liten sak som jag köpte för ett tag sen men som inte kommit upp här på bloggen ännu...♥

BTW, lägg märkte till den stora runda fläcken på mitt bröst på bild nummer tre... Ett tips: Sola inte utan solkräm, eller rättare sagt, var inte i solen för länge utan solkräm...Det blir inte snyggt och jag vill inte ha hudcancer om några år!


*Skjorta, fått av systers pojkvänn.. :)
*Halsband: Mango
*Jeans: Wesc

Detta är en slags "bustier" som jag köpte på BikBok för ngn vecka sedan.. Fin tycker jag!

Den ser ut som om de sitter väldigt tajt, men det ser bara ut så på bilden..
BikBok: 99:-

I'm making dinner... ♥

Japp, det är precis vad jag gör just nu.. Idag serveras det mumsig böngryta med tomat och salvia!

Recept och bilder kommer senare...

LYSSNA!!!!!!!!!!! ♥


HERREGUD, hur kan en låt framkalla sådana här känslor? Lyssna på den, njut av den, kom ihåg den... Jag är tvärsäker att ni alla någon gång för länge sedan hört den och diggat med! Finns inte någon låt som är såhär fin!

Ett tips är att lyssna på den med lyrics, den är sjukt svår att sjunga pga alla svåra ord....

Attans! ♥

Glömde säga att dagens komemr upp lite senare.. Nu ska jag skriva lite på geografiarbetet..kul! ♥

Kom tillbaka! ♥

Varför kunde det inte vara lika varmt idag som det var igår? Åh, varför kan inte solen komma hit för att sedan stanna? Jag vill kunna gå i shorts och linnen, klänningar kjolar! Utan att ha tjocka leggins på sig...
Tycker inte ni det är dags för solen att komma hit och verkligen stanna nu?



Shiiet, här såg man sur ut.. Haha!

haha, ser jag lite äcklad ut elr ngt?

Hahahahaha, vadå tagen på bar gärning?

Detta var gårdagens härliga plugg-bilder...



Nuuuu är det vår, ja vår igen... ♥

Så gick en låt vi alltid sjöng på fritids när jag var liten. Min dåvarande favoritlåt. Haha.

Idag har jag varit hyfsat duktigt faktiskt. Medans jag satt och sola på Noras balkong räknade jag massa matte och läste på kemin. Men solen gassade så nu är jag helt röd på bröstet. Bra där Signe...

Sen när jag skulle gå upp och titta på fotbollsmatchen blev jag som vanligt försenad, men det spelade inte så stor roll. Tyvärr förlorade de med 5-4. Surt eftersom de ledde med 4-1 i halvlek, jag undrar vad som hände? Aja, jag hade iallafall mysigt med Emma som jag träffade uppe vid planen. Förutom att vi höll på att frysa arslet av oss, det var ju inte alls lika varmt där som hemma?♥

Egentligen ska ju jag på poweryoga nu men jag vet inte om jag pallar.. Fast jag har inte några egentliga skäl till att inte gå. Men va fanken. Det är bara att gå dit och göra det!

Nu kör vi latmasken Signe... ;)


Underbara söndag ♥

Åh, jag brukar vanligtvis hata söndagar. Men den här ser ut att bli toppen! Igår hade jag och Nora supermysigt, vi åt jätte god mat och hemmaspat blev jätte lyckat. Kanske lite för sent satte vi på en film, den utspelade sig 2019 alltså i framtiden. Då var nästan alla vampyrer och det fanns bara 5% människor kvar. Deras föda började alltså ta slut och de behövde hitta något som hindrade alla från att dö.

Jag tyckte filmen var ganska kass. Bara massa slafsiga blod-scener och jag förstod inte meningen med filmen..? Aja, ni som vill se den here is the title: Daybreakers

Tillbaks till idag. Pga att vi satte på filmen sent bumsade vi i säng lite för sent. Nora säljer nämligen GT på helgerna och jag tänkte att det vore trevlig att hänga på. Men det jag var inte riktigt lika pepp när klockan ringde klockan åtta imorse.. Men det vara bara att bita i det sura äpplet! Och när vi väl var ute och cyklade i det underbara vädret kändes det väldigt bra. När vi en timma senare kom hem gick vi ut på en promenad med Noras mormor och morfars hund som de passar. Resten av dagen ska vi plugga på hennes balkong i solen. Men vid fyra ngn gång ska jag åka och titta på match. Och sedan som avslutning på veckan, poweryoga!

Jag tror på en riktigt bra söndag och jag hoppas nästa vecka kommer bli hyfsat bra, jag tänker iallafall inte låta min förkylning hindra mig från att gå till skolan mer. Det har verkligen varit skönt att vara hemma men jag blir så stressad av att inte gå till skolan. Man missar så sjukt mycket. Därför går jag hellre till skolan än att vara hemma...♥

Nu väntar Nora på mig.. Vi höres later!

♥Home-made trerätters♥

Jag och Nora tog tio bussen in till stan imorse.. På bussen träffade vi Madde och Emma. Kul! :)
Nora hittade massor av fint.. Men jag har varit helt död, och mådde as kasst i stan så jag var nog inte ett jätte roligt sällskap. När vi äntligen kom hem var Nora också död så vi gick och la oss, i en timma! Haha, så jäkla gött vart det!

Ikväll ska vi som sagt mysa tilld et lite extra med terrätters och lite hemmaspa. Det ska bli sjukt mysigt, och framför allt skönt att bli en människa igen. Känner mig hyfsat skabbig. Här kommer kvällens meny!

Förrätt: Vanlig hederlig CAPRESE (Mozarella & tomat, med färsk basilika)
Huvudrätt: Mustig morotssoppa med bröd
Efterrätt: Kladdiga chokladmuffins med nötter, toppade med grädde och hallon

Nu ska jag börja med förrätten, den går på fem minuter. Och tur är väl det för jag är hungrig som en varg!

Lördag 1:a maj ♥

Morsning-korsning!
Denna lördag kommer bli bra. I feel it! ;) Nej, men först ska jag & Nora åka in till stan. Hon ska shoppa lite clothes I think. Then ska vi åka hem och lyxa till det lite med en hemlagad tre rätters och avsluta med lite hemma-spa! Sounds good to me...♥

Igår hade jag en jätte mysig kväll med Madde sötnosen, men vi bumsade i säng hyfsat tidigt eftersom både hon och jag skulle upp tidigt till bussen... Här ute på landet går dem ju bara en gång i timman så det är inte helt okej att missa den!

Men nu måste jag kile-peela! Ha en underbar 1:a maj allesamans, snart är det sommar. Håll uuuuuuuuuuuuut!!!♥

(FANKEN, detta skulle publiceras klockan 9.00 imorse..typiskt)

RSS 2.0