♥Tacomys Fredag 2010-04-30♥

Till skillnad från de flesta ute i landet har jag en super lugn valborg. Jag bjöd hit Madde på taco-kväll för taco buffé och mys med familjen är väl aldrig fel. Och det skadar ju inte att bästa vän är här också..♥

Nu ska vi dricka te och se på film. Jag funderar på att göra några nyttiga chokladmuffin också.. Men vi får se, jag är så sjukt mätt efter all tacos som slank ner lite för lätt!

Laters sunshines!♥


Denna skulle sitta gott i kistan. Om vi väntar en liten stund bara...♥

Sneak Peak♥

Det är jävligt mycket i skolan just nu. PÅ allvar, ibland känns det hopplöst som om det inte är ngn idé att försöka klara allt. Mission Impossible liksom. Det som jag tycker har och är jobbigast nu är vår inlämningsuppgift i svenskan. Vi håller på att skriva varsin deckare. Man ska komma på aallt helt själv. Och den ska vara efter deckar-reglerna. Ett brott, flera misstänkta, kommisarie, och lösning.. Först när vi fick uppgiften kändes det som om jag skulle dö. Jag ville dö. Det fanns ingen chans på planeten jorden att jag skulle hinna skriva en deckare på några veckor, tänkte jag. Inte ens om vi så skulle haft ett helt år på oss.

Det känns lite bättre nu, men samtidigt som jag ska tänka på deckaren har jag två andra inlämningsuppgifter, geografi och engelska. att ha flera olika samtidigt gör det svårt att koncentrera sig. Men jag känner såhär. Jag gör så gott jag kan och om det inte blir bra. Då är jag menad att misslyckas! Okej, inte riktigt. Men jag hatar att lämna in saker som jag inte känner mig stolt över.  När det känns som om jag kunde gjort det lite, lite bättre bara jag ansträngt mig lite till. Ni känner säkert igen känslan.

Okej, det var inte mening att jag skulle skriva så mycket egentligen. jag ville bara visa er en liten sneak peak på min deckare. Jag har skrivit i turbo om ni undrar vad det är för kråkor som uppenbarar sig i skrivboken..



btw, ni vrkar inte tycka det är kul att komentera. Även om ni på sistone har gjort det mer än vanlig. Men bara så ni vet så äääälskar jaag kommentarer.. haha!

Valborgsmässoafton♥

Jaha, fredag idag + att det som ni säkert vet är valborgsmässoafton! Hela veckan har man bara hört "vad ska du göra på fredag"? Sen svarar man "FESTA såklart"! Jag undrar, varför är detta självklart? Det äfinns så många ungdomar som jag tror kommer göra något de ångrar inatt, jag tror en del av dem kommer råka illa ut eller göra saker de inte vill. Allt detta bara för att de har alldeles för mycket alkohol i blodet...

Jag måste erkänna att jag inte känner ngt behov av att vakna upp och må som faan och inte ha en aning om vad som hände dagen innan. Varför denna hets med att dricka? Om man är 15år klassas det typ som töntigt att inte dricka. Men så ska det fan inte vara. Det är snarare coolt att våga säga nej, våga stå upp för sig själv!

Okej nu blev det ett serious inlägg här men sånt behövs ibland.. egentligen hade jag velat lägga mer energi och omtanke på detta. Men min syster håller på att gå upp i atomas här, vi ska nämligen ut på promenad.. Och som ni kanske förstår är jag inte i skolan idag heller, sjuk fortfarande och vi hade bara en lektion idag. Så jag kände att det spelade inte så stor roll!

Puss ♥


Foooood ♥

Jag har precis käkat alldeles för mycket broccollipaj med sallad! Mår halvt illa kan jag säga...

Haha titta på denna bilden.. Tagen typ i januari när pappa försöker styla.. ;)

Ha begär... ♥

Jag sitter här och försöker plugga. Det går sådär men jag har iallafall skrivit två sidor på min deckare! men nu tänkte jag ta en liten deckar-paus och fortsätta lite med geografi-inlämmningen. Vi ska jämföra två länders, naturresurser, klimat, befolkning m.m Sverige valde vår lärare och ett fick vi välja själva. Fråga mig inte varför jag välde Finland men det gjorde jag.. Jag tror det var för att de har mycket bär där. Haha!

Det är ju faktiskt inte så långt kvar tills sommarlov (panik). Och det viktigaste men skolavslutning är ju faktiskt kläderna..! :P De flesta brukar ha vita små drömmar, men jag tycker det är lite.. nja.. Jag vet inte riktigt. Det är lite för oskuldsfullt om vi säger så. I år har jag tänkt mig en lååång maxidress med vackra mönster eller en enkelfärgad men med massor av smycken! Jag har kikat runt lite på olika sidor men jag hittar inte å mycket faktist.. Men några läckerbitar lyckades jag snappa upp i djungeln!


klänningen till vänster tyckte jag var helt underbar. Den till höger också.Modellen som bär dem kan vi dock diskutera..♥ Länk

Fräck klänning, om man vågar. Jag är inte säker.. Den är från samma sida som klänningarna ovan.


NO SCHOOL FOR ME... ♥

...Åtminstone inte idag. Jag har inte mått nått viadre denna veckan. Och nu tänket jag sätta ett stopp för detta! Fram tills nu har jag gått till skolan även om jag mått piss, tror det är lite därför jag fortfarande är sjuk. Så idag tänkte jag vara hemma och verkligen satsa på att bli helt frisk och kry! :)

Fast det blev ändå inte någon sovmorgon. Mami och papi åkte till jobbet kvart i sju så jag behövde gå upp vid sju så för att se till så att Julia kom iväg till skolan. Julia är min kusin som bor hemma hos oss för tillfället. Hon har gjort det i nästan två år nu...Av privata skäl.♥
När jag följt Julia till skolan och äntligen kom hem kunde jag såklart inte somna om. Men jag har iallafall fått ca8 timmars sömn inatt så jag klarar mig helt ok. Om jag vill kan jag ju ta en liten powernap senare. ♥

Men jag kan tyvärr inte ligga på latsidan även om jag är sjuk. Jag har tre inlämmningar att göra + några prov som behövs pluggas på!

Puss..♥


gammal bild men det är typ såhär min outfit ser ut idag.. Inget att skryta om alltså.. Är man sjuk ska mjukiskläderna på!

Normalt? Skit samma vi gillar't ändå! ♥

En helt vanlig konversation mellan två vanliga människor...

Madeleine Söderström

Madeleine Söderström Underbar dag med Signe Gry i Göteborg idag! Massor av fina inköp :) x· · · Ta bort tagg

Signe Gry
Signe Gry
JAaa! Puss på dagen & när vi ändå är igång kan vi lika gärna pudra på lite kärleksstoft också... ♥
för 6 minuter sedan ·
Madeleine Söderström
Madeleine Söderström
JA! Haha, kärlekstoft? ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
för 4 minuter sedan
Signe Gry
Signe Gry
HAR DU ALDRIG HÖRT TALAS OM KÄRLEKSSTOFT?? ibland undrar jag vart världen är påväg alltså! ♥
för 2 minuter sedan ·
Madeleine Söderström
Madeleine Söderström
Haha, du för söt Signe. Men nu ska jag kolla på Grey's. "Glitterkärlek" till dig min finaste ;) ♥ ♥
för ungefär en minut sedan
Signe Gry
Signe Gry
Åh, jag ska nog försöka hitta det där "best friends quiz" jag hittar det inte?? :(
Men massa pussar och glitterkärlek till dig min pärla ♥
några sekunder sedan ·

Vad är en vanlig dag på stan? Urtrist.. tråkig.. Eller alldeles, alldeles underbar..♥

Haha, lite överdriven rubrik kanske.. Men, here we go. Idag hade vi pedagogisk eftermiddag, eller halvdag som vissa säger. Jag och Madde tog tillfället i akt och åkte in med 13.00 bussen till stan för att utforska vad shoppingen hade att erbjuda. Eller det där med att utforska shopping gjorde nog Madde mer än jag. Fråga mig inte hur det gått till men jag har ca 100 kr kvar att leva på fram tills nästa barnbidrag. Vilket är om EN MÅNAD! Omg hur ska detta gå, och hur har detta gått till? Jag lägger iochförsig undan några hundra i månaden som jag sparar till moppe för. De andra pengarna har jag brännt på shopping. Bland annat det svart/vita linnet jag hade på mig igår, och den blommiga tröjan jag hade förrgår. Sen har jag köpt en ny mascara, mina fransar har nämligen börjat ramla av. Så därför har jag nu köpt en mascara som ska vara utan tillsatser och bra för känsliga ögon. Den är från Lumene och är ganska ny tror jag... ♥

Men iallafall. Tillbaks till där jag började. Madde hittade massa fint, hon köpte bl.a converse, shorts & linnen. Gå in på hennes blogg och titta vad mer som flög ner i hennes kista vetja! Hon sa att hon skulle lägga upp bilder på det! :)
Länk till Madde sötnosens blogg.

Även om jag inte hade så mycket pengar fick jag med mig nya wax stripes och nya ploppar till mina hörlurar. Och jag hade framför allt en underbart mysigt dag med bästis! ♥♥♥♥♥♥

Kärlek♥


Mina tidigare erfarenheter av wax stripes är sådär.. Visst att håren försvinner men att de inte dyker upp förräns fyra veckor? Kiss my ass.. :P


Sweet Dreams ♥

Godnatt alla sötnosar där ute! Sov sött...♥

DAGENS ♥

Här har ni dagens. Vi har elevensval som sista lektion idag och jag har dans.. Därav byxorna. Jag har inte gått med dem hela dagen, utan jag har haft svarta jeans! :) ♥

Som ni ser så blev det varken rött eller rosa lack igår, istället blev det bått!


Tänk detta med svarta jeans.. Lite svårt men försök. :P


Linne:(nytt): H&M
Jean: Vila
Converse

Tisdag 2010-04-27 ♥

Tillbringar ännu en dag som sjukling. Halsen känns dock bättre men orken är inte på topp. Jag har gått som en duracellkanin hela dagen bara på mina energireserver. Nu har dem tyvärr tagit slut så nu är jag trött som en mört. (rim!)

Egentligen skulle jag nog stannat hemma och vilat idag. Men det händer så mycket i skolan just nu och även om jag bara skulle missa en dag hade jag haft massor att ta igen.  Då känns det nästan lika bra att genomlida skoldagen även om det känns piss. Men fotbollsträningen ikväll, den kan jag glömma! Inte en chans att jag orkar springa runt som en filur på fotbollsplanen. Istället blir det lugn hemmakväll med pappsen och självklart plugg... fast jag ska börja med att plugga kemi redn nu. (prov på torsdag)

Återkommer lite senare med dagens outfit.. Ni får njuta av Rihannas ljuva stämma sålänge. :)
Bye bye ♥


DAGENS ♥



Kappa: Manuela Conti
Väska: Lindex
Converse



Hmm, bilderna blev väldigt små. Men jag hoppas ni ser ändå!(riimm!!)


Det röda eller det svarta, eller varför inte det rosa? Det är den stora frågan ♥

Även om jag har plugg som ligger på hög kan jag inte plugga. Jag känner ingen motivation, och då går det inte. Så just nu fördriver jag tiden med att lyssna på musik och ta kort på mina nagelsaker och nagelack... :) Nu när jag är klar med nagelolja, filning och handcreame, är den stora frågan som alltid är lika svår. Vilket lack ska jag välja?

Jag älskar att hålla på med mina naglar. Alltså jag hatar att gå med äckliga & skabbiga naglar. Eller när man har typ tre långa naglar och resten korta? Det är det värsta jag vet! Okej inte det VÄRSTA men jag tycker inte om det. Då har jag hellre alla naglar korta och fräscha. Jag har absolut inte ngt emot långa naglar, men då måste man verkligen sköta dem annars ser det bara häxaktigt ut. Tyvärr är det ngåot fel på mina naglar, de kan typ inte bli långa. Finns det något vitamtillskott man kan köpa för sånt? ♥




Här har ni min nagellack-samling för tillfället.. Jag förvarar alla min nagellack i min converselåda. haha


Jag har såklart några favoriter..

Här har vi mitt underbara nagel-etui, detta fick jag av pappa när han vart i Venedig...♥


Lilla sjukling där...♥

Hej alla fina!♥

Idag mår jag skit, därför gick jag hem från skolan. Vi hade ändå inte några super viktiga lektioner så jag kändeatt det var bättre att jag gick hem och vilade..

Och förlåt, jag är verkligen sämst på att uppdatera på helgerna.. Egentligen är det skitsamma ni är ju inte så många som läser. Haha. Men för att göra en lång historia kort, i fredags var jag och Maddisen på bio. Vi såg Kick Ass. Den var bra, men verkligen inte som jag tänkt mig. Det var blod och våld från början till slut, vissa scener var faktiskt riktigt otäcka. (I'm a pussy,haha) Men även om den var väldig blodig så hade den med kärlek, och vid ett flertal stunder garvade jag högt! Resumé: Helt klart sevärd. Men om du är känslig för blod och våld är Kick Ass ingen film för dig.

På lördagen åkte jag först och tittade på när systeryster spelade match.. Den spelades såpass tidigt att jag hann med 12-bussen in till stan. Där träffade jag Lovisa och vi strosade runt och njöt av härligt vårväder, och såklart shopping. :) Redan på lördag morgon kände jag mig lite halv krasslig (hade absolut inte ngt samband med att jag gick hem från bussen på kvällen i nylonstrumpebyxan?) Och senare på kvällen blev det värre. Så igår mådde jag inet superduper. Men det funkade. Så jag spenderade dagen hemma med mami & papi, jag jobbade hela dagen med att klippa och elda sly (små träd) som växer bakom huset upp mot skogen..

Där har ni min helg. Haha. ♥
(här kommer en liten sneakpic på dagens outfit, lägger upp den lite senare..)



(Ny tröja från BikBok)


Life is a cirkus ♥












Nu är cirkusen här igen! Detta tycker alla skolbarnen är mycket roligt, eftersom det finns en äng precis bredvid skolan där cirkusdjuren för gå. :) Jag hade kommit ihåg att ta med mig min kamera till och med. Men det blev lite misslyckat, den dog efter typ fem minuter.. haha. (tanken som räknas)

Nu ska jag ta en powernap innan träningen. Wish me luck, jag har inte sovit bra alls inatt... :(

DAGENS ♥

Här kommer den lilla dagens outfit. Jag och Madde laddade inför plugget med chokladbollar. Fast vi hade inte mer än en tesked socker i, och det var faktiskt lika gott! Det är ett hett tips til er som älskar att äta gott. :D




HAHAHAHHAHAHAHA!




Våra mumsiga chokladbollar.. Och även om vi nu inte hade något socker i (nästan) vet jag inte om de var så nyttiga.. Skit samma. Fantastiskt goda!

Hablamos Español ♥

Yo y Madde podemos hablar español!

Jag och Madde är experter på spanish nu. Vi har nämligen pluggat glosor som två små gnuer nu. Imorgon har vi förhör på alla glosor vi haft sedan sexan.. Som tur är har vår lärare lovat att de flesta han tar med på förhöret kommer vara från 8:an. :)

Det är ganska chill i skolan nu. Eller det känns så men egentligen känns det kanske bara så för att jag inte pluggar? Nästa vecka har jag så vitt jag vet, prov i kemi & engelska. Men sedan är det massa andra saker som exempel deckaren som vi skriver på svenskan. Den ska vara klar vecka 20, och jag har typ skrivit tre sidor och brottet har inte ens hänt än..? Bra.. aja, det gäller att hålla sigg lugn och inte drabbas av panik. :P

Dagens outfit kommer in a second! ♥

1 snygg guapo
2 mängd cantidad
3 banan plátano
4 korridor pasillo
5 socker azúcar
6 matsal comedor
7 äpple manzana
8 apelsin naranja
9 bättre mejor
10 sämre peor

Här är lite exempel spanska glosor.. Det är bara att öva!

DAGENS ♥






Haha..!

Jeans & Tröja: Ginatricot
Kofta: BikBok
Skärp: H&M



Puusssaar!♥

Tisdag 2010-04-20 ♥

Vad hände? Jag som skulle plugga direkt när jag kom hem från skolan. Som inte skulle fastna vid datorn. Men som vanligt går allt inte som man tänkt sig. Och nu sitter jag här och har inte pluggat ett dyft, och det kommer jag inte heller hinna göra eftersom jag måste springa iväg till träningen snart...! Gah, blir man inte trött på sig själv ibland?

Men vet ni? Herregud, hur kunde jag nära att glömma skriva detta. Ni vet, kommunen låter ungdomar som är mellan 15-18 år söka sommarjobb. Detta kallas feriepraktik. Jobben är spridda över många olika yrken, bland annat äldreomsorgen och simskola.. Jobben lottas ut.

För att delta i lottningen får man skicka in en enkät med olika frågor. Och sedan sker lottningen. Men i hela kommunen lottas det bara ut 90 jobb. Och det är MASSA som söker.. Jag tror det var ca:800 som sökte i år. Och vet ni? Jag fick jobb!! Helt sjukt. Jag ska jobba på ålderdomshemmet i vår lilla by i tre veckor..Haha! Jag tror det kommer bli en fantastisk erfarenhet. Och jag tjänar dessutom ganska schyssta pengar! :D

Åhh, denna sommaren kommer bli perfekt! Jag fyller 15år, jag och bästis åker till Peaceandlove, jag har jobb.. Och sedan ska jag bara njuta av frihet och SOMMAR!! ♥


Bild tagen på skolavslutningen förra året.. jag fyllde dessutom år den dagen.

Vardagsmys! ♥

Idag följde Madde sötis med mig hem from school. Vi har druckit te och ätit mellis. Jag har varit osocial ett tag nu, läst lite bloggar och varit inne på facebook m.m. Så medans jag är inne i cyber-världen ligger Madde och tittar på tv.
Därför ska jag skynda mig att lägga upp dagens outfit så att jag kan springa och mysa och vara lite social med henne. Fast nu börjar magen kurra igen, dags att sänga ihop lite käk kanske?

Yeah..yeah. Här är dagens outfit & lite blandade bilder. Och jag måste säga att jag älskar min tröja! ♥



egentligen för busigt ansikte för att visas...


Sedan stekte jag ägg och körv till Maddisen...


nja.. stekt ägg är inte min grej.. Ostmacka, med te & fil med musli&kanel. ;)


Sötnos & jag.. (precis efter att vi tog denna bilden fick jag veta att hon precis fjärtat, därav hennes busiga flin..)

Favorit ♥



Jag tycker verkligen, verkligen om den här låten. Varför vet jag inte, men den är och kommer förbli en favorit..

Signe ♥ Youtube

När man inte kan hitta en mänsklig kärlek får man komma på egna lösningar.. Jag har ett hett tips! :) Youtube.com, finns alltid där för en. Eller, det går ju inte. Då är ju jag och youtube inte trogna varandra. Men aja, jag accepterar ett förhållande där man träffar andra samtidigt.. Haha. (not)

Okej, vi skippar min dåliga humor. Det är såhär att jag är antagligen den sista personen i Sverige som inte har kanal 5 & 3. Vi har de vanliga, 1,2,4,6 och kunskapskanalen typ.. Haha. Men jag älskar verkligen Top Model och andra reality-program. Ex, project runway.

Så när det inte går att titta på Amn Top Model på tv3-play får man hitta andra lösningar. Min är Youtube. Där finns alla avsnitt i okej kvalite. :) Det finns antagligen massor med hemsidor där man kan titta också. Men jag är så jäkla okunnig så youtube är perfekt för mig! Haha!

Nu har vi (jag & Nora) fixat lite te, jag ska nog ta en liten knäckis också. Sedan riggar vi upp en myshörna i min säng av täcken och kuddar och glor på Top Model! :D Vi får såklart inte glömma att vi måste klämma in lite plugg där emellan också...

Puss..! ♥


(Kusin Helena & Jag på Julafton, saknar dig sötnos)

Söndag ♥

Åh, det härliga vädret är här igen. Och då kan man inte sitta inne och ruttna. Så därför ska jag dra med mig Nora ut på en lååång och härlig vårpromenad! :) Igårkväll slocknade jag som en liten potatis halv ett. Helt slut! Men efter tio timmar sömn är jag fit for fight igen!

Loveely! ♥

(Hur har er söndag börjat? Bra, Dåligt?)




Lördag ♥

Vill bara säga godmorgon. :) Igår var lite galet, vi hade fest med fotbollslaget. Först spelade vi en match, sedan bastade vi, grillade hamburgare. Haha. Och umgicks och hade det trevligt! Jag tror alla förutom jag mår sådär idag... Och att jag är den enda som kommer ihåg ngt. Haha. Stackare.

Återkommer later! ♥


STRESS!

Hejsan! Nu står Signe bredivd mig och vill blogga, men eftersom jag precis har gjort te till henne tar jag mig friheten att skriva lite. Eller ja, det var allt, puss Nora


Nu kommer Signe.. vi har super duper bråttom!

Vi höres i kväll.

NÅGOT NI MÅSTE SE!

Oh my god! Dett är inte helt okej, men jag måste bara lägga ut en bild på min fina klädsel. Som sagt. Kom i håg att det är tvärtomdag idag! :D

Detta är nog bland de fulaste bilder ni någonsin kommer att få se på mig, men är det utklädningsdag så är det! Och om man tänker efter så är det inte jag som ser ut såhär, utan det är karaktären jag spelar.. !



Här kommer Erik tha slisky-bonnaläpp!




HAHAHAHAHAHAHA! Men vad tycks?

DAGENS

Innan jag lägger upp dagens outfit så behöver jag skriva några ord. Först så måste jag säga att det var en äcklig mördarträning idag! Fy faan, aldrig varit så nära på att spy. Nu vet ni.

Nu till en helt annan sak. Som nämligen handlar om morgondagen. På vår skola har vi ibland temadagar. Någon gång har vi haft crazy hairday en annan gång Haloweendag. Dessa dagar anordnas av kamratstödjarna, och jag är en av dem. Så imorgon är det en ny temadag, denna gången blir det något så roligt som tvärtomdagen. Det menas att om du är tjej så ska du klä ut dig till kille och tvärtom om du är kille. Haha. Det är såklart ingen som blir tvingad elr så utan det är mer en kul grej. Men eftersom jag är med och anordnar detta är det min plikt att klä ut mig. Och kära vänner. Imorgon, jag kommer se så jävla äcklig ut. Så sliskig och sunkig... Tänk er, skinnväst, nätlinne, skjorta, mustasch, ring i ena örat, en härlig hästsvans på det och där har ni min outfit! HAHA!

Jag ska alltså gå såhär till skolan, helt sjukt och helt emot min vanliga principer. Men skit samma. Det är bara att tuta och köra.. Men undra hur många blickar och kommentarer jag kommer få höra?

Självklart kommer bildbevis! Men nu till dagens, dagens outfit.







Jeans: Monki
Fjällräven kånken: Naturkompaniet
Skärp: H&M

Nej, inte idag!

Bloggade inte igår, bloggar inte så mycket idag. Ibland känner man sig så jäkla ambitiös och skriver massa och lägger ner tid på bilder m.m. Men de finns och dagar då man eller jag inte känner ngn motivation alls. Som exempel idag & igår. Egentligen handlar det kanske om att bara orka gå in på bloggen och börja skriva, då brukar det lossna och rulla på som vanligt men ibland orkar jag inte och känner inte att det finns ngn anledning.

Innan jag loggar ut och börjar plugga lite måste jag bara säga en sak. Detta vädret gör mig så jävla lycklig! Det känns som om allt jobbigt kommer lösa sig bara man tittar ut genom fönstret typ. Och eftersom dagarna är längre nu, eller iallafall ljusare känns det som om det finns mycket mer tid till allt! Kanske bara inbillning..:)

Det var detta jag ville ha sagt! Nu ska jag plugga lite, men jag återkommer med en dagens outfit. :)

Puss...!

Dessa hade suttit fint i magen just nu, men nej Signe. Stå emot! ;)


Frustrerad!

GAAAAAAAH!! Jag försöker ladda upp min tillfälliga header men den kommer ju inte upp! What to do what to do!
Nej, nu skiter jag i detta. Nu ska jag duscha och sen ska jag hoppa  säng och sooooooooooova!

Godnatt & Puss..!

Lite väl kyligt!

Hejsan svejsan! 
Jag, som brukar behöva minst en timma på mig innan jag går till skolan vaknade lite sent. Klockan sju krälade jag mig ur sängen och jag och Nora hade bestämt att vi skulle gå till skolan tjugo i åtta. Alltså 40 min senare. Som tur var behövde jag inet äta ngn frukost eftersom vi har hemkunskap som första lektion. Så jag fick i mig lite mat i magen ändå! Okej, nog om min frukost.

Hela dagen i skolan har jag sett fram emot att komma hem och sola. Men det är ju hur mycket moln som helst på himmlen! Och det blir ju så jäkla kallt så fort solen försvinner. Så lite besviken är jag faktiskt men jag får satsa på imorgon istället! Haha. Jag försöker nämligen bygga upp en liten bränna innan själva "Bikinisäsongen" startar så de andra slipper bländas av min hud. Blek som en fis är jag och därför tar jag vara på varje liten solglimt jag kommer åt!

Annars? Livet går på som vanligt. Skolan går lika långsamt med andra ord. Och paniken över hur mycket som ska hinnas med innan sommarlovet växer och blir större och större!

Här kommer lite bildwer från igår.


Hahah, ignorera mitt fjortisfejs men jag ville att ni skulle se hur varmt och härligt det var!


Värst va det blev naket här då...?


En nästan olagligt smeexig bild på mig.. :O Liksom titta min fot?


someone's going to kill me..


Puss..!

Inga kommentarer!

Ojoj, tiden sprang iväg... Börjar tidigt imorgon så jag måste hoppa i säng så forrt som möjligt! Därför blir det inte den bildbomb jag tänkt mig men några hinns iallafall med! Resten kommer imorgon.. :)


(Vackraste Madde! <3)


(Hahha, helt röd i fejjan, efter att vi solat hela dagen...)


(Göllepluttan min)


(Looooove yooooou <3)

Ett litet urval av alla bilder från idag. Haha, men glöm att ni får se alla snaskiga bikinibilder! (De var dock inte så snaskiga...)

I'm walking on sunshine *

HejHopp!
Vilken fantastisk dag det varit! Jag & Madde har stekt uppe på Nora & Toves balkong hela dagen... :) NU är jag dock lite snurrig i huvudet. Haha. Men som kompensation för det urusla uppdateringen idag så kommer en bildbomb lite senare ikväll. Nu är det nämligen Halv åtta hos mig!

Puss...! *


(Och förresten, jag är så nedrans trött på min header nu, den känns bara höstig och tråkig. Men tyvärr så har jag inga bra bilder till en ny än sålänge.. Så bilden ovan har jag tänkt som en prelimenär header tills vidare.. Vad tycks?)

BAAAAAAAAAJS!

Vi vann matchen med 5-2 vilket är superduper. Sedan skyndade jag hem käkade lite och stack iväg till poweryogan.. Och lita på mig nu när jag säger detta. Att först träna en fotbollsmatch i stekande sol och sedan direkt ett jävligt hårt poweryoga pass, det är fan ingen bra combo!

Jag har just nu spränghuvudvärk och det känns som om jag har feber.. :( Därför ska jag nu krypa ner i soffan och titta på Livet på Lerkevej. :D


Goooodmoooorniiiing!

Blir man inte glad bara av att titta ut genom fönstret och se hur solen skiner och att himlen är blå? :) Och blir man inte ännu gladare när det ska vara såhär fint väder resten av veckan? Helt underbart ju!

Jag skulle egentligen bara vara hemma och slappa med Tove idag och njuta av den sista lov-dagen. MEn jag fick en litet samtal som sa att jag skulle befinna mig kvart i två upp vid fotbollsplanen. Nämligen matchdaxs! Oh, jag VILL inte.. Men no choice. Haha. Det låter kanske konstigt men jag tycker om att träna åså. Men när det gäller matcher och cupper blir jag så jävla nervös att jag tycker inte det är kul.

Jag brukar skrka: PASSA INTE BOLLEN TILL MIG! Vilket kanske inte är det bästa egenskapen ifall man spelar fotboll? Och visst är det konstigt att detta kommit nu, när jag spelat fotboll sedan jag var typ sex år.. Så fort jag får bollen drabbas jag av panik och slarvar bort bollen typ.. Okej, inte alltid men det är så det känns!

Jag ska kanske satsa på ngn annan sport? Jag tränar i och för sig poweryoga och rider då och då. Men jag vill verkligen satsa på en sak och bli riktigt jävla bra den saken.. Kanske dans? Men då vill jag dansa sånn fräsig pardans! Fast, NEJ, jag kom på en sak.. Då ingår det väl lite lyft åså? Dem får vi isåfall ta bort ... ;)

Puss!






Lite bilder jag tog dagen då jag fick min älskade kamera! :)


Visste ni att...?

Haha. Nu kör vi en typiskt blogg-fråga. Eller jag berättar något för er som jag tror att ni inte vet. :)

Visste ni att jag nyligen blivit HEL-veggo? Translation: Vegeterian. Innan har jag bara ätit kyckling och fisk. Jag har alltså undvikit nöt- och fläsk-produkter. Men sedan någon vecka tillbaka har jag gått över till att inte äta något klött alls. Eller jag äter fortfarande fisk. Både för att det är så nyttigt och att det känn på ngt sätt som att de levt ett friare och bättre liv än kycklingar och grisar.

Jag vet också att människan behöver vissa essentiella ämnen som finns i kött. Men jag har valt att inte äta kött,
med undantag högst en gång i veckan. Och då måste det vara ekologiskt och svenkst kött. Jag tycker det är en bra deal. För det är inte så att jag har "jobbigt" att äta ngt som vart levande eller så. Men med tanke på miljön och hur fruktansvärt de djuren vi äter behandlas är detta för mig en moralfråga. 

Eftersom jag nu nästan inte äter något kött måste jag ju hitta andra saker att stoppa i mig. Och jag har fått ett nytt beroende! Findus falafel-bollar... ;) haha. De är så jävla goda och de är helt okej när det gäller innehållet. Sjukt enkelt att bara slänga ihop en god sallato och frääääsa lite falaflar i stekisen! Där har ni en perfekt middag, lunch eller vad ni än vill! :) 

Så ett hett tips från mig: Findus falafel. MER FALAFEL ÅT FOLKET!

Puss!



(ohh noooooooo detta skullle egentligen publiceras lördag klockan 19.00...)


Ångest...

Idag är det lördag och imorgon är det söndag. Sedan är det MÅNDAG och skolan börjar igen. Back to hell rent ut sagt. Det finns nu inga lov att se fram emot, förutom sommarlovet, och inte heller så många röda dagar bortsett från helgerna då. När jag tänker på hur många prov och inlämmningar jag har framför mig vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna. Ångest, ångest & ångest.. Men allt löser sig, right?

Nu till något roligare. igår träffade jag upp Madde på stan. Jag har saknat henne så mycket, vi träffas ju varje dag i skolan men har knappt träffats under lovet. Så det var superkul att träffa sötnosen! Vädret var också helt underbart och det kändes verklgien som om våren var här på riktigt!

När vi kom hem gjorde jag & Madde pizzabullar till oss som var grymt goda! Vi hade fyllt dem med pesto, soltorkade tomater & mozarella! Mumma kardemmuma alltså! :D Sedan joinade Nora oss och vi tittade på en halvkass men underhållande film. Coyote ugly heter den och Tyra Banks är med och gör en liten roll. :)

Imorse vaknade vi väldigt utvilade efter 11 timmars sömn.. haha. Sedan följde jag & Nora Madde hem. Och nu ska jag ut och jogga. ;)

Puss!





Våra supermumsiga pizzabullar!



DAGENS



ugly bild men jag ville visa frissan!

Erkänn jag fått en tjuuuusig skjorta av min systers boyfriend? :)
Thanks Lill-Johan! <3

Alice in wonderland...

Heeeej sunshines!
Dålig närvaro från min sida igår, men så kan det gå ibland. Igår hade jag en fantastiskt trevlig dag med underbara tjejer! Jag, Nora, Joanna, Maja, Anna, Antonia & Jessica. Först var vi på Café villekulla och åt deras kakbuffé. Kakbuffen i sig var kanske sisådär (helt ok) men cafét var hel mysigt! Väldigt många mysiga detaljer, mycket hemtrevligt och mysigt! :) Sedan strosade vi runt på Göteborgs gator och njöt av det vackra vädret.

Vi hade egentligen hoppats på att vädret skulle vara lika fint idag som igår men icke sa nicke. Ifall det varit fint väder skulle vi grilla ute på saltholmen.. Men inte hängde vi läpp för det. Varför inte grilla hemma hos ngn istället? Varför inte här hemma hos mig? ;)

Så tjejerna kom hit vid tolv oså började vi grilla på altanen i en engångsgrill.. HAHA! :D Låter lite knäppt, men det gick fint fint! Men grillpartyt får fortsätta utan mig för jag och syster ska se på "Alice in wonderland" ikväll så vi ska dra in till stan nu. :)

Jag sover i stan inatt så jag kommer ej hem ikväll och imorgon blir det en runda på stan med sötaste Maddisen!



Antonia, Anna, Nora & Joanna.. :) ( Maja & Jessica kunde ej komma)


GE MIG!!!

Nu på kvällen har jag fått stoooooooora ha-begär pga dessa skor....! Jag vill ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaa deeeeeeeeeemmm! Och även om det är bra pris på dem så går det inte ihop med min knapra budget dennna månad. Men nästa.. Då kör vi! :D

Godnattpussar från mig! Dröm vackra drömmar.. <3

Från Nelly 399:-


Nelly 399:-


Aggro-uttbrott!

Inlägget nedan var bara ett aggro-utbrott.. Men sånt händer ibland. Ville bara säga att jag för det mesta älskar mitt liv men att vissa dagar går allt åt pipan.. Eller vissa dagar är bättre än andra. Om ni förstår? :)

Puss <3




Just nu längtar jag till sommar och tillbaka till Peace and Love..

I don't like this shit!

Promenaden med Madde var supermysig. Det var roligt att träffa bästis nu när jag vart ifrån henne nästan i en vecka! <3

Men vad har hänt med vädret? Det är fan inte höst nu! Det ska vara härlig sol, tulpaner och fåglar som sjunger! Inte något bajsigt regn och grå himmel.. Nu är jag arg!

Dessutom är det träning ikväll och vi ska tydligen köra intervaller hela träningen typ... JAG HATAR INTERVALLER! Vädret gör inte det hela mycket bättre precis... Nej. Fan nu ska jag gå och städa mitt rum.

Och njuta av att jag har ett sånt jävla kul liv alltså!


Förresten...

Godmorgon. Jag satt och lyssnade på låten nedan när jag skulle skriva ett inlägg och kände att jag var tvungen att slänga upp den här på bloggen, och då glömde jag att skriva själva inlägget! Visst, även om den är inte super ny, så är den enligt mig, underbar!

Idag är det tisdag och jag har påskloooooov! Underbart, verkligen, men förut kändes det som om jag hade hela veckan fullbokad. Nu sitter jag här och har inget att göra jue? Eller jag har saker att göra ex. städa klart rummet, ringa ngn kompis, och även om det är träning ikväll skulle inte en promenad skada... Så även om jag sitter här och känner mig tråkig och osysselsatt har jag faktiskt ganska många alternativ att välja emellan. Inga jätte roliga dock. Och jag känner mig jävligt omotiverad..

Nej fy fanken, nu ska jag ta och rycka upp mig lite! Jag ringer Madde och frågar ifall hon är på en liten promenix.. :)

Löööv iitt!

Av någon konstig andledning blev jag på jävligt bra humör av denna låten..? Så jävla skön melodi, helt enkelt grymt bra låt!


Halv åtta hos mig

Åh, vilken härlig dag det varit idag. Egentligen skulle jag in till stan och träffa min bror och gå på bio. Men han blev olyckligtvis sjuk så det funkade inte.. Lite synd eftersom han åker tillbaka till Norge imorgon. :(

Istället blev det en slapp hemmadag. Först gick jag och mami på en låååång promenad, när vi kom hem lagade jag lunch till mig & mamma. Det blev en smarrig halloumi-sallad. Mums. Sedan har dagen glidit förbi.. Jag har städat mitt rum lite... Druckit massa te... Umgåtts med Tove... Ätit middag (ungsbakad lax med wokade grönsaker).

Nu är det dags för "Halv åtta hos mig" så nu måste jag sticka.. Puss och fortsatt trevlig kväll! <3

Annandag Påsk

Godmorgon solstrålar. Det finns tyvärr inga sånna på himlen just nu så ni får vara mina sålänge... :) Jag och mami ska trotsa vädret och gå ut på en härlig promenad i det underbara vädret! Tyvärr kan pappsen inte gå med med eftersom han befinner sig på en flygplats i Amsterdam påväg till Tansania... Det är ngt projekt med teatern, ett samarbete med en afrikansk teatergrupp.. Jag vet inte så mycket mer än så. Men jag saknar honom redan. :(

Bästa pappan! (mamma är såklart den bästa mamman, det får vi inte glömma)<3


Helgens planer

Detta är mitt sista inlägg för helgen. Vi ska åka bort till några nära vänner och fira påsk med dem och vi kommer hem imorgon kväll. Men innan vi åker hade jag tänkt städa mitt rum, packa, och göra mig iordning. Vi åker om en halvtimma.. Så det är lite stressigt. :P

Jag hinner tyvärr inte ladda upp en riktigt dagens outfit bild men ni kan få se min nya tröja jag köpt från H&M "The Garden Collection". Till den ska jag ha min svarta skinnkjol, lite ringar. Och röda läppar, kanske? Aja vi får se.

                                          +


Vad tycks? (jag ska självklart inte ha den lila blusen till också..)


GLAD PÅSK!

Glad Påsk på er allihopa!! :D Idag ska vi bara ha kul och njuta god mat och GODIS! ;)
Jag har som sagt godislov, men jag får äta på julafton, påskafton & min födelsedag! Det är en superbra deal enligt mig. För ett år får jag 1500:- och jag har haft godislov i två & ett halvt år nu. :)

Men idag smäller det! Jag har skrivit såhär i min almenacka om morgondagen: Må illa! Haha.


THIS I LIKE!

Jag har verkligen fastnat för Black eyed peas senaste låtar. Och medan jag satt och lyssnade på dem sökte jag på äldre låtar så de gjort. Och låtarna är ju verkligen  grymt  bra!

Lyssna och diggeligga! ;)

 



Så jävla cool video!

Långfredagen - 2010-04-02

Får man blogga på långfredagen? Skit samma, vi gör det ändå!

Jag kommer inte från en kristen familj så det finns inget som säger att jag ska vara ledsen och stillsam på längfredagen. Men på något konstigt sätt känns det som om det sitter i benmärgen att man ska vara ledsen.. Jag vet inte men jag känner mig verkligen allmänt seg och deppig idag. Men om det är ngt mystiskt som gör att alla människor automatiskt blir ledsna på långfredagen eller om det bara är för att det varit en jävligt jobbig vecka och att det nu är lov?.. Det är den stora frågan.

Jag ska iallafall bara vara hemma och slappa med mami och papi idag.. För det är vad långfredagen är för mig. Det är egentligen ingen dag då man ska vara ledsen och sörja, utan man ska vara med sin nära och kära och bara ta det lugnt. <3


RSS 2.0