One Girl, 14 Genres

Hihi hoho, lite småkul. Talangfull människa det där om inte annat. Jag antar att ni sett när hennes videos: What languages sound like to foreigners 1 och 2. Om inte är de också småfnissiga. 
 
Tydligen kan hon sjunga också. I videon nedan tolkar hon 14 olika musikstilar.

Onsdag

God morgon! 
 
Idag är jag ledig från skolan men inte från plugget. Idag ska jag göra klart mitt examensarbete. Det jag har kvar är att skriva ett abstract. Man kan säga att det är som en liten, liten miniversion av arbetet. En kort sammanfattning som ska stå allra längst fram i arbetet. Den man som läsare läser innan man bestämmer sig för om man vill läsa hela arbetet. Alltså viktigt att väcka intresse och samtidigt hålla det kort och koncist. Min förmiddag kommer alltså gå till att få ner ett 22 sidors arbete till cirka en halv sida, abstract skall också vara skrivet på engelska. Wish me luck!
 
I eftermiddag ska jag göra något desto roligare. Min balklänning har anländt till ett DHL-lager så jag ska ta med mig farmor på äventyr och hämta den. Pirrigt värre. Jag hoppas verkligen att klänningen passar och att den är lika fin som på bild. Ni kommer få lite sneaky-peaky-bilder men ingen helkropp förrän dagen D, 25 maj. (Kommer antagligen inte kunna hålla mig men ändå.. haha)
 
Ha en fin dag! 
Puss
 
Saknar just: kicka fotboll, grönt gräs och sommarkvällar (snaart!!!)
 

Mina bästa

 

Mer än skola

Efter ett fyra timmar långt årsmöte har nu Hvitfeldtska Elevkår en ny styrelse. Tjihu vad kul, tror de kommer att klara uppdraget galant! Som jag hoppats på träffade jag många gamla ansikten. Är så himla tacksam att jag fått vara med om att sitta i elevkåren och vara med i andra projekt för ungdomar av ungdomar. Det finns så jäkla många härliga,drivna, kompetenta och smarta människor! Tack vare alla projekt och evenemang jag fått privilegiumet att vara med under mina år på gymnasiet har jag träffat så många nya vänner. Vänskaper som jag hoppas kommer bestå i många år framöver. Det finns så mycket kärlek, värme, styrka och gemenskap i de här sammanhangen. Roligast idag var att träffa Markus och Axel. Axel och jag satt i samma styrelse förra året och Markus satt i Rudebecks kår under samma mandatperiod. Samarbeten kårer emellan är både viktigt och roligt. Man sitter ju i samma båt. Jag och Markus jobbade också i samma projektgrupp för Slaget om innerstaden 2012 vilket var en intensiv men jäkligt kul erfarenhet. Han håller just nu i quiz på onsdagskvällar på Noba. Imon ska jag dit med Axel och vi ska sopa banan med allt motstånd, och med Markus frågor så klart. 
 
Jag och Mackan, på förstasidan och i metro.
 
Delar av min fina, gamla styrelse. (På väg till Axels land för att planera verksamhetåret samt lära känna varandra)
 
Jag, Markus och Amanda på hennes student förra året
 

Sakta men säkert...

God morgon i regnrusket. 
Det är tisdag vilket för mig innebär kort dag i skolan. Tur det, annars hade jag troligtvis stannat hemma. Sjukdomen är kvar i kroppen även om den långsamt börjar släppa. Igår åkte jag hem efter första lektionen. Vill inte ha massa frånvaro så jag gjorde ett försök men det gick inte. Det blev att åka hem till soffan och kurera. Har börjat titta på en serie som heter Suits. Den är egentligen skitdålig utifrån många synvinklar, till exempel att den har väldigt stereotypa könsroller, att den är på gränsen till sexistisk, samt att den handlar om den kapitalistiska värld som jag ifrågasätter väldigt hårt. Men, serier har ofta en tendens att linda tittare runt lillfingret ooch jag tycker det är kul med juridik.
 
Idag taggar jag muntlig bokrecension och årsmöte för Hvitfeldtska elevkår. Ny styrelse skall väljas och den nuvarande ska tacka för sig. Det ska bli kul att höra deras verksamhetsberättelse. Hoppas även att få träffa på lite nygammalt elevkårsfolk. Det hade varit trevligt!
 
Ha en fin dag. 
Pussen
 
En veckas sjukdom sätter sina spår. Ser verkligen sliten ut just nu. Men snart är det fräsch Gry, frisk och kry! ;) 
 

Måndag

God morgon. 
Igår hade jag den slappaste söndagen på åratal. Fortfarande sjuk och hostig ägnade jag större delen av dagen åt att ligga i min säng och lyssna på musik (och plugga liite). På kvällen kom syskonen hem på middag, tacooos! Sen spelade vi nationalencyklopedin och åt glass. 
 
Imorse åkte Agnes tillbaka till Norge. Vi ses till sommaren bästa syster! Älskar dig. Ta hand om dig i Bergen.
 

Lördag

Jag har en skön lördag framför mig. Om en stund ska jag in till stan och gå på konstmuséet och äta lunch med familjen. Ikväll är det plugg och film på schemat. Följer just nu en serie på svt som heter Breathless, lite Mad men fast den utspelar sig på ett sjukhus istället för en reklambyrå. 
 
Det är skönt att inte ha så mycket planer. Resten av helgen ska jag verkligen ta det lugnt och försöka bli frisk. 
 
Hoppas ni har en fin helg ni med. 
 
Trött och cool fyraåring, den där luggen var nog inte frisörklippt...
 

HOMIES

They see me rollin... haha. Snodde en av Sams kepsisar igår och kände mig gangsta, eller? Nemen det var lite busigt, aldrig användt kepor så det var kul att testa. Dock tror jag inte att jag är en kepa-girl innerst inne men för en kväll now and then, varför inte... hihowowow. 
 
På mig hade jag oversizead skjorta från RL, vilken ser lite ut som en pyjamas på bilderna (gött), och svarta jeans. 
Haha, alltså den här bilden! Ser ut som jag fått en rejäl fläskläpp men det är prillan som säger hej. Tjusigt. 
 

YESTERDAY

Igår pallrade jag mig hem till Sam för vår klass första klassfest. Vi har inte haft en enda klassfest på tre år! Vi har i och för sig spelat volleyboll, laserdome och grillat i slottskogen men ännu inte haft en riktig klassfest. Så det var väl mer än dags, nu när vi bara har cirka två månader kvar att stå ut med varandra. Med tanke på att jag hade feber och var jäkligt kass i halsen borde jag kanske stannat hemma men jag klarade mig på panodil och smärtstillande halstabletter. Klassfesten blev över förväntan och det var kul att träffa alla utanför skolans väggar. Det blir en helt annan grej. Kändes nästan som att man var 15 år, pirrig och ny i festvärlden. Haha, fint!
 
Det var bara att smeta över de blå ringarna och de svullnade ögonlocken, dra på det röda läppstiftet och köra.
Testade också mittbena för första gången på typ 6 år. Ovant men kul!
 

HOME

Efter en natt med 39 graders feber och frosa så sitter jag just nu och drömmer inredningsdrömmar. Till hösten flyttar jag nämligen in i egen lya. Så jäkla taggad haha. För mig handlar inredning om trivsel och jag tycker det är så viktigt att ha det fint hemma, menar inte pedantiskt rent, utan helt enkelt fint. Jag har ganska mycket möbler, prylar och tavlor men jag ser fram emot att inhandla nya och ny-gamla saker. Just nu är jag väldigt inne på guld, pudriga nyanser men också starka färger, fin ljussättning, marmor och inbjudande, fluffiga sängar (haha, älskar fina bäddningar). 
 
  
 
 
 
 

RSS 2.0