Brace Yourself, Winter Is Coming

God morgon i höstrusket!
 
Ni har väl inte blåst bort hoppas jag? Det har blåst rejält de senaste dagarna men värre lär det bli, idag skall det bli storm. Och vet ni vad jag ska göra? Jag ska på risktvåan, alltså halkan... Haha, hur fasiken ska detta gå till? Vi får hoppas att bilarna inte blåser omkull. Ni lär märka om jag överlever. Jag kan passa på att be lite halvt om ursäkt för min dåliga uppdatering trots lovad "nystart". Det var helt enkelt jävligt dumt av mig att tro att det skulle gå ihop. De senaste veckorna har varit väldigt intensiva på många sätt. Det är ju främst skolan som tar tid men sen händer det alltid saker runt omkring som är lite svårare att styra. Men men, nu har jag loooov och tänker njuta till hundra procent. Eller aa, försöka i alla fall. Jag har några relativt nerviga moment att klara av den här veckan... Men i övrigt ska jag bara ta det lugnt, träffa vänner, se på film och.... köpa säng! Det är verkligen dags för en ny sängis. Den jag har just nu är inte ens min och jag sover riktigt dåligt i den. Såå, på lördag blir det Ikea-äventyr. Det är något speciellt med att åka till Ikea, det tar fram alla de där förfäntansfulla, busiga känslorna från när en var barn. Jag älskade att åka med mamma och pappa till Ikea när jag var liten, så mycket roliga saker att se, pilla och leka med. Nitlotten var ju att bli inlåst i det där barnfängelset de har på Ikea. Där föräldrar, som inte orkar med ett tjatigt barn, kan lämna in ungen när de så snabbt och smidigt som möjligt vill hitta sina ljus, glas och servetter. 
 
Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Jag sitter i min systers lägenhet, tittar ut på hösten och tänker på livet stora frågor... Haha, eller inte. Är mest skitnervös inför halkan och vad som väntar senare i veckan. I-landsproblem om något.
 
Ni kan väl vara gulliga och hålla en tumme eller två. Hörs senare.
Pussen!
Tycker att denna parkeringen är soft, tror ni den funkar på en uppkörning?
Höstimönstri 
Är glad för nu kan jag ha flääätor!

Onsdag

God morgon! 
Då har snart halva veckan gått. Tiden går i en rusande fart just nu. Det är både skönt men också lite stressigt. Det är så mycket saker som skall hinnas med innan jul. Det som är jobbigast är att ha körkortet hängandes över mig. Nu vill jag bara få det överstökat. Tur att det inte är så långt kvar då... Måste bara hinna klart med teorin haha. 
 
Inatt har jag som pissirumpandåligt men jag hoppas att en powernap på bussen skall rädda dagen. Ikväll har jag inte så mycket mer än plugg på schemat, teoripluggg och kriminilogi. 
 
Vi hörs senare. Hoppas ni får en fin dag! 
 

Hej och hå!

Ni kan vänta er ganska mycket bilder på mina träningsdojjor och svettiga egopics i den närmaste framtiden. Vi har ett träningsprojekt i skolan just nu och jag har valt att fokusera på att förbättre min styrka och kondition. Jag vill framförallt bli snabbare på långdistans och starkare i bål och rygg. Jag mjuk-smygstartade idag på idrottslektionen. Powerwalkade från skolan till mossen, joggade två varv, och sprang tillbaka. Det kändes faktiskt bra. Var starkare på vägen tillbaka än i början. Så ja, nu behöver jag helt enkelt göra lite olika tester för att om åtta veckor se om jag fått något resultat. Jag ska testa hur länge jag klarar av att stå i plankan, förväntar mig ett katastrofalt resultat då jag inte tränat mage/bål/armar på evigheters evigheter, men det kan bara bli bättre och en måste ju börja någonstans. Sen ska jag se hur lång tid det tar att springa sju-kilometarn som slingrar sig här i närheten. Jag kommer att använda mig av ett träningsprogram på appen runkeeper som innehåller olika intervallövningar varvat med styrka. Dags att svettas helt enkelt. 
 
Charmig bild från i somras, ett försent försök till beach13...?
 
 
 

ljug för mig älskling.

Hej där. 
 
Helgen har varit fantastiskt trevlig och helt pluggfri, vilket jag får sota för nu, men ibland får en prioritera det roliga. De närmaste veckorna kommer bli sjukt hetsiga. Gymnasiearbeten, prov och körkort. Opps... tänker inte avslöja datum haha. Men det är fasiken bakom hörnet alltså. Pirripirri i brallan. 
 
Annars? Försöker så gott det går att hålla huvudet högt. Det är ganska tufft känslomässigt just nu. Utan någon särskilld anledning egentligen men ingen har väl påstått att känslor är rationella? Och ingen är nog heller inte bättre än jag på att snurra runt runt i tankerymden och gräva mig djupare i de vilsnas djungel. Just nu spelas Lisa Ekdahls "ljug för mig älskling" på repeat haha. Kalla mig töntig men hur fint är inte detta? 
 
Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare,
ljug som om allt var en lek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare,
ljug under kyssar och smek

Då hennes ögon är öppna är mörkret där och fördunklar
Hon tänker vi blundar för ljuset bländare kan ingen se
Så hon sluter sig till att hon aldrig sett något riktigt
Hon sluter sig till att hon inte vet hur något är

Men finns någonting som är ställt bortom rimmliga tvivel
Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant
Det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på
Det finns ingenting som föralltid känns likadant
 
Gammal bild, här var håret lååångt. Håller på att spara ut men det tar allt sin lilla tid. 
 
 

YELLOW

Godkväll!
 
Hösten är här på allvar och regnjackan kommer till väl användning. Och skulle det bli en regnfri dag trots att jag rustat mig för ruskigt väder skulle det inte göra så mycket. Att gå runt i en jacka lika gul som en nykläckt kyckling tar bort nästan alla bekymmer. 
 
Idag har jag stått i Hvitfeldtskamontern på gymnasiemässan. Andra året jag gör det. Det är roligt att träffa och prata med förväntansfulla, blyga och ibland inte lika blyga, blivande gymnasister. Några kommer fram lite halvgenerade och vet inte riktigt vad de ska säga medan andra självsäkert klampar fram med anteckningsblock i högsta hugg, förberedda med tusen frågor om allt från hur maten är till hur många som fullföljer sin utbilning på hvitfeldtska. På vissa frågor har en inget givet svar. Jag kan inte svara på exakt hur många som hoppar av eller vilken teknik lärarna använder i sin undervisning. Det handlar mer om att försöka ge en så bra bild om vad de kan förvänta sig av sin, förhoppningsvis, kommande skoltid på Hvitfeldtska som möjligt. Det som ibland upprör är hur vissa elevers föräldrar tar över konversationen och inte låter sitt barn få prata. De verkar vara mer intresserade av vilken skola barnet ska gå än barnet självt. Läskigt sånt. 
 
Trots något mosig hjärna ska jag nu ta itu med psykolgin. Har ett ganska maffigt prov imorgon på utvecklingspsykologi. Men sen, kära vänner, är det helg.
 
Puss!
Min glada jacka smälter in bland alla fina höstlöv.

Nu kör vi, börjar om från ruta ett.

Hej. 
 
Nu har vi inte hörts på väldigt länge. Det har hänt så mycket sen sist vi hördes att jag inte tror det är någon idé att berätta. Vi börjar om på en ny kula, här och nu. Häng med, det blir kul. 
 
Puss
 
 
 
 

RSS 2.0