Byebye!

Nu sticker jag till Halmstad på träningsläger! Återkommer på söndag. Ta hand om er och njut av helgen...
Kärlek!

Fredag - off we go

God morgon!
'
Jag. är. så. trött. Gårdagen var en enda skitkörvsdag. Jag kan inte skriva exakt varför men allt gick inte enligt planerna om man säger så. Jag har inte hunnit med allt jag hade behövt göra innan lägret. Jag kommer hem på söndag och på måndag har jag nationellt muntligt prov och en inlämning. Hur jag ska få ihop det här är en kvarstående fråga. Om tjugo minuter ska jag övningsköra till Landvetter, där ska jag ta ett blodprov. Jag är vegeterian och det är bra att checka blodvärdet då och då. Sen ska jag hem en stund, packa det sista inför lägret och kanske att jag hinner förbereda lite skolarbete.
'
Jag och sötnos i somras på P&L

1, 2, 3, 4

'
Klockan är snart halv tio och det är mer än dax för mig att börja packa inför träningslägret. Vi åker imon... wiiieee...! Det ska bli så jäkla kul! Jag har skrivit en lång lista med saker jag ska ta med. Jag som är ett freak när det gäller packning har delat in den i kategorier. 1. Träningssaker, 2. Hygienprylar, 3. Kläder & skor, 4. Övrigt. Ni behöver inte håna mig. Jag vet redan att jag är en tönt.

Copa Mundial

Jag har varit på jakt efter fotbollsskor ett tag nu. För några veckor sedan köpte jag ett par konsgrässkor men jag behöver även ett par grässkor. Efter många om och men bestämde jag mig tillslut för att gå på ett säkert kort. Det fick bli klassikern Copa Mundial från Adidas. De är helt i skinn och jag tror att de kommer sitta perfetto bara jag får springa in dem. De var dessutom nedsänkta från 1399 till 999... Vet dock inte om man kan kalla dem för ett kap men iallafall haha. Jag är nöjd sådeså!


Belöningssystem

Hejsan hoppsan!
'
Jag är klaaaaar med mitt historia-hemprov!! Eller... jag ska läsa igenom, rätta och förkorta lite men sen är jag finito kapisch! Just nu belönar jag mig själv med choklad och Top Model men jag måste göra slutklämmen på historian snart. Jag har nämligen tänkt att komma i säng i tid ikväll... Vi får se hur det går.
'
Pusselistuuss!

idag


mmm

Värmer upp inför träningen med pannkakor... Kommer säkerligen må illa när jag börjar springa men...värt!

Tisdag ♥

Börjar dagen med att kika in bloggen Le love som har tusen emotionella kärleksbilder bilder med tillhörande texter. Haha, om man levde det liv som första bilden språkar för skulle allt vara mycket lättare...
'
Min dag kommer i princip beså av skola, träning och plugg. Men jag slutar lite tidigare än vanligt pga att vi ska till Valhalla med gymnastiken. Livräddning hejhej! Jag tror vi ska simma klädsim också. Snacka om flashbacks från barndomen, då splattrade man runt i vattnet och kämpade för att ta alla möjliga simmärken som om det vore på liv och död.
'
Ha en fin dag allihopa! Lovelove

Todays


Hamburgare också

Hejhej!
'
Idag har det varit en allmänt händelselös dag. Höjdpunkten var när jag och Alexia gick hem till hennes apartamiento och myste i soffan framför en film. Vår svenskalektion var bara för dem som skulle ha nationellt prov idag men vi har inte förrän nästa vecka därav håltimman. Min bror är här idag med och när man har en bror som är kock bör man utnyttja det till fullo. Vi har precis ätit en fantastisk middag bestående av hemmagjorda hamburgare med hembakat bröd. Sjukligt gott. Han hade gjort en god hamburgerdressing och varma grönsaker till också. Jag åt kornbiff istället för köttburgarn men allt smakade ändå förträffligt. Funderar även på om jag (eller Erik) ska slå till på våfflor idag med... Mehehe.
snyggt bro

Söndagsvåffla

Fy tusingen vilken match det blev! Solen sved (sken alltså inte skönt), vi spelade på en usel grusplan och bollarna var från 80-talet typ. Men andra ord - det var inte gött att spela. Vi vann dock tillslut helsinki-matchen med 4-1 vilket var kul! Jag övningskörde dessutom fram och tillbaka vilket var ännu roligare hehe. Nemen, fotboll är för det mesta väldigt roligt. Ibland är det bara extra tungt att röra benen.
'
Min brosko är här och har lagat falafel. Nu gräddar han våfflor. Vissa har det bra mihaha. Jag hoppas ni också unnar er några våfflor idag. Det är ju faktiskt bara våffeldagen en gång om året!
'
Pusssisar!
En gammalgammal bild

bullfrullmull


yesterday

God morgon mina hjärtegull!
'
Hade ni en bra lördagskväll? Förutom lite skolångest hade jag en jättemysig kväll men sissy. Men det blev en ganska tidig kväll då hon skulle upp och jobba idag. Egentligen var det lika bra. Skönt att inte sova bort hela dagen men ändå vara utvilad. Om två timmar är det samling för match. Jag vet inte vilket lag vi möter men jag hoppas på ett hyfsat light motstånd. Lat-Signe är i farten...
'
Nu ska jag fortsätta med min goda frulle. Hörs lateros!
igår

kaos

Mitt rum är kaos. Hur kan jag ha låtit det gå såhär långt??

Häromdagens


lördag ♥

Hej och hå!
'
Igår hade jag en supermysig fredag! Solen sken och himlen var blå när jag, Alexia och Malin slog oss ner i slottis och picknickade. Vi hade köpt med oss pannkakor, sylt och grädde och Malin hade även slängt ihop en chokladbollssmet. Vi var redo för frosseri helt enkelt. Efter några timmar, då skuggan jagat oss längre och längre bort på gräsmattan bestämde vi oss att ta vårt pick och pack och istället gå och hyra en film. Malin skulle dock åka och dansa så jag och Alexia lämnades ensamma. Efter många om och men hyrde vi två kärleksrullar som utspelade sig på 1800-talet. På vägen hem till Alexias lägenhet mötte vi upp Madde och gick sedan om affären för att köpa choklad och pizza. What was up med all skitmat haha? Aja, det var trots allt fredag. Vi hann bara se klart den ena filmen innan vi var tvungna att åka hem - Alexia till Alingsåsen och jag och Madde till Rävis. Och för att klargöra en sak: Alexias låtsasmamma har en lägenhet i Johanneberg, det är den jag menar när jag säger Alexias lägenhet. Men Alexia bor för det mesta hemma hos sin mamma i Alingsås. Snipp, snapp, slut. Inga missförstånd?
'
Idag har jag övningskört en hel del. Jag har tyvärr varken städat mitt rum eller tagit tag i några läxor. Men hey! Klockan är ju bara fyra. Kvällen är ung... ;) Om en stund kommer Aggy hit och vi ska laga tacos och mysa. Men innan jag ens tänker tänka tanken på att mysa till det i soffan ska jag ta mig tusan ha städat klart och gjort åtminstone en historiauppgift. Sådeså.
'
Pusselipuss!
Innan skolan åt jag en mysfrukost på Condeco av alla ställen. Vi skulle på en föreläsning på Hagabion och jag var inne lite för tidigt. Föreläsningen var grymt intressant btw!
Jag försökte mig på ett litet hjärta haha.
Fina!
Filmmys. Bilden ser dock lite halvtorr ut haha

Fredag!!

Hej!
'
Äntligen, äntligen fredag. Just nu ser det väldigt grått och trist ut på himlen men enligt väderprognosen ska det bli fint idag med! :) Nu på morgonen ska jag istället för vanliga svenska- och engelskalektioner gå på en föreläsning på Hagabion om sagor och myter. Det blir kul! Ikväll är planerna än så länge att hänga med Alexia och Maddy. Vart vi kommer att befinna oss är en än så länge obesvarad fråga! Filmmys? Fest? Endast fantasin sätter gränser haha.
'
Pusselusss!

Onsdag

Godmorgon!
'
Dagarna springer iväg. Snart har halva veckan gått. Det positiva med att tiden går fort är att påsklovet snart är här. Påsk? Redan? Herrrrregud.
'
Idag ska jag på flera möten och kommer hem sensent. Men vi hörs då! Ha en fin dag nu.
'
Pussar!!

snurrsnurr

Glöm det där som jag sa om att vi skulle bada idag. Det är tydligen nästa vecka. Snacka om BIG mission fail. Här går man upp en timma tidigare än vad man behöver för att raka benen m.m. och så blir det inte ens någon jäklans klädsim. Jag hade ju kunnat vänta ännu en vecka med att raka mig ju...! ;)
'
Annars händer här inte så mycket. Jag pluggar för dåligt och jag har ingen inspiration till någonting. Det är jätteroligt. Jag vet inte varför jag men ibland känner jag mig som en robot, ett tomt skal utan egen vilja och energi. Varför gör jag vissa saker? Är det för att jag vill eller är det av rutin? Varför gör jag inte vissa saker? Är det för att jag inte vågar eller är det för att det inte "rätt"? Har det egentliga livet börjat eller väntar jag fortfarande på att jag en dag ska vakna upp och känna Åh nu börjar det stora äventyret?
'
Kan ni fatta att man känner sig trött när frågor som dessa hela tiden snurrar runt i skallen?
'
Nej. Nu säger jag godnatt.

Tjolahopp!

Nu sticker jag till skolisch. Idag ska vi bada på Vallhalla... Uhuhhh... Jaja, det kommer gå fint. Laterskater!

The King's Speech

Jag sa ju att det skulle dyka upp sidospår: Movietime! Jag har länge velat se The King's Speech så nu när vi har den som LOVEFILM får jag väl ta tjuren vid hornen och se den.
'
Så det kan gå...

OVER

Jag är så fruktansvärt glad att den här dagen är över. Det har varit en av de värsta sen lång tid tillbaka. Sämsta-dagen-ever-stämpeln får denna måndag inte av någon särskild anledning. Den har bara varit allmänt trött, trist och grå. Morgondagens tisdag kommer däremot bli en succé! Det känns i hela kroppen liksom...
'
Mjaa, det jag ska göra nu är att äta falafel och sen ska jag se ifall jag kan få lite plugg gjort. Anar att det kan dyka upp sidospår...
'
Pussssiss!
Några dagar sedan i skolan...
En helt vanlig lektion. Alexia gömmer sig bakom en miniräknare, Malin kramar en stol samtidigt som hon får någon slags uppenbarelse och klassrummet är helt tomt - en helt vanlig lektion.

Stripes

Skjorta - Monki (syrrans)

Måndagssysslor.

Grattis den bästa pappan i hela vida världen!
'
Vi firade igår men han fyller femtio idag. Fina, stora, lilla papi. Den smartaste och visaste av alla människor jag vet. Men han har också ett stort hjärta gjort av guld. Du är min förebild och jag älskar dig så himla mycket!
'
Annars då? Hehe. Mamma väckte mig klockan sex då det var dags att sjunga för pappa. Heerrrrrrrrrrrrreeguuud! Jag vet inte hur mycket jag bidrog till det där grattandet men jag var där i alla fall. Om fem minuter ska jag hoppa ner i dagens kläder och springa ner till bussen. Jag har en bajlång skoldag att se fram emot. Åh tack du kära buss - femtio minuters vila. Ikväll ska jag bara ligga i min soffa och försöka plugga. Vi får se hur det går...
'
Ha en fin dag! Pusseluss

The weekend

Hej!
'
Jag.Är.Extremt.Trött.
'
Vilken helg det har varit! I fredags hade vi överraskningsmiddag för Lovisafisa. Det blev uberlyckat och stackars sötnöten var nära på att kissa ner sig när vi hoppade fram och skrek "surpriiiiiiseeee"! Igår spelade jag match vilken gick sådär. Vi förlorade men laget vi mötte ligger i nästan två serier högre än oss vilket inte gör det konstigt att vi förlorade. Dock kämpade vi och jag är helt okej nöjd med min insats. Efter matchen åkte jag hem, duschade och rusade iväg till bussen. Mitt i stressen glömde jag självklart mobilen... Underbart! Men jag kom ändå fram säkert och välbehållen till Agnes och Johan. Min systero fyllde ju år förra veckan och igår hade hon fest. Det var lagom med folk och jag hade riktigt kul! Kanske att det slank ner en eller två för många shots men va tusan! Äre fest så äre haha! Idag har det varit full rulle hela dagen lång. Papi har firat sin femtioårsdag. Klockan tre drällde det in släkt och vänner. Min bror, Erik, hade lagat en supergod tre rätters och jag tror inte jag kommer vara hungrig på flera dagar nu... Elleer okej. Jag hade kunnat äta lika mycket till nu bara för att mat är så gott!
'
Min helg har varit fartfylld men kanon! Det enda lilla minuset är att skolan har hamnat i skymundan. Men det är saker som får tas tag i imon.
'
Puss och Kärlek!
Min Alexxuss och jag själv.

Fredag - secrets

Hejsansvejsan!
'
Just nu är jag hemma hos Agnes en stund. Jag är här för att jag ikväll ska iväg på en jätterolig grej men jag skulle inte hunnit hem emellan så därför crashar jag Agnes och Johans place en stund. Jag ska bara byta om och lägga om make up:en därefter är det raka vägen till bussen som ska ta mig till... ;)
'
Förlåt för att jag är så hemlighetsfull men jag kan inte säga ett knyst än så länge. Imon berättar jag allt. :)

Godnatt!!

Nattinatt!
Nylackade! :)

Thursday

God morgon!
'
Har ni alla sovit gott? Jag har sovit bra men har haft en något konstig och lite för kort natt. Ni hajjar vad jag menar elr haha? Nej, förlåt. Det är inte lätt att alltid förstå mig när jag försöker förklara något. Jag tror att jag vaknat några gånger med en klurig magkänsla men det är inte något som jag har tydliga minnen från. Jag drömde kanske hela baletten? Sen så skadar ju några extra timmars sömn aldrig själen. :)
'
Idag har jag inte så många planer. Som vanligt går jag först i skolan och sen ska jag köpa fotbollsskor. Därefter blir det raka vägen hem till fotbollsträningen. Hoppas jag hittar några fina dojjor som jag kan prövglida ikväll!!
'
Ha en fin dag! Pusseluss
Egoboost!

Ett, tu, tre!!!

Hejhej!
'
Idag har jag hunnit med så mycket! Jag var tvungen att skippa sista lektionen och åka till tandläkaren för att fixa med skrotet som jag har i munnen, därefter åkte jag hem till Alexia och fikade, efter det gick jag på möte och när det var klart mötte jag upp pappa och åt mat innan vi slutligen besökte operan och såg på en dansföreställning. Jag övningskörde dessutom hem. Ja, dagen har minst sagt gått på ett löpande band...

Onsdag

Tjubbaluba!
'
Jag vet inte varför men jag har en allmänt bra känsla i magen idag. En känsla som säger att allt kommer bli bra, att det mesta kommer ordna sig till det bästa och att jag inte behöver oroa mig. (typiskt, nu när jag skrev ner det jag kände kom det på en gåg en obehagskänsla haha. Lösning: sluta lyssna på magkänslan?)
'
Nej. Jag får helt enkelt trycka bort de dumma känslorna och låta de fina och snälla känslorna blomma ut! Resten av veckan är rätt så lugn, skolan alltså. Vi har bara någon liten inlämning här och några glosor där typ. Dessutom ser det ut att bli fint väder idag!! :)))
'
Jag kommer vara i stan hela dagen + kvällen då jag efter skolan först ska gå på möte och därefter möta upp papi och se på dans på operan! Braa dag! :)

Tisdag ♥

God morgon!
'
Jag försökte verkligen plugga på ekonomin igår men jag var så trött. Pappa skulle förhöra mig men jag sluddrade och somnade nästan sittandes på stolen. Det var kanske ett tecken på "Signe, gå och lägg dig". Jag börjar inte förrän tolv idag så jag hinner plugga någon timma nu på morgonen också. Fun! Yeay!
'
Btw så lossnade en på av min tandställning igår. Den som sitter fast längt in på kindtanden. Nu hänger och slänger tråden fritt som fågeln. Jag har ringt både specialisttandvården och min folktandvård. Vet ni när jag fick tid? På fredag. Om tre dagar... Det får mig att undra vad en akuttid egentligen innebär.
'
Vi hörs laterosos, pussipuss!
Jättegammal bild!

Idag

Jag kan ju inte, trots panik inför prov m.m. Låta er gå miste om dagens outfit haha. Så här langars den! Your welcome!
Linne - Weekday, Shorts - Monki

Give me a gun

Hej där!
'
Ibland räcker varken tiden eller orken till därav inen bloggning idag. Eller aa, fram tills nu då. Jag kom hem från skolan runt fem men har bara ätit och tagit en liten powernap sen dess. Vart tog tiden vägen? Imorgon har jag ett gigantiskt ekonomiprov och det känns inte bra i hjärtat än mindre själen att börja plugga nu, en dag före doppardagen. Men bättre sent än aldrig. Jag har kvällen på mig att lära mig om inflation, ekonomiska kretslopp och allt annat som den svenska ekonomin bygger på. Wish. Me. Luck.
Bilden ovan sammanfattar mina invärtes känslor ganska bra. Alexia o Malin ser dock ut att må helt okej med tillvaron.

Söndagen from hell

Efter två helt ockuperade dagar är jag här igen.
'
I fredags, efterskolan, gick jag, Alexia och Malin till kafé kringlan och pluggade några timmar. Vi arbetade väl sådär halveffektivt... Klockan sex mötte jag upp la familia + lill-Johan och gick på Vernissage. Därefter åkte vi hem till Rävis och åt en smarrig skaldjursmiddag och firade att Agnes fyllt 24 år. Kort och gott - bra fredag. Igår spelade jag först match, vilken vi vann med 4-0 då motsåndet var tråkigt dåligt. Vi kunde lika gärna ha vunnit med 14-0 men när man möter ett sämre lag blir det ofta att man själv sjunker till en lägre kvalitetsnivå. I alla fall. På eftermiddagen kom farfar och faster upp på födelsedagsfika, det blir många fikor när någon fyller år. Istället för att Agnes tog bussen in till stan övningskörde jag fram och tillbaka vilket var kul! Jag föredrar dock att köra på småvägar framför motorvägen. Det är sjukt långtråkigt! På kvällen vankades det såklart melodifestivalsfinal och Madde och Thompa (her boyfriieend) joinade mig i schlageryran. De är dock inte lika entasuastiska mello-fan som jag är - tråkmånsar. :)
'
Den här söndagen kommer tillägnas till två saker: ångest och plugg. Varför hamnar jag alltid i tidsnöd även om jag planerar? Pust och stön.
'
Hoppas ni har haft/har en bra helg!!!
Jag borde kanske ta till mig dessa ord lite mer och sluta var en sån jävla pussy...

It's friday...

Godmorgon!
Jag är så fruktänsvärt trött idag haha. Det är nästan löjligt. Redan igår på träningen märkte jag hur min kropp inte riktigt ville hänga med i svängarna. Och som jag anade låg det en liten infektion på lur. Halsont och tjockt huvud - hejhej! Fast jag är inte bitter. Det är ju trots allt fredag!

Det är dags.

Okej. Jag tänker inte ens nämna snön och att jag traskad (glidit?) runt i ett par låga converse hela dagen (inklusive skogsvägen hem). Det har varit en bra, lugn och skön dag. Jag behövde inte redovisa mitt NAK-arbete idag vilket var sjukt skönt. Jag hann inte klar med min presentation på långa vägar igår. Istället får jag göra det på måndag. Gött.
'
Jag ska åka med Madde till träningen idag. Hon kommer och hämtar mig och tjugo minuter så jag bör väl rota fram lite träningskläder... Resten av min kväll kommer bestå av pluggtugg. Mums.
'
Mobilbilder som inte kommit upp...
Pluggfika hemma hos Alleballe
Fika på vårt nya favvokafé
Effektivt matteplugg via Skype...

mitt♥

Idag fyller min fina systeryster år! Hela 24 stycken vårar fyller hon. Älskar dig mest!

Hello there!

Dagens håltimman spenderas hos Alexia m. underbara vurtmackor och te!
Wuuh?

Todajjj

Hej hoppsansa!
'
Jag befinner mig i Högsbo hemma hos min syster och hennes pojkvän. Jag stannar nog här hela natten. Skolan var bra. Jag tog med mig Malin på en runda på stan innan jag var tvungen att springa till ett möte. Nu ska jag börja fila på min presentation om Hormonsystemet och Diabetes som jag ska ha imon. Det kommer bli nice.
'
Här kommer en drös vackra pics som vi tog under historialektionen.
Mina fina!!

Freee

Guttenmorgon!
'
Jag är som sagt ledig idag från skolan. Och jag hade ju planerat att gå upp tidigt och räkna matte... Men jag kunde inte ta mig upp ur sängen. Istället för halv nio då klcokan ringde, steg jag upp halv elva?!? Fasen.
'
Nu ska jag ha skypedejt med Malin och Alexia. Matteräkning ála live!
Pusssis

Hoy


Heavy...

Hallå där i lingonskogen!
'
Herreguttans vilken lång dag det varit! Jag trodde att jag aldrig skulle komma hem. Men det har trots allt varit en bra dag. Vi fick tillbaka spanskaprovet. Det gick väl helt okej, ett B istället för mina tidigare A:n. Förhoppningsvis drar inte detta ner slutbetyget. Det är faktiskt två prov kvar innan saken är biff... Men tusan vad jag blir arg. Fyra poäng från A... Argg! Det är säkert några slarvfel också. Aja. Det är bara att släppa det och försöka göra bättre på nästa prov.
'
Imorgon är jag helt ledig. Helt fantastiskt! Jag har dock ett monster-matteprov på onsdag så morgondagen kommer gå till att räkna matte. Då menar jag varenda vaken timma! Jag har prov på mer än 100 sidor, helt seriöst. Någon som är bra på funktioner och att rita grafer? Hoja gärna till - jag behöver all hjälp jag kan få.
'
Innan jag däckar av trötthet ska jag skriva klar ett svenskareferat och träna lite spanskaglosor. Jag planerar att gå upp i hyfsad tid imon och sätta igång med matten så fort det går.
'
Puss på er!
'
En dagens kommer om några min!



Måndagssysslor.

Go'morgon måndag!
'
Efter lite för få timmars sömn i sängen ser jag fram emot att sjunka ner på busssätet och blunda hela vägen till skolan. Idag har jag en ganska lång dag framför mig. Själva skoldagen slutar klockan tio i fyra men då ska jag direkt på ett möte. Jag vet inte hur länge mötet kommer vara men jag är förhoppningsvis hemma runt sju ikväll. Jag har ett mega-matteprov på onsdag så jag måste turboräkna både idag och imon. Som en räddning i nöden är vi lediga imon - mattetime!
'
Det ser ut att bli en fin dag. Kanske brillsen åker på?
'
Pusselipuss
p&l 2010

Söndag

Hallå hallå!
'
Då var det söndag igen. Dagen före verkligheten. Jag har ignorerat att borde ha pluggat den här helgen men jag har haft det så bra att jag inte orkar ha ångest. Igår var jag, Alexia och Malin på lunchteater på stadsteatern. Min pappa och hans kompis Fredrik har tillsammans skrivit en fars (teaterkomedi) som heter Full fräs i politiken och det var den vi såg igår. Herregud, min pappa spelade världens mest efterblivne partiledare. Men de hade lyckats med att få farsen rolig. Det blev många goda skratt. På kvällen hängde jag och Madde, vi såg på mello - andra chansen. Jag tycker det är helt rätt att Flinck är i final. Han känns fin och äkta.
'
Idag har vi spelat säsongens andra träningsmatch mot våra rivaler från Hällingsjö. Det är alltid lite känsligt med derby-matcher. De har dessutom spelat i trean en hel säsong nu så vi förväntade oss hårda puckar haha. Men vet ni vad? Vi var faktiskt bättre och tuffare än dem hela matchen igenom som slutade 2-1 till oss. Riktigt skön och viktig vinst!
'
Nu har jag ätit lite mat och tagit det lungt en stund men jag måste snart, vare sig jag vill eller inte, sätta mig med plugget. Hoppas ni haft en superb helg ni med!
'
Tjenamossen!
fina lilla laget

Now You're Just somebody That I Used To Know.

Hej där min päronpuffar! Det är fredag och solen har lyst hela dagen lång. Hur bra klingade inte det i öronen? Helg, sol och blå himmel. Det är konstigt det där, hur stor inverkan vädret har på vårt humör. Om jag vaknat på helt fel sida och går ut men möts av sol och blå himmel blir det genast svårt att inte le...
'
Ikväll hade jag planerat en ensam singelkväll hemma med film, plugg och min nya favoritbokserie - House Of Night (I no, det låter sjukt dorky men den är verkligen bra + att det är bra att öva engelskan). Men som en stenbumling i vägen för denna plan ringde Aggy och ville ha sällskap. Just nu är jag hemma och jag tänkte faktiskt hänga här en stund till. Jag måste ta några djupa andetag, lugna ner mig och läsa lite ur min bok innan jag åker in till stan igen. Jag kom ju precis därifrån liksom haha.
'
Hoppas ni får en mysig/kul/galen/trevlig fredagskväll!!
'
Ni har säkert hört den sköna låten "Somebody that I used to know" på radion. Jag gillar den verkligen och hoppas inte att dens charm försvinner i någon mediahype. Nedan följer ett litet urklipp från låtens lyrics.
'
But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


Dagens...


Jävlar vad vi pluggar.

Hjärterumpii

Torsdag

Morrsning korsning!
'
Är allt fint med er, trots det gråa vädret? Det hoppas jag. Det är redan torsdag vilket betyder att det är fredag imon vilket i sin tur betyder HELG!  Kort och gott.
'
Dagens planer är att åka in till en 30 minuterslektion, då det enda vår studievägledare gör är att läsa vad som står på veckobladet, för att sedan ha tre och en halv timmas håltimma innan naturkunskapslektionen börjar. Niice! Jag undrar hur många vi blir på studievägledartiden haha?
'
Nååja. Jag, Malin och Alexia kan ju sätta hos någonstans och plugga de där timmarna. Lika bra att få något gjort. Det är inte så att mitt naturkunskapsarbete som ska in imon är klart liksom... -.-
'
Datorn åker med till skolan så vi hörs nog någon gång under dagen. Ha det fint tills dess.
Lovelove
Kan ni tänka er att detta snart är två år sedan?

RSS 2.0