Done with me

Hej-svej-pådig!
Kom nyss hem från Madde. Mysig fika med henne, Emma och Frida. Av Emma och Frida fick Madde te, teburk och en jättefin te-kopp. Min present får hon till helgen...
'
Nu är jag så trött så trött. Måste sova. Väldigt opepp inför skolan imorgon. Mår inte bra och ont i magen. Vill inte. Vill inte. Vill inte. God natt

Sweet sixteen ♥

Halkar ner till Madde nu. Hon ska ha födelsedagsfika då hon fyller 16 år idag. Hipp hipp hurra! ♥
Pusss

DAGENS ♥

Smutsig spegel hej!


♥ Jeans & kofta: Monki
♥ Linne & halsband: H&M

That feeling... ♥

Tjenis-.....! :)
Vad var det jag sa. Konstig dag. Konstigare än konstigast. Kan dock inte förklara varför. Var det för att inget var som det brukar? Var det för att lektionerna sprang iväg? Var det för att jag känner mig tom? Jag vet inte. Allt har kanske ett samband...

Måndag ♥

Dagens morgon börjar med en smoothie gjord på hallon/blåbär, boveteflingor, linfrön, soyamjölk och lite honung. Till det en kopp grönt te och sist men inte minst en apelsin! :)
'
Det kommer bli en konstig dag idag. Det känner jag på mig. Bra eller dålig det vet jag inte.
Puss!
God morgon!

Sleep tight

Nu duschen, sen sängen.
God natt finingar!

GÅR- och DAGENS

Ännu en jävligt bra helg har passerat. Nu blickar vi bara fram mot nästa.
Mina ögonbryn nyfärgade och plockade som små höns. Inte den bästa bilden men...
T-shirt - syrrans, Mocka-kofta - fick ärva den av syrrans boyfriend (enligt syrran delar vi på den, hmm...?)

Var det någon som sa att nya livet börjar nu??

Hej! :)
Vilken dag, vilken dag hoho. Gick upp halv elva och sprang hemifrån Agnes och Johan till vagnen klockan fem över elva. REKORD! Sen tog jag bussen hem till fina kusin-vitamin-Helena. Hon fixade mina bryn och fransar. :) Blev kanoners. Vi bestämde även att jag ska komma hem till henne någon dag i veckan för att dansa Zumba, haha. Hon har nämligen köpt hem massa videos och nu kör hon minst ett pass om dagen. Galen är hon (L).
'
Sen åkte vi hem till en annan kusin (många kusiner att hålla reda på) som hade släktkalas. Där bjöds det på maaaasssa gott. Jag åt den godaste brownien jag någonsin ätit. Imorgon kära vänner då börjar nya livet. Inget annat finns på kartan. Nu jävlar. Så på vägen hem åkte vi om Ica och handlade massa gott (och nyttigt).

Love

Hej bra dag! Först mötte jag och Agnes upp mami och papi för bowling. Sen gick vi och åt sjukt god mat på Bombay Palace. Efter maten vinkade vi mami och papi adjö. Agnes åkte kort därefter hem till sig och jag gick för att möta upp en vän, Lovisa,  för en fika. Först gick vi till espresso house och köpte med oss massa gott. Det skulle nämligen precis stänga. Vi gick till biopalatset och satte oss på en bänk där inne och åt våra inköpta läckerheter: mudcake och muffin. Mmm. Sen vandrade vi vidare längs gator och torg. Vi klev på en spårvagn som tog oss till järntorget. Där steg vi av och hamnade efter en stund på Condeco. Det stänger elva på lördagar - grymt! Vi köpte varsin lyxmuffin och satte och ner och började snicke-snacka. Vi har inte träffats på länge så vi hade så mycket att ta igen. Jag har haft en sådan himla trevlig dag.
'
Imorgon är en ny dag som är full av fart och fläng och massa roligheter.
puss så länge!

KÄRLEK

Har haft en trevlig och väl-behövd myskväll med två fina människor, Agnes och Johan. Vi har ätit tacos, godis, popcorn tittat på hemliga prinsessor och nu ska jag spela wrestling med Johan som jag lovat. :)
Godnatt <3
Wrestling... ehm ja...

Finner inga ord ♥

Konstig är ordet för att beskriva denna fredag. Jävligt konstig till och med. Allt känns för tillfället upp och ner. Inombords rasar allt samman. Men det kommer byggas upp igen. Det kommer bli starkare. Allt kommer bli bra. Hur det än blir kommer allt att lösa sig. Jag blickar framåt med positiva ögon. Det kommer gå bra.
'
Nu ska jag lämna ensamheten och åka hem till min syster och hennes pojkvän på taco-kväll. Äkta kärlek är vad jag behöver just nu. Ta hand om varandra där ute i kylan. All you need is love.
Puss
Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.


Fredag ♥

God morgon!!
Känner mig inte helt utvilad men jag har samtidigt sovit bra så helt död är jag ändå inte. Jag är sjukt otaggad inför religionsförhöret idag, jag kan 1/5 av alla sidor vi har förhör på. Tur för mig är väl att vi har en håltimma på cirkus två timmar som jag kan plugga på. Dessutom, det är fredag. Vad kan gå fel? Nu är det fan helg. Underbara känsla!

Face-mask

God kväll god kväll!
Här har ni receptet på ansiktsmasken jag rörde ihop förut. Den ska vara bra mot rynkor, samt fukta huden. :) Detta är vad jag hade i: mjölk, honung, mjöl och havregryn. Typ en matsked av varje, kanske lite mer mjölk. Det märker ni på konsistensen. ;)
'
Om ni gör ansiktsmasken och tycker att den ser lite skum ut så är det ingen fara. Det ska se ut som en hund-spya...
Godnatt.

Hjärta & smärta

Att ordna upp ett litet hemma-spa någon gång då och då rekommenderar jag alla!! Helt ljuvligt. Det var så skönt att bara vara helt ensam. Ingen att förhålla sig till och istället ta allt i sin takt och låta det ta den tid det tar utan att stressa. Ibland är det bästa sällskapet en själv, och musik då. Nu är jag lugn som en sköldpadda. Typ. Dessutom är hela jag len som en babyrumpa. När jag var klar med allt satt jag bara och blundade, drack apelsin/ananasjuice och lyssnade på musik haha.
'
Jag har kvar linssoppa från igår och det smakar som tur är nästan alltid godare efter att den stått ett dygn så den ska jag snart hugga in på. Hummusen är tyvärr slut men vad gör det? Det tar fem minuter att göra ny hoho! ;)
Puss!

Älskad låt. Bara jävligt irriterande att de har tagit bort när han sjunger "fuck" vilket förstör hela låten.

DAGENS ♥

♥ Vitt slappt linne: DKNY
♥ Halsband: Favoriten från glitter
♥ Tubtopp: Gina tricot
Väldigt slappt och enkelt...

Home.

Nej nu ska vi bli vackra och fina här. Inte bara sitta och hänga läpp. Först ska jag ta en härlig dusch och skrubba kroppen med min underbara scrub jag fick i julklapp. Sen ska jag göra en ansiktsmask (kan lägga upp recept senare) och ta ett fotbad. Därefter blir det manikyr och pedikyr. Innan jag hoppar in i dsuchen ska jag fixa så att det blir lite mysfaktor i badrummet med musik och ljus. Man kan säga att jag ska helt enkelt göra en liten hemma-spa-anläggning. Ambitiöst men kul.
Puss!

Rolling in the deep.

Hej igen. Är tillbaka från skolan. Pallade inte med all skit så jag gick hem. Kan ses som ett misslyckande men jag orkade inte. Känner mig allmänt deppig, nej, snarare jävligt deppig. På grund av ingenting och allt. Förstår ni? Jag har massa saker som bara flyger runt, runt i mitt huvud och saker som jag måste ta itu med. Men det finns ingen ork, ingen energi. Jag är för feg och rädd för att facea en del problem också. Rädd för att att mina onda aningar kommer att vara sanna och för feg för att se om så verkligen är fallet.
'
Sen har vi gymnasiet. Vad fan ska jag välja?!?! Jag vet inte. Jag har ingen som helst aning. Tänk om jag väljer fel. Eller om jag inte trivs. Tänk om jag inte hittar några kompisar. Vad fan händer då? Jag.Orkar.Inte.
'
Ska äta något nu, kanske en kopp te, lite rostade mandlar och en hummus-macka. Därefter måste jag plugga. Vi hörs senare och då har jag förhoppningsvis rensat rent huvudet lite.
Puss!

Torsdag ♥

Men rövbajs! Vad fan hände med inlägget jag skrev precis. Bara försvann. Helvete. Aja. Nu har jag bråttom. Ville bara säga godmorgon. Hoppas ni sovit gott, det har jag.
Ha en fin dag allesammans!

Foodee-licious.

Hittade på ett eget ord som rubrik. Ibland får man hitta på egna ord tycker jag. Om det är ett bra ord vill säga. Aja. Här är min middag iallafall. Jag gjorde faktiskt hummus och linsgryta/soppa. Mums fillibabba!

Hummus är en röra på kikärtor, olivolja, vitlök, tahini (sesampasta), citronsaft, spiskummin och salt och peppar. Recept på hummus varierar såklart från och till men detta är vad jag hade i. Utöver det jag skrev innan spiceade jag den lite med tabasco och cayennepeppar för lite mer sting. På tomaterna strödde jag lite örtsalt. :)

DAGENS ♥

♥Skjorta: syster
♥Halsband: glitter
♥Tischa: H&M

Hej du! ♥

Herre min gud vad jag är trööttt!! Efter en tuff gympalektion i måndags, fys- och styrketräning igår och simning, tjo och tjimm idag är min kropp helt slut. Orkade knappt ta mig hem från skolan. Skojar inte. Det blev heller inte direkt mer peppande att ta sig framåt när jag kom att tänka på allt plugg som låg och väntade hemma. Det är vad jag ska göra resten av dagen. Plugga. Religion och spanska främst. Men kanske lite svenska också. Bättre att jag sätter upp ett litet mål till att börja med. Sen om jag hinner mer än så är det bara en bonus! :)
Helt slut tjej efter dagar av flängande hit och dit och slit och skit.

Dagens: Cravings♥

ohohoho. Ge mig dessa skor. Nununu! Sen kan det bli vår och sommar.
Hade man inte velat ha denna i svart också????
samtliga skor från Scorett 699:-

Say what?

Usch och fy. Nu är den oönskade dagen här. Vi ska till badhuset., fyfan. Jag hatar badhus. Det är så äckligt. Allt som har med badhuset att göra. Speciellt äckligt är vattnet. I vattnet finns det allt och lite till. Urin, bajs, mens och hudpartiklar är bara några exempel. Skulle du vilja få en kallsup av den drycken? UUUUUUssssschhhh! Sen så gillar jag inte hela denna grejen med att gå runt i en liten bikini framför allt och alla. Jag känner mig obekväm och obehaglig till mods. OM det inte fanns med som ett betygskriterie i gympan skulle jag stannat hemma idag. Utan tvekan. Jag hatar badhus.

Yesterday ♥

Hejhopp! Jag åkte ju som sagt in till min syster igår för att agera modell till hennes ansökning till HDK. Jag tänkte ge er några smakprov. :)
Hon har alltså gjort detta fräsiga halsband! Visst är hon duktig min fina syster?





Jaoo, här har ni nååågra smakprov. Någon favorit?? :)

Eighteen ♥

Hittade lite bilder på Facebook från festen i lördags. En kille hade tagit på sig rollen som vimmelfotograf.
Ser ni mig? ;)



Fina Natti & jag

Lycka ♥

Åh, mitt hjärta tog ett litet glädjeskutt när jag kom på att min Metro som jag snodde med mig imorse från stan ligger kvar oläst i väskan. Mellis och metro i soffan - mys. Ana gina show och powernap på det! Jag är expert på att bli jätteglad för småsaker haha.

The simplicity of love...

Le love

Uuuunderbart ♥

Är hemma. Hemmahemmahemmahemma. Jag älskar att vara hemma. Och jag älskade att komma hem. Jag inte varit riktigt hemma på nästan en vecka. Jag har bara flängt runt hit och dit. Det var så underbart att stiga innanför dörren och bara släppa allt. Jag älskar mitt hem så jävla mycket. Nu vet ni...
'
Vi har halv-dag idag -  gött som fan. Behövs för min del. Sov hos Agnes inatt så det var upp och hoppa extra tidigt imorse för att hinna till skolan. Jag har egentligen inga läxor så jag ska faktiskt tillåta mig själv att bara göra ingenting i några timmar haha. Till och börja med ska jag byta till mjukiskläder och fixa en kopp te. Sen får vi se vad som händer. Antingen fastnar jag framför datorn eller så kanske jag läser en bok. Får se vad jag är mest sugen på. :)
'
Mitt humör idag har varit upp och ner. Först, när jag kom till skolan var jag lite deppig och ledsen, kanske lite arg också. Jag försökte skaka av mig de dåliga känslorna och det blev bättre. Jag har förresten bara haft en vanlig lektion idag. På slöjden hade jag möte med kamratstödjarna och under engelskan var jag hos kuratorn en snabbis. Så det har verkligen varit en soft dag.
(Update: Men fuuuuuck... glömt att publicera. Bra jobbat Signe.)

Måndag ♥

God morgon. Jag har sovit bajs-dåligt i natt. Kul för mig. Eller inte då jag har en lång och lite stressig dag framför mig. Först ska jag som vanligt gå till skolan. Efter skolan tar jag fyra tåget in till stan för att möta upp Agnes. Jag ska stå modell för henne med hennes ansökningar till HDK. Jaoo, det var nog det. Nu låter det kanske inte så jobbigt haha, men jag kommer inte vara i stan förrän strax innan fem vilket betyder att jag inte kommer komma hem förrän sent i kväll. Och fyfanken vad gött det skulle varit att bara vara hemma och mysa i kväll. Jag har ju inte varit hemma så mycket det senaste. Jag har bara irrat runt fram och tillbaka. Det är också därför updaten har varit på sjukt låg nivå...
'
Wish you guys a wonderful day, lots of love Signe.



Slappa söndag ♥

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Mått dåligt som fan idag. Jag o Henke sov ju hos Madde inatt och idag har vi bara chillat järnet. Började med att gå till pizzan. Delade en pizza med Henke. Den var inte så god och jag blev inte mätt - fail. Sen gick vi tillbaka hem till Madde och slö-tittade film. Henke stack vid tre, jag låg kvar halvt död med Madde i soffan. Jag stannade kvar hos Madde och åt tacos med hennes familj. :) När jag kom hem tryckte jag i mig pannkakor och nu sitter jag här och längtar efter sängen.
gick bra till en början...
sen spårade det lite...

Lördag ♥

Verkligen verkligen superkass update det senaste. Har sagt det mycket nu jag vet. Men jag hinner inte säga så mycket mer än så just nu för jag har så jävla bråttom nu. Ska städa huset, duscha, sova, laga mat m.m. på två timmat wish me luck!
'
Det kommer bli en grym kväll btw. PUSS!

Dagens♥

♥Fiin och ubermysig kofta: Syrrans (H&M)
♥Jeans: Monki
♥Tröja: H&M

If The Creek Don't Rise ♥

Hallllllååååå!!! Sov hos syrran inatt, myspys på det. Innan vi gick och la oss spelade jag och hennes pojkvän lite nintendo-spel. Det var något James Bond-spel och något annat där man slogs i en boxningsring typ. Kul iallafall! :)
'
Jag skippade första lektionen i morse, jag hade behövt gå upp klcokan halv sex för att hinna till den. No way. Dessutom har vi en två och en halv timmas håltimma efter den lektionen också. Men jag sov inte ut helt och hållet så jag hann med sista direktbussen ut till Rävis. Skolan har varit låååång. Sista lektionen var ren tortyr. Nu är jag hemma en snabbis. Jag ska bara ta en powernap, duscha och käka sen bär det in tillbaka till Gotenburgo. Jag ska först gå på teater med några från skolan och sen ska jag hem till en vän och slagga där. :) Nemen vi får se om vi hittar på något kulkul, men antagligen kommer vi båda vara trötta så det blir nog bara mys. Inte fel det heller.
'
Imorgon väntar en fullspäckad dag. Ska först ta mig hem från stan någorlunda tidigt och sen ska jag fixa och dona här hemma. Sen kommer några vänner över för lite förande, sen ska vi vidare på fest. Kommer att bli en kul och händelserik lördag hoppas vi! :)
Puuussss
What's up with Youtube??? Varför går det inte att lägga upp låtar?????


Shopping!

Hej!!!
Bloggar från syrrans dator. VI har haft en riktigt mysig pannkakskväll! Vår fine bror kom även över och kalasa på läckerheterna! :) Innan vi åkte hem till Agnes gick jag och hon en liten rundis på stan. Faaan vilken grym rea det var på Monki. Ryktena stämde kan jag lova! Jag köpte dock bara en tröja, en t-shirt och en kjol. Mitt nästa inköp vill jag ska vara en grå mys-snygg hoddie och smycken...
Jag på tåget in till stan... Plankan i knät!
Supertjusig tröja nedsänkt från 400kr till 100kr. KAP!
Haha, kjolen som är mycket finare i verkligheten ser ut som en avlång dolme på bilden. Aja. 40kr.
Härlig och stor vit tischa 40kr.
Idag har jag verkligen megafyndat och det känns braaaaaaa!

Torsdag ♥

Jahapp, okej. Inlägget som jag skrev igår kväll har inte kommit upp ser jag. Skumt. Inte så mycket att göra åt saken... God morgon! :)
'
Det blev inget stan igår utan jag åker in idag istället. Det kliar i mina fingrar efter lite shopping. Inte bra. Men ack så roligt. När vi är klara med shoppingen bär det av hem till Aggy för myspys och klädletning (om jag inte hittar ngt annat på stan...). Jag börjar såpass tidigt imorgon så jag måste nog åka hem ikväll, synd eftersom det alltid är trevligt med en sleep-over. Speciellt hos människor man tycker om haha. Det är ju såklart lite plus i kanten. ;)
'
Ska kila iväg nu och välja kläder. Har ingen aning vad som blir. Den som lever får se... :)
Puss

Hard work, work ♥

Tjenamoss! :)
Helt terrible day i skolan. Lektionerna gick så sjukt långsamt. Vi har fysik sista lektionen till råga på allt. Och vet ni? Vi ska ha nationella i fysik. Helvetes bajskorv (undra hur en sån ser ut?). Vår lärare la fram en deal med oss som går ut på att om vi drar över typ en halvtimma varje fysiklektion fram till nationella kommer vi vara lediga den tiden vi jobbat över resterande veckor. Ganska gött, men samtidigt är fysiklektionerna redan det man fruktar och nu kommer de lektionerna att bli ganska mycket längre än i vanliga fall. Hur fan ska det gå liksom? Ehm, ja. Ett senare problem.
'
Innan jag kryper ner i soffan framför en film ska jag fixa lite mellis. Har lite idé-torka men jag kommer säkert på något mumsigt! ;)
Puss!

Onsdag ♥

Morrrsnniiiing i taket!!!
Är trött idag. Ha inte varit helt fel att skita i larmet och krypa ner under täcket igen... Åh, ljuva tanke! Men det är bara att låtsas som ingenting och studsa upp ur sängen som om du sovit 12 timmar. Brukar alltid blogga medan jag äter frukost men något gick fel idag så det fick bli efter frukosten. Idag åt jag faktiskt gröt igen, denna gången blev det gooott! :) Blåbär och hallon kan typ inte bli fel...
'
Idag skulle jag egentligen åkt in till stan efter skolan för att åka hem till min syster och låna lite kläder till helgen. ;) Eller vi får se om jag hittar ngt. Sen har en fågel viskat i mitt öra att Monki har en grym rea... ;) Farligt, farligt.
Yeye, vi hörespöres. Köss!

Öppet hus ♥

Tjabbatjenahallå!
Det hade varit riktigt skönt att bara slappa här hemma ända fram till träningen ikväll. Men ickepickepäronpung. Nu blire raka vägen ner till bussen och sen in till stan för att, som jag skrev imorse, gå på öppet hus på Hvitfeldtska. :)
'
Har tryckt i mig en mackis och lite bär och keso. Ska nu hugga in på en apelsin innan jag tar på mig och vandrar ner till bussen. Vi hörs ikväll elr imorgon.
Puss!

Tisdag ♥

Haha, fail. Idag åt jag gröt till frukost men jag vill inte ha vanlig sylt på så jag tänkte slänga i lite torkade frukt och bär som jag köpte i lösvikt häromdagen. Men vet ni? Det smakade inge gott alls! :P Haha. Imorgon återgår jag nog till mumsiga hallon/blåbär. Torkade tropiska frukter, gojiibär, tranbär och russin i gröten smakar skit. Nu vet ni.
'
God morgon förresten! :)
Känner mig halvt död men det är ingen fara. Jag känner mig faktiskt på ypperligt humor, nästan. Men att nästan känna sig ypperligt är ju faktiskt inte fy skam det heller! Efter skolan ska jag in till stan en liten sväng. Gymnasieuppdrag... Hvitfeldska har öppet hus och jag ska kika in deras samhällslinje. Pappa är redan i stan så vi möts upp när jag kommer fram. :) Hvitfelska öppnar inte förrän kl18.00 så jag är osäker på om jag hinner hem till träningen. Hoppas, hoppas. Jag missade ju träningen i lördags så det känns lite slappt att missa denna också. Det var nog allt från mig hörre-nini! :)
Puss och kramar!!
Och dagens fråga: Hur kommer det sig att min gröt aldrig ser såhär fin ut...?

Dagens tips! ♥

Frågan jag ställer mig själv nu är varför? Varför var jag tvungen att trycka i mig en läkerolpåse på cirkus fem minuter och nu må jävligt dåligt i magen och huvudet? Så sjukt typiskt mig. Först tänkte jag såhär: Hmm, ska jag ta läkerolen eller ska jag ta typ en bärsmoothie elr ngt annat gott? Jag gjorde såklart fel val och valde läkerol och nu får jag skylla mig själv. Jag ska aldrig äta läkerol igen. Ni är mina vittnen på att jag från och med nu lovar detta. Okej?

=


...

Det gamla vanliga.

Holahola! :)
Hyfsat skön dag men sista lektionen skolkade faktiskt jag (oopsi). Nej. Det händer verkligen inte ofta. Eller såhär: Jag har aldrig, aldrig, riktigt skolkat. Utan mer sjukanmält mig och gått hem pga huvudvärk men att jag egentligen kanske skulle orkat att vara kvar men då känt att det vore mer lönsamt att plugga hemma istället. Men idag gikc jag hem, utan att varken sjukanmäla mig eller ha huvudvärk. Jag och Madde som också busade till det gick hem till henne. Där har jag varit fram till nu. Vi har slappat framför en bra film och käkat lite mellis. Chillat helt enkelt. Nu är jag hemma och det är dags att ta itu med något mindre kul, läxor. Men men bara att köra igång... Först ska jag dock fixa lite käk. Fast jag inte är särkilt hungrig. Bäst att äta i vilket fall, annars får väl mami och papi spel...
Glad måndag på er, puss!

MÅNDAG ♥

God moooooooorgoon! :D
Måndag, fyfan va gott. Ännu en härlig vecka av plugg och skola att se fram emot. När klockan ringde imorse var jag pigg som en mört, undrade nästan om jag försovit mig eftersom jag var så utvilad... Hehe, fan va skönt om det verkligen var så här. På riktigt. Nu är ju allt bara sarkasm vilket jag hoppas att ni förstår. Det är verkligen inte gott att det är måndag, det är äckligt. Jag ser absolut inte fram emot en veckas plugg och skola och när klockan ringde imorse var jag mer än död fisk än en pigg mört. Där har ni den sanna sanningen! ;)
'
Men. Det går inte att deppa ihop bara för att det är måndag. Nu är vi ju utvilade och fräscha efter helgen? ;) Jag tänker också såhär: Om bara fyra dagar är det fredag igen... Och om endast tre veckor är det lov igen. Det går fort...
'
Köss på er och ha en inte alltför oskön måndag!


Resultat ♥

Det blev pang-pannkakor. Eller inte pannkakor utan plättar. Pang-plättar blev det. Jag mixade ihop några olika recept till ett eget. Alltid kul att testa sig fram. :)
'
Nu gjorde jag bara till en person men jag kan säga att om det ska vara som ett mellanmål räcker det till två personer.
♥ 1 dl rågsikt, rågflingor (50/50)
♥ 1 ägg
♥ 1.5 dl mjölk
♥ lite salt
♥ lite rapsolja
Låt smeten stå en liten stund och stek sedan i smör. Ät med exempel bär, grädde, keso, eller sylt.


Jag åt dem med grädde, keso o hallonsylt utan socker. :)

Ratatouille ♥

Hellohello! Sen vi hördes senast har jag hunnit plugga lite, handlat maaat, lagat mat och ätit mat. Massa MAT alltså. Ajuste, jag har även hunnit måla min naglar små. Rött fick det bli. :)
'
Jag är småsugen på något... Antingen gör jag bovetegröt toppad m färska bär. Eller så gör jag gi-plättar m grädde o färska bär. Vad ska jag göra? (i-landsproblem gånger 1000)
till mat slängde jag ihop en ratatouille. För ett tag sen köpte jag nämligen lite kokböcker och de är ju till för att användas. Vilket inte hänt så ofta... Men nu jäklar har jag kikat och bläddrat i dem och samlat massa insipiration så nu ska här lagas mat! ;)

LUUUUNNNCH ♥

Dagens lunch: Kesoröra m. avocado+körsbästomat, salt & peppar, citronsaft. I min kesoröra har jag endast keso, hackad rödlök, salt & peppar men detta recept kan man ju utöka som man vill! :)
Fett gott, bara så ni vet...

Blankt ♥

Hejhopp! Kom hem från en inte så härlig powerwalk för en stund sedan. Ishalt, regnigt och ruskigt kan man sammanfatta det som. Nu har jag en hel del av underbart plugg att se fram emot.
Tjingelingpling!!
Kan ju inte säga att det var såhär jag var klädd när jag halkade omkring... ;)

Söndag ♥

Pinsamt. Skulle ju höra av mig igår kväll och samtidigt lägga upp lite bilder från i fredags. Ehm, ja. Ni har nog märkt hur det gick med den saken. Jag känner såhär. Vi tog verkligen inte särskilt många bilder och jag tror inte de blev så bra ändå, haha. Därför stryker jag ett streck över det där med bilderna och så skiter vi i de.
'
Istället kan jag ju bara berätta om vad vi gjorde. ;) Vi börjar med fredagen. Jag var som vanligt i skolan. På morgonen åkte alla nior till Mölnlycke för att besöka Hulebäck. Man fick välja två program att gå och få mer information om. Jag valde Samhäll-samhäll och Estet musik. Musik var nog inget för mig dock. Jag tycker det är kul med musik, jag gillar att sjunga med mera. Men det är inget som jag vill syssla med i framtiden och därför känns det lite onödigt att gå på den linjen. Samhäll-samhäll kändes däremot lika bra som förra gången jag var och besökte Hulebäck. Åh, det är så svååårt. Jag vill gå på Hulebäck en jag vill samtidigt gå i stan. Sen är jag ju också intresserad av att gå beteendevetenskap men det har inte Hulebäck. Åhhh!
'
Haha, tillbaka till fredagen. När vi kom tillbaka till skolan hade vi först två sega engelska-lektioner och efter det väntade ett religionsförhör som ingen av oss kunde särkilt bra. Men när vi kom in på lektionen och vår so-lärare sa att han skjutit upp förhöret till onsdag nästa vecka svär jag på att jag nästan kunde kramat om honom. (man kramar vanligtvis inte Olof...) Efter skolan tog jag o Tove bussen in till stan, sen bytte vi till en annan buss mot Öckerö. Vi hoppade av i Torslanda ngnstans och gick in för att handla mat på Ica maxi. Efter en stund joinade även Nora oss innan vi hoppade på en buss som skulle ta oss över till Öckerö.
'
Hemma i Noras lilla lägenhet började vi sedan skapa god mat på Noras två kokplattor. Menyn bestod av ett flertal goda röror bl.a hummus, guacamole, sweet chilli, bönröra m. tomat o basilika. Till det stekte vi qournfärs m tacokrydda, nacho-chips o tortillabröd. Num-num-num-num! Sjukt mätta forsatte vi sedan in på efterrätten som jag slängt ihop, hallon o chokladmousse toppat m några hallon. Gottit värre men jag trodde inte att jag skulle orka allt. Jag tänjde antagligen ut min magsäck så att den nu är trippel storlek större.
'
På lördag morgon snoozade vi fram till typ halv elva. Sen satte vi igång med att röja upp från gårdagen samt fixa en dunderfrulle. Tove stekte amerikanska pannkakor, jag o nora diskade (fair deal... haha). Sen fixade jag te, Nora vispade grädde och tillslut var det dags att hugga in. Då märkte vi att bussen som vi var tvungna att ta in till Göteborg skulle gå om 30 minuter. PANIK. Vi bokstavligen talat slängde i oss pannkakor och röjde upp fort som fan. Sen hoppade vi (ja, vi hoppade) i kläderna, tog några tag med borsten i håret, slängde på oss utekläderna och sprang iväg till bussen. Vi hann! Fyfan va bra vi var.
'
Väl i Göteborgs centrum skildes vi åt två håll. Tove o Nora åt ett håll (de skulle på bio m. sin mamma o lillebror). Och jag åt ett annat, mot centralstationen. Jag tog 14.22 tåget hem till Rävis och där väntade pappsen med bilen. Jag hade lika gärna kunnat gå hem men jag hade skor med klack + en sjukt tung väska så det kändes lite halvt krångligt. Iallafall. Väl hemma gjorde jag inget speciellt. Drack te med pappsen, pratade i telefon med en vän m.m. Och ajuste. Jag städade ju vardagsrummet, hallen utanför mitt rum + "huvudhallen". Någon gång efter fem kom Agnes hem. Pappa åkte iväg för att hämta mamma vid flygplatsen strax efter sex.
'
Resterande timmar av kvällen slappade jag bara med resten av familjen o efter elva någongång släckte jag o Agnes lampan för att sova. Nu sitter jag här. Det är söndag. Imorgon börjar skolan igen. Helgen har gått sjukt fort och den skulle inte skadat med en dag till av ledighet. Jag vaknade runt nio och har varit uppe sen halv tio. Mamma o pappa kom precis hem, de har varit någonstans, vet ej var. Nu ska vi dricka te. Jag är mäkta imponerad om ni orkat läsa hela detta långa inlägg. :)
'
Vi höres senare finingar, puss!

My bad...

Hallu-hallu! :)
kommer ni ihåg mig haha? Nej men det har varit lite torrt på uppdateringen det senaste dygnet. Now I'm back! Eller inte riktigt. För jag måste hjälpa till o städa lite här hemma innan mamma kommer hem från London. Jag berättar mer om igår och idag lite senare. Lite bilder kommer också. ;)
'
Hoppas ni haft en fin helg, än så länge! <3 <3
Bjuder på två bilder från p&l 2009 med Tove och Nora! (peace and love tvåtusenelva kommer bli grymt fett btw)

Friday ♥

Hejsnopp! Jag har meeega-bråttom så det blir bara en snabbis här. Idag är det FREDAG, underbart som fan! Det ska firas med ett besök ut till öarna tillsammans med Tove. Vi ska hälsa en fin vän, som också är Toves lillasyster som bor där nu under gymnasieåren. Ni kan nog gissa vem jag pratar om? NORA såklart! :)
'
Ikväll ska vi göra massor av goda röror och äta med nachos, efterätten bli chokladmousse med hallon!!! Mums! Men nu är det såhär att jag inte kommer ha någon dator med mig = ingen bloggning. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Men vi ses väl troligast imorgon kväll elr ngt!
Ha en super-fredag!!!
Me and Norisen ♥

Dagens gåta.

Vad gör man när man inte har tid att göra något annat än att plugga? Svar: Svaret är självklar, man tar en jätte-tjusig bildserie på sig själv för att fördriva tiden...
AAAh, beautiful!!!!

One day left ♥

Hejsansvejsan. Nu är jag hemma igen. Underbart. Har suttit och räknat ner timmarna hela dagen. ÄLSKAR när sista lektionen är över och man trött men samtidigt på bra humör (oftast) kan traska hem. Dagens mellis får bli ett äpple, lite jordnötter och en kopp te. Inte dumt alls! Btw, idag kommer jag inte prioritera bloggen. Jag har verkligen jätte mycket religion att plugga på. Jag kan verkligen ingenting och jag har förhör imorgon. Plus en engelska-inlämning. Så ni förstår kanske att bloggen inte kommer först på listan just idag.
'
Som ni kanske märkt har jag de senaste dagarna börjat flika in små kost och hälsotips. Det är en viktig del i mitt liv och varför inte dela med sig tänkte jag. Hoppas att ni tycker det är lite kul iallafall! :)
Puss
TITTA!! Jag kan nu ha hästsvans igen!! :D Mitt hår har växt förvånansvärt fort...

13 januari 2011 ♥

God morgon alla människor!!! Dags att vaaaakna... :) Det var sååå skönt att sova inatt. När jag vaknade var det ni vet sådär perfekt temperatur under täcket och mina ögon hade i princip fastnat i stängt läge. Oh va gött det hade varit att bara somna om. Jag ville bara sova liiiite lite till. Men nej. Skolan kallar. IDag börjar jag 08.00 vilket är lite tidigare än andra dagar. Måndag, tisdag och onsdag börjar jag tjugo över åtta. De där tjugo minuternas extra sömn gör massor!!! Torsdagar och fredagar börjar jag istället klockan åtta. Borde det inte vara obligatoriskt med sovmorgon på fredagar? :O
'
Får väl börja röra lite på mig här hemma nu. Ska ju snart (fråga mig inte hur det ska gå till) släpa mitt arsle ner till skolan. We höres after skolan! :)
Bild från sensommaren! :) 

Beauty ♥

Skönhet kommer från insidan genom rätt kost och motion. Genom att äta rätt skyddar du din hy mot onödigt åldrande och bevarar din skönhet. Din hy behöver näring, antioxidanter och rätt fett. Varken för mycket eller för lite mat är bra.

Rätt kost kan hjälpa dig få en frisk och vacker hy och skydda den mot onödigt åldrande. Huden byggs upp av matens näringsämnen och får den inte tillräckligt mår den dåligt och blir ful.



Rätt fett för huden

Omega-3 i fiskolja och fet fisk är en bra fettsyra för huden. Extra omega-3 kan verka inflammationshämmande och motverka akne och andra inflammatoriska hudbesvär om man i övrigt äter mycket omega-6.

För lite fett i kosten kan istället ge upphov till rynkor och en trött hy utan lyster. Bra livsmedel är de som innehåller enkel omättade fettsyror och naturligt är rika på omega-3 (du bör inte kompensera fett allmänt via kosttillskott med fiskolja):

  • Fet fisk t.ex. Lax, sill och makrill.
  • Rapsolja.
  • Linfröolja (samma gäller som för fiskolja).

Viktigt för huden är också de enkelmättade fettsyrorna. Livsmedel rika på dessa är särskilt:

  • Rapsolja.
  • Olivolja.
  • Sötmandel.
  • Avokado.
Vid eksem kan ett kosttillskott med jättenattljusolja prövas.

Kost naturligt rik på antioxidanter skyddar huden

Huden är kroppens yttre försvar. Den utsätts hela tiden för stress och skador som gifter från föroreningar och UV-strålning från solen.

Resultatet av angreppen blir fria radikaler som kan skada hudens cellerna. Det snabbar på hudens åldrande.

En kost naturligt rik på antioxidanter kan hjälpa till att skydda huden.

Det bästa är att många olika livsmedel med olika typer av antioxidanter hellre än att massor av ett livsmedel. Bra livsmedel i kosten är:

  • Grönt te.
  • Rooibos.
  • Vitt te.
  • Alla frukter.
  • Massor av grönsaker.

Din hy behöver B-vitaminer

B-vitaminer är viktiga för huden och för hudens omsättning av fetter. En kost rik på B-vitaminer kan ibland lindra mång hudbesvär. Att lägga till ett livsmedel med hög näringsdensitet av B-vitaminer kan därför alltid vara värt ett försök vid hudbesvär.

Bra livsmedel:

  • Näringsjäst.
  • Öljäst.
A-vitamin och karotener

A-vitamin har stor betydelse för huden och för bildandet av nya hudceller. Den skyddar hudcellerna mot fria radikaler och brist på A-vitamin kan ge en torr hy och hudbesvär.

En kost rik rik på karotener kan därför vara bra för hyn och kan verka dämpande på inflammationer i hyn.

Bra livsmedel är:

  • Groddar av alfalfa.
  • Röda grönsaker som t.ex. paprika.
  • Morätter.
  • Tomatpuré.

 

Probiotika för huden?

Yogurt, surkål och andra livsmedel rika på probiotiska skyddande bakterier kan vara bra för hyn. De kan ibland lindra hudbesvär som akne.

Bra livsmedel är:

  • Yogurt.
  • Surkål.
  • Kimchi.

 

Ät tillräckligt med protein

Får vi i oss för lite protein fungerar hela kroppen dåligt inklusive huden. För lite protein i kosten kommer snabba upp hudens åldrande.

Bra livsmedel:

  • Kött och fet fisk.
  • Bönor, frön och groddar.
  • Sötmandel.

Zink och andra mineraler

Zink är ett viktigt mineral för huden. Brist kan ge hudbesvär som akne och mjäll. Givetvis behöver huden liksom resten av kroppen en kost som också innehåller tillräckligt av övriga mineraler.

Livsmedel rika på zink inkluderar:

  • Skaldjur.
  • Bönor.
  • Solrosfrön.
  • Fullkorn.

 

Fler tips

Rökning tillför extra oxidanter och stressar hela kroppen. Dessutom blir huden sämre syresatt och kommer åldras snabbare. Att sluta röka är därför bland det bästa man kan göra för att få en vacker hy.

För mycket alkohol för ofta är heller inte bra för huden eller någon del av kroppen.

Uttorkande skönhetsprodukter och överdriven användning av kosmetika är heller inte bra.


DAYENS ♥

♥ Spetsskjorta: Rea-fynd på Gina (99:-)
♥ Svart linne: H&M
♥ Jeans: Monki

MELLIS ♥

Hallå där köp blåbär!
Bra dag i skolan. Förutom på fysiken som är sista lektionen då jag var såhär ("visar med fingrarna") nära på att somna. Jag lyckades ta mig hem utan att varken ramla på isen eller somna av trötthet. Det första jag gjorde när jag steg innanför dörren var att sätta på (höhö, fattar ni?) en kopp te och slänga ihop en mumsig macka! MMMMMMM! Funderar även att ta en apelsin innan jag slänger mig på sängen för en powernap. Sen väntar en hel del plugg. Yeay!



♥ grovt, grovt bröd (även kallat för skosulebröd pga av att det är platt och har en kompakt konsistens)
♥ någon skiva ost (herrgård är min favorit) 
♥ isbergssallad 
♥ några skivor tomat
♥ fling-salt & peppar
♥ ÄT! (självklart en kopp te till...)

12 januari 2011 ♥

Morrrsning! Allt väl? Sovit gott? :)
Allt är bra med mig och jag har även sovit hyfsat bra. Bara lite för lite. Att somna efter tolv och sen gå upp innan sju är inte okej. Inte för min del iallafall. ;)
'
Har ätit en mumsig frukost och nu ska jag fortsätta med att yra runt här hemma. Därefter är det bara att börja vandringen ner till skolan. Jävlar. Jag har glömt att packa gympasäcken. Hurry-burry! Vi hörs after school!
Köss!
Haha, man måste bra älska denna bilden! Vad gör jag? :P

Go bananas on the fruit ♥

7 nyttiga frukter du bör äta ofta

Äpple är mycket mättande och väldigt nyttigt. Fibrer och flavonoider gör äpple till en av de allra nyttigaste frukterna.  Ett medelstort äpple innehåller inte mer än 75 kalorier.

En liten avokado innehåller visserligen över 200 kalorier, men samtidigt innehåller den också massor av bra fett, vitamin E och annat som är bra för dig. Ät avokado ofta.

Björnbär kallades giktbär av de gamla grekerna eftersom man ansåg att björnbären botade gikt. Björnbär innehåller massor av sjukdomsbekämpande antioxidanter.

En banan innehåller cirka 100 kalorier som mättar väldigt väl. Samtidigt ger dig bananen bland annat kalium och vitamin b6. Banan är den ultimata måltiden såväl före som efter träning.

Grapefrukt innehåller mineralen mangan som är bra för omsättningen av fett och kolhydrater. Det är bland annat därför grapefrukt blivit en så populär bantarfrukt.

Meloner av alla de slag innehåller väldigt få kalorier och massor av c-vitamin och antioxidanter, etc. Melonen må vara söt, men innehåller lite socker och mest vatten.

Mango är också en frukt som innehåller lite kalorier, men många antioxidanter, bland annat typen av antioxidanter som skyddar synen.

Detta är hämtat från en sida. Som ni märker står det med kalorier m.m. Jag själv tycker inte detta med att räkna kalorier är en funktionell sak att göra i längden. Jag väljer istället att gå på Gi. Då äter man ganska mycket fet mat men samtidigt bra fetter. Fet mat är lika med många kalorier men det är samtidigt inte något du går upp i vikt av. Säg exempelvis nötter, det är nyttigt men det innehåller mycket fett. Avokado är också rikt på fetter men som sagt, nyttigt sådant. Det farliga är inte att äta saker som innehåller fett. Det som är "farligt" är när du blandar fett och socker. Det är det som är onyttigt. Saker som innehåller fett mättar mer och längre. Vilket är bra om du exempelvis vill gå ner i vikt. De ovanstående frukterna är såklart inte de enda nyttiga frukterna som finns. Nästan all frukt är bra till någonting. Men som sagt inget är ju bra i fööör stora mängder. Det gäller att ha variation. :)





Hur sött? ♥

Åh, titta vilket underbart klipp som jag hittade på Nathalies blogg...
Helt underbart sött!

Never ending story ♥

Jahapp. Då var det dags igen. Tillbaka till verkligheten kan vi kalla det. Det kändes helt okej ändå. Att börja skolan alltså. Mindre okej var att det första vi fick göra på matte-lektionen var att räkna ett gammalt nationellt prov, som en test inför nationella. Jag glömmer allt vad formler och uträkningar heter under lov så lite irriterad på vår mattelärare blev jag allt. Han kan väl iallafall låta oss förfriska vårt minne...?
'
Efter skolan gick jag hem i min ensamhet (det där lät deprimerande...) men det var ju vad jag gjorde haha. Sen klickade jag en dagens för att ha det gjort och nu sitter jag och läser bloggar och dricker te. Ska snart ta en liten powernap. Sen väntar gott käk och träning. Och ikväll ska jag somna i tid. Det är verkligen ett måste. Annars kan jag hälsa hem imorgon.
Puss så länge!
Dark fantasy - Kanye West feat. Nicki Minaj

DAGENS ♥

Länge, länge sedan som vi körde en riktig äkta dagens här på bloggen. Det har inte varit så mycket att visa under lovet. Antingen har jag haft så mycket tjocka kläder på mig som gömt kläderna jag har under att det inte funnits någon mening eller så har jag gått i mjukiskläder och what's the point med att visa det haha?
'
Aja, inte för att detta är någon fancyfancy-outfit men yeye. Here we go...
♥Tröja:Lånad av systeryster...
♥Byxa: Monki
♥Korshalsband:Present av fin vän, tror att det är inhandlat på glitter...
♥På första bilden skymtar ni även mina nya skor... Jag har ju inte lagt upp bilder på dem ännu. Det kommer nog någon gång ska ni se.

What a joke... ♥

Adele - Rolling in the deep ♥
'
Skrev jag att jag skulle sova halvtio igår? Jag tar tillbaka det. Även om jag låg i sängen strax innan tio låg jag fortfarande och våndades när klockan slog halv två. Helt sinnes vad det var svårt att somna! Idag kommer det att bli en tuff dag och jag kommer gå på enbart kroppens reserver.
'
Vi hörs väl efter skolan någon gång. Jag fattar fortfarande inte hur man bloggar från mobilen... Jag hoppas verkligen att ni fått en någon bättre natt än jag. Och att er dag blir kanon!
Puss!

I once knew a pretty girl ♥

I met up with the king
He confessed his body was burning
I met up with the king
His body had begun to rot
And he said don't think less of me
I'm still the same man I used to be
But no one believed him
No one believed him
I once knew a pretty girl
And she was in love with the world
And she loved a young man
Who loved her body but never saw her mind
He took everything she had kept
And then he took everything else that was left
But no one believed her
No one believed her
I feel just like the king
As I fall on the muddy ground
I feel just like you gal
There's people thinking
They know something now
Well I don't know anything at all
And we mean nothing to history
Well thank God
So tell me do you believe me?
Do you believe me?
I bet you don't
I bet you won't


Bäst! ♥

Sitter och har det allmänt bra. Ska sätta igång med att painta naglarna nu. Vad passar då inte bättre än lite grym musik? Min nya favorit :)

Next! ♥

Duschen nästa! Sen allmänt chilliprill i soffan. Härligt!
Japp, i denna smexxiga träningströja har jag bott i hela dagen lång!

Visste ni att? ♥

Tomaten är släkt bl.a. med de välkända potatisen, tobaken, paprika och chili. Den precis som sina släktingar kommer ursprungligen från Sydamerika. Den odlades i Mesoamerika och de erövrande spanjorerna tog den med sig till Europa. Frukten innehåller antioxiderande färgämnen som kan förebygga allvarliga sjukdomar. Mest kända av dessa är lykopen som är ämnet som ger bäret dess röda färg.

Lykopen är tillsammans med betakaroten den vanligaste karotenen (karotenoid) i kroppen. Den är en potent antioxidant och tros minska risken för flera sjukdomar: hjärt- och kärlsjukdomar, benskörhet, vissa former av cancer och diabetes.

Det har visat sig att värmebehandling positivt påverkar absorption av lykopen. En kokt tomatsås kan genom det ge högre åtkomst av lykopen än färska tomater.

Enligt forskare skyddar lykopen och tomater även huden mot solbränna och åldrande.

MITT TIPS TILL ER: ÄT TOMAT VÄNNER!!! ♥




Sauce ♥

Tjoballlu!
En liten paus i schemat här. Så jag passar på att blogga lite... ;) Jag sitter här och smälter maten. Fick till en sån jäkla god tomatsås. Till den åt jag halluomi, couscous och sallad. NUM-NUM-NUM!
Snäll som jag är tänkte jag dela med mig om mina mycket speciella ingredienser jag har i tomatsåsen så att ni kan göra en lika god sås haha. ;)
'
♥Krossade tomater (eko)
♥Gul lök
♥Vitlök
♥Tomatpuré
♥Olika kryddor ex: paprikapulver, cayennepeppar, basilika, oregano, salvia
♥Salt & peppar
Lite vitt vin
♥Vitvinsvinäger
♥ Jag har säkert glömt något. Men om ni vill göra en lite lyxigare och något godare tomatsås kan ni hacka ner lite soltorkade tomater också. Mumma-kardemumma!
Bilden är lånad. Men den liknar ju faktiskt min sås ;)

Breakfast ♥

KLockan skulle ringt klockan tio (jag vaknade som tur är av mig själv strax innan elva). Nu är min tidsplanering för dagen förstörd haha. Det är bara att planera om helt enkelt. Det är ju sista dagen av lovet, var nära på att skriva livet haha, och det är en massa saker som jag villl hinna med...♥
'
♥ Kl:11.30 Gå en lång och rask promenad, utan att halka och dö.
Kl:12.30 Städa mitt rum som ser ut som en katastrof...
Kl:14.00 Leta fram min religionsbok och plugga lite på förhöret till på fredag. 
Kl:15.00 Fixa käk, sen lunch. 
Kl:16.00 Kanske läsa en bok, länge sen. Eller kanske se ett avsnitt av OTH...?
Kl:17.00 Duscha, bli fräsch, fixa naglar m.m.
Kl:18.00 Hänga lite framför datorn eller tv:n -.-
Kl:19.00 Lägga fram morgondagens kläder och spara massa tid så att jag kan sova längre. 
♥....
♥....(Fri tid. Kommer antagligen ändå bli förseningar i planeringen hit och dit...) 
♥...
Kl:21.30 Sooooooooooooooova. Ett av mina nyårslöften var att börja gå och lägga mig i tid. Nu blir det en väldigt tvär omställning då jag inte gått och lagt mig tidigare än tolv de senaste veckorna. Men  om några dagar har jag nog vänt tillbaka på dygnet. Jag tänker också att sen när det blir ljusare på morgonen kan jag om jag nu går och lägger mig senast halv tio gå upp tidigare (typ sex) och hinna med en morgonpromenad innan skolan. Pang-bra!

julafton...


HELVETE ♥

(GAAAAAAH, detta skulle publicerats för massa timmar sedan...)
'
Åh. Blev så besviken över gymmet. För det första så såg det inte alls ut som trodde och det fanns heller inte möjlighet att köpa halvårskort. Jävla bajs. Jag vill inte ha ett årskort då jag börjar gymnasiet till hösten och då vill inte jag ha gymkort här ute. Då är det bättre att köpa gymkort någonstans i Göteborg. Eller om jag väljer Hulebäck så finns det ju gym i mölnlycke också, både SATS och Sportlife. Åh vad jag är beskiven! :(
'
Ska tröstäta popcorn nu och vara lite deppig ett tag. Morden i midsomer börjar ju om en kvart också. :) Har lite bilder från cuperna som varit i veckan. Here they come.
konstiga, fina systeryster!

Goodbye freedom ♥

Guttmorgning Sunshines!! Sovit gott? Det har jag och det lääänge. Massa timmar. Vaknade runt halv tolv. Har drömt massa roliga drömmar som har underhållit mig i sömnen också haha. Men jag kan inte beskriva dem för er tyvärr. Det blir liksom aldrig lika bra. Platt fall liksom.
'
Igår kväll blev väldigt chill. Men jag skippade filmen med de andra. Jag hängde vi datorn istället. Filmen som de andra såg på var någon sjukt deprimerande, mörk jävel som jag inte pallade. Iallafall. Lite senare på kvällen ringde en fin vän som behövde prata ut lite. Det kändes och känns bra att finnas där. Efter samtalet som jag tyvärr var tvungen att avbryta kröp jag ner hos Agnes och somnade.
'
Idag börjar ju som sagt nya livet. Det startas med en bra frukost och nu en lång promenad. Sen ska jag gå om Maddy och pocka upp henne på vägen hem. Vi ska mysa och dricka te. Innan dagen är slut måste jag hinna iväg till gymmet också. Jag och mami har ju som sagt pratat om att skaffa gymkort och varför inte starta på en gång? Så jaa, nu vet ni vad jag kommer att ha för mig resten av dagen. Imorgon är det måndag, det är också sista dagen av ett jäkligt gött lov. PÅ tisdag börjar helvetet.
Jag och fina systeryster!

8 januari 2011 ♥

Tjolahoppsanhejsan! Kom tillbaka från cupen för någon timma sedan. Som för övrigt gick helt ok. Vi gick vidare till kvartsfinal men där tog det stopp. Tråkigt men that's life haha. Det går liksom vidare. Ska ägna resten av kvällen framför tv med familjen. Imorgon börjar fanken nya livet.
Puss

Vinterlandskap

Hallåhallå! Snabb update här. Om cirkus en halvtimma ska vi rulla iväg till cupen. NERVÖS. Menmen. Det kommer gå pang, säger vi. Känner redan hur min mage börjar krångla...
'
Vi hörs ikväll. Jag vet inte när vi kommer hem eftersom jag inte vet om vi går vidare elr inte. Antagligen kommer vi hem ganska sent... ;) Puss!
Två bilder från häromdagen... Vinterlandskap.

På mitt sätt ♥

När vi kom hem gjorde jag tacos, fast på mitt sätt. Guacamole har en självklar plats i min taos. Ingen köttfärs utan quornfärs (lika gott om inte godare) och utan tortilla-bröd. Det går utan bröd haha. Jag är ett levande bevis. Tacos är faktiskt väldigt bra och nyttigt om skippar tortillan och tacokryddan= (innehåller mkt socker och annan skit). Litet tips till er som är som jag. Det vill säga ett litet gi- och nyttighetsfreak. Fast självklart unnar jag mig också onyttiga saker. Kanske lite väl ofta mohahah.
Puss på er!
NUM-NUM-NUM-NUM!!!

I'm getting tired of this, do you? I don't think so... ♥

God morgon! Sov till tolv idag. Skönt! Borde kanske börja vända tillbaka dygnet innan skolan men det är ett senare problem... ;) En annan sak som jag borde göra är att plugga so. Vi har ett religionsförhör samma vecka som vi börjar skolan. Mindre gött. Men som sagt. Ett senare problem. För det är fredag och lovet är inte slut. Idag ska jag och mamma hem till min fina moster och kusin för att fika och umgås! ♥
'
Btw, jag längtar som fan till Gymnasiet. Komma bort från allt. Börja om på nytt. Nya människor och utbyte av miljö. Kunna välja de man umgås med istället för att bara nöja sig med de som finns. Kunna hitta någon som är som jag, som har samma värderingar och åsikter. Det skulle vara så jäkla befriande att kunna ha ett vettigt samtal och diskussion med en person i ens egen ålder utan att bli kallad för "mamma", att man är så himla präktig eller bli utpekad som ett ufo... Jag är nog en av många som är före sin ålder. PÅ gott och ont. Det är fan inte lätt ska ni veta haha. Om jag inte hittar någon som jag kan få något utbyte av på gymnasiet vet jag fan inte vad jag gör alltså. Det är ju detta som jag har väntat på, att starta om från ruta ett. Tur att det inte är långt kvar...


Björnmuff.

Kör på en björnmuff idag. Jag gillar inte uttrycket "björnfitta". Men jag tycker däremot att det är väldigt fint med pälsmössa. Kan tyckas som dubbbelmoral då jag är vegeterian men det är svårt det där. Den är secondhand vilket betyder att den inte är en vara som kommer att produceras mer bara för att man köper den (fattar ni?). Att det är päls gör att den är väldigt hållbar, varm och mijlövänlig. Tyvärr så kan jag inte veta om djuret haft det bra elr inte. Det är bara något som jag kan hoppas och försöka intala mig själv att så är läget. Fuskpäls är väldigt miljöovänligt att producera plus att det inte är lika varmt. Som sagt, det är svårt att säga vad som är rätt och fel. Det handlar om tycke och smak, moral, tankar och livsstil.
Men visst är den fin??? :)

En flängande sväng... ♥

Hellohello! Vi är hemma en sväng nu mellan matcherna. Det var över fem timmar kvar tills nästa match och eftersom cupen befinner sig ynka 20 minuter hemifrån var det värt att åka hem. Vi har nu käkat och jag tänkte smälta maten i soffan framför ett avsnitt av OTH. Om cirkus en och en halv timma åker vi tillbaka till cupen. Där kommer vi nog vara fast fram till midnatt. (jaa, utdragen cup jag vet)
Några fräscha bilder från omklädningsrummet innan första matchen....
Suddig bild på Madde för att hon inte kunde sitta still....♥
Maddenombytt och redo för att entra planen... ;)

Fotboll!

*gäsp* God morgon *gäsp*. Klockan är sju och vafan gör jag uppe? Jo, det är såklart fotbollscup på g. Allt har minst en baksida. Fotbollscuppernas baksidor är att dem oftast börjar sjukt tidigt och att man (läs:jag) blir så jäkla nervös innan matcherna. Denna vecka har vi två cupper, en idag och en på lördag. Jag sa till tränaren att jag inte villl vara med på varken torsdag elr lördag. Idag slipper jag men dock inte på lördag... Men varför är då uppe haha. Jag måste såklart hänga med och supporta mitt team! ;D
'
Önska oss all lycka till!!! Ha en fin torsdag! (jag hoppas inte att ni är lika trötta som jag är)

Mål 2011!

Nu jävlar! Sundare och starkare tvåtusenelva here we come. Jag och mamma har nu under morgonen kikat på ett gym som ligger i närheten. Jag har länge känt att det skulle vara kul att börja gymma och nu när mamma även hakat på, varför vänta? Jag har klickat runt på deras (gymmets) hemsida och det verkar skitbra. Jätte fräscht och många olika träningsformer. Det finns både många olika maskiner m.m men också många gruppträningsprogram. Jag är sjukt sugen på att gå på typ BodyPump, BodyCombat, Core m.m. Hur kul?



PAIN ♥

Känner mig ganska mörbultad efter dagens träning. Var helt crazy ett tag. Först ramlade jag och fick ett brännmärke på knät samtidigt som jag ramlade in i en annan spelare knä med huvudet före och jag hörde då bara hur det krasade till i hela nacken och huvudet, härligt. Men inte nog med det. Någon minut efter denna incident fick jag en stenhård smäll på näsan (aj) och inte långt efter det kom även en hård spark på mitt knä (som jag nu har ett märke på). Sparken på mitt knä gjorde så jävla ont men jag bet i hop liksom. Kära vänner det är ännu inte slut på denna tragiska historia haha. Det som fick bägaren att rinna över var ett rövhårt skott på låret. Då fick jag nog, bröt ihop som en liten mus och gick av planen. Haha. Ajuste, får inte glömma att min stora skavsårsblåsa också sprack under träningens gång. Jävla bra till kuppen som är i helgen... Vilken toppträning!!! :D
Mitt knä. Lovar att det ser myyycket värre ut i verkligheten!!! Hoho ;)

Reeeekor...♥

Hallu-balluu!
Trevlig dag på stan med mami och systeryster. Vi var på både Världskulturmuseet och Rhösska museet. Av alla utställningar vi såg idag tycker jag nog bäst om Kimono fusion Världskulturmuseet! För tillfället är jag sjukt mätt. Har ätit masssssor av räkröra på grovt bröd + sallad. Så gott att det ej går att sluta käka ju!
Det fanns många väldigt vackra kimonos...




Texten ovan beskriver de två övre bilderna.


modern barn-kimono

ännu en modern barn-kimono

Nu gör ju bilderna inte utställningen rättvisa men ni får kanske en liten bild av hur det ser ut. Om ni tycker om manga, anime och andra japan-saker så ska ni absolut gå dit och kika!



mumma-kardemumma!


Trötter-bötter ♥

Usch och fy. Har inte sovit bra och fan va mycket det gör. Jag är så beroende av att min sömn är bra. Annars funkar jag helt enkelt inte. Idag ska jag, mami och syrran in och mysa på stan. Tror att vi ska besöka Rhösska museet men sen vet jag inte.
'
Just nu sitter jag i badrummet, som alltid när jag sminkar och gör mig i ordning.
Vackra små bilder inte sant? haha

ZODIAC

Hej!
Skön slappdag hemma med Madde och Agnes. Vi såg på filmen Zodiac. Den är baserad på en sann historia. En seriemördare som kallar sig för Zodiac. Bra skådisar och spännande film. Borde kanske se om den. Jag var inte så koncentrerad på att titta på filmen så jag hajjade inte allt som hände. Men vad jag förstod är att den är sevärd! ;)

Serie ♥

Fin liten bildserie på mig och sis. Hon och Maddy är nu här. (Madde kom upp till mig istället) Jag ska bara köra en turbo-dusch sen väntar film!
Haha, vadå mullvaden som ser ljuset?

Vockert!



2011 ♥

Morningcorning! Wohohohoooo, kan ni fatta att jag har sovit i cirkus tolv freaking timmar? Jag sover aldrig i tolv timmar. Det händer väldigt sällan iallafall och när det väl inträffar är jag oftast väldigt trött när jag vaknar. Men se där! Jag sitter här pigg som en mört. Ska bara slänga ner lite mat i magen men sen bär det av ner till Maddy för mysstund! :)
'
Btw, vilken dag är det idag? Måndag tror jag men det är lite klurigt att hålla koll på dagarna hit och dit under lovet. Idag börjar nya livet. Nytt år, ny vecka, nya chanser och möjligheter!
Önskar er en fin dag! köss!
old pic!



Morden i midsomer ♥

Japanen (mitt nya jajamen)!! Om en halvis börjar Morden i midsommer. Hoppas ingen av er missar!!!!


Trassel ♥

Hej tvåtusenelva hej! Jag och min kusin har kommit överens om att tvåtusenelva ska bli det bästa året hittills. Sounds good. Ni är med på den planen va? :) Mina egna personliga nyårslöften är bland annat att slappna av mer, sluta att vara nervös i onödan, sluta oroa mig för allting, ta dagen som den kommer samt bli mer positiv. Listan kan göras lång men jag väljer att sätta punkt där.
'
Min nyår. Den var kanoners. Jag firade den med min bror, kusin och deras vänner. Eller aa, jag har ju träffat dem sen innan men yeye. Vi åt först fyrarätters som min duktiga bror hade lagat. Allt var fantastiskt gott! Sen övergick det hela till mer party. Vid två någongång åkte jag, min bror och några andra vidare på efter-fest någonstans. Och när jag slutligen somnade på soffan hemma i min brors lägenhet var klockan närmare fem. Som sagt lyckad nyår! Men tyvärr inge bilder. Jag brukar ha kameran i högsta hugg men inte då. Har några usla kamerabilder men jag hittar inte min datorsladd så jag kan inte föra över bilderna. Ni får nöja er med en bild som jag snott från min kusses facebook!
Bella, Brosko Erik, moi och Alec!

RSS 2.0