Söndag och VUK ♥

Okej. Nu ska jag berätta lite om vad som pågår. Den här veckan deltar jag i något som heter Vänorternas ungdomskonferens. De länder som deltar är Finland, Norge, Tyskland, Danmark och Sverige. Från varje land kommer det några ungdomar som representerar landet i fråga. Vad konferensen går ut på är att lära känna och förstå varandra även om vi pratar olika språk. Vi är ju alla grannländer och vi borde veta mer om de länder som ligger oss närmare än vad vi idag gör. Vi kommer förutom att gå på studiebesök, äta på restauranger och se på musikal sitta i grupper och diskutera främlingsfientlighet och kulturell identitet. De ungdomar som kommer hit till Sverige bor hos oss svenskar. Jag har en sjuttonårig finländska som heter Susanna att ta hand om. :) Hon är väldigt gullig men kan varken så mycket svenska eller engelska så det är lite svårt med kommunikationen. Men det funkar ändå, vi får använda mycket kroppsspråk haha. Det kan ju ha med att hon är väldigt blyg att göra också. Det kommer nog bli bättre under veckans gång. :)
'
Idag har först alla läder haft presentationer, sen åt vi lunch och därefter gick vi alla på Liseberg. Det var helt perfekt väder och knappt några människor. Skitbra! Nu är både jag och Susanna helt slut. I morgon väntar ännu en lång dag med bland annat en seigtseeing över Göteborg. Jag tror även att vi är en några som ska gå på bio på eftermiddagen.
'
Ha det fint! Tyvärr kommer jag inte ha tid att blogga så mycket de här VUK- dagarna men jag slänger in något inlägg då och då. :)
Pussar!

Gårdagens!


hejkväll

Hallojsan!
'
Vilken lång dag det varit. Puh! Var hemma halv fem och var ashungrig. Åt mozzarellasallad m. guacamole - gött! Annars har jag bara slaggat framför datorn och inte fått något vettigt gjort alls. Ska därför ta mig i kragen och städa mitt rum och få lite plugg gjort.
'
Gårdagens kommer upp senare. I kväll ska jag ha en lugn och skön hemmakväll. Har sovit så himla få timmar de senaste dygnen så det ska bli underbart att sova.
'
Ha det fint så länge. Puss!
Snyggingar från klassen!

FREEDAG!

Det är underbart att skriva God morgon fredag. Min helg kommer dock inte bestå av vila och lugna puckar eftersom VUK-veckan början imorgon. Då kommer det en finska som ska bo hos mig den kommande veckan som också är med i VUK. Lovar att berätta och förklara vad det är för något konstigt lite senare idag.
'
Idag är iallafall en vanlig fredagsskoldag och dessvärre den värsta. Men det ska nog gå ändå. Lite slit och gnat är bra för själen?!?!
'
Nu ska jag kila. Ha underbar fredag så hörs vi om några timmar.

jahapp

Vet inte vad som hände men jag la mig i sängen, slocknade och vaknade två timmar senare. Har sen dess pluggat matte. Jag fastnar dock hela tiden och jag blir så jävla frustrerad när jag inte förstår lösningen på talen. Har fotat dagens outfit men den får komma upp imorgon istället. Har lite mingelpics från gårdagens insparksfest i mobilen också men de har inte laddats in i datorn ännu.
'
Men jag busade till det och snodde en bild från facebook på mig och Maddebabe som ni kan smaka på så länge!
Puss och godnatt!

Torsdag

Idag finns bara ett ord som kan summera dagen som väntas skall - förjävlig. Det lät positivt huh? ;) Nemen, jag var ju på Hulebäcks insparksfest igår som även den hölls på Parken. Jag har väl sovit en sisådär fem timmar och är fit for fight för en lång dag med naturkunskap, historia m.m. Dessutom ska jag på ett möte - Ungdomsforum heter det. Det är skitkul egentligen. Vi ungdomar sitter och diskuterar med politikerna i kommunen om olika frågor och förslag som gäller kommunen. Ikväll gäller det bara massa plugg då jag har missat ganska många lektioner det sista...
'
Måste rusa! Ha en fin dag alla!!

Tisdag

Hellohello i stugan din!
hoppas ni alla haft en god natts sömn och att ni är mer än redo att entra denna härliga tisdag (hej-signe-som-inte-alls-är-överpositiv-och-check). Vädret är bajs, var nära att skriva najs men ändrade illa kvickt, regnet öser och himlen är grå. Kuuul. Hade velat stanna i sängen under det varma, välkomnande täcket, läst en bok och vilat. Men ickepickepäronpung. Först väntar en låång spanska-lektion och därefter ska vi åka på en "utflykt" med naturkunskapen till ett skogsområde, där ska alla få berätta om ett träd som vi fått i läxa. Jag ska berätta om skogslinden?!? Satt uppe sent igår och gjorde klart presentationen. Det var dock inte så lätt då det knappt fanns information om hur trädet ser ut. Okej, det fanns info om hur trädet ser ut men ni fattar grejen. Ont om fakta helt enkelt. Aja, det blir nog bra. Jag får se till att ordbajsa ordentligt bara.
'
Kommer vara hemma tidigast sex ikväll. YEAYYY! Då väntar ännu mera plugg. Älskar skolan och älskar mitt liv.
'
Puss och hej!
Den här synen känns väldigt avlägsen just nu...

Bohemian

Har inte kunnat ladda upp dagens förrän nu då bilderna inte velats importeras till iPhoto av någon konstig anledning.

Monday

Kom precis hem från skolan. Är dödstrött men ändå inte. Om tio minuter börjar träningen. YES!
'
Återkommer senare med en dagens!

Vägen

Nu trotsar jag regnet och går ut på en promenad ändå. Har suttit inne hela dagen och jag behöver verkligen en nypa frisk luft. Därefter - back to work (läxor).
'
Den här vägen går jag nästan varje dag till och från bussen för er som vill veta haha.
Häromdagen var det översvämning. Det var bara till o klättra, eller som göra som jag gjorde - skutta över.

Valet

I ruskiga dagar som dessa är det perfekt att dra på sig polotröjan. Snyggt och bekvämt!

Söndag ♥

I vanliga fall tycker inte jag att det är särskilt kul att plugga. Men lite lättare är det allt när man trivs på sin arbetsplats.

DAGENS


Ut o rör på raj

Ut på promenad med dessa korvar...

Love

Hejsanhejsan!
Vill börja med att tacka min fina vänner som förgyllde kvällen igår. Tycker om er så himla mycket! Maten, eller pizzan, blev smaskens även om bottnen blev lite halvstadig haha. Och choklatårtan smakade inte sämre den må jag säga. Emma och Frida åkte hem framåt midnatt men då laddade jag, Madde och Lovisa godis- och chipsskålen och bänkade oss framför kvällens idolavsnitt på tv4play. Vi kopplade in datorn till tv:n så att vi slapp trängas framför en liten datorskärm.
'
Till frukost bakade vi scones som blev grymt goda! Det var ett recept från Leila som jag definitivt kommer använda nästa gång det vankas scones. Dock hoppade jag konstigheten med att lägga i socker som det stod i receptet. Socker i scones?
'
Dagens planer är inget mindre än att Erik och Signe kommer på besök och att jag ska försöka pallra mig ut på en joggingrunda.
'
Puss på lördagen och er!

Girls night home

Hallojsan fredag!! Vilket fantastiskt väder det är! Knappt jag trodde mina ögon när jag klev ut och möttes av en blå himmel och strålande solstrålar. Att det är kallt i luften gör inget så länge det är klart och fint väder!
'
Ikväll kommer tjejerna hit och det ska bli riktigt mysigt. Jag ska snart sätta en pizzadeg så att den är färdigjäst när gästerna kommer. På kvällens meny står det nämligen klassisk pizza med soltorkade tomater, mozarella och pesto. Till efterrätt en kladdig och mastig chokladtårta med vispad gräddfil och sockerrörda havtorn. Chips och godis är till senare ikväll haha.
'
Nu ska jag kila och städa klart mitt rum. Borde bjuda hem människor oftare, då hade mitt rum varit mycket mer städat.
'
Ha en fin fredag!
förlåt för ännu en kass cam-bild. har inget minneskort till kameran för tillfället...

No feelings

Tjenixen!
Kom nyss hem. Halv ansiktet är avdommnat, kan inte prata eller använda munnen och har en stor mysig bommulstuss som hindrar blodflödet där två av mina tänder en gång suttit. Damn va obehagligt det är att dra tänder. Mina satt som berget och tandläkaren frågade ifall jag tuggade mycket tuggummi och medgav att mina tänder satt lite stabilare än vanligt. Han drog och lirkade, lirkade och drog. Jag vet inte hur många minuter han höll på men tillslut ploppade de ut. Nästa vecka ryker två tänder till. Uhuhuh.
'
Idag har jag massa saker som ska fixas. Bland annat plugg, städa mitt rum och handla mat inför morgondagen. Imorgon vankas det nämligen tjejmiddag haha. Har dock inte bestämt mig om vad jag ska laga till för smaskigt. Vet ännu inte hur många vi blir heller... Aja, det löser saj! :)
'
Pusstuss
mina gaddar... nazty eller vad haha?

black and yellow

Godmorgon!
Torsdag, torsdag, torsdag. Är såhär det kommer vara varje vecka med dig? Att jag varje dag får gå upp tidigare än tuppen o äta frukost alldeles ensam o sedan stressa som en gnu till bussen? Torsdag, torsdag, torsdag.
'
Idag har jag på mig ett par hyfsta nya bralls, de är senapsgula i jätteskönt material. Tror kanske att jag visat dem till och med? Aja, slänger upp en bild ändå.
Ha en fin dag! Pussen!

wednesday

Hade sovmorgon imorse och behövde inte gå upp förrän strax efter nio. SKÖNT. I skolan hade jag bara två lektioner, gympalektionen var jag tvungen att hoppa då jag inte hade hunnit hem till match-samlingen annars. Det blev i och för sig stressigt ändå men jag hann iallafall haha. Vi spelade mot Olsfors, en väldigt viktig match som avgjorde ifall vi kan kvala upp till division tre eller inte. Oooch eftersooom vi VANN så är nu oddsen att det blir kvalmatch mycket stora! :D Det var en grismatch då varje snesteg kunde vara avgörande. Vi hade många målchanser och skulle kanske vunnit med mer än ett mål men det var inte så att Olsfors var inte slöa, vi kunde aldrig slapna av utan det var fullt ös matchen igenom. Ännu en underbar vinst! Alltid lika skönt att komma hem efter att man slitit 90 minuter och känna att det var så jävla värt det.
'
Nu ska jag plugga en stund men sen väntar sängen. Har tyvärr ingen sovmorgon utan det blir en tidig tidig buss. Uuuh... Och NEJ! Vet ni vad jag kom på? Jag ska dra två tänder imorgon. Whaaaa. :'O
'
God natt och dröm vackra drömmar, mina kommer antagligen handla om en skräckupplevelser hos tandläkaren...

Bambi

Nytt tillskott min djurpark. En underbar liten porslinsfigur föreställande ett rådjur.
Bambi-buuu

This is what I'm made of

'
Det är onsdag och dags för ännu en härlig skoldag. Ser nu att jag har bajsbråttom så jag måste rusa!
Pussen!

Det går framåt

Nu är snart plugghörnan redo att användas. Blandade känslor måst jag medge haha.
Fortfarande lite kallt åså. Ska bland annat få upp en anslagstavla så snart som möjligt!

Dagens...

Coolt med luva haha. Eller vad säger du Cenila? ;)
'
Hood: lager 157
Linne: h&m
Halsband: glitter

Tisdag

Godmorgon. Blev inte mycket till bloggning igår inte. Efter skolan så tog jag och systern tåget hem, gick sedan hem i det pissiga vädret, vi kom hem tjugo minuter innan fotbollsträningen började och vi var tvungna att äta emellan. Stress. Det var nog den värsta träningen någonsin. Fyfan vilket väder?!?! Jag börjar bli riktigt jävla less på detta skit väder och regnet som bara öser ner. Det är fan inte kul någonstans. Gah!
'
Idag händer inte så mycket. Har endast en lektion och efter den ska jag antagligen luncha med brodern min. Det är väl de enda planerna jag har för dagen. Jag måste få igång motivationen till att plugg även om det känns förjävla tungt. Lika bra att hänga med från början. Det kommer annars bli tufft att ta igen vid senare tillfällen, uppförsbackar gillar vi inte.
'
Trots detta livsgnist-utsugande vädret önskar jag er en härlig dag!!
Pussen!

Monday

Hej ny vecka!
Måndag - ny vecka och nya tag. Men först tänkte jag återberätta lite om helgen och dess händelser. I lördags degade jag i soffan större delen av dagen men på kvällen mötte jag upp Olliver, Filippa och Maria på filmmys. I går spelade jag match. En jävligt viktig match mot ett lag som låg tvåa medan vi låg trea. Nu är det däremot ändringar i ställning - vi ligger numera tvåa medan det andra laget trillade ner till tredje plats då vi slet som djur och vann med 2-1. Underbar seger! Nu är det bara två tuffa matcher kvar innan vi vet om vi tar kvalplatsen eller inte. På ondsag spelar vi derby, hemma, mot Olsfors. Det kan bli en rysare...
'
Jaja, det var nog allt från mig för tillfället. Vädret ser ut att bli finfint och skoldagen ser ut att bli ganska lugn. Skön måndag helt enkelt. Kommer bara bli lite stressigt att hinna hem till träningen... Men det löser saj (sa han som sket i Valhallabadet... höhö).
'
Ehm ja... Ni får ha dundermåndag så höres vi lateros!!

lördag

Hallå där i bärskogen!
Jag har en så underbart lördag förstår ni. Jag sitter i soffan, med filten virad runt mig, musiken är på och jag håller på att titta igenom alla bilder jag har på den här datorn. Shit vilka känslor som bubblar upp... Lite ångest, glädje och mycket kärlek blandat med sorg för att inget av det som varit kommer någonsin komma tillbaka.
'
Jag ska fortsätta med att njuta av att inte göra någonting. Sen ska jag göra upp en plan för resten av dagen. Hoppas nu har en mysig lördag ni med!
Kärlek
Saknar min kristall

Transmuterad samtid

Go'kväll!
Efter en lång och intensiv dag är jag nu hemma, avsminkad, mysbyxan är på och jag har installerat mig i soffan och lagt filten runt kroppen.
'
Skolan var lång. Lektionerna tycktes vara längre än vanligt. Det var antagligen pga av att jag sovit för lite och att tröttheten då tog över. Efter skolan hängde jag med Cenila en stund, vi kikade på gamla idol-avsnitt och åt gifflar hihi. Sedan gick jag hem till Erik och åt grekisk sallad. Därefter mötte vi upp Dennis och hans kompis och gick vidare till vernissaget. Agnes är ju med i en konstutställning på konstepidemin och idag vankades det alltså vernissage där. En mycket fin utsällning med temat - Transmuterad samtid. Gå dit och kika vettja!
'
Nu ska jag fortsätta min myskväll en stund men jag kommer antagligen snart att däcka haha. Så nedrans trött. Imorgon har jag en heelt fri och oplanerad dag att se fram emot. FANTASTISKT. Ska försöka hinna med en promenad och lite lite plugg men utöver det är det tomt schema!
'
Puss och godatt!
Konstnären själv!
Mm, vem är trollet tro haha
Fjärilsfiskar
popcornkaos
smygsuparn Erik...

Park

Gomorron!
Hur är allt med er? Jag hoppas det är kanon. Det är ju fredag så vad kan kännas dåligt?
'
Insparksfesten var grym! Så jäkla kul hade vi. Dansadansadansadansa! Vi var ju på Parken som är ett uteställe på avenyn, de hade öppnat båda våningarna. På nedervåningar var det så sjuukt varmt. Helt galet. Såå mycket folk och alla bara dansade. Asbra. Vi var kvar sist av alla (haha?!) och kvällen avslutades med BK och en promenad hem till Linné genom natten.
'
Igår var det fotbollsturnering för alla ettor men jag valde att inte vara med. Hade ingen lust, brukar alltid bli så jäkla nervös och få ångest inför sådana grejor. Ångar mig lite nu i efterhand men aja. Det var kul att heja på! :)
'
Idag har jag inga planer mer än att min syster har Vernissage som jag ska gå på. Därefter vet jag inte. Kanske blir en lugn hemmakväll eller något...
'
Puss och kram!
BK!
Haha söte!!

Lill-lördag-onsdag....

Tjenamossen!
Allt fint med er? Idag är det onsdag men kan också betyda lill-lördag. Ikväll är det ju, som jag nämnt tidigare, insparksfest på Parken för alla ettor på Hvitfeldtska. Jag och några andra ska träffas innan och göra i ordning oss och köra lite förfest. Det kommer bli en brutal kväll helt klart!
'
Nu börjar jag, som vanligt, får bråttom men det blir kanske en update när jag kommer hem från skolan. Eller jag kommer inte åka hem emellan utan jag kommer stanna kvar i stan. Men jag får väl helt enkelt ragga upp en dator någonstans. Borde inte vara några problem! :)
'
Pussar!
från överasskningskalset förra fredagen!

deal with it

Hejhopp!
What ey dej what ey dej. Har gått runt i en bubbla hela dagen. Ögonen har varit tunga som bly och hjärnan har inte samarbetat för fem öre. Trots bubblan tog jag, Alexia och Astrid en tripp på stan. Jag och Alexia gick också svängen om Vasagrillen och käkade varsin falafelrulle. Mumsfillibabsen! Tyvärr blev det inga köp idag vilket betyder att jag inte vad jag ska ha på mig imorgon på Hvitfeldtskas insparksfest. Det känns stabilt.
'
Nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen och myser med min sjukling till syster. Stackarn har åkt på en feberfläkt. Det blir nog en kanna te om en stund. Ajuste... Har en del plugg att deala med också.
Puss så länge

Tisdag?

Hej tisdag!! Det kändes helt ovant att titta ut genom fönstret och att för en gångs skull inte mötas av ett smattrande regnfall. Att himlen är blå skulle vara att överdriva men att den är grå/vit är lite mer sanningsenlig. Låt oss hoppas på att regnuppehållet håller i sig!
'
Haha. Jag har haft en så konstigt natt. Drömt massa skumt och vaknat några gånger. Känner mig ändå hyfsat utvilad så det är lugnt. Dessutom har jag bara två lektioner idag (gööööttt). Idag ska jag städa på mitt rum och plugga - duktigt och ambitiöst värre! Dock saker som måste göras... Dammråttorna växer sig stora och starka och läxhögen blir högre och högre. Det är lika bra att få det ur världen.
'
Vi hörs när jag kommer hem. Kanske slår till på en dagens outfit också!
(lite bilder från skolan o my classmates)

babyangel

Vill bara sova men måste skriva klart svenska-arbetet. Fml. Har dessutom grov magknip. Kan det bero på alla godbitar som slunkit ner idag tro?
'
Kan iallfall passa på att visa er min fina nyckelring som jag köpt på missjuniversum.se. Helt underbar webshop!!
Så himla gullig, söt och onödig.

äkta kärlek

Låter bilderna tala sitt egna språk om hur jag och Madde spenderat vår söndag.

Så jävla vacker.

Finns inga ord.

Söndags(ångest)

I fredags hade vi överraskningsfest för min systers pojkvän Johan och han kompis Jonas. De blev lurade att åka till järntorget för att träffa upp några andra vänner, men väl där väntade ingen på dem. Istället fick de ett sms att hämta ut ett kuvert på 7-eleven och därefter följa instruktionerna. Vi hade blåst upp massa ballonger, serpentiner hängde i takbjälkarna, jag och Tess slängde ihop marängtårtor, godis- och chipsskålarna var fyllda. När alla förberedelser var klara var det bara att vänta på att födelsedagsbarnen skulle hitta fram... "Kalaset" blev jättelyckat o Johan o Jonas hade båda blivit grundlurade.
'
Igår spelade vi en jäkligt tuff match där resultatet tillslut blev 4-2 till oss. På kvällen vankades det fest hemma hos Oliver. Trevligt trevligt. Blev jäkligt trött ett tag så tog en lite tuppis i Olivers säng samtidigt som jag pratade med Agnes i fonen. När jag reste mig upp igen och gick ut hade hans mamma kommit hem så alla skulle gå hem. Gick först in på toan för att kissa men upptäckte till min stooora förtjusning att någon redan inventerat den genom att spy över hela skiten. Mysigt värre. Tog därefter på mig skorna och vandrade sedan helt ensam hem i mörkret.
'
Idag ska jag göra lite allt möjligt haha. Om en stund ska jag möta Madde, vi ska söndagsfika, jag ska samtidigt passa på att hämta min moppe som jag ställde hos Oliver igår. Andra saker som jag ska göra idag är bla.a att skruva upp mina nya lampplafonder som kommit (wiiee!!), skriva ett arbete i svenska, städa mitt rum samt förbereda mig psykiskt inför kommande skolvecka.
ser ni ormen i vattnet?

FREEDAGG!

Godmorgongodmorgon fredagen är här och vad kan då gå fel? Ingenting.
'
Är lite trött då jag somnade något försent igårkväll men jag ska nog överleva dagen trots allt. Slutar halv tre så det är gött!
'
Har apbråttom så jag hinner inte skriva mer men ni får ha en awesome dag allihopa så hörs vi!!
Jag och min tjej!!

Kilepila!

Hej igen, idag har verkligen vädret släppt alla hämningar och gått helt wild and crazy Regn, solsken, blå himmel, mörka moln - allt i ett paket. Min dag har flytit på bra, även om skolan var riktigt seg i slutet. Ingvar... I'm just saying -.-
'
Anyways. Sak kila ut på en promenad nu faktiskt. Emma hörde av sig och frågade ifall jag var sugen och hur säger man nej till ett sådant erbjudande??!? Najnaj. Det går icke.
'
Men puss så länge hörreni!

Torsdag

Go'mörra!
Allt bra med er? Med mig är det fint, sitter ensam i syrrans lägenhet och ska snart vandra ner mot vagnen. Första ska jag dra något drag elr två med mascara borsten bara. Egentligen skulle jag börja åtta idag men vår första lektion var inställd så jag fick lite extra sovmörra. Gött! Slutar ganska sent idag och måste plugga ikväll. Lika bra att få det gjort.
'
ha en fin dag!

RSS 2.0