Så fint.

Steget - Baby baby baby

Typ gott.

Mmmmm, Signe♥choklad. Mumsar mörk choklad med rostade mandelflarn i. Fruktansvärt gott. Behövde något som piggade upp lite i regnrusket. När jag kom hem somnade jag av ren utmattning. Tror att jag sov i nästan en timma. Varför är jag så sjukt trött HELA tiden? Helt seriöst. Jag har verkligen aldrig varit i en sådan här lång trött-period förut. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover eller vad jag äter. Jag är trött ändå. Min inställning till skolan blir dessutom bara sämre och sämre. Jag förfaller. Snart kommer jag bara vara en liten skräphög redo att källsorteras.
'
Kärlek till er iallafall. Snart är det lov. Håll ut!
Så länge kan ni ju göra som jag, trösta er med choklad...

Torsdag.........

Tjenaretjenare!
Sitter i datasalen och jobbar med temaarbetet - Hållbar utveckling. Det går väl sisådär... Tycker att det är svårt att jobba i skolan. Brukar alltid sluta med att jag sitter och gör allt hemma istället. Finner ingen ro eller motivation till att jobba i skolan. Iallafall inte när det gäller uppsatser m.m. Räkna matte åså är nemas problemas, förutom att jag får spänningshuvudvärk som kan vara lite jobbig, alltid är det något hoho.

Idag ska jag inte göra mycket mer än att få så mycket plugg ur världen som möjligt. Det vore ett stort plus ifall jag även hann med att börja rensa ut resterande saker ur mitt rum. Så att vi så snart som möjligt kan börja flytta in de "nya" möblerna. Jag ska inte ha kvar min gamla säng utan jag ska sno min syster jättegamla sängram i typ stål med guldknoppar. Förstår ni påt ungefär hur jag menar? ;)

Ehm. Jag ska kanske koncentrera mig lite här nu. Höres laterskater!

Silent my song


London...

... ska vi inte åka till. Tyvärr. Däremot var min syster där förra veckan och kom hem till mig med det här underbara halsbandet. Jag hade även skickat med en beställning på Converse så nu har jag ett par nya, fina, låga svarta sådana...

Fram och tillbaka

Hejhopp! Det var bara fram och tillbaka från skolan för min del. Det funkar inte att gå i skolan med förkylning. Inget blir gjort och allt känns piss. Jag och pappa har nu druckit en kopp te, om fem minuter ska vi till skolan för mitt utvecklingsamtal. Sen blir det nedbäddning i sängen med datorn och plugg. Gott.

Traktorer...

God morgon! Idag har vi nationella prov i fysik (labb). Det är sådär bra för jag är så fruktansvärt trött och förkyld. Nästan bakis-feeling - inget att leka med. Och framförallt inte fysiklabb på detta. Men omotiverad som jag blivit skiter jag it. Det är ett nationellt prov och det får gå som det går. Förhoppningsvis sänker inte Sten-Åke mitt betyg även om jag failar totalt.
'
Nu ska jag snart rulla ner mot skolan. Vill.Inte. Slutar någongång vid tre, hörs då.
Pusss!
Varför ljuga? Kära vänner, det är såhär man ser ut när man mår som att en traktor har kört över en och sedan backat långsamt tillbaka för att sedan köra över en igen.

Galet

Jag är så trött att jag det är med nöp och näppe jag klarar av att klicka på tangenterna. Dagen har varit helt crazy och så lärorik. Det har varit en erfarenhet som jag alltid kommer att minnas. Kul har jag haft också. Men jävlar va läskigt det är att stå där helt ensam framför kameran med människor som står runtomkring dig och så ska du samtidigt posa och se bra ut. En hel jävla vetenskap ska ni veta.
'
När de färdiga bilderna kommer vet jag inte. Men ni lär ju få veta. ;)
'
Det jag ska göra nu är att sova. Känner mig som sprängd i tusen bitar som sedan spridits ut på olika platser på jorden. Min energireserv är på noll och mina ögon känns tunga som bly. Imorgon har jag nationellt prov i fysik så det är nog ett smart drag att hoppa i säng. Okej. Alla vet nog att jag inte kommer att "hoppa" i säng, snarare släpa mina kroppsdelar till sängen och sedan falla ihop i en hög.
'
Jaja. Puss på dagen och puss till er!

?

Hallo igen! Packar just nu väskan med sovsaker och annat eftersom jag ska sova hos Agnes, min syster, inatt. Jag ska vara vid en salong klockan åtta imorgonbitti för hår och smink och Agnes bor inte så långt därifrån, därför passar det utmärkt för min del att sova där. Annars måste jag gå tidigare än tidigast och sedan sitta på en buss i en timma. Nej tack.
'
Anyways. Vi hörs antagligen inte imorgon då jag är upptagen större delen av dagen. Jag vet inte när det slutar eller när vi är klara. Vad händer? Så känner jag i detta nu.
'
Ta hand om er! Kössss!!!

Never let me go.

Snabeldjur! Mådde ännu värre efter en stund i skolan, så jag gick hem igen. Detta kommer verkligen inte i rätt tidpunkt. Imorgon ska jag plåtas och det är min första plåtning genom Modellink, vilket är min agentur. Jag är en så länge lite för kort men förhoppningsvis växer jag några centimeter till. Man ska vara runt 173-174 cm och över, men det är mer för typ catwalk åså. När det är plåtning för kataloger och liknande är längden inte riktigt lika viktig. Jag har inte plåtat många gånger förut. Bilderna jag visade imorse är ju från i somras då jag var modell för en fotograf som heter Kristian. Kommer ni ihåg? Men det är egentligen den enda "proffessionella" plåtningen som jag gjort, tills nu då.
'
Jag har vetat om detta i kanske tre veckor nu men har än så länge inte känt mig överdrivet nervös. Fast jag känner att det börjar dra ihop sig och då kommer även pirret i magen fram. Just nu känner jag att jag får ta det som det kommer. Det finns inget jag kan göra annat än att vara mig själv och göra mitt bästa. Det är trots allt första gången och det är mer en rolig erfarenhet. Jag måste tänka positivt och trycka bort alla negativa tankar. Då kommer det gå bra. Så tjao, nu vet ni. Ett annat plus är att jag är ledig från skolan imorgon också. Känns extrabra.
'
I ögonblicket som jag just nu skriver ligger jag under duntäcket och tycker synd om mig själv. Ska precis sätta på en film som jag har fina förhoppningar på. Never let me go heter den och är nyss utkommen på bio.


Måndag.

Hej på er! :) Att det kom så jäkla mycket snö igår är jäkligt deprimerande. Men det ser samtidigt ut att bli ganska fint väder och då kan vi hoppas på att skiten smälter bort.
'
Hur som helst så är jag förkyld igen. Igentäppt och både lukt- och smaksinne är kaputt. Roligt. Fast egentligen är det inte så farligt. Det som är mest påfrestande är den här tunga dimman som hänger över en när man är förkyld. Man känner sig konstant trött och glåmig och inget är kul. Men vafan. Jag ska ha kul idag ändå. Och imorgon. Då händer det grejer så då måste jag vara frisk!
'
Berättar mer om vad som händer imorgon lite senare. Så länge får ni ha en fin dag, var ni än befinner er.
Ledtrådar...

What the hell.

Har målat i flera timmar nu. Fan va trött man blir i armar och rygg alltså! Det är ändå trots allt värt smärtan för nu är alla väggar färdigmålade. Bara lister o skit kvar. Puh! Har precis avnjutit den godaste broccolipajen som existerat! Om det är något min mamma är bra på är det fan att göra broccolipaj. Haha, alla är vi bra på något liksom... :)
'
Btw, det snöar ute. Stora, äckilga, tunga snöflingor. Många är de också. Fan.

Söndag... ♥

Morsning-korsning!
Vaknade strax efter sju och åt frukost. Sen gick jag och hjälpte Erik som redan börjat slipa och måla i rummet. Nu har färgen fått torka och jag ska därför snart kila ner för att måla ett andra lager. Nu är hela rummet vitt! Jag vill bara få ut all bröte och in med möbler. Sen börjar det som jag längtat efter, inredningen. Det ska bli så jäkla kul. Men som sagt. Det måste få ta sin tid. Annars blir det inte bra.
'
Jag har, för ovanlighetens skull, en ganska hektisk söndag. Först ska jag måla klart, sen ska jag hem till Helena och vaxa benen, därefter har jag en stor bunt med läxor som ligger och puttrar. Den kommande veckan kommer bli kaotisk och jag vill börja förbereda saker för att förhindra stress och panik så långt det går. Ja, jag vet. Jag låter som ett psykfall.

så går det

Jahapp! Om en kvart ska vi samlas till match. Är jag taggad? Nej. Vill jag spela fotboll? Nej. Ska jag spela ändå? Ja.
'
Fred ut!
'
Undrar hur lång tid det är kvar till vi börjar spela på gräs igen...?

Project Snigles rum.

Sådär! Halva rummet är nu målat en gång och jag och Erik har precis unnat oss en god lunch efter vårt hårda slit. Hoho. (Jättejobbigt att måla ju...) ;)
'
Här kommer lite före och efterbilder och på hur rummet ser ut just nu.
Före
Efter


Detta är efter ett lager. Vi ska måla två lager. Alla lister, inklusive fönsternas ska målas vita...



Fina brosko

In action


Vitt

Goodmorning!!!
En snabb update från mig här innan jag och Erik börjar stryka färg på mitt rums väggar. Gårdagen började som mycket stressig med slutade som mycket lugn och trevlig. När jag kom hem från skolan var det att snabt som f*n slänga i sig lite wook. För Anna (Nora och Toves mamma) skulle köra in till stan vid halv fyra, jag var hemma tjugo över tre lite drygt, och jag kände att det skulle gå snabbare och bli lättare att åka bil än att ta bussen.
'
Annars brukar jag alltid föredra buss eller tåg. Gillar egentligen inte att åka bil. Men nu hade jag ett litet ärende i stan och jag ville bara in så snabbt som möjligt och köpa det jag skulle och sen hem direkt därefter. Väl hemma började jag och Nora baka våfflor, (göra våfflor? vad säger man haha?), till oss alla. Till oss alla betyder Noras familj och jag. Men som jag redan berättat har våra familjer bott i och delat på detta hus i många många år så gränserna mellan våra familjer är inte så tydliga, mer utsuddade. Haha!
'
Efter sisådär en timmas våffelstek, finns massa varianter man kan använda ju ^^, dukade vi fram ett gottigootttgottbord av grädde, bär, sylt, keso, nötter och såklart våfflor. Det var gott. ;)
'
Därefter tittade jag, Nora och Anna på en film som gick på tv. Den hette "den perfekta stormen". Lite halvamerikanskt blaskig men stundtals lite fin. Ni kan ju söka på om ni vill läsa mer! ;)
'
What's up annars? Vädret är superfint och jag hade kanske hellre gått på en lång promenad istället för att spela match om några timmar men aja livet är som det. Finns ju de som har det sämre... Det som dock står som nummer ett på listan är dock att måla rummet. Vitt vitt vitt.

Plock och sådant...


DAYENS ♥

Risig och dålig dagens. Men alltid något ;)
lägg märkte till min stressfläck... Nice.
Blus: Indiska

Yeyaa

Hejsvej i lingonskogen!
Bra dag! Jag har varit pigg idag, det gör så jäkla stor skillnad på hur man mår om man sover mer. Jag känner att jag kunnat koncentrera mig mycket bättre på lektionerna och jag har varit gladare rent allmänt. Vi har i och för sig haft världen slappaste dag haha. Men ändå.
'
Om en halvtimma ska jag och Tove ut på powerwalk. Sen ska jag plugga. Ikväll kommer kanske Erik hit. Då ska kanske vi fixa så att vi kan börja måla imorgon. Ska försöka bli klar innan helgen är slut! Wieee, så kul det är att allt kommer igång nu!! Jag vet ju att det kommer ta tid innan allt blir helt färdigt men när vi väl målat om kan jag ju börja flytta in möbler åså sakta men säkert... :)
'
Peace
Haha!

Happy!!!

Godmorning darlings!
Shit vad värt det är att somna i tid och sova 8h eller mer. Jag känner mig nästan som en ny människa!! ;D Himlen är blå och solen skiner vilket inte gör saken sämre precis. Åh. Vad härligt allt känns idag. Det var länge sedan som jag vaknade upp på ett såhär glatt humör! :)
'
Jag tror jag tar pärlan idag till skolan. Måste komma in i körrutinerna igen.
Pusssss!!!

Honey, wait...

Ujujuj. Efter träningen brummade jag hem och hoppade snabbt in i duschen. Nu sitter jag och återhämtar mig med oliver och mandlar. Mmmm. Salt och gott. För mycket salt tyvärr inte särkilt bra och nyttigt men någon oliv och mandel eller två skadar inte! :)
'
Ska snart ta tag i spanskaglosorna sen tror jag faktiskt att sängen blir hållplatsen därefter. Skönt med en lång natts sömn...
'
Har ni haft en fin dag trots blåsten? :)

Pärlan min!

Datorn har varit ockuperad hela dagen utav pappa som behövde den till jobb. Jättekul. Fast egentligen var det kanske bra. För nu har jag pluggat religion. Inte färdig ännu men det är ändå en början... Om en kvart ska jag iväg och träna. Inte motiverad ett dyft. Faktiskt så opepp jag kan bli. Men det är bara att göra det. Finns inga andra alternativ!
'
Tog förresten årets första runda med pärlan idag (min moppe). Kändes nästan lite nervöst hoho, som första gången typ. Men det gick bra och pärlan var så duktig och startade på första försöket! :) Nu ska hon bara iväg på besiktning, sen är det full fart på vägarna!
'
Köss på nosen!
Åh! Verkligen dålig bild men min fina pärla står där bakom allt buskage till vänster!!!

Rise up!

Jag har halvdag idag. Räddare i nöden typ. Jag behöver panikplugga musik och mitt rum ser ut som ett helvete. Inte bara på grund av att det just nu renoveras utan p.g.a. av alla mina saker som ligger huller om buller.
'
Idag startar jag dagen med keso, hallon&blåbär, mandlar och te. :)
kameran dog precis när jag skulle fota så det är en risig bild tagen med photobooth.

Elefant

Inte många inlägg från mig idag. Alla datorer har varit på vift så jag har inte haft någon möjlighet till att blogg plus att det ibland kan vara bra med en paus från datorn. Inte för att jag fått så mycket annat vettigt gjort men ändå... Jag har gått på en långpromenad och pluggat lite. Vet ni? Jag har faktiskt också läst tidningen. Brukar inte ha tid (prioritera) att läsa tidningen men nu när det ändå inte fanns någon dator att roa sig med kunde jag väl lika gärna bläddra lite i GP:n liksom... :)
'
Idag fick vi våra klasströjor. Jättetjusiga blev de. Jag tycker dock att texten är lite töntig men wtf... Fina ändå!
"Fem IG är fler än fyra MVG!"

Here comes the sun...

Tjolahoppsansa!
Från och med idag kommer dagarna bli allt längre och ljusare. Det bör vi alla fira tycker jag. Det behöver inte vara så stort, utan något litet. Jag tror jag ska fira genom att demonstrativt  ha på mig min nya skinnjacka. Om det nu är att fira. Men som jag sa, det behöver ju inte vara något stort eller speciellt.
'
Peace!
från i lördags...

Yepp. ♥

Godissskvällis!
Vilken lång dag det varit. Fast den har samtidigt gått fort. En lång och snabb dag om vi sammanslår resultatet...
'
Jag och pappa gick på promenad förut. Vi pratade om lite allt möjligt. Bland annat om gymnasiet, känslor inför att lämna allt det trygga för nya äventyr, planer för mitt rum och livet i övrigt. Det är viktigt att prata och diskutera, överlägga och reformera. Hängde ni med? ;)
'
Innan jag kryper till kojs, cirkus en timma kvar till dess, ska jag skriva en utvärdering om min gympalektion. Den har jag skjutit upp lite för länge. Jag behöver även läsa på lite spanskaglosor.
'
Det var väl det det. Sov så gott mina loppor! ♥
!!

FÄRG

Söt blommig, lång kjol - Emmaus 80kr



Jäkligt härligt och fräsigt skärp - fin liten vintage-butik
'
'
* Obs, ni vet att ni kan tryck på miniatyrbilderna för att få dem större...

Hard work?

... Trodde att jag skulle blåsa bort när jag cyklade hem från skolan. Holy macarony va det blåser! Men samtidigt kikar en blå himmel fram bland alla molnen så det gör inte så mycket! Juste, det är ju vårdagjämning idag också. Det betyder att natt och dag är lika långa. Från och med i morgon kommer alla dagar vara lite längre än natten och så kommer det fortsätta till det knappt finns någon natt alls... :D Eller aa, sen kommer ju hösten igen, men det är inget vi behöver tänka på. Nu är det vår och sommar som är i fokus!
'
Det gick helt ärligt sådär med att uppfylla dagens mål. Jag skulle ju komma igång med mitt tema-arbete. Men det gick sådär. Jag skyller på Oskar. Det var inte mitt fel att han var tvungen att sitta i mitt knä och tvinga mig att spela på hans mobil. Det kan väl inte jag hjälpa heller...!
'
Har heller inte bestämt mig för om det blir någon träning idag eller inte. Kanske en lååång promenad istället? Jag pallar inte med den här förkylningen mer och jag tror att ifall jag tränar idag kommer den att sitta i ännu längre. Dessutom skulle det vara skönt att ta itu med plugg som ligger och dammar. Typ småsaker som glosor och matteläxa...
'
Återkommer senare med bilder på mitt skärp och kjol som jag köpte i helgen!
i somras, helt vindstilla...

Monday

Måndagen är här, den som vi alla fruktar. Ännu en vecka av stress, plugg och ångest. Sådär kan man tänka, så brukar jag tänka, men jag har bestämt mig för att försöka ha en lite mer positivare inställning till saker och ting så såhär ska jag istället tänka. Ännu en vecka av möjligheter till att lära mig massa nytt, utvecklas och få viktiga saker gjorda. Samtidigt som jag kommer att träffa vänner och ha roligt.
'
Den här veckan ska jag sätta upp ett litet mål varje dag som jag sedan ska försöka genomföra. Idag lyder mitt mål såhär: Idag ska jag ge mig fan på att komma igång med tema-arbetet. Det kommer att gå kanon!
'
Ha en fin dag hörrni! Ni får väl kika in senare för att checka ifall jag uppföljde målet eller ej. Ska även visa er mina nya fina helg-inköp...
'
Bjuder på två lite halvläskiga bilder, alltid lika kul med photobooth... Hej så länge!

Everyday is like Sunday. ♥

Tjenixen! Steg ganska nyss ut från duschen efter lång och lite dyster promenad. Det är alltid härligt och skönt att promenera men idag var det inte så glatt ute. Det var disigt och grått, kallt och burrigt. Men samtidigt var luften otroligt frisk och klar. Ja, så var det.
'
Igår hade jag en mysig lördag. Jag och Agnes gick runt i olika second-handbutiker för att se vad utbudet hade att erbjuda. Jag köpte en kjol och ett skärp. Fint. Sen vinkade jag Agnes farväl och mötte upp Emma och Madde. Vi traskade runt en stund. Jag inhandlade en ny mascara och två läppbalsam. Därefter gick vi till 4-gott och köpte lite gott (höhö) sedan tog vi bussen hem och tittade på film hemma hos Emma.
'
Idag har jag planerat att ha en allmänt bra söndag. Har faktiskt skrivit upp en liten to-do-list. Men den innehåller inga krävande saker och jag har redan bockat av en del.
'
Äta frukost
♥ Gå på en promenad
♥ Duscha
♥ Sitta vid datorn en stund
♥ Äta lunch
♥ Skriva utvärdering av egen lektion
♥ Läsa igenom religionen


♥ Äta tårta med pappa och släkten och fira pappas födelsedag (han fyllde egentligen igår, grattis hurrahurra!! ♥)
♥ ...


Min fredagsfrissa!!

Lördag

God morgon solstrålar!
'
Galet härligt att vakna upp till lysande blå himmel. Inatt sov jag hos Agnes och Johan. Efter premiären, som för övrigt gick kanon, så åkte jag, Agnes, Erik, Dennis och Anton hem till Anton. Anton är min, Eriks och Agnes kusin så det var ju lite utav en släktträff hoho. Det var bara Dennis som var lite utböling. ;) Jag och Agnes kom i säng runt två. Och då däckade jag fram till nio imorse. Sen kunde jag inte somna om. Men vad gör det? Solen lyser, himlen är blå och jag och Agnes ska nu ner på staden för lite shopping. Sounds good to me!
'
Än så länge har jag inge planer för kvällen. Vi får se om det dyker upp något. :)
Pussss!
Dancing in the moonlight

Hello and goodbye!

Hej och hej då typ. Har så bråttom så att jag knappt hinner andas. Ändå sitter jag här... Dumt. Tack gode (gud) att min granne är så snäll och kör mig ner till tåget. Ska ju på premiär ikväll. Det blir jordens snabbaste make och frisyr nu kan jag säga! Och jag är så trött att jag inte förstår hur jag ska orka ikväll... Men det blir nog bra!
'
Pussss!

Fåglarna

Hejhej! Ser ni vad jag ser? Snö! Ett tjockt lager snö har under nattens gång smugit sig fram. Jag hoppar inte av glädje precis. Jag vill ju ha det som de flesta andra vill ha, SOL och vår. Värme och grönska. Jag vill inte längre vakna upp till ett kallt och vitt landskap. Det funkade i december och januari men nu är det mitten av mars, snö hej då!
'
Min lilla sjukdom har ännu inte släppt taget riktigt och varken min hjärna och kropp hänger med i svängarna. Därför så hade jag egentligen velat vara hemma idag. Jag hade behövt att vara hemma. Men jag har såpass viktiga lektioner, som jag tyvärr inte kan missa. Mot min innersta vilja blir det skolan idag ändå...
'
Ikväll har pappa premiär, Fåglarna heter föreställningen. Vet inte vad den handlar om, bra där Signe, men det blir nog kul ändå. Efter skolan hinner jag nog bara hem en snabbbbiiisss sedan är det raka vägen in till Göteborg. Allt detta flängande gör mig galen!
Pappa och två andra kvinnliga skådisar, på affischen för "Fåglarna". Den ser lite smådum ut måsta jag säga haha.

Mariposa

oh vilken mysig kväll hos Helena. Det är i och för sig alltid mysigt att komma hem till henne och Missan (min moster) och Ola (mosters man). Brynen blev jättebra! Supernöjd. Vi dansade ju även zumba, vi var nära på att spela in, det hade varit sjukt kul, för det såg för roligt ut må jag säga! Jag måste sett ut som en människa som fått spasm och som inte kan kontrollera mina kroppsdelar haha! Aja, lite kul var det iallafall. Kände av förkylningen och orkade liksom inte göra gärnet... :) Inte för att jag hade kunnat det ändå, då hade jag ju verkligen inte hunnit att hänga med i alla konstiga rörelser haha.
'
Bra dag, bra torsdag. Även om det ska bli pung-bajsväder imorgon så ska vi väl försöka göra den till en bra dag den med. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder (fyfan va hurtig jag lät nu...). ;)
'
Puss och godnatt!

A drop in the ocean...

Sitter hemma med en liten kopp te (själva verket en mega-kopp). Vädret är ju helt amazing så innan jag åker hem till Helena ska jag försöka hinna med en promenad. Eller jag ska inte försöka utan jag ska hinna att gå en promenad. Jag ska bara äta lite och bläddra igenom religionen sen är det powerwalk som gäller. Ser dessutom fram emot att träffa Helena och mysa!
Såhär fint lyser solen. Dock ser bilderna väldigt mörka ut pga mitt otrologt kassa mobilkamera. Tummen ner på den men tummen upp på vädret!

Torsdag ♥

Go'morgon!
'
Hur härligt är det inte att vakna till en blå himmel? :) Idag blir det brillsen på. Ifall jag kan hitta dem då. They are completely gone! Men antagligen ligger de i någon väska... Så brukar det vara med försvunna saker.
'
Annars? Jo, jag tror att den här dagen kommer blir kaaanoners! Först ska jag på elevrådsfrukost, därav missar jag några lektioner på morgonen och kommer tillbaka lagom till de två sista typ! Gott! :) Ikväll ska jag hem till fina fina Helena. Vi ska dansa zumba och hon ska även fixa mina ögonbryn (färgning och nopp). Det behövs kan jag säga då jag inte noppat en enda gång sedan Helena fixade dem sist...
'
Ut och ta vara på det fina vädret sötosar!!

A walk to remember...

Åh hej och hå! Vilken härlig promenad det blev. En långpromenad i friskt och fint väder piggar alltid upp, även den gråaste av själar. Det är när jag är ute och promenerar som jag tänker som bäst. Jag kommer in i ett tankeflöde som är så jäkla skönt. Det hjälper mig att få ordning på saker och ting som virvlar runt i skallen min.
Du fina himmel och sol!
Rätt som det var flög ett litet kattskrälle över vägen. Haha.
Va är det där för en trött filur...?
Skorna får vi inte glömma... ;)

Blue ♥

Efter det nationella provet, som för övrigt gick rakt åt pipan, gick jag hem med Emma. På väg hem köpte vi med oss lite godis. Vi satt en stund vid datorn och skrattade... ;) Sen fick jag som en febervåg, så det blev top model halvsovandes i soffan. Mys. Och hur fint är inte vädret förresten?
'
Kom hem strax efter fyra och har sen dess slappat och druckit te med Agnes. Skönt att inte ha så mycket läxor. Ska bara läsa igenom lite spanskaglosor och några sidor religion sen är jag klar! Innan solen går ner och det blir alldeles för kyligt ska jag hoppa ner i mjukisbrallan och gå en promenix. Det är så fantastiskt vackert ute nu och det gäller att passa på! Vem vet när de gråa och trista molnen återväder igen?
'
Pussss!
Old pic!

Where the sun doesn't shine.

MORGON på er!
Nu är dagen alla nior fruktat inför här. Nationella prov i något av no-ämnena. Vår skola fick fysik i år. Så aa, idag ska jag skriva nationellt prov i fysik. Bara sådär. Och det kommer gå åt snabel. Jag vet att det där lät väldigt negativt men jag vill ju vara ärlig och säga hur jag känner och tycker. Självklart ska jag göra mitt bästa även om jag vet att det kommer bli jäkligt svårt det här. Jag vet inte om vi slutar efter det nationella men i vilket fall kommer jag att gå hem. Fyfan, jag mår absolut inte bättre idag, tvärtom har förkylningen förvärrats. Addera sjukt lite och dålig sömn på det så har ni en uppfattning om hur jag mår just nu. Någon träning blir det nog inte i kväll men en promenad kommer nog att göra susen.
'
Nu är det inte mycket tid kvar tills jag sitter där med provet i handen. Gulp... Aja, man kan bara göra sitt bästa. Eller hur? Wish me luck!

Det e paj!

Pajen är i ugnen. Att göra den var så ansträngande att jag nu måste ta ytterligare en powernap (redan tagit två idag, dock ofrivlligt). När jag läste fysiken förut somnade jag helt ofrivilligt. Det gick inte att hålla ögonen öppna. Men några sidor fick jag iallafall läst. :)
'
Köss!

hanging with the sofa

jag och soffan är kompisar. Bästa kompisar till och med. Det ni!

Home.

Jahapp jahapp. Ingen skola för min del idag heller. Fyfan. Måste dock åka om skolan för att hämta böcker så att jag kan plugga hemma. Men först ska jag åka och ta min sista spruta för livmoderhalscancer och samtidigt göra ett prov på ifall jag har halsfluss. Yeay!

Mars 14e 2011

Hej igen! Är lite stolt över mig själv. I förmiddags gjorde jag en lista på saker jag skulle hinna med under dagen och jag har endast en och en halv sak kvar. Några saker som jag redan bockat av är: diska, läsa fysik 1 timma (en timma kvar) och ringa ett samtal som jag var väldigt nervös inför.
'
Två saker som jag har kvar är att gå på en promenad på 60 min ( kompensation för att jag inte gick på träningen idag pga sjukdom och plugg) och fortsätta med fysiken i en timma eller två.
'
Innan jag säger tjingeling ska jag bjuda på två mumsiga bilder på min middag. Väldigt intressant. Och jag vet att det varit mycket mat i bloggen idag. Men så går det när man inte gör något annat än att äta... 
Ni ser vad det är antar jag. Jag är en riktigt periodare. Nu har jag varit inne på falafel o sallad ett tag. Ibland är det soppa och gryta som gäller.
'
Tjingeling!!

MAT

Ångkokta rödbetor (som konstigt nog ser lite vitrandiga ut på bild??), wookade grönsaker och kokt sparris. Lite cream fraiche till det. Ät!

What?

Mina ögon känns som två brännmaneter. Hur det nu känns... Jag tror jag ska fixa lite lunch nu. Blir något med morot, palsternacka och sparris. Hmm. Vilket konstigt inlägg det blev haha. Men så kan det gå, när inte haspen är på!

Inte idag, kanske i morgon.

God morgon!
Inatt har jag då inte fått en blund. Det är iallafall så det känns. Det känns som om någon slagit en stekpanna i huvudet på mig. Det plus halsont, nej idag stannar jag hemma från skolan. Tyvärr missar jag nog en och annan viktigt lektion men det får vara. Jag kommer inte att orka vara i skolan ända tills klockan fyra, vilket är då vi slutar.
'
Jag ska försöka somna om en stund nu. Sen ska jag faktiskt läsa fysik.
Oj, lyckas faktiskt med att se extremt olycklig ut haha.

LOVE

Gaah!! Perfektion! Jag dör så fint! Såhär, precis såhär ska mitt hem se ut. Någon gång...
stadshem

?

God kväll! Haft en turbulent dag. Vaknade städade lite i rummet, dammsög upp damm och smuts som legat kvar sedan Erik rev väggen. Sedan spelade vi en träningsmatch mot sjömarken i Olsfors, vi vann med 1-0. Efter matchen var det direkt hem för att fixa inför Agnes släktkalas. Igår firade vi med familjen och idag med släkten. Nu har alla åkt hem och kvar är jag, Agnes, pappa och mamma. :) Funderar på att sätta mig med fysiken ett tag. Har ju nationella prov på onsdag. Känns great. Men egentligen vill jag klicka runt på olika inredningsbloggar och planera hur rummet ska se ut... Eller ska jag gå en promenad? Hmm... Valmöjligheterna är så många att jag får beslutsångest haha! ;)
'
Hörs imorgon sötisar. Då kör vi som vanligt igen.

Saker som inte får hända

Hej. Ingen vidare uppdatering här inte. Igår tog jag och Nora tåget in till stan för lite shopping. Under tågresan fick vi veta om en fruktansvärd händelse. I fredagskväll skedde det en svår bilolycka där tre tjejer mellan 18-20 år dog och en fjärde skadades svårt. De inblandade kommer ifrån trakten och när något sånt här hemskt sker så nära inpå blir allt väldigt sorgligt och extra jobbigt. Detta är tjejer som man sett och pratat med, även om man absolut inte hade något nära kontakt visste man ändå vilka de var och man vet vilka deras familjer är. När unga människor dör känns det alltid lite extra tungt. För det här är egentligen inte något som ska eller får ske. De här tjejerna hade ju hela livet framför sig. Så unga. Jag vet inte vad ska kan säga mer än att det som hänt är en stor tragedi och mina tankar går till de inblandades familj. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur jobbigt och svårt de har det nu. Och jag kan inte heller förstå hur jag skulle hantera min bror eller systers bortgång ifall det var någon av dem som dött.
'
Nej fyfan världen är orättvis. Här är en länk till en artikel som berättar mer för er som vill veta: Klicka här.

Hello there!

Hej och godmorgon! Börjar den här lördag med en semla och en kopp te. Kom hem runt två inatt. Tyvärr blev det inge vidare lyckad kväll igår. Ingen dans, dålig musik och inte så mycket kul folk. Alltså inte de jag var med men det är ju alltid kul att träffa nytt folk! :) Något som är positivt är att jag trots omständigheterna mår helt okej idag! Alltid något liksom...
'
Det här kommer bli en bra dag. Det känner jag. Vad kan gå fel när man först ska gå en runda på stan med en fin vän och sedan ska hem till sin syster på familje-födelsedags-middag? Ingenting om ni frågar mig. Men det skulle inte skada ifall det slutade att snöa. Det hade inte gjort mig någonting alls...

Back in the game! ♥

Det underbara vädret is back och trots att vi haft två prov idag har dagen rullat helt okej! Vi gillar't! Jag har sprecis smällt i mig en asgod sallad: Sicilien mix, grovt riven morot, avocado + dressing. Till det några falafel. Pang!
'
Ikväll blir det som planerat, fest. Försöker peppa upp mig lite. Är ganska trött och känner mig tråkig. Men jag ska lyxa till det med en powernap sen. Så vi kan ju alltid hoppas på att jag tänder till lite senare. Måste hitta något att ha på mig också, fan. Vi är några tjejer som ska träffas hemma hos Emma och fixa oss och föra lite innan vi tar bussen till festen men vi ska inte vara där förrän sju så det är lugnt. Eller vänta! Sju? Det är inte mer än två och en halv timma till dess... Fan.
'
Ehm, ja. Ni får ha en niice fredag finingar!
Jag och Lovisa-fisa!♥

Fail.

Jag failade. Nu snackar om att jag inte skulle gå in på datorn mer igår efter att jag pulicerade det där sista inlägget, men att jag vid halv elva inte kunde motstå. Först blev det facebook och sen bloglovin. Jag kunde inte med att gå in på bloggen haha. Det var ju faktiskt olaglig datatid liksom... ;)
'
Idag är det fredag vilket är goooott. Ikväll får vi se vad som händer. Antagligen lokalfest men jag vet inte om jag är helt sugen och pepp på det. Om inte åker jag hem till Agnes eller Erik och har myskväll. Även jag går på festen kommer jag iallafall åka hem till Agnes eller Erik, men då för att sova någonstans. Imorgon ska jag gå en runda på stan och hitta något fint till Agnes, hon fyllde ju år i tisdags och vi i familjen ska fira henne imorgon kväll. Det kommer bli en skön och bra helg! Dock har jag så sjukt mycket plugg egentligen. Vi har nationella prov i fysik nästa vecka och till dess ska jag läsa igenom de tre fysikböcker som vi haft genom åren. Det vore ju ett plus ifall jag även kom ihåg allt jag läste... Good luck to me.
'
Om en halvis börjar mitt hemkunskapsprov så jag måste kila. Men försök att stå ut de sista timmarna av skola elr jobb nu. Snart är det HELG! :D
Ehm, en bild säger mer än tusen ord...?

LIFE IS LIFE.

Detta är en sådan härlig dag då man har massa viktiga saker som skall göras men resultatet blir istället att inget blir gjort! Jag måste bli bättre på att få tummen ur. Och jag måste bli av med mitt databeroende. Det börjar nu. Jag ska inte vara inne på datorn mer idag. Klockan är nu snart halv fem och då ska jag stänga av datorn och sen ska jag inte logga in mera. Får se hur detta kommer gå... Jag har ju ett ton med plugg som ligger och väntar också så sysslolös kommer jag iallafall inte att vara. Dessutom har vi klassmöte idag också, klockan sju. Fram till dess plugg!
//HEJ-DÅ-FRÅN-SIGNE-SOM-INTE-HAR-NÅGOT-LIV

ROLLING ROLLING

Den här låten är så jävla skön tycker jag! Den passar när man ska träna, om man är på bra men också dåligt humör. Alla tummar upp! Gammal goding!

Såhär ligger det till

Haha, två rum i ett. Ni ser mitt gränsen på mitt gamla rum där den blå-blommiga tapeten slutar. Alltså: Mitt gamla rum till vänster. Nu ska allt målas vitt.

Sängen är nu förtiden övertäckt.

Skräp och bråte

Ser ni den ljusa randen på golvet? Det är där väggen suttit. Fatta tunn vägg haha.
'
Jahapp. Nu har jag mer en dubbelt så stort rum och två fönster. Det här kommer bli fint! Förhoppningsvis...

Hola!

Nu springer jag till skolan! Hörs when I get home. Då ska jag även slänga upp en bild på rummet så att ni får se hur det ser ut just nu!

One day ♥

Knäppte av några bilder på en dagens förut. Blev dock inga bra innan kameran dog. Men en bild blev helt ok.
Linne - weekday, Byxor - Monki

Grattis Kusin-vitamin!

Min kusin Jenny och Dolph Lundgren. Nu är det väl så officielt som det kan bli. Grattis från stolt kusin! Hoppas du är lycklig i Beverly Hills och Hollywood. Du är ju för cool! Hör av dig ifall du vill byta! ;)
Jenny och Dolph on the red carpet!

Do it like a dude...

Alltså shit! Mitt rum!! ÄR.SÅ.JÄVLA.STORT. Helt insane, kommer upp bilder! Erik måste ha jobbat i turbofart för hela väggen är borta och det är inte alls mycket bröte eller damm. :) Nu ska jag rolla vitt i hela rummet så ser vi hur vart det leder.
'
Måste bara vara lite lite negativ och fråga va fan det fina vår-vädret tog vägen? SNÖ? Wtf!? Aja, skönt att träningen blev inställd. Nu har jag lite extra tid till plugg (Läs: sitta vid datorn eller slappa). Nemen jag måste fan ta tag i mig själv. Va fan händer? Var är motivationen till att plugga? Den är spårlöst borta. Jag brydde mig knappt över att jag fick VG på mitt förra förhör och samtidigt vet jag att jag vill höja mig... På fredag har vi två prov och jag har inte ens läst igenom sidorna. Detta är inte likt mig, negativt menat. Åh. Bajskorv på allt.
Lite go musik så här en grå och trist vardag.

What what (in the butt)

God morgon! Pappa väckte mig inte som han lovat så detta blev en stressmorgon. Gött att sova i 20 minuter extra iallafall. Men jag är supertrött ändå. Somnade försent och vaknade inatt och jag tycker att ifall man vaknar på natten och sömnen inte blir sammanhängande så blir man trött och seg. Inatt var det sista natten som jag sov i mitt nuvarande rum. Imorgon kommer det se helt annorlunda ut. Min bror är här idag för att smascha ner väggen. Omg. Nu händer det verkligen. Så länge som jag gått och tänkt på det här. Från och med nu och en tid framöver kommer det att vara ett rörigt och dammigt ställe att vistas på. Var ska jag göra av alla mina grejor? :O
'
Yeye, nu måste jag runda av här. Ha en fin dag så hörs vi när jag kommer hem! Men jag måste bara slänga upp den här videon till er. HAHHAHA. Skön snubbe säger jag bara!

Paket!

Matchen gick helt okej. Vi förlorade men det var riktiga skitmål. Dessutom ligger laget vi mötte i en division över oss och de har spelat flera träningsmatcher innan den här och de kommer även satsa på att gå upp ännu en division i år så det var inte konstigt att de var lite bättre. Aja, det kändes iallafall helt okej på plan, lite ovant såklart med det kommer man snabbt in i. Jag har sedan jag kom hem duschat och ätit falafel m. cream fraiche ´, hackad tomat och rödlök. Gott och enkelt. Kanske lite väl primitivt haha. Mamma och pappa har inte kommit hem från jobbet ännu så jag har inte fått någon semla. Blev så besviken när jag kom hem till ett nedsläckt hus och ingen semla som väntade på att bli slukad. Nu ska jag för att fördriva tiden, som jag egentligen behöver plugga på, på att titta igenom mina bilder som kom med posten idag! :)
'
Puss!
Paket!!

Tips!

Måste bara tipsa om den här underbara bloggen. Internationella kvinnodagen o allt. Gå in och läs. Reflektera och ta in. KLICKA HÄR

Hjärtattack...

STRESSS! Guud. Kom hem för en halvtimma sedan då vart det bara att bokstavligen slänga i sig en tallrik fil, en kopp te och ett glas juice. Om mindre än en halvtimma ska vi ha samling till matchen och jag har ingen som kan göra mig, vilket betyder att jag kommer att få cykla upp. Åh, vad allt ska vara stressigt hela tiden! En sak som jag dock är väldigt glad över är att mina kort som jag har framkallat har kommit! Jag har bara kikat lite men det ser skitfint ut! Roligt! :)
'
Aja, nu måste jag kila! So long!

Fett - tisdagen...

Tjenis! :)
Ja. Vad ska jag skriva? Jag har precis ätit upp min frukost och ska nu klä på mig kläder. Frågan är vad? Ni vet väl också att den här dagen är lite speciell? Av tre anledningar! Nr 1: Agnes fyller 23, hurra hurra hurra! Nr 2: Internationella kvinnodagen. Nr3: Fettisdagen.
'
Så vi har sjungit för Agnes och gav frukost på sängen. Hon får dock vänta på min present till på lördag då vi ska ha kalas. :) Direkt efter skolan måste jag springa hem för att packa träningsväska, sedan raka vägen upp till fotbollsplan och iväg på match. Första träningsmatchen. Uuhh. Jag gillar inte matcher. Dumt att inte göra när man spelar en sport som fotboll... Efter matchen ska jag äta en riktigt fet semla och fira fettisdagen! JAG ÄLSKAR SEMLOR, så det blir kanske till och med två... ;)
'
Puusss på er och ha en din dag!
Bild: google

Samvetskval.

God kvällis! Just nu sitter jag och pluggar lite spanska eftersom vi tydligen har prov imorgon och inte på torsdag. Hade mycket hellre suttit ute i vardagsrummet framför film med pappa och Agnes men livet är orättvist! ;) Jag vet att jag kommer att tacka mig själv imorgon när provet ligger framför mig på bordet.
'
Träningen var väldigt go, vi har match imorgon så vi spelade två-mål nästan hela träningen. Gott! Hörs imorgon finingar!
'
Big hugs and lots of love!

Bom bam!

Klockan är snart fem men solen kämpar och håller sig fortfarande kvar på himlen. Snart vår, helt fantastiskt! Om cirkus en timma börjar träning så jag hinner bara slänga i mig något snabbt käk innan jag drar igen. Usch, måndagar är inte roliga. Btw, jag trodde Spanskaprovet var på torsdag, ickepicke. Det är imorgon. Någon kommer faaiilla!
'
Förresten! Jag hade egen gympalektion idag, det flöt på riktigt bra och jag tyckte faktiskt själv att det var ganska kul att leka gympalärare! :)
ehm hehehehe...

Another day in paradise.

Och så var det måndag igen. Underbart, eller? Har en riktig stress-mage-panikattack-vecka. Egentligen skulle jag ha en dag fri och åka hem till Helena för ett zumbapass och så skulle hon samtidigt fixa mina ögonbryn men sen kom jag på att vi har klassmöte då. Tyvärr för viktigt för att strunta i. Så nu har jag bara helgen att se fram emot för måndag-fredag kommer att vara förjävliga.
'
Måndag: grusträning, plugga diverse läxor (spanska, religion, hemkunskap och fysik)
Tisdag: träningsmatch mot ett lag som tydligen är väldigt bra. Agnes fyller år, älskling!! Fettisdagen (inte för att det är så jobbigt och påfrestande...) Internationella kvinnodagen, kommer tyvärr inte hinna demonstrera. Plugga spanska, fysik och religion.
Onsdag: grusträning, plugga inför spanskaprov och religionförhör.
Torsdag: spanskaprov, klassmöte ang klassresa m.m.
Fredag: hemkunskapsprov, religionsförhör, plugg av fysik.
HELG!

Som ni märker är den här veckan kanske inte något hallelujah moment... Ett enda långt pluggande blandat med träning. En powervecka haha. Det lät i och försig ganska positivt. Kanske så jag ska se det? Jag kommer att lära mig massor under den kommande veckan plus att jag kommer att träna och bli fit! ;)

flashback

Är proppmätt. Sitter och tittar igenom MASSOR av gamla bilder, tänker tillbaka och känner mig väldigt töntig och nostalgisk men samtidigt med en gnutta sorg... Det som varit kommer aldrig komma tillbaka eller bli det samma.

Liten, glad och lycklig Signe

Pyssel-syssel...

Resultatet av mitt mobilfodral som jag snickrade (snarare sydde) ihop förut. Jag stympade ett ben av ett par gamla sletna jeans och sydde, klippte och pysslade lite. Blev halvnöjd. Men nåja, det får duga.
Sydde fast en käck "knäppknapp". Förstår ni?
Här ser ni lite av den "knäppa" knappen (hoho) om ni kikar noga ;)
Jag broderade Be careful eftersom min ömtåliga lilla pärla ligger där i... Det blev dock lite ihophaffsat och inte så snyggt men som sagt: Det duger.

Igår ♥

Gårkvällens fika... Mys vart det. Min goda kaka ser ni till höger. Kanske att jag ska lägga upp recept...?

Söndag... ♥

Moorrsning!
Vilket underbart väder vi har måste jag bara påpeka! Nu har jag ätit frukost och jag ska snart ta på mig kläder. Därefter en promenad. Sen väntar syverkstad med Nora. Plugget får vänta till ikväll! :)
Puusss!

får inte glömma.

Kom på en sak till som jag ska göra imorgon. Jag ska sy och umgås med fina Nora också. Hur kunde jag glömma det? Det jag har planerat att sy är ett skydd till min mobil. Typ en liten ficka i ngt fint tyg kanske...
Pusstusss!

Nightynighty!

Helt perfekt lördag. Och äppelkakan som jag bakade blev farligt god. Numnum! Imorgon står promenad, plugg och att smida planer för mitt nya rum på schemat. Kunde haft det sämre må jag säga!

Ännu vet jag inte hur mitt kommer att se ut. Men kanske kommer detta fina lite retro soffbord att få infinna sig... Från ikea.

DANCE

Planen var riktigt tung idag men det vackra vädret gjorde att man ändå stod ut. Nu väntar duschen och sen städ och baktime. Signe goes husmor, not.
Sprallig låt. Justice - D.A.N.C.E

Ekosöta!

Två goa låtar. Dock är den överst inte original. Hittade inte den... Sök på Spotify: Vapnet - Kalla mig.
Vaknade först halv åtta men somnade om tills telefonen ringde och väckte mig strax innan tio. Skönt. Om en timma ska jag vandra ner till fotbollsplan och träna. Mindre gött, dock väldigt behövligt och hur äckligt jobbigt det än är så känns det ändå ganska skönt efteråt. Träning är hat-kärek på hög nivå.
'
Idag kommer några nära familjevänner hit på middag. Åh så trevligt. Jag älskar att ha hemma fina människor på middag och prata, samtala och avsluta med nationalencyklopedin. Idag har jag fått ansvaret för efterätten, min specialité! Jag har nyss köpt en ny bakbok, ekosöta heter den och är helt fantastisk!

Bright Star.

Pizzan är i ugnen, självklart är det soltorkade tomater, mozarella och pesto som utgör fyllningen. Godast! Till efterätt väntar massa gootttigoottti-choklad! Namnam! Film på den - Bright Star. Kan det bli en bättre fredagskväll? :)
Kärlek till er!!!!
Fazer mjölkchoklad med rostade och saltade cashews!


Lindt 85%... Mmmm

ORANGE

Det är helg. Fyfan va gött. Firar med en apelsin! Haha. Ska snart åka till affären för att hyra film och köpa choklad. Gott! Mörk choklad är det godaste som finns! Ska bli underbart med en hemmakväll med mamsen!

Fredag ♥

Go mörra på er! Idag är jag superdupersupertrött haha. Men det är fredag så vad gör lite sömnbrist? Som en fjärt i rymden, FÖR DET ÄR JU HELG! Snart iallafall. Först ska jag bara genomlida en lång och tråkig dag i skolan, som bland annat innehåller ett engelska prov som jag med handen på hjärtat inte pluggat särskilt mkt inför. Dumt då jag verkligen vill höja mitt betyg i engelska. Det är bara att skylla mig själv och blicka framåt.
'
Några planer för ikväll då? Njao, de senaste helgerna har jag varit helt uppbokad och inte haft något andrum. Så just nu känner jag bara för en lugn, slapp mysfredag iklädd i mjukisbrallan och ulltofflorna. Ja, så blir det. Imorgon har jag däremot ganska fullt upp ändå. Men det är inga krävande saker. På förmiddagen träning och sedan får vi gäster framåt eftermiddagen. Trevligttrevligt! :)
'
Yeye. Ska nu gå och hoppa i strumpebyxan och något mer. Vore ju lite weird ifall jag gick iklädd i endast en nylon-strumpebyxa till skolan... Haha.
Kösss!

Fillibabba!

Godnatt bloggen. Innan jag kryper ner under täcket vill jag bara berätta att jag haft en jättemysig dag hemma hos Lovisa. Vi gjorde en fantastiskt god sallad m soltorkade tomater, mozarella och rostade solroskärnor, till efterrätt slängde vi ihop chokladbollar. Vi tittade även på en härlig film -" Vingar av glas" tror jag den heter. Alexander Skarsgård är med och det är från 2000. Han är riktigt söt! :)
Alex till vänster om ni inte förstod... ;)

Rolling

Nu rullar jag mot Lovisa! Hörs ikväll!

Dayens!

Min ögonbrynspenna is gone, katastrof i paradiset. Höjden av i-landsproblem...


Blus: h&m

Håll hårt i min hand när änglarna faller.

Ledig idag. Som jag kanske redan berättat? Aja. Hade planerat att sova ut men vaknade strax innan åtta och jag är nu trött som ett as. Om en stund ska jag börja göra mig iordning och sedan bege mig hem till Lovisa! :) Hoppas det går bussar bara...
'
Update: checkat bussar åså nu. Kommer inte kunna åka tidigare än klockan två så jag hinner slappa lite till samt städa mitt rum...?

Haha, en liten fjortislåt som jag hittade på youtube. Tjejen som sjunger och som även skrivit texten kallar sig för Sofijah och har massa andra videos... Just den här låten fastnade jag faktiskt för haha.

Älska mig

 

Se mig för här är jag
låt mig få komma nära
till era hjärtan
såsom den jag är
den jag försöker vara
ge mig min morgondag

 

Min enda önskan nu och här
älska mig för den jag är

 

Se fjärilns vinge slag i alla himlar fara

se alla ögon blinka stjärneljus

Låt livet komma nära

se mig för här är jag

 

Min enda längtan nu och här

älska mig för den jag är

 

Låt livet komma...

 

Se fjärilns vinge...

 

Min enda längtan nu och här

älska mig för den jag är

 


Några stycken

Sex galet snygga outfits som jag bara vill sno rakt av. Gemiggemiggemiggemig! Alla är lånade från bloggen "night cat". Grymt bra och inspirerande blogg!

Dagens ♥

En liten rolig, om en konstig outfit. Man måste våga pröva och experimentera lite. Mycket roligare så. Sen om det blir bu eller bä... Vad gör det? Och vem bestämmer? Naj. Det är roligare att bara tuta och köra, och ha kul!
Blå härlig blus: Aggy-maggy
Stora utsvängda bralls: Motel

newbody ♥

Hejhopp-sockertopp! Helt fine dag, förutom den alltid lika fruktansvärda 80 minuterslektionen fysik men den struntar  vi i! Just nu sitter jag och försöker skicka in beställningar till newbody. Vår klass säljer det för att få in pengar till klassresa. Vi har gjort det förut men den här gången ska man klicka iväg sina beställningar på internet. Mycket krångligare enligt mig, oteknisk som jag är. Nej. Jag ska nog se till att få detta gjort, Signe fixar allt serru! ;)

Onsdag ♥

Hej och godmorgon! Igår satt jag helt ensam från klockan tre till tio då pappa kom hem från jobbet. Verkligen superkul. Jag önskade att jag kunde säga att jag satt och läste religionen och att jag nu kan alla sidor utan och innan. Nope. Jag var så nedrans trött så jag orkade bara läsa igenom alla sidor + anteckningar en enda gång. Jag gjorde i och försig även klart uppgiften i gympa - planering av egen lektion. Men det tog ju typ 15 minuter... Hej då mvg i religion.
'
Dagens schema lyder såhär: Hem från skolan, äta, plugga, träna och sova. Och svaret är ja på frågan om jag bara pluggar och tränar på veckodagarna. Jag lever för helgerna som jag brukar säga!
Puuuuuusssss!
'
Längtar till imorgon, ska träffa den här söta spillevinken. Vi har nämligen studiedag! LOVIIISA FISA!



Någon kväll för länge sedan. Något var tydligen extra roligt... haha?



I want to break free.

Tjolahoppsansa!
Det finns tillfällen som nu då jag känner mig stressad och hopplös. Stressad för att jag måste ta tag i massa saker och hopplös för att jag inte får något gjort. Jag vill ha tid till att göra massa saker som jag vill göra men jag måste prioritera andra saker före, saker som jag måste göra men inte vill. Någon som känner igen sig? Det jag hade velat göra nu är att krya ner i soffan med en kopp te, bläddra i någon tidning och planera hur mitt rum ska se ut. Eller läsa en bok och försvinna bort till fantasilandet. Jag hade också velat ta tag i alla kläder som ligger och skräpar på mitt golv och samtidigt försöka hitta mina nycklar som leker kurragömma med mig... När jag tänker efter skulle jag nog kunna tänka mig göra det mesta förutom just en sak, läxor. Men livet är som det är. Just deal with it.

Back to where you were.

Startade dagen med att få reda på en inte så jättetrevlig överraskning... Jag hade mina aningar men detta var fan värre än jag hade trott. Aja. Nu är det bara upp till mig att fixa. Det ska jag göra också. Tro mig.
'
Annars? Jo, sovit rätt så bra men som alltid kunde jag sovit lite längre. Igår pratade jag med mamma och pappa lite om planerna för mitt rum. Ni vet ju hur mitt rum ser ut nu? Och vägg i vägg med mitt rum är ett likadant rum (storleksmässigt). Väggen som skiljer rummen åt ska vi riva så att jag får ett stort rum! Hur bra låter inte det? :D Jag tänker så det knakar, läser inredningsmagasin och klickar runt på olika bloggar. DET FINNS JU SÅ MYCKET FINT! Hur ska jag kunna göra detta till mina drömmars rum? Det kommer kräva tid och omsorg men fan vad kul det kommer bli!
'
Ha en underbar tisdag! Tjingepling!
Här är lite inspiration. Det finns oändligt mycket. Men detta är ju inte exakt så jag tänker. Jag vill ha lite mer... eller jag vet inte. Vi tar det en annan gång. Haha. Bilder lånade från: Underbaraclara och google.

RSS 2.0