Dag 3 söndag ♥

Tjabbatjenahallå!
Dagen har bara rullat på och vi har haft det supernice! Eeeh, jo. Först gick vi till medelhavsmuséet och tittade på uställningen Vita lögner. Skit intressant faktiskt! Ni får söka på den om ni vill läsa mer. ;)
'
Efter muséet vandrade vi vidare till dramaten och såg på teater, Stormen. Måste säga att den var sådär. Synd att huvudrollen segade ner hela föreställningen. Jonas Carlsson var däremot briljant! :)
'
Efter föreställningen var det bara att slänga sig på tunnelbanan, eller inte tunnelbanan. Men, ni fattar. Vi tog tunnelbanan till medborgarplatsen och åt sedan en väldigt god middag med trevliga vänner. :) Nu ska vi sova. Skönt att komma i säng hyfsat tidigt. By the way, längtar redan till frukostbuffen...
Rawwr!  Sad clown vs Catwoman/citty

DAGENS ♥


MORSNING!

God morgon! Jag och Agnes mår prima ballerina... Ehm ja. De tre musketörerna kom precis upp från frikostbuffen (aggy, jag och papi). Vi rullade snarare men jaja. ;)
'
Idag har vi som igår, en sjukt fullspäckad dag. Först några museum därefter teater och slutligen ska vi på middag hos några vänner! Kul! :)
'
Puss och kram!
My frukostbuffe!!!!

GOOODNIGHHHTT!

Mygodvadjagärtrött!
Eller, det var faktiskt Aggy som bangade ur och som ville gå hem... Festen hade precis kommit igång. Typ. Jag var jävligt tvek på om jag skulle gå med elr inte. Jag ångrar det inte. Jag har haft supertrevlig! Eller man säger kanske kul? Imorgon kommer jag att vara trött. Agnes också. Men jag längtar redan till frukostbuffen. Imorgon kommer den bestå av pannkakor m sylt och grädde + croissant och massa frukt. MAMAMAMAMMAMAMAMA!!!!
NAttinatti!!!! Pussituss!!!!:D:D:D

Halloween♥

Hittade allt jag behövde när jag och pappa shoppade förut. Nu har jag och Agnes sminkat och klätt ut oss. Nu är vi redo att entra festen med dunder och brak... Haha. ;)
Köss!
Ohno! Jag har inte mina öron här.. Ingen fulländad citty!

DAGENS ♥

Tidsinställt inlägg...
Blus: H&M
Jeans: Monki
HA EN FIN DAG!!! :)

Dag 2 lördag ♥

God morgon!
Har precis kommit upp från den ENORMA frukostbuffen! Shiet alltså. Fanns allt! Då menar jag ALLT. Jag är mätt som en plätt gånger 1000!
'
Nu ska vi ut och se vad shoppingen har att erbjuda. Eller, jag ska försöka hitta ngt till ikväll. Maskeradkläder alltså...
Tänkte visa er our crib!
The bathroom...

Min älskling till vänster, mat till höger

Haha, daddy in the bed
'
Agnes kommer hit lite senare idag. Men hon får sova på en extrabädd! Haha ;)

Huvudstaden! ♥

Trodde att det skulle finnas trådlöst internet på tåget... Det gjorde det såklart inte. -.-
Resan gick iallafall jättebra. Läste lite ur Jane Eyre och somnade faktiskt en liten stund. Det gjorde pappa också. Haha, vi var helt slut båda två.
'
När vi var framme i Stockholm tog vi en promenad till hotellet. Vi hann bara slänga in våra väskor. Sedan var vi tvungna att gå ut igen. Pappa hade beställt biljetter till en teater. Som för övrigt var en jättefin föreställning. Efter teater gick vi om en mataffär och så köpte vi lite käk. Därefter tåg vi tunnelbanan hem (hotellet). Nu har vi precis sett klart på en skum film, Identity hette den.
'
Jag är helt slut och kommer antagligen slockna inom några minuter... Imorgon väntar en lång och fullspäckad dag i huvudstaden! :)
Here are som pic från när jag packade imorse... hehe



Yesterday ♥

God morgon kära vänner! Gissa vem som har sovit 9 timmar och är ledig idag? Så jävla härligt!
'
Idag åker jag som sagt till Stockholm med papi och Agnes. Vi kommer hem på tisdag. Hur det blir det bloggandet vet jag inte. Fårse om jag tar med mig datorn. Känns lite onödigt men samtidigt kul! ;) Det blir som det blir helt enkelt.
'
Om ni tror att jag har packat åså tror ni fel. Jag har inte packat en pryl och vi åker om sisådär tre timmar! :O Bråttom!! Har ingen aning om vad jag vill ha med... Eller hur jag ska packa. Det är så jädrans kallt ute men jag vill inte gå runt som ngn eskimo. Haha, pappa sa förut: Du tänker på att det är väldigt kallt och att du tar med VARMA kläder? Ehmm, jaa?! svarade jag såklart... ;)
'
Om jag fryser så får jag väl skylla mig själv. Jag dör ju inte... Haha. Förlåt, det där lät väldigt hjärndött. Men ni förstår vad jag menar? Men nu tickar klockan, tiden rinner iväg. Hör av mig lite senare!
Köss!!
'
Åh, igår åt jag turkisk yogurt med hallonsylt! Så jävla gott! Yamyamyam!!
Slutt.... ;)

I wish...♥


My EYE!♥

GAAAHHH!!! Jag har något i ögat, något som är jävligt irriterande. Jag kan inte se något, men jag känner det. ÅHHH vad irriterande. Kan inte se ordentligt! Fyfan, ni vet hur obehagligt det är att få något i ögat. Seriöst. Snart klöser jag ut mitt öga alltså!!!


Maskerad... ♥

Jag och Agnes ska på Halloweenfest på lördag, hemma hos en vän i Stockholm. Jag har funderat lite på olika alternativ... Jag har ju kvar kattöron åså från klassfotot, då var jag Catwoman. Funderar på att köpa en korsett och ett par skinnbyxor och göra på det igen! Hmm.
Såhär såg jag ut på klassfotot. Fruktansvärd bild... Men huvudsaken är ju outfiten liksom...

DAGENS ♥

Har fått höra många olika kommenterar angående min outfit. Bl.a att det var mycket "tjusigt", snyggt, fint. Men också att jag såg ut som en fransk tant? Hahaha, det var i och försig ett hjärtligt skämt men vafan? ;)


♥Tröja: H&M
♥Kjol: Weekday

Yo voy a Stockholmo!!! Voy a ir a Stockholmooo!!!

Stockholm heter egentligen estocolmo, men jag tycker Stockholmo låter bättre. ;)
'
Ehm, för er som inte fattar min rubrik. Jag ska till stockholm. Pappa och jag åker imorgon och Agnes kommer upp på lördag. Jag har varit så upptagen och stressad med andra saker så jag har nästan helt glömt bort det. Eller jag har inte hunnit tänka på det, och nu är det redan torsdag. Vi åker med ett ganska tidigt tåg så jag är ledig från skolan imorgon. Gött! Därför behöver jag heller inte stressa med packning åså idag, det fixas imorgon... ;)
'
Känns otroligt skönt att veckan snart är över och att höstlovet äntligen är här! Helt UNDERBART. Hade inte pallat en enda dag till i skolan! Tycker synd om er som måste till skolan imorgon också... Mihahaha!
'
Tänkte ta en powernap nu. Ska egentligen plugga men jag känner att det inte kommer göra till någon nytta. För jag är så sjukt jävla slut. Brjade typ gråta när telefonen ringde eftersom det betydde att jag behövde resa mig upp och gå två meter för att svara. Då är det illa.
Lots of lööve!
Två pictures of the capital of Sweden

28e oktober ♥

Morsning-korsning!
Sitter och fixar det sista med samhällskunskapen nu på morgonkvisten. Nu får det bli som det blir... ;) Har på pga dett svinbråttom. Börjar om en halvtimma och sitter vid frukostbordet i pyjamas, great! Men det är bara att tuta och köra! -.-
(bra att jag glömde publicera..)

Utomparlamentarisk... Whaaat? ♥

Hmm, hmm. Sitter och tråcklar mig fram med en uppgift i samhällskunskap. Vi ska skriva om utomparlamentariska aktiviteter och det går segt. Men det går ändå framåt. Tur är väl det, jobbigt om det gått bakåt? ;)
'
Yeye, ska fortsätta med plugget en stund till. Vi hörs imorgonbitti!
Lite detaljer på min tröja som jag har på mig idag.
Från Monki!

I like it clean...♥

Åh, jag städade mitt rum häromdagen. Jag älskar när mitt rum är nystädat. Blir glad varje gång jag går in på rummet och upptäcker att golvet inte är täckt utav kläder och att dammråttorna inte flyttat in i varenda vrå. :)
Det ligger en vit list på golvet.. Om ni undrar alltså...
Mina sötnosar.. Haha
Me in my bed... intressant...

Fuck you wednesday! ♥


Känns som om jag klagar hela tiden. Usch och fy! Ska sluta med det på en gång! Måste börja tänka positivt! ;)
Men detta får bli mitt sista negativa inlägg, iallafall för ett litet tag fram över...
'
Onsdagar: Finns det något bra med onsdagar? Nej. Inte vad jag vet. Det är mitten på veckan. Varken nära helgen eller börjar på veckan. Jag har bara rötna lektioner. Det är en otroligt seg och uttråkande dag. På onsdagar brukar det serveras blodpudding i bamba, vilket är sjukt vidrigt. Inte för att jag behöver äta det men ändå. Det är också nästan alltid dåligt väder på onsdagar. (eller det känns så iallafall.) Onsdagar är som ett tråkigt jävla glas mellanmjölk! Fyfan för onsdagar.
Puss!

Onsdag ♥

Känner för en förändring. Angående bloggen alltså. Jag vill ändra header, bakgrund, större text m.m. Men jag har ingen bra bild till en header. Och jag har försökt att göra texten större utan resultat! Blöää, varför ska det vara så krångligt för?
'
Update: VARFÖR ÄR DESIGNA DIN BLOGG.SE SÅ JÄVLA DÅLIGT UPPBYGGD??? MAN HITTAR JU FAN INGENTING. OCH VARFÖR STÅR DET INTE: ÄNDRA STORLEKEN PÅ TEXTEN I ALLA INLÄGG? VARFÖR FINNS DET MASSA SKIT OM HEADER M.M
ÅÅÅÅÅHHH JAG ÄR SÅ ARG!!!

27e oktober ♥

God morgon sötnosar!
Har försovit mig igen. Lyckat. Men fyfan va gött jag sovit, även om jag inte gick o la mig förrän halv tolv. Från att jag somnade till att jag vaknade har jag sovit som en stock! Jag sover alltid bra när jag sover bredvid Agnes. ♥
'
Egentligen skulle jag åka in till stan för att gå på stan med Agnes, Tess och Staycey. Måste köpa en halloweendräkt... Men jag märker nu att det är omöjligt. Jag kommer inte hinna. Så jag får stanna hemma och plugga. Wiie...
'
Vet ni, idag är det än så länge inga minusgrader!! Hopp i kjolarna och passa på haha! ;D
Åh, Varberg i somras... Då var det 35 grader celsius!! Det ni!!

Everybody get up singing 1.2.3.4... ♥

Helvete! Vad hände med plugget? Det hände inget rent ut sagt! Helvetes jävla fägelskit! Arg på mig själv så det ryker. Nu kommer jag få sota för resten av vecka, endast my self to blame!
'
Ska springa iväg till fotbollen nu. Köss och pöss!
Skönaste låten. Love it!

Kedjor... ♥

Idag har jag en väldigt tråkig outfit. Men för att liva upp det lite snodde jag syrrans snygga halsband. Det är sådär lagom tufft och hårt...♥

I miss you already...♥

Shubyduubabbabba!
Har varit hemma en stund. Men av någon anledning fastnar jag med massa andra saker innan jag tillslut sätter mig ner för att skriva.
'
Dagen har varit ok, vet inte men denna jävla trötthetskänslan släpper aldrig. Dessutom gick matteprovet åt pipsvängen. Det känns ändå bra att ha ännu en dag avklarar. Två överstökade och tre återstår! Innan veckan är slut ska jag ha lämnat in novell, A small project, text om utomparlamentariska handlingar. Jag har dessutom ett spanskatest och ett historiaprov att se fram emot. Åh love the school!
'
Men tanken på att det endast är tre dagar kvar till lov håller mig vid liv. Typ. Och på fredag åker jag till Stockholm!!!!
Write more lateraligator!

26e Oktober ♥

God morgon!
Uäk, känner redan att detta kommer bli en trött dag. Försov mig dessutom. Har därför ganska bråttom.
'
Tisdag idag och jag har inga speciella planer. Först skola, sen plugga därefter träning, hem plugga igen, sova... Låter kul sköj va? :P
'
Ha en fin dag och hoppas min blir bättre än igår! ♥

It's getting colder ...♥

Briirruuurr!! Vädret är kanske inte det roligaste för tillfället. Och det är så jäkla rått och kallt ute. Så fort jag kommer hem hoppar jag in i pappas stooora fliströja! Den bästa! Jag snor pappas tjockiströjor så fort jag får chansen. ;)

Show by... ♥

Hejhopp!
Har egentligen massor av plugg som ligger och puttrar. Men just nu fördriver jag tiden med att kika på avsnitt av Show by Kling. Väldigt kul ska ni veta! ;)
'
Har haft en skitdag i skolan. Varit smått irriterad hela dagen. Blir bara så trött och ledsen ibland, fattar inte grejen... Men nu släpper vi det. Isället tycker jag att en kopp te skulle sitta fint!
Laters!

Måndag 25e oktober ♥

Mmm, har sovit sådär inatt. Vaknade runt femsnåret och hade svårt att somna om. Så för att piggna till lite startar vi dagen med lite ögongodis. Kära vänner, här är världens snyggaste man!
Jon Kortajarena in my heart... Haha ♥

Deep Blue Dream ♥

Länge sedan jag mälade naglarna... Eller var det egentligen det? Aja, kommer ej ihåg. Målade i vilket fall naglar. Denna gång blev det en kornblå grund med mörkt lila överdrag. Upptäckte också att mitt nagellacksförråd måste fyllas på...

Rebecca & Fiona ♥

Har pluggat både svenska och samhällskunskap idag. Tog även en promenad med Agnes innan hon åkte in till stan och hem till sig igen. Ska nu titta på första avsnittet av serien om Rebecca & Fiona. Ett web-program på svt.se :) Verkar grymt underhållande och kul!

Rebecca och Fiona är bästa kompisar, musikproducerande dj:s och delar drömmen om att ta över den svenska dansmusikscenen! Följ tjejernas vardag både på insidan och utsidan, på turné, i dj-bås och delar av Stockholms uteliv.

I've got a feeling...♥

God morgon! Eller god lunch.
Det gick skitbra igår och vi hade jättekul! I början var jag faktiskt sjukt nervös haha. Men det släppte efter ett tag! ;)
Det var ganska stressigt, vi var 7 servitriser på 120 pers så allt tog sin tid. Men det gick bra och inga olyckor skedde. Jag såg framför mig hur jag snubblade med massa tallrikar m.m. Det hände som tur var ickepicke!
'
Aggy och jag har nu ätit frully och jag vet inte vad vi ska hitta på nu. Eller jo, jag vet iallafall vad jag behöver göra. Och det är pluggituggimuggi! Blä och bajs på det!
'
Är lite halvt seg i bollen efter igår, annars är allt bra. Funderar på om jag ska ut på en promenix innan jag sätter mig med samhällskunskapen och engelskan. Shiiet, träningsdagboken ska ju in i morgon också. Ehm ja. Vi hörs laters helt enkelt.
Köss!

Together we done so much fun ♥

Rummet är nu skinande rent och jag har pluggat lite. Men inte alls så mycket jag hade tänkt mig, pga lite komplikationer. Men det finns ju en morgondag...
'
Dagen har runnit iväg i all världens fart, vilket jag i och för sig var förberedd på men ändå. Åh, jag är verkligen inte på bra humör. Men jag ska ju börja gör mig iordning nu, då kanske jag blir lite mer peppad inför kvällen. Detta jävla pissvädret är inte heller någon humörhöjare direkt.
Hörs later-skater!
Blir väl något i denna stilen. Minus sjalen. Vår dresscode är svart eller vit skjorta...

I want it and I want it now...♥

Ska snart ta i tu med mitt rum. Just nu ser det ut att ha varit med i första världskriget elr nått. Men för tilllfället sitter jag och dregglar över alla snygga jackor som finns på Topshop! Åhhh, ge mig!!!
Yammyyamma-yam-yam!!
Hade inte suttit fel i min garderob.

Lördag 23e oktober ♥

Hejhopp-(snopp)
I dag ser jag fram emot en fartfylld dag... Ehm, snarare fullspäckad menmen. Ska ju som sagt jobba på en fest ikväll tillsammans med några andra tjejer. Men innan dess har jag en liten to-do-lista.
  • 10.45 Följa Julia till träningen, sedan fortsätta promenaden
  • 12.00 Städa rummet
  • 14.00 Plugga - Samhällskunskap, eng, svenska
  • 16.00 Duscha, leta kläder, göra mig iordning inför kvällen
  • 18.00 Åka till festen för att förbereda
Där har ni det. Ett tidsschema för min lördag. När jag känner mig stressad och vill hinna med så mcket osm möjligt tycker jag att det är super att göra ett tids-schema för att få lite struktur. Ett litet tips till er som har lätt för att stressa upp er i onödan!

Nu måste jag kila!

Old pic!

Försoning ♥

Hej&hå. Jag, mami och pappa såg precis klart på filmen Försoning. Och det måste ju vara den sorgligaste filmen som gjorts. Jag har sett den flera gånger förut, den är så jävla bra rent ut sagt! När man sedan tror att allt ska sluta bra så bara... Aaa, men nej. Jag ska inte säga mer. Ni får se den istället. Se den!
Ska sova nu. Ni får drömma så vackra drömmar!

Idooool 2010...♥

Jahapp, nu blir det idol. Men inte med några kompisar utan med mami och papi, haha. Kanske inte mitt första alternativ men ibland blir det som det blir... ;) Jag tycker det är skitbra att Alice sa hejdå och att Minnah is back in the game!
Kyssar!

Just gonna stand there... ♥

Hejhopp!
åh jag är så jävla hungrig just nu. Håller på att laga mat och är sjukt lättirriterad när jag är hungrig så när pappa köpt hela tomater istället för krossade tomater fick jag ett sammanbrott. Så det kan gå... Men jag gör en linsgryta och jag hatar verkligen hela, stora tomatbitar i grytor och när pappa ringde och frågade om vad jag ville att han skulle köpa så sa jag, krossade tomater. Inte hela. Och nu när jag var jävligt hungrig kan det minsta lilla göra att jag får världens utbrott.
'
Aja, nu puttrar grytan på spisen och jag sitter, hungrig som en varg, och väntar på att det ska bli klart. När jag käkat ska jag åka och få information inför morgondagens fest. Jag ska jobba i baren och servera mat m.m. Seegt att informationsmötet är nu och inte tidigare. Liksom mitt i kvällen... Hur ska man planera resten av kvällen liksom? Hmm.
Ha en superduperfin fredag hörni! Jag ska återgå till grytan och försöka trolla så att den blir klar fort som fan!
Köss och pöss!

DAGENS ♥

Min bajkamera dog precis när jag skulle ta bilder... Så det får bli kassa cambilder.
Hade mina nya panties idag! :)
♥ Jeans: Motel
♥ Linne: h&m

22 Oktober ♥

Hejsvej! :)
Om ni undrar vad jag äter till frukost i dag så behöver ni inte undra länge. I dag äter jag lila gröt! ;) Det är vanlig gröt fast jag slängde ner lite hallon och blåbär också... det smakar helt okej. Men jag måste säga att vanlig hederlig fiberhavregryngröt med lingonsylt slår denna lila sörja med hästlängder! :P
'
Tyvärr så hann jag inte ta några bilder och lägga upp dagens igår men jag fick rövbråttom. Men det var inte pga att jag satt för länge vid datorn elr ngt, utan jag följde med Anna och Tove till Mejeriet. Det är en, vad säger man? Märkesoutlet? Fast det är nästan bara svenska märket, ex Svea. Det är en jättemysig liten butik som vi brukar åka till då och då. Jag köpte ett par byxor från Motel som jag klämt på innan. Och när jag betalade fick jag veta att de var väldigt nedsänkta. Jag fick dem för 150 kr!! :) Det kallar jag KAP!
'
Hepphepp! Det var nog allt. Eller nej! Måste berätta om middagen igår. Vi hade det supermysigt, efter lite restaurangproblem hamnade vi tillslut på den mysiga restaurangen Fontana du trevi, den ligger på kungsgatan.




You don't always have to be on top!

Kom hem från evighetspromenaden för en liten stund sedan. Det tog oss ca 2.5 h att ta oss runt banan. Det var så himla fint i skogen, skulle tagit med kameran... Lätt att vara efterklok. ;)
'
Nu ska jag turbopluggo en snabbis därefter ska jag slänga på mig some clothes. Familjen ska ut och käka middag någonstans i göteborg, för att fira mamis 49 årsdag! Men jag har en inlämning tills i morgon som jag knappt börjat med. Bra där! ska försöka hinna lägga upp en outfit innan jag sticker till tåget.
Btw, det har snöat idag. Hallå?!? Det är för sjutton bara oktober väderguden där uppe, hör du det? Snön kan vänta någon månad elr två tycker jag!

Haha, happyface!



Ju mer du läser, desto mindre vill du veta. ♥

Hallå vackra morgon! (någon är på bra humör?) Nja, inte överdrivet faktiskt. Men det är en fantastiskt fin morgon tycker jag. Solen har kommit upp men det är på andra sidan by. Haha. Där jag bor är det fortfarande frost men det blir en fin kontrast till skolskenet på andra sidan ängarna. Haha, ja jag bor på landet. Himlen är blå och det ser ut att bli väldigt kyligt idag.
'
Det var jäkla ljuvligt att få sova till klockan åtta idag. I dag har jag som sagt ingen vanlig skoldag utan vi har delats in i grupper och ska gå en skogspromenad på ca en mil. På vägen ska vi göra olika samarbetsövningar. Det känns som om jag är den enda eleven som tycker detta ska bli jävligt skönt. Liksom antingen sitta i skolan och gå på de vanliga tråkiga lektionerna eller gå på en skogspromenad och samtidigt leka lekar? Ehm, svårt val... ;)
'
Nu ska jag slänga på mig lite kläder. Idag blir det ett par slitarjeans, tjockiströja och hunterstövlarna på! Och jag får inte glömma vantar, halsduk och mössa! Det mistaget har jag gjort för många gånger!
Puss!!!

Home is wherever I'm with you ♥

Förstår ni. Jag är typ klar med min novell. Den är skidålig. Men ändå. Den är nästan klar men ska inte lämnas in förrän nästa vecka! Detta är en sensation kära vänner! Helt otroligt. Utmärkande. Ovanligt. Fantastiskt. Haha!
Nu ska jag sova. Jag har som sagt sovmorgon men vi sak upp aptidigt för att fira mami! ♥ Jag har köpt världens goaste, tjockaste ullstrumpor och en olivtvål till henne. Hoppas det uppskattas! :)
Nattinatti! ♥

Oh let's go back to the start ♥

Kom hem vid åtta och har precis ätit en supergod middag! En slags tomatsås med bönor, sedan blandade jag det med quinoa. Det blev skitgott! :)
'
På tåget hem lyckades jag faktiskt med att skriva några rader på min novell. (stolt) Men jag tänkte faktiskt believe it or not, fortsätta skriva nu. Känner att det behövs om jag ska slippa få panik och bryta ihop nästa vecka. :P
Åh, vet ni något underbart. I morgon har jag sovmorgon. VI ska ha frilufsdag imorgon så jag börjar halv tio typ! Sen att vi ska gå en mil i en lerig skog, det är en annan femma. Kläder efter väder! ;)
Sov gott! Pöss
Detta är vad jag har på mig idag. Med ett par vanlig Levi's till, kort och gott.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaka...♥

Guttmorgen! Sovit gott? DET HAR JAG!! :D Jag har inte sovit så länge men jag har inte vaknat en enda gång!!! I'm so happy!!! ;) Nemen det är faktiskt riktigt skönt
'
Äter frukost som idag bestod av, världens godaste äpple, en stooor morot, rostade och saltade mandlar och en kopp grönt te. :)
'
Idag kommer det bli en lite flängig dag. Efter skolan ska jag ta tåget in till Göteborg stad och köpa en present till mami. Hon fyller år imorgon! ♥ Därefter ska jag möta upp broskon och fika med honom. Får se ifall sissy (syster) också hänkar på... :)
'
På tåget/bussen både in och tillbaka ska jag försöka få lite plugg gjort. Eller jag ska skriva på min novell som ska vara klar nästa vecka... Först och främst ska jag ju dock överleva skoldagen haha. ;)
Hörs ikväll! ♥

Help, I've done it again... ♥

Fick lite plugg gjort förut. Inte så mycket som jag egentligen behöver men nu har jag gjort en planering för resten av veckan. För att få lite struktur på det hela. Btw fotbollsträningen gick skitröv. Orkade verkligen ingenting, måste ha med min dåliga sömn att göra. Men jag ska faktiskt sova nu, hoppas på att vakna pigg som en mört! :D
En liten mysig låt från mig till er alla. Kanske inte världens lyckligaste men ack så vacker... ;)
Sia - Breathe me ♥

Gubben i lådan ♥

Ruskigt mysig låt!

Almonds ♥

Kom hem från skolan för en stund sedan. Gymnasiemässan var jättebra! :) Det blir antagligen Hvitfeldska eller Hulebäck för min del... Allt kan dock förändras. För tillfället sitter jag och käkar rostade och saltade mandlar, sjukt gott. Ska snart dricka te med pappsen. Sen blir det plugg, jag struntar i att åka in till mässan igen. Känns inte som om det behövs. Nu hinner jag med träningen istället! :)
Hörs sen!
Haha
Igår målade jag faktiskt naglarna.. Länge sedan men det blev tjusigt. Ringen är syrrans!

Tisdag 19e oktober♥

God morgon sötnosar!
I dag ska vi till gymnasiemässan, vilket betyder att vi har vanliga lektioner bara halva dagen. Gött. När jag slutar skolan ska pappa och jag åka in till gymnasiemässan igen. Alltså först med skolan och sen med pappa. Jag är ganska förväntansfull men också lite nervös... Hoppas jag får ut något av att besöka gymnasiemässan. Jag har hört väldigt olika åsikter om den, vissa säger att det inte är ngn idé att gå dit att man bara blir förvirrad. Andra tycker att det är skitbra! Det blir väl bra. Hoppas bara vi hinner hem till åtta, min fotbollsträning börjar då.
'
Ehm ja, min dag är helt fullspäckad redan, men jag måste få in lite plugg också. Får se hur det går med den biten... Ha en fin dag!
Puss!
I början tyckte jag faktiskt inte om denna låten. Men den växer ju mer jag lyssnar på den! :)

Breathe me ♥

Kom på att jag inte bloggat någonting idag, förutom imorse då.
'
Vi kan väl sammanfatta denna dagen som en jävlaskitrövdag. Imorgon glömmer vi att den någonsin existerat. Eller hur? Jag har som sagt inte sovit bra inatt heller. Detta får fan inte bli ett mönster, jag måste ha mycket sömn. Annars funkar jag inte. Att vara trött och sedan behöva stressa som fan med skolan är ingen go kombo. Nu har vi dessutom massa saker med gymnasievalet. I morgon ska vi till gymnasiemässan och det ska bli jättekul. Men jag har hört att man ska bestämma sig för vart man vill gå innan man går dit så att man kan förbereda frågor och sedan bara gå till gymnasium som har dem linjen som man vill gå på. De som gått dit säger att det blir alldeles för stressigt annars. Och att man då inte får ut ngt av att gå på gymnasiemässan. Det finns bara ett litet problem: Jag har ingen aning om vad jag vill gå. Ingen överhuvudtaget. Så jag har lite panik.
'
Jag ska försöka att ta mig ut ur min tillfälliga depression så snabbt som möjligt. Det går åt alldeles för mycket energi till att vara olycklig... ;) Sånt har vi inte tid med!
Puss

18e Oktober ♥

God morgon. Vad härligt det är att sova i sex timmar. Jag ska inte klaga, det därför texten är överstruken. Men jag skojar inte med er när jag säger att jag har sovit i sex timmar, tyvärr. Det kommer bli en lång dag. Det känner jag. Men en powernap i soffan på ngn rast ska nog göra susen. ;)
'
Frågan är vad man ska ha på sig idag? Funderar på denna finingen.
Ni kan ignorera mitt trötta face. Men jag ska kanske inte alls ha detta. Kanske stentvättade byssor och en svart enkel tröja...;)

Ajajajaj!

När jag kom hem från Maddy målade jag på moppeskjulet. Det gick bra förutom att det var en obehaglig vinkel så jag fick kramp i armen. Det är absolut inte att jag har otränade armar, absolut inte! Men sen efteråt, börjar det klia i hela handen. Och mitt ena lillfinger svullnade upp som in i... Det såg helt sjukt ut. Blev som en bubbla av vätska på det också. Så jävla läskigt... Nu har det som tur är gått tillbaka till sin vanliga storlek. Men nu är det helt iskallt haha!
Sjukt...
Här har ni bildbevis....

Ser ni? Och ja, jag har onormalt krokiga fingrar haha

en liten jämförelse.. Ser inte ut att vara så stor skillnad på bild... Men tänkt tre gånger värre! ;)

Ser ni buckeln?


Take me back to...

Finaste älsklingen min! (Nu kände jag mig som en supertöntig hästtokig tjej, haha)

Your love ♥


Sunday, bloody sunday!

God morgon. :) Hur mår ni? själv mår jag lite sisådär. Jag har ju sovit hos Maddy inatt och det var i och försig mysigt men imorse vaknade jag med huvudvärk. Inte kul. Sen så svider det och trycker runt min ögon. Inte kul. Men vi har bara tagit det superlugnt hela morgonen, vi startade med att äta frukost samtidigt som vi tittade klart på Pearl Harbor. Nu kikar vi på, Underworld - rice of lycans. Jag älskar de filmerna!

Snart ska jag tyvärr dra mig hemåt, har ganska mycket plugg och jag har lovat mami och papi att måla på moppeskjulet. Seegt! Helst hade jag velat stanna här och haft en mysdag med Madde och skippat allt som har med plugg att göra! Men livet är inte alltid som man vill.

Vi hörs senare, simma lungt!


Jag och Madde på P&L i somras... <3

Saturday!

Shululu!
Denna dagen har varit alldeles för effektiv för att min hjärna ska hänga med i svängarna. Har sovit ca 5 timmar inatt. Jag har ju ridit på Mirage idag, första gången på mycket länge. Och jag var verkligen nervös för att det skulle gå bajdåligt men det gick faktiskt över förväntan! :) Han gick förvånandsvärt bra, fick till och med honom att gå på tygeln ett flertal gånger. Men det bästa var att gosa och krama om honom!!

När jag kom hem ringde Madde och jag åkte ner till henne, Maria, Filippa och Frida. vi har bara chillat. Egentligen skulle vi gå på ngn fest men det blev inte av... Helt ok för min del. Är helt död i hela kroppen inte minst huvudet. Mina ögon är helt suddiga.

Nu är det bara jag och Maddisen kvar, still going strong! ;) Jag ska sova hos henne inatt. Mysigt! Vi tittar på Pearl Harbor och dricker te. Vi däckar antagligen när som helst...

Puss och kram!

Back in the game! ♥

Kommer ni ihåg att jag för ngt år elr två red väldigt mycket? Jag var den lyckligaste tjejen som fick möjlighet att rida på världens underbaraste och finaste häst. Ni kan nog inte förstå hur mycket glädje och kärlek denna hästen gett mig. Under en period var jag i stallet nästan varje dag men sedan flyttade hon som äger Mirage och han fick följa med. I början åkte jag och mamma dit ca en gång i veckan och red. Men i våras gled det ut i sanden när jag hade så sjukt mycket plugg. Det fanns ingen tid i världen att rida och nu har det snart gått ett år sedan jag träffade min underbara prins! Fattar ni elr? Ett år!!! Men idag kära vänner. Idag ska jag åka och hälsa på honom och rida en sväng. Jag har inte suttit på en häst på cirka ett år nu och jag är skitnervös. Men huvudsaken är att jag får träffa honom. Finaste Mirage.


Lördag ♥

Mmmm, har precis startat dagen med en underbar smoothie. Det är recept som jag kommit på alldeles själv! ;)
Den är verkligen supergod och om man utesluter mjölken så blir det som en glass!
  • Frysta allon och blåbär
  • krossade linfrön
  • lite honung, ca 1 tsk
  • solrosfrön (kan uteslutas)
  • Naturell musli
  • Soyamjölk, eller vanlig mjölk (kan också uteslutas)
Mixa alla ingredienser med en mixerstav och servera i ett glas. Voíla!
'


I'm in love ♥

Ohh, är med Madde, Emma och Frida hemma hos Madde för mys framför Idol. Eller idol är ioforsig snart över... Men en sak är säker. Jag är kär. I Olle. Och det känns ju väldigt orginellt...
Puss

Hans armar och bröstmuskler!!!! RAWWRREEE!!!!

Ingenting är som förut...♥

Det är precis så jag känner. Ingenting är som förut. Och jag vet inte varför. Eller jag vet varför men ändå inte, det är inte jag som förändrats. Vet inte vad jag ska säga eller göra. Är rädd för att förlora dig helt. Jag har lärt mig av tidigare erfarenheter att det inte går diskutera saker och ting med dig. Men jag måste kanske ge det ett försök till. För detta funkar inte, mina frågor blir bara fler och klumpen i magen växer sig allt större. Tänk om allt går förlorat pga att jag inte vågat säga det jag känner. Så får det bara inte bli.

DAGENS ♥

♥ Blus: Lindex
♥ Skinnkjol: Monki

DAGENS ♥

♥ T-shirt: h&m
♥ Jeans och kofta: Monki

Andra bullar! ♥

Hejhopp!
Direkt när jag kom hem från skolan satte jag igång med bullbak. De är till ikväll då de blivande sexorna och deras föräldrar ska komma och titta på skolan. Och vi nior ska hålla i fikat, några ska baka och några ska stå och sälja. Eftersom jag bakar slipper jag stå och sälja, så jag har en ledig kväll! Borsett från lite plugg åså...;)
'
Degen har faktiskt jäst i 40 minuter nu och den borde vara klar för utbakning. Laters aligators!
Do you feel the rhythm?

I'M NOT A ROBOT

Helt jävla underbar låt. Bara lyssna på texten, klockren!

Torsdag ♥

Usch. Min natt har varit en lång mardröm. Jag ärligt talat sovit skitdåligt! Rövhål. Men tyvärr det finns inget att göra åt saken. Det är väl bara att bita ihop och gå till skolan som en zombie... fan. Nu ska jag äta frukost men här får ni två vackra bilder från bloggen, Le love.

It's dark outside... ♥

Ohmen guuuuuuuud! 8-) Var det någon mer än jag som såg lite av Bonde söker fru? Haha, alltså fyfanken va pinsamma speed-dejter!!! Jag dör! Det blev helt tyst ibland och de enda de gjorde var att sitta och flacka med blicken men för det mesta ner på golvet. ÅH kände ångesten! Fyyyyy vilken obehaglig situation. Tur att jag inte är med i Bonde söker fru då. Hehe, det är nog det sista programmet jag skulle söka till.
Det var allt. Hörs imorgon. Sleep tight!

DAGENS ♥

Blev verkligen inga bra bilder idag. Men ibland räcker inte tiden, om ni nu hört talas om den...
Jag och papi sitter och snackar gymnasieval, jag har panik och den växer bara mer och mer. Sprider sig i hela kroppen och nässlar sig in i varenda vrå. Typ.

♥ Skjorta: Fynd från vår loppis 10:-
♥ Jeans: Mina favoriter från Monki

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!

Kom hem från en sjukt lång och seg skoldag för en stund sen. Såg att jag fått ett brev från Handelsbanken, och vet ni vad det stod!!!! Åh, jag är så jävla arg!!! Citerar: Handelsbanken har fått information om att ditt kortnummer kan ha hamnat i orätta händer. Vi vill därför att du genast spärra ditt kort och beställer ett nytt...blabla..
NEEEEEEEJ!!! Fan varför händer detta mig? Jag råkade ju tappa mitt bankkort på bussen för någon månad sen och har bara haft mitt nya kort i några veckor. Och så händer detta! Orkar inte med sånt här! Gahhh! Nu har jag inget bankomatkort förrän tidigast på måndag elr tisdag. Fyfan vad jag blir trött. Bajskorvboggie. Man ska inte gråta över spilld mjölk men förstår ni min frustration?
'
Måste sätta mig för att turboplugga nu. Men återkommer med Dagens outfit.
Puss!
Och varför vill någon ha tag på mitt kortnummer? Jag har inte ens VISA... Åh vad jag inte orkar!

Onsdag ♥

Guttmorgen i stugan!
Har som vanligt bråttom. Vem har inte det på morgonen? Aja. Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg här. IDag är det råplugg som gäller för min del. Tove sa något om att hon ville fotografera höstlöven med mig??? Haha. Får se om jag hinner ta en liten fotopaus. Ha en fin dag!
Puss

Sweet dreams ♥

Puss och godnatt!


Shake it shh shake it!

Ojojoj. Har inte fått så mycket plugg gjort. Men jag är iallafall klar med min redovisning som ska vara på engelska, den handlar om praon. Shiiet. Egentligen måste jag börja skriva på min uppsats om arbetsmiljön, också den ska vara utifrån praon. Jag kommer hem från träningen klockan tio så det blir nog lite sent, imorgon då måste jag klra racer. Annars är jag död!
Omg, om två minuter ska jag åka iväg till träningen. HURRY CURRRRYYY!!!!!
Puss!

DAGENS ♥

♥ Blus: Fyndade på klassens loppis 10:-
Svart tubkjol: H&M
♥ Leggins: Monki

Frågan är...? ♥

Hallo ya all!
Nu har jag suttit här och stirrat på skärmen länge nog. Vet inte vad jag ska skriva haha. Men jag kan ju börja med att berätta om hur dagen har varit... Den har varit lugn. Inte hänt något speciellt, men vi har fått ganska mycket plugg. Det är ganska segt. Och det känns lika bra att sätta igång och beta av. Det är verkligen inte kul att få panik i slutet när allt helt plötsligt blir bråttom. Då måste sitta uppe sent på natten bara för att man inte planerat och varit lat. Näj! Det vill vi helst slippa.
'
Dagens kluring är att komma på vad jag ska äta för middag. Det kan var klurigare än ni tror. Men det slutar mot halloumisallad med matvete... hur låter det? :) Ska lägga in lite bilder nu, DAGENS kommer upp om en liten stund. Efter det måste jag plugga.

SneakPeak



Tisdag 12/10 ♥

Godmorgon 12:e oktober. Har ni sovit gott? (Nu pratar jag till er och inte till 12:e oktober, bara så ni vet...) För min egen del har jag sovit mycket bättre än igår natt, men jag vaknade av någon jävla onödig anledning mitt i natten. GAH! Inatt mina kära vänner, om jag vaknar inatt då ska John Blund  få se på andra bullar. Det ska han ha sjukt klart för sig! Jag har i vilket fall sovit mkt bättre och längre än igår. :)
'
Idag händer inget speciellt. Behöver plugga lite men inomhusträningen börjar klockan åtta. Så jag hinner både plugga och slappa lite idag. Men vi får synes when I get home.
Köss!

There's a PARADISE ♥

Åh! Jag och Tove har precis avnjutit säsongstarten av Paradise Hotel. Ser nu fram emot ännu en rolig och psykad säsong av ett otroligt underhållande men sorgligt tv-program!

DAGENS ♥

♥ Jeans: Monki
♥ Kängor: Dr martens
♥ Kappa: Gillblads

Can't take this ♥

Jag är nog den tröttaste människa on planet earth för tillfället. Har sovit urkasst inatt. Somnade ngn gång vid halv ett och sedan vaknade jag från och till, enda fram tills klockan slog sju. När klockan ringde trodde jag seriöst att jag skulle dö. Hatar att inte sova ut och att vakna trött. Det var därför jag inte hann blogga imorse. Jag var helt enkelt för trött.
'
Iallafall, vid tolv åkte jag till läkaren för att kolla astma. Det verkar dock  inte som om jag lider av någon svår astmasjukdom, men jag fick ett recept på en svagare astmamedicin. :) Vi får se hur den fungerar. Men vi hörs senare med dagens åså! Ni hörde rätt. Nu fan har jag legat på latsidan när det gäller bilder m.m. Nya tag! :)
Puss puss!

Take Away The Colour ♥

Hög nostalgi på denna och liknande låtar!!!! Någon mer än jag som blir sugen på att dansa??

Don't worry honey, I'm here ♥

Vilken otroligt slapp dag det varit för min del. Gick upp vid tolv och käkade frukost. Sedan gick jag, Madde och Nora på en powewalk. Därefter spikade jag upp brädor på något som ska bli ett framtida skjul till min älskade pärla! Pappa är så ledsen över att jag och min syster inte bankat och spikat eller hållit på mer med snickeri när vi var små. Så nu har jag visat honom att han inte misslyckat med sin uppfostran! ;)
'
NÄr jag var klar med bankandet låg jag och slappade lite i soffan och tittade på CSI med mamma. Vilken jkla b-serie. Det värsta jag sett faktiskt men aja. Ibland är det gött att bara se på något utan att behöva reflektera eller anstränga sig.
'
Nora kom för en stund sedan. Vi ska plugga en stund, hon behöver plugga matte och jag ska skriva rent en svenskauppgift. När vi är klara ska vi köra ett poweryogapass. Hurtigt värre! USCH, imorgon börjar skolan. Uääkk! Men det är bara att bita ihop. Om tre veckor är det höstlov!
Puss och kärlek.

Söndag ♥

Godmorgon alla fina! Jag och Maddisen steg precis upp ut den underbart sköna sängen. Har plockat fram frullkost nu och ska snart hugga in på alla läckerheter! ;)
'
Vi hade det mysigt igår, det var verkligen länge sedan gänget samlades och det märktes haha. Alla tjötade på och mina öron susade när vi skulle sova, typ. Haha. ;) Men som sagt, det var riktigt kul att träffa alla igen. Även om några hjärtan fattades. Så är det, väldigt sällan alla kan träffas samma gång. Blir fler gånger såklart! ;)
'
När alla åkt hem hjälpte jag Nora som var värdinna med lite städhjälp. Sedan gick jag och Madde och la oss, då var klockan 02 ngt... Därför är det inte så konstigt att vi sovit såhär länge. Men vi ska bara käka en snabb frukost här därefter bär det ut på powerwalk! Puss!
Slänger upp några läskande bilder från igår!

Nora gjorde fina macarones, första gången hon gör dem. Klart vg!

Underbart goda kladdkakemuffin med vitchokladtopping

Haha, vi skulle träffas vi fem, när klockan var tjugo i satt jag fortfarande i pyjamasen och hade varken bakat elr ätit middag. Så det fick bli en paj. Och den blev enligt mig ruskigt god. Jag hade inget vanligt mjöl i utan det var havregryn, rörsocker, dinkelmjöl. Det blev som ett kolatäcke typ. Mums, på bilden ser det dock inte så gott ut.


Madde bakade härliga original chokladmuffin


Uhh, I got some massage...

Haha, i slutet fanns endast denna lilla macaron kvar. Men den försvann strax efter bilden togs och har sedan dess varit spårlöst försvunnen...


POWER ♥

Har hoppat i träningskläderna och ska nu ta mig ut på en joggingtur/powerwalk. Ikväll ska jag och några andra tjejer kakfrossa uppe hos Nora. Så detta är i förebygggande syfte. (skämt osidå)
Hörs sen!
Här har ni en gammal älskling. Den är min favorit när jag är ute på powerwalk eller joggingrunda. Man blir så jävla taggad på något sätt, haha. Den pushar en att fortsätta... ;)

Så jävla fel... ♥

Godmorgon!
Jag hade sett fram emot en låååång sovmorgon men nej, här vaknar vi halv tio. Har nu ätit en mysig lördagsfrukost men mami och papi. Dock ingen social sådan, mami och papi läser tidningen och jag är on the computer... Men jag ska snart slita mig. Måste verkligen plugga. Har två hyfsat stora praouppgifter och en liten mindre. Så det är väl bara att sätta igång. Men jag vill inte, jag är trött och vill sova eller kanske läsa en bok? Åh, jag läser en så himla bra bok just nu. Den heter "En blomma i Somalias öken." Men i början är den verkligen så fruktansvärt hemsk, helt sjukt att kvinnor behandlas såhär. Ännu idag liksom. Så jävla fel. Här har ni en väldigt kort och snabb sammanfattning: "Den sanna berättelsen om en somalisk flicka som blev stjärnmodell och om hennes modiga kamp mot kvinnlig könsstympning."


Här är ett utdrag ur den hemskaste delen ur boken: "Jag kände mig skräckslagen när minnena av Amans plågade ansikte plötsligt kom störtande över mig. "Det här kommer att göra ont!" mumlade jag med roten i munnen. Mama börjde sig över mig och viskade: "Du vet att jag inte kan håla fast dig. Det är bara jag här nu. Så, försök vara en duktig flicka, älskling. Var modig för Mamas skull, så kommer det gå fort." Jag kikadde mellan mina ben och såg zigenarkvinnan gör sig beredd. Hon såg ut som vilklen gammal somalisk kvinna som helst. Hon tittade strängt på mig, med något dött i i blicken, och började rota igenom en gammal kappsäck. Jag följde hennes minsta rörelse med blicken eftersom jag ville veta vad hon skulle skära mig med. Jag förväntade mig att få se en stor kniv, men istället drog hon upp en bomullspåse ur kappsäcken. Hon stack ner sina långa fingrar i kappsäken och fiskade upp ett trasigt rakblad. Hon undersökte det genom att vända det fram och tillbaka. Solen hade precis stigit upp, och det var tillräckligt ljust för att man skulle kunna se färger, men inte några detaljer. Men jag såg att den naggade rakbladskanten var täckt av intorkat blod. Hon spottade på rakbladet och torkade av det mot klänningstyget. ................... Jag hörde ljudet av ett slött rakblad såga fram och tillbaka genom huden.... Det finns ingen möjlighet i världen att jag kan beskriva hur det kändes. Det är som om någon skär genom köttet på dina lår eller hugger av dig en arm, förutom att det här är fråga om kroppens allra känsligaste delar."

Detta är så sjukt att det känns overkligt. När jag läste detta satt jag på bussen, om någon tittade på mig måste de trott att jag hade ont eller något. Jag kom på mig själv med att grimasera med hela ansikten och nästan bita mig i handen. Tro inte att det äckliga slutar där. Det har precis börjat, sedan ska den där äckliga slaktarkvinnan sy ihop allt. Inte med en nål, utan med taggar från ett akaciaträd! Det lämnas bara ett sjukt litet hål, där igenom ska man kunna kissa och menstruationsblod. Men för en omskuren kvinna tar det cirka tio minuter bara för att kissa, hålet är så litet, med diameter som ett tändstickshuvud. Vidrigt.
Uschuschuschusch! Jag mår dåligt över att läsa sånt här. Men det är viktigt att uppmärksamma. Detta pågår just nu. Det dör sååå många flickor pga könsstympning. Som ni förstod av texten är det inte så hygieniskt. Man har tur om man klarar sig. Och även om boken till en början är sjukt hemskt och jobbig blir det tillslut som en solskenshistoria. En bok som jag starkt rekomenderar!

Snabba Cash... ♥

Jag och Nora skippade bion, hann inte hämta ut våra reserverade biljetter och det fanns bara urkassa platser kvar. Istället åkte vi hem och har hyrt film. Just nu sitter vi och käkar, jag har gjort en supergod Quornköttfärsås. Till den äter jag en smarrig sallata, Nora körde på en ngn konstig variant. Till min quornköttfärs gjorde hon en äggröra? Hmm, konsitg kombo. Och det säger jag inte för att jag hatar äggröra, utan jag tror de flesta skulle höja ett och annat ögonbryn. Haha. JAg frågade henne precis vad hon tyckte om resultatet: "Jo, helt okej. Mycket proteiner."
Haha, hon är ju för gooooo alltså!
Emh, jo! Filmen vi hyrde är Snabba Cash, tadaaaa vilken överraskning, det kom fram ganska tydligt i rubriken... Någon som sett den? Jag har velat se den länge men det har konstigt nog inte blivit av. Förrän nu. ;) Har höga förväntningar men jag tror att det kommer vara en del äckliga slagsmålsscener och sånt klarar jag inte av. Får bli handen framför ögat! ;)
Men ha en underbar fredagskväll hörrni, eller klockan är ju faktiskt snart halv tio. Så ha en underbar fredagsnatt istället!
Puss och kärlek från mig!
JOEL KINNAMAN = ÖGONGODIS. Lyllo min mamma som hade han som bordskamrat på Per Mobergs 50 års fest. Gissa vem som blev avis och ångrade att den inte åkt med? Moi...

My last day on what? ♥

Uhh, idag var det verkligen tungt att gå upp ur sängen. Den var så perfekt varmt och täcket var mjuuuukt. Som tur var det inte så väldigt många steg till en varm dusch. På sensate tiden har jag blivit lite trött på att duscha, tycker typ det är slöseri med tid. Så jag brukar inte stå och sådär njutduscha. Utan gör det jag ska och sedan gå ur duschen. Men det är något med att duscha på morgonen, blir det helt paralyserad där inne. Haha. Efter två bankningar på dörren väcktes jag ur min dvala och satte mig för att äta frukost. Ska bara göra klart mina ärenden här på datan, därefter måste jag hoppa lite kläder och slänga på lite smink. Jag ska försöka hinna gå ner till bussen och jag ska hämta ut ett paket i affären dessutom. Och vet ni? Idag är det min sista praktikdag på Two little birds. Det känns för-jävligt. Vill inte, ville inte, vill verkligen inte tillbaka till skolan. Måste förfriska de tre positiva punkter ang skolan som jag skrev innan skolstarten. Kanske får igång lite peppkänslor? Svårt att tro... Men vi får la se! ;)
Efter praon ska jag och Nora gå på bio, Inception. Det ska bli kalaskul och om vi inte hinner med bion blir det hemmamys och hyrfilm istället.
Puss puss

KÄRLEK ♥


Torsdag ♥

Hulaballula!
Fattar ni att jag kom hem från "jobbet" för bara en timma sedan? Hela dagen har sprungit iväg, eller kanske förbi? Anyway, det har som alla andra dagar gått bra och det har varit kuuuul, förutom att jag vaknade med en huvudvärk som inte försvunnit utan suttit i hela dagen lång. Det är däremot inte kul. Imorgon är det min sista dag som praktikant på Two little birds. Det känns verkligen helt bajkasst. Jag vill vara kvar!!!! Inte återgå till tråkiga skolvardagen. Skolan innebär inte bara mer plugg utan också att jag kommer falla in på gamla spår igen. Men jag har lovat mig själv att inte falla tillbaka. Och jag ska verkligen försöka bryta helt. Nu förstår nog inte alla vad jag daddlar om, men ni som vet, ni vet helt enkelt! ;)
Om tio minuter börjar andra avsnittet av Kenza & Tyra show. Någon mer än jag som ska kika? Och är det bara jag som efter bara ett avsnitt tycker att detta verkar bättre än Bella & Tyra show?

Working 9-5.... (11.00-19.00) ♥

Guttmorgen mina fina kycklingar! ;)
Det är min näst sista dag på Cafét idag. Lite separations-ångest faktiskt, dels för att jag (här kommer det igen) för att jag trivs så bra och jag vill absolut inte börja skolan på måndag. Gaahh, ångest-ångest-ångest-ångest! vi har fått några inlämnmingar ang praon som jag ska göra i helgen. Sedan är det massa andra saker som ska hinnas med, i helgen alltså. Så jag har faktiskt gjort, haha, en tidsplanering. Och jag har även tagit kort på den, fast det är med webcamen så därför är det spegelvänd -.- Haha. Ajuste! Måste förklara rubriken. Idag jobbar jag inte från elva till fem utan jag ville testa på att jobba kväll, så idag slutar jag istället sju. Kommer vara hemma inatt hehe. Men det blir sköj!
Later-skater-aligator!
Ser ni ngt? haha, söndagen är inte färdigplanerad. Som det ser ut just nu är söndagen en riktigt slappdag, men lite träning och plugg... :)

Helvete ♥

Fan jag skulle ju inte bry mig mer. Jag skulle släppa hela jävla skiten. Rööööööööööööööööööööööv! Nej, imorgon då ska jag skärpa mig. Jag ska fan till och med köpa mig ett. Två flugor i en smäll liksom...

Tänkte bara... ♥

Hello sweeties!
Har ni tänkt på att min text är väldigt liten? Det måste vara sjukt jobbigt att försöka läsa de små bokstäverna på skärmen hehe. Jag tycker att detta är ett problem och har även försökt att ändra påt. Men det blir ingen skillnad. Varför? Någon snäll själv som vet hur jag ska gå till väga? Isåfall är jag väldigt tacksam för hjälp. :)
Aja, nog om det. Som ni antagligen också märkt har jag varit usel på att fota några Dagens på den senaste tiden. Det beror nog på att jag inte haft någon som kunnat fota mig och att jag inte orkat ta med självutlösaren eller haft möjligheten till det. Men det ska bli bättre. Promise. Bloggen i övrigt ska bli bättre och mer intressant. Dags för förändring mina vänner! In med nya fräscha ideér och ut med det gamla trista. Och btw, måste ännu en gång säga att jag älskar min praoplats. All cred till Malin och Isabella!
Puss
Här har ni en kass webcambild dagens dagens ;)

Och ja, hahaha, den är tagen inne på toaletten. Ville inte börja fota dagens i vardagsrummet medan mami och papi drack te liksom. Kändes inte rätt. ;)

Onsdag ♥

Guttmorning onsdag. Allt bra med er?
Hur tror ni att min handledare skulle reagerat ifall jag ringde och sa att någon hällt klister på mig och att min ögon klistrats ihop? Det är verkligen helt mystiskt, min ögon vill verkligen inte öppna sig. Kan det bero på att jag inte somna i tid igår? Maybe baby. Det är bara att göra det bästa av situationen = sova på bussen in till stan. ;)
Idag hade jag tänkt hinna gå till bussen så att pappa slipper köra, och därför har jag lite mindre tid än vanligt på att göra mig iordning. Och jag som inte ens bestämt kläder? Hjälp...
Saknar mig älskling. Den bajjen befinner sig i Berlin, hon ska ju vara hos mig???

Gagagagagaa♥

Naaaj! Vad hände??? Jag som skulle somna i tid. Ska upp tidigt imorgon, det tar ju cirkus en timma in till Göteborg härifrån min lilla by. Annat än att sova hos bruuuuschaaaan som bor i linné 5 min från min praoplats. Aja, vart ju tvungen att åka hem iom träningen. Som för övrigt var sjukt kul. Hade glömt hur kul inomhusfotboll är. Det är sånt tempo hela tiden och det gäller verkligen att röra på sig hela tiden. Men jäkla kul är det! Fast i mitten av träningen hände det ngt med min mage. HAHA. Omg säger jag bara. No details. Men som sagt, somna i tid alltså.
Vi får höras imorgon fellas! Sleep tight!
Varför inte bjuda på ett par vackra bilder här på kvälllskvisten? Here you are!

It's getting late... ♥

Det var kanske inte så svårt att lista ut att inlägget nedan var riktat till en viss person. Var tvungen att skriva av mig lite. Idag har det kanske inte varit en toppendag. Det har varit ganska folktomt på cafét och att åka buss i en timma när man är lite nere är inte jättejippie kanske. Skulle egentligen åkt med en kompis som skulle hört av sig men så blev det inte. Om en kvart börjar min träning, kanske dags att byta om? Åh, jag är så taggad...
Puss puss!

Finaste du. Eller egentligen vill jag säga äckliga jävla skitstövel. Men det kan jag inte. I vilket fall så orkar jag inte gå och hoppas mer, och sedan bli besviken. Samma visa varje gång. Det komiska är att du antagligen är helt omedveten om allt detta. Du har antagligen inte ens förstått. Men isåfall visar det bara att jag gör rätt beslut i att släppa dig. För det är ganska uppenbart.
Men du har inte så tydlig, det ska du fan veta. Jag vet aldrig vart jag har dig. Ibland känns allt så jävla bra, och sen kommer besvikelsen. Som vanligt..
Men vet du? Jag kommer hitta någon annan. Någon som förstår och uppskattar mig, och som även visar det. Jag vet inte, jag har kanske inbillat mig hela skiten. Det tror jag dock inte men då får det vara så. Jag är dessutom säker på att du också kommer hitta någon. Men chansen på mig, den har du från och med nu, bränt. Hur töntigt detta än låter så kommer du ändå alltid finnas i mitt hjärta, som den första killen som fick mig att bli nervös och fumlig. Den första som fick min puls att rusa och som fick mig att gå på rosa moln av ren lycka. Men som också slutligen alltid gjorde mig ledsen, besviken och vilsen.
Kärlek// Signe

Måndag ♥

Ojojoj vad jag kände mig hurtig efter min joggingrunda, det må jag säga! ;) Spydde nästan när jag kom hem, haha, inte okej. Men det var skönt efteråt. När jag duschat åså åkte jag och pappa till affären och köpte bullar :D Sedan kom min faster och kusin hem till oss på en fika. Trevligt trevligt!
Jag ska ta tåget in till stan för att sova hos min bror, han bor 5 minuter från min prao nämligen. Innan dess ska jag ha hunnit käka och packa väskan. Hmm, sa någon bråttom?
Bloggen vi hörs imorgon när jag kommer hem.

Där med basta! ♥

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. Detta funkar inte längre. Ut och springa ska jag, kanske varva med powerwalk. Men långt bort ska jag iallafall. Sedan ska jag ta en dusch. Kom igen nu vafan!

Eleven Hours ♥

Haha, helt sjukt. Jag har sovit i elva timmar. Somnade runt tolv och vaknade faktiskt prick 11.00, shit detta är nog precis vad jag behövde. Känner mig fortfarande lite krasslig i halsen men huvudvärken är borta! :) Wonderful. Har hunnit äta frukost, det blev den vanliga. Filmjölk med linfrön, musli naturell och kanel, mumsfillibaba. ;) Och till det en kopp te, vilket är obligatoriskt för mig på morgonen. Och en sak vi absolut inte får glömma är att det är en mycket viktig dag idag, KANELBULLENS DAG. Åh, jag hade faktiskt glömt bort det, shame on me. Men tacka facebook. Jag vet dock inte om jag ska vara ambitiös och baka egna bullar. Eller om jag ska ta en promenix ner till affären och köpa mig några färdigbakade bulls. Hmm, big trouble. Men det lutar åt de andra alternativet, tidsbrist ni vet.
Laters bitches!

Söndag... ♥

Juhupp. Förlåt för det deppiga inlägget nedan. Ibland behöver jag få ur mig den ilska och vad säger man sorg? Haha, som jag känner just då. Och efter som min blogg är lite utav min dagbok så får ni stå ut med att deppiga och tråkiga inlägg ibland dyker upp. Eftersom bloggen är offentlig och vem som helst kan läsa den skriver jag såklart inte allt. Eller för personliga saker, ni får the light version om vi säger så... ;) Aaa, det var väl allt för mig. Men ta hand om er i höstmörkret!
Vi hörs imorgon, puss och kram!
Haha, bild från cafét. Kände mig supertöntig när jag tog en bild på mig och lilla domherren till höger. Haha

Haha, var tvungen att ladda upp denna bilden. Ser ni likheten mellan en insekt och mig? Haha, jaja jag bjussar! ;)

The truth and nothing else♥

Jag ska inte ljuga eller försöka försköna något. Jag ska bara säga som det är. Idag har det inte varit en bra dag. Jag har varit ledsen och känslorna har inte varit de lyckligaste jag känt om vi säger så. Det beror nog på en rad olika saker. Idag vaknade jag med sprängande huvudvärk och hade en klump i hela magen. En klump av ensamhet. Även om min bästa kompis låg bredvid mig. Det låter antagligen superweird men så får det vara.
Den senaste tiden har jag haft ett behov, ett behov av kärlek och närhet. Haha, om ni skulle fråga min nära så skulle dem säga att jag redan i vanliga fall är väldigt beroende det. Men den senaste tiden har det behovet vuxit. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Helt enkelt väldigt förvirrad. Eller egentligen vet jag vad jag vill och ska göra men mitt mod brister. Jag är alldeles för feg. Steget jag kommer behöva ta känns väldigt långt borta och jag tror inte att jag kommer våga. Aldrig någonsin. Kärlek är något svårt att tampas med. Vare sig det går bra eller dåligt. Hur kan något som är så svårt ibland vara så underbart?

Vad ska man säga? ♥

God morgon söndag. Gårdagen var awesome. Först heldag på Liseberg med en perfekt avrundning med fika på Condeco. Jag och Madde vann stjärnvinst, GEISHA!!! WIEE. Nu är vi lyckliga ägare till ett kg geisha var...
Det var även lul att hänga lite med Emma och Frida, såklart att Madde var med och förgyllde dagen. Men jag och Emma har varit ganska tajta men det var ett ganska bra tag sedan. Kul att förfriska gamla goda minnen. Och Frida är verkligen en härlig tjej, även om vi inte umgåtts så mycket innan.
Vi kom hem från Lise runt halv åtta, då gick vi skilda vägar. Madde och Emma drog till sina boysfriends... ;) Och jag och Frida mötte upp Maria, Filippa och Mika. Vi drog hem till Frida och myste med choklad, chips och dricka. Varvade snacks med mycket snack. Höhö. Kanske därför jag är hes idag? Eller så beror det på att jag gått runt alldeles för tunt klädd de senaste dagarna och frusit arslet av mig. Har sjukt ont i huvudet idag, börjar jag bli sjuk kanske? Blää.
När Madde och Emma kom hem från sina loverboys så åkte jag och Madde hem till mig för att söva. Mami och papi är fortfarande i Oslo (norge) och no way att jag tänkte sova ensam hemma... Det är tur att man har vänner! ;) Nu ska jag och Maddy, som för övrigt slår ihjäl mig snart. Hon är sjukt sugen på att se Kungarna av Tylösand. Och jag har tänkt att leva några år till. Därför blir det nu Kungarna av Tylösand.
Hörs laters aligators. Pöss och köss!
Här har ni en bild från fredagskvällen!

Haha, härliga tjejer!


N E W ♥

My new dress from H&M, isn't lovely? 399:-
lagom fräsh när dessa bilder togs haha...




Fyndade detta linnet, också från H&M 75:-
Måste säga att bilderna inte gör linnet rättvist.

Piss off!!

God morgon på er. Åh, jag är så förbannad nu. Min dator vägrar ladda upp bilder, eller bilden laddas upp men den ser bara ut som ett litet frågetecken? Va  fan liksom? Jag som längtat till att komma hem till min dator... Ne, nu blir jag ledsen här... :( Hehe.
Igår låg jag och Madde och pratade innan vi skulle sova, det blev kanske lite väl sent. Varför kommer man på saker att prata om när man ska sova? Weird. Iallafall jag och Madde ska börja röra på hos här. Vi och två tjejer till ska faktiskt in till Liseberg, det är typ sista helgen dem har öppet tror jag. Vi kommer antagligen trängas med halva Sverige där inne, men det blir kanske vad vi gör det till? ;)
Hörs när jag kommer hem. Får se om datorn vill samarbeta då.
Pussss

Here you are ♥

Jag, Nora och Madde kom precis hem från Göteborg, det är ju som sagt kulturnatta. Tjejen som spelade på Cafét var superduktig, jag tyckte hon hade en skön röst och hennes texter var bra... :) Vi är ju som sagt hemma nu och Madde ska sova hos mig. Mys. Mami och papi är i Oslo över helgen så vi ska överta deras säng inatt, jiiihaa! ;)
Men först tänkte jag slänga upp försenade bilder som jag tagit i Cafét. :D
Myshörnan
Den finaste kapsylöppnaren...


Outside... Rakt fram skymtar järntorget fram.

Såklart, en egopic. Vad vore världen utan dem? ;)

Godnatt ♥

When you love someone, but it goes to waste...

Släpper detta nu. Det är upp till dig.

Godmorgon kära sötnosar! Ni behöver inte reflektera så mycket över de ovanstående meningarna. Det var bara något jag ville skriva ner liksom. Iallafall. Det är redan fredag, jag tycker veckan gått i rekordfart. Antagligen för att jag trivs så bra på praon. :) Men i vilket fall ska det faktiskt bli skönt med helg. Det var länge sedan jag träffade några av mina älskade vänner, alla praoar på olika ställen så det blir svårt att hinna med... 

Men idag är det kulturnatta här i Göteborg. Och Cafét som jag praoar på (Two little birds) är med och det ska uppträda en, eller var det två? Aja, det ska iallafall vara en eller två tjejer som har spelning ikväll på cafét. Så jag och förhoppningsvis några av mina kompisar ska hänga där ikväll. Mysigt. Nora är säker men jag har inte fått tag på Maddisen. Och Tove. Hmm. Det löser sig. Men problemet är att min mobil dör när som helst. P A N I K. Dumhuvudet Signe glömde att ta med sig laddare. Rumphuvud alltså!


Nemen, vi hörs väl sent ikväll antar jag. Först ska jag jobba till typ fem, sen kommer Nora och då går vi kanske lite på stan. Det beror lite på när spelningen börjar. Vill ju ha plats, cafét är väldigt litet nämligen. Opps klockan tickar. Vi får höras ikväll som jag skrev förutom!
Ni får ha en underbar fredag, och ni som ska upptäcka kulturnatta, ha så kul! :D


OCh eftersom det inte gick att ladda upp ngra nya bilder på denna dator får jag bjuda på en gammal bild från bloggarkivet sålänge!


RSS 2.0