love

Idag har jag haft en väldigt mysig dag. Började med en lugn morgon och förmiddag med Lovisa här i lägenheten. Sedan åkte jag hem till Helena och pratade över en kopp te. Därefter tog jag och Madde bussen in till göteborg igen och åt gott och såg på en underbar film på Hagabion. Sist men inte minst ligger vi nu, båda helt utslagna, i sängen framför Modern family. Helt fantastisk serie med fantastisk humor! Min humor - bra humor.
'
Vi ska kika ett avsnitt till men sedan måste vi nana. Imorgon väntar en tripp på staden för att inhandla Halloweenkostym!!
'
Puss och godnatt!


fix o trix

Har ju haft Agnes och Johans lägenhet i eget förvar i några dagar nu men imorgon får jag lämna över nyckeln.

glitterregn

Gossituss min fina! Här kommer ett bildregn från de senaste dagarna/dagen/kvällen/natten.
kärlek

HÖSTLOV!

Tyst torsdag och tyst fredag. Hitills har jag varit helt isolerad av skolan hela veckan. Men från och med igår är det LOV!! Nästan så att jag fäller en tår, helt ärligt. Historiaprovet kunde gått så mycket bättre men tiden var knapp och jag fick hjärnstopp flera gånger. Fan. Aja, jag kan inte göra något åt det nu utan det är bara att gå vidare. Det kommer ju fer prov. Wie... Vi har två prov tätt inpå lovets slut vilket känns sådär men man får ta en sak i sänder liksom.
'
Igår hade jag iallafall en superkväll men Alexia. Vi firade att vi klarat historiaprovet och att höstlovet startade. Min syster är i Stockholm och hennes pojkvän är New York så vi lånade hennes lägenhet. Vi åt pizza, drack gott, pratade, dansade, och sminkade oss för skoj skull (haha) och när idol började och kröp vi ner i sängen och åt marängswish. Vi hade planer på att vandra ner på stan för att checka läget men sängen var för gosig och vi för hemmakära (pensionärpar heyhey). Strax efter tre inatt vaknade vi och upptäckte att vi däckat mot varandras axlar haha. Då tog vi ambitiöst nog bort sminket och borstade bissarna och återvände sedan till sängen. Alexia försvann med tuppen då hon skulle på Övningskörningskurs tidigt imorse. Haha stackare!! Jag vaknade för en stund sedan och då tyckte jag att himlen var blå men nu ser den bara grå och tråkigt ut... Vad hände?
'
Magen är förfarande mätt från gårdagens frossande men en kopp te känns väääldigt lockande. Vi hörs laterskater!
Pusss!
Hihi över ett år gammal bild. Tycker jag ser väldigt liten ut här haha...

Onsdag

Tjosan!
Sängen var riktigt mjuk och precis lagom varm när jag vaknade imorse och det tog emot att gå upp och stänga av väckarklockan. Igår kväll satt jag uppe och räknade matte till midnatt, mamma och pappa var så snälla och hjälpte till. Först fattade jag ingenting nämligen. Vi håller på med binära talsystemet nu och fyfan vilken svår omställning det är. 11=3 (1*2^1+1*2^0=3) ehm förstår ni ehm? Det var på grund av sånt där jag satt och slet av mig håret igår. När man väl förstod principen var det ju ganska lätt men i början. Fyfan.
'
Idag slutar jag sent (halv fem) men jag kan antagligen åka med pappa hem från stan vilket är ganska skönt. Ikväll ska jag som vanligt plugga, plugga, plugga eftersom jag inte har något liv längre. Till och med på tåget till skolan behöver jag plugga. Tur att jag sovit åtta timmar annars hade jag fan inte pallat. Förlåt för alla svordomar, de bara kommer helt spontant. Jag har kanske agrressioner inom mig som vill ut, fast de gör det på ett undermedvetet sätt? I dont know.
'
Nu ska jag dra några dram med mascaraborsten och måla brynen. Sedan ska jag vandra mot tågstationen.
Pussar!

livet.

Förlåt för att jag är så sjukt frånvarande. Jag är begravd i plugg och har inte varit inne på facebook via datorn på två dagar. (mycket lång tid) Jag är tillbaka som vanligt i slutet av veckan.
Puss

Puss

Frukostmys i högaboet!
Snygg-Erik! (man måste få skryta lite om sina syskon)
Suddig Signe, Erik skyllde på dåligt ljus... Hmm, undrar varför bilden han tog blev som en grynmassa jämfört med den jag tog i samma ljus. Tror det berodde på något annat Erik...
Tack för att du finns choklad.

Dagen i bilder och ord

Hejhopp!
Efter skolan åkte jag till lägenheten och hämtade lite skolböcker som jag lämnat där. Sedan åkte jag raka vägen till stadsbiblioteket och pluggade inför historiaprovet. Det gick faktiskt bra och jag är så jäkla nöjd över att jag åkte dit. Personligen tycker jag inte det finns något bättre och mer motiverande pluggställe än biblioteket. Tips!
'
När bibblan stängde runt åtta åkte jag tillbaka till Agnes, vi gick om affären och handlade lite mat, och nu lagar hon matlådor och jag ska plugga lite matte. Snart blire även popcorn skulle jag tro...
Puss
skuggor är inte alltid charmigt, ögonbrynen går ihop med ögonen?!

måndag

Godmorrsning!!
Sitter Aggypaggys lägenhet och ska snart switcha från pyjamas till något lite mer anständigt. Igår åkte jag och joinade Agnes när hon jobbade fjorton och en halv timma, jag vara bara där i några timmar dock. Jag behövde ändå plugga så hemma eller där på kontoret spelade ju ingen roll. Innan jag åkte hemifrån tryckte jag i mig massa pannkakor med sylt och grädde. Vet inte vad som hände faktiskt.
'
Jahapp. Nu vart det måndag igen. Fruktansvärt eller fantastiskt? Lite både och. Jag har lite ångest inför hela den här veckan om jag ska vara ärlig. Men samtidigt är det bara den här veckan kvar, sedan LOOOOOOV! Jag antar att det bara är att försöka överleva veckan och sedan njuta av ledighet. Det ska nog gå bra.
'
Ha en fin dag allihopa!
Pancakes!

Igår

asiatisk soppa med citrongräs som förrätt
Fick inte till en bra och rättvis bild på huvudrätten menmen. Svamprisotto m. ekologisk ryggbiff, sås och lite grönt.
'
Efterrätten bestod av underbara chokladtryfflar som slank ner innan jag hunnit fota haha. All mat lagades av min bror. Det är så sjukt värt att ha en bror som är kock (och massör) ska ni veta.

Lördag

God morgon! Herre min gud vad länge jag har sovit. Nästan hela tio timmar!! Helt underbart men samtidigt känns nu hela huvudet helt tungt och kroppen likaså. Kan jag ha sovit för mycket? Tvek på det.
'
Idag är det i vilket fall lördag - amazing - och jag har inget på planeringen förutom plugg och familjemiddag. Hur bra lät inte det? Det ska bli så härligt att bara vara hemma och ta det lugnt. De senaste veckorna har varit lite upp och ner. Jag har susat runt, hit och dit, vilket gjort att jag inte hunnit vara hemma och bara vara. Så även om inte vädret är fantastiskt är jag på fantastiskt humör.
'
Har ni några planer idag? Fest, bio, middag? Jag önskar er, vad ni ska hitta på, en mysig och rolig lördag!
Puss
Btw, det är ju snart halloween!!!!

Hårrboll

Vad hände med frillen liksom?


FREDAG!

Guttenmorgen!
Jag vill börja med att skriva massssa gratttiiss till min mami som idag fyller femtio år. Helt konstigt att hon är femtio hela år. Knasbollen på det asså. I allafall massa kärlek och grattis till den starkaste och finaste mamman!
'
Det blir dock inte jättestort firande idag men imorgon ska vi samla the family och äta stormiddag, ge presenter med mera. Min kväll ser nog till det yttre sjukt tråkig ut men det är precis vad jag behöver. Jag ska bara vara hemma, gå runt i tofflor, mjukisar och jag har även planerat ett pizzaköp... ;)
'
Ha en fin fredag! HEEEELG!

Nya kaluffsen!

Har ju inte visat nya frillen ännu. Jag är kalasnöjd även om det nu innebär ett jävla platttångande varje morgon framöver... ;)

Hello!

Två dar senare...
'
Har haft två väldigt bra men hetiskt dagar och jag kom hem för någon timma sedan. Jag säger bara såhär: JAG ÄLSKAR MITT HEMMA! Nu ska jag inte sitta vid datorn hela kvällen. Jag har en hög med läxor som väntar. Mys! Åkte faktiskt om affären och handlade en godispåse för att bli lite motiverad. Shame on me. Jag måste tänka mer på mina tänder. De kommer förfan ramla ut snart.
'
Ni får ha en fortsatt dundergo kväll finisar. Vi hörs imorgon och vet ni vad som händer då? Min mami blir 50 år!!!
Syndgodiset...

Tisdag

God morgon!
Solen skiner och himlen är blå, jag är utvilad och ni likaså? NOOOOOOOOOOOOT. Regnet öser ner och himlen är grå, jag är trött som ett as - bättre kan man må... Ehm jao, det där var ett litet smakprov av min poetiska sida.
'
Just nu sitter jag och äter frukost, Nora kom ner för en stund sedan och sitter just nu och bläddrar i GP. :) Jag måste snart hoppa i ytterkläderna och vandra till tåget. PEPP!
'
Inatt ska jag sova hos Aggy-paggy så vi får se hur det blir med bloggningen...
Puss

Huh?

GAh!! Jag ska klippa mig imorgon. Vet.inte.hur.jag.ska.klippa.mig. Vill våga att prova på något nytt och fräsigt men vet inte hur smickrande resultatet kommer att bli isåfall. Kanske fegar ur i sista sekund och väljer att bara klippa topparna... Varför är det alltid ångest att gå till frisören?
'
Yeap, hej då och godnatt. Historialäxan ropar på mig.
'
Några frissor jag tycker om. Frågan är VILKEN? :O

rusk

Vilket pissigt väder och vilken okalasig dag. Naj. Jag vill mest stick huvudet under kudden och vira täcket runt kroppen och stanna i den ställningen i väntan på bättre tider. Tyvärr tror jag inte idén är genomförbar... En dag så!
'
Nu: lagmöte.
'
Puss

Yeah, right.

h&m
h&m
h&m
Lindex

Monday

Morningmorning!
Jag kom inte igång med plugget förrän jättesent igår och det ledde till sen nattning vilket i sin tur betyder att det är en trött Signe som skriver. Har ni sovit gott? För lite, för mycket (om det går), lagom?
'
Idag har jag en ganska skön och lugn dag framför mig. Jag har inga jättekrävande lektioner och ikväll ska jag på lag-möte. Det är mer eller mindre mina planer för dagen. Resten av veckan är helt igenfylld utan att jag förstått hur det gått till. Så har det varit den senaste månaden/månaderna. Att på måndagen, ibland söndagen, redan fyllt hela veckan med olika saker. Att vara sysselsatt får iallafall tiden att gå fortare om vi nu ska tänka positivt. ;)
'
Ha en fin måndag hörrni!
Ojojojojoj, det känns som om det var år och dar sedan den här bilden togs men den är faktiskt från årets Valborgsfirande.

Drömmande

Finns det något bättre än att krypa ner i en nybäddad säng?
Godnatt

Små.Sysslor

Denna ram föll som offer för en idé jag klurat på ett tag nu...
... Här har ni min egendesignade ansalgstavla. Notiser o papperslappen fästs med klämmor som ännu inte är inköpta.

Barrys...

...cheesecake. Den här cheesecaken gjorde jag till i fredags och den gjorde succé. Detta receptet är det godaste cheesecake-receptet jag vet om!
-->
husmor haha
*passionsfrukt
Finito! Lite citronsås som pricken över i:et.

Söndag ♥

Hejhopp!
Vad har hänt sen vi hördes sist? Jo! I fredags hade jag middag för tjejerna, både gamla och nya vänner, och det blev superlyckat. Vi tog det väldigt lugnt, åt god mat och efterätt o småtittade på idol. Jag och Alexia shakade även loss till house haha! Eller aa, Alexia dansade och jag gjorde ett helhjärtat försök till moves. Om det var lyckat eller ej är en annan fråga...
'
Efter en mysig frukost åkte alla förutom Madde hem och diskningen tog sin början. Fyfan va jag ska ha diskmaskin när jag flytta hemifrån! Jag tycker i och försig att det är lite småtrevligt att diska lite då och då men efter att man har haft stormiddag med både förrätt, huvudrätt och efterrätt är man inte så jäkla taggad på att ta itu med disken för hand liksom. Iallafall. Jag och Madde började tagga lite smått inför kvalmatchen som skulle avgöra ifall vi gick upp i division tre eller inte. Jag säger bara såhär. 6-0 till oss på hemmaplan och division tre här kommer vi! Det kändes så jävla gött när domaren blåste av matchen och segern var ett faktum. Därefter blev det kramkalas, glädjerop och champagnesprutande! Senare på kvällen samlades vi igen och åt pizza och firade segern haha. Jag, Maria, Susanna och Filippa åkte sedan hem till Carl som hade födelsedagsfest. Kom hem strax efter ett och somnade på två röda sekunder.
'
Idag har jag kramat om Nora som igår kom hem från sin långeresa, gått på en promenad och fikat. Om en stund ska jag ta tag i mitt rum, bädda, damma m.m. Ska även försöka få lite plugg gjort. Rättare sagt - Jag måste få lite plugg gjort.
'
Hoppas ni haft en lika fin helg som jag. Puss!
mitt kråkslott


DAGENS (ute)

Hade på mig en ny orange tröja från h&m idag. Love it! (lägg märke till min leopardstrumpisar)

Dagens

Körde min svarta nya polo today! 149:- på Lindex.. som också har grymt mycket fint just nu!

slut

Ujujuj. Det är helt underbart att den här dagen nu är över och att helgen närmar sig med stora steg. Träningen gick bra men det känns lite vemodigt att säsongen snart är över. Idag var det sista träningen och sista matchen har vi på lördag. Till nya säsongen kommer vi få en ny tränare och flera spelare ska även sluta. Det kommer bli helt annorlunda. Själv vet jag inte om jag kommer ha tid eller motivation att fortsätta. Det är något som tiden får utvisa.
gammal bild

An oldie

En outfit från förra veckan som inte kommit upp på bloggen förrän nu...

onsdag

Tjenixen!
jag hoppas att ni mår bra en vacker dag som denna. Himlen är helt klarblå och jag ser inte ett litet moln så långt ögat når. Onsdag idag vilket både betyder att halva veckan snart har gått (skolveckan) och att jag min längsta dag på hela veckan är kommen. Jag slutar halv fem och måste sedan skynda mig till bussen som går strax där efter, jag är framme i Rävlanda tio i sex och får då komma lite försent till träningen som börjar kvart i sex... Så alltså: Först skola, sedan stress till buss, buss, direkt till träningen från buss, träna, hem, plugga, dö.
Jao, där har ni min dag. :)
'
Puss so long!
Iiihh sommar!

Tramp tramp tramp

God kvällis!
Vilket sjukt lång dag det varit haha. Åkte hemifrån klockan åtta imorse och kom hem klockan åtta nu på kvällen. Det låter kanske konstigt men jag har trots detta bara haft en lektion på hela dagen haha! Efter skolan gick jag och Alleballeplexusalexus (fyndigt) gick en runda på stan. Både jag och Alexia kom hem med riktigt fina fynd. Meganöjd!
Nu blire dock sträng diciplin och stram budget månaden ut hoho. Ska självklart fota allt. Kameran är för tillfället i laddaren men soon soon...
Efter shoppingrundan köpte vi take away och åkte hem till Alexias styvmors (inte så hemskt som det låter) lägenhet. Strax innan fem vandrade jag tillbaka till skolan och hade brainstormingmöte med projektgruppen som jobbar med Slaget om innerstan.

Sötnos!

Hittade världen mysigaste halsduk på lindex men den kunde tyvärr inte följa med hem... den här gången...

Tisdag

Morsning korsning!
Idag har jag spanskaprov och det kommer förhoppningsvis gå bra. Därefter har jag några timmars dötid innan ett möte som börjar klockan fem. Fårse vad jag hittar på. Jag kanske sätter mig på ett fik och pluggar lite. Ja, det blir nog bra.
'
Ha en fin dag. Jag kommer inte kunna uppdatera förrän ikväll när jag är hemma igen.
Puss

nattinatt

Pluggar spanska för fulla muggar. Men jag måste tyvärr avrunda och krypa till sängs. Upp tidigt som tuppen imorgon... Här kommer iallafall bildbevis på in tandställning! Väldigt intressant,inte sant? (varning för äckelbild)

Random

Godmorgon!
Idag blir det lite filmjölk till frukost, tänderna värker dundermycket... :( Det blir inte bättre av att jag dricker te då värmen gör att tandställningen töjer sig. (töjer sig - drar isär tänderna ännu mer)
'
Anywayyyys. Måndagmåndagmåndag, vad kommer att hända idag?Jo, först helt vanlig skoldag, sedan helt vanlig tågresa hem, därefter helt vanlig träning och slutligen helt vanligt plugg. Måndag - En helt vanlig dag.
'
Puss på den.

Söndag ♥

Hej där!
'
Söndagsångesten börjar smyga sig på och det känns som om den här veckan kommer att bli tung. Meeen vi ska greja det ändå, såklart. Fick panik för en stund sedan då det helt plötsligt slog mig att jag glömt att skicka min novell till mig lärare. Den skulle skickas in i fredags! Jag fick världen klump i magen och klickade iväg novellen + ett litet ursäktande meddelande om varför jag glömt av att skicka den m.m. Hoppas, hoppas, hoppas att han ändå läser den. Första inlämningen och jag failar. Great.
'
Igår spelade vi ju kvalmatch mot Töreboda och vi vann med fantastiska 6-3! Jag blev avsläppt i såsen (Alingsåsen) och åkte hem till Alexia på tjejmiddag. Kvällens tema var Sporten du inte blev något i. Jag hade tyvärr inte hunnit förebereda någon utklädnad men Alexia ritade fram en veckad skoj, en piké tröja och ett par höga strumpor med röda ränder till det - Vips så var jag en misslyckad tennisspelare. Alexia hade ordnat jättefint med plockmat, ostbricka, snacks m.m. Lite senare på kvällen åkte vi in till Göteborg på en lägenhetsfest och vi var inte hemma i såsen igen förrän tre. Vi gick hem från tågstationen genom den kalla frostiga natten och somnade någon gång runt fyra imorse. Resultatet av denna gårdag - trött Signe.
'
Nu ska jag försöka strukturera min kommande vecka lite. Upptäckte när jag kikade i almanackan att det fanns några inskrivna, bortglömda, läxor som behöver tas tag i...
'
Puss och godkväll!
gammal bild från i somras... åh...

PAIN

Hello there you little pony! (?)
'
Är hemma i mitt älskade hus med systeryster, ska snart flyga ner med pärlan och hämta Tove (Agnes vän). Jag har redan börjat tagga inför idol och laddat en sats med chokladpudding! Det enda "goda" som jag vågar äta. Tänker inte sticka under stolen med att jag har olidligt ont i mina tänder. Varför? Jo, för nu sitter den där, tandställningen alltså, och gör sitt.
'
Matteprovet var inte så svårt som jag befarat men jag tycker ibland att de prov som är lite "enkla" känns svårare... Vi får se hur de går. Ingen fullpoängare men fullt godkänt. Efter skolan blev det fikis på Le pain frances, passade även på att plugga lite spanish inför provet på tisdag. Tog fyratåget hem, gick om affären och sedan en uppfriskande(wtf?? vadå uppfriskande, snarare skitjobbig) promenad hem.
'
God kväll!

Fredag!

Hellohello!
igår satt jag upp till tolv och räknade matte. I slutet snurrade bara siffrorna runt runt men jag tror å andra sidan inte att jag någonsin varit så bra på matte som då haha. Efter några timmars räknande hade jag kommit in i ett flow och jag hoppas jag fortfarande är inne i det för idag vankas det matteprov. Men vet ni vad jag ska göra innan det? Jag har glömt att berätta för er faktiskt haha. Nu är mina sista timmar som tandställningsfri räknade (åtminstone för två år framöver). Om nästan exakt två timmar ska den på.
'
Efter skolan blir det fredagsfikis och lite chillplugg på något mysigt café i staden och därefter raka vägen hem till soffan, idol och helg. För idag är det fredag!
Pussar!
Korsvägen-Torsdag-Klockan 18.00

Torsdag

God morsning!
Har ni sovit gott? Igår när jag skulle somna snurrade tankarna runt runt runt vilket gjorde det omöjligt att somna. Men det gjorde jag såklart till slut även om jag nu sovit alldeles för få timmar. Yeay, precis vad jag behövde... Det får bli en powernap på bussen helt enkelt!
'
Ha en fin dag allihopa!! Puss och kläm!
Jag och min gulliga finne som både hos mig under VUK.

NEW

Har inte haft tillfälle att visa min nya väska som jag otippat nog köpte på bokmässan (köpte även sex böcker). Ännu mer otippat är att den är från farmorsmärket Filofax. Det är en väldigt enkel, klassisk, svart skinnväska. Precis som jag ville ha den.
Fick den dessutom till ett riktigt rabbaterat mässa-pris, 1200 krona! Riktigt jävla nöjd är jag.

lite dittan o dattan

Herregud. Jag väntar bara på att magsåret ska komma å knacka på dörren och sammanbrottet anlända. Fan va kroppen pallar mer än man tror. Den här dagen har bevisat det! Har dock en klump i magen inför morgondagen. Hur ska det lösa sig alla diverse saker? Idag har jag rusat fram och tillbaka, pluggat, gått handledarkurs och kom hem strax innan tio. Nu har jag pluggat glosor och ska snart sova. Upp tidigare än tuppen imorgon. Sedan väntar en lång skoldag, sedan en timmas effektivt plugg följt av ett projektmöte och därefter ännu mer plugg. Egentligen är alla saker som jag gör roligt. Därför har jag inga anledningar till att klaga. Varför gör jag det då? Jag måste sluta se det jobbiga i saker och tänka mer konstruktivt och positivt. Jag vill hinna med så mycket på fritiden och samtidigt hinna skolan plus träningen... och bloggen som alltid hamnar i sista hand. Tiden räcker aldrig till. Jag får alltid höra att jag ofta är sen och visst, jag får ofta stressa och göra saker i sista sekund men å andra sidan är det kanske för att jag gör så mycket. Förstår ni? Äsch, jag vet inte. Nu blev det väldigt flummigt helt plötsligt. Jag är för trött för att skriva ett korrekt och forståeligt inlägg just nu haha. Jag tror inte ens att det är någon idé att jag läser igenom det. Kommer bara radera allt. Här kommer lite bilder från dagens mysiga fika med fint folk istället!
Testade AloeVera-dryck med klumpar i... intressant var ordet
jag o sötnosen Malin
Finaste Flexxan
o självklart Olofen
o lite plugg på det.

Wednesday

God morgon!!
Jag välkomnar en fullsmockad dag men öppna armar... -.- Först skola till halv fem, därefter körskola och sist men inte minst plugg för fulla muggar.
'
Sitter ensam i lägenheten och äter knäckemackor. Tiden börjar konstigt nog rinna iväg så snart måste jag börjar klä på mig. Vi ses och hörs senare. Som sagt, många bollar i luften just nu. So much doya so little timya!

tisdag

Hej där.
Jag har inte varit i närheten av en fungerande dator på hela dagen fram tills nu och har pga det inte kunnat blogga. Men det är också av andra orsaker som jag inte uppdaterar regelbundet. Jag är just nu nergrävd i plugg, plugg och åter plugg. Det är helt knäppt hur många läxor vi har just nu. Speciellt jag, Malin och Hanna som måste ta igen förra veckans frånvaro. Just nu befinner jag mig hemma hos min syster. Jag ska sova här inatt. Hon behövde sällskap nu på kvällen och det spelar ju ingen roll var jag pluggar, huvudsaken är att jag pluggar...
'
Ja, det var nog allt från mig tills vidare. To be continue.
Pusssen!

Måndaag

Morsning korsning!
Det känns jättekonstigt att jag ska till skolan idag. Som om jag aldrig varit där och att jag börjar om på nytt haha. känner mig nästan lite smått nervös haha. Äsch, det kommer gå fint!
'
EFter skolan är det marsch hem för träning och därefter plugg. Vilket underbar måndag! ;)
Puss på er sålänge! (har fortfarande inte haft möjlighet att föra över bilderna från kameran till datorn ännu därav inga bilder)

Söndag ♥

God morgon!
Efter en vecka med alldeles för få timmars sömn har jag sovit som en stock i nio timmar inatt. Det var riktigt jobbigt att gå upp ur sängen men efter en stor kraftansträngning kom jag tillslut på fötter. Idag finns det egentligen tusen saker som jag måste göra men jag har ingen energi. Dessutom ska jag spela match vilket gör att några värdefulla timmar försvinner. Tur att jag börjar sent imorgon så att jag kan sitta uppe inatt och plugga... Jag har ju inte varit i skolan på en vecka pga av VUK men jag har ingen aning om vad jag missat. Det måste jag ta reda på. Upptäckte igår att vi har matteprov på fredag och jag har missat fyra mattelektioner liksom. Fml.
'
Nu ska jag titta klart på ett avsnitt av Mördare okänd som jag började titta på igår kväll. Det kommer mer bilder från VUK, ska bara ladda över bilderna till datorn först.
Puss så länge!

hopeless place


Rihannas nya är och kommer bli en riktig dansgolvsdänga i höst och vinter.

Vänorternas ungdomskonferens 2011 part1


End

Idag är slutet på en fantastisk vecka med Vänorternas ungdomskonferens. Jag är helt slut och mina ögon går i kors. Det har varit jobb och mer trevliga händelser dygnet runt i en vecka nu och det mina vänner har satt sina spår. Imorgon åker Susanna hem till Finland igen och vem vet, vi kanske kommer att ses igen? Jag har träffat så många fina människor genom VUK och jag kommer att ta med mig alla fina minnen och erfarenheter från den här veckan in i framtiden.
'
Ville bara ge er ett litet livstecken från min sida och imorgon kör jag som vanligt igen. Men jag måste verkligen dra mig till sängs nu. Ska upp om mindre än fyra timmar för att skjutsa Susanna till flygplatsen. Haha, it's sounds like a good plan right? :)
'
Puss mina soenoser!

RSS 2.0