Riverside

Hepphepp! Upp och hoppa lilla loppa ät din soppa gjord på toppa.. Ehm.. ja vi sätter punkt där.
'
Idag börjar jag halv tolv - VÄÄÄÄRRRTTT. Idag har jag bara en lektion - INTE VÄÄÄÄÄRRRTT! Men det ska nog löse sig te det bäste ändå tror jag. Någon som vill ta en fika? Haha. En fråga till: Är det bara jag som inte finner den minsta lila tjusning med det här vädret? Eller okej, en lite tjusning har det och det är att man har en anledning att vara inne och slappa utan att få dåligt samvete. Det är även mysigare att åka buss, bil, tåg m.m när det regnar.
Avslutar med en glad och upplyftande låt så här på morgonkvisten, dock väldigt fin. (om ni redan vaknat på fel sida, lyssna inte) Riverside - Agnes Obel.

Babushka

Fick en söt liten nyckelring av min fina syster som kom hem från sin Rysslandstripp. Den föreställer en vacker liten babushka.

Vad sa du att du sa sa du?

Amen de e la gôtt! Kom hem från skolan för två minuter sedan. Om exakt tjugo minuter börjar min fotbollsträning. Ååååhh, det ska va gôtt å leva, annars kan det kvitta...
Har varit så jäkla sleten all day long (bildbevis ovan). Längtar efter att sjunka ner i soffan.

Måndag morgon

Men tjenare tjenare på morgonkvisten! Mamma ringde o väckte mig klockan åtta som jag bett henne att göra. Jag är så rädd för att försova mig. Mami och papi åkte till jobbet för länge sedan så jag får traska ner till bussen i detta sug-min-snabel-väder. Jag längtar till att få slå mig ner på bussen och sedan halvsova hela resan. Hoppas bara inte att det är minusgrader på bussen pga av trasiga ventilationer. Det var det nämligen förra gången. Då hackade jag istället tänder resan igenom, mindre mysigt...
'
Saknar mig sissy. Hon har varit bortrest i flera dagar! Men vi ska träffas ikväll vilket kommer bli kanoon!! :D

Söndag ♥

Spelade match förut mot Åsunden och vi vann med 2-0. Underbar vinst! Tur med vädret hade vi också, under förmiddagen och även nu på kvällen har det titt som tätt kommit skurar men av någon anledning var det uppehåll under hela matchen. Det tackar vi för.
'
Det som händer nu är att jag inte ska göra någonting. Sjukt intressant. Kanske att jag slår till med en liten bok-läsar-stund? Hmm, en väldigt frestande tanke då alternativen är att dammsuga eller vika in kläder.
'
Hoppas ni haft en awesome helg! Imorgon - ny vecka, nya utmaningar och nya möjligheter.
Pussar!

Jag vill även säga att jag är glad över att de flesta av er inte gett upp hoppet om att jag en dag skulle återvända haha. Jag ser på statistiken att ni troget återvänt dag efter dag. ;) Puss på er!♥

Far from home

Hej där. Kommer inte skriva ett långt inlägg om varför jag varit så frånvarande de senaste veckorna utan rätt och slätt: Jag har haft sommarlov och det har även bloggen haft. Jag har nu gått cirkus en vecka i gymnasiet och än så länge verkar allt nemas problemas! Första dagen var så klart lite extra pirripirri men klassen blir mer och mer avslappnad för varje dag som går tycker jag. :) De jag hänger med mest heter Alexia och Cenila (uttalas Cenilla). Två underbara tjejer! De andra i klassen verkar också jättesnälla och gulliga. Tyvärr är det dock fyra killar i en klass på trettiotvå... Haha. De kan ju välja o vraka iallafall! ;)
'
Det jag ville säga med detta inlägget är jag att jag är tillbaka på banan igen och från och med nu kommer uppdateringen vara like the old days.
'
Lots of love!

Torsdag

Tjolahoppsansa!
Hur är det med er? Här är allt finfint! Det finns nästan inte ens ett spår av någon sjukdom och jag ska snart springa iväg till tåget. Jag ska handla lite småfix inför skolstarten med Emma och Frida. :) Mys.
'
Lateros!
Halloween - old pic

Onsdag

Morrningkorrning!
Befinner mig fortfarande in da stada hos my sista! Vi har precis ätit frukost och ska snart göra oss i ordning. Sedan tror jag faktiskt vi ska ta en promenad ner mot centrum. Måste ta en ganska tidig buss hem. Jag känner mig mycket bättre och förkylningen är nästan borta helt! Vet dock inte om jag tränar ikväll...

INDIA

Tjenaretjenare!
Hur mår ni? Bra, dåligt, halvdant eller varför inte mega-super-bra? Min förkylning har inte riktigt släppt ännu men snart så! Jag ger det högst tre dar. Sen jävlar.
'
Igår hängde jag med Signe på stan en stund, hon hoppade loss och jag shoppade lite, därefter drog vi hos hem till Erik och käkade kräftor! Mmm. Jag åkte hem till Aggan och Johan och sliggyslaggade här. Idag har vi fikat och bara tagit det lugnt. Ikväll är vi ett ganska stort gäng som ska ut och käka på en skitbra Indisk restaurang här i götet. Tre indier heter den för er som ockå gillar indisk mat!
'
Sover antagligen hemma ikväll och då visar jag er vad jag köpte igår!
Pussstuss!
Sneakpeak på min nya tischa från monki!

Kill me

Det blev en lyckad och trevlig kväll igår tillslut! Somnade någon gång efter fem imorse. Idag är jag så sjuk att jag tror jag dör. Nej, skämt åsido men det blir inget annat än mjukiskläder, te, film och säng idag... Min förkylning hämnas för att jag inte behandlat den väl och inte givit den respekt som den (tycker att den) förtjänar.
Soffi and I
Sean

Aug 6, 2011

Tog en sväng om i Göteborg igår med Madde. Hon hade cravings efter sushi så vi åkte in och lunchade. Vädret var tyvärr inte på vår sida men det gjorde inte så mycket. Jag köpte en jätte fin "sak", jag säger sak då jag inte vet vad jag ska kalla den, på Åhlens men jag har inte fotat den ännu så ni får se den vid ett annat tillfälle!
'
Redan för några dagar sedan anade jag en förkylning bakom krönet och först igår kom den fram från sitt gömställe. Därav blir det ingen träningsmatch för mig idag men lagfesten efter är däremot inget jag bangar haha! Det kommer jag få ta smällen för imorgon. Fast jag har också hört att man ska leva som om det inte fanns någon morgondag...

Gårdagens!

Byxor*nya* - BikBok, kofta - Monki, hatt - Åhlens, väska - Gina tricot.

I wanna go back.


SHOPPING!

Snygg rygg!

Torsdag

Tjenare!
Vaknade runt halv tolv, gick upp och åt frukost. Jag och Agnes kom precis hem från en solig och lång promenad. Efter gårdagens träning kände jag mig redan helt slut i kroppen och nu... haha... Aa, jag säger bara att det är tur att jag har två dagars vila framför mig! Idag ska jag mysa med tjejerna. Vi ska laga mat, till och med efterrätt, prata, måla naglarna (haha) och ha det allmänt bra...
'
Puss så länge!! (shoppingen kommer upp senare idag)

Gårdagens°

klänning - Zara, converse, skärp - lånat av syster

Dagarna

God förmiddag på er! Här är himlen blå och solen skiner, men jag sitter i skuggan av någon konstig anledning och därför behöver jag ändå ha en filt virad runt mig. Helt puckat när jag tänker efter. Det får snart bli ett byte till solsidan faktiskt!
'
Vad har hänt sedan hördes av senast? Det där lovorden om bättre uppdatering gick käpprakt åt helvete haha. I måndags var jag i stan med Emma och gick i lite affärer. Emma köpte en locktång och jag hittade lite saker jag med. Bland annat ett par byxor (senapsgula - superfina), en blus, mascara och eyeliner. Väl hemma var det bara att hoppa i träningskläderna och åka upp till fotbollsplanen. Senare på kvällen bjöd jag hem lite folk, det passade bra då jag hade hela huset för mig själv! Mådde av någin mysko orsak ap-dåligt igår. Jag hade inte druckit mer än vanligt och så där dåligt brukar jag inte må dagen efter...
'
Men vad gjorde jag mer än att må allmänt kass igår haha? Jag hade faktiskt en riktigt trevligt dag ändå! När jag, Emma och Madde väl röjt undan gick vi ner till pizzan, jag beställde en margarita och mådde illa, därefter vinkade jag tjejerna adjöken och hoppade på tåget in till stan för att träffa Signe. Ja, hon heter också Signe. Det är min brorsas flickvän och det är ett väldigt roligt sammanträffande att vi heter likadant. Eriks flickvän heter Signe, likadant som jag, Agnes pojkvän heter Johan, samma som pappa! Jag har alltså två val gällande partner, antingen en som heter Erik eller en tjej som heter Annika... To be continue! ;)
'
Jag och Signe2 gick en runda på stan innan vi drog oss hem till Eriks crib. Där bjöds det på hemmagjord falafel och trevliga människor. Jag tog halv elva bussen hem och sov hemma hos Emma. :)
'
Idag ska jag inte göra mer än att slappa, läsa bok, promenera, träna och titta på film! Sounds good...
'
Here comes lite bilder från de senaste dagarna! Visar gårdagens outfit + vad jag köpte häromdagen lite senare! Pusssar!
Den här bilden beskriver hur jag under kvällen trodde att jag skulle må dagen därpå
Den här bilden visar att jag inte såg med klara ögon.
Emma-klämma-slämma hahahahahhahah. Nej förlåt hjärtat, finaste Emma at the pizzeria!
Maddy!
Tågstation halv tolv inatt. Spöklikt och dimmigt...

Back on track

Oj va hände här? Fyra dagars frånvaro?? Inte okej. Vad har jag haft för mig? Jag har hängt lite här och där, en dag vid havet, någon dag hemma, några dagar i Falkenberg... Igår var jag, Agnes, Erik, Signe, Sofia, Thomas och Madde här hemma och bakade pizza och drack vin haha. Idag har jag bara degat, jag och Signe har varit ute på två promenader och thats it typ. Vi har även bakat pizza (igen). Asså helt seriöst så har jag gjort hemgjord pizza fem av sju dagar i veckan det senaste. My god! Men så jäklans gott! :)
'
Det som händer nu är att jag, Emma och Madde sitter på min altan och hänger! De andra har gått och lagt sig. Imorgon ska jag och Emma shoppa lite. Det kliar i Signes shoppingfingrar!! ;D Inte bra... Men vafan, det var faktiskt länge sedan jag verkligen shoppade.
'
Från och med nu ska jag bli bättre på uppdateringar, men samtidigt måste man njuta fullt ut av sommarlovet och inte ödsla massa tid på datorn.
'
Puss och godnatt!
(Här kommer lite bilder från Saltis med Em och Mad :)
HAHA

RSS 2.0