Lår och kaka

Tjolahoppsansa!
'
Herregud vad det märks när man inte tränat på någon vecka eller två. Min kondis är puts väck! Mitt i spelet fick jag också världens lårkaka av Linneas beniga stjärtis haha. Shit, jag hade nästan glömt hur ont smärta kan göra... För att inte vakna stel som en pinne imon tänkte jag, i förebyggande syfte, ge mig ut på en powerwalk innan jag hoppar in i duschen. Hejsvej så länge!

DAGENS

Linne - H&M, Byxor - Monki

I like to be everything you want

Tjobaluba!
Hemma igen efter årets kortaste skoldag... Flexxan och jag hann byta mina shorts, kika bikinis och ta en fika innan jag hoppade på tåget till Rävis igen. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket mer än att fota dagens. Nu ska jag ta en macki och te. Men innan träningen måste jag vika tvätten. Då kan jag även passa på att titta på ett avsnitt av Mad men också. Jag är inte klar med säsong två ännu! Dåligt jobbat av mig själv faktiskt.
'
Pusss! (slänger upp dagens outfit om en stund, kika in då!)

bild tagen alldeles nyss

Torsdag...

Godmorgon mina solstrålar! Ni får vara dem nu när det är så grått väder ute. Fasen att det fina vädret bara försvann. Enligt yr.no lyder prognosen för de närmaste dagarna att det ska regna och vara kallt. Hejhej sommar!
'
Idag har jag, believe it or nor, endast en lektion! Segt att det är klockan åtta på morgonen men va tusan, nu har jag ju hela dagen ledig! Jag ska bara gå om Weekday och byta mina shorts. Det enda benet är lite längre än det andra och även om det är en liten pettitess så vet jag att det kommer bli ett störningsmoment haha. Efter det ska jag bara åka hem, ta det lugnt och slutligen träna fotboll. Skön torsdag helt enkelt!
'
Ha en fin dag!

flower

... stavas även shorts. 300 riksdaler från Weekday! Testade först en small som var ovanligt stor i storlek vilket gjorde att jag fick gå ner till x-small. Ett tips till er som tycker dessa short är fina! De är jättebekväma och stretchiga i tyget. För er som inte vill ha ett par svarta shorts finns det även andra fina färger. Jag valde mellan dessa och ett par rosa... Jag tror dock att jag ska köpa dem så fort jag får pengar...

I studentens stunder

Tjohejj!!!
'
Var jag har hållt hus de senaste dagarna vet knappt jag själv haha! Igår vet jag iallafall att jag var på två studenmottagningen och att jag sedan sov med Madde hemma hos Thomas. Idag har jag haft en lugn dag i skolan följt av en runda på stan med Alexia. Sedan gick jag på ett snabbt möte innan jag mötte upp pappa och åkte hem. Just nu tittar jag på matchen mellan Sverige och Island men jag ska snart sätta igång med plugget. Det är inte långt kvar till sommarlov och det känns onödigt att tappa nu i slutet.
'
Såhär såg jag ut igår!
Klänning - Zara, Skor - Scorett

Monday

Go'morgon!
'
Hoppas allt står fint till med er! Med mig är det bara bra, lite trött i ögat kanske men det är så det ska vara en måndag. Jag och mamma låg uppe och tittade på andra avsnittet av Fem döttrar på svtplay igårkväll. Det kanske är därför tankeverksamheten inte vill fungera fullt ut. Fem döttrar är iallafall ett hett tips till er som tycker om kriminalserier!! Den här är dessutom verklighetsbaserat, yummy!!
'
Min dag ser ut såhär:
  • Skola 08.00-15.50
  • Kårjobb
  • Möte med ett företag 17.00
  • Åka hem, äta
  • Plugga 20.00-22.00
  • Sova 23.00
Nice måndag haha...
fina små blommor

Fina ting

Shit vad jag inte har fått något gjort idag, i pluggväg alltså. Jag har bara läst min bok. Tyvärr är behöver jag också skriva en recension på den också. Gah! Men iallafall. Jag har varit ute på en långlångpromenad med Emma i solskenet! Jättemysigt att träffa den fina pinglan! Det var år och dar sedan vi sågs... Konstigt det där att man kan ha varit vänner så många år och sedan bara glida ifrån varandra för att sedan träffas och märka att inget har förändrats. Eller, såklart att man har förändrats, mognat, fått nya vänner och utvecklats på det personliga planet men vänskapen är densamma. Det är fint tycker jag. Vänskap är fint.
'
Puss
jag och emma för ett och ett halvt år sedan!

Fredag&Lördag

Tjenamosss!
'
Herre min skapare, sen vi hördes sist har livet gått på högsta växel. Iallafall för min del. Burlesque-festen var superlyckad och det som var särskilt kul var att nästan alla hade lagt ner energi på sina kostymer! Alla var så snygga!! Efter fem timmars sömn i Noras lägenhet på Hönö bar det in till Göteborg igen. Jag åkte hem till syrrans lägenhet och bytte om innan jag mötte upp Alexia och gick till Göteborgsoperan. Vi såg dansföreställning Wall Street. Dansen var helt amazing men mellansnacket var alldeles för långt och tråkigt. Tyvärr gjorde det att man blev irriterad och inte kunde koncentrera sig på dansen när den väl kom. Alla dansare var helt fantastiska och koregrafin likaså! Jag ville bara ha mer, mer och mer! Efter föreställningen slog vi oss ner i Kungsparken och åt godis innan vi mötte upp Siri och Karin för att styra kosan mot Saltholmen. Kvällen avslutades i Alexias apartamiento framför Melodifestovalen vilken underbara Loreen vann! Helt otroligt - Eurovision hålls alltså i Sverige nästa år!
'
Idag ska jag plugga, chilla, plugga lite till och försöka träna lite. Är sjukt seg i bollen av någon anledning...
Bildregn, dripdrops från fredag & lördag

frukost med fining

sötaste Malin

chilli'n på rasten
hann inte ta några outfitbilder alls, endast denna tjusiga mobilbild med slingan i pannan haha

ensamt freak på bussen haha!

lite halvtrötta dagen efter, Anna med Hönökaka på Hönö höhö

Antoniosa

ehm ja


mys i parken

ett rosa saltis

FREDAG°

Godmorgon!
'
Herreguttanes vad det var tungt att öppna ögonlocken när klockan ringde nu på morgonen. Menmen, det är bara att studsa upp som en liten solstråle och möta dagen med ett leende. Eller? ;) Väderprognosen ser ut att fortsätta med utlovningar om tropisk värme och det tackar vi inte nej till. Idag ska jag, utöver skolan, gå på ett möte med ett eventföretag inför höstens insparksdagar och ikväll ska jag på ett riktigt event - Burlesque-fest!! Min fina vän Nora har fyllt 18 år och ikväll har hon och två vänner styrt upp en stor temafest! Jag tror det kommer bli en grym kväll! Jag sover på Hönö, där festen hålls, inatt och jag kommer väl hem imorgon eftermiddag någongång...
'
Ha en superfredag!!
Pussselipussss
Något sånt här, minus död-sminket blir det ikväll!

sunshine!

Hallihallå!
'
Det underbara vädret håller i sig och spar inte på krutet - hellskottans vad det är varmt! Man är verkligen ett lost case om man glömmer att dricka vatten när det är så här varmt! Idag har jag sprungit lite på stan och haft avslutningslunch med Ungdomsforum. Båda sakerna var trevliga! ;) Jag kan dock ibland att det är jobbigt att shoppa själv på grund av min beslutsångest. Ensamheten har jag inga problem med. Sen jag kom hem har jag slappat i solen, läst lite ur min bok och ätit tomatsoppa. Det är farligt hur lätt det känns som att man är ledig när det är så fint väder! Fram till Eurovision, som börjar kl:21.00, ska jag ta tag i lite saker som behöver göras!
'
Ha en fin kväll hörrni!
Puss
Haha, orkar inte den här bilden på mig och Kalleballe! Eller han är fin men jag med min ufo-boll i bakgrund sabbar det lite hehe.

Torsdag

Hello there my törturdoves! ;)
'
Mår ni bra en vacker torsdag som denna? Mina planer för dagen är att åka en snabbis till götet och fixa lite smågrejor och sedan ska jag på avslutningslunch med Ungdomsforum. That's it. Fyfan vilken skön dag!
'
Pusselipuss!

ibland gör det ont

Tjolahopp! Jag är nu hemma efter att ha haft några turbulenta, varma men ändå superbra dagar i götet. Min mobil dog igår så jag har inte haft någon kontakt med omvärlden på ett tag. Om några minuter ska jag kila hem till en vän och krama om henne hårt. Fan, livet är inte lätt. Speciellt inte när det handlar om kärlek. Jag har även match ikväll (fotbollsmatch för er som inte vet vad jag tränar för något). Bara jag inte dör av värmeslag så ska det nog gå bra! Puss puss!
kärlek!

MÅNDAG

Morgonmorgon!
'
Det är inte med pigga ögon som jag entrar denna dag kan jag lova. Det blev alldeles för sent igår vilket resulterade i inte så många sömntimmar. Men jag planerar kura ihop mig och sova på bussen in till skolan! Idag ska jag till tandläkarn och skruva till tandställningen - ajaj! Och i eftermiddag/kväll ska jag på mattekurs. Jag har inte hunnit repetera ett dyft vilket känns förjävla bra... Jaja, jag har ju ikväll på mig - gott om tid (not).
'
Ha en fin dag och njut av det utlovade, fina vädret!

Söndag

Vaknade med tuppen imorse och följde med Agnes till jobbet. Hon ville ha sällskap och jag kände att det gick bra då jag ändå hade planerat att räkna matte hela förmiddagen. Där hon jobbar hade jag inget osm kunde distrahera mig heller. Jag fick räknat några sidor men jag är långt ifrån klar. Mamma hämtade mig halv ett. Då åkte jag hem, tog en powernap och åkte till samlingen. Vi mötte Bytttorp och vann med 7-1! Det var en riktigt slapp match men eftersom vädret har varit otroligt varmt och kvavt hela dagen blev man ändå helt slut. Skönt med vinst iallafall! Nu äter jag pannkakor men ska snart fortsätta med matten... Panikioso!
'
Pusssiss

Lördag

Vad händer? Vad gör jag? Jag behöver verkligen plugga matte men istället har dagen gått till att inte göra något viktigt alls. Gah! Får panik på mig själv. Om fem minuter kommer Agnes, då ska vi handla mat. Sen måste jag verkligen räkna lite matte. Inga ursäkter!

äventyr i ljungskile del 1 ♥

Kameran togs fram direkt efter SECO-utbildningen. Ovan stoltserar Liam med Hvitfeldtska i bakgrunden.
en del av the gang på väg till Ljungskile (fr vänster: Oskar, Axel, Liam, Amanda och Sandra
Kalle-balle hehe
Framme i Ljungskile
Oskar hittade ett par snabba brills och en gurka?
fräscha killar i blixtljuset

KÅRMEN

Hejhopp!
'
Efter ett par grymma dagar av trevligt häng med underbara människor ska jag nu krypa ner i min egen säng och nana. Jag har dokumenterat det mesta så ni kan förvänta er bildbomber framöver! (med mer och mindre charmiga bilder). Sov sött och vakna törrt. Vi ses imon!
'
Pusss                                                         Snecky Peaky på min fina kår...

Ljungskile nästa!

Tjolahopp!
'
Gårdagen började väldigt turbulent men slutade riktigt bra. Det blev en riktig träningsdag igår. Först sprang vi tre kilometer på gympan och sen åkte jag direkt till fotbollsträningen. Då kunde jag knappt röra på benen haha. De var tunga sen matchen i söndags också. Men det var en kul träning och jag tror att jag behövde få komma ut på grönbete en stund...
'
Idag ska jag, tillsammans med resten av kårstyrelsen åka till Ljungskile. Vi ska lära känna varandra (höhö) och planera inför det kommande verksamhetsåret. Främst insparksdagarna. Väskan är packad geniknölarna är gnuddade (?) så nu ska jag bara kirra en nationellt prov och en eftermiddagsutbildning, därefter ----> Ljungskile.
'
Jag kommer hem på fredag kväll igen!!! Massa kärlek så länge och ha en superduperlånghelg!
Hihi, jag på perrongen i väntan på tåget efter en helg med gamla gänget tillbringad i Varberg.. 2010...

Tisdag

Hallihallå!
'
Jag måste nog lugna ner mig lite. Igår var det som om jag hade abstinens för något men jag visste inte vad det var. I magen snurrade det runt runt och det har det gjort under hela natten och det har ännu inte slutat snurra. Det är som en känsla blandad med nervositet, hunger, oro och magsyra. Hajjar ni? Hehe, nu låter det som om jag har rökt en joint för mycket men helt ärligt - va fasen är det här? Det är inte i nedre delen av magen, ni vet där menssmärtor härjar. Denhär känslan sitter mitt i solarplexus och sprider sig en bit ner mot naveln typ. Varför ska min mage alltid balla ur?
'
Nu ska jag in på ett möte sedan har jag nationellt prov i spanska (jippi). På gympan idag ska vi springa runt mossen men jag ska fasen hinna med fembussen så jag hinner till fotbollsträningen!
'
Ha en fin dag hörrni! Stressa inte för mycket och njut av livet!

COPENHAVN 2

Om jag är nöjd med bilden ovan? Svar ja!

COPENHAVN 1

Här de komma, bildbomb från Copenhavn!!

Måndag morgon

Morgenmorgen!
'
Det är måndag och dags för en ny vecka igen. Om bara några veckor är det sommarlov. Den tanken är lite bananas! Vi får hoppas att vädret rycker upp sig tills dess bara. Vem vill ha sommarlov när det är rutten istid ute?
'
Dagens to-do's är samhällsdebatt om invandring, integration och rasism, nationellt prov i Spanska och sist men inte minst ett möte med min lilla kårstyrelse. Den här veckan innehåller faktiskt många roliga saker! På onsdag har vi SECO-utbildning i medlemsvärning och samma dag kommer jag och samtliga i kårstyrelsen åka till Axels sommarstuga för att planera höstens insparksdagar + att lära känna varandra! Det kommer bli supertrevligt tror jag!
'
Nu måste jag kila!! Ha en fin dag, Puss puss.!
Alexia är äntligen klar med los fotos de Copenhagen! De kommer upp ikväll så håll utkik! Bjuder på ett smakprov ovan ;)


Mango och Nelly levererar

Vill ha allt, allt allt, och lite till förstås!

Glädje och nostalgi

Tjenaretjenare!
'
Glad men utpumpad tjej som skriver. ÄNTLIGEN fick vi visa att vi minsann kan spela och kämpa oss till seger! Eller, det är ju bara tredje matchen i serien men de första två var så sura förluster vilket gjorde det om något ännu mer gött att vinna idag! Resten av kvällen ägnas åt samhälls- och spanskaplugg.
'
Hejhej! (bjuder på två bilder från 2010)
Två år sedan... tänka sig vad tiden går fort!

Söndag

Hejhopp!
'
Vilken trevlig kväll vi hade igår! Det bjöds på supergod mat i form av grillad fisk, kött och musslor. Till det serverades det somriga sallader med melon och fetaost, bönsallader och såser. Gottit helt enkelt! Det är alltid mysigt att träffa sina kusiner. Signe som är den som firades är (nu gäller det att hänga med) mina kusiners pappas nya tjejs dotter som nu också är min brors flickvän. Japp, hängde ni med?
'
Nu ska jag in på ett möte innan det är dags för fotbollsmatch. Ikväll ska vi krossa Örby!
Såhär såg det ut för några veckor sedan. Nu har nog de flesta björkar blommat!

Lördag

Hollabolla!
'
Vilken degkväll jag hade igår. Jag och mamma köpte pizza, tittade på Hockey, åt choklad och avslutade kvällen med filmen "de tre musketörerna". Mor och dotterkväll huh! ;) Hon deckade dock efter halva filmen den sömntutan. Idag är det lördag och jag har en ganska fullspäckad dag. Hela min helg gick helt plötsligt från att ha varit helt ledig till att vara helt fullbokad. Vad hände där? Aja, det mesta är ju saker som jag tycker är kul. Ikväll ska jag till exempel på födelsemiddag hos Signe som fyller 19 i veckan! Stortjejen! Om jag hade haft ett trollspö skulle jag ha svischat det i mitt rum vilket ser ut som inbördeskriget mellan de röda och vita i Sovjet. Jag hade också gjort så att jag förstod allt i matten och räknat ikapp allt jag missat i turbofart. Ja, det hadet jag gjort om jag hade ägt ett trollspö. Vad hade ni gjort?
'
Innan jag glömmer: Lycka till alla som ska springa Göteborgsvarvet idag! Må vädergudarna vara med er!
'
Ha en fin dag nu hörrni!
min fina, lilla klocka som jag skulle känna mig helt lost utan. (bilden är gammal och datumet på uret stämmer inte haha)

Kvällen är fulländad


Fredag!

God morgon!
'
Hoppas ni sovit gott! Om inte kommer ni kanske nu kunna ta igen er förlorade sömn - det är nämligen freeedag! Jag slutar runt ett så jag är hemma ganska tidigt. Ikväll ska jag titta på film, ta det lugnt och mysa. Precis vad min kropp behöver!
'
Ta hand om er!
Puss
old pic

puss

Hejsan hoppsan! Jag tänkte berätta lite om dagen. (om ni vill kan ni läsa texten med värmländsk dialekt, blir mycket roligare). Jo, det var så hära att dagen började med lite naturkunskap då vi fick tillbaka det senaste provet och en inlämning vi gjorde för jättelänge sedan. Resultaten var faktiskt helt okidokan. Därefter hade vi ett mysigt litet historiaförhör (tänk på värmländskan!) och det vette tusan hur det gick! Sablars blomkålshöffe alltså! Neee, nu ska vi inte vara sånna, det gick nog inte åt fanders i alla fall. Efter skolan hadevi kårmöte vilket flummade ut lite. Vi fick bestämt en helg då vi ska åka till Axels sommarstuga och planera inför kommande ettors insparksdagar. Insparksdagarna är de första dagarna för de nya ettorna på Hvitfeldtska. Vi välkomnar dem med öppna armar och kärlek. Vi i kåren ska se till så att det händer lite roliga saker på skolan under insparksdagarna också! En insparksfest kommer nog bli av. I höstas var jag själv på Hvitfeldtskas insparksfest och vi hade det skitkul! Jag och nya kåren ska se till att toppa den såklart! ;)
'
Innan jag slocknar ska jag läsa igenom engelskagrammatiken och litteraturhistorian... Har två prov att se fram emot imon. :)))
'
Puss puss!!
Här är en videon från Slaget om innerstan - Hvitfeldtskas shownummer! Tyvärr är det en tjej som skriker sönder musiken men ni kan ju njuta av proffsig dans! Min älva Malin är med och dansar... Tjejen som gör flickflack o går ner i spagat hela tin. Det är min tjej det!


DAGENS

Blev tyvärr ingen bra "dagens"-bild. Ser lite ut som en uppblåst morot och det var en fläck på linsen som gör att det ser ut som jag har en fläck vid murrran haha! Men det är fint!

Torsdag

God morgon mina solstrålar! Ni får vara dem då det för tillfället inte syns några solstrålar på himlen. Idag har jag historiaprov och jag är bajsnervös. Bokstavligt talat. Men det är väl bara att göra som vanligt: ta två andetag och fokusera. Ett prov är inte hela världen liksom. I eftermiddag har jag bara ett möte så jag kommer hinna hem till fotbollsträningen! Jag missade träningen i tisdags så nu är jag pirrig i benen! ;)
'
Ha en fin dag!!
Det är inte länge sedan som man behövde ha både tjockjacka och halsduk!

STRIPES


METRO

Fick ännu ett glädjebesked imorse när jag satte mig på bussen och fick se Metro. På framsidan är en bild på mig och Markus! Inne i tidningen är det en till bild samt en artikel med intervjun med mig och Mackan om de stulna pengarna. Så himla kul!
Haha, min puls var typ på tusen här... hade sprungit och irrat som en höna hela dagen. Fotografen: bild? Jag: ajjemän!

Born To Die

Slank in på Blondinbella och blev påmind om den här underbara låten. Märkte också att videon till är sjukligt snygg. Take a look!

God morgon!

Dagen börjar riktigt bra! En helsida med min/vår/hvitfeldtskas fina klack och en liten fin notis om slaget! Hejaheja!!

SLAGET OM INNERSTAN 2012!!!

Herregud! Vilken dag det har varit!! Årets slag innehöll allt och lite till! Spänning, kärlek, glädje och ibland blev stämningen lite hetsig klackerna emellan. Det har hur som helst varit en grym dag! Som kronan på verket tog Hvitfeldtska återigen hem storpokalen i klackkampen. Rudebecks vann årets fotbollsturnering vilket inte heller är fy skam! Det känns fantastiskt att vi i projektgruppen har rott detta skepp iland och att resultatet blev så jävla bra! Både Metro och GP var där idag och intervjuade och tog kort. Även om det är skönt att nu kunna släppa stressen som varit med allt kring slaget, känns det också lite vemodigt att det är över. Nu längtar jag tills nästa slaget drar igång och tills kampen om innerstan kan börja!
finaste klacken!!!!

Detta händer inte!

God morgon!
'
Det är en sjukt förbannad tjej som skriver. Det har varit inbrott i kårrummet i helgen och nån idiotjävel har stulit hela kontantkassan (inkluderar biljettpengar till slaget). Jag blir så upprörd att folk kan med att göra såhär! Det ligger så mycket bakom slaget, vi som har suttit i projektgruppen har verkligen lagt ner tid, arbete och energi på detta! Men det är ett ideellt evenemang så vi har inte fått något i ersättning (förutom att ha trevligt så klart). Nu är det nån äcklig jävel som har brutit sig igenom tre dörar (om personen inte hade nyckel vill säga) och sedan tagit alla pengarna. Det är inte lite pengar det handlar om. Fan för mänskligheten ibland asså!
'

Rabbit hole

Jahapp! Söndagen är här med diverse besvär (rimpimslim). Mitt schema för dagen innehåller match (hemmapremiär) och plugg. Ibland hade man velat att dygnet hade fler än 24 timmar.

Fan

En våg av ångest slog just över mig. Jag inser nu hur mycket jag måste få gjort på väldigt lite tid. Nu knöt det sig i magen. Fan.
tur att det finns smink att gömma blå ringar under ögonen med haha

en volang

Från H&M


black&yellow

Spontankapade den här solhistorian häromdagen.
Från Gina Tricot av alla ställen!

It's friday, friday...

Hallihallå!
'
Kom nyss hem från skolan. Eller, jag slutade klockan ett men spenderade några timmar på stan med Alexia innan jag tog bussen hem. Jag har även tittat på när Malin hade dansuppvisning och hon är så himlans duktig!!! Her legs! ;) Iallafall. Jag köpte faktiskt två linnen som jag kan visa er lite senare. Nu ska jag rulla iväg till några vänner och titta på hockey! Full rulle all day long.
'
Ha den bästa fredagskvällen! Pusss
Körde lite pink-lady-style idag. Toppen kommer från Monki!

Bot-anis-ska

Här kommer dagen i bilder! Efter det nationella provet åkte jag med mina två hjärtan till Botaniska och chillade på livet bland blommor och bin. Vi övade även inför sommarens strandbilder genom att ta "hopp-bilder". Resultatet blev några tafatta försök till bloggerskan Kenzas graciösa hoppbilder. Vi såg mer ut som bill och bull som bajjade ner sig haha! Men vafan, vi är bra ändå!
Haha! Alexia ger blicken...

thursday

God morgon! :)
'
Fick igår veta att vi har nationellt uppsatsprov i engelska idag. Det ska bli jättetrevligt. Jag tror inte att det hade gjort någon skillnad ifall jag hade fått veta det tidigare. Det hade nog mest lett till mer nervositet bara. Nu blir det istället pang på rödebetan! ;)
'
Fint väder idag med! Njut för till helgen väntas sämre väderprognoser...
'
Pusss!

Onsdag!

Hejhopp!
'
Jag har bara haft en lektion idag och den började inte förrän ett. Jag åkte in en stund innan och sålde lite slaget-biljetter. Efter skolan åkte jag och Amy till slottsskogen och kalasade på falafelrulle i solen. Därefter rullade vi till Rudebäck där dagens Slaget-möte hölls. Mackan och Olivia gav oss en rundtur på skolan efter mötet, vi hann t.o.m kika in i deras kårrum. Rudebäcks verkar vara en riktigt mysig skola! (även om jag i regel inte stödjer friskolor)
'
Nu ska jag plugga naturkunskap och litteraturkunkskap. Jippie! :)
Min styrelsekollega Oscar!
Årets slaget-band!

Have A Nice Day!!

God morgon solstrålar mina!
'
* Society - Eddie Vedder
* Rabbit hole - The temper trap

korsfäste Valborg

Såhär vandrade jag omkring på Valborg - minus solglasögonen...
* Nytt linne från H&M, fashion against aids, kostade 99krona!

Botaniskt

Valborg valborg valborg. Det blev bra i år med. Jag är numera gift! Sov gjorde jag hos Erik och vaknade gjorde vi runt tio. Framåt lunch mötte jag upp mami och då gick vi till Botaniska trädgården. Ett tips till er alla: Gå dit nu! Det är så himla himla vackert med alla blommor, träd och växter som slår ut nu. Det är gratis (frivillig avgift 20kr) och mycket lugnare (och vackrare) än i slottskogen. Gå dit gå dit gå dit!

RSS 2.0