Kort och gott, bra!

Men heej min turtissar!
Har ni haft en bra och solig dag? Det har jag, i allra högsta grad! Tog 07.27-tåget till mölnlycke för att gå på frukostmöte. När jag kom tillbaka till skolan hade jag slöjd en kort stund, sen när engelskan började gick jag till vilorummet och sov en stund istället. Vi tittade ändå bara på film, som jag inte ens tycker är särskilt bra. Jag har nämligen inte sovit så mycket inatt heller. Bra där. Men det var sjukt gött att bara sjunka in i en liten dvala på sisådär 30 minuter. Sen var jag fit for fight igen. Efter skolan åket jag och Emma in till fina, lilla götet för att gå på jakt efter presenter, examenskläder m.m. Kunde dock inte bestämma mig för vilken utan två klänningar som jag ville ha så jag köpte båda. Kan ju alltid lämna tillbaka den ena ifall jag ångrar mig... Det blev en vit i spets och en blå jeansklänning. Fint!
'
Bussresan hem var nog ändå det som slog allt. Eller vad säger du Emma?? ;) HAHAHAHA! Säger jag bara. Jävlar vad vi skrattade, åt ingenting. Kanske berodde det på att vi stressat igenom halva stan för att hinna med bussen och att vi inte ätit på cirkus nio timmar? Något var det, något som gjorde det hela jävligt kul. Haha!
'
Nuuu, time for bed. :) Nighty nighty!
Hapiiiie!

Bjud

God natt tisdag måndag. Ses i morgon. Då ska jag vandra på stan med Emma - Mys!
Avslutar med två sådär ruskigt snygga bilder på mig...Haha, verkligen fula. Men jaja, bjuder på det!



Deer

Well hello there!
Än så länge har det varit mer än en bra dag faktiskt, bortsett från tandläkarbesöket. Fast jag har inte någon särskilt stor tandläkarskräck. Varför är de flesta rädda för att gå till tandläkaren?
'
Skolan var riktigt chill. Nu när betygen är satta, och det inte finns några prov eller inlämningar kvar så finns det typ inget att göra... Vi tittar mest på film. Tyvärr gör det att man, i alla fall jag, blir omotiverad att ens gå till skolan. Vi gör ju ändå ingenting vettigt nu i slutet? Det är ju bara några dagar kvar. Shit, varje gång jag tänker på att det bara är några dagar kvar tills sommarlov känns det helt knäppt. Det är helt knäppt!
'
Om cirkus en halvtimma ska jag sticke iväg och träna fuuttbull. Är lite halvt mörbultad sedan gårdagens match men det ska bli kul att springa och skutta lite i det fina vädret ändå. :) Skönt att springa bort träningsvärken också. På vägen till träningen måste jag svänga om affären för att posta alla inbjudningar... Wiee!
Har mina söta örhängen idag :)

Last night I was chilling.

Em and I
Värdinnan :)
Ehm, alla gör något... Frågan är vad Richard gör (höjer händerna mot skyn)?
Coff
Emsy!!:)
Just hanging.

Nattsysslor...

Jag och Agnes satt uppe till kockan slog rätt så sent igår. Varför var för att jag behövde bli klar med mina inbjudningskort till min födelsedagsfest...
Nu är de i alla fall finito och klara att postas! :)

Söndag

Home again! Ännu en go vinst, 5-1. Gick dock inte hullaballula för min del. Kom hem med en fläskläpp, knäckt knä och blå rumpa. Niiice! Det är sådana smällar man får ta när man spelar fotboll haha.
'
Nu blire middag som brorsan har lagat. Gött att ha en bror som är kock och massör. Han har faktiskt ett ganska bra raggnings-cv. Därefter familjemys.
HAHA


DAGENS


part 2

Resten av mina inhandlade juveler haha

Love

Mer fint som fick hänga med hem igår...
Ny älskling från JC, länge sedan jag handlade där...
Underbara jeans från Zoul. Jag har länge letat efter de perfekta bootcut-jeansen, nu kan jag sluta leta.
REA-fynd  från Bik Bok
Bik Bok (rea)
Bik Bok (rea)
Indiska
Wera - åhlens

Jag får visa resten en annan dag. Måste kila nu. PUsssar!

Vandrar fram -

Förberedning inför vandring Spanien. Inte lång tid kvar nu...
Hur kommer det sig att vattenflaskor alltid rymmer?

Lördag, the laim one.

Hej och hej då typ. Slagga hos Emma inatt. Somnade bums i hennes röda lilla skinnsoffa och vaknade prick halv nio. Fyfan. Inte tillräckligt många timmars sömn inatt. Jag har sovit bra åså men vaknade alldeles för tidigt pga av att ljuset lyste in. I vanliga fall sover jag alltid med något för ögonen, typ ett linne eller sjal, men det var inte riktigt det som prioriterades igår när det enda jag koncentrerade mig på var att klä av mig och lägga mig på Emmas soffa utan att ramla ihop (...av trötthet).
'
Idag är en allmänt seg dag. Mitt huvud hänger inte riktigt med i svängarna, inte kroppen heller för den delen. Men jag har faktiskt lite planer för dagen! Innan fem ska jag ägna några timmar åt att städa lite, fixa lite i mitt rum m.m. Sen ska jag möta upp Agnes för att gå på teaterföreställningen Yvonne som just nu går på Backa teatern. Därefter har Agnes bjudit hem mig till henne och Johan på tacokväll framför Champions League-finalen. Och en fågel kvittrade i mitt öra att maten tydligen ska stå på bordet när jag och Agnes gör entré. Haha, hör du det Johan ? (hint-hint) ;)
'
Nu när jag tänker efter kan det här nog bli en trevlig dag ändå tillslut... :)

fortsättningsvis.

Hej och hå gardinen den blå!
'
Först och främst måste jag säga att min och Maddes tårta ägde alla andra! ;) Sen ska jag säga att det har varit en lyckad dag i övrigt, än så länge. Förhoppningsvis fortsätter den lika lyckat nu när jag om en stund ska kila ner till Madde. Hon ska ha lite krökis. Egentligen är jag helt slut men jag känner ändå för att inte bara sitta hemma. Nej, detta blir nog bra ska ni se! :)
'
Efter skolan åkte jag in till stan med mami för ovanlighetens skull. Det var typ flera år sedan jag gick i affärer med henne haha! Jag hittade massa fint som jag visar lite senare. Har lite bråttom (som vanligt) förstår ni. Många av sakerna jag köpte var på rea och det är alltid kul att fynda!
'
Tingepling!!

Done!

Mina två sista arbeten i högstadiet är klara. Finito, kapish, byebye. Det här känns konstigt....
'
Menmen. Nu ska jag sov och ladda inför imorgonbitti. Då ska jag och Madde vinna tårttävling!! :D
Pusssss

Grek-mat

Ser ni så fina mina feta/spenat-knyten blev? Jag är jättenöjd med resultatet. De smakar supergott! :D
Det blev lite för mycket fyllning i en elr två så de sprängdes lite haha. Med tanke på att det är första gången jag lagar det här så är det ingen smärre katastrof... De "sprängda" blev nästan lite fina haha!
Så fruktansvärd spröda och goda! De var förvånansvärt lätta och roliga att göra också. Kanske att jag slänger upp receptet någon gång i framtiden.... Den som lever får se! ;)

Sneak


Att ta sig rätten...

Jag var på hyfsat bra humör ända tills jag loggade in här och fick se två kommentarer jag fått på mitt senaste inlägg. Eller det var egentligen mest en kommentar som upprörde mig. Personen måste verkligen ha haft en riktigt jävla dålig dag för så som han/hon skrev är inte något man skriver till en person som man inte känner! Det den personen skrev gjorde mig jävligt ledsen, även om jag inte ens ska ta åt mig. Inget av den skiten som personen skrev stämmer överhuvudtaget. Åh, orkar inte med alla dessa idioter som finns. Elaka människor som tar sig rätten att trycka ner andra, säga till dem vad som är rätt och fel, tar sig rätten att såra andra människor. Fyfan för er säger jag bara! Håll käft, lås in er själva tills ni kommit på bättre tankar, sök hjälp, vad som helst förutom att låta era olyckliga känslor gå ut över andra människor som inte gjort något ont.
'
Du som skrev. Du känner inte mig. Du vet fan inte vem jag är och vad jag gör. Du har ingen rätt att dömma. Att jag är stolt över att ha en familj som jag älskar och som älskar mig är inget jag ska eller någonsin kommer skämmas över. Självklart ska man ha förstående för de som har förlorat nära och kära. Självklart. Men det är inte så att jag går runt och skrattar åt de som har förlorat någon familjemedlem eller vän. Tvärtom. Själv vet jag inte om jag skulle klara av att fortsätta leva ifall jag förlorade min syster, bror, mamma eller pappa. Jag vill inte ens tänka den tanken. Det är för svårt och det gör för ont.
'
Du som skrev. Min blogg handlar inte om världen, politik, samhällsfrågor eller om hur vi ska besegra fattigdomen. Det finns hemsidor för sånt med. Jag lovar. Och jag kan självklart reformera min blogg till en blogg som endast handlar om politik. Men det är inte det jag vill. Det kan jag ägna mig åt privat. Detta är min dagbok, min. Det är meningen att det ska handla om mig. Om du inte står ut med det så fine. Jag bryr mig faktiskt inte. Att det ens finns människor som du som läser min blogg skrämmer mig. Det är det här som är baksidan med hela denna världen. Man är så jävla stark och modig bakom sin lilla skärm. Då kan man skriva och tycka lite hur som helst. Såra någon redan ledsen människa dit och trycka ner en annan själ dit. Det är så jävla fel. Det är inte jag som inte vet något om världen. Det är i så fall du. Jag hoppas fan du en dag fattar att man inte säger vad som helst till vem som helst utan att det får konsekvenser. Jag tycker bara du är sorglig som inte har andra saker att lägga din tid på än att kritisera mig för att vara en prettounge som är helt hjärndöd och som är helt misslyckad. Det är inte riktigt den formuleringen som de som verkligen känner mig skulle använda för att beskriva min person...
'
Jag hoppas du är nöjd som fick mig att bli sårad. Det var väl det du ville? Inte sant? Och du, du behöver inte gå in på min blogg igen. Behöver inte mer dålig energi.
'
Till er som har förlorat någon familjemedlem eller någon annan nära. All min kärlek till er. Styrkekramar och jag beundrar er, verkligen!
Tusen pussar! Och kom ihåg att inte ta någon skit av idioter som inte har ett liv... Aldrig någonsin. Det är de som är förlorarna.

Family

Go'morgon!
Somnade alldeles för sent igår och det får jag sota för nu. Nemen jag mådde verkligen inte bra igår. Fick ett litet breakdown. Mest på grund av allt som någonsin existerat. Haha, inte riktigt men ni förstår säkert vad jag menar. Jag har dock tur som har världens bästa föräldrar! Jag har aldrig förstått hur de som inte har en så bra relation till sina föräldrar klarar sig...? Fast de kanske hittar en annan person att få stöd hos istället... Äsch, jag vet inte. Bra föräldrar is the shit. Jag har aldrig haft en idol men det kanske beror på att jag i hela mitt liv sett upp till alla i min familj...
Min alltid lika kameraskygga mami
PAPI!
Ey bruuschan!
Fina systramiiii

På det

Det blev en helt okej träning ändå trots iskall blåst i öronen och att vi var tvungna att spela på fem-manna... haha. Hela träningen bestod av småspel och styrka. Chillprill.
'
I morgon hoppas jag på solsken och blå himmel, helst vindstilla också. Ja, då säger vi så då väderguden! ;)
'
Back to pluggytugg!

DAGENS

Haha, vilka deppbilder! Jag är inte så sad som det ser ut! ;)
* Några storlekar för stora jean: Levi's
* Linne och stickad tröja: Monki

Mellis ♥

Go dag i skolan! Det börjar kännas att lovet närmar sig, lärarna är lika slappa de haha. Det enda jag har kvar nu är historia-uppsatsen och den ska jag fan se till att få klar i tid. Det ser inte ljust ut dock. Men jag har aldrig överstigit en deadline innan så om jag frågar min lärare snällt ifall jag kan få en dag extra är det förhoppningsvis inga problem...
'
Imorse och förmiddags regnade det som om jorden skulle gå under, då var jag inte så pepp av tanken på fotbollsträning ikväll. Men det ser ut att ljusna och molnen har faktiskt spruckit upp lite. Någon skur hit och dit gör inget... Det är mer synd om själva fotbollsplanen isåfall. Det sliter som fan när man spelar på en blöt plan som inte riktigt kommit i form efter vintern. Träningen blir kanske till och med inställd idag...? Hmm, ljuva tanke!
'
Jag ska återgå till mitt mellis hörrni. En slapp dagens kommer upp om stund. Pusss!
De tre godaste nötsorterna är definitivt cashew, mandlar (rostade och saltade) och valnötter!

Onsdag.

Tjenaretjenare!
Usch får att gå utomhus, nu får det banne mig vara nog med detta kalla, regniga och blåsiga väder! Var är sommaren?? Varför är det så jäkla kallt?? Nu är jag trött på den här skiten!
'
Utöver att jag dampar lite på vädret mår jag i övrigt fint. Jag har sovit gott och jag somnade också i hyfsat god tid för första gången på länge. Däremot är jag väldigt stressad över massa andra saker såsom skolarbete, lappar hit och dit och inbjudningar... Måste fixa fina inbjudningskort den här veckan men vetti fanken när jag ska hinna det liksom...
Jag fyller år 11 juni men jag ska ha min fest liite tidigare. Vi åker nämligen till Spanien den 13e och är borta i två veckor. Skolan slutar den 10e, jag fyller den 11e och vi åker den 13e. Det känns lite stressigt att ha festen däremellan... OJ! Damn. Hur sprang klockan iväg sådär? Nu har jag bråttom som en ... ehm, jag vet inte. Bråttom i alla fall!
'
Pussss!

can't you see

Ansiktsbehandlingen var helt ljuvlig! Jag somnade nästan, ni ska bara veta hur skönt det var att ligga där och bli ompysslad! Ville inte att det skulle ta slut.
'
Jag och Helena åkte med samma buss och jag var väl hemma någon gång strax efter sju. Då vispade jag lite grädde och snoppade några jordgubbar som gömde sig i kylen. Inte dumt alls.
'
Tyvärr slutar det roliga och slappa livet för min del nu. Har en uppsats som ska in på fredag, jag har inte ens börjat. Mindre bra.
'
Fortsatt trevlig kväll på er!

Skönhet.

Hej svej långkalsipp! Som jag förutspådde är jag inte jätte-piggelin idag. Men det funkar ändå. Tanken på att jag ska bli ompysslad i eftermmiddag av Helena får mig att bli lite piggare. Helena, detta har jag sagt innan men för er som inte vet berättar för nu, hon utbildar sig till hudterapeut på Elisabethskolan. Det är en utbildning som omfattar typ allt inom skönhet... Eftersom att utbildningen inte är färdig ännu så får man behandlingarna till ett mycket bätte pris och detta måste ju jag som hennes kusinvitamin utnyttja! ;) Som ni vet så är det även Helena som fixar mina bryn samt vaxar mina ben... Min skönhetsräddare!
'
Innan det blir sådär jobbigt bråttom ska jag avsluta här och logga ut från datorn. Men först vill jag önska er en fantastisk dag, vi skiter i det lite mulna vädret...!
'
Pussar så länge!

win!

Kom hem från matchen för en stund sedan. Vinst med 7-0, jävligt gött! Kvällen avrundades med lite jordgubbar och grädde. Chill på det. Nu ska jag titta klart på en film innan jag sedan lämnar och flyger till drömlandet. Jag kommer vara levande död imorgon... Efter skolan ska jag åka till Helena för ansiktsbehandling. Det ska dock bli underbart!
'
Om ni vill veta gick det faktiskt mycket bättre än väntat idag på aktiviteterna åså. Allt klaffade ganska bra och det flöt på bra utan några stora bråk eller problem. Det är väldigt skönt att nu kunna lämna det bakom sig och släppa det nu. Förra veckan hade vi flera möten som var mer än 3 timmar långa. Det tar på krafterna att anordna en sån här dag. Och jävligt mycket engagemang och tid! Nu är det i alla fall över och jag har lärt mig att jag inte ska ge mig in på något sånt här igen... På många år... ;)
'
OJ, filmen väntar. Godnatt sötisar så hörs vi imorgon! Känner redan hur motigt det kommer vara att kliva upp ur sängen...

Måndag

Good morning!
Alla i elevrådet ska samlas om cirkus en kvart på skolan för att förbereda alla aktiviteter med mera. Alla andra elever börjar inte förrän halv nio. Orättvist... Men det är sådant skit man får ta om man anordnar något. En sak jag är jävligt glad för är att det inte regnar, igår spöregnade det nästan hela dagen och fyfan ifall det hade gjort det idag med. Kul att vara ute och leka när allt är blött och trist.
'
Jag får verkligen inte komma försent idag så jag ska kila nu. Men as usual - Vi hörs!

with a fragile hope...

Hejsanhoppsan (lillebror)!
Jaa, vad har jag hållit hus idag...? Vet inte ens själv haha. Eller jo, jag har handlat present till Norisen, det fick bli en av alla fina muminmuggarmsom finns från iitala. Jag köpte en mugg med samma motiv som jag har själv. Den heter - Kärlek. Så fin! Efter vart det släktkalas för att fira farmor och farfars födelsedagar. Sen åkte jag och papi till Angered och såg på en väldigt fin och berörande teaterföreställning. Och nu sitter jag här och mina ögon går i kors. Fullproppad dag och fullt kör! Inte för att jag ska slappa nu. Nejnej, nu väntas det plugg. Skjut mig någon?
'
Har sovit så jäkla kasst inatt så jag längtar efter att få krypa ner i sängen! Dock väntar en ganska jobbig dag imorgon... Vi i elevrådet håller i Rävlandaskolansdag. Vi håller i alla aktiviteter och alla skolans elever är indelade i grupper som vi också måste hålla koll på. Allt känns ganska halv-planerat men det ska nog gå vägen... Hoppas vi...

Mys på det

Äntligen hemma efter en riktigt go vinst! Första halvlek gick väl sådär men vi kämpade och i andra halvlek var vi helt överlägsna. Min huvudvärk är dock fortfarande kvar. Kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket man som back får nicka... Idag spelade jag mitttback men min ordinarie position är på högerkanten.
'
Nu är kvällens planer också spikade. Det blir en lugn kväll hemma hos sis i Göteborg. Vi ska hyra film och köpa godis. Eller kanske att vi slår till och bakar en paj...? Ah, något gott blir det i alla fall. I morgon ska jag ge mig ut på stan tidigt för att köpa present till Nora! Får se vad det blir får smaskigt. Kanske inte ens blir något som man kan smaska på...?!?! Vi får se vad Signe the fairy kommer med i guldpåsen...
'
Ha en superlördag!! Och kom ihåg att sommarlovet är nära! Pussss!
trött? haha

Lördag

God morgon!
Vaknade med huvudvärk trots att jag sovit länge. Det brukar bli så när jag är uppe sent. Bakis är jag i alla fall inte. Om cirkus fyrtiofem minuter ska jag samlas till match. Är väl ganska opepp för tillfället men det kommer. ;)
'
Kvällens planer är ännu oklara. Kan bli både det ena och det andra... Antagligen blir det mys med sis.
'
Vädret är lite molnigt men solen kikar ändå fram då och då. Perfekt fotbollsväder! Jag hoppas det blir en rolig match. Mycket spel och glada miner. Det är så himla synd när det blir tjafsigt på plan, så jäkla onödigt. Men där spelar även domaren en stor roll. Finns det något tråkigare än en dålig domare? Vi får hoppas på det bästa!
'
Puusss så länge!
Sis och jag, Halloweenfest in Stockholmo... Fick helt plötsligt ett stockholms-sug... Stockholm är fint!!

Vad hände?

Godnatt och tack för en sjukt spontan och rolig fredag!
'
Åkte först in till stan med Madde, Tove och Nora för att köpa presenter m.m. Innan vi drog till Liseberg för att se Veronica Maggio fikade vi på Condecco. Det var stööört mycket människor på Liseberg. Tydligen fick de stänga ingångarna för att det kom för mycket folk... Insane. Grymt bra var hon iallafall. Och vilket härlig personlighet! Ujujuj.
'
Sen var planerna att vi skulle ta första bästa buss hem. Men så fel vi hade. Istället träffade vi massa fint på på korsvägen, bla Filippa, Maria och min kusin Alfons. De skulle dra på, ni vet säkert vilken jag pratar om när jag skriver Gigantiskt spontanfest...? Nora och Tove åkte hem, men jag och Madde joinade de andra. Men det var verkligen helt dött på den så kallade spontanfesten så vi drog vidare, och hamnade tillslut på Evas Paley... Tog halv tolv-bussen hem med Alfons, Maria och Filippa. Mami och papi har gäster så jag ska väl försöka vara lite social en stund. Sen måste jag sova. Match imorgon...
'
Tack för en fin kväll alla fina!!!
I väntan på bussen...
Fina Maria
Oj, en lite suddig bild på Filippa-sötnos!
Kusstuss Alfons

Läget?

Jao, läget i rummet... Det går inte jättesnabbt framåt om vi säger så. De nya filtarna får just nu agera soffklädsel.
Garderoben fylls på allt eftersom...

Rumor has it

Hejhopp!
'
Jag var ju hos tandläkaren tidigt imorse för röntgen och för att ta avgjutningar av mitt bett. Det var helt sjukt mycket konstiga saker och maskiner som jag aldrig sett förut. Saker som kom ut som tentakler och fixerade mitt huvud så att jag inte kunde röra det, detta var under röntgen, och sen fick jag alg-lera i hela fejjan när vi skulle göra avtrycken. Haha! Det var minst sagt en spännande upplevelse!
'
Väl tillbaka i skolan väntade matte muntligt nationellt prov. Nice. Tror det gick helt ok! Slutade skönt nog också tidigare än vanligt då våran so-lärare var sjuk. Buhu...
'
Just nu går jag runt i sunkiskläder, eller det har jag gjort hela dagen, har faktiskt bara varit hos tandläkaren och en kort stund i skolan. Men jag ska iväg ikväll så det blir ett changychange! Nu - powernap!
Glider runt i farsans för stora tröja... Ni förstår vad jag menar med sunk haha?

0550

05.50 ringde klockan. Nej det är inget skämt. Jag ska befinna mig hos tandspecialisten i mölndal halv åtta och därför gick jag upp så tidigt. Jag fick veta reda på att jag skulle dit igårkväll, typ halv elva. PANIK! Om jag hade vetat tidigare så hade jag varit mer mån om att komma i säng. Efter sisådär 6 timmars sömn känner jag mig som ett vrak. Jag missar tyvärr hemkunskapen också, de lektioner vi har kvar har vi bara praktiska lektioner. Exempel bakning, matlagning, praktiskt prov m.m. Jag älskar att både baka och laga mat så det är tråkigt att missa den lektionen. Efter hemkunskapen har jag en väldigt lång håltimma så då hinner jag antagligen hem och ta en powernap.
'
Förresten. Det är fredag människor!! Hurrahurrahurra! Värt att fira!

Snälla bli min - Veronica Maggio

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, ja, låt det va

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, låt det va

Turky


Pang!kakor

Ja. Sen jag kom hem från skolan har det inte hänt så mycket. Jag har maratontittat klart på alla avsnitt av Glamourama och det är väl det enda jag gjort egentligen. Nu steks det pang!kakor. Dock inte några vanliga pannkakor utan med lite grövre mjöl och sojamjölk istället för vanlig. Smakar gott ändå! Jag fick ett stort ge-mig-pannkakor-sug och då var jag ju så klart var tvungen att göra något för att stilla mitt begär...
'
Ikväll har jag inga andra planer än plugg. Väldigt kul och riktigt intressant men jag känner mig faktiskt lite peppad. Jag har slagit vad med mig själv att jag ska skriva klart min uppsats om Grekland på två timmar nu ikväll. När de två timmarna har gått måste den vara klar... Men den behöver inte vara renskriven. Det fixar jag nästa vecka.
'
Lite nervöst nästan. Tror ni att jag klara't? Haha.

Snabbt!

Jahapp då var klockan åtta och jag ska egentlgien sitta i klassrummet just i detta nu. Istället sitter jag fortfarande hemma, fråga mig inte varför. Så ni förstår nog varför jag inte hinner skriva mer än detta.
'
Det här får bli det konstigaste och mest onödiga inlägg jag någonsin gjort och kommer göra...
Puss!

Grek

...Grekland är ett land med en rik historia som sträcker sig långt bak i tiden. Grekland – Europeiska civilisationens vagga. Grekland består av mer än två tusen öar och utgör den allra sydligaste delen av Balkanhalvön. Landet har ett väldigt växlande medelhavsklimat med väldigt varma, torra somrar och mild, fuktig vinter blandat med typiskt europeiskt klimat med fuktigare somrar och kallare vintrar...
'
Det är detta som jag håller på med om ni undrar. Grekland hit och Grekland dit. Ne, nu jävlar ska jag göra ett ryck så jag kan bli klar någon gång med den här skiten!
'
Btw, vädret gör mig riktigt peppad inför träningen ikväll... Det regnar. Men egentligen, nu när jag tänker efter, så gör det inte så mycket att det regnar. Luften blir så jäkla skön då.

Onsdag.

Godmorgon!
Onsdagen är här och halva veckan har snart passerat. Min dag kommer förutom träning att bestå av massa plugg. Jättekul och intressant... Men hur tråkigt det än är finns det ingen tid för att slappa utan det är bara att bita ihop och göra det som behövs göras. Sommarlovet är snart här, sommarlovet är snart här, sommarlovet är snart här!!!
'
Aa, det var väl det. Nu ska jag väl kila iväg till skolan antar jag. Ses sen!
Snygg!!

Tisdag

Vilken både- och dag det varit. Gick hem från skolan ganska tidigt. Mådde skit och var så jävla trött på allt. Speciellt på en sak. Jag kan inte berätta om det här dock. Men jag kan säga att jag ger fan upp nu och skiter i denna helvetes skiten. Varför lägger vi inte bara ner?!? Det kommer ändå inte gå! Nu låter jag jätte-neggo men det är inte så lätt ska ni veta. Just nu är det så här jag känner och jag vill helst bara att allt ska vara över.
'
Förutom det så har dagen varit jätte bra. Jag och Agnes tog två-tåget in till stan. Vi åkte först hem till henne för att lämna lite saker sen åkte jag till Erik för att få massage. Nu är jag helt mörbultad, men gött var det! Sen fikade hela familjen förutom papi innan jag, Agnes och mami åkte hem.
'
Agnes bakar bullar och själv ska jag ägna resten av kvällen till att plugga. Wiee!
Pusssss!
Älskar dig!

Måndagsbarn

Tjenare italienare! Haha, kommer ihåg att jag sa så hela tiden när jag hade varit i Italien för några år sedan. Vet ej varför, det låter ju inte så tjusigt egentligen. Men hur som helst. Jag tror att det kommer bli en bra dag även om jag somnade lite sent igår... Att man aldrig lär sig!
'
Efter skolan ska jag in till stan för att få massage. Det behövs kan jag lova. Hela min rygg är fucked up!
Saknar!!

Nattinatt

Efter orienteringen åkta jag och Aggan till Ikea (igen, jag vet... mitt andra hem haha). Väl hemma dunsade jag i säng. Sedan bar det iväg till träning, som var helt okej. Efter en härlig dusch gick jag och Agnes (tidigare nämnd som Aggan) på en promenad. Sen åkte vi och hämtade mami och papi. Och nu sitter jag här och ska alldeles strax gå till sängs! :)
'
Där har ni min dag i korta version och snabba meningar. Hoppas ni haft en fin dag och att solen lyst även hos er!
Pussss och godnatt!

Röd

Hade ju premiär för mina nya klackisar i lördags. Kände lite på underlaget i slottis. Det kändes bra. Var dessutom extra glad när dessa blider togs, hade precis fått en fin liten "vindvippa" av miljöpartiet haha.

Right or left?

Morsning!! Friluftsdag och orientering idag. Hyfsat chill, hoppas bara vi slipper regnet. Regnjackan hänger för säkerhetens skull med ändå! Kul att springa runt blöt och frysa i tre timmar i skogen...
'
Vi hörs väl om några timmar. Om jag inte går vilse och aldrig hittar hem igen vill säga....

Future wall

Pyssla lite igår. Jag älskar kort!
Hihi, två gammla bilder. Den till vänster är på mig och papi och den andra på mig och Emma.

små och söta!

Jag och mami long time ago...

Söndag

Vilken jävla pissmatch. Det öste ner hela matchen och turen var väl inte med oss om man säger så. Men vi kämpade matchen ut och det är väl det vi får ta med oss. Resten kan vi glömma.
'
När jag kom hem tröståt jag choklad- och hallonmousse som jag slängde ihop igår. Nu har jag inget att göra så jag fördriver tiden med Bonde söker fru, haha. Egentligen hade jag velat se på Hockeyfinalen men har man inte alla kanaler så har man inte. Det suger. Då får man nöja sig med lite halvpatetiska program som Bonde söker fru.
'
Tjing så länge. Och något som är otroligt gött är att vi har friluftsdag (orientering) i morgon, jag börjar klockan tio och slutar runt tolv. Helt okej start på veckan.
'
Här är lite av de saker som jag köpte häromdagen när vi var på Ikea.
Dessa ska jag i framtiden ha vatten och fina små snittblommor...

Adele

Hallå där!
Sov ut ordentligt idag med men somnade ganska sent igår, så summa summarum blev det ändå inte jätte många timmars sömn. Min traditionella söndagsångest är på plats och jag är verkligen inte taggad inför att spela match. Det är i och för sig ganska länge innan samling men jag känner redan nu en jobbig och motsträvig känsla i magen. För er som inte vet så älskar jag att spela fotboll, men jag hatar att spela match. Bra kombo eller hur?
'
Innan matchsamlingen ska jag hinna plockeplocka lite i mitt rum och kanske även börja skriva på mitt fördjupningsarbete i hemkunskap. Funny!
'
Don't you remember - Adele

Rumour has it - Adele

Turning tables - Adele
Adele är ju helt fantastisk! Detta var bara några av alla gulkorn från henne platta 21

En dag.

Tät update från mig idag eller hur...? Vissa dagar hinner man helt enkelt inte att prioritera datorn. Det kan vara ganska skönt. Idag har jag iallafall varit på min systers vernissage, ätit indiskt, premiäranvänt mina nya klackar, ätit glass och tittat på Eurovision song contest. :)
'
Nu är jag trötter och ska sova även om jag by the way sov cirkus elva timmar inatt, galet! Hoppas på ännu en god natts sömn inatt. Vi ses imorgon igen. Sov sött!
ska verkligen försöka hitta mitt halsband imorgon också. Det är helt borta! :(

Mitt och mamis fredagsmys + en liten kik av min dagens outfit.

GLAD

Home at last. Jag säger det varje gång men fyfan va värt med helg!! Ikväll blir det som sagt en lugn kväll hemma med mami, pappa är ju borta hela veckan med jobbet. Jag vet dock inte när hon slutar jobbet. Hon kommer väl framåt halv sex as usual.
'
Puss på att det är fredag!
Längtar mer än någonsin till sommaren också...

Kärlek

Hallå där lingonskogen!
Igår blev det ännu en liten utflykt till Ikea. Jag tåg tåget in till stan efter skolan och mötte upp Agnes och mamma. Jag köpte lite smågrejor. Bland annat några små jätte söta vaser och en lite större turkos/blå vas... (Visar er sen, har lite bråttom till skolan, så ovanligt?). Ikväll ska jag ha en perfekt fredag. Efter skolan ska jag gå hem, krypa ner i mysiskäderna, åka och hyra film och köpa en godispåse. "Det är dags för fredagsmyyys." Det var sjuukt alldeles för länge sedan som jag bara gick hem och och tog det lugnt på en fredag. Och jag kommer typ inte ens ihåg när jag hyrde film senast. Inte ok.
'
Där har ni min plan för dagen. Jättekul huh? ;) Äsch, jag tycker att det ska bli underbart. Även om film kanske inte är det mest roliga så älskar jag det ändå! Och godis såklart...
'
Puss på er så länge!

Torsdag

Hejsan hoppsan!
Någon mer än jag som ville sova vidare när klocka ringde för en stunds sen eller? Jag har aldrig varit med om att känna mig så tung och motvillig haha. Om det inte var för att vi har en så viktigt lektion nu på morgonen skulle jag nog somnat om och gått till skolan lite senare. Eller kanske inte alls, vaknade med ganska ont i halsen faktiskt...
'
Men det är bara att stå ut. Överlever gör man konstigt nog nästan alltid, även om det ibland är skrämmande hur när a man kan känna sig döden. ;)
'
Ha en fin dag sötisar! Innan jag säger hejdå så ska jag också passa på att skicka de finaste och största gratulationer till min bästa kusin Helena som fyller 20 år. Grattis min pärla och kärlek till dig!!
Jag och min baby på Orust för... vad kan det vara? Två år sedan...

Smooth

God kvällis!
Kom hem från Helena för en stund sedan. Nu är mina ben lena och fina igen. Och mina bryn är nyplockade och snyggt färgade. Tack sötaste!
'
Som vanligt har jag skjutit fram plugget till sista sekund så nu sitter jag här, åter igen sent på kvällen, med läxor som måste tas itu med innan morgondagen. Denna gång är det diskussionsunderlag om orsaker till fattigdom. Intressant men svårt.
'
Just de tre orden sammanfattar även känslan jag har inom mig just nu också. Intressant men svårt.

old pic. känns väldigt länge sedan...

Blixtrar och dunder... nanannanana... magiska under...

Herre vilket dunder och brak-väder som drog förbi förut. Skönt att det är över nu då jag om fem minuter ska iväg och träna fotboll. Sen ska jag som sagt hem till Helena för att vaxa benen. Fyfan va gött det ska bli!
Puss so long!

Maj 11, 2011

Vilken uppochnerdag det varitt än så länge. Den började med matte nationella del C. Jag har ingen kommentar på hur det gick. Känns varit bra eller dåligt. Inget mvg tror jag dock inte. Så mer dåligt än bra. Vår mattelärare sa såhär när han delade ut provet: Ni behöver inte oroa er. Jag har tittat igenom provet och ni ska kunna klara alla uppgifter. Vi har gått igenom allt. Då kan jag ju säga att min prestationsångest steg till lite mer än dubbelt så mycket haha.
'
Annars har det varit en ganska lugn dag. På gympan sprang vi två kilometer. Inte särskilt långt, men varmt som satan i gatan.
'
Nog om det. Istället tänkte jag visa er vad jag köpte igår on Ikea.
Två fina plädar/filtar.
galgar, galgar och åter galgar
helgens uppdrag...

Onsdag.

Hej och god morgon "gäsp". Somnade runt ett inatt. Räknade matte tills dess. Pung-matte!
'
Hur som helst så ställde jag klockan på mycket senare än vanligt idag. Vill ju kunna sitta rätt upp på stolen utan att falla ner i en hög av trötthet liksom.
'
Idag är mitt schema fullt. Efter skolan ska jag hem för att äta och plugga, mitt i allt matteräknande kom jag igår på att jag har ett "diskussionsprov" ang om vad som är orsaker till fattigdom imorgon, jätte trevligt! Aa, så det måste jag fixa idag. Sen ska jag iväg och träna fottisbollis. Och sist men inte minst ska jag hem till Helena på en kopp te och vaxning av mina ben, kanske att jag även slår till på att fixa brynen också. Den som lever får veta.
'
Have a nice day sötisar!!

Bra dag

Vilket underbar dag! Jag hittade massa fint på Ikea. Nåja, inte massa. En del, men fint var och är det iallfall! Efter Ikeatrippen köpte vi pizza och gick och satte oss i slottsskogen. Mamma och Erik spelade några parti boule medan jag och Agnes lång kvar på filten och målade naglarna haha. Man måste prioritera här i livet! ;)
'
När jag kom hem låg det ett brev på bordet till mig från modellink. Min första lönespecifikation från dem, lite speciell känsla faktiskt.
'
Nu väntar en lång natts matteräknande... Godnatt på det!

Yea, I'm freeeee.

Idag är jag ledig från skolan, varför är man inte det oftare? Helt freaking awesome ju! Min lediga dag kommer att innehålla allt från massage till en Ikeatripp och matteräkning. Mycket man kan hinna på en dag!
'
Till frukost ska jag äta nybakt bröd och en kopp te (detoxen är över). Om några timmar ska jag ta tåget in till stan för att få massage av brorsan, han pluggar just nu till osteopat men är redan utbildad massageterapeut.
'
Sen blir det andra bullar, bokstavligen talat, då jag ska möta upp Nora och Tove för en lunch. Kanske även lite fika...? ;) Därefter blir det raka vägen till Ikea med mamma och Agnes, kanske att Erik också hänger på men vi får se. Avslutningsvis ska vi sedan picknicka i slottis. Vänta lite. Vad hände med mattepluggandet?? Ehm. Det får jag se till att klämma in någonstans, nationella är ju för fanken redan imorgon!
'
Ha en underbar och solig dag mina vänner!
Precis just nu outside my window.

DAGENS

Typ såhär ser jag ut idag. Förutom att tröjan är lite mer utvättad serisrosa in real.

nu

Äntligen hemma! Dock med dånande huvudvärk, jävlar vad det är varmt! Om en stund väntar träning. Stressstressstress. En dagens kommer upp om en stund. Blogg.se verkar ha fixat sig också. Skönt!


Fuck of

Men puuuuuuuung! Blogg.se har damp och det är därför mina inlägg inte kommit upp förrän nu. Blir så jävla lack på sånt här.
'
Aja, nu vet ni!

Monday

Morsning-korsning! Alla dessa måndagar... Måndagar är värst samtidigt som det kan vara en nystart på något bra. Hur många gånger har man inte sagt "Nya livet börjar på måndag"? Det är inte så att de flesta brukar börjar sina "nya" liv på exempelvis en fredag haha.
'
Något som är chill idag är att jag och de som går i naturprofilen ska iväg på ett studiebesök vilket gör att vi slipper mer än halva skoldagen. Ikväll ska jag plugga och träna. Och belöna mig själv med B&J efter två veckors detoxande. Right back to where I started haha. Egentligen jättedumt nu när jag verkligen ansträngt mig för att bli kvitt sockersuget. Men jag är fan bara människa. En människa som är sjukt sugen på B&J. Men inte på ett sockerberoende-sätt. Utan mer bara att jag vill äta B&J för att jag kan. (Jag vet redan att jag är konstig så ni behöver inte oroa er...)

empty

Mitt rum just nu. Kalt och tomt.
Den vita byrån är borta som ni ser. Så länge får stolen agera tv-bänk...
Numera har steron och högtalarna flyttat in i garderoben.
min ensama lilla tv...

En eeeeevigheeet.

Hello again!
Herregud. Jag har vuxit fast i mitt rum och jag får seriöst panik. Timmarna går och jag slänger och slänger, rensar och rensar men ingenting händer. Det syns ingen skillnad och det finns fortfarande tusen saker som ligger utspridd överallt. Jag har ett flertal gånger fått sätta mig ner ta tre djupa och tänka: Signe. Ta en sak i taget.
'
Jag har satt en ribba på vad som ska göras idag och det jag har kvar är att bädda sängen, dammsuga och göra golvet fritt från småprylar. Kommer ta cirka fyra timmar... Wish me luck!
'
Innan jag fortsätter ska jag passa på att visa er vad jag köpte igår. Ett nytt sminkborttagningsmedel och värmeskydd, köpte ju även en sjal som jag visade igår, men här kommer en bättre sådan.
Ni vet Emma S? Hon släppte ju sin egen hudvårdsserie för ett tag sedan. Hört mycket bra om den och tyckte att det var värt att testa! Åhlens - 129 kr
Använder deras schampooooo och balsamikko och är nöjd, hoppas att detta är en bra produkt det med! Ett bra pris i vilket fall! Åhlens - 80 kr
Härlig sjal/scarf från Indiska. Kommer inte ihåg vad den kostade, antagligen runt 149 kr...

Sunday fucking sunday!

Hallå där köp blåbär!
Vilket fantastiskt väder det är! Jag och Nora har just varit ute på en lång promenad i solskenet, inte dumt alls. Nu sitter jag och njuter av en god smoothie. Lyxade till den med att slänga i lite kakao också. Mums.
'
Idag har jag massa småsysslor att sysselsätta mig med. Typ slänga ut skit ur rummet, plugga, slappa och jag vet ännu inte ifall jag ska spela fotboll eller inte. Jag fick förfrågan igår, då kunde jag inte. Men nu har det löst sig så egentligen skulle jag kunna spela. Men vår tränare skulle höra av sig ifall det krisade. Saken är nu att jag vill gå upp och bara titta på, men det blir ju lite konstigt när jag tidigare sagt att jag inte kunde vara med och spela...
'
Alla dessa problem haha. Nej. Äsch, jag måste rycka upp mig. Jag tänker alldeles för mycket. Nu pratar jag inte bara om fotbollen. Livet i övrigt...
'
Vi hörs senare. Ska visa er vad jag köpte igår. Lite tillökning i skönhetsskafferiet.
Puss!
saknar stockholm. (bilden ovan, syster och jag på Halloweenfest i stockholm)

Sjalett!

Tjingepling så länge! Nu drar jag, Nora ut på äventyr med pärlan hem till några vänner!
Ny sjal - Indiska.

Lördag ♥

God morgon!
Igår var väl inte en jättelyckad fredagskväll precis. Spelade bortamatch i Alingsås, en jävla pissmatch. Alla domare gör misstag men efter att han missat tre helt solklara straffar blev det ganska dålig stämning på planen... Och sen att det andra laget fick in två skitmål gjorde inte saken bättre. Matchen slutade 3-2 till det andra laget, tråkigt när matchresultatet påverkas av en dålig domare. Jag slår vad om att han var äldre än 80 år och att han borde pensionerats för läääänge sedan!
'
När vi kom hem var klockan runt tio. Jag och Agnes satte då på en film men jag däckade efter en kort stund. Ingen av oss har sovit särskilt bra inatt, vaknade runt åtta. Om en stund ska jag, Agnes och mamma åka på en konstutställning. Ska även passa på att springa in på Åhlens för att köpa värmeskydd till håret.
'
Idag ska jag endast slappa och ha det gött! Underbart!
Ha en fin lördag folks!

äkta kärlek!

God morgon FREDAG!!! Helghelghelghelghelg, jag älskar digdigdig. (Vem har sagt att jag är normal...?)
'
Den här fredagen startas med att laga mat i hemkunskapen, ganska chill. Sen har vi en håltimma på typ en och en halv timma, också ganska chill. Men sen börjar det mindre roliga. Först en mattelektion, följt av två engelskalektioner och sedan avslutningsvis en so:lektion. Fun! Fast jag får trösta mig med att om bara nåågra timmar är jag fri, för några dagar framöver iallafall. Ikväll spelar jag match, vem fan lägger in en match halv sju på en FREDAGKVÄLL?!? Aggroutbrott på det. Imorgon har jag än så länge inga planer, känns mycket bra. På söndag är det dags för match igen. Jao, där var väl min framtida helg i ord.
'
Nu ska jag kila iväg till skolan! Puss!

Ice ice baby

Jag har precis gjort gudomligt god bärglass bestående av blåbär, hallon, sojamjölk/yoghurt, linfrön och kanel! Så jäkla gott och enkelt! För att visa er att den även ser väldigt god ut så hade jag velat klicka några bilder men min kamera har slut på batteri. Därför får tyvärr photo booth göra sitt.

Both

Nationella gick åt jag vet inte vad, både bra och dåligt alltså. Summa summarum helt ok. Under provets gång fick jag en förkylningsattack så efter lunch gick jag hem. Sen dess har jag bara legat i soffan och varit allmänt död. Men ska nog ta tummen ur och äta något, börjar bli lite smått hungrig. Frågan är vad jag är sugen på? I-landsproblem.
'
Annars? Tänkte börja styra upp helgens planer lite. Spelar match imorgon och på söndag men lördag är än så länge fri från aktiviteter! ;) Det vore kanske också bra ifall jag tog tag i mitt rum, på allvar. Slängde ut allt som inte ska vara där, bland annat en bokhylla och en garderob. Jag känner att mitt rum-projekt har stannat upp och det vill jag inte!!
'
Är allt bra med er annars? Ni som gjort nationella, gick det bra?
Ser ni? Såhär kort hår har jag nog inte haft sen dagis haha!

Skräck!

Hola amigos!
Herre vad trött jag är. Ändå har jag bara vaknat en gång på hela natten? Jag är kanske dömd att misslyckad på matte nationella. Usch. Fyfan. Om en mindre än en timma kommer jag sitta där med provet på bänken... Läskiga tanke. Men som pappa sa igår: "Det spelar egentligen ingen roll om det skulle gå åt skogen. Du har redan kommit in på ditt gymnasieval, med god marginal, betyget du får nu har ingen betydelse i framtiden. Även om jag förstår att du inte vill misslyckas. Men det kommer du ändå inte göra så oroa dig inte."
'
Vi höres when I get home! Alla ni som också ska göra nationella idag: Good Luck och bamsekramen till er!!

Fördjupade studier i katastroffysik

Mycket rolig och bra bok. Dessutom är den utséendemässigt väldigt fin... Boktips!

Misslyckat.

Efter skolan rullade jag hem på pärlan. Väl hemma satte jag på en kopp te. Därefter gick jag ut igen för att åka och överraska min syster med att hämta henne när hon kom med tåget. Men när väl tåget kom fanns där ingen Agnes... fail. Jag hade försökt att ringa henne innan jag åkte iväg, för att se ifall om verkligen tog det tåget elr inte, men hon svarade inte så jag utgick från att hon inte ändrat sig sen vi pratades vid sist... Lite fail.
'
Hon måste ha sett att jag ringt henne för efter en stund ringde hon och sa att hon skulle ta tåget en timma senare. Oh, systerjäkel. Här tänkte man överraska med skjuts och te och så dyker hon inte ens upp? Tur att jag tycker om henne ändå. :)
'
Nu måste jag kila för jag ska åka iväg och hämta Agnes, vi gör ett nytt försök, den här gången får hon banne mig befinna sig på tåget också! ;)
Puss!
hon&jag

Onsdag.

Hej och godmorgon blå himmel och sol!! Kanske att vi får nååågra grader varmare idag. Igår var det fasligt kallt och vad hände med hagel och snöstormen som drog för förbi? Hmm, april apri.
'
Idag är det sista dagen innan första nationella provet i matte, med andra ord b1. Jag känner mig sjukt oförberedd och att detta kan gå precis hur som helst! Så idag ska jag, utöver att gå på föräldramöte och städa mitt rum, räkna matte. Fyfan va tråkigt det där lät. Jävligt pretto lät jag som.
'
Aja, ni får ha det så fint! // Pretto-Signe

Tisdag ♥

Morgen morgen och hej späckad dag!
Dagen börjas som vanligt med skola, efter lunch ska alla nior åka iväg på studiebesök i Göteborg. Sen när de andra åker hem ska jag stanna kvar för jag måste svänga om Modellink för att bland annat ta nya mått och bilder. Därefter ska jag möta upp mami och så ska vi hem till min bror. Där ska vi vara tills pappa slutar jobbet (typ åtta), sen så åker vi med honom hem.
'
Jahapp. Det var den här dagen det. Den kommer gå snabbt.
Puss!
Btw, kul att så många tyckte till om min nya frill. (märk min ironiska stämma)


Infinum

Infinum. Lägg det på minnet och beställ nästa klipptid där. Fyfan va nöjd jag är rent ut sagt. Så trevlig och kunnig personal. Och så lyxig och ordentlig behandling! Jag är supernöjd med min nya frissa. Kommer väl bättre bilder inom en snar framtid men än så länge får några Photo booth-bilder räcka!

Monday

God morgon!!
Återigen måndag. Den här veckan kommer gå i ett enda snabbt svischhhh. För att hinna med allt som ska hinnas kommer jag bli tvungen till att göra ett schema tror jag. Men inte nu för jag har sjukt bråttom till skolan. Kanske blir en tur på pärlan istället för min traditionella morgonpromenad? Pärlan - min moped.
'
Vi har halvdag idag, gött, så vi slutar betydligt tidigare än i vanliga fall. Efter skolan ska jag åka in till stan och klippa mig! Det ska bli riktigt spännande. Jag har faktiskt inte ens bestämt mig för hur jag vill klippa mig. Kort? Halvkort? Jättekort? I don't know...
En sak är dock säker. Jag är i desperat behov av en klippning! Och om ni undrar varför min hår ser lite sladdrigt ut på bilden är det för att jag är nyduschad haha.

Yesterday ♥

Lite bilder från igår, snodda av Emmas fejja. Kameran slutades dock användas en liten stund efter att vi lämnat Pontus lya. Kanske lika bra det, med tanke på sista bilden...

soltorkat och feta!


Idag

Kom hem strax innan elva, åt frukost, gick på promenad och nu har jag ätit den godaste salladen som någonsin gjorts, typ. Gårdagens smink sitter där det sitter och jag är allmänt fräschhh. Gårdagens Valborgfirande blev lyckat och jag hade en jättekul kväll! :) Idag börjar tråkigheterna, back to reality. Måste räkna matte och städa mitt rum. Det blev inte av i fredags som jag hade tänkt.
'
Emma hade kameran med sig så det kommer nog upp lite från igår så småningom!
hej-jag-är-trött-och-har-kvar-sminket-från-gårdagen

RSS 2.0