Lördag <3

...Eller det är lördag idag va? Jo, det måste det vara för igår var det Let's Dance och det är på fredagar.. :P Ibland tappar jag minnet helt och hållet alltså!

Idag är det LÖRDAG och jag ska snart dra ner till stan och träffa Helena. Vi ska gå på Horse Show idag! :) Men just nu sitter jag här i lägenheten i min ensamhet och lyssnar på "Enya- Only time".. Haha. Lite tragiskt kanske men jag tycker faktiskt den är riktigt vacker. :) Tyvärr kan jag inte sitta här i soffan och slappa så länge till. Jag åker nämligen hem från lägenheten idag och imorgon kommer min syster hem från Berlin och då vill jag att den ska vara fin och städad. För det är verkligen snällt av henne att ha lånat ut sitt hem i en vecka.. Det har varit underbart att slippa pendla från praon och hem två timmar varje dag. Tyvärr kommer vi behöva göra det nästa vecka. :(

Opps nu har jag bråttom, bråttom, bråttom! Vi höres ikväll. Puss....!


Äckel...

Ligger just nu och jäser i soffan. Jag, Nora och Tove har ätit alldeles för mkt pizzabullar och halloncheesecake... Varför lär jag mig aldrig att äta med måtta? Måste verkligen ta tag i detta nu. Även om det är gott är det fan inte värt timmarna efteråt. Illamående och ångest? Nej tack!

Jag menar verkligen inte att jag ska sluta äta godsaker. Det kommer aldrig funka i längden men att tänka efter innan jag tar den där sista pizzabullen elr sista kakan. Det är något jag seriöst ska börja med! Nu!

Tove klagar på ryggsmärtor och Nora är trött men jag vill gå ut på en liten promenix och få luft. Ingen långpromenad men en liten luftrenare... :) Aja jag får väl lägga m,ig och sova äcklig så tar vi tag med det nya livet imorgonbitti!

Angående morgondagen. Just nu är det ju Gbg Horse Show här så jag och min kusin Helena ska gå imorgon. :)
Tyvärr har vi inga biljetter men det fixar sig... ;)

Hoppas ni har en mysig fredag... Puss..!

Här har vi boven.... ;)

*....Fredag.... *

Godförmiddag alla sötnosar där ute!
Blir ingen prao för mig idag heller.. Vilket suger. Men jag laddar inför Måndag. :D Fast det är ju lite tävlning mellan mig och den andra praktikanten så jag undrar om hon visat framfötterna nu när jag inte varit där? Haha, nejdå. Den andra tjejen som också praktiserar där är jätte sjyst och heter Greta. Jag tycker mest synd om henne, ifall det blir massor att göra nu när hon är själv.. :(

Dagens planer är iallafall klara. Madde åker hem i eftermiddag och för mig blir det myskväll med Tove och Nora. :)
Men nu har jag, Nora och Madde precis käkat lunch som bestod av en grönsakssoppa som jag gjort! :) Den blev helt okej.. Smakade gott men såg ganska mysko ut. Men så blir det när man testar nya recept. Det är det som är roligt att testa och prova nya recept! Och jag älskar det oändliga utbudet som internet har... Just nu är jag mycket på en sida som heter "Tasteline" som är skitbra!

Nu väntar det traditionella efter lunch fikat! :) Idag blir det en cheesecake som jag gjorde igår klockan ett på natten.. Hoppas inte jag störde grannarna bara! ;)

Puss...!

Dag 4 - Torsdag

Idag är inte en lika bra dag som igår. Madde är magsjuk och kan inte gå till praon, jag som sovit brevid henne hela veckan och i princip varit med henne hela tiden kan ju redan vara smittad så jag kan inte heller gå till praon idag och imorgon. :(

Vi får hoppas att jag håller mig frisk iallafall. Men jag är ledsen över att jag inte kan gå till praon för jag tycker verkligen det är kul och man lär ju sig ngt nytt varje dag så jag hamnar ju efter för varje dag... vi får helt enkelt se hur allt blir! :)

Nu ska vi försöka plugga lite här i sjukstugan.. Laters...! <3


Ungefär såhär kände jag när Madde väckte mig och sa att hon spytt..(gammal bild)

Ännu en bild som visar hur jag kände när hon sa att hon var magsjuk!



Kvällsmys... <3

Hej bloggen. Just nu sitter jag och myser med mina två bästa vänner Madeleine och Hedvig i soffan.. :)
Idag blev det linssoppa med gott bröd till middag, efterrätten åt vi innan själva middagen men den bestod av kakor och glass! :D

Madde diskade precis klart den jättedisk som bildats det senaste dygnet.. Men en deal är en deal, jag lagar käk & Madde diskar! :) Vi har ju som sagt finbesök idag, Hedvig heter hon. :) Genom våra familjer har vi känt varandra hela livet.. Men nu på "äldre" dar är vi närmre vänner än förut. :)

Hoppas ni har en fin kväll med era nära och kära! ;)


Otroligt fin låt...<3

Dag 3 - Onsdag *

Här sitter jag i soffan och käkar lite frullebulle och te. Igår fick Vakna med the voice vara min morgonunderhållning  och  det får bli samma idag! :) Jag tycker om när de pratar åså men jag vill ha mer musik! Men man kan ju inte få allt här i världen.. ;)
Jag ska ju som vanligt till praon idag och jag har verkligen sovit i 8 timmar men jag är ändå trött? Aja, när jag slutar vid fyra ska Hedvig komma och besöka oss här i lägenheten. Att vi får sådant fint besök måste firas med bullar och saft! Haha, kanske bullar men ingen saft.. I don't like saft men te får det bli!

Varför blir det alltid så sent när jag bara ska slänga iväg ett snabbt inlägg? Inte vet jag men nu måste jag hurrey curry... !

Vi hörs laters.. :)

Hittade en bild på alla oss tre syskon och kusin Julia! <3
(Vänster syster Agnes, Höger bror Erik, Mitten jag)

Godnatt!*

Nu har vi äntligen kommit hem till lägenheten och just nu sitter jag med en liten skål musli och filmjölk i knät och tittar på OS.. :)

Men snart blir det till att krypa ner i sängen och nana sött i några timmar. Jag hinner antagligen med ett morgoninlägg när jag käkar frukost imorgon innan jag drar iväg till praon... :)

Sweet dreams <3

Jag har kanske något busigt på gång?

Typiskt!

Hejhej. Jag är verkligen helt slut! Idag, på praoen har jag bara städat och städat och återigen städat... Men jag har inte tråkigt elr så men det tar på krafterna. Jag hade velat fixa mer med maten åså. Igår fick jag ju göra mackor men det blev inte så idag. :( Och sen är det ju alltid kul att exempelvis få lära sig göra kaffe elr något. :)

Jaja, vi får se hur det blir. Vad som än händer så vet jag en sak säkert, att jag kommer vara expert på att städa efter dessa veckor. Att lära sig städa var kanske inte mitt mål men det är ändå bra erfarenhet! ;)

Och vet ni ngt som är riktigt typiskt? Urk säger jag bara! Jo, jag och Madde hade planerat så bra och fint. Vi hade tänkt vara så duktiga att åka hela vägen ut hit från Göteborg bara för att träna och sedan åka tillbaka. Det kan man kalla ambitiöst! Men nu när vi väl är här så ska vi tydligen inte träna just här utan vi ska åka ngn annanstans för att vår plan inte är skottad! Därför kommer träningen bli försenad och jag och Madde som planerat att vi skulle ta 9 bussen och hade behövt gå tidigare hinner då bara vara med på träning i cirka 30 min! Vilket känns jävligt meningslöst om ni förstår vad jag menar. Så nu ska vi ta tåget in till stan igen utan att ha tränat.. Haha. Vilket misslyckat mission! :D

Det var iallafall kul att krama om Mami & Papi lite. Saknar dem redan! (L)

Härlig sommarbild på Bältesspännarparken!

Dag 2-Tisdag

Godmorgon. Madde sprang iväg till spårvagnen för ett tag sen medans jag som inte börjar förrens kl:10 sitter kvar här i lägenheten och äter frukost! Men jag ska inte göra misstaget som jag gjorde igår. Jag litade lite för mycket på att spårvagnarna gick som de skulle.. det skulle jag dock inte gjort. Ingen spårvagn dök upp och jag väntade och väntade.. Tillslut fick jag börja gå istället. Och eftersom jag stått där och väntat så länge kom jag 5min försent till praon men det gjorde som tur var inget! :D

Nu är det nog bäst ifall jag gör ett litet ryck här men vi hörs när jag och Madde kommer hem. Jag slutar vid 15 idag så jag kommer hem lite tidigare än vanligt! :)
Ajuste, nu kom jag på en sak. Ikväll är det träning så vi åker inte hem till lägenheten utan vi åker direkt hem  till "landet och bondgårdarna" igen... ;) Fast det blir direkt en buss till Göteborg igen efter träningen!

Puss och kram!

Dag 1 i lägenheten.

Idag är det min och Maddes första dag i lägenheten och på våra praoplatser. Jag praoar på ett kafé som är jätte mysigt och det var superkul idag! :)

Och det är supermysigt att vara här i lägenheten. Allt är lungt och det är inga jobbiga ljud, och det som är bäst är att vi bestämmer allt själva! Exempelvis maten.. Vad som visas på tv...Ni vet sådana saker! ;)

Just nu puttrar råriset för fullt och jag ska snart börja steka kycklingen.. Sen är det bara att slänga ihop en härlig sallad. För att det inte ska bli så torrt köpte vi också en creme fraiche med smak av paprika och chilli. Vilket jag tror blir mummakardenunna! ;D

Oops, I better go and put the chicken in the stekpanna! See ya later.. Och ni... kom ihåg att simma lugnt! ;)


Söndag (L)

Kom precis ut från duschen. Har legat i sängen och tittat på OTH hea dagen.. Rätt chill faktiskt!
Men nu ska jag ta på mig lite kläder för vi ska ner på middag hos min faster och kusin om en stund. Mys!

Ikväll är det som vanligt poweryoga men direkt efter den ska jag och Madde åka till stan. Vi ska ju som sagt bo hos min syster i Göteborg en vecka pga av att vi praoar i stan och att vi då slipper pendla så länge varje dag. Nu behöver vi bara ta en spårvagn som tar tio min istället för buss med byte som tar en timma! Såklart att man kan ta en trevlig peomenix men eftersom vi har sådant busväder känns det inte så lockande! :)


Ge mig vår & sommar.. NU!!

Ojojoj, jag kom precis hem från Göteborg efter en riktigt busvädersdag! Nästa vecka börjar min prao som kommer pågå i två veckor. Under en veckas tid ska jag och en kompis bo hos min syster i stan så vi var där och lämnade väskor åså idag.

Egentligen skulle jag och Madde vara hemma idag och titta på Melodifestivalen. Men vi missade bussen pga förseningar i spårvagnstrafiken... Så vi fick stanna hos min syster och titta på Melodifestival där istället. Eller vi vi tre gick hem till min kusin Anton som bor i närheten av min syster och käkade jätte god tacos som han lagat! :D

Nu är jag superdupertrött och ska krypa ner i sängen och soooooooooooooooooooooooova.. ;)

Puss och godnatt <3


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Åh vad orättvist! Som ni förstår syftar jag på Let's Dance och att Elin åkte ut.. Hon som verkligen försöker lära sig och som verkligen är duktigt! HUr fan kan man tycka det är kul att se en gammal gubbe snubbla runt och prata om att det finns så mycket söta tjejer i programmet och att det är därför han är där? Jag pratar om Willy! ÅH vad jag blir arg! Från och med nu kommer det inte bli ngt Let's Dance på fredagkvällarna!


Titta! Nu kommer ni inte få se ett sånt här glatt leende varje Fredag!

Time For Ice-cream!

Klockan är snart åtta vilket betyder Let's Dance, men det finns bara en anledning till varför jag tittar på det. För att jag hejar på Elin Kling! Och eftersom hon är först ut så ska jag och Madde (efter att Elin dansat och jag röstat några gånger) titta på One tree Hill hela natten lång! Jag tror att Nora också hänger på!


Nu väntar iallafall glass med chokladsås på oss så jag hinner ej skriva mer.. ;)

Lots of Love (L)

Morsning-Korsning!

Morning på er. Jag och Madde var uppe halva natten och kikade på One tree Hill... Jag har nämligen lovat Madde att jag ska titta på alla säsongerna med henne.. :O Så vårat OTH-maraton fortsätter ikväll!

Nu ska vi äta lite frulle-bulle och sedan ska jag, Madde och Nora åka skridskor vid sjön, med bullar och te som vi bakade igår! :)
Puss på er!

Bild på mig från förra gången det var skridskor-taijm!

Great Job Girls!

Åh herruguttan alltså! Jag och Madde håller på att gå upp i atomas pga av vårat projekt arbete i religion. Jag har skrivit om detta innnan men vi har fått en so-uppgift där vi ska skriva en TIDNING om den ortodoxa, katolska och den protestantiska kyrkan... Som ni förstår är det  ett mission impossible vi håller på med!
Vi har cirkus två och en halv vecka kvar nu. Men dagarna går fort så det är lika bra att jobba på. Men fan va lame det känns ibland...
Btw så har vi precis ätit en supergod broccolipaj som jag har gjort till det en mumsig sallad med cashews! :D

Aja, ikväll är det ialafall träning och det ska bli skönt att få lite luft efter att ha suttit inne och ruttnat hela dan. ;)

Och vet ni vad jag har gjort för mumsigt till i kväll? Jo, jag har nämligen hittat en sida med massa lite hälsosammare efterrätter! Där finns det bland annat recept på yogurtglass med bär och chokladpannacotta! OCh det är just chokladpannatcotta som jag har gjort! OCh det var superenkelt! Jag lägger upp receptet här nedan..


Chokladpannacotta med grädde och bär

4 portioner

75 g mörk choklad, ca 70 %

1 gelatinblad

2 dl vispgrädde

2 msk fruktsocker

Att servera till:

1 1/2 dl vispad grädde och färsk frukt/bär

 

Gör så här:

1. Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten.

2. Koka upp grädde och fruktsocker. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.

3. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i minst 3 timmar. Servera pannacottan med lite vispad grädde och färsk frukt/bär


Här är min mumsiga broccolipaj med sallad gjort på mammas recept!



Mumsigt värre!

Like the old days.. ;)

Haha, naj! Jag ska inte börja tappa taget nu. :) Måste bara komma in i det igen.. Om ni undrar vad jag pratar om är det min ur-usla uppdatering de senaste dagarna..  Men jag kan berätta att jag och lovely syster såg Avatar igår och att den var SUPER-DUPER-DUNDER-MEGA-BRA. Både jag och syster vill nu vara avatarer och leva med Av'i folket! :) Hon har faktiskt nästan gett upp sin dröm om att bli en älva... ;) <3

Nu ska jag och Madde se på One three Hill men jag vet faktiskt inte ifall jag är så förtjust i den serien. Jag är nog lite mer Gossip Girl och Sex And The City-tjejen. But I will give it a try! :D

Hoppas ni mår bra alla underbara!


Och förresten, jag har börjat Twittra... Haha. Jag är nog den sista personen som börjar och jag trodde ärligt talat inte att jag skulle börja.. Att skriva två meningar var inget som lockade, men vi får se hur detta blir!

Måndag- LOV!

Idag är det första dagen på vårat älskade LOOOV! Underbart må jag säga.. Fast helgen har varit hur mysig som helst! I fredags hade ju mamma och jag myskväll.. och i LÖrdags så var jag hemma hos systern min och vi käkade Tacos och marängsvisch.. Stavning? Aja, igår så kom Mami och Papi hem till Agnes påå lunch vilket var supertrevligt. Och som en härlig avslutning på helgen gick vi på poweryoga. :)

Nu har jag som vanligt jätte bråttom, jag ska ta bussen till stan med fina kusin Helena. Vi ska se på  bio. :) Vi får se vad som händer ikväll. Har för tillfället inga planer. Men imorgon ska jag och sytern min gå på Avatar i 3D :D:D
Och eftersom det är fettisdagen imorgon ska vi äta semlOR! ;D

OKidoki nu ska jag springa iväg till bussen! Puss och kram <3

Här är en bild på mig och Helena från i somras när vi var på Orust! <3

Ännu en mycket smickrande bild på oss två! :)<3

Puss på er!


Väskan som har och passar till allt!

Åhh, denna väskan ger mig rysningar och ett fruktansvärt ha-begär! Det är den vackraste och snyggaste väskan som finns! Finns bara ett problem.. Den är från Mulberry och kostar 7500kr.. Sjutusenfemhundrakronor. Ganska mycket och way out of my league.. Men kanske kan fynda på Tradera? Men väskan har verkligen allt!

Här är två olika looks till DRÖMVÄSKAN som jag mer än gärna har nu i vår och sommar...




Skoda den vackraste väskan i världen!


Myskväll med Mami <3

Ikväll är jag och mami ensama hemma så vi passar på att mysa lite extra! Vi ligger nu i soffan, proppmätta av hemmagjord pizza. Och chokladpuddingen är i kylen och väntar på oss... ;) Just nu tittat vi på "Vampire diaries", senare ikväll kommer Let's Dance och Solsidan! :)

Puss & Kram <3


♥Not good And not bad♥

Jag planerade verkligen så att jag skulle hinna med ett morgon-inlägg.. Men ja det gick la sådär. Fast jag hann ta lite kort på mitt  ofräscha, sömniga ansikte ändå! :D Och såklart ett kort på mina underbara tofflisar!


DAGENS

Här kommer bilder på dagens outfit också! :)
Bekväm men ändå snygg... Hann ej med bättre bilder.. Haha!




Jag ser lite ut som en groda.. Aja, ser ni mitt fina halsband som jag fick av älsklingssyster imorse?

"Skol-bio"

Heej Sunshines!

Idag såg vi på bio med skolan, vi såg "Prinsessa". Jag har redan sett filmen men den är så jäkla bra att det inte gjorde ngt!

Men det var lite tråkigt att alla inte riktigt kunde hantera att tjejen som spelade huvudrollen var ganska stor, självklart kom massa dumma kommentarer och skratt... Så jävla onödigt. Jag tycker tjejen som spelar huvudrollen är sjukt modig som vågar. Hon har antagligen haft svårt med sin vikt hela livet och mår antagligen inte heller toppen över det. Men att hon ändå vågar spela en sådan här personlig och vågad roll tycker jag är coolt!

Så om ni ska se film ngn gång tycker jag ni ska se Prinsessa, kanske ingen PANG-film men ändå väldigt fin och sevärd! :D
Slänger upp trailern här nedanför. :)




Mormorsrutor..*

Heej "gäsp" alla "gäsp" sötnosar. Jag är vääääääldigt väldigt trött. Jag har sovit ganska dåligt de senste nätterna och det har satt sina spår! Jag är så trött. Men inatt ska jag f*n sova hela natten lång alltså! Jag orkar inte längre. :(

Just nu sitter jag med Nora i mitt rum och myser. Båda är väldigt trötta som sagt. Men Nora har lovat att lära mig virka mormorsrutor. :D

Puss & Kram <3


Update from school!

HELLO! Nu sitter jag och Madde och "jobbar med vårat religionsarbete.. jag längtar bara tills jag är hemma så jag kan ta på mig myskläder och krypa ner i soffan med en kopp te! :)

Puss <3


* Sweet Dreams *

Godnattis!*

Träningen var minst sagt JOBBIG! Bara massa spring, rusch, styrka, spring, stretcha.. Om och om igen.. :) Men nu känns allt bra igen. Det är kul att något som känns så jäkla jobbigt går över så fort. Det är sjukt hur snabbt kroppen återhämtar sig egentligen? Och att när man känner att "nu spyr jag" eller "nu ramlar jag ihop", så orkar man fortsätta... Man bara gör det, tycker det känns bajs, men sen tar det en halvtimma- tjugo minuter och så är allt bra..?

Ganska konstigt egentligen. Men jag känner redan nu hur svårt det kommer vara att gå imorgon. Jag kommer få rida på Noras rygg imorgon till skolan! :) För det kommer hon nog tycka om.. eller inte.  Men nu ska pappa förhöra mig på engelskan som vi har prov på imorgon.

Ta hand om er och drömm sött & vakna törrt! :) Puss och kram


Move your'e body!

Heej, idag har varit en terrible day! Eller den har inte varit dålig elr så men jag har varit en zombie hela tiden. Trött och snurrig är inte så jag vill känna mig, och det är faktiskt ganska konstigt att jag är så trött som jag är, för efter åtta timmars sömn borde man vara hyfsat pigg? Men jag vet inte..

Vår sista lektion var Elevensval och jag har dans men jag gjorde så gott jag kunde. Just nu dansar vi till Pussycat Dolls - Jai Ho. Och nu märker jag att det börjar bli bråttom för fotbollsträningen börjar om en halvtimma och jag måste hinna byta om. :)

Önska mig lycka till, detta är nämligen första grus/utom-husträningen för iår! :D Vilket betyder att de närmaste veckorna kommer vi ha fys-träning varje träning... (inte kul)

Oops, nu blir jag sen. Hörs senare.. Lovelove <3


Let´s get this started!

Walla walla! Nu är Madde entligen här och det är dags för pluggtime! :D jätte kul verkligen... Aja, det ska bli skönt att ha det överstökat!

Puss och kram <3

Ny månad & Nya tag!

Hej bloggen!
Det har gått alldeles för lång tid nu utan att jag uppdaterat dig.. Men nu ska det banne mig bli ändringar på det! Jag vet inte varför det blev som det blev, men när man väl kommer in på ett dåligt spår är det svårt att ta sig ur. Jag har hela tiden sagt till mig själv, nu sätter du dig och skriver.. Och sen så känns det som att det inte finns ngn tid till det och jag vill ju att det ska vara ett bra inlägg. Inget hafsigt.

Nu när jag tittar ut genom mitt fönster ser jag ett underbart vackert vinterland. Dock är inte himmelen så klar & blå som den brukar vara med det kommer nog!
Denna helgen har varit supermysig men det har dock varit alldeles för mycket sötsaker för min del. Varken min mage, eller hela min kropp mår bra av det så nu är det nya tag alltså! Poweryoga ikväll och imorgon börjar nya livet. Utan pannkakor med sylt & grädde, Utan semlor och UTAN allt som har med bröd att göra.. Min mage blir verkligen helt flippad!

Angående bloggen så vill jag fixa en ny header, en lite mer vintrig med glitter och snö! Den headern jag har nu känns lite för höstig och tråkig. Men då gäller det att jag tar tummen ur röva och att jag går ut och tar lite kort. Det ända som egentligen stoppar mig är att jag inte har ngt bra program på datorn som jag kan fixa en snygg header i... Men det löser sig! :D 

Puss och kram// Signe  <3

( tyvärr dampar min dator så jag kan varken ladda upp bilder här elr på bilddagboken)

RSS 2.0