kvällen

Hallo again!
Jag och Lovisa-fisa (höhöhö) sitter just nu inda sofa, how cool?  Snart ska vi glo på det bästa programmet The Hunks. Så jävla bra haha! Emma och Madde kommer nog över lite senare. Madde-korven skulle höra av sig efter hon käkat. Då övergår vi nog till en bra film och mys. Förmodligen inget godis, det har Lovisa redan ätit upp... ;) Men vi har ju alltid GEISHA! Stjärnvinst remember?!?!?!? ;D
'
Det var nog allt från hallå i rutan med Signepignepäronpung!
hahahah, just när denhär bilden togs la Lovisa av en sådan fjuttrape och hon var så stolt! ;)

Onsdag ♥

Jahapp. Först jobb i några timmar - skura huset JAAAAAAAAAAA vad kul, släktkalas för kusinvitamin Alfonso, träffa Lovisa och träning... Och det var min tisdag det. :) Jag jobbade ju i trädgården igår och fyyyfan. Det värsta jag gjort i hela mitt liv. Hittade säkert tio pissmyrebon! Så vidrigt. Och för att inte tala om alla spindlar, fästingar och andra småkryp... För mig som har stor insektsfobi var hela situationen fruktansvärt påfrestande psykiskt sett. Jag grävde även upp typ hela parkeringen så idag värker min rygg som in i norden - träningsvärk mm I'm in love...
'
Vi hörs väl om några timmar. När jag är klar med att tvätta huset kommer det att skina som solen! :)
At liseberg

En blomma i Afrikas öken.

Hola-min-bolla! :)
Jag, Tove och Nora befinner oss just nu i min soffa, gött matförlamade efter vår fantastiska pizza, framför (jag skäms för att skriva det) Allsång på Skansen... Vi ska snart, gudselov, byta till en film - En blomma i Afrikas öken. Jag har läst boken och den är helt, helt fantastisk, så vi hoppas på att filmatiseringen är bra den med.
'
Puss så länge!!

Har ätit väldigt mycket pizza på sista tiden haha. Så gott ju!!

Höjdskräcken...
haha
Vi äro himla snygga!
Himlen och tältet
AKCYL <---

Stjärnor och sockervadd

God morgon min fina!
Vi körde verkligen en heldag på Liseberg igår. Kom hem halv tolv haha. Precis innan vi skulle gå till bussen spelade jag och Frida varsin gång. Gissa vad som hände? Vi vann båda stjärnvinst!! AMAZING! ;D Jag vann på Geisha och ho  vann på chipsen. Ååååhhh, man blir alltid så sjukt, jäkla glad när man vinner något! Detta är nog fjärde eller femte gången som jag kammar hem stjärnvinsten men förhoppningvis inte den sista... ;)
'
Tog lite bilder igår men dem hinner jag inte ladda upp nu. Ska nämligen ut och jobba. Yeay!

Smuts

Hallå där! :)
Har under förmiddagen slitit som ett djur med att dra upp rötter, ogräs och grästuvor mellan stenplattorna i trädgården. Fyfan vilket skitjobb! Jag klippte även lite sly och drog upp några oönskade hallonbuskar... Nu är jag helt färdig och det kryllar antagligen av tusentals småkryp i både håret och på diverse andra ställen av min kropp... Aahhh, ge mig en duuusch!!!
'
Om en timma drar jag, Emma och Frida in till Liseberg. Vem vet, kanske slår jag till på Atmosfear igen?!??! Frågan är om jag vågar...
mmm vilka mysiga naglar huh? ;) Det är sånt man får räkna med om man rensar ogräs och gräver runt bland jord och baggar...

Söndagsmys

Var ute i friska luften förut med Emma. Hon ska sova här inatt. Vi myser i min soffa och har käkat jordgubbar, grädde, glass, chips, te och melon. All in haha!

När hungern tryter

..och man varken orkar göra eller köpa pizza...
tomatchilisås & pesto
skjuts in i ugnen
ut ur ugnen & på med färsk basilicum-Finito!
'
(chokladbollarna är gjorda och ligger och väntar i kylen...)

yesterday all my troubles seemed so far away...

Jag ska inte ljuga - Idag mår jag inge vidare och ska endast ägna dagen åt film, goda godsaker och kanske, om jag pallar att resa mig från soffan, en promenad... Åkte hem till Lovisa igår och var inställd på en lugn och fridfull kväll men icke sa nicke. Istället bar det av hem till en killkompis till henne som skulle ha "chillkrök". Hmm.. Vi förväntade oss inte särskilt mycket folk och jag som hade de slappaste kläderna och kände mig allmänt ofressshh var väl inte på topp direkt. Inte blev det då bättre av att det hipp som happ ramlade in människor, snygga dessutom, vilket fick mig att ännu mer framstå som en liten dammtuss i det mörkaste hörnet haha. Faaast som alltid brukar man i slutändan ha trevligt och kul ändå. Så summa summarum blev det tillslut en lyckad kväll och jag föll i säng(bokstavligen talat) runt halv tre kanske... Hyfsat tidigt ändå.
'
Vaknade runt halv sju, svettig och varm, mumma kardemumma oh yes. Gick upp och drack tre liter vatten innan jag somnade om. Blev väckt av papi strax efter elva men låg och snusade till framåt tolv. Och det var väl allt jag hade på hjärtat för tillfället. Ska nu återgå till min överintressanta liv. (De som inte förstod ironin i den meningen borde repetera den tyst för sig själv två gånger till...)
'
Puss så länge!
Tog verkligen inte många bilder igår, hade dessutom bara mobilkamera... Klickade bara några få i början av kvällen.

Åh så vackert - Lovisa & Sergio

Moi and Klara

...

Morsning-korsning!!
Ja, gårkvällen blev väl inte som planerat men vi hade kul ändå haha. Jag och Lovisa, som sovit hos mig inatt, kom hem strax efter ett så vi somnade inte allt för sent. Mitt alarm ringde halv nio imorse men vi somnade om till halv tolv - fett värt! ;)
'
Dagens planer är väl noll än så länge. Jag och Loyso ska ut och hurta oss lite efter allt godis och chips igår... Vad hände där liksom? Därefter får ödet bestämma.
'
En sak till. Ingen har väl kunnat undgå det fruktansvärda som hänt i Norge. Det är helt ofattbart. Det kan baravara  en sjuk människa som har stora psykiska problem som kan göra något såhär hemskt. Mina tankar går till alla inblandade och skadade. Hela Norge måste vara i chock...
'

love

Vad tycker ni om min nya kärlek? Köpt på Tradera! :)
Även den fina vita mattan som ligger och vilar under bordet är ny. Fyndat för 399:- på Åhlens!!

Loysan

Har precis varit duktig och städat mitt rum. Dammade och dammsög till och med! :O Haha. Jag har dessutom hjälp mami och papi med att göra efterrätt, hallonpaj, till ikväll då vi ska ha lite "släktmiddag". Tyvärr kommer jag nog inte hinna uppleva denna fantastiska paj då jag och tjejerna, ("tjejerna" lät töntigt jag vet hiho), hitta på något i kväll. Vi får se vad det blir, vi har än så länge inga spikade planer. Lovisa kommer faktiskt hit också. Vi har inte träffats sedan min födelsedagsfest så det ska bli riktigt kul att se'na! :)
min sötnos!

Just nu... ♥

Promenad-dax!
HAHAHA!

Blandband

Go'morgon!
Sov hos Emma inatt. Mysig men weird kväll/natt haha. Den började med te och vattenmelon men slutade typ med att vi satt ute med några vänner några timmar in på natten och att jag körde fyrhjuling (aldrig gjort förut). Emma är och rider nu men vi satsar på att hinna med två-tåget. :)
'
Det var alldeles för länge sedan som jag strosade runt på Göteborgs fina gator. Jag fick presentkort på Åhlens när jag fyllde år så jag ska kika på bland annat en epilator idag. Någon som provat? Gör det så ont som ryktena säger? Går det att jämföra vaxning eller gör det mycket ondare? ;)
'
Bjuder på några blandade bilder från 2011
fest
fest
klassresa
Valborg
b-day-party
Förlåt för äcklig bild haha. FLÄSKLÄPP
Min pärla
promenad
...varvat med godis
festival
Spanien

Puss

HOw ya all doing? :) Bra hoppas jag. Me and sissy har just ätit varsin supergod hemmagjord pizza. Det fick bli den självklara klassikern med mozzarella, soltorkade tomater och pesto! Mmmmmm...
'
Nu: Filmen "Puss" och vattenmelon.

på g

Nytt lack på g, frågan är vilket...?

Tisdag ♥

Hej och hå!
Igår hade vi en superrolig tripp på Liseberg. Jag och Erik vågade oss till och med på den nya, fruktansvärda, ångestfyllda Atmosfear... Fyfan. Trodde helt seriöst att jag skulle spy och kissa på mig samtidigt när vi satt där uppe, högt upp i luften med benen dinglandes... När vi väl föll rakt ner mot marken gick det sjukt fort och sen var det över. Väl nere på trygg mark gled jag ur stolen med darriga ben och bultande hjärta och var lycklig att jag fortfarande var vid liv. Men om ni vill och vågar så tycker jag allt att ni ska ta er en ride på Atmosfear, så ni får uppleva och känna på lite dödsångest också. ;)
'
Efter Liseberg gick jag med Agnes och Johan hem och slaggade där. Imorse åkte jag med Agnes till jobbet och där hämtade mamma och pappa mig. Därefter åkte vi och handlade lite och nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter nötter. Jag har det rätt så chill med andra ord. Jag ska snart ta en powernap hade jag tänkt. Det blev inte så mycket sömn inatt. Vi somnade rätt så sent, jag sov väldigt dåligt och vaknade ofta. När klockan ringde halv sex ville jag inte alls gå upp... Just nu är jag rätt så tröött.

volang

Nu sticker jag o mina volanger till Götlaborg och Liseberg!
Tjingpling!!

Måndag ♥

Morgon morgon! Vilken jävla match det var igår! Synd att fel lag vann bara. Orättvist tycker jag. USA var över lag mycket bättre än Japan och det hade varit så kul för Pia (USA's förbundskapten) att få vinna...
'
Det regnar för ovanlighetens skull inte just nu så jag och Agnes ska gå ut på en promenad. Sen ska vi på Liseberg med Erik och Signe (brorsans flickvän som också heter Signe, knäppt äre). Det kommer bli, awesome! ;)
Pussar

me and baby


Orust

Igår åkte jag, mami, Missan och Helena till Ingela, min mami o missans storasyster - min och Helenas moster. Hängde ni med? ;)
'
Hon har sommarställe på Orust och det är lite av en tradition att vi åker ner och hälsar på henne någon gång under sommaren. Vi var lite oroliga då det varit uselt väder men vi hade riktigt tur oc lyckades pricka in den varmaste och finaste dagen på länge! :) Vi solade och badade i havet och på kvällen åt på slussens pensionat och lyssnade på live-band. Mycket trevligt! Men det roligaste av allt var ju att Sverige tog brons igår i fotbolls-VM!! Helt otroligt! Vilket jävla mål Hammarström gjorde, så kul!
'
Idag har vi bara åkt bil och för en stund sedan åt jag, mami och papi en rätt så sen lunch. Ikväll är det final mellan Japan-USA och det måste man bara se. Det är ingen riktigt myskväll utan något gott att snaska på men det kirrar vi genom ett besök till affären. Tjing så länge!

Fredag!

Tjenare tjenare!
I går hängde jag i soffan större delen av kvällen. Agnes kom strax efter tio och då tittade jag, hon och mami på filmen Red riding hood. Man märkte verkligen att den gick i samma tema som Twilight, samma regissör så det är inte så konstigt. Den var bra, men ingen kanonfilm.
'
Nu ropar Agnes på mig. Vi ska ut på promix... :)
Pussar!

Nighty

Låten är bara skön och har inget med texten att göra.
'
Shit vilken slapp det varit, för min del, ni har kanske slitit arslet av er vem vet? Jag har inte gjort någonting med betoning på någonting. För er som är intresserade har jag fortfarande inte målat min dörr. Ha  ha, pinsamt... Det sitter jävligt långt inne. Men jag har faktiskt spacklat och slipat så jag har ändå kommit en liten bit på vägen... -.-
'
Kvällen kommer gå i samma lugna tema med film och te. Kanske att jag unnar mig en dusch och vaxar benen också, fast det är kanske att gå över gränsen, man kan ju inte bli fööör fräsch. Bara överdrivet ju... Haha! ;) Nja, finns ingen risk att bli överfräsch här inte.
Jättegammal bild

Orange


Meeloon

Hello ännu en molnig dag. Jag älskar Sverige på många sätt och vis men wath's up with this wheater? (Nu går jag till och med över till den amerikanska sidan liksom, haha!) Jomen visst är det skönt med lov, freaking fantastic, men liiite värme för kropp och värme hade inte varit fel.
'
Idag skulle jag och Emma egentligen åka till Borås för att lyssna på Veronica Maggio men då det ska vara 14 grader och regn skippar vi det. Jag har ju redan sett henne två gånger i år. Istället ska jag satsa på att bli frisk. Pappa vill att jag ska göra ett prov för att se om jag har halsfluss men jag pallar inte. Nej, ett glas treo, melon, en kopp te och en bra film blir k-noners. :)
Mums!

Jahaja ♥

God natt Sverige. Tyvärr blir det ingen final men nu är det bara för tjejerna att ladda om och köra gärnet på brons-matchen! Även om det inte gick så bra för våra svenskor hade vi alla fall en mysig kväll hemma hos Maria och Filippa. Och innan dess hade jag några trevliga timmar med Em! ♥ Bra dag!
Random pic från en promenad med sis häromdagen.

Vad jag har hört..

Eh, jag har hört att man ska bjuda på sig... Får jag presentera mitt alter ego: SIGRUTT
Haha jag dör.

Solsken ♥

Kom hem för en stund sedan. Glatt överraskande var att även Marias syster Filippa hängde med. De är tvillingar. Det var mysigt att catcha upp lite, de är fina de två.♥ Vi satt i solen och åt sandwich. Jag ska hem till dem i kväll och se på vm-matchen. :)
'
Fram till dess ska jag ta hand om mitt huvud (knarka piller och dricka te) och om en stund kommer Emma för att fika och måla naglarna. Inte fel alls.♥
Maria-fia :)
Filippa-flippa :)
Systrarna-sisters!

onsdag ♥

Go'morgon bland molnen!
Solen har gömt sig och himlen är täckt av silvriga molnkuddar. Det gör inte mig något. Jag hade ändå inte orkat ligga i solen idag, förkylningen sitter där den sitter och halsen har ta mig fan blivit sämre. Gah! Men man får ta det onda med det goda, nu får jag möjlighet att ta tummen ur och måla min dörr. Mina övriga planer för dagen är bland annat att träffa Maria och äta glass. :) Och i kväll spelar ju Sverige mot Japan! Viktig match!!
'
Men först: Frukost!
old pic innan Spanien.

Tillbakablick

Hey där!
Förstår inte vad det är med mig. Sov nästan till halv ett idag (!) och det är verkligen inte något jag brukar göra. Det måste vara för att jag är förkyld och har ont i halsen. Kanske kroppens sätt att bli frisk. Det är inget jag klagar på. Jag blir galen på den här ständiga huvudvärken, halsont, rinnande näsa, tröttheten och svedan i ögonen. Allt är skitbra förutom de där små faktorerna så jag ska inte klaga mer. :)
'
Efter jag ätit frulle åkte jag och mami för att fixa med mitt körkort, tappade ju det för nästan ett år sedan och har inte fått tummen ur förrän nu och fixat nytt. Det är verkligen som om en sten lättat från hjärtat nu när det äntligen är kirrat och klart! Det tar väl några dagar innan det nya körkortet kommer men sen kan jag åka runt lagligt på vägarna haha!
'
Nu ska jag, ifall jag orkar, måla min dörr. Den ska bli grå! :)
'
Några bilder från förra helgens fest som jag glömt att visa er!


Dräggvarning men wtf.


sötnosar

emandI

Rydberg och jag (glada? haha)



Dino-grino

Vad är det man säger - Bättre sent än aldrig... Fred och Kärlek!

Our lovely tent!
Nora posar framför mini-alien-tält, det fanns minst hundra stycken på campingen haha!

I was here


I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, and something that I left behind
When I leave this world, I'll leave no regrets
Leave something to remember, so they won't forget
I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

I want to say I lived each day, until I died
I know that I had something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see
I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know

I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone to hapiness
Left this world a little better just because...
I was here...

I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

Måndag ♥

God morrsning!
Är det måndag idag eller? Jag är osäker, det har nu gått såpass lång tid av sommarlovet att dagarna börjar flyta samman. Igår hade jag en supermysig dag. Vaknade runt halv tolv hemma hos Helena. Har inte sovit så många timmar på hela lovet haha! Sedan följde jag med henne till stallet. Åh, det var helt underbart att känna lukten av häst igen. Jag har inte ridit på jag vet inte vad. Jag har inte haft tid och ridningen är väl det som hamnat i sista prio. Vilket jag är väldigt ledsen för. Det finns ingen bättre känsla än att sitta på hästryggen och känna sig som ett med hästen när man galopperar över ängarna. Någon gång i livet ska jag komma igång med ridningen igen. Det lovar jag.
'
Jag stannade och käkade middag hos Helena men sedan rullade jag hem. Strax innan tio kom Emma och Madde över på film och mys. Efter filmen satt vi och pratade, tjatade och gnatade haha. Nej, men det var jättemysigt att bara slappa och ha det trevligt. Måste vi definitivt göra oftare!
'
Vi skjutsade hem Madde och Emma sov här hos mig. Vi somnade runt halv fem (!). Nu har vi ätit frukost och ska gå ut på promenix i det fina vädret!
'
Höres lateros! Puss på nosarna!
Em and I ♥

El sol

Hejsla hoppsla!
Gårdagens dag, kväll och natt blev och var väldigt lyckad men det fanns också inslag av dramtik. Alltid all denna drama... Aja, allt löste ju sig tillslut. Jag och Emma däckade runt halv fem snåret hemma hos Hampus. Han, jag, Emma och Filip låg som tre packade sillar i hans mamma och pappas dubbelsäng haha! Sjukt varmt tyckte de medan jag sov igenom hettan utan problem haha.
'
Imorse snubblade jag och Emma hem till henne för att hämta pengar och sedan gick vi och träffade de andra för att käka pizza. Jag och Emma delade. Är fortfarande väldigt glad över att jag inte åt en hel. Då hade jag känt mig som en uppblåst flodhäst och vem vill känna sig så...? ;) Efter pizzan drog jag o Em hem till mig för att packa badisar (badkläder). Sedan åkte vi för att hämta upp Linnea innan vi till sist åkte till sjön. Det var jättehärligt men blä vad mycket ungar och småbarnsfamiljer det var där. Sinnes ju!
'
Ikväll ska jag hem till min kära kusin Helena!! Det ska bli så mysigt att träffa henne och prata om allt som hänt det senaste. Vi har inte träffats på jättelänge! Vi ska även försöka planera lite inför en kommande Orust-tripp. Wiee!
Yea, cool brud!
Något mindre cool brud haha! Ollonhjälmen på
Linnea
Emma
och jag. :)

Dagens inköp

Vilken bra dag! Jag hittade inga möbler men kom hem med en matta, lampskärm och en supersöt sparbössa så det gör inget! :)
'
Om en stund ska jag dra mig ner till några vänner och ska vi göra i ordning oss innan vi går vidare. Kommer därför inte att hinna lägga upp några Spanienbilder... Ibladn räcker tiden inte till allt man vill.
Fina lampfoten har jag haft i min ägo ganska så länge. Lampskärmen är ny för dagen och kostade 399:- på Ljusexperten.
Neutral o enkel - Så jag vill ha det. Fyndade den på Mattlandet.
Sist men inte minst denna underbara lilla skutt - 129:- på någon liten prylbutik.

Fredag!

Tjolabaluula!
'
Om det hade varit en vanlig skolvecka hade jag antagligen börjat med att skriva: ÄNTLIGEN FREDAG, eller något i den stilen haha. Men nu behöver jag inte det. Nu har det ingen betydelse vilken dag det är för alla dagar är numera lördagar!! Underbart. Fast det är ju trots allt fredag, höhö, vilket betyder fest. Några före detta klasskompisar har fest ikväll och det kommer bli lite som en återträff och ett litet avslut med niorna. Roligt, mysigt blandat med vemod. Men fest är ju alltid kul! ;)
'
Detta är ju inte förrän ikväll och fram tills dess ska jag och mami åka runt och jaga möbler, lampor, lampskärmar, mattor m.m. Kanske att jag hinner möta upp systeryster en snabbis också. Vi får väl se hur tiden räcker till! ;)
'
Annars önskar jag er en härlig dag!
Puss från moi!

Flyg och Granada

Pappa vid Malagas flygplats.
Kartan som ledde oss rätt
Granada - första stoppet
De moriska influenserna finns kvar...
Alla dessa kyrkor...
Alhambra - Moriskt palats i Granada
Vi var självklart och besökte Alhambra också. Så vackert att det inte gick att ta in...
Makalösa detaljer... Hur orkade dem?
Ett palats måste ju ha sin trädgård...
Alhambra at night
pappa
tilltugg
haha

Ja, det var några bilder från Granada. Imorgon kommer bilder från Capileira och Cadiz!

Torsdag

Morgon på er!
Alltid lika skönt med sovmornar. Haha, jag har dock inte sovit till ett nejnej. Vaknade runt elva, tog en dusch (välbehövlig sådan) och nu hänger jag som vanligt vid datorn. Idag har jag verkligen inga planer. Helt underbart med tanke på hur köriga de senaste veckorna varit... Jag har endast två saker som jag vill hinna med idag och det är nummer ett: städa mitt rum, nummer två: gå på promenad. I övrigt har jag inget bestämt.
'
Jag går hela tiden runt med en stressboll i magen. Varför? Jag har ju sommarlov och jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Nästan. Vad fan är problemet? Det är som att jag hela tiden tänker på vad jag ska göra och oroar mig över vad som ska hända istället för att njuta av nuet och bara vara. Så dumt. Jag måste lugna mig och slappna av. Men jag vet inte. Det gör mig kanske ännu mer stressad...?
'
Nej. Usch, jag kvävs här inne. Nu går jag ut på en promenad!

Poolen

Den helt underbara poolen som vi hade tillgång till när vi både i bergsbyn Capileira. Rent bergsvatten, inget klor här inte. Och utsikten kära vänner. Tyvärr gör den inte sig rättvis på bild... Vattnet var dock kallt som sätan i gätan!

Gbg och annat

Hallo again!
Blev inget Liseberg igår. Vädret var för dåligt så vi bestämde oss för att se på film och äta mys hemma hos Erik istället. Jag sov även där i natt. Idag har jag gjort allt och ingenting. Klockan två mötte jag upp mamma och pappa för att åka till tandspecialisten. Jag hade ingen aning om vad som väntade men mamma retades med att jag kanske skulle få dra tänder eller något. Ett skämt som var halvuppskattat... Som tur var väntade inget annat än ett litet infomöte. Därefter åkte vi och lunchade, kikade på lite möbler, tittade på ny bil och sist men inte minst åkte vi hem. Jag älskar att åka hem, kliva innanför dörren och bara släppa allt. Borta bra men hemma bäst, alltid!
'
Nu ska jag titta på slutet av damlags matchen mellan Australien - Norge. Damfotboll är så mycket roligare än herrfotboll!
'
Espana

Juli 5, 2011

God morgon! Vaknade för en stund sedan. Men jag har verkligen inte haft en mysig natt, fyfan. Har legat och vänt mig hela natten och mina fötter var minst hundra grader! Kunde inte somna förrän jag vet inte vad... Det värsta som finns är att sova dåligt!
'
Jag har druckit en kopp te och ätit en mackis nu så livsgnistan är i alla fall tillbaka. Jag och mamma ska snart vandra ner till bussen. Hon ska på massage och jag ska träffa upp Agnes. Vi ska kika på skor!! Ikväll ska jag, Agnes och Erik på Liseberg också, en riktigt syskondag! :)
'
Så underbart att vara hemma.

Signe här!

Holamis amigos!
'
Efter två veckors resande i Spaniens Andalusien och en veckas fest-ivalande på Peace And Love har jag nu landat i mitt kära hem, home sweet home säger jag bara. Även om jag har haft tre fantastiska veckor på resande fot så har jag varje dag saknat hemma. Att vakna upp i min säng, äta frukost vid vårt köksbord, öppna kylskåpet och äta vad jag vill, slagga i soffan hela dagen och umgås med vänner och familj. Alla småsaker gör det stora hela som gör att jag ibland drabbats av sjuk hemlängtan. Men som sagt, jag har haft det så sjukt bra att lite hemlängtan var som en fjärt i rymden. ;)
'
Kan ni tänka er att jag inte varit nära en dator på nästan tre veckor?!? Eller jo, en gång, i Malaga på ett hotell. Då kunde jag inte logga in på bloggen, vissa bokstäver saknas ju liksom... Men det blev ett kort besök på facebook. Damn, det kändes riktigt weird. Att åka tillbaka in i Facebookvärlden gav blandade känslor. Det tog ett tag att komma ikapp allt som hänt hemma och det var ändå skönt att känna att man inte missat för mycket haha.
'
Vi reste som sagt runt i delar av Andalusien, Granada, Sierra Nevada, Cadiz, Vejer de la frontera och Malaga. I Sierra Nevada bodde vi i en liten bergsby i en lägenhet, vi bodde även i lägenhet i Vejer de la frontera. Annars var det hotell som gällde. Överlag hade vi väldigt tur med vårt boende, inga äckliga insekter eller mögelläckor (vad jag vet...).
'
När vi landade i Sverige var det raka vägen hem, dock inte för mamma och pappa som åkte direkt till jobbet (?!). Därför blev vår familjemiddag flyttad till senare på kvällen. Det första jag gjorde när jag kom hem var att börja handtvätta och packa inför Peace and Love, duscha och vaxa benen hann jag visst med också. Morgonen därpå fick vi skjuts till tåget av Nora och Toves mamma och efter några timmar, tre tågbyten, trängsel med tusen andra ungdomar på väg till festival var vi äntligen framme i Borlänge!
'
Festivalen i kort: Jävligt mycket människor, bra grannar, fantastisk musik, lite sömn, lite dusch, dålig mat, mycket godis, mycket snygga människor och mycket alkohol.
'
Sista natten dygnade vi. När klockan var runt fem på morgonen kändes det ovärt att sova en eller två timmar. Vår buss skulle kasta loss nio och det hade fan inte varit okej att missa den alltså! Inatt har jag sovit tolv timmar men jag både min kropp och hjärna är som ett trasigt elskåp. Behöver några dagars rehab innan jag är back on track... Det ska bli så underbart att njuta av lugn och ledighet. Eller okej. Kanske inte lugn men ledighet. Att inte flänga runt som en dåre utan ha en bas-station (hemma). Att vara nära alla vänner och min familj med mera. Åh, det var så himla gött att sova ut imorse och sedan äta en lång frukost med min bror, Sedan löste vi lite korsord tillsammans. Köpte en korsordstidning för att ha på resan till festivalen. Den heter Lekande lätt haha! Man känner sig så mycket smartare när man klarar att lösa korsorden än när man inte kommer på ett enda. Det var därför valde jag att ta den med lättaste korsord. Jag hatar att känna mig korkad haha.
'
Nu ska jag inte skriva mer då det blir en roman istället för en resumé. Men räkna mer dröser av bilder små småningom! Både från Spanien och P & L. Så länge får ni ha det sjukt bra.
'
Puss och Kärlek!!
Jag och mami på över två tusen meters höjd och närmare trettio graders värme. Trots värmen var topparna snöbeklädda som ni kan skymta i bakgrunden. Märkligt.

RSS 2.0