Dagens ♥

Skön och härlig outfit!
♥ Skjorta och byxa: Aggys som jag snott. Grymt att ha en syster som man kan byta kläder med. Som att ha två garderober... 


It feels good to be vegetarian.

Currywook med qournfilé och cream fraiche.

Deep

Snoopy-doopy-doo! (översättning på svenska: Hej!)
Dagen har varit b o r i n g. Jag har varit helt ok piggelin men lektionerna har varit sega som gammal sirap. Väl hemma tittade jag på klockan och insåg då att jag hade en och en halv timmas frihet innan slavgörat (träningen) börjar. Inte så frestande att springa runt på en grusplan i några minus och iskall vind. När jag skriver springa så menar jag verkligen det. En och en halv timmas av ren spring och fys.
'
Men nu fick jag lite bråttom här hörrni! Hörs med en dagens! Köss!

On monday morning.

Hej och välkommen vecka nio...! Usch, den här veckan är i själva verket inget som jag längtat till alls, jag har fyra prov under loppet av tre dagar, jippie! Fast när jag tänker efter så har jag inte så stor ångest inför detta. Jag tar det med en nypa salt. Det känns skönt. Idag är det måndag och det betyder start på nya livet samt träning, annars händer inget speciellt. Det känns också rätt gött!
'
So long! And have a nice day I say!
En tanke bara. Är det bara jag som tycker att jul och julafton känns väldigt långt borta? Som om det var år och dar sedan man satt där och åt julbord, öppnade klappar och umgicks med släkten?

En liten melodi...

Haft en jättemysig dag på stan med pappsen. Vi har kikat på trench och converse men köpte dock inget. Hittade ingen trench som jag blev 100% kär i och den färgen jag ville ha på conversen fanns inte... Oxblodsröda någon?

KLockan sex mötte vi upp Agnes och mamma och gick och åt på Bombay Palace. Det är verkligen ett hett tips till er som vill äta grymt god mat till ett riktigt bra pris!

Just nu: Bänkad framför melodifestivalen med Agnes med godispåsen i högsta hugg. ;)
Pusssss


Saturday morning

Morrrsssnniiiiing! Jag är hemma hos Agnes och jag har precis ätit frukost. Efter jag skrivit detta inlägg ska jag sätta mig i sängen, lyssna på någon härlig lista på spotify och bläddra i magasinet ELLE. Perfekt start på dagen.
'
Vid två ska jag befinna mig nere i stadens centrum och möta upp pappa. Han kommer antagligen att föreslå att vi ska gå på museum men jag ska försöka propagera för en shoppingdag. :) Han tycker det är väldigt roligt med kläder och shopping, han är bara för duktig för att erkänna det. Sådeså!
'
ELLE ropar här hörrni! Vi ses senare!
Såhär går jag runt och myser. Helt okej. :)


The sound of music in my ear.

God dagens! Är hemma och äter en fantastiskt god macka, dricker en kopp te och lyssnar på skön musik. Livet är bra ibland. Skolan var uthärdlig, åt lite för mycket godis bara. Inte bra. Jag tror jag är allergisk mot godis...? Mår verkligen dåligt efter att jag ätit det. Ont i huvudet, snurrig och allmänt dålig. Hmm? Kanske bara är positivt att ha en anledning till att inte äta för mycket godis? ;)
'
Jag behöver gå hemifrån om cirka en timma så jag hinner bara äta upp min macka, packa min väska och lite smått och gott innan jag måste gå.
'
Jag uppdaterar antagligen ikväll när jag kommit hem till Agnes. Have a wonderful friday!
Du vill ha? Tyvärr. Min. Kunde inte ens låta bli att ta ett smakbett innan jag fotade haha.

Fredag ♥

Äntligen fredag. Skolveckorna brukar rinna iväg i hyfsad fart men den här veckan har allt gått i slow motion. Det är nu bara att uthärda de sista timmarna innan räddningen från min undergång är här. HELG. Denna helgen ska jag bo hos min syster då hennes pojkvän är på resa i Berlin. Lyllo honom och jag hoppas han har det fantastiskt! Men tillbaka till helgen. Ikväll ska jag först på släktkalas, min moster fyller år. Sen ska jag åka hem till Agnes och så ska vi ha myspys. Imorgon ska jag tillbringa större delen av dagen med pappa. Vi kanske går på bio, bowlar eller varför inte ta en fika? Senare framåt kvällen ska resten av familjen sluta upp sig med oss och så ska vi gå ut och äta. Trevligt trevligt. Därefter hem till Agnes igen och där slutar min planering. Låter som om det kommer att bli en kanonhelg! :)
'
Ska ni göra något roligt i helgen? :)
Någon mer än jag som längtar efter värme och bara ben?

Go your own way

Säger god natt med en skön låt som denna: Go your own way - Fleetwood Mac.


Torsdag ♥

Min dag. Hann inte med någonting imorse. Glömde fysikboken för tredje gången i rad. Bra att ha boken med sig kanske. Inte bra att glömma då nationella proven närmar sig med stora steg...
'
På rasten gick jag och Madde till affären och vi busade till det och köpte lite choklad. Mitt inte-äta-godis-lov är över och det ska väl firas antar jag. Jag har haft det i cirka tre år snart. Jag har haft ett upphåll på ett år sen har jag typ en månad som jag får äta godis och sen ett uppehåll på ett år igen osv. Funkat jättebra! Jag har ju fått äta på exempel julafton, min födelsedag m.m.
'
Idag har jag inga planer förutom plugg och träning. Sista dagen av min gratisvecka på gymmet. Ska utnyttjas väl! Det jag behöver plugga är lite allt möjligt. Hemkunskap, fysik, religion och spanska först och främst. Men det jag ska fokusera på nu är mat, nej, mer mellanmål kanske. Eriks surdegsbröd funkar var som helst när som helst!
Pussss!

DAGENS ♥

Ljuset i bilderna är redigerade. De blev för mörka så jag behövde ljusa upp dem lite...
Haha, trött och relativt osminkad...
♥ bh/topp: Monki
♥ Linne: DKNY
♥ Halsband: Glitter
♥ knästrumpor och strumpbyxor: Vet ej
♥ Shorts: H&M

Bread.

Sitter och avnjuter Erik goda surdegsbröd. Det bästa! Till det ett glas brämhultsjuice apelsin/jordgubb och en kopp te. Perfekt start på dagen. Den värsta dagen på veckan för att vara exakt. Men vi är ju så positiva av oss så vi bestämmer att vi gör den till den bästa dagen istället. ;)
Höres when I get home from school.
'
Erik har bakat två olika sorter. Ett bröd är av vetemjöl och det andra är på råg. Jag har inte tagit kort på dem men jag hittade två ganska indentiska bröd på google...



Hey you!

Okej, träningen var helt ok. Det som var jobbigast var den bitande kylan som fick mina kinder att frysa till två tennisbollar. När jag kom hem hade Erik lagat en fantastisk måltid: Fullkornspasta med en tomatsås med inslag av chilli m kapris och oliver. Nu är jag mätt som en plätt. Jag ska läsa lite spanska och vinna några banor i Angry birds, sen väntar sängen. Sömn är viktigt!
Puuss på det!

JAG ÄR BÄST

UPDATE: JAG KLARADE DEN OMÖJLIGA BANAN!!!! HELT AMAZING!!!

Angry...

... Birds. Jag är fast. Rumphål. Varför blir jag så lätt beroende av allt? Angry birds är mycket beroendeframkallande. VARNING! Jag vet, jag vet. Angry birds är lite gammalt. Men ack så underhållande, och frustrerande. Jag blir så ARG när jag inte klarar en bana. Nu är jag på en bana och det går inte. Jag lyckas inte. Det GÅÅÅR inte. ÅÅÅHHH! Vad ska jag göra? :P Jag har två alternativ. Jag fortsätter att försöka göra det omöjliga eller så stänger jag av spelet och skaffar mig ett liv. Hm...
Hur sött är inte Angry Birds seasons valentine??? Så mig haha.

Onsdag ♥

Godmorgon!!! Sovit gott? Inte jag. Mardrömmar och annan skit. Det är bara att köra på som vanligt. Börjar dagen med ett förhör på Islam. Yeay.
Kösss!

Easy A

Hemma från skolan nu och jag har ganska mycket läxor att ta itu med. Därför har jag satt en bestämd tid på hur länge jag får sitta vid datorn idag. Annars vet jag mycket väl hur timmarna väldigt lätt kan flyga iväg. Sen sitter man där och har panik över att man inte fått något vettigt gjort. Inte värt enligt min åsikt. Så ja, max en timma framför datorn. Detta är sjukt lite tid om man jämför med hur mycket jag brukar sitta framför datorn... Det är läskigt. Men jag kommer inte erkänna hur mycket jag sitter framför datorn vanligtvis. För skämmigt. Nu lämnar vi detta samtalsämnet och går vidare.
'
Ikväll ska ju jag och Agnes dansa Zumba på gymmet. Nervositet börjar krypa fram här kan jag säga! Hoppas vi får oss ett gott skratt iallafall. Nu ska jag ta mig något att äta. Men den alltid lika svåra frågan: Vad är jag sugen på?

Haha, ett grymt filmtips är Easy A. Big laugh!!!

Kärlek ♥

God morgon en ljusare dag! Även om det inte finns människor som ibland gör fel eller är perfekta så är mina päron farligt nära. Shit vad jag älskar dem! Jag älskar hela min familj så mycket.
'
Ha en fin dag allihopa! :)

Att förlora.

Sorry för det sjukt oppepande inlägget nedan. Men det är verkligen så jag mår just nu. Med allt. Inget är roligt. Allt är bara jobbigt och ansträngande. Skolan tar musten ur mig innan jag ens kommit tillbaka efter lovet. Och jag har som en tjock dimma runt omkring mig som hela tiden tynger mina axlar. GAh! Det är så frustrerande. Jag hatar att må så här. USch. Jag vill skratta och vara glad. Jag vill må bra, på riktigt. Jävla fan. Det är svårt.

Black

Fan vad allt är värdelöst just nu! Jag har kommit in i en svart period och damn vad det är svårt att ta sig ut. Orkar inte...


Monday morning

Måndag morgon. Tillbaka till verkligheten. Till helvetet på jorden. Tillbaka till ångest och trötthet. Åh, vad jag har längtat efter skolan...
'
Annars, allt bra?

It's lunch bitch

Här har ni min supergoda lunch som jag åt för några timmar sedan. Intressant? Jag vet.
Sedan jag åt upp denna vackra sallad med valnötter och knäcke med keso har jag hunnit med att läsa några kapitel i en bok och sova några minuter. Nu väntar ännu mer mat innan det bär av till gymmet. Sådeså.

Black Swan

Såg precis klart på filmen Black Swan som Natalie Portman spelar huvudrollen i. Oj, säger jag bara. Riktigt bra. Och på sina håll även riktigt obehaglig. Se den.

Söndag... ♥

Morgonmorgon! Jag är uppe med tuppen, nästan iallafall. Agnes gick ju upp tidigt för att hon skulle till jobbet och jag vaknade när hon åkte hemifrån. Vilket var runt halv nio. Det hade inte varit dumt med ytterligare någon timmas sömn men jag är pigg ändå. Och det är kanske bra att vända tillbaka på dygnet och hoppas på att jag kan somna i bra tid ikväll?
'
Min sista lovdag kommer spenderas hemma och på gymmet. Jag måste räkna matte och läsa religion och kväll ska jag till gymmet en stund. Så största delen av dagen kommer jag så klart bara vara hemma och slappa. Njuta av den sista stunden av frihet. Lovet har verkligen gått fort. Samtidigt som jag hade velat hinna med att göra mycket mer och träffa fler vänner så är jag väldigt nöjd med det jag har gjort och det har varit ett jättebra lov i sin helhet. Nu ska jag fortsätta med min gröt.
Pusss!

En liten melodi...

En sista tjing från mig innan melodifestivalen drar igång. Kladdkakan står i kylen, godast lite halvkall tycker jag. Agnes vispar grädde och teét är snart klart. Perfekt slut på en bra dag!


Everyday is like sunday...

Trudging slowly over wet sand
Back to the bench where your clothes were stolen
This is the coastal town
That they forgot to close down
Armageddon - come Armageddon!
Come, Armageddon! Come!
Everyday is like Sunday
Everyday is silent and grey
Hide on the promenade
Etch a postcard :
"How I Dearly Wish I Was Not Here"
In the seaside town
...that they forgot to bomb
Come, Come, Come - nuclear bomb
Everyday is like Sunday
Everyday is silent and grey
Trudging back over pebbles and sand
And a strange dust lands on your hands
(And on your face...)
(On your face ...)
(On your face ...)
(On your face ...)
Everyday is like Sunday
"Win Yourself A Cheap Tray"
Share some greased tea with me
Everyday is silent and grey

Love and drugs

Säger bara en sak. Det blir fan inget hårt pass på gymmet sen för min del. Helt jävla död efter ett mördarträningspass. Här trodde jag att det skulle vara lite tvåmål och styrka men nej. Massa äckliga intervaller m.m. Spyr på detta!!!
'
Ska dö en liten stund nu men därefter blir det mat-och-plugg-time. Lateros!
Förlåt, jag vet att jag knarkar photo booth. Måste skärpa mig!

Ready for a new day without you...


Turkos

Haha, när jag skulle skriva rubriken tänkte jag skriva turkos på engelska och jag var då när att skriva turkey. Haha! turquoise är det rätta ordet! Ibland blir det lite fel sådär... Men själva grejen med att jag ens ville ha turkos som rubrik är att det är den tjusiga färgen som mina naglar för tillfället bär.

Nagellack från H&M... Fett nice.

Dead

God morgon foaks! Sovit gott? I have... Still tired but fuck it, I don't care anymore. Som jag skrev igår har jag en härlig och fartfylld dag att ser fram emot. Jag har precis ätit upp min frukostmacka här och tänkte gå över till att läsa tidningen nu. Igår hade jag inte riktigt lika mycket att göra så det jag fick underhålla mig med var att ta egopics via photo booth...




Haha, erkänn jag ser ut som en äkta döing på de sista två bilderna. Jag ser sjukt blek ut och skuggorna har lagt sig precis runt ögonen...

Last one...

God kväll. Yes, I'm still at work. No, not my work, Agnes work. Jag sitter bara här och gör henne sällskap. Inte för att hon är social. Hon har haft fullt upp med olika kunder och telefonsamtal. För er som undrar jobbar hon med att hyra ut bilar. Jättekul. -.-

Nu har jag suttit på en och samma stol i cirka åtta timmar. Wiee. Snart är det bara en halvtimma kvar innan vi sitter i bilen hem till sängen. Jag kommer att somna på två röda sekunder. Imorgon kommer det bli en riktig powerdag. Sova ut. Äta god och lång frukost, kanske till och med läsa tidningen. Träna fotboll. Hem och slappa. Plugga en liten stund eller så. Äta något mumsigt. Träna med Agnes på gym. Baka chokladkaka. Se på melodifestivalen och äta chokladkakan med Agnes o resten av familjen, om de är hemma vill säga. Sova.

Åh, jag ser fram emot imorgon. Kan det inte bli lördag snart. Fast det innebär dock en dag närmare skolstart vilket inte är lika uppskattat. Måste verkligen plugga...
Sov så gott så hörs vi imorgon!

Fortsättning följer...

...Två och en halv timma senare. Fortfarande uttråkad och trött. Finns inget annat att göra än att äta. Helt ärligt. Väldigt farligt. Jag ska snart springa över till pressbyrån med en inköpslista med goa grejer! kanske inte jättebra. Men vafan. Imorgon har jag först fotbollsträning på förmiddagen sen på eftermiddagen ska jag och Agnes till gymmet. Det blir bra det!
Höres kössss!

Skyll dig!

Hej hopp! Tro mig eller ej men jag har helt självmant valt att hålla min syster sällskap under hennes fjorton timmars långa jobbpass. Så ja, det är vad jag ska göra idag, ikväll och början av natten. Det finns ingen tv och inget trådlöst internet. Deras jobbdatorer spärrar ju nästan alla sidor. Exempel facebook, youtube eller någon annan rolig sida går ej att komma in på. Fan. Jag skulle hyrt en film elr ngt. Vi har varit här sen klockan tre och jag har redan tagit en powernap i denna mega-kontorsstol jag sitter i. Jag är tröööött. Ajuste. Vi, eller jag och Agnes gymmade ju imorse. Vi körde faktiskt ganska hårt. Mycket spring på bandet och ett ganska långt pass på crosstrainern följt av styrka m.m. Typ samma som igår fast lite hårdare och längre. Kanske därför jag känner mig död?

Aja, hoppas ni har något roligt att göra en fredag som denna. Lov och allt liksom. Jag kommer väl ruttna bort här på detta tråkiga kontor. Men tänk inte på mig. Ut ochroa er medan jag sitter här och dör av tristess... ;)


Zumba

Morsniiiing!
Igår fastnade jag och Agnes framför Americas Next Top Model så vi gick och la oss lite väl sent. Men vi har ändå sovit ut någorlunda bra. Vi ska nu hoppa i träningskläderna och bege oss till gymmet. För vet ni? Vår mammas gym hade ngt "alla hjärtans dag-erbjudande" som innebär att om man är medlem på det gymmet får man ge bort en veckas gratis träning till någon man känner. Mamma gav ett sådant kort till mig och Agnes. Grymt ju! :) Så vi har en vecka på oss att bli fit haha!
'
So looong!
HHAAHAHA, jag och Agnes har bokat in ett pass Zumba på tisdag. Titta in klippet så får ni ett hum om vad Zumba innebär. Omg, vi kommer att se ut som två vilsna får...

Run

Hemma från ett lagom pass på gymmet. Det var faktiskt riktigt kul! Körde lite på bandet, crosstrainer, några maskiner och cirkelträning. Kunde kört längre men det var lagom för första gången. :)
'
Nu ska jag och Agnes bara slagga i soffan resten av kvällen med dipp och morotsstavar framför en bra film! Ha en fin torsdag! :)
Leona Lewis - Run

Run

Hemma från ett lagom pass på gymmet. Det var faktiskt riktigt kul! Körde lite på bandet, crosstrainer, några maskiner och cirkelträning. Kunde kört längre men det var lagom för första gången. :)
'
Nu ska jag och Agnes bara slagga i soffan resten av kvällen med dipp och morotsstavar framför en bra film! Ha en fin torsdag! :)
Leona Lewis - Run

Torsdag ♥

Hej!
Åkte hem till Erik, min bror, och hans rumskamrat igår kväll. Min syster och hennes pojkvän anslöt sig också. De drack vin och jag drack annat haha. Vi åt dippade grönsaker och åt nygräddat surdegsbröd med ost som Erik bakat. Inte helt fel! Sen spelade vi Ne-spelet. Jag och Agnes somnade nästan på slutet. Vi somnade strax efter ett och vaknade runt tio. Idag har jag varit med Agnes på hennes skola. Hon går på en konstskola i Göteborg. Hjälpte henne med att pyssla o lite sånt! :)
'
Nu ska jag och Agnes åka med mamma till gymmet. Önska oss lycka till! :)
Puuusss

SALT

Har precis tittat klart på SALT. Haha, jag älskar den sortens film. Lite svårt att hänga med när de pratar ryska och det inte finns någon text bara... ;) Jag har faktiskt bara hört kasst om denna filmen men jag måste säga att I like it. Från mig: fyra av fem tummar upp!

Dagens göromål ♥

Det har varit full rulle hela lovet för min del än så länge. Känner att det behövs en casual hemmadag för att jag ska återhämta mig. Inatt har jag sovit i nio timmar men jag vaknade och kände mig som ett vrak plus att mina ögon hade varsin tjusig stor blå ring under sig. Jag borde vara utvilad och pigg men är det motsatta. Så idag blir det en lugn dag. Här är min lilla lista på saker som jag vill ägna den till:
♥ Film
♥ Promenad
♥ Läsa en bok
♥ Laga mat
♥ Plugga
♥ Träna
♥ ...

AXA

Idag gjorde jag faktiskt gröt av musli. Om man tänker efter är ju musli en färdig grötblandning... ;)
Till en portion gröt: 1 dl musli, 2 dl vatten och 1 kryddmått salt. På min gröt hade jag krossade linfrln och kanel. Istället för mjölk använder jag soyamjölk. Och ett litet tips: Göm en liten klick smör under gröten. En gyllene grotta!

Frukost...

Låter bilderna tala sitt klara språk...




Te, gröt och ett glas lyx-juice.

P!NK

Hejhopp! Hemma nu efter några trevliga timmar hos Maja och tjejerna. Har målat naglarna och ska förflytta mig till vardagsrummet för en kopp te. Gött!

Dagens ♥

Byxor - gina tricot. Tröja - Monki

I use to rule the world.

Men oppsido. Glömde visst att blogga imorse. Har varit i stan hela dagen, mesta dels med Emma och Danne. Vi har bowlat och haft kul! :) Sen mötte jag upp Agnes för att gå och köpa skinnjackan som jag sett ut. Åh, jag älskar den. Men jag får samtidigt sådan beslutsångest. Är den för kort? För tunn? Kommer jag hitta en annan finare, bättre? Blir så jäkla trött på mig själv! Varför kan jag inte bara vara glad att den är min?
'
Ikväll ska jag och några andra tjejer hem till Maja på middag och mys. Trevligt trevligt! :) Innan dess hade jag tänkt hinna med att äta, knäppa en dagens samt måla naglarna. Jag har cirkus 20 minuter innan jag måste go. Wish me luck! :)

Up and down

Upp och ner, ner och upp. Så kan man sammanfatta min dag. Efter endast ett fåtal timmars sömn åkte jag in till stan med Nora. Hon skulle köpa present till sin lillebror. Men det första vi gjorde var att köpa en kaffe till mig. Behövdes kan jag säga. Jag hittade även massa fint på Monki. Dock räckte min nuvarande budget endast till en tröja. Men business-signe har förhandlat med mam o pap och imorgon ska jag även köpa en sjukt fin skinnjacka. Helt underbar. Inte klokt. Men jag får alltid magknip inför sånt här. Typ ångest över att jag inte kommer använda den, eller ångra att jag köpte den om ett tag. Jätte-töntigt men det är jag i ett nötskal. Måste träna på detta! ;)
'
Ikväll har min bror Erik som är kock lagat en underbar middag till oss i familjen. Han är så duktigt min bror. Men nu måste jag sova. Behöver ta igen nattens förlorade sömn. Imorgon ska jag och några kompisar bowla! Bowling är så jäkla kul va! :)
'
Sov gott så hörs vi imorgon! Och jag är medveten om den kassa uppdateringar den senaste tiden. Men vafan. Det är lov.
Bild på tröjan jag köpte idag. Men man ser ju dock ingenting haha. Monki - 200:-
Hur fin? Monki - 1000:-

Måndag ♥

Zzzzzznnnnaaaarrrkkk. Jag är så trött man kan bli! Först tänkte jag börja med att skriva: Vad hände igår? Men sen kom jag på att det var så jag började gårdagens inlägg. Ni får ju inte börja tro att jag är helt dement och bäng liksom haha. Jag skrev ju att jag skulle ha världens slappaste dag igår. Men Emma och Frida hörde av sig och sa att de var sugna att hitta på ngt. Eftersom alla var halvtrötta bestämde vi movie at my place. Madde hängde även på. När de väl kom hem till mig började de dillra om att de hade en plan haha. Planen gick till så att vi skulle åka till några i Hällingsjö och sova där. Okok kände jag. Trött och ofräsch. Men men. Det gick dock inga bussar så Maddes pappa fick köra oss dit. Snällt.
'
Vi tittade film, käkade och spelade lite pingis m.m. Vi kom inte i säng förrän efter fyra, och om ni undrar vad jag gör uppe nu så kan jag glatt meddela att jag varit vaken sedan klockan åtta. Varför? Jo, jag och Nora ska åka in till stan idag och jag behövde komma hem innan och fixa lite saker. Underbart elr vad? Efter mindre än fyra timmars sömn ska jag nu gå runt på stan. Får rysningar av bara tanken. Hoppas jag inte dödar någon bara. Och stackars Nora som får umgås med en trött och grinig Signe... Aja, det ska nog gå bra. Träning ikväll också. Jippie!
'
Vi såg på typ två och en halv film igår. En jävligt läskig, en mysig kärleksfilm och en lite bit av en annan helt fruktansvärd film...
Kvällen första film...

Long time ago...

Länge sedan...
Sexans skolavslutning - från vänster: Jag, Micha och Madde




Cirkus två år sedan...

Känns så himla konstigt att titta på gamla bilder och tänka tillbaka. Shit. Som om det var igår...


Aldrig långt bort ifrån dig.

Det blev inga scones. Hittade istället ett recept på frasiga fiberflingorpannkakor. Avnjöt dem med keso, sylt och ett glas brämhultsjuice.
Frasiga fiberpannkakor, 8-10 stycken
4 dl mjölk eller filmjölk (jag använde soyamjölk, gick finfint)
1 ägg
1½ dl fiberberikade havregryn
1 dl mjöl (jag använde rågsikt. Man kan ju även ta hälften, hälften)
½ tsk bakpulver
2 krm salt

Vispa ihop alla ingredienser och låt smeten svälla i 10 minuter. Stek pannkakorna, häll i en knapp dl av smeten och bred ut den något, så att inte pannkakorna blir för tjocka.

Sunday lovely sunday!

Hej på er!
Vad hände igår? Hela dagen, och kvällen, var helt kaotisk och väldigt konstig haha. Jag sov ju hos Nora i fredags, väldigt mysigt, och igår så lunchade jag och hon med Tove och Siri på kafét/konditorit steinbrenner & nyberg. Vi köpte lunch och då ingick även dessertmeny!! :D (Signe gick lös). Dessertmenyn bestod av de mest fantastiska tårtorna, pannacotta m.m. MUUUMMMS! När vi ätit klart bokstavligen rullade vi därifrån. Nora gick till båtmässan för att köpa seglarställ medan jag och Tove tåg vagnen till järntorget. Där mötte vi upp Agnes och Johan, snickesnackade lite med dem innan vi tog vagnen ner mot centrum igen. Jag och Tove gick runt lite i affärer men det är inte superkul när man inte har några pengar... Sen blev det bråttom och vi var tvungna att åka hem. Jag skulle ju på fest på kvällen och jag visste inte vilken buss som jag och de andra som jag skulle gå med skulle ta.
'
När jag kom hem var klockan någon minut i sex. Då fick jag veta att vi skulle ta sju-bussen! Alltså jag hade mindre än 45 minuter på mig att duscha, välja kläder, sminka mig m.m. Mission impossible! Men min granna var så snäll så han körde mig ner till buss-stationen.(Vilket jag vann typ 5 minuter på). Annars hade jag aldrig hunnit ner till bussen. Mina föräldrar var inte hemma heller, det var därför min granne erbjöds sig att köra. Jag hann med bussen! Helt jäkla sjukt att jag hann.
'
De andra satt redan på bussen, Emma, Madde, Frida, Emma och Linnea. Stort tjejgäng haha... När vi väl var framme på festen blev det jäkligt fail. Det var helt dött, inga människor och lokalen var liten som en lekstuga (typ). Inträdet var dessutom hundra spänn så vi kände no way. Vi gick då istället till Ica maxi för att hänga där en stund och överlägga om hur vi skulle göra. Vi satt där ett tag och kom fram till att vi går dit och så blir det som det blir. I början var det verkligen så jäkla tråkigt. Dålig musik, ingen dans och alla satt bara i grupperingar vid olika bord. Efter lååång tid kom det äntligen lite mer människor. Men musiken och dansen var fortfarande far far away. Jag var heller inte på humör för dans, konstigt nog. Den sista timman elr de sista timmarna satt jag och tjötade med några killar. Trevligt. Ingen aning om vad mina vänner höll hus då men vad jag fått berättat i efterhand hade dem haft det trevligt! ;) No details.
'
Halv två tog vi jag, Madde och Henke nattbussen hem. Och snälla papi hämtade mig vid buss-stationen. Somnade sjukt gött i sängen och vaknade för cirkus en timma sen. Känner mig ganska pigg och välmående faktiskt! :D Jävligt värt. Nu ska jag njuta av en dag utan några måsten. Idag ska jag endast göra saker som jag känner för. Det är loooov för fan! Jag har inget planerat idag vilket är så himla skönt. Och jag har heller inte ätit frukost ännu men jag tror det blir scones framför en barnslig disneyfilm. Myyyyys.
Have a nice sunday folks!
Fin liten låt.

Girl in the war

Mina ögon går i kors. Måste nog ta en ordentlig powernap. Om någon undrar hur det går med plugget - sådär.

Fredag ♥

Godagens!! Har haft världens sämsta morgon. Från att jag gick hemifrån Erik till att jag kom fram till skolan gick allt åt pipan. Först fikc jag vänta i tio minuter på vagnen. Sen kom vagnen till 5 minuter försent till korsvägen, kändes som allt rasade inombords när jag steg av vagnen och såg hur min buss åkte iväg mitt framför ögonen på mig. Jävla fan helvetespung. Fick ta en annan buss som innebär byten med mera. Fick vänta i år och dar i Landvetter på att bussen som skulle ta mig till Rävlanda skulle komma. Den var självklart försenad den med. Kom ändå bara cirkus tio minuter försent men det är inte det som var grejen. Jag hade ju sett fram emot att sätta mig på en direktbuss, slappna av, läsa metro och njuta av morgonstunden liksom. Istället blev allt panik och jag fick stå och vänta ute i kylan på en äcklig buss och sedan trängas med massa små skitungar som också var på väg till skolan... Väl i skolan fick jag sjukt ont i magen. Jävla magfan. Och det var droppen liksom. Jag gick hem. Nu är jag hemma. Snart ska jag sätta mig och plugga. Bland annat matte eftersom jag missar den lektionen nu när jag gick hem.
'
Ikväll ska jag åka hem till Norisen som numera bor på Öckerö. Ska bli mys-pys. Imorgon ska hon, jag och Tove luncha på ett ställe där man betalar 87:- för soppa och bröd samt tårtbuffé. Sounds good huh? :)
Pusss så länge. Måste bara lägga upp trailer på filmen jag, Erik och Gustav såg på igår. Sjukaste filmen på länge. Dock också den roligaste.

En semla?

Hej-hopp!
Om ni ska fika, gå till castellet på kastellgatan och ät Afternoon tea! Mitt favoritkafé från och med nu. Tyvärr hann vi inte fika så länge. Kafét stänger klckan sju. När vi fikat klart mötte vi först upp min syster och hennes pojkvän så att hon kunde lämna över min jacka som jag glömt hos dem. Sen följde jag Nora ner till bussen innan jag vandrade hem till min bror. Jag gick på jättemysiga gator. Bland annat andra lång, kanske inte en så mysig gata men trevlig ändå. Jag gick även förbi underbara byggnader som jag ska bo i när jag blir stor. Finns så fina lägenheter (dör lite).
'
När jag tillslut kom hem till Erik (min bror) hade han bakat semlor. Mums på det. Så nu har jag, Erik och Gurra (Eriks room mate) haft semlekalas och tittat på en sjukt kul film - Scott Pilgrim vs the world. HAHA, se den!
Nu ska jag sova. Upp 06.00 imorgon. Inge kul.

Snow

Snön öser bokstavligen ner. Ser knappt ut genom fönstret, typ. Känner mig därför måttligt osugen på att ge mig ut på vandringen ner till tåget. Men det blir mys att fika sen iallafall. :)
'
Gick till skolan osminkad idag så innan jag lämnar mitt varma, mysiga hem ska jag slänga på lite rouge och ögonbrynspenna. Mascaran hoppar vi idag.
Puss
Btw, senaste tiden har jag fått lite craving efter ett husdjur. Så himla mysigt. Jag älskar djur. Vad sägs om en söt liten råtta?

It's true, look how they shine for you

Sjuk känsla. Jag är klar med nationella proven i svenska. Känns jävligt weird. Jag har dock ingen aning om hur det gick idag på uppsatsen. Kan hända att jag missuppfattade uppgiften och gjorde min helt egna haha. Men jag skrev iallafall några sidor, både kladd och renskrivning och jag hade tio minuters marginal! :)
'
Är hemma en sväng nu. Ska bara plugga och äta lite. Hoppas inte att tågen är inställda pga detta fuckade vädret! Vet inte om jag kommer hem ikväll eller om jag sover i stan. Vi får la se! ;)

Castellet. ♥

God morgon på er! Det är en nervös tjej vid namn Signe som skriver. Jäävlar vad nervös jag är. Ångesten över att inte komma på något att skriva idag på uppsatsskrivningen har växt de senaste dagarna. Åh, hjälp mig!! Jag läser ju om Islam nu, jag stödjer inte den religionen någonstans men som muslimer säger: Inshallah - Om gud vill.
Det kommer gå bra, inshallah.
'
Något som iallafall är positivt med dagen är att vi har halvdag och slutar redan 12.30. :) Då ska jag skynda mig hem för att plugga rumpen av mig. Sen bär det av ner till stationen för att ta tåget in Gothenburgo. Där ska jag möta upp Nora för en fikis. Jag har hittat ett kafé som verkar underbart! Castellet heter det och ligger på Kastellgatan. Deras meny är lite åt det engelska hållet och inredningen är i "New England"-stil. Tydligen ska deras scones vara underbara. Och de har även "Afternoon tea". Hur mysigt verkar inte det? :)
Castellet's hemsida hittar ni: Här.
Bilder lånade från Castellet's hemsida.

Go'kväll!

Jag ska vara ärlig. Träningen var inte så hemsk. Det som var svårt och jobbigt var nog själva grejen att verkligen ta tag i sig själv och gå dit. Väl där flöt allt på hyfsat bra faktiskt! :D Även om jag känner mig såhär lättsam och bra nu kommer det antagligen vara precis lika motigt att gå dit nästa vecka igen haha.
'
Nu ska jag ta tag i alla läxor som ligger på hög. Sen ska jag ta en funderare på vad som kan komma imorgon på uppsatsskrivningen. Exempel, om det finns alternativet novell, vad ska jag skriva om... Typ så.
Yeye, so long finingar!

I know you want me...

Hittade två bilder på grymma Emsedges blogg. Finns ens någon som har så snygg stil?? Gah. Aja, hittade som sagt två bilder från Topshops "Swedish summer" kollektion. Vill ha!! Så fin blus, och den virkade koftan... Åh.

Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from...

Hallu!
Ska bara skriva några rader här sen ska jag dö på soffan i några minuter. Dagar av för lite sömn visar tydligt resultat. Trötthet, flimmer för ögonen, koncentrationsproblem och dåligt humör. Inte bra alls. Ikväll SKA jag ta mig fan somna i tid. Annars blir jag väldigt besviken på mig själv. Det är ännu ett nationellt prov imorgon också, uppsats i svenska cikurs tre timmar, och då måste jag vara pigg och glaa! :)
'
Ser inte fram emot träningen ikväll. Den är på grus och det är svinkallt ute. Och det enda grusträningar är till för är att springa och styrke-träna tills du spyr, med andra ord: ren tortyr. Men huvudsaken är att det inte regnar iallafall... '
Om vi bortser från sömnbristen har jag haft en bra dag. Ganska sköna lektioner så det har varit ganska chill ändå. Den enda jobbiga lektionen skulle då vara sista som är fysik i 80 minuter. Ett mördarpass. Menmen, bra inför nationella. Ja, vi ska ha nationellt prov i fysik. Kul, eller hur?
Mysig låt av Bruno Mars.

Onsdag ♥

Tjosan-i-trosan! Hujeda mig så trött jag är idag. Vi har en jätte-lång dag också. Buhuhu... Skönt att veta att hur jobbig och seg dagen kommer bli så överlever man alltid. Efter skolan blir det marsch pannkaka hem för att maraton-plugga. Helt plötsligt fanns det massa läxor att göra. Undra var de har gömt sig??
Ha en fin dag! :)
Det har faktiskt blivit lite av en rutin att äta gröt nu på mornarna för min del. Största del rågflingor, lite havregryn och några boveteflingor, några dl vatten samt ett kryddmått salt. Pang!

Tut i backen, här kommer jag!

Fullspäckad dag. Började med nationella prov i svenska. Vilket till min stora förvåning var hyfsat lätt. Om jag ska tro på min magkänsla gick det ganska bra! Sen vet man ju aldrig hur skolverket bedömer...
'
Idag hade jag inga vanliga lektioner faktiskt. Eller jo, slöjd. Men först nationella prov, sen slöjd, elevråd och syo-möte. Chilly-prill. Efter skolan gick jag hem till Emma och hängde med henne en stund. :)  Sen gick jag upp till stationen för att ta tåget till Göteborg. Väl framme i staden tog jag mig till vasastan för att få massage av min bror (massageterapeut och utbildar sig nu till osteopat). Sen följde jag med honom hem på en fika som även vår syster och hennes pojkvän joinade. Jag stannade till och med på middag. Tog sedan tio bussen från stan och nu är jag hemma. :) Som sagt. Fullspäckad dag. Det tar på krafterna att ständigt vara igång och på språng. Så vi säger god natt och så hörs vi imorgon! Köss!
Bild från i lördags...

Ingen återvändo...

Om mindre än en timma kommer jag sitta och skriva mitt första nationella prov i nian. Det är lite spooky känsla. Enda sen jag var liten har man hört skräckhistorier om dessa "hemska nationella prov". Det har faktiskt känts som om allt vi gör i skolan är en förberedelse inför nationella proven. Inte något annat. Visst är nationella proven ett sätta att testa på hur mycket vi lärt oss och hur mycket som stannat kvar i våra huvuden. Men om man skulle faila totalt så är det inte jordens undergång. Men det versionen har jag aldrig hört förrän de senaste tre veckorna. Om jag hade hört detta lite tidigare i mitt liv skulle jag nog inte ha samma skräck-blandade känslor inför nationella proven. Nu finns det ingen återvändo. Det är bara att göra sitt bästa och sedan hoppas på det bästa! :)
Pusss!

Natti natti

Kanske ingen kanondag idag. Men imorgon kan ju då iallafall bara bli bättre. Börjar dock med nationella prov så jag är lite tvek på det men aja. Nu ska vi vara positiva. Nationella proven - No big deal...
Go'natt!

Food


Home.

Skippar träningen. Det är utomhus på grusplan. För det första mår jag ont i själen, jag känner smärta i de flesta delar av kroppen, planen ligger till största del under vatten och is och vädret suger snopp. Nej. Jag stannar hemma med nötter, surdegsbröd, en kopp te och ELLE Interiör... (min mamma är bäst) ♥



AJ!

Har sådan magknip nu. Jag tror jag dör. Vet inte vart jag ska ta vägen. Skit-helvete. MAGE sluta krångla är du snäll!

I have PMS and a handgun. Any questions?

Förlåt för att låta negativ men fyfan vilken jävla pissdag. Det är en sensation att jag ens klarade av att gå hela vägen hem utan att dö. Lektionerna har varit sega och sista lektionen som är 80 minuter lång har vi fysik vilket är ett självmord i sig. Yeay! Sen så höll jag på att svimma av hunger. I slutet kom även magknipen. Kunde inte varit sämre en sämre skoldag typ. Till råga på allt är vädret piss och jag var tvungen att ta en jävla omväg för att de har spärrat av stora områden pga att de river bildsalen, musiksalen och en annan byggnad där nya skolan ska stå. GAH!
'
Magnkip, nackspärr, pms, hunger och trötthet = vrak. Fyfan va jag är på bra humör. Jag älskar måndagar. Jag hoppas ni förstod ironin i de två senaste meningarna. Annars slår jag er. Allvarligt talat.

Måndag ♥

Morgon "aj" morgon! Värre med nacken idag och jag har sovit skit-kasst. Inge kul... Imorgon är det nationella prov och jag är allmänt pepp på livet, not. Idag blir det bara en lugn dag hemma med plugg och diverse sysslor.
Puss och kram ♥

God natt

Är irriterad, trött och på jävligt abstinens-humör. Tror jag ska gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar på rätt sida i morgon. Måndag, ny vecka och nya möjligheter.

I valet och kvalet...

Det är mindre än en månad kvar tills jag måste göra ett svårt val. Jag ska välja ett gymnasium som jag ska tillbringa mina tre närmaste år på. Det är många tankar som snurrar i skallen och ångesten är påtaglig. Jag är inte ensam. Alla niondeklassare kämpar just nu med samma känslor och ångest som jag gör.

 

Gymnasievalet är ett viktigt val. Femton och sexton år gamla ska vi göra ett val som kommer påverka vår framtid. Positivt eller negativt. Vare sig vi vill eller inte. Är det inte konstigt? Att valet vi gör nu kommer att påverka hela livet. Här snackar vi makt och inflytande! Men är det bra eller dåligt? Kan man begära att man så ung ska kunna ta det ansvaret? Vet alla vad de vill bli när de blir vuxna? Jag kan ju bara svara för mig och jag har inte den blekaste aning om vad jag vill bli. Det är därför jag tänker bredd.

 

Vad menar jag med bredd? Jo, jag vill ha en bred utbildning som gör att jag får många möjligheter den dag jag väl bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv. Tyvärr tror jag inte alla tänker så. Det är oroväckande många som bara tänker på en sak. Att ha kul i tre år. Självklart tycker jag också att gymnasiet ska vara tre roliga år, annars kommer det inte funka. Jag menar inte heller att verka präktig, eller att jag tror att jag gör rätt medan alla andra gör fel. Missförstå mig inte. De flesta inser nog bara inte allvaret. Så här ser dagens skola och samhälle ut. Den nuvarande regeringen vill att ungdomar ska undvika studieuppehåll och att man så snabbt som möjligt ska komma ut på arbetsmarknaden. De är inte heller så intresserade av att utjämna skillnader mellan ungdomar som kommer från familjer där föräldrarna studerat på högskola och familjer med ickeakademisk bakgrund.

 

För kunde man läsa upp sina betyg på komvux och på så sätt komma ikapp sina forna klasskamrater som gått en linje med behörighet till högskolan. Men detta är inte längre en självklarhet. Det dras ständigt ner på komvuxs resurser och i och med meritpoängen har inte ens den som gick ut med högsta betyg i alla ämnen för något år sedan lika stor chans att komma in på högskolan som vi kommer att ha. Förut kunde man som högst få 20.0 poäng, men idag kan man läsa extra och få två och en halv så kallade ”meritpoäng”. Nu är 20.0 höjt till 22.5 poäng. Den nya gymnasiereformen innebär också mycket större skillnader mellan de yrkesförberedande och högskoleförberedande programmen. Detta gör att det inte går att välja om på samma sätt som förut.

 

För mig är det helt otänkbart att ens tänka tanken på att välja ett yrkesförberande program. Jag vet som sagt inte vad jag vill göra med mitt liv ännu och jag vill inte hamna i en situation som kommer att bli svår att ta sig ur. Det skulle bara bli en lång och krånglig omväg. Om du däremot redan är helt säker på vad du vill bli, exempel snickare, florist, frisör eller lastbilschaufför, då är det väl inget som motsäger att det är bättre att gå ett yrkesförberedande program. Tänk efter både en eller två eller kanske till och med tre gånger innan du väljer gymnasium. Hur vill du spendera dina tre år på gymnasiet? Vad vill du göra efter gymnasiet? Välj ett gymnasium som känns rätt både med hjärtat och hjärnan. Vill du ägna ytterligare några år i skolan för att läsa upp dina betyg efter gymnasiet? Eller vill du ta ett break och resa eller jobba innan du söker in på den utbildning som du vill gå?

 

Valet är helt i dina egna händer.

Signe Gry


Sweet sixteen, bildbomb ♥

Mig själv
Dans, dans och dans
Lovisa o jag ♥
Henke o Coffe
Glada födelsedagsbarnet!

Axel, Emma och Henke

Ja må hon leva, ja må hon leva...

Lovisa-fisa ♥
Mig själv, igen

Marcus, Axel och Maddy

Lyckad kväll ♥

Hela livet...

Från pizza och wienerbröd till fräsch och uppfriskande sallad. Senare väntar chokladbollar. Hela livet handlar ju om kompensationer och kompromisser så varför inte?
Behöver jag berätta vad jag gör just nu...?

I'm alive

God-dagens!
Är hemma nu. Jag och Lovisa sov hos Emma inatt. Hon bor precis bredvid Madde som hade festen så det var perfekt. Tack Emma! :) Vi kom väl i säng någon gång efter tre och jag somnade på två sekunder. Sen sov jag som en stock till klockan tio typ. Mådde förvånansvärt bra på morgonen. Det jag hade och har ondast i är min nacke då jag headbanga lite för mycket igår kväll... Why liksom? Jag slutade ju inte heller då två skrattande tjejer skrek mera, mera! Haha fyfan.
Emma bjöd på frukost, gott! Sen följde jag Lovisa till bussen och på vägen hem köpte jag wienerbröd som jag mumsat i mig nu. ;) Idag måste jag plugga, plugga och åter plugga. Blää på det. Känner mest för att baka chokladbollar, göra en kopp te och lägga mig i soffan framför en film...
Jag återkommer med bilder från gårdagen! Ska sno några från Emma om de kommer upp på fejjan snart, hon var en riktigt paparazzi igår! :D
Puss så länge!
Tack vare, bland annat dessa två låtar, behöver jag nu något slags nackstöd....

Grått

Måste bara påpeka vädret. Fyfan va trist. När jag var ute och gick förut var jag nära på att blåsa iväg dessutom. Haha. Nej, tummen ner till vädret och att det är så blött men tummen upp till att det verkar som om snön är påväg bort...
Ser det inte kul ut?? (ironi)

Saturday fever ♥

MORRON MORRON!
Gick upp, åt gröt, pratade lite med Nora, gick ut på en powerwalk, duscha, raka, smörja, lägga ansiktsmask och nu sitter jag här. För att göra lång historia kort. :)
'
Innan Lovisa kommer hit, vilket är vid klockan tre, så ska jag hinna ta mina städområden plus välja ut kläder till kvällens party haha. En vän har fyllt år och det ska firas ikväll! :) Jag hoppas på en kanon-lördag! Och som man säger: Det blir vad man gör det till!
Pussss!


Solo

Chokladmousset blev underbart gott! Det är så himla lätta att göra också. Innehåller bara grädde, ägg och mörk choklad. Jag valde att ha i lite hallon och blåbär också som lite extra lyx i kanten. ;)
'
Nu har jag dansat runt i köket och svängt på höfter och armar, bara jag och musiken haha. Det är det som är positivt med att bo lite utanför centrum. Ingen som kan titta in i huset. Jag hade seriöst kunnat gå runt naken i min trädgård utan att behöva oroa mig för att någon skulle få syn på mig. Inte för att jag gör det då... hmrhmrm.
'
Nu ska jag väl hänga lite på facebook samt lägga en fuktmask innan sängen väntar. Ska somna i hyfsad tid ikväll och imorgon ska jag sova ut! Wonderful! :D
Puss och godnatt!

Dinner for two. ♥

Jag och Agnes har precis proppat i oss en riktig festmåltid som vi slängde ihop på tio minuter. En mumsig tomatsås med kidney bönor i, en enkel grönsallad och superfina parmesanscones! Nu ska jag även vipsa till lite chokladmousse. Det ni! :)

Fredag ♥

Gick hem från skolan. Mår dåligt som fan. Min kontaktallergi har inte försvunnit så det kliar på halsen och mina små,små knottror i ansiktet är kvar. Hade därför inget smink idag men det gjorde att jag kände mig jävligt ful och äcklig. Min dåliga natts sömn gjorde inte saken bättre direkt. Har dessutom ont i halsen och det liksom susar i huvudet, speciellt i öronen. Skit jobbigt. Vill ju vara frisk i helgen så jag gick hem för att vila upp mig. :)
'
Agnes vara redan hemma, hon var gladare än vanligt då hennes iPhone 4 har kommit... Men hon är också sjuk plus att hon har något konstigt lock för ena örat vilken gör att när jag pratar med henne hör hon liksom som elektroniskt eko i det örat hon har lock för. Weird. Vi ska tillbringa denna fredag med mys, film och god mat! :)
Puss!
Macarons!!!
Kladdkakemuffin m. vit choklad o mashmallows!!!

'
Hade inte sagt nej till den här underbara kakbuffén nu...

Bullit

Fredagar, jag älskar er av hela mitt hjärta. Ni är så jävla underbara och ni räddar ständigt mig från undergång. Vad skulle jag göra utan er, kära fredagar? Jag älskar er så.
'
God morgon! Idag är jag trött. Men vad gör det? Det är ju fredag och inget kan gå fel. Jag sitter här och mumsar i mig min smoothie som är så kall att det nästan isar i tänderna, men gott smakar det ändå. Det är helt fel tillfälle att bli sjuk inför helgen men jag vaknade med ont i halsen och tryck runt ögonen. Inte bra. Men ikväll ska jag bara ha en allmänt myyysig kväll med min storasyster så förhoppningsvis är jag pigg och frisk imorgon igen. En sak som jag ska gör imorgon är att sova, sova länge. Jag har slarvat med sömnen hela veckan, antagligen det som gör att jag känner att jag är vaken men som att jag fortfarande sover.
'
Om ni har några bra filmtips får ni gärna dela med er till mig. Annars får ni ha en fin fredag sötnosar! Vi höres later-skater!
Senaste filmen jag såg är Bullit från 1968 med Steve Mcqueen. Det handlar om...

Kommissarie Frank Bullitts senaste uppdrag är en ren rutinsak, han ska skydda ett vittne i en viktig rättegång, en smal sak. Men innan natten är över ligger vittnet döende på marken och männen som gjorde det är försvunna.

Fast Frank Bullitt ger inte upp i första taget, han tänker se till att både mördarna och vem det nu än var som gav dem jobbet, hamnar bakom lås och bom. Och han är precis rätt man för uppdraget.

Dun, dun, dun...

 


Light ♥

Hej alla fina!
Idag har jag haft en jättemysig dag på stan med Emma. Vi har vandrat runt och kikat lite smått i affärer, snickesnackat och fikat på espressohouse. :) Jag hittade en söt blus på hm. Jag ville egentligen plocka med mig massa plagg hem men ekonomin är inte på topp. Lyckad dag ändå! Istället för att åka buss hem som både jag och Emma tycker är mysigt åkte vi med pappa hem då han slutade jobbet strax innan vi tänkt ta bussen. Så vi kom hem en timma tidigare än beräknat. Ganska skönt ändå...
'
Mina tankar går nu till Emma som sitter och pluggar på sina glosor fast hon tycker det är deppigt och deprimerande. Imorgon är det fredag och helg och på lördag ska vi ha KUL! Puss och kram till dig!
H&M - 249:-

Torsdag ♥

Morsning-korsning! Jag vet inte vad jag ska göra. Det kliar som fan på halsen och upp i ansiktet! Det är också väldig rodnad. Det började först hos Erik men då var de inte så farligt. Sen på kvällen blev det värre för då kom det fram knottror åså på hals och käkben. Och nu idag när jag vaknade började det klia som FAN. Det kliar och kliar!!! Mamma och pappa tror att jag fått en allergisk reaktion, men från vad??? Nu vågar jag inte ta mig parfym, inte ens min halsduk för den är nersprutad med parfym den med. ÅH....
'
Innan jag blir helt paralyserad av denna kliattack så ska jag berätta för er om min dag. Först skola som vanligt, sen hem till Emma, sen tåget in till stan med Emma, gå på stan med Emma, träffa Agnes med Emma, fika med Emma, åka hem med Emma. Sådär. Mycket Emma och många kommatecken. Så kan det gå!
Puss!

Ändrade planer!

Halluuu i det bluuue! Mina planer för dagen var egentligen att efter skolan åka hem och plugga röven. Men jag kom på att jag skulle till ungdomsforum. Det är ett möte där representanter från varje skola i kommunen träffar politiker och diskuterar frågor åså. Jättekul och intressant!
'
Istället för att åka hem efter det mötte jag upp mamma och så åkte vi hem till min bror på fika. Där blev vi kvar till halv nio och sen vart vi hemma igen strax innan tio. Mycket plugg blev det inte iallafall. Får försöka förklara för min lärare imorgon varför min engelska-uppsats inte är klar...
'
Aja, nu ska jag dö av trötthet. Ses imorgon. (det där lät ologiskt men men)

Frukost

God morgon!:)
Jag brukar vanligtvis starta dagen med en hallon/blåbär-smothie men inte idag. Idag blev det en gojibär,björnbär,tranbär, havtorn, vinbär och blåbär! :) Inte så dum start på dagen. Till det dricker jag en kopp grönt te, några rostade och saltade mandlar samt en kiwi. Jao, det var min frukost. Vad brukar ni äta? :)

Ser inte bären lite giftiga ut...? Men de är såå nyttiga, och goda.


Dagen före mardrömmen... ♥

"Hej och hå, gardinen den blå. Krakel spektakel vad tänker du på?"
'
Seriöst. Inte okej. Mina ben existerar inte längre. Kaputt, kapischhhh är de. Herregud, hur ska det gå imorgon? Hur ska jag ta mig till skolan släpandes på två cementblock!! Denna träningsvärk kommer säkert inte släppa förrän om en vecka. En veckas lidande har jag att se fram emot alltså. Hemska tanke. Jobbig men på något sätt ändå go träning idag. Träningsvärk är ändå ett kvitto på att jag jobbat och ansträngt sina muskler vilket bara är positivt! :)
'
Pappa ska bara förhöra mig på några frågor om Islam, sen är det natti natti.

Mellanmål ♥

Fråga mig inte hur men jag överlevde hela skoldagen. Jag var nära på att ge upp när huvudet smälte sönder och samman och mina ögon ploppade ut. Men jag stannade kvar och jag är fan imponerad av mig själv! Det jag gjort sen jag kom hem är inte mycket. Jag har bara ätit lite mellanmål bestående av en smoothie hallon/blåbär, grönt te och några salta mandlar. :)
'
Träningen börjar klockan åtta och innan dess ska jag hinna med detta:
Skriva rent krönika på datorn
♥ Läsa igenom religionsläxan - Islam
♥ Powernap - ett måste
♥ Äta igen -  wook
Vad tror ni? Kommer jag fixa det? Har ju trots allt bara fyra timmar på mig... ;)




Trööött? Svar: Jaaaaaaa

Tisdag ♥

Gick precis upp. Har haft den värsta natten på år och dar. Nu snackar vi levande död. Idag ska jag endast plugga och träna. Inget annat planerat. Skönt. Men dagens stora utmaning blir väl att ens överleva skolan...
Puss!

RSS 2.0