Hello and goodbye!

Tjolahopp! Sitter här hemma och fryser som en stucken gris.. eftersom vi inte har någon värme på nu när vi renoverar badrummet och toaletten.. OCH DET ÄR FREEZING COLD kan jag lova er! Och vad kan man sysselsätta sig med då för att hålla sig varm? Jo! Att springa runt och ta massa ego foton kan faktiskt hjälpa!




Men va?!?! Hallå detta skrev jag för några timmar sen! Varför har det inte publicerats??

Godnatt!<3

Godnatt sötnosar!
Jag är helt slut efter matchen så jag måste få några timmar sömn innan ytterligare en dag i skolan ska uthärdas... Men vi hörs imorgon! Och förresten det blev 2-2 på matchen.. :)

Taggad...

Ska spela match nu, önska mig lycka till och så hörs vi senare vi käll! Pussar <3

Dåligt humör!

Åhh, jag är på så jävla dåligt humör just nu! Det är av lite olika  andledningar men aja, Hej! :)
Har er dag varit bra? eller än sålänge iallafall? Min har varit helt okej. Min kompis Madde klippte lugg igår och hon är jätte söt i det! :D
Man blir så sugen på att klippa lugg igen när andra gör det!
Här har ni en gammal bild på mig i lugg! Vad tycks? ;)

Shit! Detta är en bild på mig för nästan 2 år sen! SJUKT!

Outfit!



jeans: Bikbok
Cardigan: Monki
Linne: H&M

Dagens mysiga!*

Hehej! Här kommer dagens :) Och det är dessutom "höst-premiär" för mina stövlar;)

Men nu är mina beuties back on track


Ignorera bakgrunden


Kofta: h&m
Jeansleggins. VILA
Skinnstövlar: Scorett( från vagabond)

Plugghäst!

Haha, japp! jag är nog en liten plugghäst, men hallå? vem har sagt att det är dåligt? Det är väl bra att at skolan på allvar? Aja, det är iallafall det jag gör just nu. Pluggar alltså! By the way så var yogan apajobbig idag! Eller var det för att jag åt tacos tätt inpå? Jag vet inte men jobbigare än vanligt vare i allafall! ;)
Sov gott!


En trött Signe.. :P

plugg och plugg!

Home, sweet home!

Hola. Hemma nu från en superhärlig ridtur i höstvädret! Kan inte bli bättre. :)
Och idag var jag duktig och tog några kort på honom... Jag har bara några andra kort som är bra och dom är man ju lite trött på nu.
Ikväll är det som vanligt poweryoga, något jag ser lite halvt framimot. Men vafan vi ska iallafall käka tacos idag och det är ju alltid ngt?!? ;)

Sötnosen min<3


Mirage*

Heej! Nu sticker jag iväg och rider... Har suber bråttom så jag hinner inte skriva mer nu! Pusssar!

LOVE IT!

Haha, kom hem från en mysig kvälls promenad för et tag sen... Nu tänkte jag slänga ihop en sallad ;) Sallad är det godaste som finns! Speciellt kycklingsallad.. ;)
Förresten, går det något bra på tv ikväll? Aja, det spelar egentligen inet så stor roll eftersom jag ändå ska städa mitt rum... :P
P.s Är det någon mer än jag som hela tiden tror att det är söndag?

Beakfast!

Förut tyckte jag inte om att äte frukost.. Men nu älskar jag det! Det bästa som finns är att ta morgontét och en god macka med ost... Och ibland fil med sylt och nötter, linfrön och müsli :)

Lördag ♥

Hejhej! Ingen uppdatering igår.. Jag var med Madde hela dagen och hon sov här, så jag ville inet vara osocial och sitta vid datan!
Imorse gick vi ut på en härlig höstpowerwalk ;) Sen käkade vi en stoor goooooooood frukost. Och efter det orkade vi inget annat än att lägga oss i sängen och titta på en film.. :)


Haha ;D

Ready, steady, GO! ;)


sweetiepie!

Göteborg med Madeleine<3

Hejsan svejsan sötnosar!  Jag har jaft en supermysig dag på stan med Madde idag :) Även det började med att jag kom på att jag glömt mitt bankkort hemma... Det löste sig som tur var för min underbara syster som vi mötte kunde låna ut till mig sålänge! <3
Madde skulle köpa en skinnjacka och converse men det blev inget av det! Vi gick i ALLLA affärer men vi hittade ingen skinnjack, eller jo en men den fanns inte i hennes storlek så hon ska köpa den om två veckor.... Och några converse fanns inte heller i rätt storlek..:(
Jag köpte en mineral rouge från Isadora.. Den är nog helt okej men jag tror inet den är riktigt lika ren från skit som ex: id elr bodyshops.. Och eftersom min mascara är helt slut så köpte jag en ny. Expediten tipsade om denhär:

Så jag köpte den... Har ni testat den? Är den bra? :)

Nu ska jag gå och sova.. Jag är helt slut efter en lång dag på stan och fotbollsträning...

Myspys♥

Hej. Jag och Madde har precis käkat en supergod sallad med rostbiff :) Nu är det Idol som gäller!  Senare vid tio kommer ju true blood också.. Vilket toppen-kväll! :)

imorgon är det studiedag så jag och Madde ska in till stan. Madde ska köpa en jacka och converse :) Jag måste köpa en ny mascara! :P
Men Idol har börjat nu så jag måste krypa ner i soffan och fortsätta mysa nu, men ha en underbar kväll allihopa! <3


Nails*

Japp, som sagt är mina naglar helt silver-glittriga just nu... AND I LIKE IT!

EGO!

Haha jag är verkligen itne flummig just nu! ;)

DAGENS!

Japp, nu kör vi en dagens eftersom det var väääääääldigt länge sen!

ignorera det vita skåpet i bakgrunden ( vi renoverar badrummet) ;)

Haha, okej den bjuder jag på! Kom ihåg! INGET Är seriöst med denna bild ;)

Morsning korsning!

Hello! En liten snabb morgon-update här! Jag har sovit helt okej inatt, väcktes dock av att min syster ville låna mitt smink men hittade det inte... Hmm?
Men annars har jag sovit som en stock! :D Fast jag behöver mycket mer sömn så därför är det underbart att det är studiedag imorgon så man får sova ut.. :)
Och på fredag är det frilufsdag så vi ska gå en lååååång skogspromenad och sen grilla korv.. :) Helt okej!
Opps. klockan tickar! Vi höres after school bby! <3


Glitter*

Jag ville bara säga godnatt till alla söta! Just nu är mina naglar silvrigt glittriga och jag sitter och räknar lite matte... Det är faktiskt ganske mysigt! Mycket skönare att räkna i lugn och ro här hemma än i det stökiga klassrummet..
Och eftersom vi renoverar vårt badrum är ingen värme på, så vi eldar i spisen och kakelugnen hela tiden vilket också ger en hög mys-faktor! :)
Nu ska jag fortsätta med att mysa en liten stund sen måste jag få lite sömn.. Vi har ju matte-prov imorgon!

Pussar och dröm sött!<3

♥Can't live whit out it ♥

Hej! Idag var den stora prov-dagen ;) Haha, nej men jag har verkligen haft panik inför detta biologi-prov. Men jag tror det gick helt okej... :P
HAHA, som ni vet så brukat jag inte äta frukost på tisdagar för att första lektionen är hemkunspak och då äter jag där. Men gissa vad som hände idag? Jo, vi bakade ka-buffé! Liksom vi delade upp oss i två och två och alla fick varsitt kak-recept.. ;)
Jag har aldrig käkat så mycket kakor Haha! Ont i magen efterätt men just då när man satt o käka kändes allt rätt ;)

Så ikväll blir det träning, och nu blir dt plugg inför matte-prov imorgon + en god kopp té. Vilket jag inte kan vara utan! Alltså.. Té då. Plugget kan jag faktiskt klara mig utan tro det elr ej.... ;)

BAGUETTE ALÁ SIGNE

50 g jäst, 1 paket
5 dl vatten, 37°
1 msk olivolja
2 tsk salt
13 dl vetemjöl

Tillagning

Bröden är godast när de är nybakade. Det går bra att frysa dem. Värm dem i så fall i ugnen när de ska serveras. För den som vill baka lite grövre bröd går det bra att byta ut några dl av vetemjölet mot en grövre sort.
1. Rör ut jästen i lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja och salt. Arbeta in ca 13 dl av mjölet till en smidig deg. Låt jäsa under bakduk 1 timme.

2. Sätt ugnen på 225°. Häll upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i 3 delar. Forma till längder, vrid dem och lägg dem på en bakplåt med bakplåtspapper. Låt jäsa ca 20 minuter under bakduk.

3. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna på galler. Servera bröden ljumma med vitlökssmör. ( det dära med pålägg får man faktiskt bestämma själv! ;)




Baka, baka liten.... baguette?

haha, hejhej! Jag gör min hemkunskapsläxa just nu! Jag bakar nämligen vridna baguetter! :D
Hörs laters!<3

"STOLT"

Japp! Det är jag. Jag har fan vart duktigt idag! Först vika en STOR tvätt, sen ut på powerwalk, sen städade jag hallen och sen dess har jag pluggat! Eller iallafall det mesta av tiden.. Jag har ju käkat, tittat på tv m.m. ;)
Men jag fattar faktiskt fortfarande ingenting.. Och ajuste, jag ska ju på Poweryoga ikväll :D

ÄVen om jag inte förstår är huvudsaken att jag försöker!

Time For A Cup Of Tea!

Åh, det var helt underbart med en promenad ute i friska luften faktiskt! :D
Som den te-knarkare jag är måste jag ta en god kopp te nu :) Kanske men en ost-macka till? Haha, vi får se. det ända jag vet är att efter denna kopp te väntar plugg, plugg och plugg!
Men Pussar sålänge!

Sigge plutt!

Crazzzzzzyyyyy!

Godmorgon :) Elr kanske godförmiddag? Aja, idag är det Söndag och vad är Söndagar till för? Jo: Att maraton-plugga, Städa, Gå på promenad, och Poweryoga...! Vad hände egentligen med lazy sundays? :P
Jag är iochförsig inte en person som gillar att bara inte göra någonting! Men det jag är mest stressad över är faktiskt biologi-provet på tisdag.. Iår har vi fått en ny biologi/no-lärare och han bryter på tyska och stammar... Visst man kan inte hjälpa att man bryter med han kan ju inte sitt ämne? Typ om jag frågar honom en fråga så svarar han typ: Jag tror det, vi kan titta i boken.. ? Men VA?!?! ska han inte kunna svara utan att titta i boken?

Det ända vi gör på lektinerna är att han skriver inanntill från boken på tavlan och vi antecknar det.. Hur mycket lär man sig av det? INGENTING! Och han är dyselektsi, jag vet inte riktigt hur det stavas men ni fattar..
Men det kommer nog inte gå bättre att klaga så jag får skita i alla usla anteckningar och plugga rakt från boken och hoppas att det räcker..


Usch, nu när jag tänker på detdär blev jag på dåligt humör men NEJ det ska inte förstöra min dag! Nu ska jag vika tvätten( Denna helgen har jag faktiskt varit snäll och hjälpt till med disk åså).. ;) Inte jätte vanligt men ibland händer det!
nÄR JAG ÄR KLAR MED TVÄTTEN SKA JAG UT PÅ EN HÄRLIG PROMENAD! Och det lovar jag er mina vänner, Nu SKA jag verkligen ut.. Jag har varit nära många gånger men har alltid fått förhinder. Men NU! ;D

Denna säta lurvisen tänkte jag skulle få hänga med ut på min promenad..
Ha en härlig Söndag Sötnosar!<3

Rastlöshet...

Hej :D Vi vann matchen förut med 4-1:) Det var så jäkla varmt asså! Jag trodde jag skulle dö, med det gjorde jag inte ;)
Hmm, vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kan berätta tt jag är jäkligt rastlös just nu! Liksom jag har många saker som jag kan göra men jag orkar inte det.. ? Haha, ganska konstigt men så är det! :)

Jag har iallafall bäddat sängen och jag tror jag ska plugga lite snart så då får jag bort lite av rastlöshet. Men jag vill ut på en promenad också.. Men jag har ingen att gå med så vi får se hur det blir med det! ;)

But Now I Have Things To Do ;) See Ya<3

Lördag*

Godmorgon! Idag ska jag spela match. Kul va? :P Jag tycker att det borde vara förbjudet att ha det på en lördag ;) Då vill man ju göra andra saker... Aja, skit samma! Det blir nog kul när man väl är där. ;)
Så nu måste jag käka frukost, men ha en trevlig Lördag och hitta på ngt kul!


Bild från i somras <3

Flummig update

Hehej, jag måste bara säga att jag nog aldrig varit såhär trött! Men jag har haft det riktigt bra idag. Först så åkte jag in till stan med mamma :) Sen så köpte jag tröjan jag la undan igår och en ny mineralfoundation från the body shop-den är samma som jag hade förut och den kostar 335:-..

Nästa gång jag åker in till stan så ska köpa en mineralrouge också... För det känns onödigt att köpa mineralfoundation och sedan använda en rouge med massa dåliga ingredienser!
Jag har tittat lite på Maybilline's mineralrouger men jag har aldrig testat dom så jag vet inte om den är bra..
Någon som testat och vet?


Aja, jag skulle ju berätta om vad jag gjort idag! ;) Haha, men efter att vi köpt det mötte vi pappa och så gick vi och käka på en grekisk restaurang.. Super gott men fanken va mätt jag blev och självklart så ska jag ta en stor efterrätt med glass, chokladsås och grädde till!

När vi käkat klart skulle pappa gå på ngn teater-premiär så jag och mamma gick på en spontan bio! :) Jätte mysigt.. och vi såg på "Prinsessa". Den var jätte bra och jag tycker verkligen det är en film man borde se!
Och vet ni vart jag är nu? Haha, när vi skulle åka hem ringer min syster från hennes jobb och vill att jag kommer och håller henne sällskap tills hon slutar.. Och snäll som jag är sitter jag här nu på hennes kontor och är ett sällskapsdjur ;) Och jag är så trött så ögonen går i kors!

Såhär pigg och glad är jag inte just nu.. :P


When summer is over..

Japp nu är sommaren över, men det blommar ändå i trädgården...








Kunde inte låta bli att ta en bild på mig själv också ;)


Så, det var dom flesta bilderna..Detta var ju inga pang bilder med jag vara bara ute i 10min för annars skulle mina fringrar frysa till is elr ngt! ;)

Jag har kul på morgonen!

Jag kan säga såhär, det finns massa mer men jag hinner inte lägga upp mer ;)











HAHAHA

Dagen i ord!

Hej, kom hem precis! Jag har ju vart i Göteborg med Emma hela dan :) Det har varit jätte myisgt! Jag och Emma var nära kompisar förut men när högstadiet började hamnade vi i andra klasser och gled helt enkelt i fårn varann! Så det var väldigt kul att hitta på ngt, det var på tiden! :)
Men eftersom barnbidraget kommer imorgon så är jag jävligt pank så jag har bara kikat runt lite och såklart hittade jag massa fint, vilket man alltid gör när man inte kan köpa ngt! Fast jag åker in till stan imorgon efter skolan igen för jag la undan en tröja idag som jag ska köpa :)

Här kommer dagens outfit, fast det är gamla bilder... Men jag har på mig samma saker ;)

Och såhär såg jag ut i håret men jag har utsläppt hår!

Godmorgon!*

Hejhopp!
Idag har vi halvdag så jag och Emmma ska in till stan :) Jag har inga pengar förrens barnbidraget kommer så jag ska nog bara kika runt lite åså! ;)
Men ha en underbar dag! <3

Haha, en klockren bild  från en grillkväll för ett tag sen .... ;)

Ändrade planer!

Fotbollsträningen blev inställd så nu blir det power yoga istället! Poweryogan är både på Söndagar och på Onsdagar men eftersom det krockar med fotbollen så blir det bara på söndagar i vanliga falll.. Men nu när fotbollen var inställd idag så kan jag ju gå i dag med :)

Nu ska jag göra mig redo för att svettas! Ha det så bra :)

Mätt och Belåten!

OOOhh, jag har precis käkat mycket mer bearneise-sås och ris än vad som ska få plats i min mage...;)
Dagen i övrigt har varit seg och lååång. Men det är träning ikväll så då får man släppa ut all överenergi :P
Nu ska jag och Nora dricka te, men vi hörs later!

P.S jag blir så arg på mig själv, jag har verkligen inte ägnat någon tid åt bloggen dom senaste dagarna! Skärpning Signe! ;D

Lägg märke till att det sitter ett par glassögon på mitt huvud också... ;)

HEADACHE!

Hello! FYfan vilken HELVETISK dag det har varit ... Förutom dansen ;) Nästa vecka har vi typ tre prov m.m. :(
Just nu sitter jag och pluggar Spanska-glosor, här har ni några exempel ;)
  1. Höjd- Altura
  2. Moln- Nube
  3. Utsikt- Vista
  4. Utantill- De memoria
  5. Sovsäck- Saco de dormir
  6. Djungel- Selva
  7. Rumpan- Trasero
  8. Mening- Frase
  9. Rädsla- Miedo
  10. Törst- Sed
  11. Buller/oväsen- Ruido
  12. Plats/Ställe- Lugar
  13. Mer eller mindre- Mas o meno
  14. Att göra iordning- Arreglar

Nu måste jag skynda mig, ska träna om en halvtimma... ;)

Härlig bild från i somras på Peace and Love <3

Omg!

Heeeeeeeeeeej! Shit, jag har helt glömt att uppdatera idag :P Eller jag har suttit framför datan med ögonen fastklistrade på Mtv VMA!! :D
Faan vad det va bra. :) Detta skulle egentligen bli en plugg-dag men skit samma! Jag får ta igen det sen... ;)
Nu blir det te-rep med Tove ;)
<3

Jag fattar inte?!?!

Är det någon mer än jag som inte kan gå in på Blondinbellas myv-blogg där hon skriver om VMA?

Dagens outfit!



Jeans: Levis
Tröja: MQ
Kofta: H&M


Gjorde en liten friss idag, Vad tycks? :)

Kiosktant!

Haha, jag och Emma stod i kiosken när Adam-laget spelade mot Ulricehamn förut.. Dom vann! :D Och jag o Emma fick sålt JÄTTE mycket! :) Speciellt korvarna, har aldrig gjort så mycket korv som idag asså ;)
Så nu är jag och Emma två kiosktanter, som luktar sådär lagom mycket korv och kaffe... :s
Usch, nej det får bli dusch ikväll!

Framför brasan♥

Godmorgon <3
Vad har ni för er? Själv sitter jag och njuter av värmen från brasan och äter min frukost. :) Mysigt värre!
Att elda i kakelugnen är nog en av dom mysigaste sakerna med hösten! På kvällen brukar jag ligga i fåtöljen och läsa en bra bok elr bara vila, framför brasan.


Shit vilka konstiga tår jag fick.. :P Obs; har inte så konstiga i verkligheten ;)

The fireeeeeeeeee!!

te-koppen.. Ett måste till frukost!

I♥Ice-cream

Mmmm, just nu sitter jag här och mumsar på gb-gräddglass med jordgubbssmak!
Dessa tre är dom helt klart godaste paket-glassarna!







Ni kan inte och får inte göra annat än att hålla med!





Tjoledooo!

Hejsan! Det var lika mysigt och kul som vanligt med Helena igår. ;D Först gick vi på stan, då var hennes kompis Kajsa med. Sen gick vi och fikade och träffade Agnes(systernmin)
Sen åkte vi hem till Helena och tittade på Idol, kändisdjungeln och käkade goda räkor m.m. ;) Idag har jag både spelat och tittat på match.. Det gick helt okej för oss.. Vi var 1 avbytare och vi mötte serieledarna och det blev bara 1-1. :)
Och ajuste, jag köpte faktiskt en tröja igår... :)

En oskarp...

Och en lite skarpare...

DAGENS!

Hejhoopp! Jag hann hem en snabbis innan bussen så därför tänkte jag lägga ut dagens outfit! <3


Byxor: VILA
Blus: H&M ( Ny: 249:-)

Härliga Fredag!

Jaaa, ännu en skolvecka avklarad och nu väntar förhoppningsvis en rolig helg! Idag ska jag möta Helena i stan och sen tror jag vi skulle hem till henne och titta på film! Och eftersom jag slutar elva så tar jag nog 12-bussen...:)
Hinner inte lägga up ngn outfit nu, och antagligen kommer jag inte skriva ngt mer idag pga att jag inte kommer ha ngn data tillgänglig! :(
Men ha en underbar Fredag, och njut av HELG! :D


jag och Helena, på orust 09

Myyys *

Kom precis hem från träningen och ligger helt slut i soffan framför idol! :) Skönt med sovmorgon också... Behöver inte gå och lägga mig jätte tidigt!

Medeltida-kvinna

Om du förstår vad jag menar Emma? ;)
Skit samma, här kommer dagens outfit!



Plugg here i come...

Eller inte! Fan, jag orkar inte. Och vi har som tur är inte så många läxor och den vi har fattar jag inte :/ Jaja, vi får se hur det går. Nu hade jag tänkte ta något att äta iafall ;)
Puussar!

Jag vill sova!

Fyfanken vad jag är DÖD idag... Jag får iochförsig skylla mig själv för att jag satt uppe och tittade på True Blood, men det var det värt.. Fast ibland förstår jag inte varför det ska vara så HIMLA sexsistiskt hela tiden. Det blir ju nästan överdrivet? Och det var ett ganska konstigt avsnitt igår, alla bettede sig annorlunda typ.. Haha.
Men vi får se hur det fortsätter om en vecka ;)

Nu drar jag iväg till skolan, ha en bra dag! :D

Moi and Nora!<3

Inte taggad!

Jag har bråttom nu, ska samlas för match om typ en kvart.. Så jag måste packa väskan nu! Men som tur är tror jag att jag hinner hem, till idol ;) Det går fan inte att missa! Såg ni på det igår?
Aja, nu måste jag stressa, kössar!

Dagens!




*Skor: från förra året.. på nilssons elr bianco... tror jag ;)
*
Linne:Ginatricot
*Kofta:H&M
*Väska:Lindex

Jag är nog världens sämsta!

Fy, jag känner mig så dååålig! Igår så uppdaterade jag nästan ingenting.. Men när jag väl skulle göra det så funkade inte internet. :(
Men jag gör en lång historia till kort, igår åkte jag, Nora och Tove in till stan efter skola. Jag ville nämligen titta på en jacka från ZARA innan jag bestämde mig för den från h&m och jag vet verkligen vilken jag vill ha nu! Den från ZARA! Men den fanns såklart inte i min storlek så jag ska ringa dom på torsdag när dom får en nyleverans och fråga om den kommit in i nya storlekar... Det jag gillar med den från ZARA är att den inte är så superkort och den är bekvämare på.. Jag vet inte vad jag ska säga mer, jag blev helt enkelt kär!
HOPPPas, Hoppas hoppas att den kommer in på torsdag! :D Om den för gör det så köper jag den och sen kommer det bild på den ;)


Middagsdax!

Idag blev det faktiskt en tidig middag för min del! Jag eller min familj har den dåliga vanan att vi äter oftast inte middag förens klockan 8 på kvällen.. Not good! Men det är för att mamma och pappa inte hinner laga mat förens då... Idag är det yoga så därför äter jag innan den. Och om ni vill veta så bestod den av pannbiff med potatis och sås! ;)

Bild: google

Slappa söndag!

Fast inte för mig! Eller det brukar kanske vara så men inte idag. Imorse åkte jag och red på den bästa hästen i hela världen! Kalla mig töntig eller hästfreak för jag vet att jag inte är det, men jag älskar vekligen denna hästen! Han luktar så gott! Och är världens mysigaste och väldresserade häst! Så enormt duktig och smart!
Jag  har ridit på Mirage (uttalas mirache) i över ett år nu ocj jag kommer ihåg när jag red på honom dom första gångerna.. Jag kände mig så usel när jag bara skumpade runt i sadeln hit och dit... Men nu när jag känner honom och vet hur jag ska få honom att gå i "form" som det kallas är allt så mycker roligare. Och jag blir alltid lika glad när jag lyckas få honom å precis som jag vill!
Okej nog om det!

Förutom att jag ridit idag så ska jag på Poweryoga ikväll. Det ska blir superskönt och jag slipper kanske träningsvärk från ridningen imorgon? Haha, man ska inte hoppas för mycket! ;)
Nu ska jag dricka te med my family :) Ha en underbar söndag!


underbara lilla häst!<3


Min älskling!<3

Före & Efter!

När jag var klar med utrensningen av min garderob så fick jag för mig att jag skulle leta upp mina höst och vinterskor också! Sagt och gjort, en halvtimme senare efter putsning och smörjning såg mina skinn-kängor ut som nya(nästan iallafall)!




Jag fick ett ryck...(ett bra sådant!)

Ja, när jag tittade in i min garderob och såg alla klänningar/kjolar och sedan ut i fönstret och så regnet ösa ner kände jag att det var något som inte stämde!
Så jag rev ut alla klänningar, kjolar, shorts m.m och vek ner det i en stooor kasse som ska upp på vinden. Då var min gardeob ganska tom men då gick jag och hämtade alla höst/vinter-kläder och då blev det inte lika tomt i garderoben kan jag säga! ;)

Nu är det jävligt gött att ha det gjort men just då när hela rummer var begravt av kläder så var det ganska svårt att se någon ände i det hela.. Men nu är det gjort och jag är stolt! :D


Såhär såg det ut när jag tagit ut alla sommarkläder!(Snyggt och prydligt)

Men då såg det dock inte så prydligt ut i själv rummet!



Såhär är garderoben nu när alla höst och vinterkläder har lagts in.

Nu är det också lite finare i mitt rum!


Beslutsångest!!!

Åh, vet ni? Mitt paket från H&M har kommit! Jag hämtade ut det förut och jag blev så jäkla glad. Men nu när jag sitter här med jackan på mig får jag sånn jävla beslutsångest! Behöver jag den? Ska jag köpa en i riktigt skinn? Ska jag vänta? Är det verkligen en sånn jag vill ha? Kommer jag använda den?
Massa  frågor bara väller över,  och det är super jobbigt även om jag noga vet att det är ett sådan jävla ilandsproblem! Att egentligen behöver jag den inte, egentlgien vill jag ha en i riktigt skinn men den kostar ju tre gånger så mycket!

Det finns så många i världen som inte ens har vatten, mat elr kläder!! Och jag mår dåligt över om jag ska behålla en jacka elr inte?!?! Fyfan vad jag känner mig äcklig ibland...


Här har vi jackan som skapar så stora problem..

Jag tror att kjolen får åka tillbaka.. Känns inte riktigt som något jag egentligen är i behov av...
Jacka: 499:-
Kjol: 199:-

Vernissage!

Bilder från Theres fina vernissage igår!


personlig favorit!



Folk på vernissaget!

Och såklart Konstnären själv! <3

Jag gillar när det glittrar! *

Godmorgon alla söta! Visst känns det som om det är Söndag idag? Jag måste får påminna mig själv hela tiden att det är Lördag.. :P Och jag kan säga att jag blir lika glad varje gång jag tänker på det!

Egentligen skulle jag på sånglektion nu, men det blev lite förhinder så det gick inte idag.. Även om jag såg framimot att sjunga så är det ganska skönt att bara ha en hel slapp-dag! :)
Nu vet ni vad jag ska göra idag, Vad ska ni göra?

Puusssar!

Beslutsångest?

Haha, ja sitter elr snarare ligger här i soffan och är aptrött! Kanske ska gå och lägga mig.. Eller jag kanske ska titta på tv? Åsch jag vet inte vad jag ska göra! JAg är för trött för att göra något.

Egentligen är det nog bäst om jag går och lägger mig nu, då vaknar jag ju i en hyfsad tid imorgon. (Det värsta som finns är att vakna upp och märka att man sovit bort halva dagen..)

Godnatt!<3

Trevlig kväll!

Godkväll! Vernisagen var jätte fin och vi hade det super trevligt, men jag var inte där så länge.. Jag skulle nämligen möta Nora, Maja och Maja. Vi skulle ha filmmaraton.. :) Men vi såg bara två filmer:" This is England" och "Fröken Sverige".  Jag har sett båda två innan men det var länge sen så det gjorde inte så mycket.

Jag har haft en super fredag, vad har ni haft för er? Pussar!

*FREDAG*

Heeeeeeej! Jag är lite stolt över mig själv just nu! För gissa när jag börjar? Jo, klockan tio, och jag har redan duschat, tagit på mig kläder och nu sitter jag o käkar frukost.
Och egentligen så kunde jag sova tills nu, men istället har jag ju god tid på mig att sitta här en stund och skriva.. :)

Ikväll så ska jag som sagt först fika med systern och brordern!;) Sen så ska vi på vernisage... Och jag tror jag vet vad jag ska ha på mig.. Men vi får se!
Eftersom vi bara har en lektion på fredagar brukar jag gå hem driekt istället för att käka i bamba, men idag är det tacobuffé och det kan man ju inte missa! Så jag och Madde (tjockisar som vi är) är kvar en stund i skolan och käkar. Sen måste jag cykla hem och göra mig iording inför ikväll!
Jag ska försöka hinna lägga upp en outfit för ikväll men kan inget lova ;) Haha! ;D
Men ni får ha en underbar Fredag, Pussar & kramar!<3


Haha, jag och Alice<3 när vi var på kryssning i kroatien!

Hemma!

Jag åkte och tittade på matchen och dom vann! Och nu ska jag titta på ett naturprogram och hur allt hänger ihop.. :) Vackra bilder iallafall!
Godnatt sov gott, vi hörs imorgon!<3

Duktigt Signe!

WIIE! Ja har varit duktig och pluggat klart So;n nu :D Och jag tror faktiskt att jag åker upp till fotbollsmatchen, det har faktiskt blivit lite bättre väder även om himlen fortfarande är grå..

Men  det är en sak jag skulle vilja ha hjälp med, imorgon ska jag på vernisage och jag undrar om ni har några tips på vad jag ska ha på mig? Jag vill ha något som är snygg men inte FÖR överklätt liksom..
Om ni har något tips så kommentera jätte gärna!

Pussar!

DAGENS!


Haha, liten flummig bild på mig! Och den blev inte så bra, men jag pallar inte ta massa hundra kort!;)

Ljusrosa byxor: Twist&Tango
Svart linne: H&M
Svart korttröja: Resteröds

Det regnar.. igen!

Tudelooou! Precis när min sista lektion slutaoch jag skulle sätte mig på cykeln och rulla iväg ;)Vet ni vad som hände? Jo, då börjar det ösregna! Hallå, det har ju typ vart sol hela dagen!?! Men det var bara att sätta sig på en pisseblöt sadel och ha god min! :P

Egentligen hade jag tänkt titta på fotbollsmatch sen men om det är sånt här skitväder skippar jag nog det! ;)
Istället så kryper jag nog ner i soffan med en kopp te och tittar på film eller läser en bra bok!
Puss på det!

No sunshine!

Godmorgon på er! Idag är jag väldigt trött, andledningen är kanske att jag tittade på True Blood igår. :)
Åh, slutet var ju faktiskt ganska spännande... Men jag tror inget kommer hända henne? Det känns ju som om han kommer komma dit och ty säga till sina "vänner" att låta Soockie vara elr något...Eller vad tror ni?
Var det någon av er som såg det igår? :)

P.S angående min rubrik! "Min" himmel är helt grå och jag tror inte att man ska hoppas på solsken idag! :(
Men have a nice day!<3

Sista inlägget!

För ikväll då. Jag menar inte att jag ska sluta med bloggen. Även om den inte är stor så tycker jag det är kul, den har liksom blivit min öpnna dagbok som alla kan läsa! För mig spelar det inte så stor roll att jag inte har flera tusen läsare... Jag blir såklart glad när jag ser att någon kommenterat eller att jag har lite fler läsare, och det är klart att sånt gör att man tycker det är roligare att faktiskt blogga varje dag och fortsätta med det! Men det är inget jag tänker så mycket på om man säger så...
BTW så tror jag att glosorna sitter fas i huvudet nu. Men jag måste nog dra igenom dom imorgon en gång till för att vara säker!
Hoppas ni haft en underbar dag, Sov gott!<3


Bild tagen av mig i sommras vid havet!

Klar!

Så, nu var duschen avklarad och nu är det bara att gå över till nästa sak... Nämligen att plugga! JIPPIE!
Fyfan, men jag måste verkligen för vi har glosförhör imorgon och jag har inte ens tittat på dom. Not good!
Men nu har jag köpt en almenacka så nu ska jag börja planera bättre.-.-
Kössar!

Vi avslutar med en härlig bild på mig och sötnosen Helena!

Härligt med dusch utomhus!

Eller inte! Fast jo, det kan vara mysigt ifall det är supervarmt och fint väder och duscha utomhus typ när man är i sommarstugan elr nått. Men INTE att tvingas duscha själv ute i mörkret när det regnar.. DET SUGER ATT RENOVERA BADRUMMET SKA NI VETA! Men duscha måste man ju så det finns inget val.. Men nu efter mer än en månad är jag jäkligt trött på detta!
Nu ska jag inte klaga utan nu ska jag gå ut i det härliga vädret, till den vackra duschen och duscha i det härliga vattnet! ;)

Dagens...





Jag med mitt kort! :D

Scones!

Hooooolla! Nu ska jag och Nora gör något så mysigt som att baka scones! Dock inte vanliga utan vi kör på en lite nyttigare variant! Men dom är goda dom med. :) Vet ni en annan sak? Jag är jätte glad för mitt bankkort har kommit! :) Men back to the scones! See you later.. <3

Snabb update!

Hello! Har precis käkar frukost och nu hade jag tänkt sminka mig ;) Idag har jag på mig svarta "jeansleggins från Vila och en svartspetströja från lindex.. Jag hade velat ha massa fina armband och smycken nu för att inte gör det SÅ svart och tråkigt.. Är det för tråkigt att bara ha svarta kläder på sig? Jag kan tycka att det ät snyggt ibland..
Titta på Hilary, hon ser inte tråkigt ut även om hon bara har svart på sig.. ;)

Sleep tight!

Godnattpussar från mig till er! Sov gott, vakna torrt!  ;)

Lite överdrivet?

Det är ju så jäkla mycket om svininfluensan eller det har det varit ganska länge nu. Men är det inte lite överdrivet? Jag kanske ar helt fel men jag tror inte att vi i Sverige behöver vara så jätte rädda eftersom vi har såpass bra vård m.m. Alla i skolan ska vaccineras ungefär om en månad tror jag.. Jag är inte en fan av sprutor men ett litet stick och sen behöver jag inte vara rädd! Eller?

Vad tycker ni, är ni oroliga för svininfluensan?

FÖRLÅT!

DÅlig planering= INTE många inlägg idag.. Men alla har sina dagar... Och dett blir inte något längre inlägg det heller! För nu står maten på bordet. Men jag har haft en bra tisdag, om man bortser från det seeeeeeega skoolan!
Men puss på er!<3

Godmorgon Tisdag ;)

Idag kunde jag sova lite längre eftersom jag inte behöver äte frukost idag. För min första lektion är "hemkunskap" så då käkar vi där... :) Skönt med lite sovmorgon (ungefär en halvtimma)... ;)
Men en halvtimma kan kanske göra mycket då jag har vääldigt lång och seeg dag framför mig.. Vi har bara 15min högst som rast och det hinner man inte så mycket på..

Iallafall, efter skolan så måste jag åka och köpa en almenacka och bokinslagningspapper ( låångt ord). ;)
Jag tycker det är svårt att välja almenacka, den är ju faktiskt väldigt personlig! Samtidigt som kan kanske ska asatsa på en vanlig klassisk i skinn, kanske man ska ta en rolig med mönster... En gång hade jag en dä man skulle sätta in bilder i en plastficka som framsida. Mer presonligt än så kan det faktiskt inte bli! :D
OJ! Klockan tickar, hörs later bby! <3

RSS 2.0