HEMMMMMMMMMMMMMA!!!!*

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
länge sen! Men nu är jag hemma. Vi har haft en fantastisk vecka med bra musik, underbart väder, allt har helt enkelt vart KANON. :D
Massa bilder på alla artister vi såg m.m kommer sen. Steg nämligen precis innanför dörren efter en väldigt lång & VARM biltur. Och igår kom vi hem vid halv 3 & imorse gick vi upp 7 så vi har inte sovit så mycket... Därför ska jag bara vila nu! vilder kommer senare! :D

Massa kramar & pussar!

Nu åker jag!*

Hej alla söta! Det var ganska länge sen?... Jag har inte varit hemma så jag har ej kunnat blogga. Jag har haft massa att göra & idag åker jag till Peace and Love- Festivalen.
Jag fattar knappt att vi ska åka, liksom vi beställde & bestämde det här för flera månader sen! Det har bara varit en tanke som bara kommit upp ibland: Att då åker vi till peace and love! Men det har aldrig riktigt kännts verkligt om ni förstår vad jag menar.
Helt plötsligt känns det som om ngt är så nära när det varit så långt bort hela tiden... Fattar ni? ;)
Igår packade jag iallafall, & jag känner att jag har INGET att ha med! Jag vill ha ljusa slitna jeansshorts, rayban- wayfarers, snugga sandaler, snygg hatt. Inget av det är checkat! Jag har letat i massa affärer! men inte hittat ngt!
Istället har jag massa klänningar.... :P jaja, det får bli som det blir! Jag kommer ha kul ändå.*

Nu kommer jag inte blogga på en vecka. Det känns konstigt, när man varit så "beroende" av den nästan varje dag i flera månader. Liksom man tänker hela tiden : Jag måste ta kort på det där för det ska jag lägga upp på bloggen, Eller: Jag måste skynda mig så att jag hinner skriva ett inlägg! Haha, ganska sjukt egentligen.

Men nu måste jag verkligen gå, ha det underbart alla sötnosar!! Ses om en vecka. Peace And Love EVERYBODY<33!!!

Peace and love everybody!*

Haha, lite härlig rubrik där va? :) Passar ju eftersom jag ska på peace and love festivalen nästa vecka! :D:D
Seegt det där med kameran men jaja..Nu ska jag o Hedvig dricka té & käka bulle.. Mumma! Sen ska jag ta bussen från korsvägen. Sen ska min släkt från mammsens sida komma på kalas;) haha. Ännu mera kakor då. Herregud! Hur mycket onyttigt har jag ätit det sista egentligen? Usch jag vill inte ens veta! Men nu SKA det bli ändring på det. Glass & snacks för vänta till helgerna!

Jaja, nu väntar bulllen! MOHAHAH! mitt löfte börjar SÅ bra..
Pussar

Hemma Hos Hedvig*

Hej! imorse gick det inte att komma in på bloggen av ngn anledning! Vet ej varför, allt dampade. Så jag hann inte skriva nått eller lägga upp dagens outfit.
Men jag åkte iallafall in till stan vid 12 för att möta hedvig. Jag måste nämligen ha ett par jeansshorts så vi letade efter det, men jag hittade inga. Istället fick jag med mig en kjol, & en tubkjol hem. ;) nejnej inte alls typiskt Signe att köpa det hon inte letade efter! :P

Nu är vi hemma hos Hedvig och jag ska nog sova här inatt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer... Ska nog försöka hitta ett par jeansshorts igen. Vet inte om hedvig hänger med ut till mig eller inte. Vi får helt enkelt se vad som händer! :)
Nu ska vi käka en efterlängtad middag. Hörs!
Puss & kram // signe.

Protein m.m*

Haha, just nu laddar jag inför matchen med mängder av proteiner! ;)

Lockigt eller rakt?

Vad tycker ni är snyggast? Lockigt eller rakt?

Lockigt!


Eller rakt?

Godmorgon Tisdag*

Eller man kanske ska säga: God förmiddag.. Anyway, sitter och käkar frukost! Bestående av té, brämhults apelsinjuice & broccolipaj. Haha, lite rolig kombination.. Men mammas hemmagjorda broccolipaj är svår att slå asså! Jag äter inte broccoli i vanliga fall, men pajen... mmmmm! haha.
Idag blir det Dm match mot Bergdalen. Det kommer bli tufft, dom är riktigt bra vad jag hört. Men vi får väll kämpa på ;)
Annars ska jag bara slappa, kanske ut & gå.. Läsa, titta på tv. Helt enkelt bara chilla & ta det lungt! Det som sommarloven är till för.

Det är bra att jag hinner vila nu för att nästa vecka är det Peace and Love, & veckan därefter är det Gothia cup! Men det ska bli så kul på Peace and Love! Skit bra artister. Men innandess måste jag köpa ett par snygga jeansskorts & ett par shysta brillor! Det ända som jag tycker är tråkigt är att man inte får ha systemkameror på festival området! Själv fattar jag inte varför.. Man måste la få använda sin kamera??
lIKSOM VARFÖR SKA MAN FÅ ANVÄNDA EN VANLIG DIGITALKAMERA NÄR MAN INTE FÅR ANVÄNDA EN SYSTEMKAMERA?
 Aja, sånan är reglerna, även om jag inte fattar varför!! Idiot regler! HAha, men vi ska nog ha kul ändå ;)

Hörs senare! Pussar

SUNNY!

Herregud! det är sol ute, och det har varit solsken hela dagen.. Åhh, va härligt! Nu fattas det bara lite mer värme.. Blåser fortfarande lite för mycket. :P

Nej, nu ska jag inte klaga. Jag komm hem från träningen för ett tag sen, ååhh, jag va såå sugen på apelsinjuice! Och, vad är godare än apelsinjucie när man är törstig? Hmm, det kanske kolsyrat-vatten... Naj, dom ligger delad 1:a plats!
 Nu blir det soffan & en bra bok för min del. Är helt slut! Match igår, träning idag, match imon, träning på onsdag!  Helt enkelt fullt upp..

Nu ska jag ta på mig pyjamas & krypa ner i soffan. Pussar!

jordgubbar & grädde*

Det kanske ska stå "med" istället "&" men skit samma! ;) Japp, ingen bra uppdatering igår... Hade helt enkelt inte tid och inte ngt att skriva om! På morgonen åkte jag in till stan för att fika med Agnes, Erik, Tess. Dom ville ha en liten "födelsedagsfika" och ge mig en present. :) Det var jätte mysigt, och jag fick en jätte fin platt-tång. Jag är superglad för dom hade köpt den som jag ville ha, flr den är det bästa man kan få på marknaden ;)
 Den sliter inte lika mycket på håret som andra platt-tänger gör. Det tar typ 10 sek för att den ska bli skitvarm. Nästan läskigt! Dom flesta frisörer använder den...   Ivilket fall så är jag super glad! Tack SÖTNOSAR! <3

Annars? Har jag inte gjort så mycket idag.. Klippte gräset förut, får ju hjälpa mamma& pappa lite iallafall... Nu käkade vi precis jordgubbar & grädde. Jag har lovat min kusin att cykla lite med henne så vi ska ut & cykla nu :P Jag tar med kameran & passar på att ta lite kort!



Hörs sen pusssar!<3

Bilder från torsdag, !*

Här är bilder från "grillis". ;D ENJOY och ta INTE bilderna seriöst!!!



Sen vare tydligen dags för ett kvällsdopp( elr nattdopp)

Nora goes porno! ;O

ULALALLA! Undra vem detta är??

MASKERAD-TAJM!



Ngn storklek förliten Nora? ;)









Vad kan man säga?.. Det hela slutade med att jag drog på mig en leopard magtröja och skakade loss! inte okej....!


Och vad ni än gör.. Ta INTE bilderna seröst! ;D Godnatt & pussar på alla!

Gårdagens!* och förresten..

...Godmorgon!

Skönt! jag har sovit i hela 10 timmar inat. Det behövde min kropp kan jag säga!! Jag ska lägga upp bilder från grillis, men jag har inte haft tid. Och jag tror inte jag kommer hinna idag heller.. Muchos bilder. ;)
Helena kommer vid elva.. HOLY FUCK! om en 30 min.. Jag sitter ju här i pyjamas och har inte ätit frukost än! Shit, jag hinner inte ladda upp ngt mer än gårdagens outfit nu.



Ha en fin dag! <3*



Godnatt!*

Godnatt! Nu ska jag sova. Jag har haft en underbart mysig dag på stan med mina syskon. Dom bästa! Jag och Agnes skulle hjälpa Erik att hitta kläder.. Och det gjorde han. Han hittade massa fint! Hoppas han får mycket användning för det.Själv hittade jag en jätte söt & fin kjol.

När vi hade shoppat klart åkte min bror(Erik) hem till sig, medans jag & Agnes(syster) åkte hem till hennes & Tess lägenhet. Vi käkade lite mat, o sen kom Tess & stacey. När dom hade käkat klart satte vi på té & kaffe, tog fram bullar & kakor. Supermysigt!
Sedan följde Agnes mig till bussen. Jag var hemma vid halv tio. Sen dess har jag bara suttit vid datan & ringt lite samtal... :)

Imorgon ska jag åka & rida. Då ska min kusin Helena hänga med :) Sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på! Men vi hoppas på lite finare väder framåt....

Sov gott! Dröm vackra drömmar!

Grillis!*

Godmorgon!

Igår fyllde jag år, som ni vet. Men Nora skulle tydligen inte vara hemma hos mig, utan hon skulle på grillfest med hennes klasskompisar.;)
Men hon frågade om jag vile hänga på, men jag hade "kalas" för mina släktingar .. Men jag åkte när alla släktingar åkt :P
När jag kom dit sjöng alla för mig :) Vi var ca: 8 personer... Maja,Karin, Maja, Jessica,Nora, Jessica, Jag, Joanna.
Vi var hemma hos Jessica, nere i hennes källare elr aa. Vi tittade film, käkade massa godis,chips m.m. Sen skulle dom tydligen bada.. Mit i natten. Jessica hade nämligen en liten stran vid sin tomt. Så jag tog upp kameran & va beredd ;)
Alla näckade, iafall dom som badade! Haha, massa rump bilder :D
Sen lekte vi maskerad efter vi upptäckt alla utklädningskläder. ;) Jag har massa bilder som jag ska lägga upp, men jag ska in till stan om en 45 min och jag sitter i pyjamas utan att käkat frulle elr ngt! So I better ceep moving.

Jag är så himla nöjd med min födelsedag! Alla fina presenter jag fick.. Och jag hade jätte kul med alla tjejor sen. Pappa kom o hämtade mig & en annan johanna vid 2.. Vi skulle nite sova över. Det var perfekt att inte göra det. Utan att koomma hem & sen krypa ner isin egen säng var lovely!

Japp, nu måste jag stressa .. Ha en fin dag! Pussar<3

Skolavslutning*

Wiiee! Så här såg jag ut på skolavslutningen! ( varning för egopics ;))

(med kavaj)

(utan kavaj)


 Hoppas ni stod ut med alla egopics ;) Ha en fin dag!  Pussar

14 år ;)

Wiee, då var man fjortis! Hhaha, nejdå. Men ja fyller iallafall 14 år. Och idag var det skolavslutning. FATTA ATT DET ÄR SOMMARLOV!!!
Eftersom jag fyller år idag så har jag fått lite presenter:D  Jag önskade mig en systemkamera, och det fick jag :). Sen fick jag en klocka, en adidaströja och en kameraväska. :) Är skit nöjd med mina presenter :)

Min kamera (L)

SCHNYGG va? ;)
Och här är min kameraväska.. :) liten bild men denända jag hitta!


Min Adidas tröja.. Jag har haft en nästan likadan innan. Men den försvann helt spårlöst! Men nu har jag en ny <3



Min klocka.



Pussar. <3



Nervös & laddad till 1000.*

Ojojojoj, nu är jag nervös! Jag ska ju sjunga imorgon.. Inför hela skolan + alla föräldrar! OMG iam going to die! Menn jag vet iafall vad jag ska ha på mig imorgon. Det får bli den rosa klänningen, svarta pumps, guld/turkos ring och guld/turkosa örhängen. tror det blir fint :) Jag ska försöka ta bilder.

Och inte nog med att jag slutar! Jag fyller 14 år imorgon. Wiie!!!! Så det ska bli spännande. Men nu måste jag sova. Och jag är inte kristen, inte alls. Men just nu ber jag till gud om att jag inte ska glömma texten imorgon. PINSAMT!

Sov gott sötnosar! Pusssar

Klänningarna.. :)

Igår skrev jag ju att jag skulle välja mellan två klänningar, en rosa & en svart.

Här är den svarta:


Svart klänning: H&M 349:-


Och nu till den lilla rosa...



Rosa klänning: H&M 299:-




Så nu är frågan. VILKEN KLÄNNING SKA JAG HA? Snälla SVARA!

Pussar. <3

Dagens mysiga!*

Blev en väldigt enkel & mysig outfit idag, vilket passar bra i detta ruskiga väder*


Tjocktröja: Mammas ;)
Byxor: Vila
Stövlar: Hunter



Ganska skabbig efter väldigt lite sömn.. menmen.

Pussar<3

Godmorgon!*

Hinner ej med ett långt inlägg.. Men ett godmorgon kan nog funka! Idag är det inga vanliga lektioner utan vi har nått som kallas "städdag" vi plockar upp skräp & sånt i skolområdet.. Och vi rensar skåpen m.m. Sen så har vi en traditon att varje år möter 9:orna lärarna i en fotbollsmatch. Så den ska jag titta på ;)

NU måste jag åka Pussar!<3

Goodnight!*

Hej, åhh gud! Va händer? Nejnu får det vara stopp på detta slöbloggandet. Jag vet inte varför men det har inte blivit mycket inlägg det senaste... Förlåt.. Nu blir det ändring på det!

Idag har jag vart i stan med systern agnes:) Jag tog tåget vid två in till stan, sen tog vi halv5 bussen hem. Jag köpte nya fotbolls-skor, avslutningsklänning,  och en ring& örhängen.
Egentligen har jag redan en klänning till avslutningen men idag lämnade jag tillbaks mina älskade skor..Men egentligen 700:- för ett par sky högaskor i fysk-läder? Okej inte för att jag inte gillar höga skor, jag älskar det. Men liksom det är inte så att jag har det varje dag + att det inte är den mest användbara skon. Jag hade behållt dom om det inte vara syntet skinn, riktigt skinn håller mycket bättre+ att det formar sig efter foten.

Jag hoppades att jag skulle hitta ett par andra skor, fast utan resultat. Men eftersom jag lämnade tillbaks mina skor, sa mamma att jag fick köpa en till klänning om jag ville.. Ingen av dom va dyra. Båda klänningarna blev tillsammans 650:- Och det är inte mycket för två klänningar!

Så nu har jag ett svart fodral, och en korallros schifong kläning att välja på inför skolavslutningen. Jag får ha mina vanliga svarta pumps till. Sen så köpte jag ju lite smycken idag som jag tänket ha.
Jag tänke fråga er om råd, vilken ni tycker är snyggast & vilken ni tycker jag ska ha.. Bilder kommer imon. :) Hinner inte ta kort o lägga upp nu.

Sov så gott alla underbara! (L)

Vacker dikt*

Som leendet bytes
i skälvande tår
Så växlar vårt liv
några jordiska år
Ibland lekte tanken
i solljuset fri
Ibland kommer nattsvarta
skuggor förbi
Då slutar en saga,
då somnar en vind
Och allt blir så stilla
som tårar mot kind.


Vacker men sorglig...*

Tröttter*

Ojojoj, nu äår jag helt slut! Dock var det inte jätte jobbig träning idag. Har precis käkat. Mums! Nu ska jag duscha &..elr jag städar kanske rummet först & sen duschar jag? Jag känner mig alltid så ofräsch efter jag städat. Haha, men efter det blir det bums i sängen!
Imorgon ska jag in till stan för en sista check inför skolavslutningen jag vet att jag redan köpt klänning+skor. Men jag tänkte titta ifall jag hiittar ngt finare för isåfall kan jag ju alltid byta ;)

Nu måste jag gå Pussar!<33

Hello sunshines*

hej :)
Jag vet inte varför men jag är bara så himla glad & sprallig.. Kanske för att jag slutar på torsdag? Äh, jag vet inte, men ngt är det!
Haha, hoppas ni är lika lyckliga som jag. Nu ska jag checka film med Noris ;) Hörs sen, Pussar!<3

My mobile is DEAD!

Yes, nu har jag ingen mobil. Jag skrev ett inlägg för några dar sen att min mbil var splashad. Jag tänket bara säga att om ngn skickat sms elr ringt min mobiltelefon så har jag inte svarat eftersom den ine fungerar! Så om ni vill nmå mig får ni ringa hem ;)

Haha, japp. Nu vet ni ;) <3

Morsning korsning!*

Hello, godmorgon. Idag är det söndag & det betyder att om bara 3dagar slutar vi skolaan, o vi får ju inte glömma min födelsedag ;)!! WIEE!
Jag har haft en jätte mysig helg tillsammans med massa trevliga människor! Noras familj var borta i helgen så jag har varit hos henne & vi har haft film/mys-kvällar med några andra. Just nu är man dock ganska död, för det har inte blivit jätte mycket sömn. Gick upp åtta imorse för jag hängde med Nora när hon skulle sälja GT. Egentligen skulle jag rida idag, men jag är sjukt trött så jag orkar inte det!

Istället, ska jag bara ligga framför tvn & mysa med en bra bok och en kopp té:)  Förresten, igår va jag o Nora på stan. Jag hittade ett par underbara skor till avslutningen! Nu är dom mina babys! ;) Visar dom senare.. Nu ska jag upp till Nora, hörs!

Pussar!<3

Godmorgon

Godmorgon. Idag är det sveriges nationaldag! Jag brukar inte fira den med ngt speciellt. Brukar ni?
Aja, idag ska jag & Nora in till stan. Vet ni om affärerna är öppna? Äsch det borde dom..Elr? skit samma vi ska in i vilket fall ;)
Vi satsar på tolv-bussen. Hoppas vi hinner med den ;) har ej ätit, tat på mig, elr sminkat mig än. Men vafan det är lungt :P
Igår så var jag i borås en stund. Jag hittade en klänning, den är jätte snygg! Men det ända som jag är lite osäker på är att den är svart... Kan man ha svart på en skolavslutning?
Den är tajt & ganska kort, jag tänker ett par höga klackar till. Sen så ska jag nog piffa upp den med fina smycken..
Men vad tycker ni, kan man verkligen ha svart på en skolavslutning??? Hjälp mig!

Nu, måste jag fixa mig ;) Ha, det så bra, Pussar!

Jävla skit!!

Hej, ingen uppdatering igår.. jag vet!  Dåligt med sant. Men inte lika kul att blogga utan bilder, o eftersom min mobil är pajj har jag inget att fota med!
Underbart med helg! Jag är helt slut, men det är bara att hålla ut för om en vecka är det sommarlov!! WHOOHUU!  Haha, det rimma litedär ;)
jaja, nu ska jag åka till borås för att titta på avslutningskläder.. Brukar ine åka till borås då jag tycker om göteborg mycket mer, men idag är det nödläge. Sen ikväll blir det antingen mys med mamsen för hon har varit borta några dar nu så det skulle vara kul att vara lite med henne, elr så skulle jag vara med Nora & matilda.. Vet ej hur det blir. Jag trodde nämligen vi skulle ha myskväll imorgon så när mamma ringde o fråga om jag ville hyra film sa jag ja.. Ilandsproblem haha.

Annars kan jag säga tt jag läser jävligt bra böcker just nu! Ena boken heter Tusen strålande solar. Den är skriven av Khaled Hosseini, samma författare som skrivit Flyga drake. Den känner nog dom flesta till. Har inte läst den men på so:n idag såg vi filmen Flyga drake. Den var jätte bra men så himla hemsk. Och att allt det där händer & hänt på riktigt.. Man kan inet fatta!

Sen läser jag en serie av Lian Hearn. Första delen heter Över näktergalens golv. Den är jätte,jätte jättebra! Jag är bara på andra boken än så länge, som heter På en kudde av gräs. Det finns 5 delar.
Så nu har ni några boktips som jag tycker ni borde läsa!

Och nu till rubriken, jo! Det är såhär att jag har beställt lite saker på internet. Blandannats två presenter. Detta var för två veckor sen. Båda två som skulle fått preseneterna har redan fyllt år. På sidan stod det att det inte skulle ta lång tid alls! Så idag ringde jag o frågade. Ne, men då har det såklart blivit något tekniskt fel. så dom sakerna har ine ens skickats. Men nu har dom det o jaghoppas dom kommer så snart som möjligt!

Men numåste jag sticka hörs ppussar !<3

Kalastajm & smashad mobil*

Hejhej, dålig uppdatering idag.. Jag vet. Men när jag kom hem så skulle jag ta kort på dagens outfit, det var utomhus & jag var själv så jag var tvungen att ställa mobilen på självutlösare. Så jag ställde mobilen stadig o satate på självutlösaren. Men just då kommer en vind så min mobil ramlar ner på betongplattorna och splashas. Jag som är opptimistiskt satte ihop den igen, men nope den fungerar ej.. Men lika bra det. Den har dampat ända sen jag köpte den. Jag får lämna in den på lagning, elr nej jag SKA kräva en ny mobil! Inte av mina föräldrar utan där vi köpte mobilen ;)
Jaja, anyaway. Idag har Tove sötnos fyllt 18år. Så jag var där hela dagen o åt god mat och tårta! Nu har jag precis varit ute på en mysig promenad. Tror jag ska duscha & sen gå o lägga mig. Det har blivit alldeles för sent dom senaste dagarna..
Jaja. Sov nu så gott. HOppas er dag varit toppen :)<3

Tränings-tajm*

Japp, nu drar jag iväg till träningen hörs senare, Pussar<3

Vad händer?*

Dettahar jag på mig idag!
T-shirt: Bikbok
Linne: Ginatricot
kofta: H&M


Och jag måste bara skriva tt igår gjorde jag mmin egna Nachos/taco tallrik och att det var sjukt gott! ;)

P.S det gröna är min egna Guacamole! Innehåller: Avocado, creamfraise, citronsaft, pressad vitlök, salt& peppar! MUMMMS!

Godmorning bby's *

Godmorgon! Har precis käkat frukost & nu ska nu göra mig ordning! Vädret ser ut att bli helt ok. HOppas, hoppas metriologen har fel på vädret för imorgon & resten av veckan.. Enligt dom ska det regna resten av veckan :/ Usch regn vill vi ju inte ha ?
Ha en fin dag. Pussar<3

Schteka MERA!* (med solskydd såklatr;))

Japp, nu har ja & tove stekt uppe på hennes veranda/balkong?  Jaja, först hade jag ett lager med solskyddsfaktor, sen hade jag ett lager cocosolja över ;) haha, skydd och mer bränna på samma gång, SMART! ;D

Haha, här kommer lite stekarbilder, ta dom inte allt för seriöst ;P!



Naj, det är ej svett som blänker, det är coco-oljan ;)

Viktigt med vätska när man ligger i solen :)

Toves ass ;) haha..<3
Finns massa mer porno bilder på tove, men dom får ni inte se. HAHAHAHA)
Pussar..<3

Heat*

Herregud, trodde jag skulle svimma och dö när jag gick hem i värmen.. Känns som värsta öknen!  25 grader i skuggan och minst 30 i solen..
Synd att vädret inte ska fortsätta att vara såhär fint. Imorgon kommer det in kallare luft & på onsdag blir det kallt, & små skurar. BLÄ!
Men man får vara glad över det man får :) Vad har ni för er värmen? & om ni solar..... Glöm ej solskyddsfaktorn ;) haha, ne men det är faktiskt farligt utan+ att det är mycket snyggare med en bränna som håller länge & som inte flagar än en bränna som är helt röd & flagar snabbt & som gör att man ser ut som en kräfta!

Hmm, funderar på att ta en glass till? vi får se.. Ha det så bra sötnosar! Pussar<3

Såhär ser jag ut idag !* ;)




Haha, min fot ser enorm ut på den första bilden.. Men den är inte riktigt så stor i verkligeheten ;)

Klänning:  Motel
Skor: Converse All Star*

RSS 2.0