21:10

Trött och (jäkligt) mätt ligger jag o degari soffan.. Jag och pappa tittar på något program på kunskapskanalen. Det handlar om någon Klimat/fred-konferens. Faktiskt ganska intressant! Det finns tydligen nått land utanför japan som består av 600 öar som inte kommer finnas imon 20år...För dom kommer sjunka ner i havet pga alla klimatförändringar!
Hemskt värre.. :O



Hemskt!

Just nu!

Är det någon mer än jag som tittar på den spännande matchen mellan Sverige och England? Jäkligt jämt! Men ibland blir sverige helt lost och bara virrar runt... Det får inte hända för England är på hugget hela tiden!
HAha, nu måste jag återgå till tv:n och matchen!
See ya!<3

gammal bild

Dagens alldeles för lättklädda!

Jag har frysit hela dagen! Och blir irriterad när jag tänker på att Julia min fyra år yngre kusin sa till mig att jag skulle frysa! Och att jag sa: Nej! det kommer jag inte.. :P Men,men jag kanske ska lyssna på henne i fortsättning!

Och ett par tight jag "trodde" var varma...

Dåligt av mig!

Hej, imorse så hade jag verkligen bstämt mig för att jag skulle hinna skriva ett inlägg innan skolan! Men tyvärr gick det inte som jag tänkt mig... :P Men here it comes!
Skolan var som vanligt ganska tråkig och seg men uthärdlig. Vädret är så deprimerande det kan vara. Jag fryser som fan! Och som ni märker på min irreierade text så är jag jävlig hungrig! Jag blir verkligen en JÄVLA surig bitch när jag är hungrig! Men nu när jag tänkte göra något åt min hunger så fanns varken mitt bröd eller min sylt... :P
men Pappa och mamma är o handlar så jag får klara  mig på en kopp te så länge..
Kyssar så länge!<3

Dagen i ord!

Jo, först åkte jag in till stan och mötte upp Agnes (syster) sen så komm Sofia (systers kompis) då gick först runt i lite affärer och senare käkade vi lunch.. :)
Och vet ni? För ett år sen ungefär så gick jag på poweryoga.. Och idag börjar det igen! Det ska faktiskt bli as roligt! Jag kommer ihåg att jag kände mig superstark och vältränad hela tiden.. Och vig som fan blevjag ;) Så det ska bli skönt att börja igen! Och tiller som tror att poweryoga bara är att sitta skräddare och blunda, ni har FEL. I vanlig yoga konstentrerar man sig mer på anding och meditation men  Poweryoga är mer ett jäkligt jobbigt träningspass!
YOGA(till vänster) /POWERYOGA(till höger)

Dagens...*

Hejhopp! Här kommer dagens ;)

Jeans: cheap monday
Tunika: Gina tricot

Och en liten ego-pic! ;)

Söndag *

Godmorgon!
Igår så skulle vi åka och grilla med några vänner vid rammsjön men det blev en massa krångel oså där så jag, Nora och Maja stack därifrån... Vi åkte hem till mig o Nora istället och senare kom också Karin och Jessica!  vi satt på min altan med ljuslyktor och massa ships, godis och popcorn.. ;) Och vi hade nog mkt mysigare än dom som satt kvar vid rammsjön utan något regnskydd och med massa knott!
Så det blev en väldigt lyckad kväll iallafall! :D <3

Nu till något helt annat! I fredags var jag själv hemma under dan och jag hade inte så mycket att göra.. Så jag gick in på H&M´s sida och hittade världens finaste jacka!!! Den är tyvärr inte i äkta skinn utan det är fuskskinn men jag har redan en i skinn så det gör inte så mycket! Och eftersom den precis hade kommit in så fanns alla storlekar!! :D:D
Sen så tittade jag lite till och då hittade jag en jätte söt kjol som också var i fusk-skinn! :) så dom är förhoppningsvis påväg hem till mig nu :)

Här har vi min underbara jacka!

499:-

Och kjolen... 199:-

Tjingeling!

Hejsan svejsan allihopa! Jag har sovit mångamånga timmar inatt och jag så fit for fight!
Mot vad vet jag inet men jag är sprallig som ..? Jag vet inte men sprallig är jag! ;)
Igår när jag skulle gå in på datan efter att jag varit på match. Då dampade såklart datorn igen så därför blev det inget mer inlägg igår..

Idag ska först jag & Nora ha lite pyssel/ sy-verkstad här hemma! Sen ivkäll ska vi grila med några kompisar vid sjönn... HOPPAS ATT VÄDRET INTE BLIR SÅ DÅLIGT SOM DOM SA PÅ TV! :P För det är fan inte kul att grilla körv i spöregn... ;)


Haha, min kompis spelade in när jag sjöng på skolavslutningen.. Det är fruktansvärt dålig kvalite men sänk ljudet så hör ni allafall ;)

Jag är näst längst till vänster... HAHA!

nu bär det av!

ska iväg på match nu! pussar <3

Och denna!

Denna är också en pärla ;)  Nu när jag fattar hur man läger upp youtube-klipp kommer så det komma massor! ;)
Detta är en låt med Mcly som heter POV (point of view)

Så jävla skön!

Måste bara tipsa om denna sköna låten med Band Of Horses!


Moving on!

Naj! Nu har jag suttit här lite för länge... Nu hade jag tänkt gå ut på en liten promenix! Höres!<3

Mellanmål/ lunch*

Det inlägget som jag inte kunde skriva förut pga att datan va störd kommer nu!
Eftersom vi slutar så tidigt äter jag inte lunch i skolan idag. Utan nu. Och gott var det! ;)

Havrefras, filmjölk,sylt, kanel & krossade linfrön.. Can it be better? NO!

Min älskade mumin-mugg med te och mitt älskling bröd med ost, sallad & paprika!

Jag varnade dig!

Datajävlen har gjort det igen! När jag var innne på en blogg och läste lite så blir allt svart! ÅHHHHHHH!! Jag blir så jäkla irriterad! Om det händer en gång till så ska datorn fan va glad om den inte blir slängd i väggen asså! :O

Dagens outfit!

Jag tycker det låter så löjligt med "dagens outfit" som rubrik.. Men vafan det är ju det ska visa.. Eller tycker ni det låter bättre med " Dresscode"? Det tycker jag låter nästan ännu löjligare.. :P

Eftersom vi bara har en lektion idag orkade jag inte fixa mig alls! So, no makeup and no fancy clothes!

Är det ngn mer än jag som tycker det är roligt att mixtra med ljuset och färgen med bilder? :P

Men va fan?!?

Ursäkta svordomen ;) men jag blir så jäkla irriterad när saker inte funkar! Som i morse exempelvis: Jag var i super god tid och jag skulle slänga in ett godmorgoninlägg. Då craschar såklart internet på denär datan och allt blir svart.. Jag tror faktiskt att allt crascha.. Men ialafall så startar jag som vanligt om datorn( detta har hänt många gånger förut). Allt funkar ibörjan men när jag går in på bloggen och ska skriva blir allt svart IGEN och jag tänker att det finns ingen andledning att bli upprörd så jag lungnar mig och startar om datorn igen... Men när det då inte funkar blir jag JÄVLIGT piss off! Och frustrerad.. Eftersom man är så jäkla hjälplös om man inte är någon expert.. Så känner jag med det mesta inom teknik.. Så  hjälplös. Visst klart jag kan sätta på tv, datorn åså. Men om det funkar på det sätt jag alltid gör och gjort? Hur fan ska jag då göra?
Inte vet jag..?!?!.Och det är irriterande att man inte fattar ngt om en sak som man är så jäkla beroende av..!

Känner ni er inte hjälplösa när det gäller tekniska saker ibland?





Godnatt !<3

Ojojoj vad jag är trööttt! Ögonen går i kors asså. Därför så ska jag krypa ner i min säng och soooovaaaaaa lääääänge! För jag har sovmorgon och jag behöver inte gå upp förrän halv nio :D  Sen så slutar jag klockan elva ;)
För jag har BARA EN LEKTION!!! ;D;D;D;D Ibland har man det för bra asså... ;)<3


Min frissa igår, vad tycks? ;)

Någon Måtta får det vara!

Jag inte till något alls hemma nästan.. Nästan bara pappa & mamma som städar, o lagar mat m.m.
Och just nu är det väldigt mycket... Inte familjeproblem utan mer släktproblem som göra att både mamma och pappa är super stressade och trötta hela tiden... Så nu :) Ska jag ta disken ;)
Haha, det var det ända jag egentligen ville komma fram till! Så nu vet ni vad jag ska göra en stund ;)  Kösssar!

Dagens outfit!

Here it comes!;)



Helvetes..!

Hej! Förlåt om detta inlägget är ett frustrerat, surigt inlägg, men ibland blir det så! Torsdagar är helt hopplösa! Inga raster eller iochförsig så har vi bara 5-10 minuters raster hela veckan men idag så är det värst!
Sen så har vi en super sen lunch ( halv ett), och hur funkar det när  matsalen stänger halv ett? Och att lektionen innnan lunchen är gympa gör en fan inte gladare! Hur kul är det att träna när man är hungrig och trött? INTE kul alls!

Men tack för "biologi" lektionen idag allihopa! Den va fan det roligaste på länge! :D 

(Dagens outfit kommer senare.. Det var ett tag sen) ;)

Just a little one.

Godmorgon sweeties! Som vanligt har jag jätte bråttom & inner inte skriva så mycket... Haha, jag fattar inte ur det kan bli såhär? ALLLTID med mig? Jag är en erkänd tidsoptimist. ;)

Not a beautiful pic but here is the tidsoptimisten själv!

.........

Kom hem från träningen för ett tag sen... Har precis duschat och nu ska jag ta ngt att käka tror jag. Men jag vet inte vad! Kanske en kopp te? Eller är det försent? Egentligen skulle jag vilja ha havrefras o fil men dom tog slut imorse.. Det finns i ochförsig kotlett om jag vill steka men jag gillar inte att äta så tungt elr mycket nu på kvällen. Vill bara ha ngt enklare.
Haha, stackars er här sitter jag och bara pratar om vad som finns och inte finns i mitt kylskåp! VÄLDIGT intressant! ;)

Ne men en annan sak jag vill, ellr måste göra snart är att åka in till göteborg och shoppa! Det känns som jätte länge sen.. Och alla fina kläder och skor? Dom kan ju inte bara hänga där i affären? ;)
Naj, men nu får jag faktiskt käka ngt innan det är försent! Ha en jätte fin kväll och MISSA INTE den nya vampyrserien "True blood" på svt1 kl:22!





Puss

Mätt & ?

Nja, man brukar ju säga att man är Mätt och belåten... Men mätt är jag men jag är fan inte belåten.. ;) Jag måste få i mig en kopp te, sen kanske jag är belåten?


Update: Jag såg att vi hade chai te så jag bestämde mig för att försöka göra en chailatte! Det blev faktiskt hyfsat gott! :D

Onsdag..

Nu är jag klar med min frukost! Som vanligt består den av filmjölk med havrefras och en jättegod sockerfri jordgubbssylt! Och vi får inte glömma min älskade kopp te. Utan den så är jag död resten av dagen... Haha så jag behöver verkligen min te! ;)
Usch vad vädret ser ruggigt ut.. Men det kanske sprickeer upp senaare på dagen? Hope so...
Anyway, nu måste jag rusa. Ska hinna ta en dusch ta på mig kläder fixa mig.... Ni vet! Och allt det ska jag göra på en halvtimma? OOpppss, signe har gjort igen ( Suttit vid datan för länge och vart en tidsopptimist)
Men va fan jag sitter ju fortfarande här?!?!?! OMG!

see you!<3

Träningsnarkoman?

Haha, nejdå! Jag gillar bara att träna mycket.. Fast jag tränar nog inte mer än andra...Aja skit samma!
Jag kom precis hem från träningen och har nu fått i mig sallad och macka! GOTT!

Blåbär är gott!

Äntligen hemma från en seeeeg skoldag! Ska nu testa en ekologisk blåbärssylt som jag köpte häromdan. I vanliga fall blir det sockerfri jordgubbssylt, filmjölk, och havrefras men nu ska jag se om det är lika gott med blåbärssylt istället för jordgubb!

Kisssies!

Oh no!

Ni vet, igår så tänkte jag att jag skulle sova lite länger och skita i frukosten efterom vi ändå ska ha hemkunskap som första lektion? Men det jag inte tänkte på är att jag skulle ha tid till att blogga! Så nu har jag ganska bråttom :P Men va fan! Kanske skiter i att fixa mig så mycket...
 Det folk mest missuppfattar är att dom tror att jag inte kan gå utan smink i skolan eller att vara helt ofixad.. Men jag har verkligen inget problem med det! Utan jag sminkar mig för att jag tycker det är kul! Jag tycker det är jobbigt att inte känna sig fin! Om jag inte känner mig fin så blir jag automatiskt inte det... Och jag använder aldrig mysbyxor i skolan för att jag tycker att man (jag) ser så jäkla sliten och grå ut i det!

Och inte för att tala om hur kul det är att välja ut kläder varje morgon.. ;) Jag tycker helt enkelt om att vara fin och känna mig vacker! Sen så visst folk säger: Men du är lika vacker utan smink... Okej men visst de är vad dom tycker! Men det som spelar roll är vad jag tycker!
 
Pussar!

Time to go to bed!

Idag, eller ikväll ska jag vara smartare och gå och lägga mig i tid! Men en sak som är ett plus är att vi har hemkunskap som första lektion så jag kan sova lite längre och skita i frukosten. För jag äter ju ändå sen i skolan!
Pussar! Sov sött vakna törrt! :D

Släkten är .....!

Nej det ska inte stå "släkten är värst" ;) Men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva som rubrik så det fick bli som det blidde.. Haha.
NU undrar ni kanske varför jag pratar om släkt? Jo, jag kom precis hem från min lilla kusins släktkalas! Hela 11 år har hon blivit! Mycket trevlig var det och mycket tårta åt jag :D
Och nu är det dags för middag! ;) Sen SKA jag verkligen pluga lite för jag kan vara ärlig och säga att det inte blev så mycket förut... :P

Haha, en bild för ett tag sen och det var på morgonen och jag var trött! ;)

Home Again!

Hemma nu! Eller jag slutade för en timma sen... Men jag är rätt seg av mig! ;)
Jahopp, vad händer idag då? För min del blir det lite gott & blandat;) Lite plugg, lite käk, mkt data, o kanske lite tv ;)
Hahaha, i am so social idag! Egentligen så skulle jag träna idag men tydligen ska vi bara träna på onsdagar från och med nu så jag är ledig från träning både fredag & Måndag :D

Missförstå mig inte, jag tycker jätte mycket om att spela fotboll och att träna. Men det kan vara skönt att ha någon dag då man bara kan vara och bara göra ingenting!

Shame on me!

Vet ni vad jag ångrar just nu? Att jag inte gick & la mig när jag skulle igår...Om jag hade gjort det så skulle jag inte vara såhär trött just nu.. Och vet ni vad jag har som första lektion? MATTE!!! Hallå? Det borde vara förbjudet att att ha matte som första lektion tycker jag.. ;)

Have A Nice Day! ;D   

Bedtimestory*!

Här får ni en liten godnattsaga ;) Det var super mysigt att rida och vädret var perfekt! :D Men jag känner verkligen att det var en månad sen jag red! Orkade nästan inte hålla ihop honom med benen.. :P Fast det gjorde inte så mycket för det viktigaste var ju att få pussa gosa med honom! Det var alldelles för länge sen jag fick pussa på hans mjuka mule! <33

Men back to reality! Imorgon börjar ännu en skolvecka...och jag tror att denn veckan kommer bli tuffare än förra. Liksom nu har skolan verkligen börjat! Och om jag nu ska orka det behöver jag mycket sömn så det är nog dags för mig att NANA nu.. :) Men vi hörs ju imorgon? ;)
Godnattpussar från mig till dig!<3

Lång kväll- kort historia

Hejsan, igår så spelade ju mitt lag match! Och vi vann med 5-0 :D Dierkt efter matchen så åkte jag och Nora till en kompis för att hjälpa hene med att ta ut hennes rastaflätor.. :P Vi hade jätte trevligt, men jäklar va mycket hår som åkte av på henne! Asså inte löshåret... När hon duschade efteråt så ramlade stora tussar av så stackars Jessica trodde hon skulle behöva raka av sig håret.. Men allt slutade lyckligt & Jessica har fortfarande hår på huvudet! :)


Idag så ska jag åka & ria på Mirage... Fy vad längesen det var att jag red:(! Men jag har verkligen inte hunnit! Jag har varit upptagen nästan varje under hela sommarlovet...
Men idag ska jag äntligen åka till sötnosen! Och för ovanlighetens skull ska min syster Agnes hänga med! :D:D
But now, Its time for breakfast! ;)

Sötnosen min<3

Godmorgon *

Eller jag har varit uppe sen tio men eftersom detta är första inlägget så får det heta godmorgon ;)
Det är ungefär en kvart kvar tills vi ska samlas till matchen. Idag ska vi spela mot Hällingsjö/ ubbhult... Sen ska jag hem till Jessica med några kompisar :)
Och btw så pissregnar det och jag är inte super sugen på match just nu!
Bye<3

Gårdagens outfit i en lite annorlunda vinkel.. ;)

Funny bunny!

Hejhej! Nrj va jätte bra! Jag tyckte personligen Arash va bäst. Efter nrj gick vi till spelhuset & åkte harleydavidsson! ;)

Är det ngåon som har varit på ben & jerry´s glass kafe på liseberg? Jag var där första gången idag faktiskt! Jag tog två kulor: Strawberry cheescace & Fishy ...ngt... haha typ choklad med kolasås och chokladfiskar i... Båda smakerna va jätte goda!

Sen så prövade vi lyckan & spelade på massa hjul, men tyvärr utan framgång! Haha, ingen av oss vann ngt! ;) Men vi var glada ändå! Nu är jag ganska trött och jag måste gå och lägga mig snart! Vi har nämligen match imorgon. Just nu känner jag mig ine jätte sugen men det kommer kanske? :P
Äsch nu måste jag sova PÖSSAR!

Hurry curry!

Nu måste jag börja göra mig iordning! Jag har tittat på "the City" på Mtv´s hemsida! Och jag är fast ;) HAha..
Hmm, undra vad man ska ha på sig kväll? Det är ju ganska stor risk för regn.. Då kanske det inte är ngn ide att platta håret?
Vi får se!
Love!

NRJ in the park!

Hejsvejs! Någon mer som ska på Nrj in the park ikväll? förut så gick jag in för att titta vilka artister som ska spela.. Och det var ju jätte få artister kändes det som.. Typ Janet, Darin, Arash, o ngn mer.. :S
Jaja, hoppas det blir bra ändå! Roligt kommer jag iallafall ha för jag ska gå med Helena o hennes kompis! ;)
Pussaar!

Gammal bild på mig & Helena<3

Already home!

Haha, detta känns faktiskt ganska sjukt! Klockan är 11 och jag är redan hemma från skolan... Det känns fan riktigt konstigt men GÖTT! :D

Haha, jag o Syster agnes hade roligt med mobilkameran när vi va på Madonna!
(hon är värssta seriös o jag är helt...;))

Gääässsp**

Man kan tro pga rubriken att jag är trött.. Men det är jag inte! ;) För jag har nämligen sovit 10timmar inatt ;) Eftersom vi har sovmorgon på fredagar. Helt underbart! Och något som är ännu mer underbart är att vi bara har en lektion på fredagar! Så vi börjar tio och slutar elva! Gött va?!?! :)


Bilder på mig & Norisen påväg till bussen.. Ngn dag ;)

Opps!

Hehej, fy vilken dag det ar vart asså! Vi har nästan inga raster( bara 5-10 min) Och vi käkar halv ett! Liksom vem fan orkar ha gympa när man inte käkat på 6 timmar? uSCH! Men annars är vårt nya schema helt OK!
Idag tog vi skolkort... Fy fanken!  Jag tycker det är så jobbigt att man inte får se kortet!Men korten  kommer tydligen om tre veckor så då får man väl vänta tills dess..

Btw så måste jag säga att det är så sjukt skönt att jag är ledig hela kvällen! Jag kan göra vad jag vill.. Nästan ;) Inte några läxor eller inga som är tills imorgon iallafall.. Och inte heller ngn träning! Vilken är jäkligt gött då det var match i tisdags, träning onsdag, gympa idag.. Okej gympa är kanske inte jätte jobbigt men ändå!
Så jag fårse vad jag hittar på ikväll.. Jag kanske tar en promenad upp till fotbollsplanen och tittar på Damernas match.. Men som sagt vi får se!

Här är förresten facelooken of today! ;)


Ursäkta mitt hår! :P

Goodnight!

Godnatt kramar! Nu måste jag gå och lägga mig! Lååång dag imorgon.. Nattinatti! :)<3

To much!

Förstår inte riktigt vad som händer... Brukade man vara såhär trött när man kom hem från skolan förut? Har inget minne av det isåfall! Ikväll är det träning men eftersom vi spelade match igår så vet jag inte om jagpallar.. Och jag måste plugga! :O
Fy fanken det känns som om vi har massor med läxor...

Btw så ska vi ta skolkort imorgon. :) Är det någon mer än jag som tycker det är skit svårt att få fram ett naturligt leende? Allt blir så jäkla stelt! Jag kan verkligen inte slappna av! Men det är så löjligt för egentligen så är det ju bara att le som vanligt?
Haha, vi får se hur det blir... ;)

Kisses!

Godmorgon!

Godmorgon allla ni som säkert är lika trötta som mig... ;) Tänkte bara säga godmorgon lite snabbt! Måste ta på mig kläder o göra mig iordning nue.. :)
P.S Helena, jag tror jag ska på Nrj in the park.. Eller jag vill iafall! Vilka artister är det som kommer?? ;) <33

Oojojoj!

Shit, jag har inte uppdaterat på flera dagar känns det som!Men jag kan berätta snabbt vart jag hållt hus... I söndags va jag o några vänner på rixfm festivalen... Det var roligt! Igår började som sagt skolan.. Skit jobbigt men man kan ändå inte låta bli att bli lite nyfiken på vad som kommer hända detta läsåret! Igår va det bara upprop oså men idag började dom riktiga lektionerna! Förutom att jag varit helt slut pga sömnbrist så har allt gått jätte bra. Har redan fått massa läxor. :p

Ikväll så ska vi spela match mot Rydboholm..Vi brukar vinna mot dom men man ska inte ta ut ngt i förskott!  Just nu käkar jag lite för maten i bamba var BLÄ! ;)
Puissar

Traditioner hit, traditioner dit!

Haha, idaag ska jag o Nora åka in till stan och fika! Det är ju sista dagen på sommarlovet idag så vi ska bara mysa, sen ikväll ska vi ha lite hemmaspa ;) Fyfan jag är faktiskt ganske nervös inför skolan... Alla säger att 8:an är värst! Plus att vi får betyg till hösten... OMg im gonna die!

Men jag är faktiskt jäkligt nöjd över mitt sommarlov! Jag har hunnit med så mycket.. Även om jag inte har varit utomlands eller danmark gills väl inte? Aja skit samma, jag har hunnit göra mycket ändå. PeaceandLove, Gothia cup, Morup(ligger nära falkenberg), Vänner, Sovit i vindskydd vid en stran mitt i skogen... Haha, ja och lite mer ;)


Älskade Göteborg.!

Ohlalalala..I love you baby!

Haahha, hej. Förlåt för mitt deprimerande inlägg förut. Var bara så pisstoff på allt! Huvudvärken är kvar men annars är allt bra ;D Snart ska jag slänga mig i soffan och titta på tv.. Men först ska jag fixa lite efterrätt! Nämligen något så enjkelt som bär och lättvispad grädde! Supergott & super enkelt! :)
Chiao! <3

Fyfaan!

ooohh, ursäkta mig men jag är på så jävla piss humör nu! Faan det regnar, skolan börjar på måndag, jag har ont i huvudet, inget att göra!! Och att jag är så jävla tröttt! Usch jag pallar fan ine att börja skolan nu. Ge mig en vecka till, snälla?

Game time!

Hahaa, visste inte va jag skulle ha för rubrik men aja.. Jag ska spela match snart.. Och jag är ju super trött, hur ska detta gå? OOpppss tiden rinner iväg, höres! <3

And im back in the game ;)

Hej! Jag har varit hos Hedvig dom två senaste dagarna så därför har jag inte skrivit ngt i bloggen... Men jag kan berätta lite snabbt vad vi gjort. I torsdags åkte jag in till stan och mötte hedvig. Sen gick vi o tittade runt lite... Sen åkte vi hem för hon skulle spela mach. Btw så vann dom, 4-5 :D! Sen så hyrde vi film och myste! :)
Igår så vaknade vi vid halv ett! efter ett tag så gjorde vi iordning oss och åkte in för att checka in kulturkalaset... Men vi hittade inget roligt så vi köpte glass och satte oss på ngn trappa vid kanalen och solade!  Sen när Hedvig skulle åka he ringde jag Nora för att se vad hon höll hus och tydligen så var hon också i stan! Och hon var med Maja, Maja o Joanna. Dom skulle titta på Europe så jag hängde på dom. Vi stod längst fram(såklart) ;) Och jag tycker dom va skit bra! Det var perefkt väder och inte super trångt! Sen så gjorde det inget att det stod re as söta killar bakom oss ;);)
Haha, pusss på tervlig kväll iallafalll!

Now im leaving!

Godmorgon! Har precis käkat frukost men jag är fortfarande trött. Det känns som om jag inte vaknat riktigt!

 Jag ska sova hos Hedvig idag. Först så ska vi nog gå på stan lite sen tror jat att hon skulle spela match så då för jag hejapå ;)  Btw så köpte jag en väska igår som jag tänkte ha som skolväska! Den kommer från Lindex och är stor och svart med lite fransar och nitar på....

Ungefär såhär ser den ut, men ja tycker inte väskan så så snygg ut här. Den är snyggare i verkligeheten...;)

Väska från Lindex: 299:- (jäkligt bra pris osså!

Hello!

Godkväll. Kom precis hem från Helena. Filmen var jätte bra och vi hann gå lite på stan också :) Vilket va kul. Jag köpte present till Hedvig eftersom hon fyllde år igår. ::D Jag ska tll henne imorgon.. och det ska bli mycket mysigt! :D
Nu ska jag titta på The Hills ;)
Love<3

Ice Age 3(D)

Godmorgon honeys! Sitter vid datan och käkar frulle idag.. Vill spara lite tid liksom. För nu bloggar jag somtidigt som jag äter och då får jag gjort två saker samtidigt! ;)
Idag ska jag och Helena titta på Ice Age 3, och vi ville ju se i 3D såklart. Men då går det ingen 3D ace age idag! Utan bara på svenska! Då blir man lite irriterad! Men nu får vi helt enkelt sitta och titta på en dubbad Ice Age3... Jaja, huvudsaken är att det är i 3D :)

No game!

Hejsan lite snabb uppdatering nu innan jag sticker iväg på träning! Egentligen skulle ju vi spela match idag men det blev inställt! Så nu ska jag träna med damlaget istället... Skönt att få lite träning idag iallafall. See ya!*<3

Taggad...

Haha, kanske inte men jag borde vara för ikväll är det första seriematchen för säsongen ;) Vi möter Holmalund..

Rävlanda AIS F17



Bästa! <3 Kärlek till er!

....*

Bilder från Universeum!

Julle med fiskar.



The big shark!

Haha..

Snake...






Söt!

Cute!

Liten söt apa som satt skit nära när jag skulle ta kort!

Godmorgon Tisdag*

Hejhej! Regnet öser ner här ... Inte KUL. Åhh, jag kommer snart börja mögla av detta vädret! Så jag hoppas verkligen det blir fint snart igen... Och hoppas för er som ska på Way Out West att vädret blir okej för er... Inet kul att stå i regn!
Pussar

Klassikst!*

Here they are och svara nu ärligt! Ser dom FÖR hemmagjorda ut för att man ska kunna gå omkring med dom? Isåfall snälla kommentera det!

All day long!

Heej, jag har varit barnvakt allday long nu.. Först universeum, fika, sen skulle hon spela match så då fick jag titta på den... Men det var ganske mysigt ändå! Vi hade faktsikt jätte kul på universeum, även om jag varit där innan många gånger. Just: Sitter helt proppmätt efter en stor kycklingsallad och nymålade naglar( denna gången testade jag att göra fransk manikyr.. Jäkligt pillig och jag ska lägga upp bild på resultatet och då måste ni säga om det ser FÖR hemmagjort ut.. För då målar jag nytt nagelack!

Pöss!

Godmorsning!

Hej, just nu är jag liet stressad för jag och min lilla kusin Julia ska på Universeum idag för jag har lovat att passa henne... Egentligen skulle vi gå på bio men det finns ingen bra dom tiderna vi kan gå..

Men vi ska ta 12 bussen in till stan.. Så jag måste börja käka frukost o klä på mig..

Jag på Madonna konserten!

Me and my Honeybunny!

 Signe goes Business Woman!( on Aggys jobb)

Rawrr! ;)

Sticky and sweet!

För den som vill veta spelas Madonnas nya skiva sticky and sweet på repeat här på vårt lilla kontor, som Agnes köpte igår på konserten! ;) Nu kan jag nog alla texter utantill... :) Nu finns det bara en bil kvar att hyra ut! :D:D


Yeaaayy!

Hejsan! Haha, jag känner mig som värsta businesswoman ;D haha, eftersom jag suttit här ett tag har jag också lärt mig en del! Och jag gillar inet att bara sitta utan jag vill göra saker.. Så varför inte göra nytta? Så Agnes lärde mig hur man hyr ut bilarna så nu har jag hyrt ut en bil helt själv faktiskt, "stolt" ;)
Men man ber typ bara om körkort ellr " driving license" och kreditkort, sen kopierar man dom, ber dom att skriva på, fråga om dom vill ha full försäkring eller inte m.m. Så det är inte jätte komplicerat det är bara jag som har en tendens att bli jätte skakig och nervös när man ska prata med ngn ny person som dessutom kanske bara pratar engelska... :P
Jaja, jag tycker faktiskt detta är ganske kul men det är nog ganska enformigt i längden....
Godnatt pussar till er! (även om jag inte kommerr härifrån förens halv tolv, men jag kan lika gärna säga godnatt nu !

Its not working anymore...

Nope, nu börjar ögonen rulla runt snart asså! Tro mig jag ser verkligen i kors.. Men vi har fortfarande fem timmar kvar tills vi kan åka hem! Så det är bara att gå o köpa lite mer kaffe så man blir piss igen ;) Men utöver att jag typ inte kan sitta rakt längre på stolen så är allt toppen! :D

Pussar!

Jobb update..

Jag sitter och klickar runt på datorn här.. Finns inte mycket mer att göra ;) Agnes hyr ut bilar... Och det är jävlig många så hon har inte riktigt tid med att typ spela kort elr umngås med mig... ;) men vi har det mysigt, tror att vi ska försöka få i oss lite käk nu :) Pussar!


jag vill inte....

Fyfanken, nu ska fått för litea vi åka till jobbet... Fyfan va vi har fått för litesömn asså! Aja några koppar kaffe på det här så är man i hamn;) Hhaa, oj nu måste jag stänga datorn, Puss

Madonna update!

Åhh, jag har blivit frälst! ;) haha, nej men madonna va verkligen grym! Så jäkla snygg o vältränaad och till råga på allt sjunger hon bra också! Nu måste vi nana för vi ska upp halv sju imorgon bitti... Ska va me systern på jobbet imon med.. :) <Pussar!

update från worky worky!

Hejehj, just nu sitter jag och håller min syster sällskap när hon jobbar. Hon jobbar på Eurocar som är en biluthyrningsfirma. Så jag sitter här på datan och klickar lite... Vi ska dra härifrån klockan 17:00, först hem till henne i stan för att ta en liten powernap innan vi drar vidare till MADONNA! Wiiiee, det ska bli skit kul faktiskt! Men det känns som om jag inte riktigt har koll på alla hennes låtar. :P haha, jaja ngn kan man väl? :P

Nu ska jag läsa min Elle, hörs sen PUSSAR!

It's HOT bby!

Godmorgon sötnosar!
Klockan 13:00 åker jag till syrran så innan dess ska jag; SOLA, äta frukost, packa massa saker, handla mat för vi ska sitta på hennes jobb i ett antal timmar... Så det var nog allt. Jag tror jag börjar med att äta frukost för nu börjar faktiskt min mage kurra lite... ;)



Två gamla bilder från skolavslutningen+ min födelsedag....

Godnatt!*

Godnatt alla underbara människor!<3

I better go to bed now.

egentligen borde jag gå och lägga mig snart... För jag måste upp i tid så jag hinner steka innan jag åker till min syster. Vi ska nämligen på Madonna imorgon. :) vilket ska bli skit kul!


Bild från Orust!

♥Orust

Här kommer lite bilder från orust!


IGÅR!



 Innan vi åkte till Orust var vi på ngn utställning i naturen... :P

Faktiskt ganske fräcka könstverk.. Iallafall en del av dom ;)

Haha, missan, mamma och nått konstverk i bakgrunden..

Utsikten där vi fikade...

igen, fast utan två snyggingar ;) haha

Jag& Helena innan Marit bergman!

Min goda mat på resturangen Slussen.

Skål!

Detta var tyvärr den bästa bilden... Jag lyssnade mest på låtarna orkade inte ägna all tid på att ta kort!
Men riktigt bra var hon iallafall!

IDAG!



Morgondopp och stek!

Helena and Me

påväg hem stannade vi o köpte glass och där på macken hittade jag ett par skit snygga brillor! EFTERLÄNGTADE!


Sommar, sommar, soooommmmAAAr!

Hej, nu är jag hemma igen. Jag, mamma, Helena o Missan och ju som sagt till Orust igår! Vi hade beställt bord på Slussen för att se när Marit Bergman upträdde! Vi käkade jätte gott & Marit va sjukt bra live faktiskt!
Just nu är jag så trööttt för vi har stekt i hela dagen vid havet, så jag lägger upp bilder senare :)
Hur har ni det i värmen?

Pussar!

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

omg, nu är jag helt slut! Först lång powerwalk imorse och sen fotbollsträning :P Haha, man märker hur fort kondisen försvinner... :S
Just nu håller jag på att laga mat, det blir köttfärsås& spagetti alá signe ;) Mumsfilibaba! Bajbaj äppelpaj!<3

Energikick innan träningen!

Hejsan! Nu har jag fixat mitt kort som förhoppningsvis är påväg hem till mig snart. Först måste jag bara få min internetdosa så jag kan logga in på handelsbanken och registrera kortbeställningen... Haha, lite krångligt men jag tror jag förstod vad jag ska göra.. Tränning börjar om en timma så nu måsta jag käka lite mellanmål.. ;)

Apoteket & banken here we come!

haha, syrran ska ha nått på apoteket och jag måste om banken angående mitt kort! Det funkar inte och jag vill byta till maestro istället för frikort! HATAR DET! ;D Höres baby!

Cute Nails*

Igår fixade jag mina naglar, och förra gången jag gjorde det använde jag svart nagelack så nu ville jag använda ngt tvärt imot. Så jag målade förtst två lager avett rosa Mavala lack, sen så valde jag ett "nagelklistermärke" och satte på. Sen var det bara att måla två lager topcoat så att det håller.

och jag måste säga att förra gången jag gjorde detta så höll det i en vecka! Vilket är as bra, i vanliga fall brukar det bli skav efter 1-2 dagar för mig...

Resultat:


Det bror ju på om man vill ha mycket elr lite bling, men jag ville bara lite diskret så jag hade bara en blomma på varje långfinger...

Here it comes!

Japp, nu kommer solskenet! WIIIHIIIIIOOOO, det ska bli extremvärme hela veckan typ... Och jag, Helena, mammsen och min moster( helenas mamma) ska åka till orust imorgon elr i eftermiddag, det bror på..
Eftersom det är så underbart väder ska jag o syster gå ut på en vacker morgonpromenad! Hörs sen.


Helena & jag... <3

Powerwalk med sis!*

Hello, jag och sis kom precis hem från en mysig powerwalk! Och hon ska sova här så vi har hela kvällen att umgås :) See ya tomorrow ;)

Gammal bild från min tjejmiddag ;)

♥Tuesday afternoon♥

Sitter och försöker fatta hur man lägger in en egen bakgrundsbild på bloggen men det går sådär... Jag tror det är för att designen har förändrats på blogg.se sen DDB( designa din blogg) visade hur man gjorde. Vi får väl hoppas att han gör om det! ;)
Nu ska jag käka lamstek, kokt potatis & sås. :) Se you, kisses!

Morsning korsning!

Fy sjutton vad det regnar! Trodde att det skulle bli lite finare idag... Jaja, både jag och Lovisa är lite halvsega i huvudet idag av lite för lite sömn...Men nu ska vi titta på ngn film som ja aldrig hört talas om men som tydligen ska va kul ;)
Hörees, kyssar!

Hemma hos Lollo!

Holabollla! Fyfanken vilkten skitväder... Men en fågel vid namn Lovisa kvittrade i mitt öra att nästa vecka ska det bli supervarmt! Hoppas på det!
Även om det regnade så var det mysigt på stan. Jag hittade inte så mycket på rean men jag tror det var för att det var så jäkla utplockat överallt, jag kom helt enkelt försent.... Bara för att det inte fanns så mycket på rean så hittade jag ändå en jeansskjorta, skor, en fjällräven kånken, och en sak till som är svår att förklara men jag ska lägga upp en bild så ni förstår ;)



Ginatricot: 249:-

fulsöta ballerinas från dinsko: 129:-(rea)

linne & shorts i ett ;) från bikbok: 74:-(rea)

Min Kånken från fjällräven: 499:-


sådär det var nog allt! Nu ska jag och Lollo käka morötter med dip & popcorn, elr vi har redan börjat... Haha ;)

Pussar!

♥Åker till Götet med Lovisa

Det var så länge sen jag träffade Lovisa så det ska bli roligt at träffa henne. Dessutom har jag inte varit i stan på typ skit länge? Undrar om det finns ngt roligt kvar på rean..? Kanske om man har tur! Men jag kommer nog inte åka in på ett ganske bra tag.. Sitter fortfarande i pyjamas. Och jag måste duscha... GAHH, hur ska jag hinna? Jaja, hörs senare...
Pussar!


Haha, man kan inte bli snygg påallaa bilder... ;)

Ursäkta mig...

Hej. Nu är jag hemma från Falkenberg! Jag, mamma, pappa och Julia åkte dit i Söndags och då hann jag inte skriva att jag jag skulle åka... Jag är nämligen tidsopptimisten själv! Men skit samma, jag tror ni har överlevt ändå! ;)

Vi har varit hos några kompisar som har sommarställe där, vi åkt dit på somrarna ändå sedan jag var liten bebbe så jag känner mig verklgen hemma där. Det är extra kul att det har varit fint väder dom här två dagarna också. Jag har tagit massa fina kort men bilderna fåår komma lite när som...  Hoppas ni har haft det finfint!


En bild jag tog när vi var ute på vår traditionspromenad! ( jag menar att vi alltid går denna promenaden när vi är och hälsaar på)

Pussar!

RSS 2.0