Wakwaka

Tjositrosi!
'
Har haft en lång dag på stan med mami och systeryster. Vi har haft det jättemysigt men några skor eller regnrock hittade vi inte! Erik fick tyvärr inte riktigt bot på mina ryggproblemas så jag har bokat en tid hos någon Allan (jag dör) imon... Asså ni som inte varit hos en ostiopat eller massör vet inte vilka positioner man får ligga i... Det är intimt må jag säga. Jag är bajnervös inför att träffa Allanballan imon.
'
Just nu myser jag med Madde. Vi ska precis öppna chirrepåsen och se på någon rulle. Ha en fin kväll så hörs vi imon! Pussar
hahaha, roligaste bilden
Agnes med kossorna...

Tisdag

Godmorgon!
Klockan är halv elva och jag dricker juice, äter macka och lyssnar på radion som är inställd på klassisk musik. Idag ska jag in till min bror och få behandling för min rygg. Han är, för er som inte redan vet, massageterapeut och utbildar sig just nu till ostiopat. Jag har de senaste två veckorna haft jobbiga smärtor längst med högra skulderbladet som sträcker sig upp till nacken. Innan Emmaboda tog han och hans kompis, som också utbildar sig till ostiopat, en kik på min rygg och det lät inte jättebra. Några kotor är helt frånvarande och min höft är skev m.m. Alltså är det inte konstigt att jag har haft smärtsamma ilningar från ljumsken ner längst benet när jag ska sova. Eller att det krampar i vissa ryggmuskler. Skönt att få svar på frågor! Och ännu skönare att bli av med problemen.
'
När jag ändå är i stan ska jag även passepåe att köpa nya springskor och galonregnrock! Ikväll vet jag inte om det blir träning eller ej... Är lite rosslig i halsen och det känns onödigt att göra det värre. Vi får se helt enkelt!
'
Pussar <3 (här kommer lite fler bilder från Emmebode)
såhär såg det ut i campet när vi anlände... taggade kusar
Icona Pop
Annie gick på upptäcksfärd och hittade nya arter i buskagen..
vi dog av solens värme samtidigt som vi älskade den
här vet jag inte varför det ser ut som om min mage klyvs på mitten...
Sirpi trodde hon var cool, vilket hon va!
Urban Cone
donuuut
maaat
fläskläpp, en sån fick jag.

EMMABODADANS

Är åter hemma efter några dagars dansande och tjoande i Emmaboda. Idag ska jag försöka komma in i vardagsrytmen igen (städa, äta vällagad mat och gå en promenad). Här kommer några instapics från festivalen. Puss på den!
kärlek

sommarpust

HEJ mina hallon!!
'
Lyser solen hos er med? Hos mig är himlen blå som himlen och solen lyser som solen! Jag har varit på resande fot i några dar nu, några dar i danmark och några dar i skåne. Det har varit fantastiskt trevliga dar men nu är jag lite matt på sociala aktiviteter. Jag kom hem igårkväll och mötte direkt upp Emma för ett liten planeringsmöte. Det blev mest trevligt prat, sen klocka och mindre planering men det känns bra ändå. Jag ger ger mitt fulla medlidande till dig Emma, som behövde gå upp halv sju imorse och brumma iväg till jobbet.
'
Idag står det två p på schemat: packning och picknick. Imon bär det ju av till Emmaboda!!!! Och eftersom det är så himlans fint väder passar väl inget bättre än picknick i slottis?
'
Nu kommer det bli ett blogguppehåll på några dagar igen, bär inte med mig datorer till festivaler haha. Men återigen, jag är inte den som inte uppdaterar sin instagram - signegry.
'
Pussinussi!
systramiii
Wanås slott
40 riksdaler
festivalmat...

Borta, hemma, borta, hemma

HEEEEEEEEEEEJ!!!
'
Efter att ha gungat och haft det underbart på havet i några dagar är jag nu åter hemma i mitt hus. Men bara för en kort sekund. Idag ska jag in på ett möte och ikväll har min syster familjemiddag. Imon åker jag till Danmark där jag, mamma och pappa ska tillbringa natten innan vi sedan åker till Skåne. Jag är tillbaka på söndag/måndag. Sen är det bara några få ynka dagar kvar tills det bär av till Emmaboda!! Herregud! Vart tar tiden vägen? ;)
'
Några korta meningar om båtresan... Jag som inte riktigt är van vid havet, båtar och vågor var lite skakis i början men den oron sköljdes snart bort. Nu har jag sett hela sveriges västkust tror jag haha! Vi har varit i Lysekil, Grebbestad, Smögen, Kungshamn, Gullholmen, Mollösund, Skärholmen, Marstrand... m.m. Det har varit fantastiskt kul och jag är så glad över att jag har en så fin vän som Alexia. Min finaste pärla!
'
Here comes some photos from the trip!
nawi

Love

By the way, Signegry heter jag på instagram.
Puss!
Vissa har det bra!

Underbara dagar

Hej mina sockertoppar

Just nu befinner jag mig på båtresande fot och upptäcker Sveriges västkust!

 Bloggen får vila i några dagar.

Ni är hjärtligt välkomna att kika in på min instagram så länge

Jag har det fantastiskt bra och hoppas ni gungar lika bra som jag på vågorna.

Sverige är så himla vackert just nu!

<3


Lördag

God morgon!
'
Mår ni bra bland alla grå moln? Jag vaknade gick upp kring tolvsnåret (helt knäpp i huvudet) och har sen dess ätit frullebulle och cirkulerat på internet. Det finns så mycket fina saker som jag vill ha! Ha, ha, ha. Jag behöver verkligen nytt bas-smink och nu har jag hittat en foundation och rouge från märket Everyday Minerals. De verkar superbra. Dock finns det alltid en risk med att beställa på internet, det kan ju bli helt fel nyans med mera... Det får vara mitt sätt att "living on the edge" haha!
'
Här kommer lite fler bilder från de senaste dagarna! Bra dagar!
bulle, te och film dagen efter är som balsam för själen.

livet

Hej mina fina!
'
Nu på sommaren flyger man ju hela tiden hit och dit vilket gör att bloggen blir lite lidande. Men det är så det är. Jag har haft två jättebra dagar sen vi hördes senast. Igår tog jag och Alexia en lugn och spontan runda på stan. Vi åt varsin SSS (superstor, supergod, supersallad) till lunch. Därefter köpte vi med oss lite fika innan vi åkte hem till min syster. Där fikade vi och rensade kläder. När vi åkte hem till Alexia igen kom även Johanna. Vi förfestade lite innan vi drog ut. Det blev en kväll som från början kändes som allt annat än party men som i slutändan blev riktigt bra! Jag var nog världen party-blocker där i början men jag var allt annat än sugen på att gå ut. Ville helst dra filten över huvudet och äta upp chipsen liksom haha. Tur att man är vänner som drar upp en på discomolnen...
'
Idag har jag och Alexia tagit det allmänt lugnt. Jag kom hem för en stund sedan och har precis ätit ett berg av pannkakor tillsammans med Nora. Vi ska nog se filmen Tinker, tailor, soldier, spy om en stund. Jag har höga förväntningar på den, hoppas den håller måttet. Någon som sett den kanske? Annars får ni ha en fin kväll så hörs vi imon!
'
Puss

BRA


Killarna på knä

Hemma igen efter en klockren vinst mot killarna. Gölpauer! Min fot mosades dock två gånger så nu är det kryckor som gäller haha...
sådär mår den.

dagarna

Hejsisvejsi!
'
Det var ett tag sedan vi sågs så här kommer en liten uppdaterare! ;) I måndags åkte jag till Öckerö för att besöka lite vänner som hyrt en stuga där. På dagen var det strålande väder men på kvällen kom det utlovade regnet. ...Det finns inget dåligt väder... så vi hade det trevligt ändå på den takbeskyddade uteplatsen ändå. Klockan två åkte vi och köpte nybakta bullar på ett bageri. När vi väl kröp till kojs hade både fåglarna och ljuset vaknat. Igår mådde jag superkonstigt hela dagen. Helt yr och snurrig plus min numera kroniska förkylning. Men jag kände inte för att ligga hemma så jag, mami och papi åkte till Hagabion, åt fantastiskt god mat och avslutade med en vacker (och jobbig) film. Den heter Nadeer och Simim - En separation. Filmtips till er som gillar rullar med kvalité!
'
Nu ska jag trotsa min ögonvärk, huvudvärk, ledvärk och hosta med att spela en tjejerna-mot-killarna-match med några vänner. Åh herre... Något kommer gå sjukt snett på någon, typ ett smalben.
'
Pussar
Malin!
on the packethållare

pics

Haha... halv fem på morgonen
min trötta snutte

Söndag

Ojojoj. Kvällen hos Maria igår var jättekul. Roligt att träffa både gamla och nya vänner. Jag och Alexia vandrade hem runt fyra. Då var det redan ljust ute. Vägarna var helt öde och vi gick barfota på asfalten. Äntligen är det sommarlov på riktigt.
'
Idag har jag och Alexia varit helt döda. Fysiskt och psykiskt. Sugen men illamående. Trött men rastlös. Trots det har vi ätit både pizza och glass haha. Nu kikar jag på Heartbeats på tv6play medan Alexia degar i sängen och nyser. 

Go-frukost


saturday

God morgon!
Min första sommarlovssovmorgon är nu över hihi. Riktigt skönt att sova i mer än åtta timmar. Idag har jag en mer än bra dag att se fram emot. Om en stund ska jag göra i ordning frukost och titta på en deckare (andra delen av Sömntuta). Sen ska jag ta tag i mitt rum som är k a o s. Ikväll kommer min finaste diamant Alexia hit. Vi ska på avskedfest för Maria som åker till Oxford på fredag! Hon ska vara au pair i ett år i en överklassfamilj haha... Hon kommer få det grymt! Men vi alla kommer sakna hennes stora hjärta och fina personlighet. <3
Haha! Jag och Maria för nästan två år sedan... Härliga tider.

FREE

Kom alldeles nyss hem från sista dagen på jobbet. Tack alla barn för tre fina och givande veckor! Nu är jag mer än redo för semester. Sen skolan slutade har jag inte haft en lugn stund så nu ska jag banne mig slappa hela kvällen! Kanske åker och köper lite fredagsmys också... Namnamnam.
'
Pussar

It's friday...

God morgon!
'
Tur att jag tagit vara på det fina vädret som varit, för i de närmast kommande dagarna ser det ut att bli mer grått och trist väder. MEN, inte är jag deppig för det. Efter den här dagen är jag L E D I G. Ikväll vet jag inte om jag ska fira med att vara bästa vän med soffan eller om jag ska pallra mig in till Slottskogen... Det beror lite på hur kallt det är också. Just nu lutar det mot Games Of Thrones i soffan klädd i mjukisbrallan med en kopp te. Men vi får se! ;)
'
Pussar

MORUP

Här kommer lite bilder från mitt favoritställe och med mina favoritmänniskor.
Elvis
mycket maat, mmmh

jantelag

Hejsan hoppsan!
'
Fick gå lite tidigare från jobbet idag - underbart. Dock orkar jag inte mig själv. Vi fick lov att gå tre (en timma tidigt) men jag kunde inte med att gå av ren pilkttrogenhet. Jag stannade i fyrtio minuter till. Dum.i.skallen.är.jag. Lite tidigare kom jag i alla fall hem och nu ska jag krypa ner i soffan och se ett avsnitt av Games of thrones innan träningen! :)
'
Pusssar
bild från Morup

yesterday

GODMORGON MINA SOLSTRÅLAR!
'
När jag vaknade, kvart i sju, var himlen redan klarblå och solen sken/skiner som bara den! Den som blev besviken på det igår utlovade solskenet får ge vädret en ny chans idag. Idag är näst sista dagen på jobbet. Mina känslor är ganska splittrade. Å ena sidan får jag äntligen gå på sommarlov men å andra sidan kommer jag sakna alla barnen massa massa! Jag sa hej då till några redan igår och buhu vad det är tråkigt med avvinkingar. Dock kommer jag säkerligen träffa många av barnen igen, Rävlanda är inte så stort haha.
'
Det var supermysigt att träffa min egna lilla solstråle Helena igår också. Det var alldeles för länge sedan som bara hon och jag umgicks. Vi köpte med oss picknick och satte och sedan på Apslätten och pratade tills knotten jagade iväg oss. Mamma och pappa var inne i stan så jag kunde dessutom övningsköra hem. Min kusin Julia, hon som bodde hos oss för några år sedan, följde med hem vilket också var supermysigt. Bra dag helt enkelt!
'
Nu ska jag fixa "lurre", som Helena säger haha.
'
Pusssar
Jag och Julia busade till det och gjorde pannkakstårta när vi kom hem på kvällen. ( de är inte kända för sin skönhet, men gott äre!)
Sötnos!

ONSDAG

Godmorgon gosmorgon! (inte meningen att det skulle bli gosmorgon, men det såg mysigt ut så jag lät det stå)
'
Allt fint med er? Med mig är det väl sådärbra. Istället för att bli friskare känner jag mig bara sjukare och sjukare. Igår var nog den tyngsta dagen på mycket länge. Mådde uselt hela dagen på jobbet, däckade en stund på lunchrasten. Direkt efter jobbet åkte jag som planerat in till stan för att hjälpa min syster med hennes och hennes pojkväns flytt. Inte för att det blev så jättemycket till hjälp kanske. Jag damsög gamla lägenheten och dammade fönstret och elementet. Sen tog jag bussen hem. Självklart var röd express försenad vilket ledde till att jag missade anslutningsbussen i landvetter - älskade mitt liv just då! På vägen hem åkte jag om Emma och fick finfina födelsedagspresenter. Frida var också hos Emma och jag stannade hos dem till strax efter elva. Mysigt! Dessvärre blev det inte så många sömntimmar inatt heller vilket jag kommer få sota för idag. Jaja, sånt är livet! Det kommer iallafall bli mysigt att träffa Helena sen på picknick! Saknar min tuss... <3
'
Puss pussss
jag och Emma <3

TISDAG

Såg till mitt förtret att inlägget nedan inte publicerats då det skulle ha publicerats (fredags). Menmen, nu ligger det uppe haha. Jag har haft en underbar helg på Morup! Vi har spelat volleyboll, gått långa promenader, åkt på loppisar, spelat NE och umgåtts. Morup är som rehab för mig. När jag är där försvinner alla problem och krav här hemma, på Morup kan jag bara vara.
'
Min vecka ser lite uppochner men ändå bra ut hehe. Idag, efter jobbet, ska jag träffa min syster och hjälpa henne med att flytta till sin nya lägenhet. Det ska bli så kul att se hur hennes och Johans nya lägenhet ser ut! Imon, efter jobbet, ska jag träffa min fina kussetusse Helena och picknicka, om vädret tillåter. Det ska bli supermysigt!
'
Ojoj, nu måste jag kila. Ta hand om er så hörs vi med massa bilder och gottegrejor!
Love!
lagom morgonsvullen brud, men jag vill visa mina fina naglar som jag är otroligt stolt över haha!

RSS 2.0