HEJ DÅ!

Ett sista hej då! Nu drar jag till Spanien i två veckor för att njuta av vackra landskap och förhoppningsvis värme!!
Ha det underbart så länge!

BOMB!!!

God morgon!
De senaste dagarna har varit riktigt kul men jag har knappt hunnit sitta vid datorn. Jag har inte haft tid till att ladda upp alla bilder som jag vill visa för er och jag har inte hunnit skriva och uppdatera vad jag har gjort vilket är jätte tråkigt. Men jag tänker att det är bättre sent än aldrig och att bilder säger mer än tusen ord...
'

B-day

Dålig update från mig idag. Fast jag har en bra anledning så det är lugnt. Idag fyller jag sexton år! Det känns kanoners! Vaknade runt elva av att mami, papi och sis kom in med presenter och sång! Jag fick jätte fina saker och är väldigt nöjd!
'
Jag och pappa åkte in till stan förut för att uträtta lite ärenden inför Spanienresan. Köpte vandringssandaler och byxor, shorts med mera! Friluftssaker ni vet...
'
Ska inte skriva så mycket mer då jag har mina släktingar på mamis sida på besök... Känns lite halvt osocialt haha! ;)
Jag har massa bilder att ladda upp, måste bara hitta tiden...!
'
Puuussssar! (snodde några bilder från facebook från hemliga resan,har inte hunnit lägga in mina bilder ännu...)
Emma and I
snygga tjejer!
haha!

Gårdagens.


cry out loud!

Hej nu är jag hemma igen!
'
Usch vilken vemodig känsla jag har i magen alltså. Det var många tårar när vi kramade lärarna adjöken. Jag grät dock inte men i magen fanns, och finns det, såklart en stor klump av sorg och vemod. Jag har gått i samma skola i hela mitt liv och har trivts jävligt bra. Jag vet vilka alla lärare är, känner till alla rum och oskrivna regler. Det så konstigt att inte vara en del utav allt det där längre. Jag är helt ärligt rädd. Rädd för att lämna tryggheten. Känslan att gå genom korridorerna en allra sista gång och andas in alla lukter och känna av atmosfären var väldigt knepig. Så många minnen, saker man vill minnas och som man hellre ser bli ett med historien.
'
Självklart var det inte bara ledsna miner, jag blev exempelvis väldigt glad över att få priset: Bästa betyg av alla flickor i nian! Jag är så jävla stolt! Och vet ni? Det blev alla MVG. Smaka på det. Smakar ganska konstigt tycker jag, men ändå riktigt bra! :D
'
Ikväll ska alla nior på hemliga resan, det kommer blir så kul! Eller jag ska ha roligt hur det än blir. Kvällen avslutas antagligen med efterfest hon Maddy! :)
'
Och imorgon fyller jag år.... DET är om något knäppt!
Puuusssssssar!
(jag har massor av bilder från skolavslutningen, men kameran är just nu på flykt någonstan i bilen...)
Glad och stolt tjej!

SOMMARLOV!

God morgon!!
Stora dagen sommarlov är här. Igår var jag hemma hos Madde som hade lite krök. Därför är jag lite trötter idag men vafan gör det! SOMMARLOV!!


Svart

Vaknade tjugo minuter innan jag började, somnade tydligen om efter att klockan ringt... -.- Vädret har varit piss hela dagen och det ser inte ut att spricka upp. Jag är sjuk och har en allmänt dålig dag. Huvudet är tungt som bly och hostan är kvar. Vet inte om jag ska dra täcket över huvudet och dö eller om jag ska .. nej jag vet inte. Jag får iallafall inte somna för länge, ikväll ska jag hem till Helena för att kirra brynen. Något positivt med den här dagen! Tjing på det.
'
Förlåt för detta opeppande inlägg btw.

Wooopa

Woopwoop! Jag måste ha totaldäckat och sovit i två timmar bara så där. Det blev ingen träning idag, halsen värker och huvudet likaså. Inte värt att bli ännu sjukare nu inför Spanien åså.
'
Får se hur resten av kvällen artar sig...!
Kösssar!
En bild tagen i början av året på mig och Emma. Vad händer?!? Haha!

Burn

Riktigt schyrrig dag. Har suttit på en stol i värmen med Madde och Merdiana och tittat på medan småbarnen sprungit runt, runt. Brännboll väcker vinnarskallen i alla! Räknat poäng har jag gjort också. Efter för få timmars sömn gillade dock inte mina ögonen solljuset och det var några tillfällen då jag trodde att de skulle ploppa ut. Om två timmar ska jag till tandläkaren så det blir perfa med en liten nap innan jag rullar dit.
'
Jag har hittat några kul kamera-appar som jag missbrukat idag haha!
Merdiana
Engagemanget var på topp...
Madde har inga ögon...?

Onsdag ♥

Hej och god morgon på er!
Sovit gott? Det har jag, om än några timmar för lite men ändå. Idag har jag inga vanliga lektioner utan från 8.30-13.30 ska jag och några andra hjälpa till med småbarnens brännbollsturnering. Det hade kunnat vara värt men nu när jag ser att det regnar ute vet jag inte riktigt... Det får bli paraflax helt enkelt!
'
Annars? Skolan slutar på fredag och jag fyller år dagen därpå. På söndag åker jag till Spanien och ska spendera två veckor av sommarlovet där. När jag sedan kommer hem har jag en vilodag innan det bär av till Peace and Love, en veckas festival. Behöver jag säga att livet leker?
'
Pussar

You know!

Efterrätt!
bill och bull
Haha!
eh yea
two thumbs up!
Alltid lika fina toalettbilden
la musica

Dagen efter...
fina blommor i mitt fönster
Godmorgon pojks
Någon var pigg iallafall...?
här var vi trevliga
Bakom blommor och bin kikar Henke fram
Där har vi sista bilden!
'
Tack alla fina för att ni gjorde min födelsedagsfest till den bästa!

everyday I'm suffling

skål
Bål!
Hedvig njuter...
Medan Maria och Nora skrattar.
Förrätt
Erik och SS
Maja gräddnos
Sol, strålande sol
Em!
Friday!
Paketöppning är kul, men Karin ser lite konfunderad ut...
Vad göms i den fina rosa lådan...
om inte lite rosa spets.
Hattifnatti från Hedvig - Tack sötnos
'
Nej, vet ni vad? Det får bli en tredje del med bilder... Och jag om någon är intresserad är min klänning från BikBok!

1,2,3...

Av flera anledningar valde jag att stanna hemma från skolan idag.
  1. Vi gör ingenting. Betygen är satta och lektionerna fördrivs genom film.
  2. Jag har de senaste dygnen vaknat med jätteont i halsen och huvudvärk. Imorse kunde jag inte prata.
  3. Hela min kropp och själ är helt död och utmattad efter helgens alla tillställningar.
  4. Behöver en dag till att varva ner.
  5. Jag vill inte gå till skolan.
Där har ni min briljanta motiveringslista om varför jag har rätt att stanna hemma idag. Frågan är vad jag nu ska hitta på att göra? Läsa Bostad? Äta frukost? Sova? Gå på promenad? Haha, detta kan bli en rätt så busy day! ;)
'
Ajuste, en familjevän tar ju studenten idag, undra om vi ska åka och fira henna? I vilket fall, grattis på stora dagen Alice! Fyfan va du är bra!

Love!

Jo men tjenixen! Får börja med att ursäkta för gårdagens frånvaro, helt ärligt tror jag att det var lika bra. Jag mådde inte särskilt prima och det fanns inte så mycket tid åt att sitta vid datorn... Men hur som haver, mitt lilla födelsedagsfirande blev tillslut riktigt lyckat! Jag hade skit kul och det tror jag de flesta andra som kom också hade. '
'
Några tjejer hade jag bett att komma lite tidigare för att ta en drink och göra i ordning oss tillsammans. Vi la ansiktsmask, målade naglarna och hade det allmänt chill! Lite senare kom alla de andra tjejerna, under middagen var vi ett gäng på tretton tjejer. När alla hade fått välkomstbål och var nöjda och glada satte vi oss till bords för att få förrätten serverad. Det var en jordärtskockssoppa toppad med färsk timjan. Riktig njutning för smaklökarna haha! Huvudrätten, som jag dessvärre glömde fota, bestod utav en somrig potatissallad, hemmagjord rostbiff, rödvinssås, pepparrotskräm och lite grönt till det. Vi veggos fick västerbottenostpaj istället för rostbiff. Inte fy skam det heller! Även huvudrätten smakade ljuvligt men efter den var vi så mätta att vi behövde en matsmältningspaus - paketöppning! :) Åh, jag fick så fina presenter av allihopa! Tack mina fina pärlor!! (visar vad jag fick i ett annat inlägg)
'
Efter paketöppningen serverades efterrätten - världens godaste kladdkaka m. vispad creme fraisché o havtornsbär! Kladdkakan innehåller inte något mjöl och bakas i vattenbad. Himmelskt gott! Som ni förstår blev ju maten riktigt lyckad och detta tack vare min fina bror som var här och hjälpte mig hela dagen! Man måste ju utnyttja det faktum att man har en bror som är kock... Erik hade även med sig SS - Signe från Stockholm, som också hjälpte till med diverse saker! Tack så himla mycket för allt, båda två!
'
När all mat var uppäten tror jag nästan alla hade hamnat i något slags matkoma. Vad passade då inte bättre än lite lekar och tävlingar? Irländskt julafton, kvasten och maffia blev det, en salig och kul blandning haha! Därefter flyttade vi undan bord för att göra plats åt dansgolvet. Volymen höjdes, det kom mer folk och vi dansade långt in på natten! Kameran glömdes dock bort framåt midnatt så efter det har jag tyvärr inga bilder... Men jag tror ni klarar er ändå för fram tills dess gick den på högvarv! :)
'
Långt inlägg, men vad gör det? Här har ni ett härligt bildregn också, delar dock upp bilderna i några delar. Blir för mycket annars! ;)
SS & Erik in action
Kan inte annat än skratta - Haha!
Igen - Haha!
ömsning av skinn... nice.
Strawberry daiquiri
Underbart väder!!
'
Mer bilder senare.

B-day

Morning morning!
Idag borde jag ha vaknat på riktigt bra och taggat humör, men huvudvärken spökar. Men jag ska fan tänka bort den och ha en riktigt jävla bra dag/kväll ändå! Med fina människor, god mat och dryck och fint väder kan det inte gå fel!
'
Innan de första gästerna kommer har jag ganska mycket att stå i. Skulle ju städat mitt rum igår egentligen, men när jag kom hem från Emma runt nio märkte jag att jag var helt ensam, i hela huset. Då skrämde jag upp mig själv till den grad att jag inte vågade göra något annat än att sitta i soffan och glo på tv. Jätte smart. När man är rädd går det inte att tänka klart eller realistiskt. Men efteråt känner man sig så jäkla töntig och dum som skrämde upp sig på det sättet och som blev så rädd för ingenting... Ovärt.
'
Jahapp, nu ska jag återgå till mitt schema för dagen. Bland annat "städa mitt rum" och "duscha". ;)
Gillar ljuset i den här bilden. Jag och Friday på Valborg innan sminket åkte på. :)

hem till em!

Herregud så varmt det är! Kom hem från Borås för ett tag sedan... Nu är allt inhandlat och jäklar vad bra detta kommer att bli! Om tre minuter ska jag befinna mig hos Emma så jag ska kila nu.
'
Hittade en fin blus på en random butik. Pang!

Lördag

Hej där! Det är två dagar sedan jag skrev och ska jag vara ärlig är det lite motigt att sätta sig för att skriva. Kanske för att jag inte vet vad jag ska skriva eller för att jag är stressad och inte har tid, jag vet inte.
'
Jag kan börja med att berätta att vi hade en fantastisk klassresa! Vädret var kanon och aktiviteterna var jättekul. Jag och Madde delade stuga med fyra andra killar i klassen och av någon anledning kom vi på att vi skulle dygna. Ingen bra idé. Jag är fortfarande som en död kossa. Men no time for rest. Idag är det fullt kör med allt vad det innebär. Om en stund ska jag och pappa och och inhandla allt för i morgon, berättar mer sedan. Jag ska även köpa present till Emma. Hon fyller år idag (grattis sötan!!). När vi kommer hem ska jag städa mitt rum, och delar av huset. Klockan fyra ska jag befinna mig hemma hos Emma på födelsedagsmiddag. Därefter är det hem igen och laga mat och förbereda inför i morgon... Kul men hektisk dag!
'
Det är såhär att jag fyller år nästa vecka, ja faktiskt om exakt en vecka fyller jag år. Problemet är att jag fyller år den elfte och vi åker till Spanien den trettonde, det är ganska tajt att få in en födelsedagsfest, två släktkalas, packning och sömn på två dagar. Därför ska jag ha min födelsedagsfest i morgon istället. Det kommer bli.... awesome. (internt)
'
Så ja, jag har lite och göra. Men i hörs igen under dagen...
PUssssssssar

Två halvcharmiga bilder från klassresan, tagna av Assal.
Madde och jag

So long!

Nu drar jag på klassresa!
Hej så länge!!!

GLAD!

Det är en glaaad tjej som skriver just nu! De två senaste dagarna har jag fått flera goa besked. Jag har höjt mig i religion, fysik, antagligen hemkunskap och jag fick MVG på matte nationella så kanske att jag höjer mig där med.. :) Isåfall återstår bara slöjden, sedan full pott! Alltså det vore ju så jäkla kul! Och jag är så stolt över mig själv för en gångs skull haha.
'
Förlåt ifall jag verkar pretto men jag är så jäkla glad just nu. Bakom varje betyg ligger hårt jobb och mycket frustation, men finns det något bättre än att sedan kunna känna - Fan va det var värt varenda ångestattack och tår! ;)
'
Nu ska jag packa inför klassresan. Puuussss!

Onsdag ♥

God morgon! Vaknade till stålande sol idag med, inte så pjåkigt alls! Inte ett moln så lågt ögat kan nå.... ;) Jag har minsann en väldig lugn dag framför mig. Efter skolan måste jag packa inför morgondagens klasssresa! Wiee, det känns helt sick... Jag kommer ihåg när vi började planera och samla in pengar. Vad snabbt tiden har gått! Efter det hade jag tänkt lira lite fotboll. Därefter är det väl hem och bums i säng antar jag. Man vill ju inte vara trött på sin klassresa!
'
Naj, nu måste jag skynda! Pusssar så länge!
SOMMAR!

RSS 2.0