Alive

Jag lever men det är fan på håret!
'
Hörs i ett annat liv... Pussen

Tuesday

Morr'n!
Idag är det tisdag och snart har halva veckan gått, typ. Haha. När jag vaknade imorse hade jag måndagsfeelings men det var ju skönt att det var tisdag istället. Jag kommer vara i stan hela dagen lång även om jag bara har en lektion. Nu på morgonen ska jag spänna tandställning (ajaj!), sedan har jag spanskalektion, därefter några timmars fritid och slutsligen projektmöte.
'
Jag är osäker om det blir någon träning idag. Det är frivillig inomhusträning och de senaste gångerna har allt för många varit för lata för att släpa ner arslet till gympahallen. Om det blir träning eller inte, det återstår att se.
'
Ha en fin dag!

B(L)ACK

Nu är jag back in Gotenburgo efter en väldigt trevligt helg in Stockholmo! Jag håller just på att föra in alla bilder till datorn. Så ni kan räkna med lite bildregn framöver.
'
NOW först en dusch sedan SÄNG.

Grey

Ojoj. Det är bara några timmar kvar tills jag ska upp igen så det är sovdags för min del bigtime! Men först tänkte jag visa er lite bättre bilder på min nya kappa och sjal.
Zara 1395:-
Zara 249:- (finns i massa fina färger!)

EttPack

Hur kommer det sig att man varje gång man ska packa sin resväska inser hur lite kläder man har? Jag behöver kanske inte ens berätta att jag just i detta nu försöker packa min väska till Stockholm.

O

God eftermiddag!
'
Eftersom jag är ledig idag tog jag chansen att sova ut ordentligt och vaknade klockan 11. Fram till nu har jag gjort absolut ingenting. Jag måste tyvärr börja röra på påkarna nu och ta tag i svenska och engelska grammatiken. Idag behöver jag även packa inför Stockholm, duscha, städa på rummet och måla naglarna.
'
Den här resan har varit planerad så länge att det faktum att jag åker redan imorgon känns väldigt långt borta. Men jag ser verkligen fram emot det. Men nervös är jag. Jag har aldrig rest ensam förutom kortare sträckor. Tur att det inte är byte och grejor. Då vet jag inte hur det hade gått haha.
'
Jag har precis ätit lite lunch men jag är väldigt sugen på något mer... Nu när jag har moppen hemma gör tanken på hur lätt det är att åka till affären frestelsen mycket större... Hmm.
Sallado, stekt äggo, halloumio

cocos

Det gick faktiskt riktigt smidigt att hämta moppen även om det tog fyrtiofem minuter att köra hem samtidigt som jag frös av mig fingrarna haha. Väl hemma slängde jag på mig kläder och packade gympapåsen, sedan åkte jag med pappa in till stan. Jag var inne två timmar innan jag började så jag satte mig på stadsbibblan och räknade några mattetal... Skolan gick smooth och efter en mardrömspromenad i totalmörker ensam hem från bussen sitter jag nu i soffan och ska alldeles snart titta på ett avsnitt av Värsta pojkvänsakademin på tv3play. Haha! Så jävla underhållande program...
'
Jag är ledig imorgon men måste ägna hela dagen åt plugg haha. Jag ska också försöka pallra mig iväg och göra en synundersökning så att jag kan få tillstånd att övningsköra någongång.
'
Förresten! Jag köpte en ny kappa och halsduk igår. Jag lovar att visa upp ordentliga bilder inom tid men ni kan ju få en sneckpeak på kappan iallafall!! Ni får lite andra bilder på köpet från de senaste dagarna.

Here comes the sneakpeak

Onsdag

Godmorgon tutisar! Den här onsdagen kan skrivas in som den längsta onsdagen i min historiabok. Varför jag är uppe såhär tidigt när jag i själva verket börjar kvart i tolv är för att jag måste hämta moppe som befinner sig på verkstaden. Där har den väntat på mig i över en månad men jag har inte haft en minut över för att åka och den stackaren. Det är de här lilla timmarna på morgonen, min sovmorgon, som är den enda tiden jag kan hämta den. Halvkul att åka i iskallt mörker ensam enda från Borås...
'
jag slutar skolan halv fem så jag är hemma runt sex. Då väntas pluggis. Jag måste plugga nu i förebyggande syfte då jag åker till stockholm på fredag och inte kommer ha tid att plugga under helgen.
'
Höres ikväll finingar!

Fina dagar

Söndag, söndag, söndag. Varför kommer du alltid för tidigt? Jag älskar dig samtidigt som jag ibland kan tycka att du är det värsta på jorden. Hatkärlek kallas det.
'
Jag har haft en väldigt bra helg, en helg utöver det vanliga haha. Nemen jag och Alexia hade en jättemysig fredag, och igår hade jag en heldag med laget. Vi hade fotbollsavslutning och två stycken hade planerat aktiviteter och tävlingar som var väldigt roliga och uppskattade! Bland annat delades hela laget upp i fyra lag och så spelade vi Laserdome. Jag har bara gjort det en gång innan men fan va kul det är! Senare på kvällen åt vi middag och fler lekar. Framåt midnatt drog vi igång dansgolvet och om jag ska vara ärlig har jag aldrig varit så svettig som efter det där danspasset haha. Vi dansade så sjukt hårt. Fyfan va bra vi var haha!
'
Idag vaknade jag och Agnes någon annanstans än hemma med sminket på och efter två glas vatten vandrade vi hem i höstsolen.
'
Om en stund är det träningen och jag är konstigt nog pepp. I vanliga fall är man kanske inte så sugen på att springa efter en boll dagen efter men idag slog det till. Resten av dagen kommer gå åt till att städa och plugga. Men det gör mig inget.
gårdagens smink sitter där det sitter
lack-dags?

Franska nerver

Tjenixis!! Är hemma hos Aggy en snabbis men jag ska snart dra ner på stan. Jag möta upp Annie och Alexia och fika på andra lång. Ikväll ska jag och Alexia ska käka på Hagabion ikväll och sedan titta på en film som heter Franska nerver. Kommer bli en kanonkväll!
Puss och hej

Torsdag

Godkväll! :)
Skolan var väldigt chill idag, hade varken historia eller engelska utan såg istället på en film på Stadsbiblioteket som handlade om de svartas kamp för rätt i USA med fokus på gruppen De svarta pantrarna. Just nu pågår det Anti rasistiska filmdagarna i Göteborg (arf). Ett mycket bra och intressant projket.
'
Min förkyldning är mycket bättre och i morgon är det fredag. Livet är härligt helt enkelt. Jag har dessutom en liten sovmorgon imon då min grupp inte ska gå på engelskan. Gott!
Oj vad längesedan... Ett år sedan ungefär.

Smärta

Hej där :)
Mår ni bra i kylan? Hur mycket det än biter i kinderna eller hur snabbt mörkret faller kan man inte förneka att den här årstiden är mysig. Jag har dock åkt på en förkyldning som jag trodde var över men idag kom den tillbaka. Eller det var inte förkyldningen som återvändt utan jag har haft jätteont i huvudet hela dagen och smärta runt ögonen. Därav skippade jag gympan och tog istället fyratåget hem. Väl hemma började jag titta på en film, Du kommer möta en lång mörk främling, men jag blev tyvärr inte fängslad. Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll och förhoppningsvis vakna frisk och kry!
Puss och hej!
bild tagen tidigt i somras.

Dagen

Idag har jag dött av kärleken till dessa små liv. Alexias vovvsing har fått bebisar
lilla rompisar
Haha, fina mamma Emma
Slingan!
Har idag på mig jeans från monki och skjorta från Gina tricot

Om ni undrar...

... vad jag har tagit vägen vet jag knappt själv svaret. Men en av anledningarna är att jag ligger gömd och begravd under högar av läxor som tar upp all tid och energi. Jag ska försöka ta mig ur den här situationen levande och sedan jobba mig tillbaka till bloggen. Har dessutom åkt på en mysig förkyldning som suger ut extra energi men som tack och lov är på väg bort. Hoppas ni har förståelse för min frånvaro.
'
Pussen
Jasss! Sliten tjej hejhej.

It's time.

Godmorgon!
Just nu sitter jag med en lilla My-tofs på huvudet och äter frukost. Jag har sovit tungt heela natten lång i hela nio timmar. Helt ljuvligt! Igår när pappa förhörde mig var jag hela tiden nära att somna. Även om det känns bra inför provet, jag tror jag kan det mesta haha, så är jag nervös. Jag är nästan alltid nervös inför prov. Mina nerver är inte att leka med haha! För i ärlighetens namn finns det inte så många saker som jag inte blir nervös inför... Det är något som jag försöker jobba med.
'
Enligt ordinare schema slutar jag halv fem idag men det mer uppdaterade schemat på Hjärntorget säger att vi inte har varken matte eller idrott. I såfall slutar jag istället kvart i ett. Det vore ju helt otroligt!!! Vi får väl se...
'
Ta hand om er alla fina så hörs vi! Pussen

Tisdag

Hej där. Får ursäkta min frånvaro men jag har för tillfället inget liv. Vi ses väl framåt jul eller något haha. Skämt åsido men fram till jullovet kommer det att vara full rulle i skolan plus andra aktiviteter. Det kommer gå kanon, det är jag säker på men jag längtar samtidigt till lovet så mycket att det gör ont. Jag började egentligen skolan halv tolv men jag hade bestämt träff med en person lite tidigare vilket gjorde att jag behövde gå upp klockan sju i alla fall. Det kändes lite halvsurigt haha. Men samtidigt helt klart värt! Vad det handlar om väljer jag att behålla för mig själv då det är allt för privat. Efter skolan mötte jag upp Erik som gav mig min almanacka som jag glömde hos honom förra veckan (tack tack tack för att den inte var helt borta). Sedan gick jag tillbaka till skolan för att gå på möte med projektgruppen som jag är med i. Jag tog åttatåget till stan imorse och jag åkte hem med sjutåget nu på kvällen. Och vet ni? Det är såhär alla mina framtida tisdagar kommer att se ut. Tufft men roligt!
'
Nu ska jag bli förhörd av pappa inför naturprovet imorgon. Puss så länge!

kvällen

Go'kväll!
Träningen var jätterolig även om jag inte orkade springa haha. Det känns som om den nya tränaren är bra och jag tror att laget kommer utvecklas i rätt riktning i kommande säsong. För tillfället kör vi bara slappt en gång i veckan men efter jul kommer träningen trappas upp markant. Men det är långt tills dess så jag funderar på att släpa mig till gymmet de kommande månaderna... Frågan är vilket gym?
'
Jag har utöver träningen hunnit med att räkna fem sidor matte och även tvättat mitt första tvättmaskin på egen hand. :) = somna med gott samvete.
ännu en halloweenpic

fem saker i taget

Morrsning!
Har ni sovit gott? Det har jag men jag är ändå supertrött?! Jag antar att det bara är att börja accpetera att hur mycket man än tar det lugnt och hur länge man än sover så kommer man fortfarande känna sig trött.
'
Idag har jag masssor att göra men det går jävlit dåligt med att ta tag i något av det. Jag måste nog börja rycka upp mig själv och inse att ingenting blir gjort av sig själv. Om mindre än två timmar börjar min träning och då ska jag fan ha räknat minst tre sidor matte!
Puss o haj!

pics.

Lånade från Facebook tagna av Lovisa. Hoppas det var okidokan.

Ouch she bit me.


dead but still alive

Hej där. Hade en jättebra kväll/natt igår. Det är roligt när man är på maskerad och man märker att de flesta verkligen gått in för sina kostymer. Jag ska vakna lite till liv här - beställa pizza. Det kommer upp bilder på hur jag var utklädd lite senare också...
Puss

Dags att göra en lista

Godmorsning mina fina!
Jag hoppas ni sovit gott och är redo inför helgen. Usch, tanken på att skolan början på måndag får mig att må illa. Jag har verkligen inte pluggat så mycket som jag hade behövt. Faktum är att jag inte pluggat alls. Bra där Signepig. Ikväll ska jag på Halloweenfest och jag tror att det kommer bli riktigt fett! Men innan dess har jag tusen saker som måste göras, hur ångestladdat det än är. Jag har ett prov och en muntlig redovisning till nästa vecka som jag behöver förbereda mig inför och jag har typ tio sidor matte som ska vara färdigräknade. Dessutom har jag gjort en överenskomelse med mamma och pappa, som inte tycker jag hjälper till något här hemma, att jag ska ta disken, lära mig tvätta samt städa vardagsrummet... Love my life.
'
Min mysiga lilla stig till bussen. Att gå här på natten är typ det bästa som finns... -.-  -.-

Igår

Godmorgon! :)
Igår gick jag en liten rundis på stan och köpte klart allt inför Halloween. På tåget hem drack jag en stor kopp te och till det en bulle som jag köpt med mig. Väl hemma, haha, satte jag mig i soffan och började av någon anledning titta på True Blood 4. Jag vet inte om det var så bra för resten av gårdagen tillbringades framför datorn medan avsnitt efter avsnitt av True Blood spelades. Jag har bara tre avsnitt kvar nu... :(

Onsdag - Lov

Vaknade för drygt en timma sedan i lägenheten. Agnes, som inte har lov den stackarn, gick upp tidigt som tuppen. Jag ska snart dra ner på stan och inhandla det allra sista till min halloweenoutfit. Herre alltså. Jag är typ rädd för att testa allt tillsamans och se det slutgiltiga resultatet. Det kan bli hur som helst haha!
'
Jag ska försöka göra min shoppingrunda så effektiv som möjligt så att jag kan åka hem. Jag har knappt varit hemma på hela lovet. En natt har jag sovit i min egen säng. Det ska bli skönt att tillbringa lite tid i mitt rum och huset faktiskt. Jag tänkte vara lite hurtig och springa en runda ikväll också. Vi har haft uppehåll i fotbollen i två veckor nu och jag har inte rört mig en centimeter under den här perioden. Niiccce.
'
Det var allt från may. Ses på stan!

RSS 2.0