Peace and love

Hej! Vi lever och allt är underbart. Men jag är lite smått irriterad över att jag släpat med mig en dator för att kunna blogga men att det inte finns ngt internet. Så nu bloggar jag från maddes mobil. Och jag har försökt att komma in på bloggen tidigare, i bilresan hit. Men då vart inte internet tillräckligt starkt. Men nu. ÄNTLIGEN. Har jag kommit in. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga varje dag som det var tänkt. För det kostar ganska mycket för Madde. Men vi har det super bra och ligger för tillfället och solar på ngn strand. Festivalen går inte igång på allvar förrän på torsdag typ. Så vi njuter av det fina vädret så länge. Hoppas allt är bra med er. Jag kommer kanske med en liten update senare i veckan. Puss och kram från dalarna!

BLUE ♥

Nu är rummet glänsande rent och allt är packat och klart. Benen är vaxade och naglarna lackade. Vaxningen  blev tyvärr ganska misslyckad då mina hår inte är tillräckligt långa. Vilket jag trodde men tydligen ickepicke-päronpung!
Okej, jag är alldeles för trött för detta. Jag ska avsluta innan jag börjar svamla om alla världens saker och problem. det jag egentligen ville var att visa er min nya nailcoulor. Haha.
Puss och kram ♥
p.s imorgon drar jag och by till Peace And Love. GAAAHHH!!



Bilder från Midsommar ♥

Vår söta lilla midsommarstång!
Söta systrami <3
Fina flickor
Fina Thess!
Syrrans boyfriend (Johan) slänger vant fram en pose! ;)
Dagens fulaste bild, men jag var tvungen att lägga upp den ändå.. Kolla bara!
Mums fillibabba! ♥

Almost done ♥

Nästan klar med packningen nu... Det som är kvar är lite smått och gott. Ex, shampoo & balsam, smycken, skärp m.m
Måste bara säga till er som också tittar på matchen mellan Tyskland och England. Domaren som inte såg målet kan vinka sin kariär byebye! Sådana här missar FÅR man inte bara göra! Engalnd la ett mål, bollen var inne EN meter men det såg inte domaren...? Dåligt.
Vilket bra kvalité på bilden.. hmm..? ;P

Paus ♥

Åhej och hå. Nu har jag tagit en välförtjänt paus ifrån städandet. Inte för att jag är klar. Det är inte klart på lååånga vägar. Men en liten bit har jag allt kommit. Men efter allt städande blev jag hungrig så nu sitter jag här och äter rester för andra dagen i rad... Haha.

The story about Midsommar ♥

Tjenixen!
Allt bra? Hope so. Med mig är det finnemang.  Just nu sitter jag och tittar på olika väderprognoser inför kommande vecka. Det känns helt insane men vi åker ju till Peace And Love imorgon! Och det ser ut at bli ganska så perfekt väder. Något litet regnmoln på onsdag/torsdag men det ska ändå vara 20 grader så det funkar ändå. Och på Lördag ska det visst vara runt 28 grader! Whhaaa?
Vi åker imorgon bitti och idag har jag massa, massa att fixa och dona med. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna klämma in allt men allt går om man vill? (och sålänge man inte fastnar vid datorn eller ngt sådant...)
  • Första prioritering: Städa rummet. (Rena kriget där inne. Eller nej. Smutsiga kriget)
  • Leta efter min älskade axelbandslösa "bh" från Monki. Den MÅSTE jag ha. Annars åker jag inte. Typ.
  • Packa allt inför P.A.L
  • Vaxa benen.
  • Äta
  • Fixa händer och fötter. (No hygien på festival, men varför inte förbereda så att de är fräscha iallafall första dagen? ;)
Nu ska jag börja pricka av denna lilla lista men först måste jag säga en sak. De senaste dagarna har varit så mysiga. Och midsommar var verkligen roligt. Efter att vi, eller de som gillar sill och sånt därn't ätit klart gick vi en liten tipspromenad. Och under kvällens gång gjorde vi andra aktiviteter som att hoppa säck (plastpåse), och balansera ett ägg i en sked som du har i munnen m.m.
Nästan alla dansade och skakade rumpa till klockan slog 4, då hade det redan ljusnat och en ny dag gjorde entré. Vid halv fem hoppade vi i säng och tro inte att vi sov ut till klockan 15.00 eller ngt. Nejnej. Klockan 10, (cirkus 5 timmar senare) vart det bara att stige upp. Dags för dunderfrukost betående av, pannkakor, glass, sylt, rabarberpaj, mackor, te, melon av olika sorter m.m. (btw, har aldrig varit så mätt efter det, typ.)

Och eftersom solen stekte så himla härlig la sig alla sedan packade som sillar på gräsmattan och njöt av värmen. Härligt härligt. Och jag har faktiskt fått some colour, yes! Vid fyra ngn gång åkte några i sällskapet hem och då var det bara jag, sis och hennes pojkvän, Stacey och Therese kvar.
På kvällen åt vi en mysig middag bestående av rester. Gotti-gott-gott. Och lite o-genomtänkt avslutade vi kvällen med att se på "Shooting Dogs". Den handlar om det fruktansvärda folkmordet i Rwanda år 1994. Jättebra film. Men kanske inte som en avslutning efter några underbara dagar. Istället kände man sig lite nere och tom i magen när man kröp ner i sängen igår. Haha.
Men iallafall, tack alla som gjorde min midsommar 2010 till ett mycket fint minne.Kärlek. ♥
Bilder från midsommarafton ♥

GLAD MIDSOMMAR ♥

Glad midsommar alla sötnosar! Hoppas ni får en rolig och underbar dag/kväll. Jag ska tillbringa min med systeryster och hennes kompisar. Samt vår kussetusse och hennes pojkvän.
Jag tror vi kommer ha det supermegatrevligt. Men nu ska jag baka bröd men syrrans boyfriend. See ya soon.
Smexxig bild från igår. Haha.

Hopplahejsan!

Titta så fina de blev. Vilket tips va?! Varför köpa ett par shorts på H&M elr Gina, som ni egentligen inte tyckte var helt rätt färg modell m.m? Istället kan ni försöka fynda ett par billiga byxor på rea och klippa lite.. :P Då behöver inte byxorna sitta så jätte snyggt och modellen behöver inte vara perfekt. Så länge de har rätt färg och slitning och sitter bra i midjan och över rumpan spelar det i slutändan ändå ingen roll. Jag själv var lite oroligt innan jag väl satte saxen i tyget.  Men nu är jag superglad och jag är väldigt nöjd över resultatet!
Here you go.( Innan: Ett par byxor med en ganska ful modell men med fin färg och slitning. Efter: Ett par snygga och ballaballa-shorts)
Weekday: 100kr

vackert..hmm.
Älskar dig sötnos!
(nu blir det gossip girl och godis...)

Pyssel-tyssel ♥

Kom hem från Göteborg med fina tösen för en stund sen. Jag har varit på jakt efter ett par awsome jeanshorts till Peace and Love men jag hade ingen tur idag. Men istället fick jag en idé om att köpa ett par billiga jeans och klippeliklippa till ett par shorts själv. Weekday har ju massa jeans på 75% vilket är pangbra. Så nu sitter jag här med jeansen i handen och har lite dåligt samvete.. Har precis köpt ett par helt nya byssor, och nu ska jag klippa i dem? Gah. Detta går emot min religion.. Haha. Men vi får hoppas att det blir snyggt och bra. Om det blir totalt misslyckat så har jag bara spillt en hundring.♥
100 kr, Weekday

Dagens♥

Jeans & tröja: Monki
Accesoarer: H&M

Onsdag ♥

Godmorgon solstrålar. Först ska jag berätta att chokladkakan som vi bakade igår smakade helt ok. Det var liksom ingen känsla att himlen öppnades eller så utan det var mer, gott. Inte fantastiskt utan, gott.
Idag blir det shopping med Nora. Jag måste inhandla det sista inför Peace and Love. Känns helt rubbat att vi åker redan på måndag. Bara några dagar kvar. Men kul ska vi ha, jag och Madde.♥
Nu, frukost!
te♥

Chokladkaka ♥

Kakan är klar och är lika skynklig som gammelfarmors rumpa, haha. Om den är god. Återstår att se.
To be continue...

Bicycle ♥

Yeah. Jag och Nora är sugna på ngt gott. Vad gör man då? Antingen bakar man eller åker man och köper ngt i affären. Men eftersom vi inte har tillräckligt bra och kvalificerade ingredienser hemma lutar det åt affären. Dags för en liten cykeltur!
See ya!
(Update, hittade lite ingredienser ändå.. Gi-chokladkaka på G. Haha. Litet smakprov på min dåliga humor..)

Bajs på den!

Men varfööööööör?? Jävla moln-helvete försviiiinnn. Jag ville ju åka till stranden idag. Bajs, bajs, bajs. Nu blir det väl som vanligt ligga inna och mögla. Som alla tråkiga människor och pensionärer. Trevligt.


Nu ska jag och Nora fixa frulle-bulle. Härligt. Kanske fisk till frukost? ;)

Avslutning...

Haha, denna bild på min underbara papi och mig själv får vara kvällens avslutning. Haha. Dör lite varje gång jag tittar på bilden. xD
HAHAHAHAHAHAHA!

...hm...

Ska snart rulla iväg till träningen. Är lite halv-taggad men efter alla synder de senaste dagarna ska jag fan inte slappa. Och ju mer jag tränar desto mindre gör det att jag äter massa skit... ;) Måste tänkta smart förstår ni.
Fin, stökig, garderob.

Vad händer????

Herreguttan va kallt det blev helt plötsligt. Detta gillar't vi inte! Big NO, NO. Solen är i moln och gråa moln kryper allt  närmre.. Va fanken händer?
Nej.. Glo på Gossip Girl insvept i en filt i sängen är mycket bättre än att ligga kvar ute och frysa! Usch och fy!
Haha
Mycket bättre allt skulle vara ifall man kunde hoppa in i den första bilden...

Tisdag ♥

Hello!
Livet kunde verkligen varit sämre än såhär alltså. Allt flyter på och livet leker. Allt är helt perfekt, förutom att jag måste plugga inför körkortet... Lite seegt men jag tänker inte gör ett omprov. Jag tänker inte faila. Vi får hoppas att det gå bra.
Nu ska jag fortsätta njuta av sommaren. Och äta lite lite godis. Tycker ni ska göra likadant!
Puss & kram
sitter här och mumsar på min sallad.. ;)

When The Morning Comes...♥

Godmorgon,godmorgon. Haha. Jag och Nora har lekt med Photo Booth en stund här nu. Fanken vad  man är lätt underhållen alltså... Nu ska vi checka ett avsnitt av gossip girl. Sedan ska jag tvinga mig själv, och Nora ut på en promenad. Därefter stek på takterassen! ;)

See ya!♥

Sweet Dreams... *

Ögonen går snart i kors. Kanske dags att gå och lägga sig? Imorgon är en ny dag och då vill jag vara pigg och glad! ;D
Sov så sött.
Hahahahaa, leker med min mammas dator i photobooth... Kan vara de fulaste bilderna världen någonsin kommer att skåda! Skratta på ni bara. För det gör jag. HAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHHAHAHA; OMG!
Sweet dreams.. Or Nightmares...

Gossip Girl season 3 ♥

Vilken underbar dag! Först stek på takterassen, sedan iväg till affären för att köpa godis och gott! Därefter årets första grillning, nu mys med två saknade och älskade flickor framför gossip girl season 3! Kan det bli bättre? ♥ Nja... Det skulle isåfall vara om Madde sötnosen var här. Men vi ses imorgon ändå...♥

Måndag ♥

Hello sunshines!
Idag skiner solen så ut i naturen och njuuuut! Jag som försöker vara lite hurtig hade tänkt att gå ut på en morgonpromenix. Men...  -.- Jag är inte helt säker på vad som hände riktigt. Ehm. Det får kanske bli en eftermiddagspromenix istället?

Tillbaka till solen. Jag har ett litet problem. Eller jag står mellan valet och kvalet. Antingen ligga och steka, eller sitta inne vid datorn och titta på Gossip Girl och andra roliga serier... Jag måste egentligen plugga på inför körkortet. Men teoriprovet är ju inte förrän 8 juli. Fast veckan på Peace and love går ju bort och då är det inte så mycket tid kvar... Kanske lika bra att börja?



Gammal bild, checka in mitt brända bröst.. Haha!

Prince Of Persia ♥

Åhhhh. Filmen var ljuvlig. Jätte fin. Överdriven. Vackra skådespelare. Den hade skurkar och banditer. Hjältar. Lycka och sorg. Spänning och romantik. Haha, en perfekt feeling good film på en söndagskväll alltså!
Nu ska jag krypa ner under täcket och få min skönhetssömn. Ses imorgon sötnosar!♥

Vädret är inte på topp. Men vad gör det? Det ska bli jätte fint väder nästa vecka, veckan som kommer alltså. Så det är bara att hålla ut.
Kom hem för en stund sen efter att ha skjutsat Madde-padde hem. ♥ Hon har varit min lilla inneboende de senaste dagarna. Mys på det! Bör hända mer ofta tycker jag! Vi vaknade vi 11 och gick upp och käkade frukost samtidigt som vi tittade på den sämsta filmen jag någonsin sett... American pie 7. Se den inte! Jag tycker att de första american pie filmerna är helt retarded men de är ganska kul.. Och det finns fortfarande en liten handling i de filmerna. Men nu känner jag att det spårat helt totalt. Det enda man såg i hela filmen var tuttar, tuttar och tuttar. Kul i längden? Nja...Tummen ner för American pie 7! (killarna var inte ens snygga... Inte ngn...?)


Nu tänkte jag titta på lite gosspi girl innan jag åker iväg till matchsamling. Matchen börjar klockan 4. Därefter bär det in till stan med mami, moster och sötaste kusin Helena för ett biobesök! Prince of Persia blir det. Någon som sett den, var den bra? Sevärd?

Egentligen skulle jag vilja se Dear John men jag och Madde busade till det och såg den igår på: Tvshack. net. Älskar sådana sidor! Och btw, Dear John var den finaste filmen på länge! Kommer defenitivt se om den när den kommer ut på dvd. Så fint skådespel. Åh, hela magen bubblade av kärlek när man såg den. Haha. från och med nu är jag kär i Channing Tatum. Han och Amanda Seyfried spelar huvudrollerna. ♥












♥Making dinner♥

Åh, van helsing alltså! Jag har sett den massa gånger men jag kom inte ihåg ett smack... Haha. Det var kul att förfriska minnet. :P


Jag och Madde lyckliga. VI hittade precis en sida som visar nya avsnitt av True Blood, säsong 3. LYCKA! Så nu ska vi tillbringa kvällen framför datorn och se på True blood-avsnitt. Men först ska jag slänga ihop liet käk. På menyn står det: Ungsrostade rotfrukter och stekt kornfilé med gräddfil. Mums!





Van Helsing ♥

Nu blire filmtajm. Och jag har inte sett van helsing på sjukt länge så det ska blir sköj! :)

Power (walk) in the morning ♥

Hollabolla!
Nu flyger jag och Maddish ut på en härligt lång promenix! Därefter väntar soffan och film.. eller om det går ngn bra fotbollsmatch? Hmm..

Aja, so long! :)


love

I ♥ shopping




Monki: 175 spänn!! (REA) KAAP


Armégrön klänning & smycken: H&M 99:-, och 49:-

Fettohand med en mycket fin ring!

Tjusiga lack och en svart eyeliner från H&M. Har inte testat h&m's nagellack förrut, är de bra?
39 kr st.

Köpte lite smått och gott på Åhlens också. Bland annat denna ansiktsmasken som jag la förrut. Haha. Nu vet jag hur jag skulle sett ut som afrikan. Ansiktsmasken får en tumme upp! Jätte härlig och huden känns fräsch. :)

Detta var allt jag hade att bjuda på. Hope you like ;)

DAGENS ♥


Perfekt öppningsbild...'




Byssor: Ginatricot
Tröja: (förlåt sis) Monki
Smycken: HM


Nu ska jag och Madde käka men titta in lite senare igen.. Visar då vad som fick följa med hem..!

Morningpic ♥

Madde och jag missade förra bussen. Väldigt segt men nu han vi ta massa dagens outfit-bilder istället! ;)

Hinner inte lägga upp alla men här får ni en liten teaser sålänge! Haha. ♥


Godnatt ♥

Tänkte bara säga ett litet godnatt innan jag kryper ner i sängen. Men dock inte ensam. Jag åkte och hämtade Maddisen förut. Så nu är hon här med mig och imorgon drar vi in en sväng till götet! ♥

Jag känner verkligen behov av att gå och titta i affärer. Klämma på plagg och kika in affärernas utbud. Helt jävla desperat är jag. Haha. Helt sjukt. Sjuk värld man lever i...

Aja. Nu ska vi nana. Försöker slänga upp en dagens imorgon bitti! Sov sött och dröm vackra drömmar! ♥

Puss och kram


Love you sweety!

Träning... ♥

Ska snart rulla iväg till fotbollsträningen. Det ska faktiskt bli riktigt kul! :D länge sedan jag var såhär taggad... Kanske beror på fotbolls VM? Maybe baby!

Nu måste jag hoppa i träningsstället. So long! ♥


Ibland tror jag på ödet! ♥

Jag är så glad! I en antal veckor har jag trånat efter ett par väldigt fina shorts. Helt perfekt enligt min åsikt! Men det verkar som om resten av världen tycker samma för de har varit slut varje gång jag tittat in på hm's hemsida. Men igår, IGÅR. Då fanns dem, I MIN STORLEK! HAPPY FACE på den alltså! Okej, de levereras inte förräns v:28 men ändå! De är påväg! :D :D

Ibland är det verkligen ment to be, haha. ♥

   
De finns även i ljusare blå och grå... ♥


Hur fint? ♥

Det blev varken bad eller göteborg för mig och Madde. Utan hon och jag la oss en stund i solen och käkade uppvärmda kanelbullar. Sedan tittade vi på matchen mellan Argentina och Sydkorea. Argentina totalkrossade stackars Sydkorea med 4-1. Det var inte orättvist att Argentina vann men 2-1 hade varit ett mer rättvist resultat enligt mig.

Jag kom precis hem efter att jag skjutsat hem Madde på flygande pärlan (moped). Det är lite riskabelt att åka nu innan jag gjort teoriprovet och fått mitt körkort men jag måste ju träna... Det dåliga och som gör att jag tycker det är läskigt att åka i trafiken är att ifall det skulle hända något gäller inga försäkringar eller någonting. Och om polisen tar mig kan jag åka dit för olovlig körning. Inte bra... Men varför skulle polisen vara här ute på landet och förspilla sin tid? Men jag kör så försiktigt och lugnt som jag kan! :)

Btw, idag har jag lackat naglarna i en annan färg. Inte en färg som man vanligtvis inte brukar ha på iallafall hela nageln. Men efter att jag sett hur fint det såg ut på Kenza så ville jag testa. Färgen jag har på mina naglar nu är vit! :) Det framhäver solbrännan och ser fräscht ut. Resultatet blev jättefint!



Vad tycker ni? :)


Hurry-Curry! ... ♥

Hej. Dagens planer var egentligen redan uppgjorda men nu vet jag inte hur det blir. ag skulle hänga med Madde och en annan tjej till stranden men nu verkar den andra tjejen vara sjuk elr nått. Och jag känner mig lite halv på att åka till stranden. Jag vill hellre in till göteborg och shoppa. Och då tänkte jag att jag och Madde kunde möta upp sis och picknika i slottskogen! Men just nu vet jag inte om hon tjejen kommer men hon ska ringa snart...

Jag har lovat att skjutsa madde en liten bit på moppen så hon är påväg hem till mig nu. Därför måste jag springa och sätta på mig ngt. Och om vi ska in till stan måste vi senast ta tolv-bussen.. Därför har vi ganska bråttom.. Men det fixar sig!

Later!♥

bad eller stan?

Update... ♥

Tjosantrosan. Jag tänkte bara slänga upp en kort update om dagen innan jag ska ut och köra lite moppe. :D Efter att jag skrivit förra inlägget gick jag ut och satte mig i bikini i solen och började med lite manikyr. :) Först la jag ett lack, men jag tyckte inte om det så jag tog bort det och la ett genomskinligt lack bara. Sedan satt jag och stekte  lite och lyssnade på musik.

Därefter tittade jag på matchen mellan Spanien och Schweiz. Och mot alla odds vann Schweiz över Spanien med 1-0. Sjukt otippat. Spanien är ju favorit och tippad som vinnare i VM! Men det är alltid kul med lite dramatik! :)

NU ska jag öva på att skjutsa på mopped. Pappa får vara testkanin. Usch.. Tänk om jag vurpar och han skadar sig?

Önska oss lycka till! ♥

Så kan man ju också tänka...♥

Just nu är jag på lite halv-dåligt humör. Jag har inget att göra och känner mig allmänt deppig. Dessutom känner jag mig sjukt mobbad som sitter och skriver detta...Haha :P

Jag ska nu försöka ändra på läget och ha lite lyxtid för mig själv. Sätta mig ute i solen och fixa naglarna (desperat behov) och läsa en bok. Ja, så blir det!




Inte riktigt bestämt mig vilken färg jag vill ha ännu. Kanske blått?

Onsdag, sommar 2010 ♥

Morsning korsning! Underbart fint väder ute idag igen. Undra vad man ska hitta på för kul? Hmm... Det ändå ett senare problem. För nu ska jag ut på en promenix med papi. Därefter får vi se hur det blir med resten av dagen. Vill egentligen in till stan för att spendera pengar... ;) ♥




fråga mig inte vad jag gör.. Gammal bild. Haha

Chilli-prill-dill! ♥

Han som sjunger denna låten har sådan jävla sexig röst! Men tyvärr fyller inte själva han alla krav. Men lyssna och njut mina vänner! ♥

Bad luck ♥

Hejhej. Är nu hemma igen. Det var massa mys hos Madde. Vi låg på hennes gräsmatta och musade jordgubbar med grädde! Sedan gjorde vi en god sallad som slank ner lätt som en plätt. Och fråga mig inte vad som hände men på ngt sätt lyckades lite choklad och smågodis slinka ner i magen också. Fan! Nya livet började ju i måndags? Fan!

Aja, nya tag tomorrow! Nu ska jag och sis cykla till träningen. Som vanligt är vi i tidsnöd. Oopps...!

Pussar ♥

Solen är här! ♥

Det är helt underbart väder ute. Men jag är lite tveksam om hur bart man kan klä sig. Är det för kallt med short men för varmt med byxor? I dont no. Hmm, maybe leggins?
(Ilandsproblem)

För tillfället är jag helt alone hemma. Tråkigt. Jag är nog den mest sällskapssjuka människa jag vet om. Om man inte ens kan somna själv vid 15 års ålder är det fan ngt fel? Okej, lite skämt osidå men ändå...

Nej, nu ska jag byta om och vandra ner till bästis Madde ♥ Har inte träfat henne på hela helgen! Sjukt! Och ikväll är det träningstajm. Det känns som det gått en evighet sen jag tränade fotboll sist. Även om det var i torsdags.. Skumt.


BTW: Måste slänga iväg en avundsjuk hälsning till Nora (bild) och Tove som är i Rom!!! AVIS!! MEn hoppas ni har det underbart! ♥  Bilden är från när NOra skulle på hemliga resan. Jag stod för stylingen! ;)

Tisdag 2010-06-15 ♥

Godmorgon.
Idag börjas dagen med härlig lång powerwalk! :)
Höres later! ♥

Fattas bara...♥

Hejsvej!
Mina ögon går i konstant i kors. Jag har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Min natt har varit en mardröm. Bokstavligt talat. Jag har varit hur varm som helst hela natten och har svettats floder. Vaknat av mardrömmar m.m. Kvart i fem vaknade jag av att mamma var uppe och härjade. Då gick jag upp för att dricka ett glas vatten. Sen kunde jag inte somna om. Och klockan halv sex ringde väckarklockan. För halv sju gick min buss till stan. Idag har jag nämligen kört moppe på körskolan. :) Det var awsome!

Tänka sig. Igår hade jag knappt suttit på en stillastående moppe. Och idag körde jag runt på riktiga vägar. I riktiga rondeller, med riktiga bilar som mottrafikanter. Awsome, haha!

Men som sagt. Efter en dåligt nattsömn och en dag fylld av fart och fläng är jag nu helt slut. Och som om det inte var nog åkte jag med papi till borås för att köpa moppehjälm! :D Så nu har jag en fin och ny hjälm... Nu fattas bara körkortet... Och för att få det måste jag göra teoriprovet. Sedan är saken biff! :)
Åh, jag längtar! ♥



MÄtt som en plätt, men inte på ett gött sätt! ♥

Hmm, kanske lite klurig rubrik men I think you get it. Om inte så menar jag att det finns två mättnads känslor. En där du känner dig härligt lagom mätt. Och den då du känner dig illamående, orörlig, tjock och äcklig. Jag brukar få den sistnämnda. Don't ask me why...

Kanske för att jag levt på tårta, bullar och marabou schweizernöt hela dagen -.- Ingen riktigt mat. Bra jobbat Signe Gry! Men imorgon börjar fan nya livet! Jag mår verkligen inte bra av att leva som jag gjort de senaste dygnen. Allra minst min mage. -.- Naj, imorgon blir det stenhårt! NO sugar!!

Dessutom blir jag så jäkla trött och på dåligt humör av att äta för mycket socker. :P


På tal om något helt annat. DET GICK JÄTTEBRA ATT KÖRA MOPPE. Det var skitläskigt men jag klarade det. :D Jag vet i och försig inte hur det kommer gå ute på vägarna men man får ju börja någonstans..(skolgården)

Imorgon ska jag till körskolan igen. I fredags var jag där men då var det bara teori. Imorgon ska vi köra i fyra timmar. MITT I STAN! Im gonna die! Im gonna die!

Därefter är det bara teoriprovet kvar. Sedan är jag stolt ägare av AM-körkort! :D
Kursen börjar halv åtta på morgonen och jag ska ta bussen in till stan så jag ser fram emot att gå upp halv sex! Eller inte. Men jag måste och jag vill inte vara för trött imorgon, därför ska jag bumsa i säng nu. Eller jag ska titta klart på matchen mellan Australien och Tyskland. Sen.

Hoppas ni haft en superduperdag!



Bild på mig och Mami. När hon fick se mina betyg, haha!   ♥






LYCKOKÄNSLOR ♥

ÅÅH.. Nu ska jag och pappa testköra min MIN fina moppe! Jag fick den i present av mam & pap. Fast jag betalar mycket av den själv. Jag har aldrig kört moppe innan så hur ska detta gå? Haha. Wish me luck!


Skolavslutning 2010 ♥

Det känns helt overkligt att det redan gått två dagar av sommarlovet. Sjukt. Orealistiskt. Menmen.
Själva skolavslutningen var jättefin. Men alla var som vanligt lite otåliga och ville ha sommarlov så fort som möjligt. Det var många uppträdanden. Band som spelade låtar och vi i dansgruppen som dansade. Enligt tradition sjöng också alla nionde klassare en omskriven låt. Alltid lika kul, och man hör som vanligt aldrig vad de sjunger. Haha. Som tur var fanns texten på stora bildskärmar så man såg iallafall. :)

När alla uppträdanden var klara, när rektorn hållit sitt tal och efter vi gemensamt sjöng "Den blomstertid nu kommer", gick alla klasser tillbaka till sina klassrum. Där blev det betygsutdelning.

Och vet ni vad? Jag har höjt mig i SEX ämnen. Så för tillfället har jag 6 MVG och resten VG. :) Inte dunderbetyg. Men de flesta lärare är ganska snåla med betygen i åttan. Men min hemkunskapslärare sa att hon var jätte osäker på mitt betyg. Att jag låg väldigt nära ett MVG. Det är lite samma med svenskan. Aja, vi ser hur det blir. Jag har ju faktiskt 250 poäng och huvudsaken är att jag kommer in på det gymnasiet jag vill.

Here are some pictures from the skolavslutning! My sis is the photographer, haha. :)


Jag i orangea linnet.. ;)

Haha, andra dansen. Då dansade vi till Telephone... ;)

Elevensval pop/rock.

Niondeklassare...

Haha, alla lärare sjöng även en liten truddilutt! ;)

Detta var några bilder... De flesta blev så suddiga...


Birthday ♥

Godmorgon sötsnowsar!
Igår fyllde jag 15 år. Jag och Nora firade våra födelsedagar tillsammans med våra gemensamma vänner. :)
Nu sitter jag och äter frukost med Madde. :) Vi käkar rester från gårdagens efterrätt! Haha! ;)

Jag berättar mer om gårdagen sen. Bilder kommer också! ;)

See ya! ♥


Det blev inte en vit klänning på skolavslutningen. Jag ångrade mig i sista sekund och tog den blommiga istället! ;) ♥

En dag kvar...♥

Jag fick gå hem tidigare från skolan idag. Andledning: Student firande! Finaste Tove har blivit stor och ska nu ta studenten. Helt sjukt! tycker dock att vädret kunde vara vackrare... :( lider med er som har er stora dag idag.

Imorgon är det skolavslutning! Gaaaaaaaaah! Jag vet inte varför men jag blir alltid lika nervös. I år ska jag dock inte sjunga. Thank god! Men jag är med i dansgruppen så jag ska svänga lite på höfterna istället.. Haha! ;)
Men tänk om jag glömmer dansen, eller ramlar? Nej, nu ska jag sluta tänka dåliga tankar. Jag kan dansen utan och innan och behöver inte vara ett dugg nervös. Vad betyder detta om 10 år liksom? Haha, egentligen spelar det ingen roll. Jag är och kommer alltid vara en jävligt nervös och paranoid liten prick.

Nu ska jag åka och titta när sötnosen springer ut! Paraflaxet glömmer jag inte hemma!

Puss!

Studentbarnet på peace and love, last year! ♥

Goda vanor ♥

Hej och hå. Kom hem från en powerwalk för ett tag sen. Ska nog börja försöka att göra det varje dag. Till en god vana. Jag älskar att gå på promenader så det ska nog inte bli så svårt. Fast ibland kommer det nog inte finnas tid till det men man kan försöka så gott det går? :P

Nu måste jag pyssla vidare. Imorgon får ni se vad jag busar med... ;)

Puss!

Btw, här är klänningen som jag egentligen skulle ha på skolavslutningen. Nu blir det istället en helt vanligt söt liten vit klänning. ♥



Zara: 399:-

Oh my god! ♥

Herregud! Bilderna från i söndags är klara. Shit. Blev helt nervös när jag såg dem. Blev typ helt förvirrad eller nått. Haha! Men titta så duktig killen som fotograferade är! :D

Here they are:


Men i väldigt liten storlek.. Haha. Kommer större! Promise! ♥


DAGENS ♥

Here is dagens! Helt slapp och boring. Men va fan. Hope you enjoy it! ;) haha.

Okej, jag ser verkligen ut som en alien på denna bild. Haha!

Linne: Indiska
Jeans: Ginatricot

 


Inte okidokan! ♥

Naj. Vädret är för tillfället inte okej! Någonstans. Och det ska tydligen fortsätta att vara så här trökigt väder hela veckan. Great! Jag som fyller år på fredag oså... :( Baj på den!

Idag har varit en stressig och trött dag. Jag har känt mig helt orklös. Men utflykten till naturhistoriska var kul. :) Även om jag var den enda som tyckte så. Haha. De andra åkte sedan hem men jag var kvar i stan med med mammas tillåtelse, vilket tydligen behövs. Andeledningen till att jag stannade var för att jag behövde köpa present till Tove som tar studenten imorgon! :D Men fanken va svårt alltså. Hoppas hon blir glad.
När jag shoppat klart hoppade jag och Aggy på tåget som (O)-lyckligtvis var försenat.. Gah, trött man blir alltså!

Nu ska jag bara ta det lugnt och pyssla lite. ;P Jag tror det blir mys framför "Äntligen Hemma" sen.  Det var mitt favvo-program när jag var barnrumpa. ;)

Puss!


Vädret i fredags, inte riktigt samma solsken just nu -.-

Wihuuu ♥

Det blev ingen powerwalk. Det blev en joggingrunda istället! Lika skönt det. Och jag kom hem snabbare vilket är ett litet plus i kanten! Nu bänkar jag mig framför ngn webbtv-kanal. Hoppas jag hittar något skojsigt att titta på! Därefter väntar sängen! :)

Imorgon ska vi ha en "klassdag". Det innebär tydligen en utflykt till naturhistoriska och sedan lunch i slottskogen! Tjaa, varför inte?

Pöss och godnatt! ♥

Haha, ser ut som om jag har värsta svettfläcken. Men jag kan lugna er. Bara skugga! ;)

Måndag ♥

Tjolatrosan!
Idag vart det måndag igen. En ny vecka har startat! Om en vecka har jag sommarlov. Vilket känns helt overkligt. Men helt, helt underbart. Dagar som jag har frihet att fylla med vad jag vill. Dagar som flyter ihop. Sena kväller ute i den ljumma nattluften. Långa stekande dagar på stranden. Picknik i parken. Tunna sommarkläder. Festival. Uteserveringar. Shopping. Åh, sommaren är helt klart bäst!
Fast för tillfället är det regn och rusk ute. Men det måste det bli ändring på. Snarast! :)

De sista skoldagarns innan skolavslutningen brukar alltid vara ganska så slappa och meningslösa. Vilket är skönt. Idag var min sista riktiga schemadag. Ganska så chill. Jag fick bland annat veta att jag har MVG i idrott! Glatt överraskad! :D Nu har jag, vad jag vet, 4 MVG och resten VG. Men jag vet inte om det tillkommer ngt mer eller så. Skulle dock inte tro det. Lärarna är ganska snåla med att sätta MVG:n i åttan. Men vi får se.

Jag hade inte tänkt att lägga upp ngn outfit idag. Har inget snyggt att bjude på! ;) Bara jeans och tischa. Helt simpelt och tråk. Men ibland orkar man helt enkelt inte. Jag hade dock tänkt att bege mig ut på en lååååång powerwalk i min ensamhet om en liten stund. Inte helt ensam, ipoden för hänga på. Den sviker aldrig! ;)

Och eftersom det inte bjuds på en outfit idag får ni nöjja er med lite tjusiga bilder på vackraste sis från i lördags! ♥




Vackraste systeryster. I slutet började det dock spåra lite... haha! ♥

Bästa på länge!♥

Åh, ingen mega bra update denna helgen asså.. Haha. Men innan jag kryper ner i sängen för att få lite skänhetssömn måste jag säga en sak. Denna helgen har fan varit den bästa på sjukt länge! Förutom att det fattades några få älskade personer. men annars, helt perfekt! Tack alla!

Idag har jag ju också varit med på en photoshoot.. ;) En kille vid namn Kristian samlar in bilder till sin portfolio. Jag fotades tillsammans med en annan kille. Haha, jag är 15 (snart) han var 22 år och typ 190 sm lång! Haha!
Bilderna skulle vara i 40-50tals stil. Detta var första gången jag gjorde ngt sånt här. Och jag kan säga att jag har nog aldrig varit så nervös inför något i hela mitt liv! Men det gick bra och alla var super trevliga! :)

Nu väntar jag på resultatet med spänning! Här kommer behind the scenes bilder som fotades av Nina. :)

Ja, jag sitter på styret. Har aldrig haft en så näradöden upplevelse förut... haha.


Jag står här barfota i gräset bland miljontals FETA spindlar och försöker se så kärleksfull ut som jag bara kan.

Trots att jag intalade mig jälv att jag aldrig skulle våga så gjorde jag det ändå. Och det är jag faktiskt lite stolt över. Men nu måste jag verkligen sova. Var bara tvungen att säga att min helg har varit heelt adorable! ♥

Puss och godnatt. Snart är det sommarlov! ♥

Äntligen!

På väg till årets första dopp! Shuhuuu! Höres senare... BRRRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTTTTTTTTTOOOOOOOOOOM!

Härliga fredag...♥

Godmorgon!
Idag blir det ingen skola för min del. Jag ska in till Göteborg för att ta lite mått inför en fotning på söndag. :S Jaa, bara sådär! Och jag är nervous as hell! Men det blir kul. Det kommer gå bra. Hoppas vi. Okej.

I stan ska jag först möta upp Agnes och sedan ska vi träffa stylisten för att ta mått åså. Sen hoppas jag att jag och Agnes hinner ta en picknik i slottskogen innan vi flyger hem igen. Min eller vår (Min & agnes) kusin tar studenten idag! Åhh, så jäkla kul! Men jag blir så avis när alla tar studenten.. Jag vill osså! :(

Aja, nu måste jag ruscha till bussen! Wish me luck!  ♥


jag & Hedvig♥


Love you honey!


Gårdagens, Dagens... ♥


Linne & kjol: Monki




Shorts & tunika: H&M
(Jag hade inte de här skorna på mig idag.. Bara när jag och Heddan var på promenix..)

So we meet again...♥

Underbart väder = Underbar dag. Efter skolan följde jag med älskling hem och klippte och färgade hennes hår. Fin fint blev det! :)

Sen kom Hedvig, gummsan som jag inte träffat på sjuuuuuuukt länge. Alldeles för länge. Men nu är hon här. Och här ska hon stanna all night long! ;) Nu när vi ätit en mycket god måltid passar väl inget bättre än att ta en liten promenix! Så vi höres sen. Då kommer gårdagens och dagens outfit!

So long sweeties! ♥


Signe and Hedvig ♥

Underbart... ♥

Dagen har varit helt wonderful. Varmt och soligt. Åhnej! Nu kom jag på att jag glömde fota dagens outfit! Baj på den.

Aja. Men vet ni något  annat som är helt  fantastiskt ala brastic! Det finns inga mer läxor, prov m.m tills sommarlovet. Helt fucking underbart! Helt ofattbart. Denna terminen har varit den värsta i mitt liv. Jag menar det verkligen. Den värsta i hela mitt liv! Men snart är det över och då jävlar ska jag ha sommarlov! Ett jävligt bra sådant!

Och nu ska jag sova. Godnatt!♥

RSS 2.0