FREDAG

Wakywaky! :)
'
När jag tänker efter känns det helt sjukt att jag inte haft mer än en sovmorgon sedan skolan slutade! Samma dag som skolavslutningen var åkte vi till Hultan och sen dess har jag jobbat heltid. Herregud. Jag kommer bli helt understimulerad när jag får "semester". När man är van att gå på högvarv är det lätt att bli rastlös när man väl är ledig. Dock tror jag att jag kommer kunna hålla mig sysselsatt utan problem. Böcker, böcker och någon tv-serie! Saker man inte hinner under skolterminen, det är saker man får prioritera på loven.
'
Nu är det bara några timmar kvar innan det är helg och jag sitter i bilen med mami och papi ner till mitt favvoställe - Morup. Sämre kan man ha det. Ha en fin dag så hörs vi!
'
Puss och kram!!!

Stohejj

Hej där!
'
Sitter trött som en mupp och väntar på att matchen mellan Italien och Tyskland ska starta. Även om det var tropisk värme var träningen riktigt kul! Äter just nu lite efter-träning-mellis bestående av äpple och nötter. Känner mig som min pappa. Ni som vet vilket GI-frek han är förstår vad jag menar... Ojoj, nu blåste visst domaren igång matchen. Hoppas ni haft en bra dag och njutit av solen idag! Vädret är helt upp och ner för tillfället. Prognosen visar regn, åska och blåst men solen lyser starkare för varje dag. Bara att hålla tummarna för att detta håller i sig!
'
Puss och kram!
När den här bilden togs, vilket var någon månad sedan, var klockan halv fyra och vagnarna hade slutat gå. Jag och Amy fick vandra hem genom staden medan solen sakta steg upp bland höghusen.

Torsdag

God morgon, god morgon!
'
Det är redan torsdag! Den här veckan har sprungit iväg med en väldig fart tycker jag. Imon åker jag, mami och papi till Morup. Det ligger en bit utanför Falkenberg, precis vid havet. Nära vänner till oss har lantställe där och vi brukar hälsa på några gånger om året. Det är mitt absoluta favoritställe (förutom hemma då). Jag förknippar Morup med glädje, harmoni och kärlek! Att åka dit och bara vara är så rehabilitering för mig. Man tar det lugnt, fikar, spelar volleyboll, går en strandpromenad, läser en bok, spelar spel osv. Bästbästbäst! Och imon, då åker vi! :) Dock kommer jag åka hem redan på söndag, då är det säsongsavslutning av fotbollen. Vi ska spela sista matchen innan uppehållet börjar och den är mot ett riktigt bra lag. Jag är redan smått nervös haha. Men vi ska kämpa som tusan och göra allt för att få poäng!
'
Nu ska jag fixa lurre (lunch) innan jag kilar till jobbet!

BRONX

Kommer ni ihåg för ett tag sedan då jag visade er lite skor och kläder som jag mer än gärna fångade in i mitt nät? Ett av skoparet skulle jag köpa på Nelly (där jag upptäckt dess excistens) men då fanns såklart inte min storlek kvar. Jag mejlade Nelly men de sa att de troligtvis inte skulle komma in igen. Sen dess har jag sörjt tanken på att de aldrig kommer bli mina men vet ni vad som hände idag...? Jag blev upp över öronen glad, då jag och Nora, helt spontant trippade in på Scorett och jag fick syn på mina ögonstenar! Ha, nu är de mina och jag har lärt mig att man ska aldrig säga aldrig.
'
Pusss (Nora köpte också en superfin kjol till mig som försenad födelsedagspresent men den visar jag er imon!)
BRONX - 699:-

DAGENS

el beautiful fotografo herself.

wednesday...

Tjenixen!
'
Är allt fint med er? Med mig är det kanon, förutom ihopklistrade ögon och icke existerande smaklökisar haha! Så det kan gå när inte haspen är på... Igår hade jag först en mysig dag på jobbet innan jag stack in till stan för lite ärenden. Väl hemma igen tittade jag på en deckare med mami och papi. Innan lampan släcktes fick jag även läst några sidor i min underbara bok. Jag har sällan tid att läsa böcker så när jag exempelvis åker buss (tid jag vaktar med kropp och själ) brukar jag alltid försjunka i en bok. Den lilla ensamma stunden på bussen kan vara dagens höjdpunkt!
'
Idag blir det ännu mer bussåkande, som sagt - inte mig emot, för efter jobbet ska jag möta Nora i stan. Vi ska ta en tripp på rean! Wiieee :)
'
Hörs laterskater!

klagan

God kväll!
'
Förlåt men jag måste börja med att beklaga mig. Fyhelvete vilken dag det har varit! Jag sov alldeles för lite inatt, var trött på jobbet och det har regngat niagarafall hela dagen. Det värsta var ändå fotbollsmatchen borta i Skepplanda som jag nyss kom hem från. Jag är fortfarande sjuk, mår ganska pissigt, har inte kunnat träna ordentligt och jag var därför inte direkt peppad på att åka långt till Skepplanda för att möta serieledarna i ösregn. Ganska väntat förlorade vi matchen. Dock stod vi upp och kämpade hela matchen igenom. Tyvärr hade vi också bara en avbytare, vår ena målvakt, och några av de som spelade har inte tränat på evigheter. Oddsen var som ni hör inte särskillt goda. MEN, jag överlevde och det gjorde mina lagkamrater också. Jag övningskörde dessutom hem trots dunkande huvudvärk. Något bra fick jag ut av resan iallafall. :)
'
Så, nu har jag fått dela med mig av mina neggokänslor. Tack för att ni lyssnade! ;) Nu ska jag nana så jag orkar upp imon. Min tisdag kommer vara full av aktiviter!
'
Pusssar
fin bild från min födelsedag... älskar att mitt linne viker sig så att det ser ut som om jag har struttuttar!

Monday

Gottenmorgen my bros from another mos!
'
Idag är jag trött som en pantad kanot. Att jag aldrig lär mig att somna i tid! Dock slutade ju faktisikt matchen inte förrän halv tolv men efter det la jag mig och läste en timma istället för att släcka lampan och somna. Dumbom. Aja, jag får helt enkelt stå mitt kast och genomlida dagen. Först ska jag jobba och ikväll är det match! Vi ska spela mot Skepplanda som leder serien. Feels goooood.
'
Pusstuss!

diamanter

Åh! Jag har fått så fina försenade födelsedagspresenter från Berlin av min syster och hennes pojkvän idag! Och när jag var i stan förut fick jag äntligen komma till skott och byta mina försmå shorts. På Monki fyndade jag även en fin kofta för ynka hundralappen. Nu har jag några nya diamater att välkomna till garderoben min. Wiee!
från COS
BikBok
presenter från sissy
Monki

SÖNDAG

God morgon!
'
Här sitter jag, skelande av trötthet, och försöker äta frukost. Om en stund ska jag ta bussen in till stan för att gå på ett möte. Jag måste också byta ett par shorts som jag fick i födelsedagspresent. Jättefina men min rumpi är lite för stor haha. Vill ha ett par shorts mer än ett par hotpants! ;) Iallafall. Efter stan ska jag övningsköra och hämta min systeryster och Johan som kommer hem från Berlina idag!!! Wiiiieee!!!! Resten av dagen ska jag bara slappa och ta det lugnt.
'
Hörs lateros!

Ruta ett

Natti natti på er! Imon kör vi på som vanligt igen. Min dator har varit på vift och min ork har inte varit på topp därav ingen bloggning. Nu gör vi en nystart och hälsar sommaren välkommen! Innan jag somnar ska jag kika på ett avsnitt av Games of thrones... :)
'
Puss och godnatt!
Hihi, gammal bild jag hittade på mamis dator! Kortkort hår

Hultskev - long time no see

Hej mina godingar! Nu var det ett tag sedan som vi hördes vid. Det har hänt mycket sen dess må jag säga. Hultsfred var kanon! Fina människor, bra musik och helt okej väder gjorde festivalen till den bättre! Hultsfred är verkligen en riktig kultfestival och det känns som om den är på väg mot rätt håll efter några års av svajjiga resultat. Väl hemma igen var det direkt in i arbetslivet. Jag vickar som fritidspedagog för barn i åldrarna 6-10 och jag trivs superbra! Barnen är sötare än sötast!
'
Igår var det midsommar och den firades hemma hos bästiss i Alingsås. Det var ungefär samma gäng som hängde i campet på Hultsfred plus några till. Vi åt massa god mat, spelade kubb, hoppade säck, gick tipspromenad, dansade kring både midsommarstången (gjord av mig och Alexia) och i huset! Kröp till kojs strax efter fem brevid Alexia och några andra kroppar i en dubbelsäng. Idag hjälptes vi åt att städa hos Alexia innan vi åkte in mot stada igen. Då fortsatte jag i städningens tecket och putsade Aggy och Johans lägenhet vilken jag fått låna medan de varit i Berlin. Nu är jag äntligen hemma och ska ägna resten av kvällen till fotbollstittande och bildredigering!
'
Här kommer blandade bilder från Hultsfred!!!! (lånade av fina vänner)  Kärlek!!!


Vårt fina camp!







Anna Thernheim - sagolikt bra!

Marina and the diamonds - härligaste artisten!

påväg hem, i väntan på försenat tåg i Falköping (sisådär tre timmar)

13e

God morgon mina hjärtegull!
'
Idag är det den 13e juni vilket innebär två saker: skolavslutning och Hultsfred! Jag kan faktiskt inte tänka mig något bättre sätt att börja sitt sommarlov än med några dagars festvalande!! Hultan here we come!
'
Här kommer lite bilder från mitt födelsedagsfirande i måndags! Jag hade en superduperkväll med mina bästa! Massa kärlek!

11 juni

Hujja hujja för idag är det min födelseda'!
'
Haha, idag fyller jag sjutton år. Det känns inte något speciellt haha, bara något närmare arton. Det roliga är att jag under en längre tid har jag att jag är sjutton av ren reflex... Nåja, nu behöver jag inte ljuga längre iallafall. Att fylla sjutton innebär inte mycket mer än några fler rynkor och en något längre bit in i vuxenlivet. Mami och papi väckte mig med sång och presenter klockan kvart i sex. De möttes av ett nyvaken troll! Fasen, jag kunde inte somna igår. Låg och vred mig fram till klockan två. Av mami och papi fick jag jättefina presenter! Pengar, datorfodral samt ... en resa till Madrid!! :D Är superglad och helnöjd! Det ska bli så himla roligt att åka till Madrid!
'
Nu måste jag kila! Ha en superbra dag!
Pussss
Två bilder från Emmas födelsedagsmiddag! :)

fina söndag

Tjositrosi!
'
Igår var jag på middag hos fina Emma (hon fyllde ju 17 precis!), det blev dock lite sent så jag vaknade trött som tusan. Jag startade dagen med lite städning, sen kom mina kära släktingar och firade min födelsedag, jag fyller ju imorgon men jag ska fira den med vänner. Därefter spelade vi en jävligt bra match - vi styrde den i 90 minuter, men med otur, dålig domare och bortdömda mål förlorade ändå med ett mål. Jag kom hem, och sen dess har jag suttit i mitt rum med Nora och snackat, tittat på fotboll och käkat prinsesstårta. Nu är det verkligen dags att titta ut kläder till Hultan, åker ju på onsdag! Wiie!
'
Ha en fortsatt fin kväll, puss!
Fick fem fina muminmuggar att lägga till min samling! (finn ett fel)

Lördag

God morgon!
'
Lördag, andralångdagen, den 9e juni - kärt barn har många namn. Idag ska jag först träffa kåren, sen ska jag (om jag hinner) ta en tripp på andralånggatan och därefter ska jag hem till Emma! Det här kommer bli en bra dag!
'
Puss, ha det fint!

FREDAG

Tjosantrosan!
'
Idag är det fredag och jag är helt ledig. Iallafall från skolan! Nu ska jag in på ett möte, sen ska jag presentshoppa med Madde och därefter ska vi hem till Fridas studentmottagning! Jag måste också göra två projektplaner som ska presenteras imon... Bla. inför insparksfesten. Vilken rolig dag jag har framför mig! Hoppas ni njuter av den blå himlen lika mycket som jag. Man vet aldrig när gråmolnen är tillbaka!
'
Pusss

STUDENT!

Hallå!
'
Vilken dag! Först en kort stund i skolan innan åkte en snabbis till Högaboet. Sen mötte jag upp Madde och Frida för att köpa lite studentpresenter. Efter ett snabbt kårmöte åkte jag till min kusses studentmottagning. Alltid lika mysigt kaos att träffa släkten haha! På söndag får jag träffa dem igen men då är det på mitt kalas! :) Sist men inte minst åkte jag till Maria och Filippa som också hade studentmottagning. De var så fina så! Och jag vet inte hur mycket tårta jag har ätit idag haha!
'
Finsystrarna! Bild lånad av Madde. Pussinuss

Torsdag

Haha, yeah...

fine

Hejhopp-kalsopptopp!
'
Hoppas allt är fint med er en molnig torsdag som denna. Med mig själv är det bara braa. Jag har en ganska hektisk men ooh så trevlig dag framför mig haha. Först skola, sen presentshopping, möte och slutligen fyra studenmottagningar! Wish me luck!
'
Puss hajj!
hahaha! Jag och finingen i lyckade outfits på Emmaus. Kände mig riktigt hemma i bh-tishan!

Picnickfestivalen

Snodde två bilder av Johanna från dagens bravader!

nostalgitripp

Är hemma i Räv igen efter att ha hängt några dagar i lägenheten.
'
Vi hade avslutningshäng med projektgruppen igår vilket var jättetrevligt! Först var vi hemma hos Klara där vi åt middag och skrev utvärdering. Därefter drog vi till North och drack öl innan vi avslutade med några partier kubb i vasaparken. Helt plötsligt var klockan tre och vagnarna hade slutat gå. Jag och Amy gick genom götet hela vägen hem till Höga boet (högsbo) vilket tog oss en timma. Medan vi promenerade började det sakta med säkert ljusna och fåglarna kvittrade god morgon. Idag valnade jag av att mina kårkamrater stod utanför dörren och ville komma in haha. Vi skulle ha ett litet möte ang flytten av kårrummet m.m. Efter det drog jag på mig kappan och mötte upp Alexia m.fl. (fina vänner) och åkte till Picknickfestivalen. Vi var på den som hölls på Hisingen, inte Apslätten i Torp. Snacka om att vi har haft tur med vädret idag! Det hade lika gärna kunnat regna och blåsa iskalla vindar. Istället kunde vi parkerade på våra picnickfiltar kisa mot solen och sittdansa till musiken. Sämre kan man ha det!
'
Titta vad jag fick med mig hem från Statoil. Stay Cool-påsen och GB-glass i kartong ger mig nostalgikänslor!
'
Puss på en bra dag!

Tjosan

Jag och Amanda har det nice i systerysters lägenhet! Pizzan och chipsen myser gott i magen medan vi tittar på Älskling, du har blivit en tjockis! Ett ganska dåligt men underhållande "gå-ner-i-vikt-program".
Ha en fin kväll så ses vi imon!

God morgon!

Startar dagen med apelsinjuice, mackisar och en kopp te. Plus ett rosa linne. Checkcheck!
Idag åker jag nog till syrrans lägenhet efter skolan. Hon och hennes pojkvän är i Berlin tre veckor framöver och I have the keys så att säga! ;) Nu måste jag bara hitta en sovkompiisare...
'
Puss so länge!

Varning för klagorop.

Oh-hoj!
Jag försöker distint tagga mig själv inför match. Jag har dock ett problem - illamående. Detta lilla jävla faktum (förlåt för svordomen) har varit ett konstant problem för mig det senaste. Jag har ingen aning om varför. Och nej, jag är inte gravid. Jag hatar att vara en person som går runt och ojjar sig över att må dåligt, dra ner stämningen och klaga. Men att må illa kan vara det värsta jag vet. Nu vet jag inte ens varför jag gör det och det irriterar mig ännu mer. Det är inte så att jag kräks utan det sitter bara en konstant illamåendekänsla i magen. Jag måste äta för att orka springa på matchen men tanken på match får magen att knyta sig. Skitkorv också!
'
Förlåt för deppigt och opeppande inlägg.
Om man hade kräks regnbågar hade det kanske varit roligare?

Söndag

Godmorgon!!
'
Jag har nog sovit tio timmar inatt. Helt underbart. Dock förstår jag inte varför man ändå är trött när man vaknar? Egentligen borde man hoppa upp ur sängen pigg som en mört! Aja. Min morgon börjar med ett avsnitt av Modellagenturen på svtplay. Väldigt underhållande program! :)
'
Puss


Gott!


DAGENS

Nygamla jeans som jag inte visat ännu! Gåva av systeryster... <3

Godmorgon!

Vilken underbart slapp fredag jag hade igår. Jag var visserligen inte hemma förrän åtta men därefter gjorde jag inget annat än att flyta ut i soffan framför tvn. Helt ljuvligt. Efter Let's Dance och två avsnitt av Mad men tittade jag på Inglourious Basterds regisserad av Quentin Tarantino (pulp fiction). Jag säger bara en sak om filmen - Se den! En sjuk blandning av humor, ångest och fruktansvärd brutalitet.
'
Idag ska jag fortsätta att inte göra någonting men ändå någonting. Julia kusinvitamin har fyllt år så om en stund bär det av till släktkalas. Sen vet jag inte vad som händer... Hur skönt är det inte att ha helger fullbokade? Om någon har lust att träffas - slå en plingding!
'
Puss

FREDAG

(inlägg som av någon anledning inte publicerades igår)
Tjohii!
'
Kom nyss hem efter att ha frusit häcken av mig på Solway. Otur med vädret! Dock har det faktiskt spruckit upp och för tillfället skiner till och med solen! Själv ligger jag utslagen på soffan med chips framför Let's Dance haha! Lite svennevarning men va fasen! Jag planerar även att inte röra mig längre än härifrån till köket resten av kvällen. Sounds goood.
'
Puss haj!

FREDAG

God morgon!
'
Är allt bra med er en mulen dag som denna? :) Med mig är det fint. Dock har mina ögon smältit ihop under natten tror jag haha. Eller så är jag bara lite trött? Så kan det ju faktiskt vara. ;)
'
Idag är det fredag, o herre vad det ska bli skönt med helg! Dagens planer är skola, SECO-utbildning och Solway. Solway är en minifestival som anordnas av kommunen som hålls i Mölnlycke. Vi i ungdomsforum kommer ha ett tält där man kan göra egna pins m.m. Där kommer jag hänga i en nån timma eller två ikväll. Ni kan ju komma och hälsa på om ni vill! :)
'
Pusss

RSS 2.0