***GOTT NYTT ÅR***

Det är året tvåtusentios allra sista dag. Hur sad känns inte det? Jag har lite tvåtusenelva-ångest haha. Typiskt mig att alltid ha ångest inför allt. Om det är något som jag verkligen är expert på är det att bli nervös, få ångest eller att oroa mig inför något. Det kan vara något så löjligt som att gå på bussen. Tänk om inte mitt busskort fungerar? Eller: Tänk om någon person jag inte vill träffa sitter på bussen då kan det bli pinsamt. Det är sånna här tankar som fyller mitt huvud praktiskt taget hela tiden haha. Konstigt att jag är trött på kvällen? Alla tankar kretsar såklart inte om buss & busskort. Det kan vara att vi ska hem till någon jag inte känner så väl. Det värsta jag vet är att hälsa. NI vet sträcka fram handen och säga hej jag heter ..... till någon man inte träffat?! Usch & bläää! Eller ännu värre. NI har träffats några gånger men du vet inte om ni ska kramas eller ta hand. Nu snackar vi jobbigt läge!
'
Haha. Okej jag erkänner. Jag är lite weird ibland. Men nu snöade jag in på något helt annat än vad det var tänkt. Det som jag egentligen ville säga är att det nu är sista dagen av tvåtusentio. Ta vara på denna dag och ha jävligt kul. Ni som lätt får ångest och blir nervösa som jag. Säg åt ångesten att försvinna. Vi lever bara en gång. Inte värt att låta onda tankar, som man till stor del endast skapar själv, förstöra för en. Nu vill jag bara avsluta med ett typsikt och uttjötat: GOTT NYTT ÅR!!!
'
Nästa gång vi ses är det år tvåtusenelva...


Bitch, I'm better without you! ♥

Tjolahoppsansa! Filmen var GREAT! Mocketmocket bröö (translate: Mycketmycket bra). Idag var det inte riktigt lika mycket crazy bananas-folk som rev runt bland rea-massorna vilket var skönt. Jag hittade dock ingenting. Antagligen lika bra det då jag ändå inga pengar har... :( Men det är luungt bruschan! Det fixar siiig.
'
Okej. Innan jag blir mer schizofren här vill jag bara önska er en fortsatt trevlig kväll! Snart är det tvåtusenelva. Whatafuck?? Aja. Puss på det.
?

md formulations ♥

Tips på en bra face & bode scrub kommer här! Jag fick md formulations face & body scrub i julklapp av min fina kusin. Hon utbildar sig just nu till hudterapeut på Elisabethskolan så hon vet vad som är bra och dåliga produkter. Jag har bara använt den ett fåtal gånger men jag gillar den starkt!
'
Fakta om md formulations...

md Formulations AHA-baserade hudvårdsprodukter är aktiva och koncentrerade. De säljs enbart på hudvårdssalonger där auktoriserade hudterapeuter kan ge råd om de produkter som passar just dig. Alla produkter är dermatologiskt testade och passar även en hyperkänslig hud. De saknar dessutom helt parfym och andra ämnen som kan verka irriterande eller täppa till porerna.

md Formulations hudvårdsserie består av produkter för både ansikte och kropp som ger snabba och synliga resultat.

md formulations är en hudvårdsserie som gränsar till läkemedel. Serien är ledande inom cosmeceuticals, ingredienser som bevisligen påverkar hudens struktur och funktioner på djupet. Serien har utvecklats av ett amerikanskt forskarlag som är ledande inom hudproblem och anti-age, och är resultatet av över 25 års arbete.

md formulations är en komplett, högteknologisk hudvårdsserie baserad på AHA-syror, för hudens olika behov genom hela livet.


Hp ♥

!Zzzz... Godmorgon...Zzzz!
Jag är trött! Men vet ej varför, jag har ju sovit i över åtta timmar?!?! Yeye, det är bara att bita ihop för jag har en rolig dag att se fram emot! Jag och Helena har länge pratat om att vi ska se på nya Harry potter-filmen tillsammans men det har inte blivit av. Förrän nu. Så först åker vi nog in till stan och går och kikar lite i affärerna samt fikar innan vi sedan drar vidare på bio! Hur mys?? :)
'
Men innan jag går någonting ska jag ägna någon timma till att lägga ansiktsmask och ha det allmänt gött!
Någon som sett filmen? Var den bra? Spännande?

Forgot!

Ajusteeeee!!! Mina älsklingar har landat (skor). De sitter som en smäck och jag är kär!!!!

Firar med en go låt!

Babybabybabyy do you realy want me?

Hallohallo!
Uppdateringen är verkligen inte på topp må jag säga. Men nu när det är lov kan man ju inte sitta inne och dega framför datorn hela tiden! Måste ut och leva! ;)
'
Jag har haft en supermysig dag på stan med Norisensnorisen! (a) Jag fyndade ett par mörkblåa tajtare chinos och en skjorta i rejälare spets... Låt bildern tala sitt språk.


Nu måste man ju absolut inte ha den knäppt. Lika snyggt öppen med ett svart linne under! BAM. Byssorna får ni se en annan dag. Av någon konstig anledning känner jag mig jävligt stressad och jag måste lugna ner mig. En kopp te, avocado och en mackimack framför one tree hill är vad det får bli! BAM.
skjorta: 99:- Gina tricot!

Onsdag ♥

Mornsningenlossningen!
Har sovit halv-kasst inatt faktiskt. Det känns av både psykiskt och fysiskt. Får försöka få till en powernap på bussen. :) Jag och Nora ska ju in till stan idag. Jag är sådär pepp då gårdagen var en rejäl besvikelse. Alltså vi hade en jättemysig dag på stan men jag hade velat komma hem med något fint i min ägo... Hoppas på bättre lycka idag och att det är färre myror som irrar omkring.
'
Have a nice day, som du säg! ♥

Hallå, hallå i det blååå ♥

Hejhoppsnopp. What a day what a day. Började med att jag och Agnes vaknade klockan 11 när vi skulle ta 12-bussen. Vi hann efter att papi kört ikapp bussen med rallyfart! ;) Väl inne i stan började jakten efter fynd bland reamassorna! Besvikelse. Jag hittade inte någonting. Agnes däremot. Två stora kassar hittade den jäveln! ;) Hon som inge pengar har...? Aja. Imorgon ska jag in med Nora för att ge det ett nytt försök. Tror vi satsar på 11-bussen. :)
'
Jag hittar nästan aldrig saker på rean när det är rea utan då hittar jag massa saker som inte är på rea istället. Lite dumt kan man tycka. Men jag tror samtidigt inte att mina vackra skor som jag beställde hem för några dagar sen kommer blir nedsatta. Vill ni se dem? Haha, som om ni har något val...
Gaahh, snart är ni mina!!!!

Lingonsemifreddo ♥

Jag gjorde ju denna lingonsemifreddon igår och eftersom den blev en sådan succé tänkte jag dela med mig av detta superrecept till er!
Ingredienser

4 st ägg
0.5 dl strösocker
4 dl vispgrädde
1 st vaniljstång
3 dl rårörda lingon

Gör så här


1. Separera äggulor från vitor (utan att det kommer någon äggula i vitorna).

2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.

3. Vispa äggulor, strösocker och vaniljfrön vitt och fluffigt.

4. Vispa grädden fluffig. Vänd ner den i äggsmeten, tillsätt rårörda lingon.

5. Vispa äggvitor till ett vitt skum i en torr och ren bunke.

6. Vänd ner skummet i semifreddon.

7. Fyll en rund eller fyrkantig form med glassmeten.

8. Frys i cirka 4 timmar så att den är ”halvfryst”, den ska vara mjuk i mitten.




Why you keep screaming at the top of your head...♥

God morgon!
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort men de sjukaste drömmarna har spökat i mitt huvud haha. De går tyvärr inte att förklara men sjuka det var de. Planerna för idag är lika med noll. Fast det blir kanske en planeringsdag för jag många saker som jag ska hinna med innan lovet är slut. Jag ska ringa min kusin och bestämma en dag då vi ska gå på bio sen har jag många vänner som jag inte träffat på länge... Hummelhumhum.
'
Ajuste jag kan berätta lite om gårdagen. Vi hade gäster hemma, några av mamma och pappas närmaste vänner. Det är alltid lika trevligt att träffa dem. Vi åt supergod mat som min bror lagade. Kantarell-risotto med fin lammstek och goood sås. Förrätten var en paté som pappas gjort, men jag äter inte paté så för min del blev det  en vanlig mozarella/tomat-sallad. Sen så hade jag som jag skrev igår ansvar för efterrätten. Det blev en lingonsemifreddo. Den blev sjukt god. Succé! ;D
Lite senare på kvällen spelade vi spel. Det är lite av en tradition att spela NE (nationalencyklopedin) men nu har det kommit ut ett NE i helt ny upplaga som heter Kunskapsjakten. Erik min bror fick detta i julklapp så vi hade premiärspel igår. Av mig fick spelet fem av fem toasters! Bra och fräscha frågor och snyggt och fint designat spel.
Det som var bättre med detta spelet är att det finns olika svårighetsgrader på frågorna. I det gamla spelet finns det verkligen så sjuka frågor som inte ens den smartaste professorn skulle klara haha.

 


POLO! ♥

Kör idag på en grå polotröja och röda läppar!

Annandag jul ♥

Morsning!
Jag är så kär i min nya telefon. Jag vaknade runt tio. Det första jag gjorde var att hämta min mobil och sen låg jag och pillade med den i någon timma. Nu har jag äntligen fattat hur man laddar ner appar! :D
'
Vi får gäster om några timmar och jag har på något sätt fått ansvar för efterrätten... Men jag bjuder på några bilder från julafton innan jag sätter igång.
Julfatet som jag skapat med mina bara händer...
Vår hustomte...
Kusin & kusinbarn...
bror, jag och kusin Helena <3
morfar
Hoho papi <3
kussetussar!
mys med maaat!
Kanske kvällens konstigaste bild...
Mat i dröööööööööser (or?)!
'
Litet bildregn från min julafton... ♥

Haha, inlägget nedan är det första inlägget från min nya mobil.... Jag fick den! Nu är den min, Htc legend black!!! Jag älskar den redan även om jag inte fattar så mycket ännu... ;) Men jag får testa mig fram hoho.
'
Madde och jag har precis slitit upp våra julklappar. Av mig fick hon en bok med pianonoter som hon önskat sig (hits 2010) och en spetsbh/topp från Monki. Jag fick en ring, örhängen, ögonskugga och ett jättefint nagellack. Thanks honey!
'
Det var väl det det. NU väntar mys med OTH och godis!
Bild på mig och bror Erik igår hemma hos morfar...

juldagen...

Hej alla fina! Dan efter julafton borde kanske dagen då man sanera kroppen från all skit som man stoppat i sig på julafton. Men signe lyder inte den oskrivna regeln. Istället går hon ner till affären och köper en mega-godispåse. Om ni undrar varför ho skriver OM sig själv i tredje person så är det helt enkelt för att det känns bättre.;) Iallafall min julafton var helt perfekt. Eller inget är ju perfekt men jag är väldigt nöjd och jag tycker det att det var en av de julaftnar som jag varit med om.<3 Madde är här och vi ska snart byta julklappar. Först ska vi fika lite till och jag ska klämma i mig lite mer godis mehehe. Ha fortsatt fin fortsättning! <3

Merry christmas!

GOD JUL. Nu är julafton här på allvar. Jag och Agnes vaknade för cirka en timma. När ingen av oss kunde somna om gick vi upp för att duka fram frukost åså. Jag tände även en liten brasa, myys!
'
Jag och Agnes har precis väckt alla familjemedlemmar och nu ska vi äta en julefrukost. Därefter väntar julklappsöppning och sen bär det av till släkten!
'
Från oss alla till er alla, önskar vi er en riktigt god jul!

Dagens to-do-list ♥

Hallo! Det är ju som alla redan julafton imorgon. All mat ska lagas, huset ska städas och efterrätter och kakor ska bakas. För att hålla koll på allt som jag ska göra har jag gjort en to-do-list dagen till ära.
Mjukstart med ett avsnitt av One tree hill
♥ Städa rummet
♥ Baka kringlor, chokladtryffel, kolasnittar och saffransskorpor (hann inte igår)
♥ Träna lite pilates
♥ Duscha 
♥ Måla naglar och fixytixa
♥ Klä granen med familjen
♥ Sooooova... zzzzz
'
JULAFTON!



Dagen före julafton... ♥

GOD JUL everyone! ♥
Eller är det för tidigt? Nej. Det är för fanken julafton imorgon. INSANE! Julafton är något som man går och väntar på med höga förväntningar. Julklapparna är i stort fokus och allt handlar om att konsumera. Fast samtidigt handlar julen om att vara med sin familj och bara ha det bra. Mysa, äta gott och bara vara. Det är synd att det blivit en sådan konsumtionshets kring julen. Jag älskar julen och jag tycker det är kul med julklappar och allt det där men samtidigt så är inte det det viktigaste. Och tänk alla de som vet att de antagligen inte kommer bli några julklappar i år heller, att mamma eller pappa kommer vara fulla eller de som inte ens kommer ha mat på bordet. Usch. När jag tänker på detta så blir jag nästan mer äcklad. Vi rika människors överflöd som är bekostat på att så många mäniskor är fattiga. Jag säger inte att jag bor i en superrik familj och att jag får allt man pekar på. Men vi har alltid mat på bordet. Båda mina föräldrar har fast inkomst över medel. På födelsedagar och julaftnar är julklappar inte något som man går miste om. Jag känner inte bara att jag har rikedom över materiella saker. Men också att jag verkligen älskar hela min familj. Jag känner mig alltid trygg hemma. Vi har tak över huvudet m.m Kärlek är en helt annan rikedom. Som för mig är viktigare än alla dessa prylar och ting som ändå bara är förbrukningsvaror. Kärlek består och vet tyvärr får långt ifrån alla människor uppleva varken alla dessa materiella saker eller kärlek. Det tycker jag att alla borde ägna en liten tanke på innan vi kastar oss in bland allt julfrossande och ha-begär...
'
Oj, det var från början inte alls tänkt att jag skulle skriva om detta. Ibland skriver fingrarna av sig självt och då är det bara att följa med haha. Men det känns bra att ha skrivit ner lite känslor och tankar. Det är viktigt att reflektera och analysera och inte bara åka med. Hur skulle samhället annars se ut?
Puss och kram från mig. Lova att ha en bra dag med era nära och kära och kom ihåg. Imorgon är det julafton ♥
Finaste systern
Finaste pappan
Finaste brorsan
Finaste mamman (pinsamt nog är detta den enda bilden jag har av henne...)

Julisar... ♥

Ho, ho! Igår slog jag in de flesta av mina julklappar. Dem blev faktiskt riktigt tjusiga! :) Det enda som fattas nu är en gran att lägga paketen under! Myyyyyys!
Fina huh? :)

Nothing ♥

Sa jag att denna dagen var till för att inte göra någonting på? ;)

Natural beauty haha! ♥

När min sötnos Maddie var här senast var vi hyfsat trötta och flummiga. Vad passar då inte bättre än photo booth?
Enjoy!
♥♥

Saffron ♥

Morsning-korsning! Eller det passar kanske bättre med lunching-punchning? ;)
Helt underbart. Jag har inget bestämt idag. Inget krävande i allafall. Antagligen så kommer jag kika på några avsnitt av Onte tree hill och sen har jag tänkt att baka saffransskorpor. Men det viktigaste av allt! Nooooooora kom hem igår. Min fina vän som i två månader seglat runt de sju haven! Hon går nämligen på seglande gymnasiet på Öckerö. Eftersom vi bor i samma hus hon och jag så har jag bestämt att vi ska hänga idag. :D
'
Ännu en gång vill jag säga att det är sjukt underbart med en ledig dag. Jullovet kom i rätt tid. Jag hade inte orkat många dagar till i skolan. Ledighet är vad jag behöver! Och det är också vad jag fått! :D
Ha en fin dag sötnosar!

21 december ♥

Haha oj. Jag glömde av att blogga imorse. Kanske inte så stor förlust ändå. ;) Dagen har varit riktigt bra trots att min förkylning ännu inte flugit sin kos. Först hade vi en jättemysig avslutning i skolan. Först bara med klassen, sen med hela skolan. Några som har profilen dans och musik uppträdde och underhöll. Efter det samlades klassen i klassrummet igen och betygen delades ut. Mina betyg var eller är helt ok. Blev dock irriterad över att en lärare gjort fel. Han har sänkt mig i ett ämne som vi endast haft tre lektioner i och vi har heller inte haft något prov i det denna terminen. Eller jag har inte ens haft han i detta ämnet tidigare. Innan hade jag MVG som jag fick av den förra läraren. Men min nuvarande lärare sänkte det till ett VG men det kan han inte göra pga det jag skrev innan. Jag frågade till och med honom förra veckan om hur han skulle göra och han svarade då att han skulle skriva dit våra gamla betyg. Skit på honom. Iallafall mina nuvarande betyg är 11 MVG och resten VG (egentligen 12 mvg men aja)
'
Efter skolan åkte jag in till stan. Då var jag sjukt opepp. Ville helst försvinna ner under täcket och sova. Men när jag väl träffade Erik (min bror) så hade vi jättetrevligt och nu har jag äntligen köpt klart alla julklappar! :D Unbelieveble! OM en kvart börjar sista träningen innan julafton. Även om jag är kanske för mitt eget bästa ska skippa den känner jag att det är lika bra att köra. Sen kan vi julfrossande med gott samvete liksom... ;)
puss!

Almost there... ♥

Vilken mysig dag på stan det varit! Trots att båda jag och Madde var/är sjuklingar. Jag hittade det mesta som jag var ute efter. Många julisar alltså. Men några små klappar har jag kvar men de skall jag kirra imorgon men broskon!
'
Tyvärr slutade det lite tråkigt då västtrafiik strulade till det vilket resulterade att vi samalnlagt fick stå i cirkus fyrtio minuter och vänta i iskallt väder på en jävligt försenad buss. Fyfan vad sånt gör mig irriterad. Det är ju sånt här som gör att människor väljer att inte åka kollektivt. Och det borde inte straffa sig att åka buss, tåg eller spårvagn. Tvärtom man borde gynnas och det borde vara en trevlig upplevelse. Annars kommer man aldrig vinna över de bekväma bilförarna på rätt sida. Men där sätter vi punkt för diskussionen. Jag säger bara detta: Om jag var förkyld imorse så är det inget mot vad jag kommer vara imorgon efter att ha stått och frusit ihjäl. (och ja, jag hade ordentliga kläder!)
'


Leaving ♥

Drar mig hemifrån nu. Ska möta Madde vid skolan sen tar vi direktbussen in till stan. Wiee! Nu kör vi trots förkylning och ledvärk hoho. Måste ju peppa mig själv, det är inge kul att shoppa speciellt inte presenter, när man inte är på bra humör!

Pussipusss!

Four days left... ♥

Tjoballuba!
Idag mår jag inge-vidare. Antagligen ska inget vidare vara särskrivet men jag tycker det blir bättre så. Mer följsamt liksom. Aja, idag blev det ingen skola för min del. Min natt har varit en enda mardröm. Vaknade första gången strax innan 02.00 av att jag rann av svett. Sen fortsatte natten så. Eller efter att jag bytt täcke blev jag tillslut i behaglig temperatur igen men jag vaknade flera gånger i timman och jag hur jag än vände och vred så låg jag inte bekvämt. Så fruktansvärt jobbigt. När klockan äntligen ringde runt sju (jag var nära på att ge upp och gå upp halv fem...) var jag som en död fiskmås med en ruskig förkylning. Därför valde jag att stanna hemma och vila upp mig. Jag missar ändå inget i skolan. Dessutom ska vi bara gå halva dagen eftersom vi har städdag idag! :)
'
I eftermiddag ska jag och Madde åka in till stan. Jag har lite panik då jag knappt köpt en enda julklapp. Men det ska nog gå bra. Om jag inte hittar allt imorgon har jag ju några dar på mig. Och imorgon ska även jag och brorsan ta en julklappssväng. Allt löser sig helt enkelt.
Tjingeling!
Lite halvfräsch sådär... Och btw ser ni mina öronfötter på sista bilden? Hihi

Dark ♥

Fortsätter min söndag med att inte göra någonting. Ska försöka tvinga min kropp till att göra lite pilates en liten stund. Fårse om den pallar. Annars blir det en kopp te, myskläder, omvirad av ett täcke framför One tree hill.
P.S ett litet tips bara. Börja aldrig titta på serier om ni har tillgång till hela boxen. Det spelar ingen roll ifall serien är bra elr dålig. Du blir fast i vilket fall...

Haha, jag känner igen mig. Förutom att jag inte har några barn...

4 advent ♥

Hallojhalloj! Hoppades på att förkylningen skulle ha släppt mig men det är bara värre. Blääääääää. Lite skönt är det dock att jag bara kan slappa och ha det gött utan att ha dåligt samvete för att inte göra något! ;) Imorse vaknade jag ganska tidigt. Under morgonen har jag och pappa kikat lite på min julklapp. Jag ska få en mobil. Visst är det kanske inte så spännande att veta vad jag ska få men jag vet i alla fall att det är något som jag vill ha. Något som jag kommer att bli glad för. Det är alltid en chansning med julklappar. Anyway. Mobilen vi kikar på är en HTC i modellen Legend. Jag har hört en massa bra om den plus att den har de egenskaper som jag är intresserad av. Och det viktigaste av allt, den är snygg! (halvt oseriös...)
'
Det som gör att jag är lite, lite osäker är att det är touch och att jag är världens mest otekniska människa på jorden...



One tree hill

*host* god morgon *host*
Jag vaknade för cirka en timma sedan, med huvudvärk och kli i halsen. Underbart. Men ute snöar det stora fina snöflingor och här inne doftar det hyacint och jul. Det kompenserar upp det hela. Fram till klockan tre ska jag bara ta det lugnt. Men jag har lovat mina päron att städa vardagsrummet och hallen. Det går quicky! ;)
När jag gick upp fixade jag först lite frulle men sedan slängde jag mig i soffan och satte på några avsnitt av One tree hilll, och det ska jag fortsätta med i en liten stund till. ;)
Pusss!

Lazy ♥

Hej-hopp!
Befinner mig i soffan med Madde, vi båda är små sjuklingar. Det har varit en lite konstigt dag faktiskt. Imorse mådde jag skit men jag gick ändå till skolan. Efter första lektionen har vi två timmar lång håltimma och den hade jag tänkt att spendera på att sova men uppehållsrummet Högen som vi kallar det var stängt. Rövhål tänkte jag då och var nära att ta till lipen haha. Och som jag skrivit tidigare gör vi inget vettigt på de flesta lektionerna. Men den sista lektionen idag var väldigt viktig typiskt. Som lösning gjorde jag så att jag sjukanmälde mig alla lektioner förutom den sista, sen gick jag hem till Madde som också var sjuk och var där tills jag gick tillbaka till sista lektionen. Hemma hos Madde åt vi (eller jag) wienerbröd som jag köpt med mig på vägen dit. Vi kikade även några avsnitt av One tree hill och en sen tittade vi på en sjukt sorglig men fin film som heter Charlie St cloud.
'
Ska vara lite social med Madde nu. Vi ska ha en väldigt slapp kväll framför One tree hill och te för att kurera oss. Den här förkylningen vill jag inte ska stanna kvar hos mig!
Två härligt slitna bilder på mig. Men det bjussar jag på ;)

Slut på helvetet!

Jag skulle kunna gråta. Idag är sista riktiga skoldagen på hela terminen. Helt freaking fantastic and totally awesome! Jullovet kommer i helt rätt läge och jag skulle fan inte palla många fler dagar till i skolan. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi tar det som det kommer... :)
Ha en underbar dag!
Pusssss

Eyebrown ♥

Hallååå  i grottan! (det lät ju mysigt...)
jag om nyss hem från en underbar ansiktsbehandling som jag fått av min kusin Helena. Hon utbildar sig till hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg. Eftersom hon inte är färdigutbildad ännu så får man behandlingar till pangpriser. Jag valde en ansiktsbehandling + färgning av bryn på 90 min. Det kostade 90 kr! Helt sjukt, en krona minuten. Så nu vet ni att det är på Elisabethskolan jag kommer att hänga så småningom. År 2011 kommerjag vara så jävla fräsch och snygg haha! Nemen men det är synd för Helena har så mycket plugg och därför är det ganska svårt att boka tider åså. Menmen. Jag är iallafall supernöjd med idag! :D
'
Har lite ångest över min ekonomi för tillfället. Tänkte därför lägga upp en ekonomiplan nu, med alla julklappar m.m. Därefter ska jag köra lite träning, duscha och tillsist dumpa mig själv i sängen. Skönt. Någon mer än jag som älskar att planera?
no make-up. Bara färgade ögonbryn, nu kommer jag slippa att måla dem varje dag! :)

Meningslöst ♥

God morgon. IGår åkte jag in till stan direkt efter skolan, därav no time for bloggyblogg. Jag träffade upp Lovisa och vi shoppade lite julklappar... Sötnosen hade till och med köpt fina julklappar till mig!♥ Dessvärre kunde jag inte hålla fingrarna i styr och kom även hem med ett par byxor, till mig. Likadana som jag köpte beige häromdagen fast nu i den svarta modellen. Ujujuj, inte bra. Men jag vågade inte vänta ifall de skulle ta slut. Jag och Lovisa fikade två gånger under vår dag på stan hehe. Andra gången åt jag den största bit skogsbärspaj som jag någonsin sett. Gott men jag mådde lite halvt illa efteråt. Hoho.
'
På torsdagar börjar jag kl08.00 vilket betyder att jag har bråttom bråttom bråttom. Ajuste, angående rubriken. Känns det inte helt meningslöst att gå till skolan när man ändå inte gör något viktigt? Vi har inge läxor kvar, på lektionerna tittar vi antingen film och på matten räknar vi några tal typ. Funderar på att skolka resten av terminen. Men inte idag då, julbord får man ju inte  missa! ;)
Puuusssssss!

Long vs short ♥

?

DAGENS ♥

♥ Stickad tröja - Monki
♥ Byssor - Gina tricot

HAHAHAHA ♥


Hold on ♥

Idag har det varit en seg men ändå helt okej dag i skolan. Jag har varit super-trött och då blir det lätt flumm på lektionerna hihi. Men sånt är kul. Ibland.
'
Sitter faktiskt och äter en apelsin. Det var år och dar sen typ. Men det hör lite till julen kanske... Att äta apelsin alltså. Ehm, ja. Ska fortsätta på min apelsin här nu och inte göra någonting. Klickar en dagens lite senare. Håll utkik! :)
'
Det känns som om veckan går jätte långsamt. Det är bara tisdag liksom? Det är väl bara att hålla ut antar jag. Bara en vecka kvar nu! ♥


Puss

14 december ♥

Morsning-korsning!
Jag mäste bara fråga, vad hände igår i Ung och bortskämd????? Helt stört att Ellinor av alla åkte ut. Det är ju hon och Tim-Joel som anstränger sig mest. Vad fan håller Paulina och Karolina på med liksom? Och jag är ledsen men deras pappor är ju helt hjärndöda...
'
Nog om det. Tyckte bara att det var och är sjukt orättvist! ;) Men ha en fin dag hörrenini!
Pusssss

My outfit ♥

♥Byxor (nya) - Monki
♥Tröja - H&M

DAGEN I ORD ♥

Ujujuj vilken dag! Luciatåget gick superb men jag var helt slut efteråt. Om en vecka är det jullov, UNDERBART. Jag var så trött i skolan att jag t´funderade på att gå hem... Men jag fick veta att vi skulle göra egen bodylotion på profilen så då tvingade jag mig själv att stanna. :P Efter skolan åkte jag och Madde hem till Henke-benke för att redigera vår film som vi gör på engelskan. Men bajskameran funkade inte så det blev inget med det, fail. Aja, vi får förklara för vår lärare imorgon att det inte gick med kameran hur vi än gjorde och att det behövs lite mer tid...
'
Det var nog allt för mig. Nu, Ung och bortskämd!




Sankta Lucia ♥

VI gjorde det! Jag och Agnes ställde klockan på 06.00 och sedan gick vi upp och lussade för mamma och pappa haha! De satt och klagade om att vi aldrig lussat för de åså. Bättre sent än aldrig tänkte vi. Nu är det gjort! :)
'
Måndagar är längsta dagen på hela veckan. Igår satt jag uppe och skrev rent mitt geografi-arbete till klockan tolv och eftersom jag gick upp så tidigt kommer jag vara som en zombie hela dagen. Jippie. Vi ska dessutom ha lucia-framträdande på skolan idag. Döda mig någon!

Le love ♥


Igår ♥

♥ Kofta & line - Monki
♥ Jeans & skärp - Gina tricot

3 Advent ♥

Haha, vad hände? Jag vaknade för typ en och en halv timma och då gick jag in på datorn för att blogga. Men sen gick något snett, bloglovin. Men efter en och en halv timmas bloggläsande sitter jag nu här. Idag är det 3:e advent och det är nu inte alls lång tid kvar till julafton. Shit pommfritt...
'
Det borde vara förbjudet att göra något alls på söndagar. Asså något krävande, som man inte vill. Söndagar är ju dagen före ännu en vecka av slit. Man borde utnyttja den sista tiden av lugn och frihet. Jag önskade att jag nu kunde säg att det är precis vad jag ska göra. Men det vore att ljuga. Inlämning av en geografiuppgift imorgon. Jag har väl gjort en fjärdedel än så länge. Så att göra klart den är så klart prio ett. Jag vill klämma in lite träning, en dusch, pepparkaksbak samt att hinna gå på middag hos min faster också. Det kommer nog gå fantastiskt bra! :)
'
Lateros!

Rätt men ändå fel...♥

Ajuste. Skulle juköpa julklappar idag. Det resulterade istället till ett par byxor till mig själv. Bra där Sigrut!

Confused! ♥

Tjabbadabbadoo!
Har haft en både-och-dag. Är lite förvirrad och ledsen i själen... Men annars är allt bra. Jag har sovit jäkligt gött inatt. Stooort plus på det. Jag och Agnes har irrade runt på stan ett tag. Sedan mötte vi upp Tove och Agnes klasskompis Sanna för att se på teater! Den sista föreställningen av Klaras resa. Mycket gripande och fing!
'
Hemma väntade en mozarellasallad och efter det har jag tryckt i mig flera kilo nötter. Sådana man knäcker själv, så hiimla kul! (lättunderhållen) Förresten, vet ni?! Mamma har fått en iPad av jobbet och vem tror ni kommer att sno den och sedan ha den för eget bruk om inte självaste jag... Mihahahaa. ;) Helt rätt enligt min åsikt.
'
Det där med förvirringen och sorgsenheten i själen... Lite saker som jag kanske inte ska skriva här. Men jag kan skriva såhär. Ibland har man för höga tankar om människor. Ibland hoppas man förgäves. Ibland blir man besviken. Och ibland är inte allt som man vill att det ska vara helt enkelt.
'
Hoppas ni har och får en trevlig fortsatt lördagsnatt. Kärlek till er! ♥

saturday

God morgon alla fina!

Jag och Aggypaggy har precis fått i oss lite frullbull. Vi ska försöka lägga på ett kol så att vi kommer ner på stan i hyfsad tid. :) Höres lateros!

Talent mrs gaga



Helt genial!


Speechless

Åh hej och hå. Först vill jag börja med att säga att fyfan va dåligt att Jay vann idol. Inte värt. Minnah for the win! Sen för att hoppa till något helt annat. Jag och Agnes har suttit här och kikat massa live-klipp med Lady Gaga. Hon är ju så fucking outstanding! Den bästa. Helt sjukt begåvad tjej. Värd all framgång!! Stört musikalisk och med en stor personlighet. Hon gör så jäkla bra musik och hon vågar stå ut ur mängden. Go Lady Gaga. Imorgon måste jag slänga upp några klipp faktiskt. Hihi.

Nu ska vi nana. God natt och sweet dreams!



Haha, vackert!



Vart tog håret vägen?




Shorty, shorty...

My love!♥

Okej, vet att detta är töntigt. Men jag sitter här och verkligen kallsvettas, typ. Mitt hår och jag liksom... Vi har varit med om så mycket tillsammans. Vad har vi inte gjort?
R.I.P my love

Nervous!

I'm nervioso as hell! Gaah, snart är det klippt. Det finns ingen återvändo, nu gör jag det bara. Åh, jag kommer sakna mitt halva hår som in i norden!

Vad hände här?
Åh, tänkt så mycket vi gjort genom våra dar... (blir lätt nostalgisk...)

Mitt hjärta börja andas i vågornas rytm

God morgon på er!
På fredag börjar vi klockan åtta och slutar efter tre någon gång. Underbart. Fast det idag gör inte det så mycket. Om några timmar är det helg och friiiiihet! (förutom på söndag då jag måste skriva ett so-arbete) Men annars är det inget annat är heeeeelg! Efter jag har klippt mig (gaaahhh) så ska jag åka hem till min fina syster och vi ska mysa framför idol-finalen! Imorgon ska jag träffa min kära kusin Helena. Vi ska handla julklappar och sen så tror jag att vi antingen ska se på Harry Potter eller gå på en teaterföreställning. Myspys!
'
Btw, jag är jävligt nervös inför klippningen. Jag har inte haft så kort hår på typ maaaassssa år! Men det ska nog gå bra... :S Måste komm ihåg att ta en före- och efter-bild! ;D
pusssss
Gillar bilden på något vis. Den är egentligen inte så fin men den utstrålar... lycka. Och det tycker jag om!

Cut it out! ♥

Wieee, ser fram emot en spännande morgondag och ett slut på en fruktansvärd skol-vecka. Efter skolan ska jag klippa mig! ÄNTLIGEN! Är dock lite nervös då jag ska klippa kort! Eller inte kortkort men kort för att vara jag. Lite kortare än till axlarna tänker jag.
Typ såhär...



Tror ni killen kommer med frisyren? ;)

DEAD ♥

Jo men tjeenare! Vecka 49 år tvåtusentio kan vara den äckligaste och bläigaste vecka som jag varit med om. Fyfan. Tisdag prov, onsdag prov, torsdag prov + inlämning, fredag termins-inlämning och egentligen skulle vi lämna in en so-uppgift inom geografi åså men pga av allt annat har vi fått lite dispens till på måndag. Wiee plugghelg!
'
Efter skolan ska jag först skynda mig hem för att bli finito med terminsuppgiften. Därefter ska jag och pappa åka och se en föreställning på Pustervik. Kulkul!
Pusssssss
Saknar ♥

Ser ljuset...

Hej och hå! En snabb update från mig. I'm alive... Bara så att ni vet. ;)
Igår åkte jag hem till min bror på familjemiddag direkt efter skolan. Idag har det varit en jävligt tung dag i skolan. Men fysikprovet gick iallafall ok. Hinner ej skriva mer då jag har prov och inlämning till imorgon. A woman's got to do what a woman's got to do.
Köss!
wanna go back...

7 december ♥

Haha, vet ni vad har frukostunderhållning? Jag sitter och tittar på hajklipp! Mest vithajar eftersom det är dem som är populärast att göra klipp om. Det är ju dem som ser mest skräckinjagande ut, eller hur? Men haha, det finns så många skämt-klipp, typ hajen sväljer en hel båt och liknande. Vissa klipp är dock sjukt fräna! Marinbiolog nästa? Ehm, nja. Men det har ju varit så mycket i tidningen de senaste om alla hajattacker i Egypten. Det är ju badförbud till och med... Läskigt.
'
Men tydligen ska man ligga helt stilla och behålla lugnet om man någon gång skulle träffa på en haj. Sure att man håller sig cool-lugn om en fyra meter lång haj med sylvassa tänder kommer för att nosa. Vi får hoppas att det aldrig händer!
'
Oj, helt plötsligt blev det bråttom bråttom. Hörs laters!

Walnuts ♥

Åt nyss den godaste salladen jag ätit på länge!! Mmmm säger jag bara. Den bestod av olika sorters salladsblad, tomat, paprika, rödlök vilket är en väldigt enkel bas-sallad. Men sen så hade jag rapsolja, rödvinsvinäger, citronsaft på som dressing. Det blev supergott! Salladen var även toppad med valnötter som pricken över i:t. :)

The beat goes on...

Halloj again. Vi hade halv dag idag. Guttprutt! Får några timmar extra till plugg nu ju, wohooo... Nja, jag ska chilla lite vid datorn nu. Sen åker jag nog med pappa och handlar, hehe. Efter det så får vi se vad som händer... och fötter. Haha! ;)
Min tröja idag dårå. Det står The beat goes on...

6 december ♥

Hejsan hoppas lilleskutt! Det fanns kvar en lite bit av äggosten så den fick slinka ner som min frukost. :) För övrigt ser jag fram emot en vecka fullspäckad med prov och inlämningar. Jippie. Äntligen. Kul. Nemen, det är jävligt segt såklart. Men nu är det fanken inte långt kvar. Jag känner bara, nu kör vi. Efter den här veckan är det lugnt.
'
p.s glömde önska er en fin andra advent igår... Hoppas ni hade en fin andra advent!♥

Hade velat ha detta på mig idag... Men jag har ingen fin sjal som på bilden...

Yesterday ♥

Ett skepp kommer lastat med ett regn av bilder från igår. De flesta bilder är tagna av mig men några har jag snott från Karin, det är därför vissa bilder skiljer i ljus åså.
Här har ni äggosten!


Snöbollar...

Lossebullar...
Kladdpepparkaka...

Maddy-love


Do ya rememba!

God morgon!
Dålig update igår. Men av en god anledning. Det blev jättetrevligt igår även om jag hade lite panik där ett tag med all mat och städning. Allt löste sig great och maten blev fantastic! ;D
'
Jag gick upp för cirka en timma sedan och baka ut brödet som jag satte igår. Madde som sov över var en liten sömntuta så hon fick sova kvar. Nu ska vi äta lyxfrukost (igen) med nybakat bröd, alla möjliga pålägg och sen så har vi ju massa kvar av sakerna som vi bakade igår.... Mumsmums.
'
By the way. Innan alla kom städade jag hela huset!! Inklusive mitt eget såklart. Kommer ni ihåg hur stökigt det var för ett tag sedan? Jag la upp bilder på hur det såg ut... Här har ni iallafall en före- och efterbild.
'
Före

Efter



Nu är det fint och städat, min julstjärna har även kommit upp! :)

Amerikanska

Godmorgon lördag!
Inatt sov jag hos Tove, hon och hennes familj bor i lägenheten över min. Vi har en ganska komplicerad relation men jag tänkte ge ett försök att förklara hur det ligger till. Mina föräldrar äger detta tvåvåniga pippi-trähus. Vi bor på nedervåningen men vi hyr ut övervåningen till en annan familj. Jag antar att ni känner igen namnen Tove och Nora, det är två av barnen som bor på övervåningen. Tove är 19 och Nora är ett år äldre än jag. Sedan finns det en liten prutt som heter Jon, han är 11 år. Våra familjer har nu bott i samma hus i över 18 år. Genom åren har vi mer blivit en familj än två. Jag, Tove och Nora har alltid lekt och när vi var små hade vi skitkul! Det som är bra med att ha så nära grannar är att om man någon gång börjar baka men snart märker att det fattas både det ena och det andra. Då är det bara att gå upp (för oss, eller gå ner för dem) och låna det som fattas. Perfekt! ;) Sen så har det alltid varit en trygghet att man nästan aldrig är ensam hemma. Det är väldigt sällan som ingen där uppe är hemma. När jag var liten gick jag ofta upp till dem när mamma och pappa kom hem sent, jag var och är väldigt sällskapssjuk...
'
Om dem någon gång flyttar elr om vi flyttar här ifrån så kommer det kännas väldigt konstigt. Det blir ju på ett sätt som att flytta ifrån halva sin familj.
'
Okej, nu vet ni hur det ligger till. Det jag som jag egentligen tänkte komma till var att Tove gjorde en lyxfrukost till oss idag. Nämligen amerikanska pannkakor! Jag har inte ätit det så många gånger förut och jag har väl inte direkt fallit för dem. Men det var faktiskt gott. Två tummar upp. Vi gjorde även egen specialsirap. En deciliter ljus sirap med en matsked citron och en tesked kanel. Mumsigt.
'
Men nu finns det absolut ingen tid att förlora. Jag har hur mycket saker som helst som ska fixas. Gästerna kommer vid fyra och då ska jag ha hunnit städa hela huset samt laga all mat. Wish me luck!
Bilden är tagen från google.

Eggcheese? no, no...

Hallloo hallo!
När jag kom hem från skolan var jag så trött så att jag la mig i soffan och dog, nästan. Ikväll blire idol med Tove. Men innan idol börjar ska jag göra äggost inför imorgon. Det är det godaste jag vet och för mig har äggosten en obligatorisk plats på julbordet! :) Namnet äggost tror jag kan skrämma många till att inte våga smaka. För hur gott låter egentligen äggost? Inte så mumsigt eller hur. Men då säger jag såhär: Du ska inte döma hunden efter håren! ;)
Med det önskar jag er en superfredag!!! Tack och hej...
hittade ingen jättebra bild. Men såhär ser äggosten ut, vi brukar dock strö kanel över...
äggosten äts med grädde och sylt. MUMMA!

I want him to be the exception


Fredag ♥

Veckan har gått snabbt, fredagen och helgen är här. Efter att jag överlevt skolan ska jag gå hem och då måste jag sätta mig ner för att plugga lite. Bland annat terminsuppgiften i historia. Men vi har ju cirka tre prov, samt några andra inlämningar nästa vecka så det är inte så att det finns brist på plugg. Hela helgen går ju bort också. Imorgon ska jag ägna hela förmiddagen till att laga mat. Sen kommer tjejerna vid fyra-fem någon gång. Då ska vi äta, baka och mysa resten av kvällen.♥
old pic

klockrent ♥

Gick nyligen med i facebookgruppen Kan denna soptunnan få fler fans än Fredrik Reinfeldt? Självklart hade soptunnan överlägset fler fans än Bajsfält men det jag ville komma till var att jag genom den sidan hittade Tackaalliansen.se. Gå in och kika. Helt klockrent!!
'
Här är några exempel:
Glöm inte bort att tacka Alliansen för: Minskandet av klimatsatsningarna med 2,3 miljarder
'
Glöm inte bort att tacka Alliansen för: Dyrare tandläkarbesök för 8 av 10 invånare
'
Glöm inte bort att tacka Alliansen för: Höjda avgifter som fick en halv miljon människor att lämna A-kassan
'
Glöm inte bort att tacka Alliansen för: Privatisering av sjukhus

...

Front-row ♥

Det har varit helt sinnes kallt hemma hos oss dem senaste dagarna. Alltså inte utomhus utan inomhus. Vet ni vad problemet är? Vår bergvärme har pajat av en okänd anledning. Hela familjen sitter i fullt underställ, flera fleecar samt halsduk och mössa. Jag har nu tagit fron-row platsen framför kakelugnen, brasan är tänd. Det är det enda ställe där man inte hackar tänderna liksom. Stackars pappa som kom hem från Stockholm nyopererad för någon timma sedan. Han springer nu runt som en liten ekorre och försöker spåra felet...
'
Jag och mamma flyr fältet. Vi åker och handlar inför helgen. Jag har bjudit hem några vänner på julmys lördag-söndag. Det kommer bli supertrevligt och jag ser verkligen fram emot att laga massa julmat och baka!

JACKET ♥

Nu när det är så fruktansvärt kallt ute behövs det en ordentlig jacka. Men jag är så jäkla trött på att går runt i min fjällräven vart jag än ska. Det går bra till skolan eller om jag ska ut på en promenad. Men jag vill inte gå och se ut som en eskimo när jag exempelvis ska till stan. Jag har klickat runt lite och hittat några ruskigt snygga alternativ!
Parkas är det mysigaste!
Hur fin???
Jag är vädigt sugen på en kappa som är lite herr-inspirerad... Se några alternativ nedan...

Snygging från Weekday

Tyvärr gick det inte att hitta större bilder. Men det till vänster är så jäkla snygg, tyvärr inte så varm. Den till höger är också snygg men personligen skulle jag hellre vilja ha den i svart... Båda hittas på modekungen.se


2 december ♥

Andra december idag, sjukt. Jag vaknade kvart över sju idag, sjukare. För på torsdagar börjar jag klockan åtta och då behöver jag gå upp iallafall kvart i sju. Men vad kan man göra nu. Det är som det är och om vi ska se positivt på det hela så har jag faktiskt sovit lite extra vilket är skönt!
'
Have a nice day folks!

TALANGER-VOLANGER ♥

Hej-hopp-snopp-topp-kopp! Eh ja. Så kul man ha det!
'
Talangjakten gick superbra. Många duktiga men också dem som tyvärr inte kunde hålla nervositeten i styr... Det gör så himla mycket om man vågar möta publikens blick, vågar sjunga ut och vågar slappna av. Vi fick två klara vinnare iallafall. Grattis Johanna och Saga! :)
'
När jag kom hem igen slog det mig att jag inte ätit någon middag ännu så nu har jag käkat en muomsig sallado!

December ♥

Wake me up when december ends... Haha, nejdå. Jag älskar vintern men hatar inte kylan. Det skär sig lite men med massssa tjockiskläder funkar det ändå okej. Det är något fel på våra element och jag svär på att det är 2 grader är inne. Kaalllllt!
'
Jag börjar få lite ångest inför nästa vecka. Vi har väldigt mycket plugg, tre prov två inlämningar m.m. I vanliga fall skulle det inte vara någon fara men jag kommer vara upptagen hela helgen så det ryker ju. Och idag har jag lovat att vara med i juryn på skolans talangjakt. Åh, typiskt mig att ta på mig massa saker när jag egentligen inte har tid. På grund av dålig planering och tidsbrist måste jag nu tuuurrrbo-plugga i cirkus en timma, därefter ska jag springa iväg i mörkret tillbaka till skolan... Kill me.
Idag har jag på mig en ubermysig tröja som jag snott från systern min. Jag gillar den starkt! Blir glad bara av att titta på den!

Ren självklarhet ♥

God morgon!
Ute är det under 13 minusgrader och jag sitter iklädd i två stora fleecar och äter frukost samtidigt som jag tittar på första avsnittet av årets julkalender! De senaste åren har jag inte hunnit hänga med på julkalendrarna men nu tänkte jag inte släppa efter i första taget! ;)
puss

RSS 2.0