Hahahahaha del 2 ♥

Samma gäng som nedan. Hohohoho!

Hahahahaha ♥

Måste bara slänga upp denna haha! Min broder visade mig denna och ja, vad ska man säga. Den är sjuk och rolig!
TITTA!

Time goes by ♥

Dagarna bara flyger iväg. Snart har jag gått TRE veckor i skolan, vilket känns helsjukt! Hade jag inte sommarlov nyss? Ehm, jo. En sak som påminner en om att det inte längre är sommar är kylan! Herreguttan, imorse var det fanken frost. Inte OKEJ!
Men jag antar att det bara är att acceptera, vi går mot kallare och mörkare tider. Och för min del spelar det egentligen inte någon jätte stor roll. Jag gillar hösten, den är mysig. Och träden är så vackra. Nu ska jag inte flyga iväg och filosofera för mycket här, utan det är dags för mellis. Vi har samling till match om inte allt för länge. Och misstaget att äta en kvart innan samling tänker jag inte göra om!
Ciao! 
Har verkligen inga spe kläder idag. Vaknade trots allt 07.20... Därför är det ingen idé att ta någon dagens. Vi skiter i det. Här får ni iafall en kik på min skjorta, från Levi´s

Tisdag ♥

Godmorgon godmorgon chillevippen på er!
Inatt vet jag inte riktigt vad som har hänt. Det känns som om jag legat vaken men ändå drömt. Som om jag aldrig riktigt sovit tungt. Jag brukar alltid sova som en stock. Men både igårnatt och inatt har jag sovit dåligt. :( Det får bli en powernap efter skolan så att jag orkar med matchen ikväll. Japp, match ikväll. Det känns som om vi spelar match varje dag. Hehe.
Och ajuste, jag har försvovit mig. Min alarmklocka har inte ringt och mina virriga föräldrar trodde av ngn helt konstig andledning att jag hade sovmorgon. JAG HAR ALDRIG SOVMORGON! DET VET NI!
Sådana saker kan göra mig SÅ arg. Men jaja nu måste ajg rusa häcken av mig. Jag ska gå om 20 minuter. GAHHH!
Puss ♥

Ballaballooo ♥

Inga kommentarer ang min fina rubrik. Sitter här nu och är lite besviken och arg. Försökte få upp senaste avsnittet av trueblood, men det laggade bara. :( Får vänta tills imorgon, bajkorv. Men istället kan jag göra lite nytta och slänga in veckans spanskaglosor på glosboken.se!
Innan jag bumsar i säng ska jag gå en sväng med Tove också. Det är sådan skön luft nu alltså! Underbart att andas, men jag måste lära mig att det inte är 20 grader längre. Fyfan vad jag frös idag! Only myself to blame. ;)
Men nu måste jag rulla!
Puss och godnatt!

DAGENS♥

Väldigt dåliga bilder, men precis när jag skulle knäppa av bilderna dog den! NOOO! menmen, webcamen kan ibland vara en räddare i nöden. :)

Genialist

Den riktiga versionen är bra, men denna, fantastisk!

Måndag ♥

Halloj!
Idag skulle jag gärna vara pigg som en liten mört som simmat bört, men icke sa nickepicke. Jag har sovit väldigt konstigt inatt, drömt massssssa, och vaknat från och till. Knäppt, jag brukar vanligtvis sova som en stock natten igenom... Men jag är inte van att sova ensam så det har kanske med det att göra? Usch... jag gillar verkligen inte att sova ensam, att ligga där helt själv i mörkret i flera timmar. :( Haha
Ajuste, vi spelade ju match igår och vi vann med 3-1. Gött! Och jag är faktiskt glad, för jag lånade ingen astmamedicin som jag brukar av Jonna, men det funkade ändå. Det blev bara lite svårt i slutet men det var no panic. :D
Idag är det skönt nog ingen träning som gäller. Utan istället blir det en underbar dag av massa plugg. Love it! Hrmmrr...
Men eftersom jag kommer ha Maddisen som sällskap ska det nog gå vägen, hon är finaste flickan min!♥
Jag och maddisen, men vad gör vi haha?

Puss från peace and love ♥

Jajamensan!

Idag busar jag till det och äter jordgubbsfil med Kellog's all bran. Det är egentligen det jag äter istället för godis nu när jag har godislov. Haha. Det är ju så sjukt gott! Och jag vet att det inte är särskilt nyttigt men jämfört med vanligt godis är det iallafall bättre. Plus att jag bara äter det på helgen. ;) gooooooooooottt!
Söndagar ska ju vara en dag då man tar det lugnt och slappar men för min del blir det helt tvärt om. Jag har massor att göra.

  1. Äta frukost - Check
  2. Skriva ett enlägg - Check
  3. Städa rummet
  4. Åka och titta på skor
  5. Spela match
  6. Plugga

(btw, ett utryck som jag tycker är otroligt bra och som borde användas mer är: Jajamensan!)


DAGENS♥

Skjorta: lånad av systeryster, tror hon fått den av Johan.. ;)
Klänning: h&m

Lördag 28/8

Hej och godmorgon.
Nu ska jag inte skriva ett långt inlägg för vi har ganska bråttom. Men jag ville bara berätta lite om igår. Hela familjen var hembjuden till Agnes och hennes pojkvän på middag. Supertrevligt och gott!
Sedan åkte mami och papi hem. Och vi drog ut. Sedan hängde vi på något maffiahak haha. Nejdå. Det var trevligt.
Johan (agnes pojkvän) gick upp tidigt för att jobba, men jag och Agnes somnade om en stund. NU ska vi ner på stan. :)
Pussipuss!

Fredag ♥

Det är lite småsjukt att en vecka kan gå så fort. En hel vecka av mitt liv har bara svischat förbi. HUr fort går livet egentligen? Men sådana stora frågor om livet får vi vänta med, det funkar inte riktigt på morgonen... ;)
Idag ska jag in till stan, vi är hembjudna på middag hemma hos min syster och hennes pojkvän. Det ska bli supertrevligt! :)
Vet inte ännu om jag sover där eller inte, det beror lite på morgondagens planer. Men jag åker direkt till stan efter skolan så jag kommer nog inte hinna med någon outfit idag.
Ha en underbar fredag!
Såhär hade jag velat gå idag... Men vart är min kjol?!

DAGENS♥

Skjorta: H&M
Sjal: Monki (systers)

Goding ♥

Jag bjuder här på en riktigt goding till låt. Mina damer och herrar låt mig presentera M.I.A!

hälsningar från skolan... (busiiigt)

Hejhopp! Sitter i datasalen, vi har svenska för tillfället. Vi har i uppgift att hitta en novell somvi vill analysera. Jag har i och försig redan bestämt mig för vilken, den heter " Att döda ett barn". Det är en så kallad klassiker. Andledningen till att jag välde den är för att den berörde mig och jag tycker att den är väldigt fin och välskriven. den har ett tydligt budskap och jag tror det kommer bli kul att analysera den. ;)

Jaja.. Kanske ska tillbaka till lektionen nu. Hörs when I get home!
Lots of kisses!


Torsdag ♥

Veckan går så fort, skönt. Imorgon är det redan fredag, jippie. Om jag förstått allt rätt så är det Nrj in the park imorgon också! :D Någon som vet vilka artister som uppträder? Jag vet dock inte om jag ska gå, har inte riktigt planerat med ngn och hur kul är det att stå där själv höhö?
Men men, vi hörs after school my ladies!♥

DAGENS♥

T-shirt- Monki
Jeans: Diesel

Back from school ♥

Hej och hopp! Idag har skolan gått hyfsat fort men den har samtidigt varit seg. Hajjar ni vad jag menar? haha. Nu är jag iallafall hemma och har precis ätit upp min ostmacka, självklart hade te till. ;)
Ikväll är det återigen match, yey! Och jag är lite halvt opepp. Dels för att vädret är katastrof och för att jag är sjukt trött. Och dels för att vi ska spela lååååångt borta. Återkommer snart med dagens kläder...
Pöss på rumpen!

Onsdag ♥

Godmorgon onsdag. :)
Efter gårdagens match är min kropp lite mörbultad varstans. Men tror ni jag får vila för det? Nej, nej, nej. Nu är det nya tag och ikväll är det dags för ännu en match. Igår spelade vi med A-laget men idag är det f:19+ som gäller. Vi ska åka ändå till Sollebrun...!? Seeeegt. Men vi får se till att göra en bra match och vinna så att det känns värt den långa resan dit. Jahapp, det var dagens planer. Hehe. Och btw, trueblood-avsnittet igår var grymt! Är det bara jag som tycker den serien blir bättre och bättre? Det har jag svårt att tro. ;)

Dagens outfit kommer senare. Igår var det ingen idé, jag var helt pisseblöt och jag såg inte riktigt klok ut. Haha!
Men vi hörs senare och ni alla får ha en fin dag (trots att det ska regna...)

Innan jag säger godnatt...

Så måste jag säga tack för de fina kommentarerna! De är tyvärr väldigt få som kommenterar, men idag har jag fått några jättefina och söta. This really made my day!
Puss och kram på er.

Värt mödan ♥

Vi vann!! Fyfan vad gött. Det hade inte varit kul att åka och spela en match borta i pissregn och sedan förlora. Alltid lika skönt att åka hem med en vinst! :D
Nu ska jag och Agnes (syster) krypa ner i sängen och titta på true blood. Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!
gammal bild

Fyfanders!

Detta vädret är INTE okej!!! Megastora regndroppar öser ner. Och så har det pågått i typ en dygn. Vad händer?!?!?
Jag åkte moppe idag, och jag kan säga såhär. Jag var en levande flod. En blöt katt, dyngsur och det bara droppade från mig när jag kom hem. Inte kul.
Och något som är ännu mindre okej är att vi ska spela match idag. Borta dessutom. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV! jag     vill     inte    spela    match.
Hoppas ni kan hoppa i myskläderna och sätta på en film elr något. Det är precis vad jag egentligen vill göra. Och det är vad jag skulle ha gjort om jag inte varit tvungen att röra på mitt arsle ute på planen.
Puss

Tisdag ♥

Godmorgon sunshines!
Inte för att solen skiner men hur trevligt låter det att säga Godmorgon regndroppar? Haha, fast nu när jag skrev det tycker jag iförsig att det såg ganska fint ut... Ajaaaa -.- (typiskt mig att flyga iväg sådär hehe)
Vad ska man hitta på en regnig dag som denna då? JO, först ska jag plugga och därefter är det fotbollsträning. Kul!
Kanske det hinns med ett avsnitt av danska paradise hotel också... Och vi får självklart inte glömma trueblood. Vem vet, detta blir kanske en toppendag? ;)

Wook is tha shit!♥

När man är trött och hungrig är det perfekt att slänga ihop en enkel och snabb wook. Så, det är precis vad jag gjort. Tror dock att jag gjort lite för lite... :( Jajja får komplettera med lite nötter också. (inte mig emot)
Idag har skolan varit lite halvseg och tråkig. No offense men ibland orkar man inte med vissa saker...♥ Menmen, hoppas det blir bättre imorgon. Resten av min kväll tänkte jag spendera med Tove. Jag tror att jag ska henna hennes hår. Utöver det så ska jag läsa lite fysik samt fixa naglarna. Mer kommer jag nog inte hinna med. Klockan tio ska jag vara i säng! Där med basta! Igår somnade jag inte förrän efter 11 ngn gång, och visst, nu kanske ni tycker Men hallå, det är ju nästan 8 timmars sömn. Men jag kan säga såhär. Om jag inte får mer än 8 åtta timmars sömn är jag helt död. Min kropp behöver verkligen massa sömn. Kan inte fatta hur folk kan funka efter bara 6 timmars sömn. Det kan ju inte vara hälsosamt?

Nu vet jag inte om jag redan skrivit detta men iallafall. Mitt godisuppehåll är igång igen. På gott och ont. Jag är sjukt sugen på en godispåse! MAMAMAMAMA!!
Men nu jävlar kör vi. För detta funkar faktiskt inte. Jag är en sånn antingen eller person. Ännu en gång, på gott och ont. Så nu har jag ett härlig godisfritt år framför mig haha. Det firar vi med lite mysllisnacks! haha!

DAGENS♥

Härlig pose alltså-.-
Skjorta: h&m
Kjol: Monki

Måndag - 23/8 ♥

Hello! Just nu sitter jag och bättrar på mitt nagellack. Jag målade fransk manikyr häromdagen, lördags tror jag. Ska snart rulla iväg till skolan men först tänkte jag göra en snabb sammanfattning av helgen. I fredags åkte jag ju först till Nora som flyttat till Öckerö. Och vet ni vad som hände? Jag tappade mitt bankkort och körkort på bussen!!! Sådana saker får inte hända. Men det hände ändå och nu är jag utan körkort och bankkort... :(
Även om jag var lite smådeppig efter att jag upptäckt det dära med korten hade vi det mysigt ändå. Vi köpte hem minipizza från grandiosa och kladdkaka från frödings. Mums! Egentligen hade väl vi tänkt ha en liten sightseeing men eftersom vädret inte tillät det blev det att vi åkte hem hit istället. I lördagskväll hade jag, Madde och Nora myskväll. Vi såg på Remember me och Sex and the city 2. Första filmen var jättefin, Robert Pattinson är alltid fin. Men jag blev lite lite besviken på Sex and the city faktiskt.
Nu har vi bara igår kvar. Den tillbringade jag tillsammans med Helena på liseberg! Wiiie. Det är typ år sedan jag var där... Och vi hade skitskoj! Och det var inga långa köer heller, högst 20 minutersköer. :D
Sådär, det var min helg haha. Kort och intensivt förstår ni! ;) Dagens planer är ingenting, behöver dock plugga lite. Men vi får se...!
Ha en fin dag, puss

Dags att packa... ♥

Halloj! :)
Vi tog ju som sagt skolkort idag, som vanligt blir man ju aldrig nöjd. Men spexfotot blev faktiskt bra! ;D Hoppas någon snäll själ i klassen kan skicka lite bilder så att jag kan slänga upp några! :)
NU ska jag börja packa, åker ju om en stund till Nora som flytt till Öckerö. Bussen går om mindre än en timma så det är kanske dags. Iallafall. Jag ska sova hos Nora men vi (både hon och jag) åker hem imorgon kväll igen. vi får se vad vi hittar på ikväll... Något kul hoppas vi! :D
Ha en superduper helg kära vänner!♥
Detta är vad jag har på mig idag. Det är dock gamla bilder. Haha!

FREDAG ♥

Pannnnnnnnnnnnik. Hur kunde jag f¨för mig att jag börjar tjugo över åtta? Jag börjar ju KLOCKAN ÅTTA! Hela tjugo minuter. Dem kan gör sjukt mycket!!!! Idag ska vi ta spexfoto och klassfoto, men eftersom jag är med i kamratstödjarna och elevrådet så ska jag ta ytterligare två kort... :S
Hur som. Efter skolan ska jag rusa hem och packa väskan för att sedan bege mig till Öckerö. Nora har ju flyttat dit iom gymnasiet. Så nu ska jag åka och se hur hon har det! Att hon uppför sig och äter ordentligt! ;) Haha!
Ajuste, jag är ju tjugo minuter back... Måste stressa!
Hörs sen, puss♥

När man inte orkar ♥

Idag är en dag då jag inte orkar. Först orkade jag inte att gå upp. Sedan orkade jag inte skolan. Därefter orkade jag inte fixa ngt käk. Nu orkar jag inte spela match. Bläää på allt, det är så det kan kännas ibland.
Jag är verkligen inte en person som hela tiden söker efter förhållanden. Jag är faktiskt lite rädd för sånt haha!
Men däremot älskar jag närhet. Hur mysigt skulle det inte vara att alltid ha ngt som finns där när man är som kramsugnast? Någon som alltid uppskattar en, och tycker om en för den man är. Att få bli bekräftad. Det är viktigt för mig. Ibland lite väl överdrivet kanske. Vart finns den perfekta killen? Ingen människa är ju perfekt? Men eftersom ordet ändå finns så borde den perfekt killen ändå existera någonstans. Eller?
Aja. Nu börjar flyga iväg igen. Jag behöver en liten powernap innan matchen. Vi hörs senare!
Puss♥

DAGENS♥

Hehe, det fick bli lite knäppis-poser idag! ;)
Jag har iallafall på mig den nya tröjan från Gina och skinnskjol från Monki!

Onsdag - Torsdag ♥

Japp, japp jaaaapp! Nu är det redan torsdag, vilket innebär att jag snart överlevt en veckas skolgång. :O Igår, nu ska jag berätta. Först åkte jag och Madde in till stan för att gå på jakt. Det gick väl sådär, ända tills det var en kvart kvar till affärerna skulle stänga. Då började det hända grejor! Jag hittade det jag behöver till min kostym, men några strumpebyxor fick tyvärr inte hänga med hem. Istället köpte jag en tjockiströja på Gina. Den är röd med mörkblå text. Antagligen äger hela Sverige, Norge, Danmark och nu även Tyskland varsin sånhär tröja men jag tycker att den är mysig och snygg så det så!
Idag händer inte särskilt. Det som är planerat än så länge är skolan och att jag har match vid sju. Annars? Det blir kanske en kopp te med grannen på övervåningen, lite plugg kanske, och en powernap är nog ett måste om jag ska orka spela match!
So long sweeties!♥
Här är den. Tröjan som alla fjortis norden över redan äger (antagligen). Jag matchar med ett par nylonstrumpebyxor och skinnkjol!

DAGENS♥

Här kommer en liten bildbomb med dagens  kläder!
Shorts: avklippta cheap monday
Tischa: COS

18 Augusti 2010 ♥

God morgon! Idag åker jag och Madde in till stan direkt efter skolan. På fredag är det nämligen dags för att ta det heliga spexfotot som alla nior tar! Men det är tysnadsplikt på vad vi ska vara (klä ut oss till) så det får ni veta när skolkatalogen kommer. Förutom kostym till spexet, behöver jag också svarta tunna strumpebyxor! Av ngn andledning går dem sönder så fort jag tar på mig dem!
Därefter ska jag titta lite på höstskor samt jacka. Men vi får se vad vi hittar! :)
Puss! (btw, vädret ser ut att bli härligt! LYCKA)

Let's get to know me!

Du heter: Signe
Smeknamn: Sigge, har även blivit kallad för Sigrit

Låt som när du är ledsen sörjer till: haha, jag vet inte riktigt. Men för några år sedan kommer jag ihåg att det var "Big girl's don't cry" HAHA

Beroende av: Familj och vänner.

Vad tror folk om dig? Oj, jag vet inte riktigt. Jag tror att många kan tro att jag har väldigt bra självförtroende. But that's wrong.

Stämmer det? Alltså, egentligen beror det på själva situationen. Men när det gäller att träffa nya människor elr uppträda m.m. Då kissar jag i brallan! ;)

Vad får du oftast komplimanger för? Ögon, kläder och hår

Hur imponerar man på dig? Våga utrycka sina åsikter. Inte bara hänga med på vad kompisarna tycker. 
Brukar du skratta för dig själv? Haha, OM jag gör!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Msn? :) <3

Var bor du? Mellan Göteborg och Borås

Trivs du där? Jag älskar mitt lilla samhälle. Men ibland vill jag bo mer befolkat och centralt

Hur svarar du i mobilen? Aa hej det är Signe

Vem ringde du senast? Älsk pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: haha, minne som en guldfisk. 
Antal timmar sömn inatt: 8 timmar

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Ehmm hrrmm... Vet inte riktigt hur jag ska svara. För jag kommer oftast inte försent utan jag måste istället stressa skiten ur mig de sista minuterna. Men i tid, det är jag för det mesta.

Hur känner du dig nu: Trött, frågvis och jag har ont i kroppen.

 

Vanligaste färg på dina kläder: Jag tror det är svart

Vad tycker du om fötter: Om mina eller fötter allmänt? Mina fötter är som kalle ankas. Men i längden är dem lagom. I övrigt tycker jag fötter är ganska läbbiga.

Vad saknar du: Oj, svårt. Jag saknar många saker. Bland annat att gallopera i full fart över en äng på världens finaste häst i världen.

Hade du en bra kväll igår: Ja, min bror kom hem från Norge så vi hade en mysig familjemiddag. Mys!

Favorit dryck på morgonen: TE, obligatoriskt!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Jag är lite fanatiskt. Måste typ ligga i sängen klockan tio om jag ska upp vid sju. Annars funkar jag inte.

Är du blyg? Beror på situationen. Jag gillar inte när någon tittar noggrant på en för nära. Eller att titta någon i ögonen för länge. Men jag är ganska pratsam och glad!
Sysslar du med någon idrott: Jag spelar fotboll. Går vanligtvis också i poweryoga, samt promenader, cykel till skolan fram och tillbax. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror inte man kan bli kär i en person eller älska en person efter att man träffats en gång. Du kan känna attraktion eller bli lite förälskad. Men du kan älska en människa först när du sett dennes alla sidor. Dåliga och bra, men ändå känner att du vill vara med personen.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Utforska pillesnoppen, och ha sex. Umgås med ett killgäng. Se hur dem beter sig när dem har typ "Grabbkväll"

Är du nöjd med ditt liv: Mer än nöjd!

Är du bortskämd: Nja, det vet jag inte. Kanske mer än de flesta men samtidigt är inte mina föräldrar dem som bara ger och ger. Man måste förtjäna. Vilket jag tycker är bra. Man ska lära sig att saker inte kommer gratis här i livet! 
Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag på jakt efter en dräkt inför vårt spexfoto. (catwoman)

Vad är det värsta du vet? Många saker. Spindlar, omogna och elaka människor. Själviska människor.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaa, kärlek till er!

Vad är det finaste du fått? Vet inte riktigt, men min moppe hamnar högt upp!
En speciell dag du minns: jag kan inte välja!

Du samlar på: trökmånsen Signa samlar inte

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Syster, Madde eller så går jag upp till Nora eller Tove. (Men nu bor ju inte Nora här lägre..:()
När grät du senast: Idag på träningen, det hände ngt med min hälsena

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet, och massa fina saker! Kanske skänka en slant också!

Vill du gifta dig: Ja, det tror jag
Vill du ha barn: Yesbox.

Är du musikalisk? jag är väl ngnstans mitt emellan

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten (kolsyrat)

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Japp

Biter du på naglarna: That was back in the days... Long time ago!


Tisdag ♥

Hejhopp!
Ni undrar kanske hur jag tycke första dagen av skola var? Den var helt okej. Roligt att träffa alla. Jag har faktiskt saknat många... Men när vi fick vårt schema alltså. DÅ blev jag så arg! Fy fan, det är nog det sämsta schema i jordens historia! Men jag ska försöka komma ihåg de punkterna jag skulle tänka på varje dag. Haha, nu märker jag att det kommer bli svårt. ;)
Puss♥

DAGENS♥

'
Kjol: Monki
T-shirt: H&M

Måndag - 16/8 ♥

Mot alla odds så ska jag rulla till skolan idag. Och när det gäller val av kläder blir det en svart skinnkjol och min hyfsat nya grå tischa med ett litet tryck (finns med i kategorin "Shoppat"). Känner kanske att jag är lite för svart men det ska allt piggas upp med färgglatt nagellack, and maybe some lipstick? ;) Bilder kommer iallafall senare idag.
Dagens planer är inte skapade ännu. Allt jag vet är att skolan slutar 11.30, men därefter... Who knows?
Ha en underbart fin dag alle sammans! Och ni som också ska börja skolan. Take it easy...♥

Söndag... ♥

I morgon börjas det igen. Vet fortfarande inte om jag tycker om det eller inte. Jag är ju inte överlycklig men inte heller självmordsbenägen. Vi kan väl hitta en punkt i mitten någonstans?
Något jag iallafall vet säkert är att jag snart måste hoppa i säng! Vill inte se ut som en död zoombie första dagen i skolan. Visst är det lite pirrigt första gången man träffar sina klasskamrater efter ett långt sommarlov? Av någon andledning vill man göra ett bra första intryck, även om man redan träffats hur många gånger som helst. vem vill inte komma tillbaka till skolan med gyllenbrun hy, solblekt hår och lite lagom med fräknar, och lite allmänt fräsch...?
Nu när de senaste veckorna varit gråa och trissta har den lilla färg jag fick i början av sommaren försvunnit, och efter tre långa veckors jobb med tidiga uppstigningar har de fruktade ringarna under ögonen börjat leta sig fram. Men vad ska man göra? Jag kan väl inte skippa första dagen i skolan bara för att jag inte känner mig supersnygg? Eller okej, hur ofta känner man sig egentligen supersnygg? Fel ordval. Men man kan väl inte skippaförsta dagen i skolan om man inte känner sig brun och fräsch? Eller? Får man det?
Jaja, vi får se hur det blir. Låt oss sova på saken! :)
Puss och godnatt!♥
Detta är en av mina favortitbilder från sommaren 2010. Jag gillar att det finns rörelse och liv i bilden.♥

DAGENS♥

Kjol: Monki (ganska ny)
Skjorta: H&M

Sista dagen... ♥

Herreminguttan!
Idag är sista dagen av frihet. Iallafall för några månader fram över. Känns hel-knäppt och tomt. Haha. Men samtidigt är jag full av förväntningar inför den kommande terminen. Jag ska fan börja nian. Det känns knäppt. När man gick i förskolan var ju niorna så sjukt stooora och farliga. Men jag känner mig varken stor eller farlig? Det ska kanske inte kännas så mycket när man börjar nian. Det är kanske nu man ska längta till gymnasiet? Det är nu man är så sjukt skoltrött, men man måste samtidigt lägga in sista knuffen, bita ihop och plugga ännu hårdare. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig av nian. Det som skrämmer mig mest är nog nationella proven. Men jag tycker samtidigt det är så sjukt fel med hela denna nationella-proven-hysterien. Eller att nationella proven ens existerar, det är fel. Så egentligen vill jag inte låta dem skrämma mig. Men det blir väl så automatiskt.
Det känns som om det är de nationella proven man förbereder sig inför. Att det är ett test på allt man lärt sig genom hela sin skolgång. Nej! Vafan. Jag vill inte gå in i väggen innan jag ens börjat gymnasiet. Mitt största mål med nian är nog att ha jävligt kul. Njuta av sista tiden med underbara klasskamrater. Och min älskade lilla skola som jag gått i hela min skolgång. Alla skolor har brister men jag är glad över att jag får och fått gå på rävlandaskolan. Den har ju varit med att forma mig till den person jag är idag. Nu när det bara är ett år kvar börjar jag få lite separationsångest. Tack för alla fina och minnesvärda år!

Freeeeeeeeeeeeee-day ♥

I idag är det FREDAG! Men jag döpte fyndigt ut det till free-day! Eftersom det är min sista arbetsdag idag! :D Och som jag skrev igår, så åker jag till mina vänners sommartorp efter jobbet,  för att tillbringa helgen där. Jag kommer hem ngn gång på söndag. :)
( btw, clearly gone var hur skön som helst! Kändes som värsta lyx-behandlingen för huden... ;) haha, men gå in och läs mer. Och kanske köp?)

Sweet dreams ♥

Godnatt alla änglar där ute! Imorgon är det en ny dag med nya chanser, som en vis människa skulle ha sagt. ;)
Efter jobbet ska jag hem och packa men sedan ska jag åka några vänners sommartorp. Där ska jag tillbringa helgen! :) Mysig avslutning på sommarlovet!
Puss på det. Dröm vackra drömmar! ♥

Jaha, nu var det dags ♥

Dags för träning. Jag är väl så otaggad man kan bli här på planeten jorden. Men det ska nog gå bra...

Clearly Gone♥

Det som låg i paketet som jag nyss hämtade är mina nya hudvårdsprodukter från Clearly Gone! Jag är och försöker vara så noga jag kan med vad det är för saker som jag använder på min hud. Det gäller olika krämer, smink m.m. Jag vill ha så få ingredienser som möjligt, de ska helst inte innehålla parabener, alcohol m.m Men det som är sjukt är att nästan alla krämer, shampoon & balsam, smink m.m. Innehåller massa massa skit! För att det är billigare att producera förståss!
Men nu när mitt sminkborttagningsmedel tog slut för någon vecka sedan har jag köpt nya ekologiska produkter. Jag vet inte hur de är ännu men jag hoppas de är bra! :) Jag köpte hela paketet som består av: Natural Cleanser, Natural Cleansing Cloth och Natural Moisturizer. För er som inte pratar Natural-språket betyder detta: Rengöring, Rengöringsduk och återfuktande olja. Natural cleanser innehåller bara ekologisk ricinolja och ekologisk olivolja. Och Natural Moisturizer innehåller bara ekologisk kallpressad jojobaolja. Det låter väl bra? haha. Jojobaöja sägs ju göra underverk för hud och hår. Så det ska bli kul att testa och se hur resultatet blir! :)
Och jag tycker verkligen att ni ska gå in på länken och läsa mer om clearly gone. Där står allt om produkterna om ni har typ några frågor elr så! :)
Allt gick på 347:- Det tycker jag är ett bra pris när man vet att det är bra och naturliga produkter. Sminkborttagning, rengöringsduk och återfukt... :)

inte långt kvar...♥

Nu är det inte långt kvar. Om tre dagar börjar skolan. Det känns inte toppen precis. För tillfället är jag ganska deprimerad faktiskt. Av olika anledningar. Man ska inte tänkte för mycket på livet alltså, hehe. Då blir det inge bra. Imorgon är det sista dagen på jobbet. Det känns både tråkigt och skönt. Det är lite sorligt, för det är antagligen sista gången man ser gamlingarna, någonsin. För om vi säger att jag skulle sommarjobba där nästa år med, då lever kanske inte alla... Och det känns lite creepy. Men hey, that's life. Haha ;)
Nu ska jag åka och hämta ut ett litet paket! Jag tror jag vet vad, WIIIE! (ni får se sen... ;))
Puss♥

What to do...?♥

Ibland orkar man inte. okej? Hehe, nemen idag är det en väldigt, väldigt trött Signe som äter frukost. Därför blir det en supermysigt underbar hoddie på den!
Är dessutom inte 100% taggad inför work, men vi jobbar på det! Idag händer inget särkskilt förutom träning, och imorgon är det min SISTA dag på jobbet, lycka! Haha. Nejdå jag har det jätte bra och det är ganska chill och trevligt! Men om jag hade fått välja så skulle jag nog velat ägna de sista tre veckorna av mitt sommarlov 2010 till något annat. Freedom. Men nu har jag iallafall lite cash! ;)
Så vi säger puss på den och så hörs vi in a few ours! Ciao!♥

Onsdag ♥

Helluu!
Allt bra med er, en fin och härlig onsdag som denna? Bortsett från att himlen är grå och att jag inte har den minsta lilla gnutta av vilja att gå till jobbet är allt bra med mig! Efter jobbet ska pappa hämta mig och så ska vi åka till läkaren. Det är för att kolla om jag har astma. Och om det nu visar sig att jag inte har astma, då tänker jag sno en sånndär lite inblåsningssak och springa! För nu har jag gått med detta i två år. Så fort jag blir anfådd så kan jag inte andas ordentligt. Det går inte att ta ett djupt andetag, utan det är typ som ett stopp i halsen. Och jag har fått låna sån medicin eller vad det är av andra tjejer i laget och det hjälper skit bra! Så vi får hoppas att det går vägen... ;)

Sedan, efter besöket hos farbror doktor (jag tror i och för sig min är en kvinna menmen) ska vi fortsätta in till göteborg. Min pappas bästa vän har fyllt eller fyller år och vi ska vara med och fira. Det är även väldigt nära vänner till hela familjen och jag har känt Emma i hela mitt liv.
Så det ska bli skojigt! :) Undrar bara när jag kommer komma i säng ikväll? Mitt deadline är ju klockan tio. Får se hur det blir med den. Japp japp! Ha en fin dag hörrni!
(By the way, idag fyller även min kompis Hedvig år... :)♥ hoppas du får den bäsa dagen älsk!)


DAGENS♥

(Jobbet har gått finfint! Nu ska jag och sis titta på trueblood, 8:e avsnittet har kommit ut! Jippie! Ni, som jag, inte kan vänta förrän säsong tre börjar sändas på tv. Här kan ni smygkika! www.truebloodstreaming.blogspot.com)

DAGENS♥

!Ny tröja!: Monki 200:-
Jeans: Levis
Armband: fick det av Lovisa i födelsedagspresent

Måndag - skolångest 9/8 ♥

Herregud! Om en vecka kommer jag ha avklarat första dagen av årkurs 9 Ht 2010. Omg! Jag VILL inte! Men mitt i all ångest ser jag ett litet litet ljus. För jag har bestämt för att ha tre mål med nian. Tre mål som jag tror kommer göra allt lite enklare. Tre mål, som jag tycker alla elever borde tänka på!
  1. Planera: Gör saker (läxor) i tid. Planera tiden och använd den väl. Låt inte ett arbete ligga och vänta tills du måste sitta och plugga skiten ur dig bara för att du varit lat.
  2. Tänk positivt: Tänk positiva tankar om skolan. Tänk att du får gå en sådan bra utbildning. Tänk att du får lära dig nya, viktiga saker varje dag. Tänk att du får träffa trevliga och roliga människor varje dag. Klassen blir ju faktiskt lite som en familj. Mitt mål, med detta målet är att jag varje dag ska tänka sånna här tankar: "Fan vad kul det ska bli att gå till skolan", "Vad roligt det ska bli att träffa alla", "Idag ska jag lära mig något nytt".
  3. Slappna av: För mig är denna punkten kanske den viktigaste. Jag har en tendens att sätta väldigt höga krav på mig själv. Och när det inte går som jag vill blir besvikelsen så onödigt stor. Jag straffar mig själv om jag inte får högsta poäng elr betyg, men saker blir inte bättre med straff. Slappna istället av. Tänk, allt löser sig. Det är inte hela världen om du inte får högsta på ett prov. Det är fortfarande bara högstadiet. Betyg, som egentligen inte betyder ett skit sålänge du kommer in på den linjen du vill gå på. Se till att ha kul. Att gå i skolan och lära sig nya saker ska vara KUL! Skolan är en så stor del av våra liv att om vi hela tiden skulle brusa upp oss inför varje minsta sak, eller ha omöjligt höga krav på oss själva, då skulle inte saker bli bättre. Snarare sämre, vi skulle gå sönder och inte orka. Ta hand om dig!

Lördag ♥

Hallojsan! Igårkväll var precis vad jag behövde. En dag till att göra någonting. Bara vara. Äta massa skit. Snacka massa skit. Titta på obetydliga filmer utan innebörd. Mysa. Måla naglarna. Ansiktsmasker m.m. Umgås med fina människor.
Först åkte vi och handlade massa gottigottgott. Sedan gick vi en promenad och tog ett kvällsdopp, det var lite spooky med dimma över vattenytan. När vi kom hem tittade vi först på en skräckis "Stay Alive". Den filem har Madde försökt få mig att se hur länge som helst men jag har vägrat. Igår blev jag tyvärr nedröstad, men medan de tittade kikade jag i ett spanskt modemagasin så med mig var det ingen fara. Efter skräckisen ville vi se något lite mer lättsamt och kul, American Pie - Naked mile passade perfekt! ;) (sämsta filmen som gjorts, typ)
Strax efter 03.00 ramlade vi i säng. Men när klockan ringde halv nio vad det bara att hoppa upp som om ingenting. Nora skulle nämligen sälja Gt, och godhjärtat som jag är, haha, hade jag lovat att följa med. 
Planerna inför kvällen är nog att jag rullar ner till Madde och myser. Imorgon är det dock seriestart så tyvärr blir det nog lite tidigare i sängen än igår. Usch! Jag VILL inte spela! Men det är väl bara att bita i. Och sluta vara en sådan pussy!
Ha en underbar Lördag sötnosar! Nu sticker jag till min egen lilla sötnos!

De bästa! ♥

Nu sticker jag iväg till mina bästa vänner! Vi ska ha myskväll hemma hos Madde. Jag är helt slut, men samtidgigt känner jag att en riktig tjejkväll är vad jag behöver just nu!
Så nu ska det på med mjiukiskläder, sedan ska jag packa min väska med nagellack m.m., kanske ngn film, sov-över-saker, och ett glatt humör! Sen är jag redo! ;)
Blir ingen dagens outfit idag. Dessutom har jag jeans, linne och skjorta på mig. Inget särkilt med andra ord! Och jag är dessutom försenad (ovanligt)!
Ha en fin fredag hörni! ♥

Mitt val ♥

Denna burken gav mami mig idag. Igår köpte köpte hon även blutsaft... Haha, inte blodsaft (usch) utan blutsaft. Jag behöver tydligen få i mig mer järn och b-vitamin! ;)
Mitt val - Vegetarian
Nu börjar kanske, förhoppningsvis, mina naglar och hår gro? ;)

Fredag ♥

HALLLLOJ! Idag, är jag happy happy happy! Och vet ni varför? FÖR DET ÄR FREDAG! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Freedom in my heart! Jag känner vittring av två dagar som är helt obokade, och jag har fria tyglar att fylla dem med vad jag känner för! Eller nej! På är det seriestart (fotboll), men jag vill i och försig inte vara med att spela. Fast det är väl inte så mycket att säga till om. Tränaren bestämmer. Och jag tror faktiskt han inte tror att jag menar det jag säger när jag säger att jag inte vill spela i A-laget! Jag VILL inte! All press, ångest åså. Egentlgien är det skit töntiga tankar då vi inte ligger i en speciellt hög serie. Men jag har en tendens att alltid få ångest och bli nervös.
Nu var det egentligen inte mening att att jag skulle komma fram till att jag inte vill  spela i A-laget. Utan huvudsaken var att det snart är helg och att det är freaking fantastic!
Haha Smexxig bild från i förrgår! ;)

Visste ni att...? ♥

... Att jag har små vampissgaddar! De sitter där helt naturligt, så det är ganska praktiskt på Halloween! ;D
Men okej, sååå tydliga är dem inte men de syns och jag gör min speciella grimas iallfall! Haha.
There they are!


Rawwr! Whath out for Signe the VAMPIREE! :P ( min humor^^)



DAGENS♥

T-shirt: Syster Agnes
Jeans: Ginatricot

Onsdag ♥

Först kom jag inte på vilken dag det är. Men eftersom vi tränade igår så borde det vara onsdag. För fredag är det iallafall inte! :P
Jaja! Vi hörs när jag kommer hem från staden! Love love!♥

Looking forward ♥

Hejhoppsnoppitopp! Eh ja... Nja. Nu rullar vi över till något annat. FAAN vad skönt det är att träna! Att svettas, känna hur pulsen stiger, tro att du inte klarar mer men att ändå göra en sista rusch, för att sedan märka att du inte alls dog, utan att du istället blir starkare. Eller hrmm. När du hämtat andan och flämtat några minuter. Då är det skönt!

Imorgon kommer det antagligen bli kass update under dagen och eftermiddagen. Kanske också på kvällen. Haha! ;) Nemen, jag åker direkt in till stan efter jobbet. Sedan ska jag mysa med Nora, Jessica och Madde resten av dagen. :) Men en liten outfit ska vi allt få upp! ;)
Nu. Ska. Jag. Sova.
Puss. och. kram!
Btw, saknar Varberg!

I bilder ♥

Efter jobbet tog jag Nora och Jessica en sväng till sjöng. Och sedan tillbaka. ;) Nu är jag trött. Men det är bara att ladda om. Om cirkus en halvtimma! Japp!♥

DAGENS♥

'
Skjorta: Gåva av systerAgnes
Strumpebyxa: H&M

Som vanligt ♥

Dessa underbara raringar finns på H&M's hemsida. dem tog antagligen slut på två röda sekunder i affären... Men igår såg jag dem och tänkte "YES" nu beställer jag! Och sen ser jag leveransdatum: v40!! Jag fattar inte varför hm ska ha så långa tider. Alltid! Riktigt tråkigt. Jag struntade i att beställa. Men ni som vill vänta till v:40, så finns dem bland "skjortor" och kostar 99:-! (kap)

Att återvända ♥

Nu ska jag och papi titta på film. Jag kommer antagligen somna men men. Vi hörs imorgon!

Maaaaaaaaaaaat ♥

Ajuste, noppa ögonbrynen var det... :O

Måndag 2/8 ♥

Herregud 2/8-2010! Kan ni tänka er att det redan är Augusti månad? Snart är året slut. Nästan. Liksom allt går så sjukt fort. Det var ju vår alldeles nyss? Om en månad eller två är hösten här. Helt absurt! Det blir liksom så tydligt hur kort livet är. Åren bara rinner iväg. Om bara 3 år fyller jag 18 år. Jag kommer ihåg när jag var 10 år. Då tänkte jag mycket på detta med att fylla 18 år. Haha. Och när jag tänkte på att det faktiskt var 10 år kvar kände jag att "jahapp, detta kommer gå fort". Och det har det verkligen gjort. Alldeles för fort. Om tre år är jag vuxen. Tre år.

Förutom att fundera över stora frågor här i livet haha, ska jag idag tillbaka till jobbet. Ännu en arbetsvecka att se fram emot! ;)
Puss ♥

Perfekt ♥


Solen skiner ♥

Heeeeeeeeeeej!
Igår hade jag kul. Idag är jag trött. Men så kan det vara. Jag, Nora och Madde hade iallafall roligast på vägen hem. Haha!
Idag är det en allmänt slapp dag som gäller. Just nu håller jag på att städa mitt rum, medan Nora sitter i min säng och läser en bok. Tycker inte ni att det vore mer rättvist om hon hjälpte mig? ;) Då blir vi ..jag.. ju klar snabbare. För sedan ska jag hämta Madde. Därefter ska Nora, Madde och jag spendera resten av dagen i sängen med godsaker framför bra film! :)Sounds perfect to me!
Jaja. Nu är det bara dammsugning och dammning och lite andra saker innan rummet är skinande rent! ;) Lika bra att sätta igång!
Puss och kram ♥
Det finns kanske några människor där ute som precis som jag just nu städar, fast vi egentlgien inte orkar eller vill. Här har ni en uppiggande låt som jag tycker är underbar! Lyssna!

RSS 2.0