Lördag

God morgon!
 
Hur är allt med er? Med mig är det fint förutom att jag har ont i halsen och täppt näsa. Jag hade en supermysig dag igår. Efter skolan hade jag ett snabbt möte innan jag mötte upp tjejerna. Vi gick en stund på stan innan vi slog oss ner för en fikis. Därefter vandrade vi mot Biopalatset, kvällens huvudakt var nämligen bio! Vi såg en underbart söt och rolig fransk film - En oväntad vänskap. Den har blivit väldigt hyllad världen över och efter att ha sett filmen förstår jag varför. Se, se, se!
 
Nu ska jag in till Bokmässan med mami och syster. Ikväll blir krök hos en dear friend. Det går bra nu. :)
 
Min fina skola

One day baby, we'll be old

God kväll!
 
Det är svart som natten ute och det har det varit sen sju. Nu går det fort. Fram med kappor, mössor, vantar och halsduk. Kylan, hösten och vinden är här!
 
Imorse vaknade jag av att papi kom och frågade när jag skulle upp... Jag flög upp och insåg att jag försovit mig, en hel timma. MEN! Ni som tror att jag inte kan skynda mig, en kvart senare satt jag på tåget in till skolan och jag hann mina vänner, jag hann till och med rolla på deo och borsta tänderna. Dagen har rullat på och innehållit många trevligheter. Efter skolan tog jag och Alexia en fikis på Berlin. Sen var jag på möte om evenemang inför student 13. Spännande! Därefter mötte jag upp Agnes och mami. Vi åt jättegoda sallader på Deli And Coffee. Sen gick jag loss på tjocktröjor och tights haha. HIttade massa fint faktiskt! Visar er senare... ;)
 
Madde följde med hem och nu ska vi slappa framför nån rulle innan sömn står på schemat. 
 
Pussar!
Dagens lilla detaljer. Jag tänkte inte på att sträcka på mig så rumpii ser minst sagt lite vissen ut haha.
 

Now and then

Orienteringen gick kanoners! Jag och Alexia borde få pris för både mest fantasifulla genvägar och varierad gångstil... Iallafall. Efter vi sprungit i mål åkte jag hem till räv igen. Min fina bästa och vackraste syster är ju hemma och hälsar på från Norge. Nu sitter jag dock på väg in till stan igen. Styrelsemöte med kåren väntar. Sen ska jag bums hem och krama systrami igen! Plugg och annat kommer i andra hand just nu men det är det värt.

Love love


Onsdagar med sina om och men.

Hejhejhej!
 
Onsdagen är här och halva veckan har snart gått. Hur kan tiden bara springa iväg hela tiden? På tal om springa frilufstdag med skolan idag. Vi fick välja mellan två orienteringsbanor vilka vi har fem timmar att pallra oss runt på. De senaste gympalektionerna har ägnats åt att vi fått öva på att läsa kartor och orienterat runt i Guldheden. Nu är det dags att pröva vingarna i den riktiga vildismarken. Jag vill bara krypa ner under täcken igen. 
 
En bra sak med den här dagen är att min finaste, bästa systrami kommer på visit. Jag ska ge henne hundra pussar! Be prepared Agnes... ;)
 
Lite bilder från de senaste dagarna. 
 

Måndagar klingar negativt, varför?

Hej på er!
Just är jag i skolan på svennelektion. Genom att skriva ett inlägg tränar jag mitt språk vilket betyder att jag ändå inte är så superolydig haha. ;) förut på samhällslektionen skulle vi besöka en myndighet och utföra en uppgift som har med offentlighetsprincipen att göra. Jag och Alexia bestämde oss för att ägna dagens lektionen till planering istället och det gjorde vi över en kopp kaffe. Trevlig lektion. :)

Ha det fint så länge!


timmarna går men jag står still.

Gottenmorgen! 
 
Hur har ni det en grå men fin lördag som denna? Jag mår kanon även om ångestnivån hade kunnat vara lägre. Jag måste skriva en analys idag, på engelska, om dokumentären Bowling for Columbine. Det är en bra dokumentär som berör viktiga frågor men jag känner ingen kreativitet att skriva en analys. Speciellt inte på engelska. Meen, som med allt annat skolarbete - Det är bara att få det gjort. 
 
Igår var jag och Emma hemma hos Malin på utflyttningsfest. Trevligt var det! Jag stod över alkoholen igår och körde en nykter kväll. Det tackar och bockar jag för idag. Dock är jag supertrött ändå haha. Tusingen. Det får bli en eftermiddagslur sen... 
 
Puss

Nostalgi

God morgon på er!
 
Den här veckan har verkligen swischat förbi. Det är redan fredag och den kunde inte ha kommit lägligare. Ledig är precis vad mitt huvud behöver. Ikväll ska jag, efter skolan, först på ett möte, sen på pappas premiär (Mittens rike) och sist men inte minst på en kompis utflyttningsfest. Lite roligt att gå mot strömmen och ha utflyttningsfest istället för inflyttningsfest. 
 
Jag måste bara säga att jag häromdagen hittade vår hårdddisk med alla mina gamla bilder. Det vällde över gamla minnen. Bilden nedan är på mig och Micha. Vi var nära vänner under hela vår uppväxt. Sen i högstadiet gled vi i sär och sen flyttade hon från Rävlanda. Det är sjukt vad tiden går... Jag kommer ihåg när den här bilden togs. Solen sken, akon ljöd ut mobilhögtalaren, vi badade i bh och trosor (även om vi kanske inte behövde bh...) och livet var bekymmerslöst. Fast egentligen gör jag en förskönad bild av verkligheten. Allt var inte lätt när man var liten. Livet är en bergodalbana med upp- och nedgångar.
 
 

dripdrop

God kväll!
 
Nej nu får det vara nog med regn och ruskigheter. När ska den klara, blåa, oranga, röda och friska hösten anlända? Just nu spelar det inte någon roll vad man har på sig, den råa kylan kryper sig inpå skinnet ändå. Snart blire tusan i mig latexdräkt med inbyggd värme!
 
Annars? Jag saknar min syster. Vill träffa min bror. Leva livet. Åka till USA. Ja typ så. Fixar ni det eller? Hehe. Nemen allt är egentligen bra. Vissa perioder är bara bättre eller sämre än andra. Jag har så många olika känslor som flyger runt i kroppen just nu. Jag vet ju vad som är rätt men samtidigt är det inte alltid lätt. Rimm? Ajjemän. 
 
Jag vill avsluta med ett nattinatti och ett tipps. Min syster bor ju Norgeland nu där hon studerar konst. Mitt hjärta har i samma veva startat en blogg i vilken hon bjuder på fina ord och bilder - mest på hennes egna målningar. In och kika där vettja! Hon är så duktigt! Kärlekslänk!
 
Några smultron ur sissans samling...
 
 

Torsdag

God morgon torsdag!
 
Har ni sovit gott? Det har jag, det kändes ovanligt tungt att krypa ut ur det mysiga täcket. Idag har vi skolfoto och jag vetti fasiken vad man ska ha på sig. Fast jag tänker nog inte lägga nån större energi på det utan mer go with the flow. Kanske att jag kammar håret dock... En lyx man kan unna sig själv kanske. ;)
 
Ha en fin torsdag. Pusselipuss
 
 

Crush

Hej där!
 
Har ni haft en bra dag? På tisdagar slutar vi väldigt tidigt vilket är underbart. Från och med nu ska den extrafritiden ägnas åt läxläsning. Idag har jag tyvärr inte fått något gjort alls haha. Jag sov alldeles för lite inatt igen och det gav sina spår. Istället såg jag Crazy, stupid, love när jag kom hem. Jag är helt vimmelkantig av Ryan Gosling. I Drive är han också sjukt het men i den filmen var han mest ett stort mysterium... Nu tänkte jag natta mig själv genom att läsa ett kapitel ur vår sociologibok. Hurray!
 
Nattipattipuss!



Mmmm...

Vad nu?

Jag missade mina två sista lektioner pga av tandläkarbesök och nu sitter jag på tåget hem. Regnet är numera utbytt till solsken och jag känner mig malplace' i mitt regn- och ruskställ. Men men, när himlen väl väljer att öppna sig är jag mer än redo att ta emot dess tårar med min famn.

Puss


Jag gömmer mig för regnet under solen.

God morgon på er!
 
Ny vecka, nya tag, nya möjligheter. Eller? Ibland känner man tvärtom. Igår bröt jag totalt. Vet inte riktigt vad som hände men allt bara kom över mig. Efter några timmars prat med mami o papi somnade jag tillslut. Ibland är inte sömn det viktigaste. Dock ska jag banne mig sova på bussen in till skolan haha. Det regnar kossor utanför men vad gör det? Jag har ju min fina solregnrock!
 
Ha en fin måndag, allting kommer som sagt bli bra tillslut. 


Malin sötnos fick vara med i bakgrunden haha. Regnrocken köpte jag för 349 riksdaler på sjösport!

Regnet smattrar, tonerna ljuder

Hallihallå! 
 
Har ni det gött i regnrusket? Hoppas ni gosar till det med filtar, te och kanske en trevlig bok. Hösten is all about mys. Själv lyssnar jag på dunkadunkamusik och dansar runt i min egen ensamhet. Jag missade delar av fredagsfesten pga av olika orsaker. Det jag ångrar mest är att jag inte dansade mer. Listan som spelades är helt epic. Länk till listan! 
 
 
 
 

Weekend

Hallå mina sötnötar!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit full av både det ena och det andra. I fredags var jag först på styrelseutbildning o på kvällen vankades det festligheter. Igår spelade jag match och hängde med Emma och Mattias på kvällen. Nu har han åkt och jag och Emma har pannkakspartajj. Förutom att mysa och möla pannkakor ska jag inte göra så mycket mer i dag. Kanske att jag behöver plugga lite.... Vi får se.

Ta hand om er så ses vi lite senare! Kan slänga upp lite bilder från festen i fredags och visa er min nya, fina regnrock!

Pussar

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1044181/images/2012/pic_5055b95ae087c3237496b378.jpg" class="image">


Freedom

Godmorgon!
 
Äntligen fredag, eller vad säger ni? För mig spelar det ingen roll att vädret är piss, helgen är här och det är det enda jag bryr mig om. Lever för helger! Idag har jag en lektion, sen har jag ett hål på cirkus fem timmar innan min styrelseutbildning börjar. Nice. Ikväll är det Birthday Bash och jag är övertygad om att det kommer bli en hejdundrande fest! ;) 
 
Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag!


min fina och jag (hihi, har blivit beroende av en ny app...)

girl on fire

Tjositrosi!
 
Allt väl med er? Med mig är det fint, lite koko i skallen bara. Ikväll ska jag bumsa i säng senast 10.00. Der me baste!
 
Kom hem från en promenix med Towwan för en stund sedan. Vi gick vääldigt långsamt och stannade titt som tätt för att ta kort med våra phonisar. Haha! Redigeringapparna är ju beroendeframkallande! Nu ska jag läsa lite samhäll och kika på Bonde söker fru. 
 
Puss på nosarna!




Glad tjej_10år

 
 
 
 

bättreochbättre

(herre, va nära på att skriva god morgon, kanske för att jag sitter i morgonrock... eller så är jag bara snurrig)
 
Iallafall. Dagen har varit trött men bra och mysig. Mitt muntliga framträdande i svenskan gick helt ok och efter skolan slog jag, Malin och Alex ihop våra kloka huvuden och tog en matte-fika. Det är så himla mycket roligare att plugga tillsammans. Man kan hjälpa varandra, och det blir inte lika ångestladdat om ni förstår vad jag menar. En annan sak som verkligen är ångest på riktigt är att min fotbollsträning börjar om en halvtimma. Regnet vräker ner och jag vill inget hellre än att krypa ner i soffan och dö, typ... 
 
mitt hjärte o jag
söta Alex spelar coolisch

Vad annars?

Go'morron go'morron!
 
Hann helt enkelt inte att blogga igår. Efter mördardagen i skolan mötte jag upp fina Jennie på en go'fika och kom inte hem förrän halv sju. Då fanns det inte många energignistor kvar kan jag lova haha. Men det var bara att sätta sig med plugget och därav blev det inte någon bloggning. 
 
I vilket fall har jag en någorlunda lugn tisdag framför mig. Jag slutar redan klockan tolv. Gött. Då är min plan att jag ska sätta mig några timmar på ett kafé och plugga. Jag kan inte hitta koncentration när jag ska göra läxorna här hemmam utan jag behöver vara borta från alla distraktioner, exempelvis datorn. 
 
Ha en fin dag allihopa så hörs vi when I get back from schoolytooly!
Puss

Finfina Jennie... <3
Detta lilla rådjur spionerade på oss när vihade orientering på gympalektionen i fredags. Så söt!

Pics från fre to day

orkar inte min egen skönhet dagen efter med utsuddat smink och svullna läppar. 
Carl ville inte vara sämre antar jag...
feeeiiiit
Mami och papi hade kräftskiva igår så det blev tvådagarsfest för min del.
Mysfrukost med Emma

One day

Godmorgon!
Ligger just nu i min sängis och går igenom almanackan inför kommande den veckan. Vilken ser ut att bli ganska lugn. Mest ser jag fram emot fredag. Då ska vi i kåren på styrelseutbildning och sen på kvällen ska jag på några vänners Birthday bash! Det kommer bli en grym fest! Tyvärr har jag match dagen efter men det är bara att ta det lugnt med drickan.

Nu ska jag skriva klart en svenskauppgift och läsa igenom sociologiläxan. Sen är det fotbollsmatch mot Borås GIF. Det kommer bli hårt.

Ajuste, kräftskivisen hos Carl i fredags blev superlyckad! Jag tror vi somnade runt halv sex... Igår åt gänget som sov över pizza tillsammans innan vi skiljdes åt olika håll. På kvällen kom Emma hit och vi kikade film och bara myste. Bra helg!

Pussar!


Istiden kommer

Godmorgon!
Premiär-mobilbloggar direkt från mossens idrottsplats i väntan på att lektionen ska börja. Tror att det är orientering på schemat... Det är jävligt kallt och jag vill inte springa runt i något lerigt guldheden. Puss och kram från en taggad Signe.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1044181/images/2012/pic_504999ac9606ee0df9ceaf00.jpg" class="image">


kärleksregn

Finaste Amanda!
el saxofonist, dj, djbås och fetaste hvitfeldtskaloggan på storskärm


fint kärlekshav!

smile

Här kommer en liten insta-outfit från igår. På kvällen byttes det såklart om det lite mer "festliga" klädplaggisar haha. Insparksfesten blev btw lovelovelove!!! Så himla stolt över mig och mina kårisar + alla andra som varit med och rott deta här projektet iland. Vi är fan bäst!
 
Hahaha, jag orkar inte mina sladderben!
 

She Wolf

Den här låten är bara så bra. 
Lyssna på Spotify med bra lurar så ska ni få höra på dunder o brak!

spin my world

Tjositrosi!
 
Är hemma efter en kort men intensiv skoldag. Så fort jag kom innanför dörren slängde jag av mig kläderna och kröp ner i sängen. Bästa! Ska nog unna mig en powernap snart. Om jag ska orka träna och plugga ikväll behöver jag energipåfyllning. Mötet med Sticky gick kanon. Vilket orginal han som äger Sticky är haha. Det var speciellt att gå runt inne på en upplyst, folktom nattklubb på dagtid. Fan va bra det kommer bli bra imon! Vi hade ett eftersläpp på 50 biljetter idag och de tog slut på 15 min. Helt sinnes... 
 
Puss

söta elever som köade till biljetterna
min vecka, goo
 

nininaninaninininan

Guttenmorgen! Nanat sött? Jag har sovit väldigt upp och ner inatt. Det kan såklart bero på den nya sängen men jag vaknade halv fem och trodde att jag hade försovit mig och sen drömde jag jätteobehagliga drömmar tills klockan ringde. Vissa dagar sover man helt enkelt oroligt. 
 
Anyways, nu ska jag hoppa i kläderna och sticka iväg till bussen. 06.41. Helt sinnessjukt tidigt. Menmen. Är hemma runt ett igen. Ses då! :)
 
Puss

Sängis!
trivs i mitt rum så bra just nu.
 

blueberry

Dagen har varit lång, slitsam men susenpusen! Jag har äntligen fått in en 120cm säng i mitt rum också. Älskade den gamla sängstommen men den var lite liten att sova två personer i haha. Nu har jag Agnes säng medan hon är på äventyr i Bergen. 
   Nu ska jag kika lite på spanskaläxan innan gosisängen med nybäddade lakan kallar. Imon ska jag och Axel träffa Stickys ägare och reka inför insparksfesten på onsdag. På kvällen är det träning. I övrigt har jag en lugn dag framför mig. U N D E R B A R T. 
   Nattinatti, lovilovi!
söti..
classmates...
Kallar mig numera för blåbärsläppen...

Hit och dit

God morgon!
 
Då var det måndag igen. Den här veckan är späckad från topp till tå. På onsdag är det dags för insparksfesten som jag anordnar tillsammans med mina kårkamrater på Sticky.... wihooioo, torsdag fotbollsturnering för ettorna, fredag kräftskiva, lördag kräftskiva, söndag fotbollsmatch. Därimellan ska två träningar, skola, plugg, bloggning, sömn och mat in. Nice.
'
Helgen har varit superduper. Lugn och mysig fredag, kul och mer fartfylld lördag och igår var väl helt okej. Lite halvsegt att komma hem halv nio på kvällen efter en förlust mot Trollhättan fk och vara tvungen att sätta mig med plugget. Menmen, jag klarade det iallafall. :)
 
Ha en fin dag!!!


 
Fin fläskläpp jag fick igår på matchen... Läppen är blå nu haha.

Rummie

Hääär har ni bilder på hur det blev med stringhyllan. Är inte klar med vad som ska stå i den ännu, men såhär får det vara så länge. Min fina mami kom även hem med en lampi till mig häromdan. Tycker den passar som en smäck!





 
 
 
 

Idag och ingen annan

God förmiddag!
'
Jag är förtfarande lite snurrig pga att jag gick upp halv sju, efter endast 3 h sömn, och körde Madde till bussen. Jag gick såklart och la mig igen när jag kom hem, till skillnad från Madde stackarn som skulle jobba, men ni vet hur det kan bli när man vaknat och sen somnar om. Lite spooky i bollen.
 
Idag har jag tagit det vääldigt lugnt. Skypade med systeryster en stund medan jag åt frukost. För en stund sedan kom Emma om på en kopp te och snicksnack. Alltid mysigt att träffa den pinglan. Och på tal om mysigt var det även trevligt igår. Vi hann se en film och spela lite spel innan Madde var tvungen att nininana.
 
Nu har gjort mina naglar till festliga glitternaglar inför kvällens bravader. Jag ska nämligen på festivalfest! Alltså, en fest med festival som tema. Det kommer vara festivalband i form av sidenband och sen tror jag även att det kommer finnas en scen där det kommer spelas livemusik. Detta kommer bli grymt!
 

Fina jennie, när vi fikade på espresso house igår.

Haha, Flexxan och jag i hennes glasses, espresso house

mitt guld på burk, pryder just nu mina naglar.
 
 
 
 

RSS 2.0