Hola ;)

tjenare tjenare, nu är jag hemma från skolan.:)

Men jag så J***a ont i ena benet...jag vet inte vad som har hänt. Det är typ som en kramp i hela benet, det gör speciellt ont när jag går..Hmmm, jaja hoppas det går översnart. För ivkäll är det träning, men får se om jag går för om det gör såhär ont då så pallar jag inte. Snart ska jag laga köttfärssås och spaggethi, elr hur stavas egentligen spaggethi? Haha, ni förstår säkert ändå...Hoppas jag ;)

Åh jag blev så glad när jag kom hem. För som ni vet är min syster i costa rica och jag har inte hört av henne på länge så igår skickade jag ett facebook medelande till henne, ch när jag kom hem nu såg jag att jag fått svar..Hon är så söt min syster, älskar henne så mycket. Saknaden är svår<3 Men nu är det bara en månad kvar tills hon kommer hem. Och som vi ska hänga som plåster på varandra ;) Om du läser, Massa kärlek till dig!

Tyvärr har jag ingen  bild på henne...Eller förrestren det kanske jag har ;)( hon kommer döda mig;))
Prinsessan själv.<3

Hemma efter cirkus...:)

Ojojoj, cirkusen var helt fantastisk, alla numren var så bra. Denna gången var det barn med, som såklart var sjukt dutiga. Man tänkte bara; Hmm vad gick fel med mig? :P haha, nej det var jätte roligt. Egentligen skulle jag gå med mammsen eftersom ingen kopmis skulle gå, men sen fick jag veta att Emma(en gammal vänn) inte hade nån att gå med så vi gick tillsammans. Mys på det<3. Tack för en rolig kväll Emma.<3
Somsagt lovade jag att ta massa bilder, men jag måste säga att ingen bild blev bra, ap dåligt ljus och alla blev suddiga, men allt för bloggen;) Jag lägger upp några iallfall.




Har ni sett kossor på cirkus? :P


Lilla kusinen rider kamel

 Ännu en bild

Kineser hänger i stora gummiband :P





Tältet ser väldigt litet ut, men det var väldigt stooort. Bilden är mörk, jag vet..


Kanske inte världs-bäst kvalite på bilderna, men det var iafall bilder;)
Nu ska jag gå och lägga mig, har ett mysigt biologi-prov som ligger och väntar imorgon.....
Sov gott & pussar<3

Cirkus :)

Hejhej, idag är cirkus maximum här! Jag tror dom är här varannat år. Eller kanske varje, kommer inte ihåg:P
Den är precis vid vår skola, på grusplanen. Det är så kul för bredvid grusplanen är det en äng och dom brukar sätta upp massa hagar som djuren kan gå i där. Så då kan alla skolbarn titta och klappa djuren. Jag tog några kort med ljuset var ap dåligt så det blev inga bra, men jag lägger upp ändå;) Och ikväll när vi ska se på cirkusen ska jag såklart  ta mer bilder.

Ses ikväll efter cirkusen för nu måste jag plugga..













Mer bilder kommer ikväll ;)

Faaan

Asså ni måste säga om ni ser den nya header eller inte. Header= bilden ni ser ovan. Om det är den gammla ni ser så säg det! Det ska vara en bild på mig och en blomma, om inte är nått fel. Jag har sparat och allt men ändå syns det inte när jag går in på bloggen. :O

Jaja, jag vore väldigt tacksam om ni sa till om det !

Sov gott & pussar!

Ny design. :)

Jag tyckte inte alls om min andra header så jag gjorde en ny, lite mer sommrig. :)
vad tycker ni?

Pussar!<3


Tired as hell!!!

Omg vad jag är tröötttt. Har nog aldrig varit såhär trött förut. Haha, ni kanske undrar varför? Jo, andledningen är att det skulle komma två friidrotts tränare som skulle prata med dam, herr, f-15 och p-16 om olika tränings tekniker..PRATA trodde jag, men nej vi skulle tydlligen göra världens mördartränings pass i en och en halv timma. Fyfan, det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, och jag skojar inte...

Men det var väldigt härligt väder fast man blev jävligt varm. Det kommer vara nått liknande nästa vecka igen. Jag tror jag ska gå, för det är faktiskt väldigt bra träning. Men först får vi se om jag ens kan gå ordentligt imorgon, hmm man ska nog inte hoppas för mycket, ;).
Usch imorgon är det skola igen, men det är bara bita ihop och tänka på att det bara är en vecka kvar och sen lov. Sjukt fort det har gått egentligen..liksom snart är det påsk. Och sen kommer sommaren, härliga, vackra sommaren..<3
För min del blir det mest plugg ikväll. Har lite saker att lämna in i veckan. Men det blir säkert bra...(hoppas jag) ;)
Ha en trevlig söndag..<33Puss


Coola bilder!

HAha, jag var precis inne på en sida där man kan göra fräcka bilder. Jag har hört talas om sidan innan men jag har ine orkat titta in än. Men nu har ajg det och jag tycker det är skit roligt. Man kan göra riktigt fina bilder faktiskt.
Ni kan gå in på:http://www.photofunia.com/
 
Några bilder som jag gjort nu kommer nedan:
Mitt öga.

Haha, jag

mitt öga igen...

Haha mitt linne

Jag...

Kanske inte bästa bilden men den jag ville ha fick inte plats...


Vad tyckte ni? <3

Hästhoppning.

Hello<3

Imorse ringde Helena och frågade om jag ville följa med och titta på när hennes syster Sara skulle hoppa i borås. Så jag gjorde mig iordning (eftersom jag fortfarande var i pyjamas när hon ringde).
En timma senare kom dom och hämtade mig och så åkte vi..Jag va glad över att jag kommit ihåg att ta med kameran så att jag kunde ta några bilder. Men nehepp, det ville kameran tydligen inte för batteriet tog slut på en gång.(typiskt).
Jaja, det gick iallafall bra för Sarah men hon kom inte vidare, fast asså hur lätt är det att hoppa 1.40m ? Jag tyckte hon var duktig som bara vågade hoppa.

Btw så är det fint väder idag,(lycklig). Ajuste igår va jag och mamma i haha, borås och shoppa lite, för min del blev det ett linne och tre nagelack. Asså det är inte så att jag brukar vara i borås men denna helgen har det blivit ganska mycket...Haha.
Undrar om det kommer nått bra på tv ikväll? kanske nån bra film..hmm får se vad jag hittar på.

Ne nu ska jag gå och ta nått att äta. Puss puss.
Moi today ;)

Linnet från igår..Sött vaa?

Och haha, mitt öga(fjortis varning jag vet..men ignorera det ;))

PINSAMT!

Att magnus vann är ju bara pinsamt....Asså Laila är så mycket bättre på att dansa än magnus..
Jaja, jag får väl acceptera svenska folkets tycke.(vill inte).
Haha, okej skratta inte nu men jag ärr väldigt trött så även om det är fredag så går jag och lägger mig nu pga att jag äär så fuktansvärt slut..

Har inget för mig imorgon..VILL IN TILL STAN. Men jag har inte hunnit prata med någon, hmm vi får se hur det blir.
Nu ska jag nana, men om ngn vill träffas imon kan man messa till mitt nummer..

Sov gott, Puss och kram<3

  



20 sanningar om mig

20 sanningar om mig:

1.Jag oroar mig för framtiden...
2. Jag älskar glass;)
3.Jag undrar om det finns någon för alla.<3
4.jag undrar hur mitt liv kommer se ut om tio år...
5.Tänker fasiken få bra betyg och en säker framtid.
6.Gråter oftare än vad folk tror..
7.oroar mig för när jorden kommer sluta snurra...
8.Rädd för att föda barn..(hahah)
9.jag vill ha oändligt med pengar.
10.jag vill inte att någon ska behöva svälta.
11.ibland hatar jag mig själv för att jag känner mig ful.
12.Jag längtar till sommaren.
13.Jag tycker att jag har det jävligt bra!
14.Jag undrar hur mitt liv sett ut om jag var född i Gaza.
15.Jag är väldigt blyg.(egentligen)
16.Kan ses som en väldigt glad person.
17.Tänker ibland för mycket.
18.om jag skulle haft en superkraft hade jag velat vara tankeläsare.
19.Jag gillar mig ögonfärg, Haha ;)
20.Vill alltid vara duktig och har höga krav på mig själv.






Let's Dance final!

Heej.

Idag är jag lessen..För det har snöat...
Åh jag blir så arg, liksom varför ska det snöa nu???? Nu ska det vara sol och fågelsång jue. Jaja, nu har det börjat regna istället så jag hoppas att snön är borta imorgon.
Iskolan idag var vi på nån teater som handlade om en kille som varit så full att han inte indes vad som hänt kvällen innan. Hans kompis sa att han hade haft sex med massa tjejer m.m. Sen så fick han en könssjukdom och när hans pappa blev jätte arg när han fick veta detta. Då rymmer han typ hemmifrån. Em ja...jag tror det var ngt sånt. Den var inte jätte intressant men helt ok.

Let's Dance final ikväll. Vem vinner? Själv tycker jag Laila är helt självklar! Sjukt duktig. Och visst Magnus kanske är duktigt om man tänker på hur stor han är men asså Laila är faktiskt mycket bättre...
Jaja, jag kommer iallfall sitta bänkad med glass och chokladsås, mums.:)

Oj nu börjar det..ses och puss och kram!






Våffeldagen(09-03-25)

Hejhej.
 
Våfflor är verkligen super mumsigt. Men bara dom typ tre första...Sen känner man sig lätt illamående och äcklig! Haha, jag gör det iallfall. Vet ej varför men jag fortsätter ändå äta även om jag är mätt, bara för att det är så gott :P.
Ne, just nu är jag proppmätt och det känns som om jag aldrig mer kommer vilja käka. Hahaha. Men åh vad det var värt det ;). + att det är faktiskt bara en våffeldag om året :). (kan skylla på det).
Imorgon är det torsdag och det betyder att det bara är en dag kvar till HELG. Jag får se vad jag hittar på, jag är dock väldigt sugen på att åka till göteborg. Någon som är med mig? :).

Nu ska jag gå och titta ppå någon konstig film med pappa ;). Hhaah, jaja, den heter(tror jag)slaget vid Poltava.

Puss och sov gott! Hoppas ni haft en trevlig dag.(P.S om Agnes min syster läser detta vill jag påminna henne om att hon har en familj hemma i Sverige som gärna hör av henne..;):P
Mumsig våffla med grädde och sylt..Såklart!

When the night comes...

God kvällis.

Har precis käkat en väldigt avancerad rätt. (köttbullar och makaroner xD) . Jaja, så får det bli ibland. Och sen så orkade jag inte laga något annat eftersom jag precis kommit hem från träningen men jag hade lovat att laga mat till mig och min kusin så ja...

Mätt och belåten sitter jag nu och har lite halvt panik för alla läxor som ligger och väntar. Jag tycker det är så svårt att bara bestämma att nu gör jag bara det.(läxorna alltså).  Men sen när man väl har gjort klart alla läxor känner man sig så duktigt och bra. Åh, jag blir så arg på mig själv. Jag hade ju bestämt att jag skulle plugga idag. Men när jag väl börja var det så tråkigt och jag fattade inte nått så jag pallade helt enkelt inte.. Men jag ska göra det!

Hoppas ingen missat att det är våffeldagen imorgon. Skäm bort er själva med massa våfflor. Det är faktiskt bara en våffeldag om året. Själv ska jag, pappa och julia baka massa våfflor. Eller säger man göra? Jaja, tyvärr kan mamma inte vara med pga att hon kommer hem från stockholm sent imorgon kväll. Vi får spara några till henne.;)

Sov gott vakna torrt... HAha, xD <3

hallojj ;D

Hejsan..<3

Idag har jag frysit ihjäl, jag skojar inte. Även om jag hade en liten dunis under min fjällräven dog jag... Asså hur kallt som helt idag. Lite sjukt att det var blå himmel och sol, samtidigt som det snöade. Haha, jaja hoppas på varmare imorgon. Oj shit jag som har träning ikväll, hur ska detta gå. Jag får väl springa runt i en heltäcknings overall. Eller?

Jag har panik..Vi har massa läxor denna och nästa vecka, och jag har inte ens börjat. Egentligen finns det ingen andledning att stressa upp sig för det går inte snabbare ändå. Ne idag ska jag iallfall börja med so:n och så får vi se hur det blir..

Haha, jag längtar faktiskt väldigt mycket till Göteborg nu. Efter att bara strosa runt och gå i affärer och fika..Åhh jag måste åka in snart. Bara det blir fint väder snart, eller iallfall lite varmare.

Okej nu måste jag plugga så hej läxor och hej då datan och slappa.:(

Puss hoppas ni inte frysigt fast någonstans. ;D
Haha, ja hittade en cool bild på pappsen i någon affär i london, Haha


Haha, och en lika cool på mig..Haha ;D

Godmorgon :)

Godmorgon,

Ja nu var det måndag. Det betyder start på en ny vecka. Hörde att det inte skulle bli fint väder idag men när jag tittar ut möts jag av strålande blå himmel och sol.

Jag har precis smörjt in mig med bodylotion efter duschen...Jag är verkligen beroende av bodylotion. Jag måste smörja in mig efter att jag duschat annars blir jag torr som ..em, okej jag får typ krokodil hud, HAha.
Jaja, nu måste jag stressa för Nora och jag ska vandra till skolan om, FUCK en kvart!!! HURRY;HURRY.
Ses efter skolan, Puss<3

09-03-22

God kväll bloggen min!

Ursäkta för dålig uppdatering. Har inte varit hemma något i helgen och har inte haft en dator tillgänglig heller..
Men jag kan berätta vad jag har gjort i helgen nu istället;).
Jo, för i igår förmiddag var jag med bästa kusinen Helena på Allum. Jag fynda ett par efterlängtade byxor från Vila och ett snyggt linne från H&M. (bilder nedan) Ajuste i fredags var jag och mamsen en sväng till en affär som heter Mejeriet. Dom har bara svenska märkeskläder där och kläderna är ofta lite tuffare i designen.(Me like). Men iallafall hittade jag ett fint linne där från Motels.

Tillbaka till lördagen.. Efter jag och Helena kommit hem från Allum satt vi och läste tidningen HAha. Sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle på italiensk middag hos några nära vänner. Vi skulle sova över där så vi kom väl hem nån gång vid tolv imorse. Jag och mamma har varit ute på en mysig skogspromenad. Och nu sitter jag här ;).
Senare ikväll blir det film med Nora snora..:P (Dont take it serious Nora ;))

Nu blir det bilder på kläderna ;D
Först linnet från H&M och byxorna från Vila.



 
Ville bara att ni skulle se hur dom såg ut bak åsså...


Och slutligen det älskade linnet från Motels.


Godnatt på er alla ;) Imorgon är det start på ny vecka..<3

SMOOTHIE !!

Mumms säger jag bara! Mitt eget favvorecept på smoothie. Om man vill köra ett nyttiare alternativ byt då ut glass mot bara yogurt! Det blir gott det med. Själv sitter jag och avnjuter en egen! Jag har stavat fel på garnera på bilden(sorry).Hoppas ni fattar vad jag menar ändå!


09-03-20

Heej!
 
Först tänkte jag säga att jag vet inte riktigt vad som hände igår..Jag hade ju studiedag igår så jag och Nora myste med att äta bullar och varm choklad på picnik.:) Och jag hade tagit massa fina kort..som jag hade tänkt lägga upp men ja, em sen vet jag inte riktigt vad som hände. HAha...

Jaja, bilderna får väl komma upp idag istället. Ajuste fyfan va gött att det är fredag. Fast jag har inga planer för ikväll vilket är lite tråkigt, men det är skönt att ta det lungt ibland.
Skön dag i skolan för min del. Slutade tio över ett och hade inte speciellt jobbiga lektioner, jag hade ioch för sig ett so-prov men det var inte så svårt.

Egentligen hade jag velat åka in till stan idag eftersom jag är såååå shoppingsugen.;). Men det blev ej så hann inte planera något och ala slutar typ vid tre och jag pallar inte att åka in så sent.

Hoppas ni får en riktigt go helg<3  ( Kommer bilder nedan.)
          

                                                         Såhär va utsikten!
            


 Såhär fint lyste solen<3


Sötnosen sigge fick åsså följa med.( saken han har runt halsen är istället för en tratt han har nämligen kastrerats:P)

Sötnosen Nora<3

Jag vet as ful bild på mig men den ända som fanns...


Puss och Kram <3

Hallojsan ;)

Idag har varit en lång, men soft dag. Efter skolan gick jag och hämtade Julia på fritids och gick hem. Pappa kommer nog hem snart och då laddar jag inför en dundermåltid tacos(stavning?). Jaja, lite plugg  måste det bli ikväll för inte är det kul att plugga imorgon när man är ledig. Än vet jag inte vad jag skall hitta på, jag hade egentligen velat åka till stan men barnbidraget kommer inte förräns på fredag. Så tills dess är jag pank.....usch. Jag måste titta på massa fina vårkläder, har hört att det kommit in en del?
Åhh är inte det, det bästa som finns? Att handla nya vår och sommar-kläder. Jag längtar som fasen till sommare, det bara kittlar i hela mig. På sommarloven är allt så lätt. Man kan ta dagen som den kommer och bara ta det lungt.

Härligt med fint väder idag igen. Och skönt att snön nästan är helt borta. Nu fattas bara att första blommorna kommer.
Jag ska lägga upp lite bilder från idag nedan...

Ha en fortsatt bra dag <3
           
                                        
                                             
                                              
                                                                                        Jag och älsklings Madde <3
                                         

                                                         Jag och Liv med sexiga glasses på tekniken <3
                                            

                                                 På håltimman köpte jag dricka. mahahaha<3
                                            

                                                          Lite bilder från där vi hänger på rasterna :
                                                        Först en bild pålite klasskamrater
                                            
                                            
                         
                                           

                                          

                                         
             
                                        
                                         

Godmorning <3

Hellu.
Om jag skriver något oförståligt är det för att jag gick upp för 5 min sedan. Haha, alltså jag har inte riktigt vaknat än.
Idag är det onsdag, vilket betyder låång skoldag för mig, men vi har ändå rätt kul lektioner så dagen brukar gå rätt fort ändå.:)
Hoppas det blir lika fint väder som igår. Det ser iallfall ut så nu, för himlen är blå och solen på väg upp:). Naj, nu blir det å packa gympaväskan, ses sen.

Puss och kram, Signe <3

Signe (L)Vårväder(L)Gott mellannmål(L)

Åhh jag är så lycklig, eller jag känner mig lycklig för det är sååå fint och härligt väder :)
Idag har solen varit framme hela dagen och lyst upp! Och som sagt hade ju halvdag idag. Klockan är halv sex och solen skiner fortfarande:) Hoppas det håller i en timma till för då blir det fotbolls träning för min del.

En annan sak jag älskar är gott mellanmål. Det är jag mumsar på just nu. Mitt mellanmål är: Blåbär och hallon-smoothie, miniknäckemackor med ost och paprika och självklart en cup of thé.Mumma!
Jag har läxor inom biologi tills imorgon vilket är JÄTTE kul(not).

Ohh shiiet va mycket klockan blev träningen börjar om en halvtimma och måste fixa lite stuff innan.
Ha det så bra och checka in mina bilder på mitt mumsiga mellan-mealisss;)

                           
                                 
                                                        vackra vårvädret <3

                                    

Trött varning!

Mysigt med Hedvig idag :) Först var hon med mig i skolan där vi hade teater hela dan. Sen gick vi hem till mig och gjorde pannkakor. Mummma. Sen så skulle hon hem för att jag skulle på träning, så jag följde henne till bussen och hade tänkt gå direkt till träningen men får då ett mess om att det inte blir någon träning:( Faaan rent ut sagt vad jag blir arg..Asså vi måste ju börja träna med laget nu liksom vi har haft en träning ute tillsammans än så länge och matcherna börjar ju nu.:S jag fattar inte vad dom håller på med. Jaja det var bara att traska hem igen. Nu har jag tillbringat kvällen med att titta på massa: "Sanningens ögonblick" på kanal 5.se. Haha och såklart lite wipeout. Asså det är sjukt hur något kan vara så kul att titta på. Jag håller ärligt på att kissa ner mer av skratt.
Dålig uppdatering idag jag vet.. Men jag tycker det är kul med bilder i inläggen och jag har ingen bra kamera att ta bilder med så jag har typ bara gamla. Aja nu måste jag gå och lägga mig, och jag ser verkligen fram imot att gå upp kl:06:30 "verkligen". Men vi har iallafall halv dag så det är ju skönt. Slutar vid tolv tror jag ::)
Sov sött hoppas dagen varit bra<3
                                                           Bild från när jag var i London<3 (saknar)
                                                                

God kvällis ;) Söndag= städdag?

Idag började ju jag dagen med att cykla runt hela byn med Nora(läs nedan ;)). Sen när jag kom hem var jag så trött så jag var tvungen gå och längga mig en stund. Det gick la sådär med att somna men jag log och blunda i en timma iallafall.

När jag gick upp igen så fick jag  veta att min fågelbur som nu står tom :( skulle städasoch att mitt rum likaså. Sen gick jag och Nora ut på en härlig vår promenad. (Ersen det var sjukt fint väder imorse?). Efter det har jag och Nora bara slappat typ.
Men sen händer det ngt konstigt vet ni :) Jo min kompis Hedvig ringer och frågar om hon kan komma och vara hos mig imorgon, jag blev värsta chockad att hon bara ringde helt plötsligt. Asså det är inte så att vi inte träffats på flera år elr så men vi hinner tyvärr inte ses så ofta eftersom hon bor i Göteborg och jag typ mellan Gbg och borås. Och vi båda är väldigt upptagna på fritiden vilket är synd för Hedvig är verkligen en av mina närmaste vänner. Men i vilket fall så skulle hon komma och vara med mig i skolan m.m. Fast lite senare ringer hon och frågar omhon kan komma nu direkt istället för på morgonen :p. Haha, så hennes mamma körde henne hit och nu sitter vi och käkar chokladglass. Mums. Snart måste vi nana såvi är pigga och glaaaaaaada imorgon ;). Haha, men vi ska ju inte ha några "vanliga lektioner" imorgon utan bara nån teater-grej sådet blir nog inte dödstråkigt för Hedvig iallfall.
Haha, naj nu måste vi sova<3
Sov så sött <3                                      Och för ovanlighetens skull ;) en liten bild på mig <3
                                                                 Bilden är från när jag och Nora va i varberg på sportlovet <3
                                                           

Godmorgon<3

Godmorgon allesammans ;)

Jag förstår igentligen inte varför jag är uppe nu, eller jo det gör jag. Igår så kolade jag och Nora på melodifestivalem och hade myskväll tsm. Och efter Melodifestivalen, hmm jag tror klockan var typ halv tolv, då säger Nora,Signe jag måste gå och lägga mig nu för jag ska upp och sälja GT imorgon. Jag aha vilken tid ska du det då? Hon bara: Jag går upp vid kl:8. Det är då jag säger att amen kan inte jag följa med? Nora: Javisst :).

Så nu vet ni andledningan till att jag sitter här som en zombie och ska snart cykla iväg för att sälja GT, (yeey) ;)
Fast det är lite mysigt att gå upp såhär tidigt, och bra morgon träning.
Idag är det söndag va? Hmm, jo men det är det nog. :P Så idag är det söndag och imorgon börjar skolan (ångest). Men denna veckan kommer nog vara helt lung ändå. För på måndag kommer det komma två teater tjejer som ska lära min klass teater typ, Haah. Sen på tisdagen har vi halv dag, onsdag är en vanlig dag, torsdag är vi helt lediga(JIPPIE) och på fredag har vi väldigt softa lektioner. Så som sagt, jag tror jag överlever denna veckan eller vad tror ni?

Nu måste jag kila och ta på mig kläder efter väder. Haha, ;)  Ha det så bra och njut av den sista ledigheten :)
Puss och kramizar<3
                                            Bild på mig och Helena <3

WHATA FUCK!?

Vad hände med melodifestivalen? Liksom allting var  oförutsigbart liksom alla fick lite små poäng ibörjan av juryn. Men sen blev det helt sjukt med folkets röster! SVERIGE VAD HÄNDE?!? Hur kunde detta gå så fel? HAHA, det var faktiskt lite kuul att måns fick så SÄMST poäng.
Det är det här som är det roliga med Melodifestivalen, man vet aldrig hur det kommer gå. ALDRIG. Man tror att man vet men sen när poängen börjar delas ut märker man hur olika allas musiksmaker är. Jaja, vi får se hur det går för Sverige i Moskva.
puss och godnatt <3

Goodmorning ;)

Goodmorning,godmorniing hear the bird is singing glad goodmoring, godmoring, nana.... HAhah sen kan jag inte mer text ;)
Igentligen ska jag kanske säga: Godförmiddag? Eftersom klockan är halv ett. Hmm jaja, eftersom jag vaknade nu så får det bli ett godmorgon från mig.

Igår var det bara jag och mamma hemma. (Mys). Haha, vi båda var typ helt döda av trötthet alltså;). Så vi gjorde nästan ingenting förutom att slappa i soffan.Men även om det kanske inte är det roligaste så måste man faktiskt helt enkelt bara vara ibland.
Som ni redan vet klippte jag mig tidigare på dagen, och sen vid halv:8 skulle jag sminka Nora. För den bajsen skulle på fest hos en kompis, och ja sen vet ni ju förtssättningen på min kväll..

Idag har jag inga speciella planer, men vet att mamma och pappa ska iväg till några vänner. Men jag känner mer för att vara med kompisar och titta på Melodifestivalen. Jag känner verkligen inte för att åka iväg med mamma o pappa och tilbringa kvällen med övermedelålderns människor. Eftersom dom vi ska till inte har några barn så blir jag det enda, (JIppie) . Okej nu var jag lite elak för dom vi ska till är verkligen trevliga, det är bara att jag vill göra något annat. Jaja vi får se hur det blir.

Så vem tycker ni ska vinna ikväll? Själv gillar Sarah dawn finer(stavning?) Och sen så gillar jag Alcasar och Heat. Liksom jag har inget imot Carolina Of ugglas, men jag tror inte att det skulle gå hem i eurovision. Men kvinna i medelåldern i gummistövlar? Och en kort klänning och ser ut som om hon ska börja gråta vilken minut som helst? För det är ju en annan sak för oss i sverige, för vi förstår ju det hon sjunger, men tänk er en peson som inte förstår svenska utan bara hör en massa "Snälla,snälla snällaaa." utan att fatta ett skit vad det betyder? Jaja, jag älskar ändå Carolina för att hon är så personlig och verkar skita i vad andra tycker. Hon är bara sig själv och det gillar jag. Jag tror att antingen tycker man hon är helt bäng i huvet eller så älskar man henne.
Jag är lite spänd inför ikväll. Det brukar ju vara helt oförutsägbart  att veta vem som kommer vinna?  Hursomhelst kommer jag sitta plankad framför tv kl:20.00 ikväll.  Och vem är med mig ;)?

Ha det bäst! Puss o kram.  Vi avslutar med en på mig ;).(trevligt va?) :P
                                                           

                                                                                        
                                                                                         

Twilight is over...:(

God Kväll bloggen.

 Jag är lite deprimerad just nu. För nu har jag läst ut alla twlight-böckerna oc jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag får väl otåligt sitta och vänta tills alla filmer kommit ut eller något. Men ja är iallafall glad över slutet. Jag tycker det slutade helt perfekt, vilket är bra, det hade varit fruktansvärt jobbigt om det hade slutat på något annat sätt. Men för dom som inte läst böckerna så säger jag bara LÄS. Jag har läst många böcker (för jag älskar skönlitteratur) och denna serien är lätt den bästa jag läst. Man blir  skänslomässigt berörd och allt är så verkligt, som om det vore självklart att det verkligen finns vampyrer,varulvar m.m. Jag är iallfall säker, men jag ska inte tänka på det för mycket tror jag för då kommer jag bli mer mörkrädd än vad jag redan är, och jag lovar jag ÄR verkligen mörkrädd. HAha, nästan skrattretande faktiskt,jag fattar inte hur jag kommer klara mig sen när man ska bo i egenlägenhet åså. Naj, jag får bo i ett kollektiv.

Idag har jag äntligen klippt mig. och det var verkligen på tiden mina toppar var helt frasiga, Haha ja ni fattar mitt hår var helt enkelt inte helt OK. Men nu har jag iallafall klippt mig och jag har dessutom klippt mig kort. Hjälp jag vet inte om det är för kort...Men det handlar väll om en vanesak. JAg är ledsen men jag har ingen bra kamera att ta bild med så för tillfället har jag ingen bild på min nya friss.
Åh, min ögonlock vill bara bli tyngre och tyngre, men det ska blir skönt med sovmorgon imon. Och förövrigt har jag inget bestämmt i helgen, vilket är skönt! Jag orkar inte med att hela tiden ha saker bestämda jag blir så stressad, men jag hatar att vara rastlös jag måste alltid vara sysselsatt med något. Det bästa med helgen är att man kan förtränga skolan ett litet tag, men paniken kommer alltid smygandes på söndags kvällen. Men man överlever. Man ska vara glad att man är född i sverige och att man har det bra.  Men man glömmer lätt bort hur bra man har det.

Jaja, jag får se vad jag får vad jag hittar på imorgon, jag kanske bara är hemma och slappar.
Nu blir det sängen för min del och ni för sova så gott! Ha en bra helg<3
Jag och min kusse Helena<3 SAknar henne mycket!<3

Bilder på mig och Helena <3  Saknar henne mycket!<3  (Hon är inte död elr så men vi har bara inte träffats på länge)

Jag är så LAT.(förlåt för det)

Heej, asså jag blir så arg på mig själv, liksom jag säger till mig själv hela tiden komigen nu signe nu sätter du dig och skriver på bloggen. Men på något konstigt sätt kommer det alltid något imellan. Som exempel dom senaste dagarna har jag varit beroende av Breaking Dawn(fjärde boken i twilight serien) som jag beställt på biblioteket för fem veckor sen.
Åhh, jag är helt kär i böckerna, man önskade att något sånt skulle hända en själv, fast jag som är väldigt mörkrädd hade nog blivit ännu mer rädd om jag visste om att vampyrer o sånt fanns på riktigt. Men shit asså författaren (stephenie meyer) hon skriver så verklighets troget.
Jippie vet ni vad jag fick veta alldeles nyss? Jo, för den Breaking Dawn som jag betsällde på biblioteket var på engelska så jag och Nora beställde boken på en internet affär på svenska. Och nu så fick jag höra att dom har kommit, liksom vi beställde dom iförrgår. Jag trodde det skulle ta mycket längre tid, så jag blev lite chochad. Jaja, nu kommer väll jag bära runt boken vart jag än går och bara läsa,läsa och läsa. Men jag vill ju på ett sätt inte att den ska ta slut, för då finns det ju ingen mer bok i den serien att läsa,(buhu). Jaja, nog om det.


Dom senaste dagarna har det kännts som att "Nu är våren här" . Eftersom det äntligen kommit lite sol och det luktar sådär typiskt vårigt. Men idag när jag sitter lektion och tittar ut genom fönstret ser all SNÖ som faller till marken blir jag så arg. VARFÖR KOMMER ALL SNÖ NU? VARFÖR? Nu vill man ju ha sommar och sol. Inte is och slask. Kommer bli väldigt kul att träna i detta ikväll. Fast frågan är om det blir någon träning för någon måste ploga hela planen isåfall.
Nej, vi får hoppas att våren kommer snart på riktigt. Annars blir jag deprimerad.

Just nu sitter jag och käkar (förovanlighetens skull) en pan pizza. Vår familj har ingen micro så därför är det lite svårt att värma sånt. Och jag brukar inte, eller nästa aldrig äta halvfabrikat, men idag gjorde jag det och jag måste säga att det är väldigt gott. Den pan pizzan som jag äter nu heter grandiosa, och är vesuvio smak. Vesuvio är den godaste pizza-smaken enligt mig, jag tycker kebab och sånna pizzor men jätte mycket fyllning är alldeles för mycket.

Egentligen borde jag inte sitta och blogga nu för jag har massa läxa att göra tills imorgon, men jag har svårt at låta bli+ att jag lovat mig själv att idag SkA jag skriva i bloggen.
Fast detta inlägget får räcka, just nu iallafall. För nu måste jag verkligen plugga, men man vet ju inte. Jag kanske hinner klart med läxorna i turbo fart? VI får se hur det blir. Nu ska jag pluggeliplugga gärnet. Ha det så bra Puss puss.




Godmorgon :)

Godmorgon allesammans! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. :)
Men jag har nog dock sovit lite för lite. Jag var tvungen att gå upp kl:07 imorse pga att jag skulle med Nora ut på promenad med sigge( Noras hund). Nora har också en blogg, jag har en länk med den nere i högra hörnet!

Har ni också svårt för att äta frukost? Det har jag eller ibland har jag och ibland inte, men ofast tyckr jag det är svårt att få ner maten på morgonen liksom som att man är för trött för att tugga, HAaha. Men idag har jag iallfall tryckt ner ett glas brämhults jucie, en kopp té och en knäckemacka. En STOOR knäckemacka. Så nu är jag mätt.:)

Nej nu måste jag gå och göra mig iordning, slutar kl: 14,30 idag så jag kommer hem rätt så tidigt. Då ska mina fina fåglar flytta. Jag berättar mer senare....
Ha en bra dag, puss puss

Glasssssss<3



Jag tänkte tipsa om världens godaste glassrecept!

I  receptet  använder dom hallon/hallonsylt som smaktillsats, men jag har även gjort med jordgubbb och det gick minst lika bra! Det man ska tänka på om man tar jordgubb som smak är att man ska ta lite mer sylt, för  i receptet står det att man ska ta en halv dl men ta då istället en hel dl jordgubbssylt. 
Detta receptet hittade jag på: http://www.recepten.se/recept/hallonglass.html
 
Men tro nu inte att detta är det ända goda recept man kan hitta på den sidan. Nej, du kan hitta dom godaste recepten ever! Alla goda kakrecept du kan tänka dig:) Det finns också andra glassrecept, som är mycket goda.
Jag kan slänga in en bild på hallonglassen, men glassen är mycket godare än vad den ser ut på bilden!

Fler besökare wanted?

Om du vill ha fler besökare på din blogg kan detta vara ett bra tips!
: http://www.viraltrafik.se/?tinkelwinkel

Gå in på länken ovan och gör som beskrivningen säger! lycka till ;D

Vädret=BAJS

Hello! Just nu sitter jag och min kompis Nora vid varsin dator och dricker té eller vi ska dricka té så fort någon av oss orkar resa sig och göra det. Jag vet vi är så lata men jag har faktist en andledning att vara trött.
 Jo för imorse så var jue jag tvungen att gå upp sju för att jag skulle spela match,(se nedan).
 Men även om vi inte vann så kämpade vi jätte mycket. Och vi var jue faktist bara en avbytare.
 Men jag säger bara en sak, VÄDRET! Va fanken hände med det?
 Jag skojar inte, asså först blir det snöstorm, sen regn, snöstrom igen och tillsist lite regn.
 Liksom vad vill vädret mig igentligen? Åhh, jag blir så irriterad. Just nu vill jag bara ha SOMMAR!
 Längtar inte ni efter att bara kunna slappa och sola och bada? 
Jag är så avis på min syster, hon är i Costa Rica. Den fubben. Hon ska vara där i tre månader.
 Hon åkte i slutet av Januari och kommer hem i slutet av April. Och idag fyller min älskade storasyster 21 år, så därför tycker jag vi alla hurrar för henne: Hurra,Hurra,Hurraaaaaaa. Jag längtar enormt mycket efter henne, men hon har det tydligen bra och det är huvudsaken. Shiit jag kan inte tänka mig att hon är 21år nu. Helt ofattbart. Haha hon börjar ju faktist bli vuxen.

Nej, nu ska jag resa mig och göra iordning en kopp té, eller ska jag ta brämhults jucie? HAha, vilket ilandsproblem. Nej nu har jag bestämt mig, det får bli en kopp té.  Ha en trevlig kväll och njut av den sista ledighet ni har för imorgon börjar skolan, Urrk! Själv ser jag fram i mot en trevlig kväll med plugg (prov på tisdag) och tv. Yeey ;D
Puss och kram <3


Gammal bild från kroatien, från båten vi åkte med! Längtar tillbaka.<3

Trött och väldigt mätt.....

Heello bloggen! Detta är mitt premiär inlägg, :D . Haha, just nu är jag lite osäker om jag ska skriva om en sak speciellt, eller om bloggen ska handla om allt mellan himmel och jord. Fast egentligen bara från att jag går upp på morgonen till att jag går och lägger mig.
Just nu är jag väldigt och jag menar verkligen väldigt MÄTT. Jag har ätit alldeles för mycket. Ni vet när ni äter och känner att ni är mätta men ni fortsätter ät pga att det är så gott. Men efteråt när man känner att magen ska sprängas och att man bara vill få upp allt man ätit ångrar man att man inte slutade äta när man var mätt. Plus att jag är väldigt trött, och jag blir inte piggare av att jag ska upp klockan sju imorgon bitti för att spela fotbollsmatch kl:8. Arrggg, vrf,? vem är så korkad att man sätter en så tidig match på en söndag? VEM?!?  Jaja, det är väll bara att acceptera att man kommer vara helt slut imon.  Får väll spela så bra jag kan. Kommer antagligen snubbla 1000 gånger.
Jaja, nu är klockan mycket, OJ shiiett jag kommer vara helt död imorgon jag kommer vara som en levande zombie. Nej, nu måste jag gå och lägga mig.
Men bloggen vi ses imorgon hinner kanske skriva lite imorgon bitti innan vi åker. Men vågar inte lova något.
Sov så gott! Pussar och kramar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0