Måndag 2010-01-04

Godförmiddag!
Förkylningen hänger fortfarande kvar och jag känner inte för att göra ngt alls.. Ganska skönt egentligen. Tyvärr är jag inte en person som gillar att låta hela dagen gå utan att ha fått ngt gjort. Men sådana dagar kan behövas ibland!

På Fredag börjar skolan igen. Och fråga mig inte varför vi börjar på en Fredag! Hur många tror ni kommer skolka den dagen liksom? Även om inte jag kommer det pga jag bor fem minuter från skolan, men dom som måste ta bussen åså. Fast t.o.m jag börjar faktiskt fundera på om jag ska sjuk-anmäla mig på Fredag för jag har fått sånn skolångest det senaste!

Innan har jag inte haft ångest elr nått inför att börja skolan, men nu har jag verkligen rå-ångest... Kanske beror på att jag vet en svenska uppgift vi kommer få som är helt omöjlig. Vi ska nämligen skriva en deckare...! WTF?

Jag pallar inte, jag har ingn fantasi, och jag orkar inte längre asså! Samtidigt som jag vet att det bara är töntigt att jag klagar över att det är jobbigt att gå i skolan när det finns så många barn/ungdomar som skulle göra vad som helst för att få gå i skolan! Men ibland måste man faktiskt få tycka lite synd om sig själv. Utan att gå till överdrift.

dom senaste veckorna har jag inte kunnat ladda upp ngr bilder på denna datorn( bärbara).. Vare sig på bilddagboken elr bloggen? Någon som vet hur man ska göra?

2009....2010?

HERREGUD! 2009 är över och nu är det 2010. Helt sjukt.. Men samtidigt har jag inte märkt ngn större skillnad. ;)
För mig har 2010 börjat bra, förutom min förskylning som nu börjat smyga sig på.. Det får jag iochförsig skylla mig själv för. För jag har nästan bara umgåtts med förskylda människor det senaste!

Nyårsafton var väldigt lung men mysig. Jag, Nora och Madde var hemma hos mig. Vi tog det som sagt väldigt lungt, vi gjorde glass i alla möjliga smaker. Sen spelade vi spel och tittade på film. Men vid tolvslaget gick vi ut och tittade på alla fyverkerier, dock hade vi inga stora raketer själva utom vi hade bara små smällare men det räckte gott och väl! :D

Så jag hade en väldigt mysigt och trevlig nyår! OCh en början till det nya året 2010!

Hoppas ni hade en lika trevlig nyår.. :D

RSS 2.0