DAGENS


Half way...

Hajhaj!
'
Är det redan onsdag? Halva veckan är nästan över! Tiden går så fort när man behöver den som mest... Idag slutar jag, hör och häpna, kvart i tolv! Dundundundaa! Vi har bufferteftermiddag så alla lektioner som vi vanligtvis har på eftermiddagen är inställda. Jag tror att det blir en liten pluggfika men mina hjärtan innan det bär av hem. Jag måste turboskriva på mitt naturkunskapsarbete som ska in imon elr på fredag. Shoohejsanfräsendäsen#
ÅH!! Såhär såg mitt förra rum ut. Det känns så himla länge sedan...

Sneak

Bestämde mig tillslut att bära knasbrallan idag. Gillar dem starkt! Men det finns någon liten obehagskänsla långt där inne. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är haha. Osmickrande figur kanske? Sköna brallor är de i alla fall, ful figur eller ej!
Från - Lindex

tisdag ♥

Hejhej!
'
Jag kom hem för en liten stund sedan, jag kravlade mig fram i leran från bussen haha. Skolan har varit ganska bra faktiskt. Spanskaprovet kan ju disskuteras men jag kan inte påverka resultatet nu liksom. Det är bara att gå vidare. '
Nu ska jag ska äta upp mackisarna och hoppa i träningskläder och därefter brumma iväg till fotbollen. Vår tränare har btw bestämt sig för att ge det en andra chans... Vi får se hur detta går.
'
Puss

Tussyday

Godmorgon mina solstrålar! Eftersom det fina vädret med blå himmel har lämnat oss och ersatts av en gråmulen sådan kan vi kompensera det genom att vara varandras solstrålar så länge.
'
Just nu sitter jag och mumsar på surdegsmackor, juice och te. Jag har gått upp lite tidigare än vad jag vanligtvis gör på en tisdag (börjar 11:30) för att plugga in det sista inför provet. Jag satt uppe och gjorde stenciler till midnatt igår och jag har drömt mardrömmar om det inatt. Vi kan väl säga såhär: det har känts bättre... Men det ska å andra sidan bli skönt att lämna det bakom mig. Det är ju inte så att jag har brist på saker som bör uträttas precis. Men va tusan, det är härligt att känna att man lever! ;)
'
Ha en fin dag!!
överglad, trött bild ála Signe

Gulp...

Herregud. Här sitter jag och försöker, i ren panik, lära mig allt inför morgondagens spanskaprov. Det är så jäkla svårt och jag kan så himla lite. Hjääälp! Jag kanske ska satsa på en plötslig magsjuka?
Det bästa med att komma hem är att slänga av sig kläderna och hoppa ner i mjukisbrallan. Det tar för mig cirkus två sekunder...

Målar lite ba...


Sunday fckn sunday

Morgonmorgon!
'
Vilken förjävlig natt det har varit. Ni vet när man ser fram emot att krypa ner under täcket men när det sen inte går att hitta en skön position? När man inte kan somna och täcket tillslut blir alldeles för varmt? Jag har säkert vaknat tio gånger inatt. Starx innan klockan slog nio gav jag upp. Då rann det (förlåt ni som är lite känsliga) snor ur mina näsborrar. Fresh! Jahappsansa, då var man förkyld igen. KuL! Jag hoppas att den växer bort under dagen.. -.- Då kan jag kanske vara med på dagens fotbollsträning. I värsta fall får jag väl åka dit och lattja runt lite bara. Inga konditionsgrejor idag inte!
'
Inte för att jag har massa dö-tid över eller så. Jag orkade inte ta tag i något plugg igår = stadig läxhög att börja beta av idag:
  • Spanska: stenciler, sidor i boken + glosor (spanskaprov på tisdag - dags att börja plugga?)
  • Samhällsläxa: läsa några sidor.
  • Naturkunskap: eget arbete om hormonssystemet och diabetes.
  • Matte
Sounds fun huh? ;)

SKIN

Mina ansiktsprodukter tog slut för ett tag sedan. Nu är de utbytta mot helt nya produkter som jag aldrig användt förut. Jag ville ha så naturliga produkter som möjligt, helst ekologiska. Jag fick nästan det jag bad om.
'
Här har ni med samma värderingar några tips!
Express Eye Makeup remover - skakas innan användning, appliceras på bomullspad, tar snabbt bort makeupen.

Rengöringsmjölk - skakas innan användning, tar bort ansiktsmakeup, innehåller naturliga ingredienser varav många är ekologiskt odlade

Dagcreme - ger huden lyster, fukt och skyddar. Innehåller extrakt från ekologiska växter.

LÖrdag ♥

VI vann!! Jag ska vara ärlig och säga att när jag vaknade sju imorse låg tanken på att åka hem med en vinst långt bort. Men, hela laget kämpade och slutresultatet blev 1-0 till oss. Om jag kommer kunna gå eller överhuvudtaget röra på mig imon är frågan haha. Jag är redan helt stel. Otränad? Både ja och nej. Jag orkade faktiskt matchen utan några större problem men jag är absolut inte i den form som man behöver vara i vid seriestart. Tur att det är några veckor kvar... ;)
'
Dagens planer är att städa mitt rum och plugga. Fräsig lördag aijjt? Nemen, den är för mig perfekt. Ikväll kommer Agnes också - systerkväll. Det blir mys. Imorgon är det träning igen... Hallå? Vila? Någon? Nehepp... (tur att det är kul då)
'
Pussar
Jag hittade förresten en almanacka igår. Har börjat redan börjat skriva in diverse aktiviteter... Med fina pennor blir allt mycket roligare!


FRIDAY

Hejsansvejsan!
'
Jag och Malin har idag myst (stressat?) runt på stan i jakt efter almanacka, ansiktskräm och parfym. Vi har även hunnit räkna lite matte hemma hos Malin där hennes bror hjälpte oss. Skitbra! Hela gänget skulle till House Of Win-Win idag men jag bangade i sista sekund. Jag har mått lite halvkass hela dagen och jag ska upp jättetidigt imorgon för att spela årets första träningsmatch. Det passade helt enkelt inte. Istället sitter jag nu här i min soffa med Madeleine framför filmen The art of getting by. Ganska bra det också.
'
Pussiss
Fina Malin idag på Starbucks!
sen middag...

Nattipatti

Träningen var skön faktiskt. Vår tränare var inte där och han har tydligen valt att ta en funderare på om han kommer tillbaka eller ej. Istället var vår gamla tränare där som en stand in. Det kändes konstigt men ändå bra att bli coachad av honom. Så hemma och "tryggt" men samtidigt väldigt främmande. Men som sagt. Det finns ännu ingen som vet hur framtiden ter sig. Tränare eller ej. En sak vet vi dock och det är att vi var ca22 st idag på träningen och alla var på glatt kämparhumör. Detta gillas starkt. Så länge vi har varandra kommer det gå kanon!
'
Nattnatti på er!
le kaluffsy

Torsdag

Tjosan!
'
En skoldag bestående av endast två lektioner är helt okej. Efter skolan följde Alexia med mig på almenacksjakt, den var tyvärr utan framgång. Det finns inga almenackor på marknaden just nu! Jag får hoppas på frodigare jaktmarker imorgon.
'
Ikväll är det fotbollsträning, dock utan tränare. Det är helt knäppt, konstigt och overkligt men vår tränare har sagt upp sig med omedelbar verkan. Vi ska alldeles snart börja spela i trean, den vi gick upp till i höstas. Han tycker inte att vi har tagit träningen på tillräckligt stort allvar och att det varit för få på träningarna. Helt utan förvarning medelade han i början av veckan att han avsäger sig som vår tränare. Vi skulle egentligen ha lagmöte ang vårens träningsläger men istället får två i laget medela att vi inte har ngåon tränare - Han kunde alltså inte ens förmå sig att säga det själv. På sätt och vis förstår jag varför han inte vill engagera sig mer, men på sättet han gör det är helt oförlåtligt. Det är så jävla fegt rent ut sagt. Dessutom nedvärderar detta oss som trots kyla och stormvindar åkt och kämpat på träningarna. Det gäng som varje träning, vecka efter vecka åkt dit. Borde inte vi få en förklaring? Eller åtminstone en förvarning? Nej. Även om han skulle ångra sig och vilja komma tillbaka skulle inte jag känna mig bekväm med honom som tränare. Så som han har handlat gör man inte. Punkt slut! Frågan är bara vem som nu ska träna oss och hur det kommer gå nu när spelsäsongen drar igång. Det ser inte superljust ut just nu...
'
En positiv sak är iallafall alla vårtecken som yppar sig. Fågelsång, porlande smältvatten, rena vägar och blå himmel.

Om ni undrar...

Hej mina fina!
'
jag vill börja med att säga förlåt o mina egna vägnar. Bloggen är för tillfället inge vidare, inlägget är få och tråkiga. Saken är den att jag har så många bollar i luften just nu att bloggen måste hamna i sista prioritet. Igår var jag först i skolan, sedan åkte jag till Mölnlycke för ett tre timmar långt möte, sedan åkte jag in till stan igen för ännu ett möte. Det var jag tyvärr tvungen att gå tidigare från då jag behövde gå till mattestugan och få hjälp. När jag äntligen kom hem strax innan nio var ganska mosig i bollen och orkade inte så mycket mer än att läsa historialäxan och kolla på tv en stund.
'
Missförstå mig inte nu. De möten jag går på är helt frivilliga och jag tycker att det är väldigt roligt. Annars skulle jag inte engagera mig. Men när läxor, träningar och andra saker ska till in i schemat blir det fort för mycket. Ja, nu vet ni hur det ligger till. Allt har sina up and downs. När den här hetsiga perioden är över ska jag försöka gottgöra denna död-mans-land-period.
'
Hoppas ni mår bra och att ni tar vara på det underbara vädret som sakta men säkert etablerar sig. Hejja våren!
Frukostish

Semledagen ♥ Pannkaksdagen

Ojojojoj! Idag är det både semledagen och pannkaksdagen. Se till att njuta fullt ut.
'
Måste kila nu, har megabråttom. Ni får ha en fin dag så hörs vi!
Pussen!!!

Late

Var det verkligen tretton timmar sedan som jag satt här? Timmarna går fort!
'
Efter skolan åkte jag och mamma till min moster och räknade matte. Eller jag och Ingela, min moster, räknade, mamma läste tidningar. Vi hade även lite semlefikis. Ingela hjälpte mig några problem så det känns som om jag har lite mer koll på matten nu.
'
När vi kom hem tryckte jag i mig dipp och morotsstavar. Det funkar alltid i alla lägen! Jag ska snart krypa till kojs men innan har jag tänkt att plugga lite spanska.
*
puss och hej!

Dansa i neon

Hej på er!
Jag skippar alla ursäkter om varför jag inte uppdaterat på några dagar och börjar direkt på en ny kula. Det är måndag morgon och jag har sovit cirkus fem timmar - life is a blessing. Skolan som funnits som en difus prick långt bak i sinnet i en vecka är nu tillbaka som den mest centrala punkten i vardagen. Efter skolan ska jag direkt hem till min moster. Jag måste få ordning på matten, den har spökat ut totalt och jag vill gärna förstå fem procent innan vi har prov. Tur att man har några snillen i släkten. Det sjuka är att jag inte ens kan fråga vänner som går i tvåan, de har inte ens gjort det som jag gör nu. Vad händer? När ska vissa politiker förstå att allt inte handlar om siffror...
'
Ni får ha en fin dag så ses vi lite senare.
Pussar!
Har idag på mig en något genomskinlig neongul/grön tröja. Min fina köpte den till mig.

Torsdag!!!!

Hemma från skidturen nu. Jag säger bara en sak: aldrig mer en busstur med skidor och stavar i full termobyx-utstyrsel. Okej, jag ska inte överdriva. Det var inte så farligt. Vi kom ju fram. Skidspåret var ganska fint också. I vissa backar fanns det inget spår alls haha. Det var bara att åka och hoppas på det bästa. Och det gick ju vägen. Vi lever ju! Jag och Nora har precis ätit hemmagjord falafelrulle - mumsfillibabba - och ska nu ta en powernap. Ikväll ska vi på något event... Förhoppningsvis blir det lyckat! Man har ju alltid plan B ifall något skulle gå snett; övernatta i Nordstan.
Amy och Johanna festen i tisdags.
Amy + läskig brud med fint pannband i bakgrunden
partybussen!

Wrroooooom!

Jajamen! Nu åker jag och glider lite längdskidor. Wish me luck! Wrrooom wroooom!!!

Hello there!
'
Vad har hänt de senaste dagarna som jag har varit frånvarande? Inte så mycket om ni frågar mig. Det var däremot jättemysigt att ha Hedvig och Malin på besök! Stackarna blev helt slut efter att jag tagit med dem ut på den fina "backa-rundan" som nästan är åtta kilometer lång. Så går det när man inte tränar tjejer! ;) Skämt osidå, min kondis är inte på topp den heller. Som plåster på såren köpte vi pizza, godis och chips. Man måste ju fylla på det man förbrännit?? Sedan satt vi uppe långt in på natten och pratade. Helt okej måndag. Det var inte lika skönt att gå upp igår (tisdag), efter ynka fyra timmars sömn, och gå ut och gå med Siggeplutten. Jag var tvungen att gå upp tidigt för att hinna gå ut med honom då jag skulle in på möte i stan. Väl hemma igen sov jag en halvtimma. '
'
Den här veckans träningar är inställda - egen träning. Först tänkte jag fuck no. Inte i det här snökaoset. Men tillslut drog jag på mig träningsdojjorna och joggade en runda. Stolt tjej. Senare på kvällen åkte jag in till stan igen. Schillerska anordnade någon "alla-hjärtansdag-fest". Den var tyvärr ganska fail. Lokalen fick utrymmas halv elva då säkerhetsvakter och poliser kom, sen skulle bara de som stod på listan komma in. Då åkte jag hem - det bästa jag gjort på hela kvällen.
'
Ja, nu vet ni hur jag firade ännu ett år som singel... Hade ni en mysig alla hjärtans dag?
Pussissar!

Oh the bitter winds are coming in, 
And I’m already missing the summer. 
Stockholm's cold but I’ve been told 
I was born to endure this kind of weather. 
When it’s you I find like a ghost in my mind, 
I'm defeated and I gladly wear the crown. 
'
I’ll be your Emmylou and I’ll be your June 
And you’ll be my Gram and my Johnny too. 
No, I’m not asking much of you 
Just sing little darling, sing with me


Måndagssysslor.

Busfröet ville inte fastna på bild, han hoppade istället runt i snön och undrade varför jag inte lekte med honom. Haha, sötnos! Nu ska jag diska, dammsuga i vardagsrummet och städa mitt rum. Hej hurtig tjej! Hedvig och Malin blir lite sena så jag har lite mer tid på mig än vad jag skulle haft från början. Hoppas ni har en mysig måndag! Både arbetare och lov-chillare.
Pusseluss!


Ett, tu, tre!!!

Idag och imon ska jag agera hundvakt. Så aa, det är väl bara te att ta ut hundskrället på en promenada!
Så jävla SNYGG att man inbland tänder på sig själv asså
huh?

Puss

Efter att Madde åkt hem till sig var mina planer att ta en promenix, ta tag i plugget, mysa framför tv och äta choklad. Planen ändrades kvickt då Johanna hörde av sig och ville ta en fikis. Det var bara att hoppa in i duschen, slänga i sig lite käk och rulla ner till busshållplatsen. Jag och Madde tog samma buss in, hon skulle till sin boojjfrend. I stan mötte jag upp Amy och Johanna och styrde kosan på Vasastan. Först fikade vi på Café Berlin, när de stängde gick vi vidare till Café Vasa. Då joinade även Love, Johannes och Viktor oss. Johanna fick nys om någon fest och de flesta i gänget kände sig taggade, det gjorde dock inte jag (tråkmånshejhej). Nemen det var inte det att jag inte ville festa. Det var bara inte rätt läge. Jag hade ingen egentlig sovplats, kände mig sjuk och ville bara krypa ner under täcket och bli frisk. Så jag lämnade gänget och tog bussen hem. Just när jag sa hej då kände jag mig som världens bangare men nu när jag är hemma och sitter i soffan vet jag att jag att jag tog dagens bästa beslut när jag bestämde mig för att åka hem och tog farväl. Det var iallafall trevlig så länge det varade haha.
'
Imon kommer Hedvig och Malin på visit. Det kommer bli trevligare än trevligt. Vi hörs då!
Sov sött, pussen!

Yesterday

Tjobaluuba!
'
Igår bangade jag och Madde Festival radikal. Istället stannade vi hemma hos mig med chips, dipp, grönsaksstavar och choklad som sällskap framför melodifestivalen. Svårslagen lördagskväll när man är förkyld! Jag tyckte att det var helt rätt att Ulrik gick vidare till final. Så himla duktig och söt!! Även om han ser liten ut har han en ganska sexig röst mehehe...
'
Eftersom mami o papi är i Stockholm sov vi i deras säng - jag har sovit som en stock hela natten. När jag klockan elva vaknade pigg och utvilad gick jag upp och gjorde i ordning frukost. Sen dess har vi gjort ingenting. Jag har föröskt lösa söndagskorsordet i GP och Madde har vandrat runt haha. Nu ska vi spela Geni, dricka te och äta upp resterna från igår. Hejhopp!
Igår...


idag...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Hej därrrrr!!!!
'
Just nu är jag inne i ett stort lyckorus. Lovlovlovlovlovlov. Helt jävla magiskt! Jag är lite förkyldis men vad gör det? Jag har Mad Men säsong två, morotstavar, dipp och godis. Vad mer kan man önska sig?
Kärlek!

FREDAG!

Godmorgon godmorgon!!
'
Jag kan ju börja med att berätta om gårdagens träning. Eftersom vädret är som det är och kommunen inte vill lägga resurser på att ploga grusplanen har vi blivit hänsvisade att träna på en konstgräsplan som ligger i Hindås. Igår var den bokad på annat håll så vi stod där utan någon fotbollsplan alls. Detta betydde dock inte att träningen blev inställd - najnaj. Istället fick vi order om att komma i joggingskorna. Vi sprang och sprang. Men egentligen inte särskillt långt, det kändes bara som att "om jag stannar nu då kommer jag aldrig kunna fortsätta". Det väldigt länge sedan som jag var ute på ett vanligt, hederligt joggingpass. Sedan körde vi korta och snabba intervaller i uppförsbackke (niiice) och slutligen körde vi styrka i gympahallen. Om min kropp inte är helt sig själv idag? Svar: ja.
'
Idag slutar jag så tidigt som klockan ett men jag efter det har jag två möten på raken så jag kommer nog inte hem förrän runt fem, halv sex ändå. Men vad tusan. Det är fredag och och sista dagen innan lovet drar igång. Det är bara stå ut! Det här lovet kommer bli fantastiskt bra har jag bestämt. Jag har inte några som helst planer förutom att jag ska träffa lite vänner. Utöver det är alla dagar som blanka sidor och redo att fyllas. Helt ljuvligt.
lite bilder från förrgår och igår (då vi firade Alexiaflexias b-day m. fikis och klappisutdelning)
finaste smultronet!

jag o sötaste Malinioso.

haha! Alexia tänker på det underbara tillfället hon kommer bära dessa pantiesar.

Det droppade stearin på Alexias födelsedagsmorotskaka!!!

Efter fiket pallrade vi oss hela vägen upp till skansen krona - vacker utsikt!

Torsdag!!!!

Morrsning korsning! Idag är jag såhär trött *visar med att sträcka ut armarna*. Men no time for rest. Det är bara två dagar kvar till lov - helt jävla underbart (ursäkta svordomen). Dagens planer är lite halvlösa än så länge. Min fina vän Alexia fyller ju år idag så någon slags födelsedagsfika blir det. Sedan har jag antagligen ett möte men det inte helt spikat ännu. Sist meninte minst väntar den underbara lilla träningen. Ikväll ska vi inte spela fotboll utan dresscoden är joggingdojjan - Ohnaj! Jag känner mig dock ganska förkyld men jag hoppas att det blir bättre under dagen. Annars får jag skippa träningen. Inte bra att springa runt i flera minusgrader när man är förkyld!
'
Ha den bästa torsdagen! Pusselipusstuss

Onsdagsfika

Gossimorgon!
'
Idag var det riktigt svårt att släpa sig upp från sängen må jag säga. Och jag hoppas verkligen inte att vi måste antaeckna överdrivet myket på lektionerna idag - mina armar skakar och är helt orkeslösa efter gårdagens volleyboll haha. En positiv sak men den här skoldagen är att vi har en lång hålis vilket betyder onsdagsfika! Hoppas att Malin har blivit frisk också.
'
Såhär kul har vi på svenskalektionerna!

Todajjj

Vilken oerhört hurtig dag jag har haft. Först skridskor (jag och Alexia ägde hela heden), sedan beachvolleyboll (vi ägde lika mycket där o Hedvig joinade vårt vinnarteam) och därefter fotbollsträning. Jag kommer vara död i kroppen imon haha. Men det är skönt att röra på kroppen!
'
Vi hade en liten paus mellan skridskoråkningen och volleybollen så jag och Alexia fördrev tiden men en tripp på stan. Hon köpte present till Karin och jag haffade andra säsongen av Mad men. Det kommer bli sportlovets höjdpunkt att slappa i sängen och sträcktitta på alla avsnitt. Åhhåååhh *längtar*.
Bjussar på några bilder från idag! Tog dock inga bilder när vi spelade volleyboll.
sjukt stabil
looking good haha
pussinussi
varför så fläckig snövit?
Hahaha, (kanon)kul!

Isrinkar och sand

Hallåhallå!
'
Idag har nog varit den mest ohändelserika dagen någonsin. Förutom en sak - Jag har bokat tak över huvudet för mig och Alexia under vår kommande köpenhamnsresa!!!! Det är först nu som det känns på riktigt. Det blir så mycket mer konkret när man har något bokat. Waaaaa! Nu ska fattas bara resan dit haha.
'
Imorgon har vi frilufsdag, jag och Alexia ska åka skridskor på förmiddagen och spela beachvolleyboll på eftermiddagen. Tyvärr har den tredje i trioin, Malin, åkt på någon influensaskit så hon kommer antagligen missa vår konsåkningsuppvisning. :( Alexia har tydligen varit hurtig och bakat silviakaka och jag tänker inte vara sämre. Goda grahamsbullar here we come!
'
Pussis och god nattis på er!

pink

Jag gör precis det jag ska göra: plugga svenska och samhällskunskap...

söndag...

Hajhaj!
'
Trots mindre än fyra timmars sömn och en lång partynatt mår jag bra. Inga konstigheter. Gårdagen var jättelyckad! Lagom mycket och trevligt folk plus bra musika fulländade kvällen. Det var extra kul att Alexia fick träffa mitt gang haha. Jag tror hon trivdes finemangen! Ja och hon sov hos Madde inatt. Jag tror inte att det hade varit särskillt smart att vandra hem fyra på morgonen i 20 minusgrader... Vi vaknade runt halv nio och städade lite innan vi åkte hem till mig. Här åt vi frullebulle och planerade lite inför vår kommande Köpenhamnsresa!! Den kommer bli så sjukt bra! :)))
'
Vi körde Alexia halvvägs hem då jag ändå skulle övningsköra. Det gick, trots det luriga vädret, väldigt bra! Så himla kul. När man kört ett tag och börjar känna sig mer bekväm med bilen är det mycket roligare och njutningsfullt att köra!
'
Nu tänkte jag ta en snabb powernap och därefter ta tag i mitt liv lite... Vi får se hur det går.
Pussiss!

I gotta feeling

Hej där.
Imorse ringde klockan halv nio. Då smög jag upp  till Nora som stod och bakade scones. Vi åt en mysig men något stressig frukost - Nora skulle 10.45-tåget. Jag gick ner till mig igen och sen dess har jag städat. Jag är verkligen inte på städhumör. IStället har jag städångest. Men det kommer bli så skönt att vakna imon och ha städat klart allt. Så att jag istället kan ägna dagen till att mysa med Alexia och även hinna med lite plugg.
'
Jag ska ner till Madde om en timma. Hon behöver lite stöd i köket haha. Måste bara säga en sak - Den här kvällen kommer bli jävligt bra. Jag känner det i hela kroppen! Det var så himla länge sedan jag var på en lyckad hemmafest så ikväll blir det all in.
'
Pussar!!
Tvåtusenelva var året med bäst fester! Undrar hur 2012 ska toppa...
ett år sedan... shit
Födelsedagsbarnet!
?

red

Hello there friday! Eller, klockan slog, för några minuter sedan över till lördag men eftersom jag fortfarande är vaken så räknas det inte.
'
Idag har jag haft en kanondag! Skolan var väldigt lugn och efter den tittade jag, Malin och Alexia (Malins kompis Anna joinade även lite senare) på två filmfestivalsfilmer, den ena filmen gick på Hagabion där vi åt även väldigt god mat och träffade trevliga människor. Jag har inte så mycket att säga om någon av de två filmerna vi såg idag. Det var inga dåliga filmer men heller inget jag kan rekomendera. Mer intressant och annorlunda. Jag är i vilket fall nöjd och upplevelsen i sig höjer betyget avsevärt!
'
Nu ska jag nana. Imorgon väntas frukost med Norisen och därefter ska jag hem till Maddy. Jag ska hjälpa henne att förbereda lite inför hennes födelsedagsmiddag! Detta kommer bli så jäkla bra. Jag är sjukt taggad.
'
Sov sött, vakna törrt!
red lips on

Puss

Hello!
'
Idag efter skolan gick jag en liten runda på stan. Jag köpte kofta, ett par trosisar och en t-shirt! Bra och värda investeringar. :) Det hemliga får ni veta en annan dag... När Agnes slutade skolan åkte vi hem och lagade mat innan vi rusade i väg till träningen. Fy katsicken vad det är kallt ute!!!!! Jag höll på att dö idag. Både när jag gick på stan och även nu på träningen. Shittans pommfrittans. Hela ansiktet frös till is och kylan trängde sig ända in till benmärgen alltså. Jag är ändå stolt att vi åkte till träningen och trotsade väder och vind. Nu ska jag, Agnes och papi titta på film. Myspys!
Ett av dagens inköp: t-shirt från Ginatricot av alla ställen.

svart

Framtiden ser ljus ut...
'
Lite sådär halpeppande bilder en torsdagsmorgon huh? Så ni vet, ag är gladare än vad det ser ut. ;) Efter skolan ska jag trippa en svängis på stan, måste inhandla lite smått och gott. Vad det är är en så länge en hemlis! :) Sen ska jag raka vägen hem. Ikväll är det träning - love...(?)
'
Puss på er!
Lånar sissans fina ringar - föölåååt

onsdagsfika

Hallåhallå!
'
Vilken lång men ändå slapp dag! Vi har bara två lektioner på onsdagar. Men däremellan ligger en go håltimma som är över två timmar lång. Men det gör mig faktiskt inte så mycket. Jag, Malin och Alexia har infört en ny tradition - Onsdagsfikan! En tradition som jag tror att vi kommer hålla vid liv resten av terminen. På bussen hem träffade jag Amanda och hade en lite pratstund med henne. Vi kom in på deep shit haha. Innan jag gick hem tog jag svängen om affären och fiskade med mig choklad. En liten belöning för att jag gjort klart och lämnat in historian. Jag har ingen aning om hur min lärare kommer bedöma mitt arbete men nu kan jag inte påverka något mer iallafall. Det känns skönt. Nu ska jag tillåta mig själv en riktigt latiskväll med film och gottis. Kvällens rulle blir Jurassic Park: The lost world. Älskar de filmerna!
Café Berlin har sjukt goda morotskakor!
Deppigochsvåristheshit,dubbelhakalikaså

RSS 2.0