Favoriter!

Hoppas allt är bra med er alla i jul & adventsstämningen... Nu är det bara vädret och snön som fattas. Men jag hörde ngt om att det skulle komma in lite kallare och klarare väder i de närmaste dagarna?

Iallafall. Igår var det 1:a advent och då är det lag på att man måste äta pepparkakor. Men jag är en sån som tycker att köpe-pepparkakor är mkt godare än hemmabakta. Och nu har jag hittat en ny favorit! Dom är från Annas och är bakade med fullkorn.. Dom är mycket sprödare och godare i konsistensen. Och smaken, smaken är ljuvlig! ;) Så nu har ni ett litet tips till julfikan från mig... Använd det ofta!

Pussar <3


Favoriter!

Hoppas allt är bra med er alla i jul & adventsstämningen... Nu är det bara vädret och snön som fattas. Men jag hörde ngt om att det skulle komma in lite kallare och klarare väder i de närmaste dagarna?

Iallafall. Igår var det 1:a advent och då är det lag på att man måste äta pepparkakor. Men jag är en sån som tycker att köpe-pepparkakor är mkt godare än hemmabakta. Och nu har jag hittat en ny favorit! Dom är från Annas och är bakade med fullkorn.. Dom är mycket sprödare och godare i konsistensen. Och smaken, smaken är ljuvlig! ;) Så nu har ni ett litet tips till julfikan från mig... Använd det ofta!

Pussar <3


Godmorgon :)

Tjenaretjenare! Jag och Madde är lediga idag från skolan så vi skulle egentligen ta 11-bussen men fråga oss inte vad som hände med den planen. Pappa sa nämligen att han snart skulle åka till stan så vi tänkte att istället för att ta bussen och behöva byta och trixa så åker vi med pappa.. Men detta sa han när klockan var tjugo i elva, alltså för två timmar sen.. När jag säger att jag åker snart menar jag kanske om tjugo minuter elr så. Men lita aldrig på att det är så när en förälder säger så! ALDRIG!

Vi ska fortfarande in till stan men nu kommer vi lagom till att alla stressade julklappshandlare slutar jobbet + att det är lönehelg så jag tror inte att vi kommer vara ensamma i stan direkt. Men nu när vi väntar på att pappa ska göra allt han ska göra innan vi åker så undrar man kanske vad vi ska göra? Ta egobilder såklart! ;D

( Men nu dampar min jävla helvetes dator så jag kan inte ladda upp alla vackra bilder på oss.. ;))

091126

Hellojsan. Jag och Madde sitter här trötta och mätta! Har precis käkat chokladbollar. :) Imorgon är vi lediga från skolan vilket är helt jävla underbart. Rent ut sagt! Vi tänkte dra in till götet imorgon.. Och förbereda lite inför julisklapparna. ;D
Men ikväll är det Glee som gäller och jag har längtat hela veckan. För även om det kanske inte är världens mest betydellsefulla program som gjort så har det ngn speciell dragningskraft..? Tittar ni också lika slaviskt som jag?




Jag & Madde <3

Tjoosan trooosan! Nu är jag hemma från "föräldrarmötet" i skolan, Madde följde med hem. vilket är mycket mysigt! :) Vi ska snart nana eftersom det är en dag imorgon också.. Det var faktiskt ganska trevligt i skolan, vi pratade i grupper (elever blandat med föräldrar) om alkohol, droger m.m.

Jag tycker sånt här är jätte viktiga saker som man borde lägga mer tid på! :) Vi hade behövt mer tid för att prata. Men jag är glad att det iallafall var en liten stund.

Hoppas ni haft en fin dag. Hörs tomorrow <3


Tänk om det såg ut såhär när man tittade ut i trädgården nu?

091125

Hej. Det är helt sjukt att det nu är mindre än en månad kvar tills julafton. Jag har verkligen panik inför alla köp av julklappar.. Inga ideér på vad jag ska köpa. För samtidigt som man vill att det ska vara ngt personligt så ska det ju faktiskt vara ngt användbart. Men sånt löser sig.

Något jag blir ännu mer deprimerad av är dettta ( nu kommer jag svära lite) JÄVLA FUCKING SKIT-väder! Hur mysigt är det är mörkt och regnar när man åker till skolan, sen när man åker hem från skolan är det mörkt igen och det regnar fortfarande. Om inte mer... Detta vädret tar verkligen musten ur mig! Ingenting är kul. Jag vill kunna gå ut på promenader m.m.

Nu ska jag sluta klaga och titta lite mer på tv. Ikväll är det ngt slags möte i skolan för föräldrar och elever så jag ska iväg på det vid halv sju. Men ni får ha det så bra som det går i detta väder..

Puss och kram!


Long Time Ago!*

Opps! Jag vet inte vad som hänt de senaste dagarna.. Det har inte blivigt ngn dator alls för min del. Men i helgen har jag gjort massor med roligt! I fredags myste jag men Madde, i lördags gick jag och Tove på teater och i söndags var jag och massa andra kompisar på NEW MOON! Helgens höjdpunkt.. Gah!! Jag kan inte få nog av Pattinsons vackra leende. Och Taylors muskler.. ;)

men nu ska jag baka scones, och ikväll blir det träning. Men först måste jag bara dissa detta otroligt deprimerande väder!



Sjukling...

Godmorgon alla söta! Hoppas allt är bra med er. För med mig är det lite sådär. Igår var jag helt slut och det kändes som om jag hade feber... så jag bestämde mig för att ta en rehab-dag! Även om jag inte känner mig på topp ska jag in till stan och träffa Hedvig senare idag. Och visst, jag missar några lektioner idag men jag kände att även om jag gått till skolan hade jag inte fått ngt vettigt gjort! Nu är jag hemma och tar det lungt istället. Jag kanske t.o.m pluggar lite...

Jaja, nu känner jag för att krypa ner i soffan och läsa lite. Men ni får ha det så bra!
Pussar & Kramar


DAGENS

Thjulululu! Det betyder "Hej" på Signe hemliga språk.. Nu är det inte hemligt längre men ni lovar att inte berätta för någon, eller hur? Bra.

Idag har vi PED-eftermiddag, vilket betyder halvdag. :D And I Love It! Det var underbart att missa både SO och biologi! Fast jag slipper inte SO:n helt eftersom jag måste plugga och svara på frågor tills imorgon.. Trist men det är bara att sätta igång så har man det gjort sen! Ikväll är det träning och det är gött att slippa göra läxor efter den. Nu till det jag egentligen skulle göra. Lägga upp bilder på dagens...


Tröja: Systers :P
Jeans. Levis

Godkväll<3

Hejhej! Här sitter jag och har lite små ångest över att jag har haft massa tid idag att göra läxor men jag har bara suttit vid datajäveln..! Nej, förlåt datorn lilla. Jag ska inte ta ut mina aggressioner över dig..!
Okej Signe. Detta är inte okej! Du har suttit så länge vid datorn att du nu pratar med den.. INTEBRA?!?!  Men jag blir så arg på dig(datorn) när du inte vill ladda upp några bilder för mig på bdb elr bloggen! Det har inte funkat på två dagar nu!




Min hand blev lite damp där.. Men jag har en ny svart kofta ich en lila tröja under...

Godmorgon :)

Hallå där, köp blåbär... Sen kan jag inte mer... ;) Hur är det med er en härlig dag som denna? Okej, nu var jag ltie överglad faktiskt. Men egentligen är jag bara jävligt trött och jag är fan inte sugen på att gå till skolan alltså. Vet ni en annan sak? Atta vår första lektion på hela veckan är matte? Liksom, HALLÅ?!?

Ohno nu blev det hurrycurry. Men vi hörs when I come home..<3

I am back!

Tjosan trosan!
Ingen uppdatering igår. Men ibland får det bli så. Och jag tror att ni få som läser min blogg överlever! ;)
Även om jag inte skrev något igår kan jag berätta om gårdagen nu.
Eller vi börjar i fredags, Då sov Madde hos mig.<3På lördag morgon åkte jag in till stan och träffade Lovisa, vi gick lite på stan och myste typ. Och när vi gick in på H&M för att titta in Jimmy Choo´s collektion så fanns det bara fyra plagg kvar! HAha. Det spelar ändå ingen roll för mig. Jag har inte tillräckligt stor budget för att köpa en klänning för 2000kr... Visst det är billigt för att vara Choo, men om man jämför med dom vanliga priserna på h&m så är det en stor skillnad!

Idag är det Söndag och för mig betyder det i vanliga fall, rida, slappa och poweryoga.. Men idag blev det ingen ridning utan bara slappa och poweryoga. Och om det inet varit så skitigt väder hade jag gått ut promenad för lite friskt luft! Fast lite duktigt har jag varit, jag har pluggat inför matte-provet på onsdag. :)


DAGENS

Hello sunshines!
Sunshine är kanske inte det rätta ordet eftersom det snöar här.. Men det låter inte lika bra med: Hello snöflingor? Haha.

Nu till det jag egentligen skulle göra. Ajuste, dagens outfit. Idag blev det bekvämt men ändå rätt så tjusigt! ;D





I am alive!

Hehej. Ville bara skriva att jag lever.. Det senaste dygnet har jag bara pluggat.. Inte gjort något annat typ. Tråkigt men nödvändigt! För nu är jag klar med helvetes jävla biologi-sammanfattningen och nu ska jag fortsätta på klassiker-uppgiften.. Jag kommer antagligen få sitta all night long och skriva för båda arbetena ska inlämnas imorgon. Men jag börjar äntligen se ett ljus i denna oändliga tunnel... vilket är bra för annars tror jag inte jag någonsin skulle bli normal igen. ;)

Nu måste jag tyvärr fortsätta att skriva men jag ska avsluta inlägget med en mycket bra låt!


This song is to my sister ;)

Vacker sång!

Jag älskar Laleh och jag tycker framförallt hon är en sån tuff tjej! Sånna som hon behövs det fler av. När jag var på Peace And Love i somras uppträdde hon och jag tyckte det var en av höjdpunkterna från den veckan alltså!

Finns det en sötare människa på denna jord? Naj tror faktiskt inte det..Hon sjöng massa låtar, bland annat denna som jag tycker om lite extra. :)

SÖT!

Mys!

Vädret just nu är kanske inte så mysigt när man är ute. Men om man sitter inne i myskläder invirad i en filt med en kopp te blir allt helt plötsligt mysigare? Ni ver nog vad jag gör just. Annars läs ovan! ;)

Förutom det gör jag inte så mycket... Laddar inför träning ikväll. ;) Och jag måste snart sätta mig och plugga en stund. Hoppas ni har det lika mysigt som jag.

Puss och kramar Signe


(försöker ladda upp bilder men det funkar inte! ARG!)

Det blir nog inga julklappar från mig i år..

Tyvärr så blir det nog inga julklappar från mig i år.. Jag fick precis hem den nya h&m katalogen och det var så sjukt mycket snyggt i den! Helt i min smak. Och det är så farligt med så snygga kläder och ett så fjuttigt pris. Ja vet inte riktigt hur jag ska göra? Jag vill ha allt!

Ni kan inte säga emot mig eller hur?






2010?

Alltså tänkt att det bara är två veckor kvar tills det är 1:a advent! Det är helt sjukt vad allt går fort. Liksom det känn inte som om det var alls länge sen som 2009 började?  Haha, om bara en och en halv månad så här det 2010! Skrämmande hur fort livet går... Men nu till något helt annat. Nämligen plugg! Jo, jag har två inlämningar denhär veckan så jag kommer behöva plugga minst två timmar varje dag! Som ni förstår är det kanske dags för mig att stänga av datorn och ta tummen ur röva och börja plugga? Men jag återkommer lite senare. ;D

Chiao eller Cihao? Hur stavas det? Aja, skitsamma ni fattar..

Två ganska fula bilder på mig faktiskt! Idag har jag en BAD-photoday helt enkelt..

Broccoli <3

Haha, Signe hjärta broccoli? Nej. Men jag giiillar broccolipaj.. ?

Nu har Madde dratt sig hemåt. Idag har vi bara tagit det lugnt och myst typ. Vi gick en lång promenad, nästan en mil..
Igår var vi på bio, "En Julsaga". Den var jätte bra och framförallt mysig. Och den hade en fin handling. Men jag tror inte den är för mindre barn. Även om den är animerad. Jag tror att den är lite för svår... Men en perfekt film om man vill få in en mysig julkänsla. <3


En Julsaga <3

Godmorgon lovely's!
Nu när det är så tråkigt väder så är det ett perfekt tillfälle att gå på bio! Slippa tänka på det äckliga höstrusket utanför och omslutas av det härliga bio-mörkret och det härliga popcorn crispet. ;)
Som ni kanske förstår så ska jag och Madde gå på bio idag. Vi hade egentligen velat se Up-engelskt tal 3D men den går inte förräns nio och det är lite sent... Så istället ska vi se " En Julsaga". Jag har sett trailern och jag måste säga att det är fan sjukt hur man kan få det att se så verkligt ut. Liksom gubben har tillochmed porer på näsan?!?

Aja, det ska bli skit kul och mysigt att gå på bio, för det var verkligen länge sen.Och  jag tror vi åker in lite tidigare så hinner vi gå på stan en stund innan. So long baby's!


Ser ni elr!?!?!

Right now...

Hello! Visst är det underbart med fredag? Jag och Madde sitter i min säng och klickar runt på datorn.. Och chivas om vem som ska ha den i sitt knä ;) Vi laddar inför Idol som kommer senare ikväll.  Men först ska vi käka lax, mhhmm!
Och till efterrätt vaniljglass med chokladsås :D:D

Såhär ser det ut hos oss just nu...

So long!

Hej! Busigt väder idag igen. Imorse snöade det och nu regnar det. Jag sitter i vardagsrummet och dricker en kopp te. Det låter kanske lungt och mysigt men jag har jävligt bråttom egentligen... Jag ska med en buss som går snart. Min bror har bjudit  mig, Agnes och hennes pojkvän på middag ikväll. Och eftersom jag börjar så sent imorgon kan jag sova i stan och ta en tidig buss imonbitti. Men som sagt. Jag har bråttom så vi får höras i morgon!

Kyssar!

DAGENS

Puh, vilket ruskväder det är alltså! Blåsigt och svinkallt. Men lite mysigt är det ändå. Jag och Nora sitter i soffan med varsin kopp te. Hon läser en bok och jag bloggar erl hmrh "pluggar"...Det är egentligen ingen panik för den enda läxan denna veckan är en svenskauppgift tills imon och den har pappa lovat att hjälpa mig med så det är ganska lungt. Något jag verkligen har panik inför är biologi-uppgiften till nästa vecka. Vi ska skriva en sammanfattning om blodomloppet och Blodet med bilder till... :O Men vi får hoppas att det löser sig. :)

Här kommer iallafall för ovanlighetens skull dagens outfit.

Jag fösöker ladda upp en bild till medn det funkar fan inte! ÅH irriterande skit dator!



Spaghetti & köttfärssås!

Hola amigos!
JAg sitter upp hos Nora och är väldigt mätt! På köttfärssås och spaghetti. :) Om några minuter ska jag rulla iväg till träningen.. Idag har jag haft en bra dag förutom att den är lång och tråkig.. ;) Hörs later!<3

S w e e t D r e a m s < 3

Ojojoj! Nu måste jag gå i ide eller ngt för varje muskel i min kropp skriker efter vila. Men tyvärr kan mitt ide bara pågå under några timmar.. skola imorgon.. Men om jag går och lägger mig NU så kanske jag är hyfsat utvilad imorgon. Och jag har utvecklingsamtal halv åtta imorgon bitti så jag får gå upp lite tidigare än vanligt!

Sweet Dreams<3


Nuudels<3

Yo bryschan! Haha. Skämt åsido. Okej, vart var jag? Jo jag är hemma och klockan är halv fem, OCH DeT ÄR KÅLMÖRKT! Inte okej någonstans. Jag sitter lite halvdeprimerad vid datorn och ska snart ta tummen ur röva och plugga lite! VIlket behövs...Om man säger så.
När jag kom hem från skolan vid tre så gjorde jag nudlar vilket är jäkligt enkelt men inte så energirikt.. Så jag är trött även om det inte var så länge sen jag käkade.

Övrigt: Idag har jag på mig svarta jeans och min nya lila blus/tunika som jag visade i bloggen för ett tag sen.''


I WANT MY BED!

Hejhej! Snart är höstlovet över och jag är helt slut. Vi kom iallafall tvåa inomhus-natt-cupen! Jag sov u
ca en timma igårnatt.. Så man var ganska död när vi spelade finalen. Igår var jag med Tove och Ebba. Vi tittade på sex and the city och käkade glass. :D
Imorse åkte jag till mirage och red. Ikväll ska jag på poweryoga... Jag är helt död btw! Men innan yoga måste jag få i mig lite käk. Jag vet att jag inte skivit något på nästan hela lovet men det har inte funnits tid!

Här är iallafall några bilder från cupen.. Bilder som jag tagit från Jessica. Ino. I can be a little busig! ;)

HAha, sexig bild på mig...NAT!

Haha! Natte, Frida och jag.


we had a lot of fun!


RSS 2.0