Snart är det dags...

Ojojoj, just nu sitter jag med min syster på hennes jobb och är jäkligt trött! Och jag ångrar lite att jag godkände att hänga med Agnes här på hennes jobb för hon ville inte vara ensam dan före julafton.. Men om jag inte hade åkt med skulle jag liga sova gott i min säng just nu! Men nej, vi ska inte hem förräns halv tolv.. Jag tycker iochförsig väldigt synd om henne för att hon måste upp och jobba imorgon, på självaste julafton! :O Menmen...

Det är egentligen sjukt hur fort dessa veckor har gått! Det känns som om det var första december igår..?  Jaja, nu ska jag återgå att försöka få timmarna att gå lite fortare.. Jag vill HEM!

Men jag önskar er alla den bästa julen och en bra början på det nya året! 2010 Here we come! ;)
Puss och kram<3

Pepparkakshus 2009!

Godkväll bloggen min i juletider som detta!
Min bror och syster håller på att dekorera vårat pepparkakshus, min bror brukar göra ganska speciella pepparkakshus och i år blev det palatset- "taj-mahal.. :)
Det blev faktiskt ganska bra, nästa år ska jag därimot jag få bestämma vad vi ska göra och då kommer det bli ett som jag redan sett ut! Det är ett ganska vanligt och enkelt hus men som ändå är väldigt fint! :)

Hoppas allt är bra med er nu inför jul, nu är det bara ca: en dag kvar! :)

GOD JUL!!!

(ännu en gång laddades inte inlägget upp när jag trodde det gjort det! )


Adventsmys!*(försenat inlägg)

Imorgon är det 4:de advent men det hindrar väl ingen att fira lite idag också? Nora och Tove har bjudit in till lite julmys med mat och pepparkakor! ;)

Och förra veckan när ajg hade "bloggtorka", fast egentligen hade jag nog dator-torka.. Jag behövde faktiskt en paus ifrån datorn! Haha. Anyway, förra veckan så hade jag en adventmiddag med mina närmaste vänner, det var så mysigt! Jag bjöd på ett hemlagat ( som jag gjort) julbord ocvh efterrätt. Vi bytte våra julklappar och sjöng singstar, vi drack te, käkade kakor, och tittade på film hela natten! Jag ville ärligt att natten inte skulle ta slut... Allt kändes så bra! :)

Haha, lite nostalgisk måste man ju få vara? :P Så som ni förstår så hade vi det mysigt! Och jag hoppas att det blir lika mysigt hemma hos Nora och Tove idag! Även om det är lite mer blandat folk och lite mer "drop in" style på det hela... :)

OCh här bjuder jag på lite bilder från förra veckan:




(kul att jag gick in på bloggen idag och såg att inlägget jag trodde jag lagt upp inte var upplagt!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Heeeeeeeeeeeeeeej! Jag vill bara skrika hoppa och dansa av glädje alltså! Äntligen, äntligen har vi fått jullov! Denhär veckan har varit ganska lugn men ändå fruktansvärd! Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Det kanske var för at man slappnade av när det närmar sig lov? Jag vet inte men nu känns allt helt underbart! Besides one thingaling! Nämligen betygen.. Idag fick vi nämligen våra första betyg.. Och det gick nästan som jag tänkt mig men ändå inte!

Vår biologilärare är helt bang i sitt huvud alltså! När vi hade prov så skrev" ett utomordentligt arbete".. Och sen hade vi en inlämmning som jag jobbade röven av mig för! Och så får jag bara ett G? Okej, visst detta är våra första betyg av fyra och dom betyder inget men ändå? På utvecklingssamtalen hade han kryssat att jag uppnått över G? Han är ju förvirrad.. Men jag ska prata med honom efter jullovet..

Annars var jag hyfsat nöjd. Inga MVG dock, men det är inte jätte vanligt med det första terminen i 8an.. Så vi får se till sommaren! :D
Och jag har ju fakiskt inte bloggat på ganska länge nu. Så jag laddar upp ltie bilder! :)


Bajs på dessa!

>Sen måste jag lägga upp en blid på mitt söta julfat jag gjort helt själv! :)

It's Time!

Hjesan svejsan, jär sittr jag och är nervös! För imorgon ska vi ha lucia-uppvisning. Vilket innebär att dom som har elevval dans, vilket jag har kommer dansa inför skolan! Vi ska dansa två michael jackson låtar och boomboompow med black eyed peace! :)

Men nu ska jag åka och titta på teater, min kompis Tove har nämligen föreställning ikväll! ;)

Goding! :D

Godnatt bloggen min! Innan jag går och nanar så måste jag lägga upp en väldigt skön låt som min syster tipsade mig om! (Det är från henne jag får all musik-insperation ifrån..) Låten är gjord av ett band som heter METRIC och låten heter "Help I'm Alive". Och den är faktiskt ruskigt skön när man väl fått in rätt sving! ;) (Finns i Acoustic version också)

Here you are:

Här den i acoustic version!

Huvudvärk..

Tjosan trosan! Jag har ett huvud som spelar dunka-dunka just nu så jag behöver nog sova en liten stund innan träningen..

Min mobil blev snodd igår så ifall ngn undarar varför jag inte svarar på sms elr så, så har jag den inte.. :P
Nu börjar ett letande efter en ny.. Kanske får bli en julklapp? Men opps. Nu blev tiden mycket. Jag ska nog gå och nana nu.. Pussiluss-tuss! <3

Dagens

Här kommer dagens ganska flummiga!


har en body med rosor på idag! :)

Så kan det gå!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Jag hade skrivit värsta långa inlägget men så raderades allt! hUR KUNDE DETTA HÄNDA? Aja, jag är iallafall inte på bra humör. Besviken och arg är ajg, ngn i skolan har snått min mobil och jag har ingen aning vem! JAg blir så jäkla besviken på människor. Hur kan ng ta sig rätten? Även om jag inte hade världens nyaste och dyraste mobil så var den ändå en del av mig och jag tyckte om den. Menmen, jag tycker mest synd om personen som gjorde det! Stackars människa, som får leva med sig själv... Fast jag trodde verkligen inte att ngt sånt här skulle hända, jag kan inte tänka mig ngn på vår skola som skulle göra detta?!?

Aja, nu skall jag käka :) pussar, jag återkommer med dagens outfit!

Söndag, 2:a advent.

Godmorgon. Idag är det andra advent och det är inte lång  tid kvar till julafton. Jag sitter just nu hemma i köket och har precis tänt andra ljuset på adventljusstaken. I bakgrunden hör jag lite klassisk julmusik. Idag ska min yster komma hit och vi ska julbaka. :) Mysigt värre. Om  det inte vore för dethär tråkiga vädret skulle julstämmningen vara ännu högre! Menmen.

Glad andra advent på er!<3

Sjukt att det är lucia nästa vecka...

Lussekatter !

Godkväll sötnosar. Idag har jag och Madde varit i stan och gissa vem vi såg? ELIN KLING! Helt jävla sjukt coolt! Det var så sjukt att hon helt plötsligt bara stod där. Tyvärr så är hon lika snygg i verklighet som hon är på bilder. Men fan va cool hon är! (blev nästan lite knäsvag) Men vafan hon är ju min idol typ.. Om jag nu har ngn idol..
Aja, jag hittade iallafall lite julklappar. Nu har jag bara tre kvar. 7/10 är klara! När vi kom hem bakade vi lussekatter som vi nu sitter och mumsar på.

Oj, nu börjar idol igen, undra vem som åker

Lussekatter !

Godkväll sötnosar. Idag har jag och Madde varit i stan och gissa vem vi såg? ELIN KLING! Helt jävla sjukt coolt! Det var så sjukt att hon helt plötsligt bara stod där. Tyvärr så är hon lika snygg i verklighet som hon är på bilder. Men fan va cool hon är! (blev nästan lite knäsvag) Men vafan hon är ju min idol typ.. Om jag nu har ngn idol..

Aja, jag hittade iallafall lite julklappar. Nu har jag bara tre kvar. 7/10 är klara! När vi kom hem bakade vi lussekatter som vi nu sitter och mumsar på.


Oj, nu börjar idol igen, undra vem som åker?


FREDAG 05/12

Godmorgon allesammans! Har det inte varit helt undrbart fint jul-väder det senaste? Vilket tyvärr har försvunnit nu men jag märkte direkt hur mycket gladare jag var när det inte regnade utan var iskallt men med blå himmel och sol!

Idag har jag varit hos tandläkaren, och jag hade inga hål! (duktig). Och hon sa att allt såg rent och fint ut. :D
Men jag missade min härliga sovmorgon pga den tidiga tiden hos tandläkaren.. Liksom jag fick gå upp klockan HALV SJU istället för halv nio som jag ivanliga fall kan göra på fredagar eftersom vi börjar tio.. Aja, det var skönt att få det gjort!

Efter skolan drar jag och Madde in till stan och sen blir det Idol-mys hemma hos mig tror jag.. Vem tror ni åker ut? Jag tror helt klar att Calle åker, så då blir det Tove o Erik i finalen. Lite tråkigt att man redan vet vem som kommer åka ut, men samtidigt skönt. Då slipper man sitta med hjärtklappning och hyperventilera ikväll.. Haha nejdå! Nu ska jag fortsätta äta frullebulle med pappsen. (han tycker jag är osocial när jag sitter vid datorn) Men vi ses och när vi ses och hörs när vi hörs! Puss och kram långbanan!


Myspys♥

Idag är det första December och det betyder 24 dagar kvar till julafton. Först idag kände jag riktiga julkänslor. Det har varit riktigt kyligt medn klart väder idag! Kallt med soligt, perfekt vinterväder.. Nu fattas bara snön. Något som höjde julstämningen ytterligare var när vi bakade pepparkakor i hemkunskapen idag. :) Riktigt mumsigt var det och efter några sekunder hade alla slunkit ner i magen! :)
Det var gott så länge det vara iallafall. Och sedan jag kom hem från skolan har jag bara tagit det lungt och ätit macka och te. Ikväll blir det som vanligt träning, eftersom det är Tisdag! :D

8och jag skulle egentligen pluggat från 16-17.30 så det är nog bäst jag sätter igång nu...)

En sådan här vill jag ha framför mig just nu!

RSS 2.0