Vatten tack?'

AA, det var hur kul & mysigt som helst att rida.. Men olidligt varmt! VARNING FÖR RUMPSVETT ;D HAh. Ne men när man hela tider klämmer med benen och sitter på sadel, det är la klart man blir svettig? Jaja, vi hade ändå en underbar ridtur i solen bland gröna ängar och spegelblanka sjöar! Haha, lite poetiskt ha? Japp, jag kan vara det med! ;P
Men nu är jag helt slut.. Funderar på att ta en päronsplitt. Jepp det får bli en päronsplitt för min del, sen blir det sängen!
HÖrs imorgon sötnosar!

Dagens...

Jepp såhär ser jag ut idag! Jag har iochförsig legat i bikini det mesta av dagen menmen ;)
HAHAH, ino jag råkade blunda..Men jag hade så jäkla bråttom när jag tog den..Elr jag har så jäkla bråttom! Om tio minuter ska jag åka o rida o jag har inte ens på mig ridkläderna...ojoj

Till det har jag mina älskade shoesiloos!  (bilden på mig är inte tagen i mitt rum!

Godmorgon!*

Godmorgon allesamans! Livet leker & solen skiner. Idag ska jag jobba liet här hemma, typ: rensa ogräs, klippa gräset m.m. Kanske inte skit kul men jag får ju ändå sol på mig eftersom jag är utomhus. Sen ska jag ligga o steka hade jag tänkt...:P Haha, o sist men inte minst åker jag till älsklingspollen, Åhh finns det något härligare än att galoppera fram i skogen och bara känna sig FRI? Nej, det finns inget bättre. Och det skadar ju inte att det är superduper väder! ;D

P.S: Tove, I'no that you have my Cocosolja;) GIve it too me! NOW! xD Men jag ville inte gå upp till er o störa...Min bok ligger där med va?

the illusionist*

Min kväll har varit underbar! Kanske inte jätte rolig, men underbar. Jag har bara legat o slapp läst en bok samtidigt som jag tittat på Illusionist på 4an. Ett bra tips till er som vill titta på film samtidigt som ni vill läsa: Läs i reklampauserna ;) (om det är en reklam-kanal det förståss)
Haha, va fyndig jag är! ;D Men nu ska jag sova sött ! Imorgon väntas sol& värme. Nu ska jag fanemej bli brun!!! ;P haha, men med cocosoljan på så ska det nog gå vägen ;) MOhaha. Hmm, var var jag? Jo! jag skulle ju sova...Godnatt

Pussar!

Sommaren är BÄST!*

Yes, det är den verkligen. Om man bortser från alla getingar & kryp som vaknar till liv. Spelade match förut, vi vann. Sen dess har jag bara solat o slappat..Var as jobbigt att spela i detta varma väder, men jag ska inte klaga! Vet ni vad,? Nu ska jag sticka iväg o bada. Undra om det är kallt? Haha, hoppas jag vågar. Äh, va fan, klart jag gör!

Njut av sommaren, man vet aldrig när den försvinner! Pussar!<3

Just Nu, Mys!*

God kväll bloggen min! Just nu, precis just nu sitter jag o tove i min säng o myser framför tvn :) Självklart med en glassskål i knät!
Egentligen skulle vi se en film men den funka inte..:/ Så nu slötittar vi typ på Numbers på 4an ;) haha, vi har så NO LIFE! HAA..Jaja, hoppas ni också har en trevlig fredagkväll :)
Pussar

Sommarkänslor & shopping!*

Hejsan i värmen ;)
Det var sjukt mycket folk i stan idag..Men härligt! Det märks verkligen att sommaren är här. Jag hittade inte så mycket, men jag hittade ett par låga vita converse, dock inte original( med blåa & röda ränder på sulan)  dessa är hel vita! Orginalen skulle inte komma in förräns till midsommar o jag vill ha dom NU! så det fick bli dom helvita men dom är inte fyskam dom inte. Sen hittade jag en UNDERBAR kavaj på Zara! Jätte snygg, och helt perfekt att ha över en snygg tisha elr klänning! Man kan ha den till allt helt enkelt.
Så förutom att jag inte hittade ngn klänning, jeansjacka & sandaler är jag skit nöjd med dagens shopping! Nu ligger köttet på grillen och väntar på att få ätas upp, MOHAHAH! ;D haha, guud vilka sommarkänslor jag har just nu.. O Peace And Love! HERE I COME!!

Pussar// signe



Bilder tagna med min pissmobilkamera!





IN HURRY!*

Omg bussen går om tjugo min... ville bara hinna visa outfiten :P Det är en av tröjorna jag köpte igår! Pussar på er..ska in till stan med mammsen för att köpa examenskläder, skor, o jeansjacka! ;)
Jag har svarta leggins till!

Inte bästa bilden men som sagt BRÅTTOM!!

Trötter i fötter*

Haha, ignorera rubriken ;) kom inte på ngt bättre:P dålig uppdatring idag, jag vet..Men jag har haft plugg, vart istan, kom hem sen, sen har vi haft kalas för kussen. Yea thats are my reason.!!
Men iallfall. Vi hade halvdag i skolan så jag åkte in till stan tillsammans med syrran, sen va jag me henne ett tag innan jag träffade hedvig...Vi gick runt o titta lite iaffärer o myste! Sen fikade vi.. Har saknat henne! Det var alldeles för länge sen vi sågs! Anyway, jag köpte två tisha ;) Från bikbok. Dom är vita, ena lite oversiza med ett peace-märke på, den andra är nått svart/vitt motiv av en tjej.. Snygga i vilket fall ;) Som vanligt har jag inga batterier till min kamera så jag kan inte ta några bilder..Men jag ska fråga tove om jag kan låna hennes Systemkamera :)

O sen, en annan sak som hänt idag.. Jo mina efterlängtade Hunter stävlar kom idag! JIPPIE!! Dom är typ grå/svarta. Lite lite stora, men jag tänkte att om man lägger en sula i så klommer det bli PERFECT + att om man vill få plats med en tjockare strumpa på vintern så är det bra om dom är lite stora..Så dom ska jag osså ladda upp en bild på :)

Förut gjorde jag klart min uppsats vilket var jävligt gött! skönt att bli av med..Även om jag har renskrivningen kvar så har jag ju gjort klart kladden och det är ju en början.. Elr hur?  hmm, jag är faktiskt lite trött. Jag tror jag ska gå o lägga mig nu. Sov så gott & dröm vackra drömmar! <3


Så gick det med det...*

När vi väl åkt upp till träningen så var det inte en ända kotte vid fotbollsplan...Nehepp, så vi åkte hem o tittade på hemsidan om det stod att träningen var inställd elr nått..Japp, det var den. Det var synd eftersom jag var så taggad. Usch, men det fick bli en tröst promenad istället! Sen myste jag och syrran framför Twiligt( sett hundra gånger, men kan man sluta älska? NEJ!
NU har jag tagit en dusch & ska nu sova. Pussar & godnatt!

Ojojojoj*

Ojoj, jag är helt död( och har varit hela dagen.) Men snart snart ska jag träna & då jäklar! Haha, antagligen kommer jag dö en då ännu en gång eftersom jag inte tränat på en vecka nu..Konditionen försvinner läskigt fort asså.

Ikväll kommer Älsklings systern, vi SKA mysa ;) (efter träningen då) Och imorgon fyller lilla kussen 10 år så det ska firas!<3
Jag har köpt två presenter, jagvisar dom ikväll elr imorgon..Även om hon aldrig går in på mig blogg så vill man ju vara på den säkra sidan. Ne, nu ska jag springa upp till Noris snoris och fråga om vi ska cykla till träningen tillsammans<3

Ha. det bra <3

Godmorgon..*

Gah, igår var jag jätte duktig, jag gick o la mig vid tio...Eftersom jag inte sovit så mycket dom senaste dagarna har jag varit helt död. Så min kropp behövde verkligen sömn! Men även om jag sovit i nästan nio timmmar är jag trött! jaja, få la se om det släpper under dagen.  Tyvärr är inte vädret så fint :( Blåser en massa. Så idag blir det jeans o ngt mer. Kanske en kofta? Lite mysigt när det är så ruggigt väder..Haha, vi får se! NU ska jag göra mig iordning, Pussar<3

26/5 *

Japp, det är idag det. Åhh, herredug jag vet inte vad som händer...LIksom jag har inte hunnit uppdatera nästan ngt ting på en vecka nu ...JKag vet inte om det är för att internetet fortfarande inte fungerar på den bärbara( där jag har alla mina bilder)
Eller ja.? Äsch jag vet inte! O jag är så jäkla trött också. Vet ej varför,  sen så orkar jag inte plugga...SKULLE VERKLIGEN BEHÖVAS!!

Ne men va fan, nu får jag fanken ruska upp mig! Nu SKA jag plugga åtminstånde tills halv 9! Så Good luck till mig!
& tänkas? Jag fyller år om två veckor ;)....<3

IT'S TOO LATE!

Ne, herregud...Va mkt klockan blev helt plötsligt. Jag kommer vara helt död imorgon! Ne nu äre bums i säng.. ;)
P.S middagen hos brorsan vara jätte trevlig, massa god mat ! Hoppas ni haft en trevlig dag..Pussar<3

MÅndag*

Hejsan hoppsan.... *
Måndag och början på en ny vecka. Och härligt väder. Iallafall just nu ;)( får hoppas att det håller i sig. Som sagt har jag inte uppdaterat under helgen eftersom jag varit i falkenberg, hoppas ni klarat er utan mig babes ;) Haha..skoja bara! Annars är allt finfint. Dagen komme rnog vara ganska slapp, nu ska jag upp o steka med tove älsk & sen ska jag på middag hos storebrorsan :) Därför kan jag inte träna ikväll...menmen.. Njut av vädret nu för man vet aldrig när solen bestämmer sig för att ha semester!

Pussar!

Godmorgon*

Hallå, erkänn att det inte känns som lördag? Det känns mer som en söndag elr ngt!
Kanske för att man varit ledig i några dar redan...Skumt är det iallafall.
Idag sk jag åka til falkenberg & jag komer hem imorgon. Därav ingen uppdatering. Hoppas det blir fint väder. Då kanske man vågar bada i havet? Haah, sen så vill man få lite färg osså. Nu ska jag fixa lite frukost. O hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! Ajuste,jag funderar på att byta header...Vad tycker ni?

Pussar// signe


Brunch( Svenska: Frunch) + Bio

Haha, asså idag har jag varit på födelsedagsbruch hos Nora som fyllde 15 år:) Mysigt!  Sen åkte gick mamma, jag, Helena, o hennes mamma Missan på Bio. Vi brukar ha små"kusin träffar" ibland! Då hittar vi på roliga aker som att gå på bio, bowla elr bara gå på stan. Vi såg filmen Änglar & Demoner. Den var jätte bra & spännande!  Mycket sevärd. Ganska lång, tr timmar men det kändes inte som det :P
Jaja, men vet ni en sak jag blir SÅ irriterad på? Jo, att den bärbara datorn dampar! Internetet funkar inte..:( Jag är skit lessen för jag har ju alla mina saker där på o jag gillar inte denna datorn som jag måste vara på nu. Ne, vi måste se till att fixa internet snart innan jag går i spillror ;D haha. Det tror jag inte jag kommer göra, men det är iallafall därför det inte blir så många inlägg...För hur kul är det utan bilder? Och sen så är detta tangentbordet SÅ obekvämt att skriva på. Haha, vilka ilamdsproblem men ändå!

HOppas ni får en mysig fredagskväll, Pussar Signe!<3

Film*

Hej,hej vet att det varit dålig uppdatering idag, men jag har inte varit hemma förrän nu.. Ska titta på Twilight för tusonde gången nu ;) BRA FILM!

Hur har er dag varit, bra hoppas jag ? Pussar// signe

Dagens outfit!

Såhär såg jag ut ida ;)

( asså jag är inet så glansig det blev bara så med blixten på kameran ! ;)

Långt linne: Gina tricot
Leggins: Monki
Spets väst: Vila


Och sen måste det bli en bild på fotografen åsso ;)

HAHAHAHA!!

Jaja, nu blir det present öppning ;D Pussar

Presenter & Glass!!

Min kompis fyller år på fredag så idag åkte ja och hennes syster in till stan för att köpa present till henne. Vi slår ihop och köper present tillsammans istället för varförsig. Men hennes syster( Tove)  är inte hemma på fredag så vi bestämde oss för att ha en myskväll idag och så ger vi henne presenterna ikväll istället!  Men nu måste jag vara lite social med mina vänner ;) Och förlåt för dålig uppdatering..Men min lilla pärla till dator har fortfarande inte kommit hem... :(

Puss på er!<3

Bajs på dig mamma!*

Min mamma är en bajs! Hon tog med sig den bärbara datorn idag. Den som jag använder hela tiden. Iochförsig är det hennes dator men jag använder den hela tiden+ att jag har alla bilder & alla mina saker på den. Jag använder den som min egen. För min mamma använder den aldrig! Hon har den som jobbdator & skriver lite på den ibland.. Så nu är jag olycklig för jag har inte min lilla pärla här! ^^

Snart är maten färdig. Det blir wook :) MUMMA! Och senare ikväll ska jag spela match i hällingsjö..Är inte jätte taggad men det ska säkert gå bra.?  Jaja, nu är maten färdig, hörs senare & då med ett resultat!

Pussar<3

19-05-09

Godmorgon! Man kan väl säga såhär: Jag har inte sovit tillräckligt mycket inatt. Så jag måste försöka hinna med en powernap innan matchen idag. Men jag slutar ju kvart över ett så det gör jag nog!

Ha en fin dag allihopa! <33

Popcorn*

Idag kom min syster på besök :) Alltid lika mysigt! Nu sitter vi här o käkar popcorn, HAha, men jag måste gå o lägga mig snnart. Skola imon ju..Men sen är det lååååååånghelg :D:D Jaja, godnatt pussar från mig till dig!<3

My Favorite Make Up*

Tänkte att när jag ändå ska visa ögonskuggorna kan jag ju visa mitt övriga favvo-smink ;) Så det blir ganska mycket bilder nu men det får ni stå ut med! ^^

Vi börjar med  en bild på allt smink!


Mineral Foundation:
The Body shop. Nr: 03

Solpuder: 
Isadora. Nr 88 golden  brown.

Ögonskuggor.
Make Up Store. (6st)
Nr.1 Microshadow. Hyacinth
Nr.2 Microshadow. Bronze
Nr.3 Microshadow. Flamenco
Nr.4 Microshadow. Dagger
Nr.5 Eyedust. 24 carat (guld)
Nr.6 Eyedust. Crystal (silver)

Mascara:
Max Factor. Masterpiece Max.

Eyeliner:
MaxFactor. Masterpiece Max Glide & define

Ögonbrynspenna:
Vet ej :P

Ansiktscream:
The Body Shop. Moisture cream.

Par
fym: Paris Hilton. Can can.

( detta är dom nya)

Nr:4 Dagger                                            Nr:3 Flamenco

( Nu det nya linnet +dagens)

Linne: H&M
Byxor: WESC
Kofta: H&M

Och såklart en ego pic ;D


Sådärja, Hoppas ni orkade läsa allt ;)  Pussar!<3

Skolavslutning*

Just nu sitter jag och tänker på skolavslutningen & min födelsedag..Haha jag fyller år på skolavslutningen.(11 juni) Men iallafall, jag ska nämligen sjunga i ett band på skolavslutningen och jag blir så jäkla nervös varje gång jag tänker på det. Haha, egentligen borde jag inte vara nervös.. Jag har ju redan sjungit inför skolan.. Men nu är det massa föräldrar där. JAja, man kanske bara ska få det gjort?
Och ifall ngt skulle hända kan man ju gömma sig i typ två månader tills sommarkovet är slut och hoppas att alla glömt att Signe snubblade när hon skulle sjunga på skolavslutningen 2009.... Ne usch, vi får hoppas att inget sådant händer!

Men erkänn att det är en bra present, att få sluta skolan?
Nu ska jag ta bilder på mina ögonskuggor & mitt linne ;) Hörs sen Pussar!<3

Tack Helena!*

Haha, ajuste jag skulle ju förklara varför texten blev som den blev på inlägget: Lovisa & jag.

Joo, precis när jag skulle publicera inlägget kommer jag åt ngn konstig knapp på Lovisas dator och helt plötsligt blir texten skit stor! Porblemet är det att jag inte visste vilken knapp jag tryckt på så vi visste inte hur vi skulle göra..HAha då nu vet ni andledningen vrf det inlägget var oläsligt...HAha. Jaja, så det kan gå. Tack Helene för påminnelsen ;)

Så, nu har jag pluggat/ tittat på film och nu ska jag sova. Godnatt alla !<3

Söndag*

Hej, bad updates idag..Jag vet. Men igår sov jag hos Lollo  och jag kom inte hem förrens halv tolv. Och klockan tolv samlades jag till matchen. O sen..Har jag varit på kalas m.m. Och har helt enkelt inte haft tid. Tyvärr. Men bilder på det jag köpte igår kommer imorgon..För nu måste jag plugga så jag har inte tid att ta några kort..Haha, vad jag är upptagen hela tiden!
jaja, och om ni undrar vann vi matchen ;) GÖTT!  Men nu är jag trött och håller på att somna. Fast jag måste bara säga(elr, skriva) att det var helt fel att Norge vann igår? Hallå, visst är han söt men det fanns ju mycker bättre låtar..Eller vad tycker ni?
 

Lovisa & jag*

Nu är jag hos Lovisa(Lollo)..Det blev ändrade planer inför dagen när Lollo ringde klockan tolv & frågade om jag ville hänga med in till stan. Så jag åkte till henne, & sen tog vi bussen tillsammans in till stan. Det var sjukt mycket folk eftersom det var göteborgsvarvet idag! Jag hittade ett sött linne, en bh och två ögonskuggor från Make up store, en lila & en grön. Tyvärr inga bilder eftersom detta inte är min dator. Men bilder kommer imon ;)
Ikväll är det ju Eurovision Song Contest, och det måste alla se på! Ska bli riktigt spännande faktiskt. Men nu ska jag ock Lollo spela boll här utanför ;) haha, som tidsfördriv..Men vi hörs, Pussar!


Godmorgon*

Jag vaknade precis, så ja är fortfarande lite zombie aktig..Men det ser ut att bli jätte fint väder idag :)  Jag skulle egentligen B-lags match idag men mitt ordenarie lag, F-17 har match imorgon så därför måste jag vila. ^^
Istället skulle jag rida idag, men nu var min "ridlärare" sjuk så det gick inte. :(
Fast det kanske va bra för jag har massa plugg + att jag är jätte hes. Men aja, nu ska jag äta lite frukost och ta en morgonpromenad kanske? Vi får se hur det blir.^^

Ha en underbar dag, Pussar<3

Trötter..*

Ojojoj, nu blev jag trött! Vad gör ni en fredag kväll som denna? Pussar<3

SLAPP-FREDAG!

Fan va gött med fredag, rent ut sagt! Mhm, för helg. När jag kom hem från skolan slängde jag mig bara på soffan, drog på mig en filt & käka lite glass ;) LYX! haha, en skvallerblaska på det &så kan det inte bli bättre. ;)


Dagens outfit!

Haha, Agnes & Tess ni hade rätt outfiten skulle komma och här är den ;) 
( nej det är inte mitt rum, och ursäkta den smutsiga spegel!)




  • T-shirt: Monki
  • Tights: Monki
  • Kjol: H&M


Fredag morgon*

Godmorgon på er :) Satt ni också uppe igår för att titta på eurovision song contest? Det gjorde iallafall jag & det får jag sota för nu. Jag är helt dödstrött, men skit samma för nu är det fredag & helg! Denna helgen ska jag försöka sova så mkt som möjligt.
Nu ska jag äta frulle ;) Och ta på mig kläder, jag tror det blir den randiga t-shirten jag visade igår + tightsen & svart tuptopp under som jag drar ner till en kjol för att inte visa rumpestumpen, haha.

Pussar // Signe

EurovisonSongContest!*

Nu blir det EurovisonSongContest och té :) Sov gott allesammans <3

Shopping!*

Hej, dålig uppdatering men jag har varit i stan hela dagen..Först åkte vi med klassen till Chalmers vetenskapsfestival..Gjorde lite experiment m.m. Sen när klassen skulle åk hem stannade jag i stan för att möta min syster för lite shopping. Jag älskar shopping & med systern som sällskap kan det inte bli annat en bra. Fick med mig en blus och en skön t-shirt + ett par svarta glans-tights. :D Jag lägger upp bilder nedan, och en till bild på en blus jag köpte på Allum förra helgen. Jag har haft en underbar dag men nu börjar hjärnan min bli lite trött, efter att den gått på högvarv så länge ;) Men jag måste plugga lite inför engelska-provet imon innan hjärnan ballar ut totalt..Haha. Hoppas ni haft en lika fin dag som jag..
Till alla skoltrötta: Det är bara några få veckor kvar till sommarlov! Bit i o kämpa så kan ni känna er stolta efteråt!

T-shirt från Monki: 120:-


Blus från BikBok: 299:-



Blus från Ginatricot: 249:-


Tights från Monki: 180:-

Smoothie/Milkshake **

Hola! Mmm Jag har precis käkat upp min hallonsmoothie :) Mums, jag blev så sugen. I min smoothie har jag: Hallon, Glass, Mjölk.

Är det bara jag som  lagt marke till den nya designen på glasspaketen ?
Sööt!





När du lagt ner alla ingredienser, är det bara att.....
MIXA!

Klart!

 Nu är det bara att ................NJUTA!



Och som ni ser är jag inte lite risig just nu ;)

We are all the winners, we are all the best!*

Haha, jag tror ni fattar ;) VI VAANNNNN!!!!!!!! JUHUUUOOO. Haha, nu tänker ni kanske: Men hallå att vinna är väll inte så stort? HAr hon aldrig vunnit innan elr?..Haha, såklart vi har, men denna serien har inte börjat som en dröm precis..Så nu va det så jäkla gött att vinna! Vi va så värda det! Vi hade hela matchen, elr dom kanske hade några moments då&då men om man ser över det hela. Detta var ingen serie-match utan DM(distrikt-mästerskap.) Så fort man förlorar en mach åker man ut. Om det står lika när matchen är slut blir det först förlängning, sen straffar. & ja, det blev tillslut straffar. OCH DOM VANN VI!!!!!

Även om det var sjukt sköj att vinna så är jag helt slut nu..Men det var det värt! Alla tjejor som va med & spela idag..SJUKT BRA JOBBAT! Detta kändes som en vändpunkt, på söndag då jävlar spelar vi lika bra som idag!

Ja, hoppas ni haft en lika härlig kväll som jag ;) Haha, Pussar!<3

TIME FOR GAME!

Hej,hej ..Hoppas allt är bra med er! Hinner inte skriva så mkt nu, för jag ska åka på match nu :P Så Önska oss ett lycka till! Vi ses sen :)
Pussar<3

Blev träning ändå..*

Yes, det blev träning ändå..Ibörjan var jag helt stel i vaderna och i fötterna men när man väl kom igång gick allt bra ;) Nu ska jag ta en kopp te, elr är det för sent för det? äsch, jag kan ju dricka ett utan koffein i. Undra om jag har några läxor? Det kanske är bäst att se efter...*
Men hoppas ni haft en bra dag :) Hörs imon. Pussar<3

Att träna elr inte träna..*

Det är frågan asså! Om jag ska träna elr inte menar jag ;) Jag skulle ju kunna träna men jag mår så fucking illa + att vi har match imon & jag vill inte vara trög i benen då! Men samtidit är det bra att träna, och roligt. Bra för konditionen och så kanske jag behöver röra lite på mig..Har inte varit så duktig på det i helgen. Och träningen på torsdag är inställd så då blir det träning idag & match imorgon som blir den ända träningen denna veckan. Vad tycker ni ? Ska ja träna elr inte:P Har beslutsångest ;D Haha.
Pussar<3

Grattis...*

...Till min kusin Helena som fyller 18år !! Imorse åkte hon och en kompis till London själva. Hoppas dom får en otroligt rolig resa & att dom har det bra. Dom ska inte vara där så länge utan bara ett par dagar, men hoppa dom tar det lungt ;)
Jaja, men glöm inte att säga Grattis till henne nu ;)!<3


Härligt, härligt..*

Godmorgon tisdag! :D
Har nog inte fått tillräckligt med sömn inatt eftersom jag känner mig som en zombie just nu..(det låter vi sminket fixa;P)
Emh, nu ska jag borsta tänderna & fixa mig..Sen drar jag iväg till skolan WIIE ;D haha, ironik! Men vi slutar kvart över ett så det är rätt lungt. Få se om jag tränar ikväll  pga match imorgon & då vill man vara pigg & fräsch i benen. Jag borde ha lärt mig från förra veckan. Två dagars träning + Match är inte bra dagen före ännu en match :P Borde vilat någon av träningarna. Jaja, försent att tänka på nu men jag kanske ska ta det lungt idag & kanske bara ta en joggingtur?

Haha, vi får se. Ha en fin dag, det ser ju ut att bli vackert väder idag! <3

Promenix!*

Nu ska jag ut på en liten kvälls-promenix med mamsen;) Sen blir det tonårsliv med tove :) Och sen..PANIKPLUGGA biologi..Uurk, va tråkigt!
Sov gottt, Pussar<3

A Cinderella Story *

Efter skolan gick jag & Madde hem till mig. Vi är båda helt slut så nu myser vi i soffan med film, muffins och té, Mums! Filmen vi tittar på heter A cinderella story, en typiskt tonårsfilm. Den är en modernare version av Askungen :p Den är inte jätte bra men den är ganska mysig. Jag har sett den flera gånger, HAha. Hillary Duff spelar huvudrollen.
Hur har er dag varit? Bra, hoppas jag! Ses senare Pussar<3
nu var det slut på mufins..

Dagens outfit. Det blev oerhört fula bilder men :P ...;)

T-shirt: Ekoloiskt från Svea.
Kjol: H&M

Godmorgon Måndag*

Godmorgon, godmorgon. Härligt att vakna till skinande sol! Jag har precis kommit ur duschen( ni vet ju hur lätt det är att bli kvar där?). Anyway. Nu är jag hungrig så jag ta nått att äta, sen ska jag ta på mig & sen ska jag gå upp till Nora för att fråga när vi ska cykla ;)

Hörs efter skolan! Pussar<3

Chokladmuffins & vackra drömmar *

Ojojoj, nu är jag mätt & belåten ^^ Men tyvärr blev muffinsen inte så kladdiga som jag velat..Det är ju godast om dom inte är helt klara utan kletiga i mitten :P Jaja, vilka ilandsproblem egentligen..! Förutom att äta muffins tittade vi på VÄRLDENS sämsta amerikanska komedi, den handlade om..hmm.. vad handlade den om? Allt bara va en enda smet, alla var tillsamans med alla, alla var otrogna, man gifte sig efter att ha känt varan i en dag. Ja, ni fattar. Dålig film helt enkelt! Nu undrar väl ni: Men vad heter filmen? & jag på det kan jag svara, bara för att ni ska veta vilken film ni aldrig ska titta på! Filmen hette: "She's the one", elr på svenska "Hon är min".
Sov så gott nu<3

Mina fina muffin's ;)


Och den sämsta fimlen EVER!(lova mig,se den ALDRIG!)

Myskväll *

Oja, nu blir det mys-kväll för fulla muggar ;) Film, trevligt sällskap(Nora, Tove, Jag, Linda?), nagellack, skitsnack, skratt & onödiga kommentarer...Vad mer kan man önska sig? Joo nybakade choklad-muffins :D Mhhmmm, det ska jag baka. Skulle egentligen behöva plugga ikväll men orkar man det? No, i don't think so! ;);) Hmm, undra vilken film vi ska se? Nora har kanske laddat ner ( shh, hemlis) ngn film :P Ja, lite olaglig får man vara!  Ajuste det är ju sönag idag..Alltså skola imorgon :/
Jag ska försöka var lite duktig och ta lite kort & ladda upp ;) Muffins recpet kanske också kommer :P Haha, detta kanske blir en matblogg istället´..HAHAH, faktiskt så gjorde jag köttfärssås & spaghetti förut, duktig som jag är ;)
Jaja, ha en rolig kväll Pussar på er!<3

Godmorgon *

Godmorgon, godmorgon. När jag vaknade & såg att klockan var halv tio tänkte jag;Men vad tidigt jag kan inte gå upp nu! Men sen tänkte jag efter..Hur länge har jag sovit. Då kom jag fram till att, jag faktiskt hade sovit i elva timmar! Sjukt... Men väldigt behövande, & skönt. Men jag tror jag har sovit för mycket, liksom jag är trött även om jag sovit så länge.
Nog om det. Iadg ska jag som sagt till Allum med Helena. Hoppas det kommit in lite fina vår/sommar-kläder sen sist. Men det är synd att dom inte har BR där. (ni vet leksaksaffären ;) Asså inte så att jag brukar hänga där inne men jag köpte min rockring där & nu har den gått sönder :( Den va en sånn vatten-rockring så nu har den börjat läcka.. Så jag vill ha en ny, för den kan ju inte gå söner bara efter några dagar? Jaja, annars är jag sugen på ett par fina skor, linnen, klänningar m.m Snart är det ju skolavslutning & min födelsedag ;) (11 juni) Så  jag måste hitta ngt fint att att på mig!

& nu till dagens fråga! Jo, för liksom om jag ska ha dagens fråga så skulle jag vilja att ni svarar, annars är det ingen ide..Så dagens fråga blir & försök att svara nu :): Vill du ha dagens fråga eller inte?
Så nu kan ni skriva va ni tycker. För det blir ju lite löjligt att ha dagens fråga & sen så är det bara två som svarat?

Jaja, nu blir det frulle för min del.. Hoppas ni får en underbar dag! Vädret verkar ju ha blivit bättre?
Pussar<3

Gäsp*

Ögonlocken känns tunga, bokstäverna på tangentbordet blir suddiga...Trötthetstecken? Jag tror det..:P
& jag tror att det blir sängen snart för min del. Ska upp vid tio imon. Sen ska jag åka med Helena till Allum<3 Det ska bli jätte roligt. Jag är så shopping-sugen! Även om jag tycker det är mysigare att gå runt på stan såkan det vara skönt att ha alla affärer på samma ställe, ex: Nordstan & Allum.. Fast jag gillar inte Nordstan, bara Åhlens City ;) Men allum är faktiskt ganska trevligt & fräscht men dom måste göra ngt åt caferna. Det finns inget mysigt café där. Jätte tråkigt! Ne, nu ska jag slummra in i min skönhets-sömn 6 flyga ivägtill drömmarnas land.
Sov så gott, Puss på er!<3

TAGGAD till..hmm 5?

haha, ne lite mer taggad är jag nog..Men jag måste tagga upp rejält mkt mer innnan matchen. Samlingen är om tio min, så nu måste jag packa väskan ;) Ha en fin kväll <3

Hej kom & hjälp mig!*

Hej, vilket väder..? Helt sjukt. Och väldigt deprimerande att det hela tiden regnar. Men vet ni vad signe ska göra?  Jo hon ska spela match i detta väder, erkänn sköj? Noooo thank you! Men vi måste vinna idag. Vi SKA vinna, även om vi möter serieledarna så ska det gå. ;) men jag måste ta mig en powernap nu. Jag ät helt slutkörd asså. Jag somnar nästan, aå det är nog bra om jag sover en stund innan matchen.. Annars? Har  ni det bra i regn & rusk-vädret ?' Önska oss gärna ett lycka till, till matchen för det kan nog behövas ;)
Och ha en trevlig fredag allesammans!
Jag just  nu...

Haha, fruktansvärd  bild, det syns att jag är trööttt....?



Pussar<3

Myyys *

Med koppar gott té och trevligt sällskap ^^ Tove o jag sitter o myser framför teven & vi är båda helt slut efter träningen :P haha, & jag som ska spela match imorgon? Hur ska jag orka deet? Shit, men jag får väl kämpa så gott jag kan..;)


Från att ha varit pigg & träningssugen, till....


Att vara döstrött & sliten...;)

En av mina underbara mumminmuggar! Visst är den underbar? <3


Ne nu måste jag sova ! Sov så gott, Pussar!<3

Just nu..

Sitter jag här och har precis käkat upp min mat ;) Den bestod utav ungsbakad lax med pressad potatis :) mums! Om ungefär en halvtimma ska jag ta på mig tränings-kläderna o åka upp till träningen. Hörs senare :)


Me right now..


Linne från H&M och kofta från Carlings i kompassen!


Pusssar!<3

Dagens...

Outfit!
tunikia, från Vila.

Ingen jätte bra bild men nu måste jag sticka till träningen :) Pussar!<3

Pizza-tajm ;)

Hello, nu blir det pizza-tajm. Pussar.
ser kanske inte jätte mums ut, men det är det!




Mmm för massa fett, kalorier .. DET SMAKAR UNDERBART!

Blää för plugg.*

Bläbläblä, för just precis, PLUGG. Nu sitter jag här o försöker konsentrera mig på fysiken, o biologi. Går sådär, men jag har iallafall gjort alla studieuppgifter. ;P
Tror det blir pizza för ovanlighetens skull för min del idag, undrar vilken sorts? Några tips?
jaja, återgår till plugg nu, hoppas ni har ngt roligare för er! Pussar


Hallojj ;D

Mhhmm, har precis käkat en supergod macka och enkopp té med smaken rabarber &grädde. Mycket gott té enligt mig ;)
Annars? Jo, det blir ingen träning för mig idag utan träning byts till PLUGG..Tråkigt men sant!
Jaja, hoppas ni har en fin dag ;) & här kommer dagens outfit! Väldigt enkel o vardaglig.
Pussar påer!<3


Ansiktslook ;)



Tröja från h&m :)

Vanliga blå jeans :) Från Cheap Monday

KALLT!*

Godmorgon<3

Det är ju jätte kallt utomhus :O Jag skulle bara gå ut för att känna hur kallt det var, & jag kan säga er att det var SVIN kallt..
För nästan bli långkallisarna idag  ;P haha, nej inte riktigt så kallt är det inte, men det är mkt kallare än dom senaste dagarna. idag vill jag bara vara hemma, sätta på mig en mysis-dress och krypa ner i soffan o titta på film :) Åhh, va skönt det hade varit..Ne, nu måste jag rycka upp mig. Det är ju KUL att gå till skolan ;;)

Pussar, vi hörs!<3
Jätte gammal bild, på mig & en kompis<3 Typ sex år?

Träningsvärk? OJA!

Imorgon iallfall ;). jag kom hem från matchen för ett tag sedan, fan va kallt det är ute?! Jaja, matchen började bra men sen tappade vi det helt..Ne nu måste vi rycka upp oss! Match på fredag igen, då kommer det gå kanon! ;D MEn sen har jag ngt emot hemmamatcher, vissa älskar hemma matcher eftersom då kommer det mkt folk+ att man blir så nervös..Liksom på borta match behöver man inte skämmas, där finns ju oftast ingen man känner, elr ens föräldrar brukar ju titta men annars.
Resultatet? Haha, vi blev helt utklassade, även om vi skulle haft minst tre mål..otur!) Men det blev 6-1...Väldigt pinsamt men nu ärdet bara att ladda om för nästa match, jag är ändå hyfsat nöjd med min insats idag.
Sitter just nu & avnjuter en kopp te´och en macka. Mumma! Men jag ska snart gå och lägga mig, det är svenska prov imorgon o då vill man ju att hjärnan ska fungera. ;)
Ne snart blir det bumms i säng, det ska faktiskt bli skönt med mkt sömn.

Sov gött! vakna törrt! ;) <3

Rump-unge!*

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har försökt få kontakt med min syster, men den rumpan svarar inte! Senast jag pratade med henne var hon på cafét men nu vet jag inte..Såklart har hon inte på sin mobiltelefon heller! Älskar henne ändå, men ibland kan hon vara en riktig slarver ;)<3

Dagens outfit.


  • Linne, Monki.
  • Byx-leggins, Vila
  • Kofta, H&M

mm, vilken fräsch bild..Förlåt med det var den ända jag har..

Godmorgon på er*

åh, det känns som om det kommer bli en bra dag idag :P Vet ej varför..Haha, men jag känner mig utvilad. Hallå? jag har ju faktiskt sovit i 8 timmar! Sjukt bra för att vara mig..Det ända jag har panik för är att vi har tre prov denna vecka..MINST! OMG hur kommer jag hinna plugga till allt? Idag är det ju fotbolls match..jag får kanske skippa träningen imorgon? På något vis får det gå. Nä, nu gäller det att stå ut denna månad som är kvar..för sen är det SOMMARLOV! JIPPIE. Fy fan va gött det kommer bli.
Nu ska jag välja kläder o sminka mig ;) Ha en bra dag, ses sen<3

Promenix med sis*

Godkväll. Var ute på myspromenad med systern förut. Blev några skit-kort med mobilen ;) Sen när jag kom hem blev suget efter gårdagens efterrätt med glass & hallon-sås, för stort så det blev en..hmmm..likadan idag ^^
Mumms, på den ..

käre systern, (hon är brynare än vad det ser ut på bilden :S)

Suddug bild på oss..

Dagens outfit..Urkass bild o inga speciella kläder..menmen;))


Pussar & godnattt<3

Bilder...*

Usch, jag tycker det är så tråkigt med inlägg utan bilder.Jag  har ju ingen bra kamera + inga batterier. GAAH, jag blir så arg på mig själv, måste skärpa mig! Har blivit riktigt lat med bloggen det sista.. Sen fattar jag att det inte är lika kul att läsa utan bilder.
Idag har jag varit och ridit iallafall. Sen skulle jag egentligen tittat på damlaget som spelade match, men ändrade planer där. Ikväll blir det mys med systern & Glass ;) O såklart hallonsås till, verkligen ett tips! Häll bara hallonen i en kastrull och värm..Sen när hallonen blivit lite mosiga kan du röra om lite. Servera med vaniljglass. Hur gått som helst!  O om du tycker det blir surt häll i lite socker bara, själv tycker jag den söta vaniljglassen kompenserar det sura väldigt bra.^^
Ha det gött ;) Pussar!

Seeg*

Hej, jag måste erkänna att jag inte orkat blogga idag. Men jag har ju velat umgås med min syster också, nu när hon äntligen kommit hem. Idag har vi grillat! mums på det. Sen till efterrätt blev det jordgubbar med grädde & glass ;) Så nu är jag proppis i magen :P.  Men lite vattenmelon ska nog gå ner ^^
Imorgon är ångestsöndagen här igen..Måste plugga. Jaja, för er som vill veta är min syster SÅ brun man kan bli + att hon mår mkt bra! (ingen svininfluensa här inte!)

Ha en härlig kväll, pussar!

1:maj *

Solen skiner och det ser ut att bli en underbar dag. Vi är bjudna 1:maj fest ikväll, men vi åker inte förräns fyra nångång. Innan dess blir det slapp i solen :) KANSKE, ska städa mitt rum som ser ut som..jag vet inte vad. Men bara kanske, även om det egentligen skulle behövas. Innan festen ska vi åka hämta Agnes.:) Shit är nästan lite nervös över att träffa henne. Neej, det kommer nog gå bra. :) Hoppas ni  hade en fin Valborgsmässoafton igår. <3
Ne, nu ska jag äta o njuta av solen, Pussar.<3
Just nu saknar jag min pälskling<3

RSS 2.0