Bergen

 
När vi anlände med natt-tåget imorse duggade regnet sakta men säkert ner från himlen. Vi stonkade och kämpade fram med våra väskor genom Bergen hem till Agnes lägenhet. Jag vet inte hur hon har överlevt de här månaderna. Inte nog med att det är ett konstant sus och dus-väder här, det är också ca 14 grader i hennes lägenhet, eller rättare sagt rum. Idag har det regnat ännu mer men vi har krigat oss fram på gatorna. Agnes har visat oss runt på sin skola men vi har även hunnit med en del shopping. Bergen är, trots de mindre positivt laddade orden ovanm allt en trevlig stad. Bergen har fullt av mysiga gator, söta hus och ligger vackert beläget vid havet, omringat av berg. Ikväll ska vi på bio - A royal affair, eller på norsk - En kongelig affære. Imon ska det förhoppningsvis vara bättre väder och planen är att vi ska ta oss upp på Fløyen. 
 
 Utsikt från Fløyens topp över Bergen

Alla vägar bär till Bergen

God morgon!
 
Igår startades dagen med pannkakor, följt av en lång höstpromenix, tacos och filmmys. För en gångs skull somnade jag innan tolv. De senaste dygnen har har det blivit en del sena nätter följt av tidiga mornar. Dålig kombo. Meeen, ung, pigg och stark... Eller? 
 
Idag ska jag in till stan och gå på två möten. Det luktar studen13. Sen ska jag hem och krama Alexia i Alingsås. Eller, vi ska faktiskt plugga. Tråkigt men nödvändigt. Jag åker till Norge och hälsar på sis imorgon och jag kommer inte hem förrän på lördag. Idag var den enda dagen som vi kunde ses.
 
Jag tar så klart med mig dator, jag ska inte glömma av att slänga upp lite levnadstecken. Promise. 
 
Trotsa att himlen är grå och blöt, ha en fin dag ändå!
Pussar
 

✖☾✞Hiahalloween✞☾✖


Spöken, gastar och spirituella ting.

God kväll!
Gårdagens bravader blev superlyckat! Vilda värred levererade som vanligt haha. Vi hade pyntat hela lägenheten med jirlanger, ljus och spindelnät. Vi bakade även spindelchokladbollar, marshmallowspöken och avhuggna fingrar. Allt för att få den rätta Halloween-känslan! ;) Nemen, i vilket fall, det blev en supertrevlig kväll men många fina människor. Det som var speciellt roligt var att folk verkligen hade gått inför för sina kostymer! Allt från klassiska vampyrer till fallna änglar och döda depp-punkare. Osckar var utklädd till Deadmau5. Han har gjort en så jäkla fin deadmouse-mask och till den hade han en sönderriven blodig skjorta = deadmau5. Fyndigt värre! Själv var jag utklädd till en död brud. Jag hade på mig en vit spetsklänning, spetshandskar och slöja. Jag har aldrig varit med om att det tagits så mycket bilder på en fest förut så ni kan vänta er bildregn i framtiden! Jag slumrade in runt sju imorse, stabilt. Idag har dagen i stort sätt gått åt till att städa och äta goda grejer haha. En ganska standard dagen-efter-dag. 
 
 
En godmorgon-bild
Nemen halllå där

Drömmar

Lyckades fånga ett superfint sov-set från H&M häromdagen. Vackra drömmar.
 
179:-

Löv i brand och frusen mark

God förmiddag! 

Kylan har slått till och det är nu som vi på allvar går in i vintertid. Jag höll fasiken på att frysa ihjäl igår haha. Nej, fram med vinterjacka, halsduk, mössa och vantar. Idag är jag ledig från skolan och det kunde inte kommit mer lägligt. Jag ska ha folk hemma ikväll så nu kan jag ägna hela dagen åt att fixa och trixa. Det är ju Halloween snart så det är ett självklart tema för kvällens fest. Jag var precis och köpte en pumpa. Vi får se hur det går att gröpa ur den och sedan göra ett läskigt mönster haha. Jag kommer bara ihåg hur det var när man var liten och mamma och pappa hjälpte till... Jaja, det kommer nog gå fint. 
 
Jag kom på att jag inte visat några bilder från när jag var och red med min kusin på hennes nya häst. När jag ser på dem blir jag genast sugen på att hoppa upp på hästryggen igen. Underbara djur alltså...
Sötnosar!

Nemas problemas

Idag gick jag om h&m och köpte ett jättesött sov-set efter skolan. Jag hittade jag det när vi köpte kappa till Malin igår. Dock plomberade expiditen shortsen helt fel vilket resulterade i två små hål... Därför blir till att gå tillbaka imon och byta till ett annat par. Gah, det är sånt här man inte orkar! Men men. Förhoppningsvis finns min storlek kvar tills imon och då kommer problemet vara löst! :) 
 
Nu tänkte jag sätta igång med spanskan. Jag tänker köra max två timmar sen får det vara nog! 
Pusselipuss
Dags för nylackning...?

Tur att det finns färger...

...så att man iallafall kan intala sig själv att det som står i almanackan är kul. Dock behöver jag inga färger för att få mig att se fram emot slutet av veckan. Det kommer bli, awesome.
 

Upp och ner, ner och upp.

Hallohallo!
 
Vad den här måndagen har varit lång! Att den varit längre än vanligt beror nog dels på att det blev ynka fem timmars sömn inatt igen. Fan. Jag måste lära mig att sova. Från och med nu ska det bli ändring på mina sömnrutiner. Ikväll 22.00 ska jag ligga i sängen redo att entra drömlandet. Där med basta!
 
Idag hade vi en håltimma vilken spenderades på stan. Malin köpte en ny kappis, Jag och Alexia agerade smakråd. Annars? Jag och Tove ska alldeles strax sätta igång med vårt plugg. Jag har ett fetingprov i spanska på torsdag - döda mig - och om jag ens ska få E på det provet så bör jag verkligen sätta igång, typ igår. Men nu är det som det är. Jag ska försöka repitera och läsa igenom allt men sen tänker jag släppa det, man kan inte göra mer än sitt bästa utifrån sina förutsättningar. Just nu har jag varken ork eller vilja att gå in 120 procent i allt skolarbete. Det handlar om att prioritera. Vad tycker jag är roligast? Vad är viktigtast? 
 
Kappan jag har på mig på bilden nedan är från H&M och jag tycker den är såå fin! Vill ha, ha, ha. Vi får väl se... 
Jag och min blumma
Nomnomnom

Måndag

God morgon! :) 
 
Efter ca fem timmar sömn känner jag mig snarare mer som odjuret än som skönheten. Men de é niccee. ;O
 
Igår ägnade jag, vågar inte säga exakt hur många, x antal timmar på att städa mitt rum. Jag är ännu inte klar haha. Jaja, ska det va så ska det va! På kvällen åt vi en supergod trerätters som min bror hade lagat till. Mami fyllde nämligen 51 år igår. Av mig fick hon en olivtvål och en bodylotion. Hon är så svår att köpa presenter till. Hon önskar sig alltid samma. Vare sig det är julafton eller födelsedag; en olivtvål. Efter några år är man trött på att köpa olivtvålar. Men är det det som kvinnan vill ha så är det det hon ska få!
 
Vi hörs laterskater. 
Pösss
Gårdagens middag...

Diamanter som gnistrar likt solens tiara.

Hej!
 
Förlåt, förlåt för de senaste dagarnas frånvaro. Tiden har helt enkelt inte räckt till. Här kommer en bildbomb från vad som hänt. Följ gärna min instagram. Jag är nästan lite pinsamt aktiv där haha ---> @signegry
 

Igår följde Flexxan med mig hem. Vi bakade pizza, multo bueno, pizza till foolkeet! Sen kikade vi film och myste. Idag har jag, Flexxan, min bror Erik och mami susat runt på massa olika lopppisar. Jag hittade bland annat världens finaste lampa och burk. Vi unnande oss också en paus på ett supermysigt café.
 
Jag, Nora och Tove precis kikat klart på Bridesmaids och nu ska vi fortsätta med någon mysig serie...  Bra lördag!
 
Pusselipuss
 
 

Onsdag, torsdag

Hejsivejsi!
 
Hoppas allt är fint med er! Igår var jag på MaxiMera'12. Det var en utbildning som hölls av Sveriges Elevkårer. Eftersom jag knappt hade sovit något på natten var jag rädd för att inte få ut något ut av den men det blev skitbra. Jag gick på två völdigt intressanta pass. Ett om projektledning och ett om påverkan och retorik. 
 
På kvällen trotsade jag min förkylning och tränade lite fotboll. Därefter åkte jag hem till Ali och såg på film med the gang. 
 
Idag vet jag inte vad som står på schemat. Kanske dags att kika i kalendern...?
 
Pussar
Såhär mysigt brukar vi ha på våra håltimmar.

SCONES


Tinningarna skriker och halsen krasar.

Idag är jag hemma. Jag glömde säga peppar peppar ta i trä när jag häromdagen skrev att min förkylning äntligen släppt taget. Men, man ska tydligen inte ropa hej förrän man är över på andra sidan bäcken. Nu ska jag baka lite scones och sen har jag många timmars plugg framför mig. Det är viktigt att ta det onda med det goda. 
några djupa photobooth bilder haha
 
 

Inget mättar ångesten, den fortsätter tugga inifrån och ut.

God kväll!
 
Middagen hos Jennie igår blev supertrevligt. Vi lagade tacos och skrattade. Lite senare på kvällen lekte vi, enligt appen, "charader för vuxna". Haha... Jag fick till exempel föreställa en "gorilla som örfilar en panda" och "Bamses dunderhonung innehåller amfetamin". Ganska kul app faktiskt! 
 
Jag kom hem strax innan två och vaknade klockan tolv imorse. Många timmars sömn var nog precis vad jag behövde. Har inte haft ont i halsen idag. Näsan har runnit lite bara. Det är kanske äntligen dags för mig att bli fri från virus och bakterier? 
 
Idag har jag mest haft ångest över diverse olika anledningar. Jag har med andra ord inte varit särskilt produktiv. Kroppen är ganska kontraproduktiv när det gäller ångest. När schemat är fullspäckat behöver man inte en tung ångest som gör allt ännu jobbigare. Ångest har ingen känsla för timing. 
 
Nu ska jag äta lite mer godis och försöka finna ett intresse för medeltiden. 
Puss
Älskar mina ugglor som förvarar mina busskort!
Gårdagens face-look. 
 
 

B-days and love

Hejhej!
 
Igår hade jag en pangdag/kväll med många av mina finaste vänner. Efter skolan födelsedagsfikade jag, Alexia och Astrid med Jennie som fyllde arrtttoooon! Herregud, stortjejen nu! Ikväll ska vi fortsätta firandet av Jennie hemma hos henne med middag och andra trevligheter.
 
Tillbaka till igår. På kvällen vankypankades det fest hos Maddebebb och som vanligt blev det mycket stohoj. Jag hade iallafall stundtals riktigt kul haha. Ehm, just nu är jag ganska trötter men ska snart fylla på energiförrådet i form av något som börjar på p och slutar på izza. 
 
laterskater!
Fina Astrid och Jennie la b-day-girl! <3

I'm alive

Hejhej!
 
Bloggen har kommit lite i kläm de senaste dagarna men det är så det är ibland. Det var supermysigt att rida med Helena i söndags, inombords ropade jag "mera, mera" haha! Måndag, tisdag, onsdag har varit långa och krävande dagar men nu är det bara idag och imon kvar innan vi återigen kan säga hej till helgen. I tisdags stod jag från 16.00-20.00 på gymnasiemässan och värvade 97:or till Hvitfeldtska haha! Roligt!
 
Ikväll ska jag på ett möte som handlar om förberedelserna, lite som en diskussionsträff, inför en sveriges elevkårers kongress vilkens kommer att hållas i Linköping i November. Spenande, spenande! Dock är jag sjukt orolig över matteprovet som jag har imon... Jag har inte hunnit plugga så mycket den här veckan då det har varit andra aktiviteter som fyllt kvällarna... Gah, så lite tid men så mycket att göra.
 
Jeje, allt löser väl sig tillslut. Ha en fin dag så kan vi höras lite senare!
Pussen
Bellsan och Helena
Efter några timmars babbel i den där mässan är man som ett kokt ägg i huvudet. Vilket framgår på bilden haha.
 

Flashback

Har nu dammat av ridstövlar och klämt på mig ett par något för små ridbyxor. Det är ca ett år sedan jag satt på en häst. Jag förstår inte hur det kan ha gått så lång tid. Det känns som om det var igår jag galopperade med Mirage på ängarna eller lärde mig horsemanship och red honom utan varken sadel eller träns. Det var en fantastisk tid och jag saknar den varje dag. Känslan efter ett bra ridpass är otrolig. När ryttare och häst är ett. Så fräck känsla. Hästar är verkligen fantastiska djur. 
 
Idag ska jag som sagt träffa Helenas nya pollis. Har än så länge bara sett bilder på henne men hon ser ut att vara superfin!

GREY

Something is better than nothing

Mys-söndag

Godmorgon!

Sov hos Maddisen inatt. Hon, jag och Jens kikade film igår. Vi såg Seven och Machine Gun preacher. Den första var sjukt obehaglig men bra och välgjord. Den andra var väl lite väl chablonartad och amerikansk men innehöll en del bra grejor också!

Idag ska jag träffa finaste Helena och hennes polle! Vi har inte setts på tusen år så det ska bli supermys! Kvällen kommer spenderas med plugg plugg plugg.

Ha det fint! Pussar


till det som är vackert

Hej där!
Vilket fantastiskt höstväder det är just nu. Helt underbart. Jag vill egentligen bara kasta mig i en lövhög och sniffa på den friska luften men jag måste plugga. Jag ska skriva en uppsats om min framtid på spanska. Fml. Men det är väl som med allt annat, just get to it. 
 
Igår var jag på maskerad i Alingsåsen. Det var jättetrevligt och vi fick allt till några unika danssteg framåt nattkvisten. Jag och Jennie sov hos Alexia och vi hade en supermysig morgon/förmiddag innan mami kom och jag övningskörde hem. Nu är jag hemmi och ska som sagt sätta mig med plugget en stund. Ikväll är det film- och mystajm. 
 
Pussiss
Nya frissisen! Ingen markant skillnad men det slitna is gonegone. 

Hulabadula

Godmorniss!
 
Fredag, fredag, fredag. Bara det ordet, namnet(?), får min mage att fyllas med glädjefjärilar. Idag kommer Maja hem till mig för en liten privatklippning hihi. Hon är snart färdigutbildad frisör och vi har inte träffats på evigheters nu så en catch up kombinerat med lite hair cut blir perfekt. Sen till kvällen ska jag iväg till Alingsås på maskeradfest, en pre-Halloweenfest. Det kommer bli nice. Som alltid hade jag lite ångest igår över vad jag skulle ha på mig men det ser ut att lösa sig... Kanske bara ska skita i allt och gå utklädd till en heffaklump.
 
Ni får se picsis på nya frisyren sen, den är ju inte skapad ännu liksom. ;)
Ha en fin dag så länge!
jag och min fina systrami
 
 

Bilder

En liten kvällsupdate från mig. Mitt huvud är helt kapputt så jag kommer inte skriva mer än att bilderna nedan sammanfattar de senaste dagarna och att jag är överlycklig att det är fredag imon. 
 
Puss och godnatt!
 






TISDAG

Guttenmorgen Sunshines!
 
Allt fint med er? Förutom att jag är halvt död efter ännu en natt med alldeles för lite sömn så mår jag primirillen! För en gångs skulle gick jag och la mig i tid men först fastnade jag i min boki, bästa bokin, och sen kunde jag helt enkelt inte somna. Bajs. Inatt ska jag sova som Törnrosa, stenhårt!
 
Idag har jag en kort dag i skolan och i eftermiddag ska vi spela Laserdome med klassen... Woopp pang!
 
Pusselipuss
Tveksamma miner på lektionen...
Papiirus
min skatt på tåget mot Bergen... Saknar dig redan!

Because I'm leaving on monday morning.

Hallelåjja!
 
Nanipanat sött? I have. Bara lite för få timmar. Kvällens timmar bara rann iväg. Agnes packade, jag städade (lite på om pö, inte klar..). Idag åker min mest älskade skatt tillbaka till Norgeland och jag vill inte att hon ska åka. Jag vill att hon ska stanna här med mig, med mig och mina själviska tankar haha. Ne, så klart hon ska åka tillbaka till konstskolan. Det är ju där hon kommer utvecklas till vår tids nästa konstgeni!
 
Lite kort om min lördag och söndag. Vi var ju ett gäng hos Osckar på kvällen. Det var skönt att bara hänga lite. Jag var inte sugen på något raveparty utan mer chilliprilly och det var precis så det blev. Jag sov hos min sessa Emma, vi var väl hemma runt fyra halv fem. Gött. Igår var det säsongens sista match, sååå skönt att serien är över! Från och med nu har vi bara en träning i veckan och nästa vecka börjar vi träna inomhus. Jag har längtat till inomhussäsongen sen vi gick ut på grus i vintras haha! 
 
Jeppjepp. Idag har jag en lång måndag framför mig. Slutar fyra men ska vänta i stan på att systeryster kommer in så att jag kan vinka av henne på tågstationen. Någon måste ju se till så att hon kommer ombord ordentligt. 
 
Ha en fin dag! Pusssar
 

Bokmässa, människor och kärlek

Hallihallå! Inlägg som skulle kommit upp i lördags kväll.

Herre min Jesus vad mycket människor det är i stada nu under bokmässan! Men det är kul att människor fortfarande intresserar sig för en så intellektuell sak som litteratur. Jag kom hem med tre böcker och en superfin tygkasse!

Nu är jag hemma hos maddebebbe. Jag , hon och Emma ska alldeles strax hugga in på vår hemlagade pizza! Sen ska vi dra oss till Osckar.

Hoppas ni får en fin kvällis!


RSS 2.0