long time no see

Alluhallu!
'
Jag skäms för att skriva det men fan va gött det hade varit att slänga på sig mjukisdressen och slagga framför en film ikväll! Det ligger så mycket förväntningar kring Valborg. Allt ska vara ett jävla party och livet ska vara så sjukt bra! Pressen på att ha kul och träffa folk täpper till känslan av lycka och frihet. Dessutom går det ibland inte riktigt som man tänkt sig och då blir besvikelsen dubbel så stor. Några tankar jag som snurrar bara...
'
Annars? Styrelseutbildningen gick finfint, alltid lika intressant och givande att träffa drivande och kunniga människor. Efter utbildningen gick jag på ett annat möte och nu är jag hemma igen. Jag måste ta mitt städområde samt byta om till en mer valborgsanpassad outfit. Hur nu en sådan ser ut...
'
Ha nu en kanonkväll så hörs vi! Ta hand om era nära och kära. För mycket alkohol kan ställa till det... ;)
Puss och kram

Valbog (hehe)

Hej och god morgon!
'
Vi förlorade matchen igår. Jag kan inte säga mer än att det var rättvist att Bergdalen vann. Dock tyckte jag inte resultatet speglade matchen helt korrekt. Det fanns inte så mycket att välja på så sjuk eller ej, ag spelade i princip hela matchen. Det är antagligen därför jag inte känner den minsta lilla smak från min frukostmacka. Menmen, det brukar alltid vara värst på morgonen. Idag är det Valborg och då ska man inte ligga hemma och vara bitter (även om det egentligen är det man känner för hehe). Nejnej, Valborg handlar om att umgås och ha skoj! Nu kommer ni tycka jag är knäpp men min Valborg startar med en utbildning. Vi i nya elekårsstyrelsen ska på en utbildning hos SECO (sveriges elevråds centralorganisation). Det är därför jag är uppe med tuppen. Därefter ska jag hem, byta om, städa för att sedan åka tillbaka till Gotenburgo igen. Har ni planer för Valborg?
'
Pusselipuss!
fönstret fick vara med och spegla sig i teet.

Hejaheja!

Hallå där min morötter!
'
Det är söndag, fint väder och dags för årets första seriematch. Jag är taggad men samtidigt lite avtrubbad haha. Det är svårt att vara på topp när man måste nysa och snyta sig var och varannan sekund. Men va tusan, nu kör vi!
'
Igår var det en så himla vacker solnedgång att jag var tvungen att föreviga den!

Ett, tu, tre

Nu ska jag ta tag i mitt händelselösa liv och gå till affären. Där ska jag köpa något att äta. Jag ska även hämta min moppe som står på stationen. Ja, det ska jag göra.
haha, wtf-face

Frukost

Hallihallå!
'
Jag kom hem från stan runt ett inatt och nu har jag tagit mig en välförtjänt sovmorgon. Jag har inte sovit upp på evigheter så det var underbart att inte behöva ställa något alarm. Dock gjorde jag en grov miss och glömde avalarma mobilen som glatt började tjuta klockan sex imorse. Fail. Men jag somnade om på två sek utan några problemos. Mina planer för idag är att göra allt jag inte kommer hinna nästa vecka haha. I stort sett betyder det att jag ska plugga. På första gången på länge känns det dock inte så jobbigt. Det ska tvärtom bli skönt att jobba undan alla läxor som ligger och tryter på samvetet. Dessutom är det en bra ursäkt för att vara osocial och tråkig. Det behöver alla människor vara emellanåt hehe.
'
För övrigt så är jag fortfarande förkyld och den verkar inte ha några som helst planer på att flyga sin kos... Jag får se til att proppa i mig vitaminer och dricka hundra liter vatten idag. Hoppas att jag mår bättre imon då det är seriepremiär...!
'
laterskater! (vill verkligen visa er bilderna från Köpenhamn men jag har som sagt inga bilder - Alexia har alla bilder och hon har inte hunnit redigera dem ännu. Men den som väntar på nått gott...)

FREDAG!

Go'morgon! Sovit gott? Idag är det fredag... Herre vad den här veckan har gått fort. Det ska bli väldigt skönt med helg må jag säga. Främst för att ta jag ska ta igen massa sömntimmar och för att jag måste plugga ikapp vissa ämnen. Ikväll ska jag antagligen hänga med syrran och hennes b-friend men vi får se. Först och främst ska jag ta mig igenom engelska muntliga nationella.
'
Ha en fin dag!
Pussss

Big City Life

Tjenixen!
'
Då var ännu ett nationellt prov avklarat och en skoldag avklarad. Hur det gick med uppsatsen vet jag inte. Hela situationen att man under tre timmar ska producera en bra uppsats är flummig. Efter skolan gick jag en runda på stan med Flexxan. Jag hittade en topp från H&M av Fashion Against Aids-kollektionen. I will show it to yuuu lateros! På väg hem från tåget stannade jag till hemma hos Madde på en kopp te innan jag forsatte vandringen hemmåt.
'
Nu ska jag hoppa i fotbollskläderna och brumma iväg till träningen. Jag är inte helt frisk ännu men jag hatar att missa träningarna, det får gå ändå. Dessutom är seriepremiären på söndag. (jag vet att man inte blir friskare av att träna när man är sjuk men det känns bättre att röra på mig än att inte göra något alls)
'
Pöss o kreem!
kommer ni ihåg Big City Life?

Torsdag och nationella prov

Hejsosvejso!
'
Jag är så frukständvärt trött på att vara föryld nu. Efter tre veckors halsont och trötthet ger jag snart upp. På söndag har vi seriepremiär och jag har inte kunnat träna ordentligt på två, nästan tre, veckor. Gaaah!
'
För att byta ämne helt och hållet kommer min dag börja med ett nationellt prov - uppsatsskrivning i svenska. Underbart... Men för det första är jag inte ensam - alla ettor i Sverige skriver det här provet idag. För det andra så finns det inte så mycket att göra mer än att just göra det. Krånglig mening men ni hajjar huh?
'
Idag gör jag reklam för Slaget om innerstaden! Alla medverkande skolor har varsin tröja och sen har vi alla likadana band. Band + tröja = biljett! Hvitfeldtskas tröja är tillräckligt het för att jag ska kunna gå med den till skolan. ;) All publicitet är bra!

fint


Hvit4fight

Hejsanhoppsan!
'
Vilket rolig dag det har varit! Biljettförsäljningen har gott toppenbra och vädergudarna var med oss hela dagen! När man går upp på mornarna kan det kännas tungt. Det enda man vill göra är att blunda och dra täcken över huvudet. Men man får man så mycket energi när man umgås och jobbar med fina människor att den jobbiga morgonkänslan försvinner puts väck! Nu ska jag se ett avsnitt av GG och äta chokladtårta. Sedan ska jag plugga. Är för trött och virrig för att plugga just nu, jag behöver rensa tankarna och bara luta mig tillbaka i några minuter. Därefter -> back to reality...
'
Puss!
Två bilder från idag, precis när treorna skulle tävla i om vilken klass som ska springa ut först på studenten. Dumt att jag glömde ta kort på oss i Elevkåren där vi stod vid vårt fina fort och sålde tickets...

HVITFELDTSKADAGEN

Godmorgon!
'
Jag är ledsen att bloggen kommer i andra hand just nu men det är tyvärr inget som jag kan göra något åt. Jag har inte suttit ner och tagit det lugnt sen jag kom hem från Danmark. Klockan har varit ställd på sex (idag var den t.o.mställd på 5.45 hehe) och jag har kommit hem klockan nio på kvällen. Däremellan har jag haft möten, lektioner och träningar. Jag har inte ens haft en sekund över till läxläsning. Ni förstår nog varför det inte kommer upp tusen inlägg om dagen. Jag hade så gärna velat slänga upp alla bilder från Köpenhamn men vi använde bara Alexias kamera och hon ska redigera bilderna innan hon skickar dem till mig. Så det är såhär det ligger till för tillfället. Det blir bättre, jag lovar er. Jag har inga möten inbokade idag eller imorgon och det är underbart!
'
Idag har det Hvitfeldtskadagen. Det är en dag fylld med massa olika aktiviteter som eleverna själva bestämmer och genomför. Vi i den nya styrelsen ska under hela dan sälja biljetter till slaget om innerstan, så KOMSIKOMSI och KÖPSIKÖPSI! :)))
'
Pussss
Me and my hun!

Tillbaka till verkligheten....

Hej däär!
'
Det var ett tag sedan vi hördes och mycket har hänt sen dess. Jag och Alexia har haft det underbart i Köpenhamn. Vi har promenerat tusentals mil och upplevt Köpenhamn dag som natt. Vi kom hem i söndags kväll och hade då sovit fem timmar på två dygn. Ja, vi var lite slitna helt enkelt. Skolan sattes igång med en rivstart igår. Efter alla möten m.m. var jag hemma runt nio igårkväll. Nu ska jag in och skriva nationellt prov i svenska. Om jag hade kunnat skulle jag ha tagit nästa buss tillbaka till Köpenhamn.
'
Hörs ikväll! Pussar!

DR MARTENS


Hejsansvejsan!

Nu drar jag och Alexia till Köpenhamn där vi kommer spendera hela helgen! Jag har med mig datorn så lite bloggning ska nog allt hinnas med! Ha nu en underbar fredag! Vi hörs ikväll :)
'
Pussss
YYeeyy!

Ritsh ratsh

Tjenixen!! (varning för långt (men oh så intressant) text)
'
Gårdagen var helt flippad och jag hade noll sekunder över till att sitta vid datorn. För att gå rakt på sak: nu sitter jag med i styrelsen i Hvitfeldtskas elevkår. Det var inte riktigt det jag var inställd på när jag gick på elevkårens årsmöte. Jag hade innan mötet fått en förfrågan om att sitta i valberedningen för nästa års styrelse men när jag gick ut från mötet hade jag helt plötsligt valt in i styrelsen. Så kan det gå när inte haspen är på! På kvällen hade jag möte med projektgruppen och var ej hemma förrän halv tio. Då var jag helt slut på energi så det var snabbaste vägen till sängen som gällde.
'
Idag har jag gått på stan med pappa och köpt skor. Det blev ett par låga dr martens och ett par vita, låga converse. Jag är kalabalasen-nöjd! :) Efter det gick jag på första mötet med nya kårsstyrelsen. Det är så spännande nu. Jag känner ingen sen innan och hela kår-grejen är nytt! Alla verkar dock väldigt gulliga och drivande så det här kommer nog att gå susen!
'
Nu ska jag andas lite men sen måste jag ta tag i packningen inför Köpenhamn. Jag och finaste åker ju imorgon! Tiden har gått så sjukt fort... Var det inte igår som vi beställde biljetterna Alexia? I vilket fall. Det kommer bli en grym helg! :D
'
Pusselitusss!

Onsdag

Godmorgon!
'
Jag gjorde provet igår och jaa... det gick som det gick. Nu glömmer vi det och går vidare. När jag kom hem från skolan pratade jag en stund med Nora som precis är hemkommen från New York. Sedan blev det bråttom till matchsamlingen. Vi mötte ett lag som ligger två divisioner över oss så våra förväntningar på matchen var inte så stora haha. Men vi stod faktiskt upp hyfsat bra och stundtals hade vi matchen. Resultatet är lite skitsamma hehe. Huvudsaken är att vi fick en bra genomkörare! När jag kom hem finslipade jag min samhällsuppsats. Innan jag släckte lampan hann jag även titta på ett avsnitt av GG - åh kärlek! ;)
'
Ha en fin dag!!

a gun and a bullet, please

Godmorgon!
'
Jag har varit uppe sedan sju och pluggat spanska. Ska alldeles snart fortsätta med det men jag först tänkte jag säga hej till er! Hej! Idag är det tisdag. För mig inkluderar den här dagen spanskaprov och fotbollsmatch. Det är kanske inte helt fenomenalt då jag känner mig som en heliumballong som långsamt läcker... dripp... dropp... Aa, något sådant. Jag skrev till min tränare igår och förklarade att jag fortfarande är förkyld och har ont i halsen men han föreslog att jag iallafall ska börja spela och att jag isåfall kan byta. Yes...!
'
Jag har ännu inte bestämt mig ifall jag ska åka till skolan eller inte. Att göra provet känns förjävligt. Jag mår kass och det kommer ändå inte bli något resultat värt att klistra upp på väggen liksom. Jag har fyrtiofem minuter på mig att bestämma. Återkommer med besked!
'
Pusss!
mmm, sassy girl

En dag

Hejhejhejhej!
'
Känslan av att höra väckarklockan ringa när man knappt sovit fem timmar är ta mig tusan inte go. Men! Jag överlevde dagen och här sitter jag nu. För att summera första skoldagen efter lovet säger jag såhär: pang på rödbetan! Lärare har verkligen ingen känsla för succesiv ökning. Najnaj. Pang på bara. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen till att plugga spanska. Jag har prov imorgon. Det känns sådär. Jag vill egentligen inget annat än att krypa ner under täcken och dö en smula. Annars är allting lugnt. Solen pep ju till och med fram en stund idag!
'
Pusselipuss!
Jag är inte riktigt lika på hugget så som jag var när den här bilden togs för någon månad sedan...

blow


Ishpish

NU ska jag ta mig i kragen och snöra på mig gympadojjorna. Jag är för krasslig för träning men en promenad skadar sällan. Jag är dessutom snart klar med mitt samhällsarbete (hopefully) vilket betyder att jag kan börja plugga på spanskaprovet istället. Wuhoo! Vet ej om jag ska skratta eller gråta...
Cirkus ett och ett halvt år sedan... Känns som typ igår

lovelove


Hunger Games

Hellooowhelloow!
'
Ååhh! Bion var så bra! Efter tog jag och Alexia en mysig fika på Condecco också. Bra kväll! Ingen har väl kunnat missa allt spektakel kring filmen Hungerspelen? Vare sig man velat eller ej haha. Tyvärr har det blivit lite som ett nytt Twilight-fenomen. Jag har läst alla böckerna och på samma sätt som när jag läste twilightböckerna blev jag helt fast. Då visste jag såklart inte att det skulle komma filmatiseringar av varken twilight eller hungerspelen men fasen vad glad jag blev när jag fick nys om dem. Dock tycker jag det är synd att det blir en sådan sjuk hype kring filmerna. Det gör så att många, innan de varken läst boken eller filmen, föraktar hela historien och inte ens ger det en chans. Men egentligen är det skit samma. Man kan bara välja sina egna val. Jag tycker iallafall att ni ska ta och läsa boken och släpa er till biosalongen för att där titta på Hungerspelen. Varför? För att både boken och filmen är ruskigt bra!
*
*Glöm inte att det finns tre böcker i serien. 1. Hungerspelen, 2. Fatta eld, 3. Revolt.

Boken

filmen

PÖSSS

Drar på bio!!! Perfekt lördagshäng.
Lateros

hepphepp

Guttmorgen!
'
Startar den här lördagen med fotbollsträning. Jag är fortfarande lite halvkrasslig i halsen men det får gå. Jag får vara glad att matchen som vi egentligen skulle spelat idag blev intställd och ersattes av en träning.
'
Laterskater!

Monday


TGR

Hejhopp! Tänkte visa er vad jag hittade inne på TGR (tiger) häromdagen. Det är så himla kul att det har öppnats en tiger-butik här i Göteborg nu. Älskar prylbutiker. Att det är så billig gör ju inte saken sämre. Man måste bara vara noga med att sålla bland guld och sandkorn. Det billiga priset medför ibland crappy kvalité... Sakerna nedan fick jag hem för 70 kr. Hörde jag kap? Några roliga, lite halvt onödiga men ändå behövliga prylar.
pennställ
vykort
gem
miniklocka
presentpapper

yesterday

Yesterday, all my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay
Oh I believe in yesterday
Även om det inte framgår på bilderna hamnade vi på ett as-skönt ställe som spelade musik inspirerad av sydamerika och afrika! Inredning var mysigt exotisk med färglada ljusslingor, växter och målningar!
BK... standard

Vi drar till ......

Nu drar jag in till towna och möter upp finaste Flexxo!
Ciaooo!

hepphepp

Ibland undrar jag vad jag egentligen håller på med. Jag sitter i mitt vardagsrum, ensam, har klassisk musik på hög volym, skriver jag på mitt samhällsvetenskapliga arbete om kvinnlig omskärelse och slår i min svenska synonymordbok (fick den av pappa, helt random, så typiskt honom). Ajuste, jag har tända ljus också.

Godmorgon, god förmiddag, god kväll. Just nu ligger jag och äter chips i soffan. Gött. Igår hade jag och sissy en jättemysig kväll. Vi åt tacos och tittade på Nawals hemlighet. Jättebra film, verkligen! Jag vaknade runt tolv imorse och hann precis säga hejdå till Agnes som skulle åka till skolan. Själv har man påsklov hehe. Tyvärr vaknade jag även med halsont och täppt näsa... Tusan! Det blir ingen träning för min del ikväll. Men kanske att det blir bio? Idag kommer ju mami och papi hem från Paris också! Shiiet... jag måste städa huset. Jaja, det är bara att ta en sak i taget.
'
Hoppas ni mår bra mina små kycklingar!!

Onnnnsssdddaaaaggg!

Jag släpade mig mirakulöst nog ner till träningen igår. Jag genomförde den till och med utan att dö (även om det var ibland kändes som om jag skulle kolavippen). Efter träningen stressade jag hem och duschade. I nästa sekund satt jag på moppen igen på väg ner till bussen. Jag fick nästan kasta mig på den i farten haha. Jag gled därefter ner på ett säte nära till hands och ägnade mer än halva bussresan åt att eftersvettas och hyperventilera (typ). Jag kom hem till Erik nån gång runt halv elva. Han, Signe och hans nya rumskamrat Joakim satt då och chillade i soffan - jag joinade med chips och godis. Jag tror lampan släcktes någon gång runt tolv. När jag vaknade halv elva imorse var jag mer död än levande. Snacka om att ha legat i dvala. När man sovit alldeles för lite en längre och sedan kontrar med en tio-timmars-sömns-natt blir det pannkaka av skiten (kroppen). Efter några koppar te och lite knapringar på gårdagens chips börjar jag nu sakta men säkert återvända från himlen till jorden.
'
Idag ska jag försöka plugga och ta det lugnt. Jag hann inte diska klart igår så det ska jag ta tag i också. Annars händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Hoppas ni mår bra allesammans!
'
Pöss och hajj - livverpajstajj.

Idag

Hej o hej!
Gårkvällen blev superb! Det kom många fina människor och trots det sura vädret var stämningen topp. ;) Huset har såg ut som en flyktingförläggning när vi skulle gå och lägga oss igår haha. Hela vardagsrummet täcktes av madrasser. Men platserna räckte inte till så Alexia sov på soffan och Malin fick dejta golvet den stackarn. I mitt rum sov vi fyra pers och mami och papis säng var också full. Sleep overs är kul!
'
Nu har alla åkt hem till sina bon och jag är alldeles ensam i stora huset. Oj, det där lät deppigare än menat haha. Det är faktiskt helt okej att vara ensam en stund då och då. De senaste dagarna har det kryllat av folk runt omkring mig så lite ensamhet kan nog göra gott. Jag funderar på att åka och köpa pizza men nr1: det regnar och jag har bara moppen. 2. Det känns lite halvsorgligt att köra hem ensam i regnet med en pizza för att sedan avnjuta den i ensamhet. Det jag annars kan göra är att slänga ihop en sallad och steka falafel men det låter, på något sätt, inte riktigt lika frestande som pizza... Hmm. En sak som är säker är iallafall att jag, när jag diskat klart, ska slå mig ner i soffan och halvsova framför en filmrulle. Det blev bara cirka fyra timmars sömn inatt nämligen...
Dennis lekte lite med sin iphone på Påskafton.

Måndagssysslor.

Idag är det fint häng och fest som gäller. Det var från början tänkt som en middag men nu när vi verkar bli ett ganska gött gäng kan vi lika gärna go all in. Mina planer innan folket kommer är att städa mitt rum (det eviga projektet), ta en powernap och räkna lite matte (skriver det för att verka duktig). Jag måste även plocka undan lite ömtåliga prylar som finns var stanns i huset. Vill inte att mami och papi ska komma hem från Paris till ett söndrigt hem. Ångest. Okej. Min to-do-lista är klar. Nu ska den bara bockas av.
'
Puss och kläm!

What if...

Hello there folks!
'
Har ni haft en bra påskhelg? Jag hoppas att ni tryckt i er massa godis (föhoppningsvis som legat i ett påskägg), ätit god mat och umgåtts med fina människor. För mig har påsken inget med religion att göra. Eller det är ju svårt att komma undan med det faktum att utan påskens religösa bakgrund skulle vi troligtvis inte fira den idag heller. Med eller utan Jesus. Dessutom finns det många andra påsktraditioner... Hur kommer det sig att barnen klär ut sig till påskkärringar och pojkgubbar? Eller varifrån kommer sedan om att påskharen gömmer godisägg? Varför har vi ens påsklov? Okej. Förlåt. Skitsamma. Varför ska man egentligen veta allting hela tiden? Kan man inte bara följa med och strunta i att tänka ifrågasättande om allt och alla. Om vi skulle ifrågasätta allting, hela tiden, varje dag, dag ut och dag in, skulle vi bli tokiga. Snacka om existensiell ångest. Vem är jag egentligen? Varför lever jag? Vad är meningen med livet? Nej. Fyfasen. Jag tror jag sätter mig framför ännu ett avsnitt av Big Brother och öppnar chipspåsen istället.

Påskharen tog svängen förbi


GLAD PÅSK!


Omnimissat

Hollabolla!
'
Innan jag återgår till att titta ikapp på alla avsnitt av Stylisterna vill jag bara utropa min glädje över att det är LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!
Åhh!! Massa länge sedan i Varberg!!

Plan

Godmorgon!
'
Just nu känner jag såhär: Nu överlever jag den här dagen utan att svimma av utmattning. Sen åker jag hem till mitt hus och sover. Därefter njuter jag av tanken på att det är påsklov innan jag på kvällen åker och tränar fotboll. Sådeså!
'
Puss puss

Praise the Lord!

Hemma från teatern nu. Jag har nu sett Bibeln för andra gången. Första gången såg jag den på premiären och ikväll såg jag den med klassen. Lite roligt att jag kom ihåg en hel del men det var samtidigt många scener som jag totalt glömt bort. Om sex timmar ska jag upp igen så det finns ingen tid att spilla. Time to go to bed!
'
Lovelove

Onsdag

Morsning korsning! Himlen är blå, solen lyser och även om det är kallt i vinden så tror jag att det kan bli en bra onsdag! :) Idag kommer jag hänga i stan hela dagen. Först skola, sen ska jag antagligen shoppa en sväng med Agnes och ikväll ska vi på teater med klassen! :)
'
Puss puss

grey


took a turn

Efter ungdomsforum vände jag hem igen. Det känns som om mina ögon ska ploppa ut, bokstavligen. Jag har dessutom varit illamående från och till de senaste dagarna så det var ingen idé att åka till skolan. Jag ska satsa på en powernap, städning och rummet och styra upp min kalender istället. Och ajuste... Agnes ville att jag skulle med på en second hand-runda också... Det handlar om att prioritera! ;)
'

Tisdag ♥

God morgon!
'
Jag ska alldeles strax iväg till ungdomsforum och chilla med politikerna men först tänkte jag säga hej till er. Hejhej!
Betydelsefullt inlägg elr hur? :)
'
Pussis och ha en fin dag!

Träningslägret


dealing with it

Jag hade gjort nästan vad som helst för att få ligga kvar i sängen. Jag vet inte hur det gick till igår men helt plötsligt var det bara fem timmar kvar tills jag skulle gå upp. I n t e b r a. Och har knappt hunnit öva på mitt tal också. Uuuhhhhh! Jaja. Det är bara att ställa sig vid tavlan och tjöta på. Typ. Om jag hade haft en svenskalärare som jag tyckt om hade det inte känt lika jobbigt. Tyvärr känner jag inte det minsta förtroende för min lärare och jag tycker heller inte att han har gått igenom själva uppgiften tillräckligt bra. Men som sagt, jag kan bara göra mitt bästa utifrån mina förutsättningar. Det blir nog helt okej.
'
Jag längtar redan tills jag kommer hem igen haha. Ha en fin dag min tussar!

Backback

I'm back!
'
Hejhejhej!
Jag vill börja med att tacka alla fina människor, lagkamrater och Halmstad för den här helgen! Det har varit så himla supermysigt och framförallt har vi haft roligt! Vi spelade skitbra match mot Fjärrås också som gav ett litet kvitto på att säsongen kanske ändå kan gå vägen om vi kämpar. I fredags var det inte läge att dra ut eftersom vi hade match dagen efter men vi hade vår egen lilla fest på hotellrummet istället. Lördagen startades med en morgonträning som var fruktansvärt tung. Träningen i sig var inte så jobbig men för lite sömn och rumsfesten hade satt små spår haha. Efter matchen käkade vi middag och sen var det dags för party. Eller aa, till en början var allt sjukt oklart men vi förfestade först på rummet och hamnade tillslut på en bar. Där fanns det dock inget dansgolv så vi gick tillbaka till hotellet där det låg en nattklubb. Det fanns bara ett problem, som inte blev ett problem, åldersgränsen var 23. Men vi körde en fuling: höll huvudet högt, följde på ett gäng och marcherade rakt in. Nemas problemas. Det tråkiga var att alla i laget inte kunde vara tillsammans då det var några som inte kom in. Tur att det iallafall fanns lite småfester på hotellet också. Det var heller inte bara typ två stycken som inte kom in, utan det var ett gäng. Annars hade det varit hemskt.
'
Idag har nog varit den hemskaste dagen i mannaminne. Efter tre timmars sömn var det bara att resa (släpa) sig upp ur sängen. Vi skulle nämligen ha ett morgonpass klockan kvart i nio i morse!!! Det blev som tur var inte mer än en liten promenix, om vi hade behövt springa hade jag d.ö.t.t. Frukosten var också en pina. Jag trodde att jag var sugen på en våffla men när den väl låg där med grädde och sylt kunde jag inte äta den. Fy fasen. Det var inte värt att riskera en olycka så Maria fick glatt trycka i sig den medan jag satsade på juicen och teét istället. Bilfärden hem vill jag inte ens kommentera. Det första jag gjorde när jag kom hem var att sova i typ två timmar. När Agnes ringde och väckte mig mådde jag om möjligt ännu sämre. Kanonkul. Och det första mamma och pappa frågade när jag kom upp varr när jag hade tänkt att börja med mitt tal och NAK-sammanfattning som jag har till imon. Just då kände jag: DIE MOTHERFUCKER DIE! Men jag tror inte att det hade varit ett särskilt konstruktivt utlåtande så jag gav dem mördarblicken och muttrade något lamt till svar innan jag återvände till rummet igen. Nu mår jag mycket bättre och jag har gjort klart talet. Det jag har kvar är en bit av sammanfattningen och att repetera talet. Jag har nämligen svenska nationella muntligt imon. Niiice.
'
Tyvärr har inte kameran hängt med så mycket men några bilder kommer så småningom!
Pusselipussen!
igår på Bulls

RSS 2.0