Why?

Godmorgon! Ikväll/natt så ska jag spela inomhus-cup... Varför kunde inte min kropp låta mig sova lite längre än till nio då? Jag hade ju planerat att jag skulle SOVA HELA DAN?! Mnen nu är jag as trött så jag får försöka ta en powernap sen..

This is strange...

Heeeeeeeeeeej! KOmmer ni ihåg mig? Eftersom jag inte varit inne på datan på evigheter! Aja, det är trots allt lov och då har man inte så mycket tid till att sitta vid datorn. IDag ska jag iallafall åka in till Göteborg men Helena och vi ska gå någon hudvårdskurs.. Jag fattade inte riktigt allt! ;) Men det ska bli kul. Jag kom precis hem från en LÅNG cykeltur. Det var faktiskt riktigt härligt men det hade också varit väldigt skönt att sova vidare...

Nu ska jag fortsätta titta på Sex and the city och sen ska jag ta en dusch. Vi hörs väl om tre år! :D
Nejdå. Men imorgon så ska jag spela inomhus-cup och den håller på hela natten.. Och på Lördag ska jag hem till min syster Agnes.. Och slutligen på Söndag ska jag åka och rida vilket jag inte gjort på evigheter.


LONG TIME AGO!

Hej! Shit jag har inte varit inne på datorn på flera år känns det som. Fast det var nog bara två dar när jag tänker efter?.. aja. Now I'm back in the game! Idag ska blien roligt dag. Först ska jag träffa söta syster och jag tror vi ska käka lunch, sen ska jag åka hem till Hedvig och titta på hennes garderob! HAHA! Sötnos. Och sist men inte minst så ska vi åka hem till mig. Först så måste jag träna för vi har cupp till helgen och jag har bara varit på EN innomhus träning sen uppehållet.

Opps, nu blir det lite HURRY CURRY! Men jag hinner lägga upp en bild på min fina blus som jag köpte igår.. :)


Ljuset gör den inte riktigt rättvis! Den är finare i verkligheten..

We are a Family!

Haha, nu är vi en hel familj igen. Men det var lite misslyckat när vi skulle hämta mamma. Det hade blivit lite missuppfattningar med tiden så när mamma kom var vi inte där.. :P Alla andras familjer stod där men mamma sprang runt och letade efter oss.. Haha,  tillslut kom vi dit och allt löste sig! :D
Några höstlöv som jag fotade häromdan... :)


Söndag *

Oh, idag är det Söndag och jag tycker helgen har gott rusktigt fort! Men det gör inte så mycket för vi har ju höstlov nu.. :D Och idag kommer mamma hem efter att hon levt i olika byar i Sydafrika. Det var ngt projekt med hennes jobb... Så ikväll ska vi ha familje-middag/ födelsedags-middag, för mamma fyllde nämligen år i Onsdags och då kunde vi ju inte fira henne!

Jag och pappa ska hämta mamma vid flygplatsen vid ett men min bror Erik, min syster Agnes och hennes pojkvänn Johan kommer lite senare. Vi vill ju att det ska vara fint när mammsen kommer hem så jag och pappa springer runt och städar.. Och det ska jag fortsätta med attt göra nu. Men ha en mysig Söndag och glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme. <3

Gårdagens outfit!



Jag hade ett långt halsband på mig också. Det köpte jag från H&M sen när jag kom till Göteborg.
Jag köpte också ett superfint rött läppstift från Face stockholm. 205:-

Is there anyone who has notice?

Är det någon som märkt att jag har en ny header? Om ni inte ser den så säg till!
Såhär ska den iallafall se ut....
Signe_header

Lördag ♥

Godmorgon! Eller klockan är ju ett men jag gick upp för inte så jätte länge så det är godmorgon för mig! Igår var jag och min bror på pappas premiär. Den var en jätte fin föreställning och vi hade jätte trevligt. När den var slut så var deet först lite migel och tal. Sen så var det dags för BUFFÉ! Haha, jag var så jäkla sugen på mat. Sen började folk dansa.. Och jag tror vi kom hem vid två någongång...

Igår, innan jag åkte in till stan så skulle jag ladda upp bilder på dagens.. Men då dog ju såklart internet och jag hann inte fixa det för jag skulle hinna med bussen. Men jag lägger upp dom senare. :)

Halloween!

Hej! Idag var det Halloween-dag i skolan.. Och jag var ju tvungen att klä ut mig! Så jag bad pappa måla mig vit i ansiktet och sen så tog jag rött läppstift och svart eyliner! En svart spetströja och sen var jag klar! ;)


Russian Roulette*

Jag har nog aldrig varit såhär mätt och osugen på ngt i hela mitt liv som jag är just nu! Jag är sjukt mätt asså!
Okej, nu ska jag sluta babbla om det. Från det ena till det andra, vad tycker ni om Rihanna´s nya singel? Russian Roulette heter den. Och jag tycker den är riktigt pampig faktiskt! I like it! Den behöver kanske två chanser innan man fastnar men sen är man verkligen fast... ;) Jag lägger upp den här nedanför. Och jag tror ni kommer höra den ganska mycket på radio ett ta framöver..



Russian Roulette- Rihanna


Godkväll!

Siste inlägget för today! Jag ligger här i min säng och pluggar. Om ca en halvtimma börjar True Blood. :D
SPÄNNANDE! Men ngt som inte är lika kul är att jag har ont i magen. Jag och min bror gjorde choklad-muffins och min mage är nu ganske full av både det ena och det andra nu.. ;)
Men dröm vackra drömmar, sov gott och vakna torrt! Haha! xD

Rock'N'Roll, HAHAHA!

Fit for fight!

Shuulu! Just nu sitter jag fortfarande andfådd efter en liten joggingrunda. Gjorde lite styrka och strecht efter också så nu är jag fit for fight! jag ska bara duscha och sen måste jag plugga lite engelska. Och vet ni? Jag har börjat på en ny header och jag är faktiskt ganska nöjd än så länge. Men vi hörs! <3

Jävla Photoshop!

Jag förstår verkligen ingenting! Som ni ser så har jag en väldigt "somrig" header och nu när det är höst och vinter passar inte det så bra. Och jag är ganska trött på den nu. Så därför tänkte jag göra en ny. Men jag vill att den ska se snygg ut! Och jag har inte photosop på min dator så nu när min bror är här så lånar jag hans dator för han har photoshop. Men det är bara ett problem, jag fattar ingenting om någonting! Jag kan inte ett skit i photoshop! Och att allt är på engelska gör ju inte saken bättre. Så jag har gett upp nu och väntar på att brorsan kan hjälpa mig istället! :)

Så förväntar er att det kommer se lite annorlunda ut på bloggen inom en snar framtid! :)

DAGENS

Tjolahopp!
Idag har jag faktiskt varit på bra humör. :) Kanske beror på det vackra vädret eller för att jag har sovit i mer än sju timmar inatt.. Vem vet? Det är iallafall gött! Aja, här kommer iallafall dagens. Whatch out for ego-pics!




T-shirt- Weekday
Byxor- VILA

Jag hatar plugg!!!!!!

Här sitter jag och panik-pluggar inför engelska provet. Men det går inte så bra. Jag sitter bara vid datan och har ingen motivation alls att sätta igång! Helst av allt vill jag bara lägga mig isängen och titta på Sex And The City. ;)
Men istället så ska jag göra mig en kopp te och en knäckemacka med ost och paprika,  och SEN måste jag plugga. Även om te och knäckemacka är gott så är jag mer sugen på chokladen jag åt igår.. jag måste tipsa att om ni inte smakat Geisha- med apelsin så GÖR DET! Fan va god! Tog slut på tre min. :P


Give it to me!

Tisdag <3

Japp, idag är det en ny dag och då tar man nya tag! Haha. Inte riktigt men något jag verkligen behöver är att ta tag i mina läxor! Jag har engelska prov idag och på fredag. Om ni undrar så har jag inte pluggat alls! INTE BRA! Men idag så ska jag verkligen dra ner mig i pluggdimman och plugga hela dagen lång... Nja inte riktigt men nästan. :)

Just nu sitter jag och dricker te. Men min första lektion är hemkunskap så då behöver jag inte käka frukost. Jag och Madde ska laga stekt lax filé med potatis! :)

Love / signe

Dröm vackra drömmar!

Hej <3
Ville bara skriva godnatt. Madde var här förut och vi tittade på "Sleepy Hollow" . Den är faktiskt en favorit hos mig!
Sen så käkade vi wookade grönsaker och kyckling. Mums! Och så hade min fina storasyter köpt choklad till mig :) Det behövs ibland för att må bra i själen. Choklad alltså. ;)
Men nu måste jag nana ( sova) för jag ska upp klockan sju imorgon. Så vi höres tomoorow! <3
Sleep tight!

Lovely Monday!

Toddeloo! Klockan är redan sjugo i sex! Det var värst vad tiden går fort... Och det är sjukt att det redan börjat mörkna! Haha, igår när jag skulle duscha efter yogan så var det så mörkt att jag tänkte att det är bättre ifall jag duschar på morgonen istället. Problemet var bara att när jag skulle duscha vid imorse vid sju tiden, så var det lika mörkt som på kvällen innan. Haha, så det var ingen mening med att duscja på morgonen. Man märker verkligen att vi går mot vintertider alltså. Det har ju redan snöat! Jag tycker iochförsig att det är mysigt på hösten/vintern.

Men nu ska jag och Madde checka en movie. ;) See you lovelys!<3

Gooodmooorgooon*

Heeeeeeej! asså ijag vet erkligen inte vad som hände igår.. Jag hade till och med tagit bilder och allt! Men jag glömde faktiskt att blogga.. Haha. Men jag hade en väldigt GO Lördag, om man bortser ifrån att jag var ensam. Eller Nora var iochförsig hos mig en stund. <3
Men den mesta delen av kvällen så var det jag, min godispåse och Sex And The City-boxen som umgicks. Jaa, min syster lånade den till mig och nu är jag fast. Liksom jag satt elr låg och tittade från att klockan var sju till att klockan slog tolv.. ;) Åhh, asså när man ser på det drömmer maan sig bort.. Jag vill också leva så när jag blir stor ;)
Jag vill verkligen åka till New York staden som aldrig sover, någon gång i mitt liv! Och visst, dom lever i en väldigt fejkad värld men det verkar ändå så jäkla mysigt!

Haha, nog om det. Även om jag såg på många avsnitt av SATC-boxen så gjorde jag faktiskt lite nytta också. Jag pluggade och diskade en STOR disk. :D

Men nu hade jag tänkt att återigen låta mig svepas in i New York dimman och fortsätta titta på Sex And The City!
Och btw, här kommer bilderna som aldrig lades upp igår.

Trött and no makeup..

Mums! Godis= Lördag!

Its time..

for me to go to sleep.. Jag är för trött för mit eget bästa just nu och då blir jag alltid så deppig. Fråga mig inte varför men allt känns så omöjligt. Med allt, läxor, livet, vänner och allting! Och när det känns så, så vet jag att det är verkligen tid för mig att gå och sova på saken! Det brukar faktist kännas bättre när man vaknar. Jag har också bestämt mig för att jag ska ta tag i mitt liv imorgon! Tror faktiskt att jag ska ställa klockan och gå ut på en promenad imorgon bitti. Sen ska jag göra lite läxor och sen... så vet jag inte!

En sak vet jag och det är att mina ögonen går i kors och att jag snart kommer somna här på tangentbordet om jag inte kommer i säng NU! Så puss och sov så gott sötnosar! Imorgon är det en ny dag och livet är härligt ;)

DRESSCODE!

Tjenare tjenare! ;)
Papi ringde just och frågade vad han skulle köpa som fredagsmys. Så nu väntar jag på att han kommer hem med min favorit glass "gammeldags vanilj" från gb, plus grädde såklart! Choklad såsen gör vi själva, för det ända an behöver ha i är; socker, vatten och kakao! :D Så jag ska nog klara mig från att svälta ikväll. Men jag har fortfarande inga planer för varken idag elr för resten av helgen än så länge.. Skönt men ändå deprimerande!
Okej, back to what I was supposed to do! Här kommer dagen klädsel. (Även om jag bara hade på mig detta i några timmar innan jag bytte till mysbyxor men aja)



chilly friday!

Hello! Hoppas det finns någon mer än jag som är en nolifer som inte har något mer bestämt en fredag än att titta på Idol! ;)
Det är egentligen ett perfekt tillfälle att plugga men jag är en sånn som vägrar att plugga på helgen! Om jag inte verkligen MÅSTE... Så min plan är att göra en kopp té och hämta täcket till soffan, och börja läsa min bok som jag lånade på biblioteket idag! :) Its sounds nice to me?
Men vem tycker ni ska ut ur Idol ikväll då? Själv tycker jag att varken Eddie eller Rabih (stavning?) har tillräckligt stor kapacitet för att vara med i Idol? But I see you laters!
Tooddeels!

Detta är sjukt, DET SNÖAR!

Asså det är helt sjukt! Jag och Agnes satt och käkade frukost när det helt plötsligt började snöa, och det var inga små utan super stora! Det snöar fortfarande och jag måste snart cykla till skolan, hur det nu ska gå till..?
Aja, jag får väl cykla försiktigt! Idag har jag på mig en randig ganska stor tröja från Calvin Clein och ett par vanliga jeans från levis. Eftersom vi bara har en lektion orkade jag inte lägg så stort krut på kläder och smink idag. Så au natural- signe måste trotsa snöovädret och cykla iväg nu.

Puss och kram, långbanan!

Höstmys!

Heej :D
Det har blivit lite uppdatering på det sista och jag vet inte vad det beror på. Kanske "bloggtorka"? Haha, aja. Jag bloggar när jag har tid och när jag känner för det. :) Det är så himla mycket plugg nu så jag känner inte riktigt att jag har tiden. Men jag vill inte sluta blogga helt...

Idag så har jag iallafall varit på en supermysig höstpromenad med älskade sis. Jag tog massa kort. :)




HAha

HAHAHAHA, Detta är en självklar "dagens bild!!



Agnes fick spela uteliggare.. ;)

Kossa mu, är det du?


Godnatt sötnosar! <3


Home made!

Hej. Idag har jag käkat något riktigt mumsigt! Vi har nämligen gjort hemmagjorda pizzor. Och om det blir bra då är det så jäkla gott. Jag var lite tråkig och tog bara skinka och ost på pizzan, utöver tomatsåsen då. ;) Men det är ett säkert kort. Mums va gott det blev!

Nu börjar True blood så jag stänga av datorn. Jaag har precis vikt lite tvätt och vart duktigt! Och som lite kvällsgodis till er ska jag visa en jätte fin låt av Natasha Bedingfield.Man känner igen sig så himla mycket i texten! Den är verkligen lyssn värd!




Godnatt pussar!

Det var vågat!

När jag sov hos min syster i lördags så gjorde hon något farligt! Hon väckte mig med att ta kort på mig! Liksom hallå? Vem vill vara på bild när man precis har slått upp ögonen pch är mega död! så jag fick ge igen men väldigt milt, genom att peka ****you-fingret mot henne och kameran ;)

Inte okej bild men vaafnken Den kan jag bjuda på ;)

Uprising


Sjukt skön låt. Men jag tyckte faktiskt inte så mycket om videon..
Men det lyssna på denna om ni inte redan gjort det! Det är Muse med "uprising"

Happy Face :D

Tjoobadoo! Jag är hos Agnes nu, jag sov här inatt. Det var jätte mysigt igår. Trevlig folk, godis, chips och bra musik. Och alkohol men not for me ;)
Vid halv två drog Agnes och hennes pojkvän Johan, Stayan, och några andra ut. Men eftersom jag inte är 18 så satt jag snällt hemma i Agnes lägenhet coh väntade. Det gick någon very bad amerikans komedi på 4an som jag fördrev tiden med. Sen hittade jag en hallonsorbet i frysen som slank ner i magen! :D Agnes kom hem strax efter fyra. Hon gjorde en toast och sen slocknade vi på två röda sekunder!

Vaknade någon gång vid halv ett. Nu har vi käkat frukost och jag tror vi ska ut på en promenad nu... And btw. Jag trodde inte mitt internet skulle funka här men det gjorde det! :D (HAppy)
Puss på gårdagen!


Sötnos pch jag( igår hade jag verkligen en badphotoday!)

Haha, det "sociala paret! ;)

Allt  försvann.. Ingen   vet   vart..

Jag läger upp mer bilder sen, nu ska vi ut och powerwalka! Gothenburg whatch out here comes two babes! HAha, vilket betyder, trötta, osminkade, den ena är bakis och den andra.. ? Jag vet inte. men ni fattar vad jag vill få fram. Vi är helt enkelt inte riktigt där!

Dagens snabba!

Hello sunshines! Egentlgien skulle jag ta 12-bussen men det blev ändrade planer så nu ska jag ta 13-bussen. Shit, jag har massor med saker med mig! Jag fattar inte hur jag ska kunna ta mig ner på cykel med två stora väskor och en bärbar dator? Aja, det måste funka för annars har vi ingen musik ikväll och hur kul är det?
Men skit samma, jag har ju faktiskt ganska bråttom så jag hinner bara lägga upp en snabb outfit innan jag drar iväg.

Haha, om ni undrar varför handtaget är i höjd med mitt huvud så är det för att jag står på knä. Och jag ska inte ha på mig detta ivkäll utan jag ska ha min nya svarta kläning med en bar axel och turkos/guldiga smycken till..

Hurtig? javiisst!

Godmorgon sötnosar! Igår så var uppdateringen kass. Men jag hade en underbar dag på stan med Madeleine<3 Hon skulle köpa en skinnjacka och det gjorde hon! En fin dessutom;)
Jag köpte ett svart bas linne, en tunika och en underbar sjal! Den är helsvart och i tyg, sen så är jätta bred eller man kan ha den typ som en filt... Haha, svårt att förklara men jaf får visa på bild! Nu hade jag tänkt vara hurtig och gå ut i höstrusket och ta en joggingtur, men jag vet inte om jag pallar att gå ut och duscha sen( JA vår dusch är utomhus just nu pga att vi renoverar badrummet, sjukt jobbigt och kallt!) Så jag funderar på att bara ta en powerwalk.. Aja, vi får se! Ikväll ska jag hem till min syster Agnes och några av hennes fina vänner ska också dit! Det kommer bli mys!

TJODELUU!

Hejsan svejsan i lingonskogen! How is all going yo? ;) Med mig är det iallafall bra! Det har faktiskt varit ganska kul i skolan idag. Jag har varit helt flumm hela dagen. ;D Men va fanken hände med vädret? Det var ju ganska fint i förmiddags.. Och på eftermiddagen har det regnat som fan! Och nu  skiner solen igen? Jag fattar ingenting. men det behövs kanske inte. :P Okej, nu babblar jag på. Jag ska sluta nu. Och avsluta detta inlägg med några ego-bilder jag tog förut.. ;)
Jag hoppas ni överlever..



Sömntutor!

GODMORGON! Its time too waky waky! Ne, men godmorgon på er. Det känns som om det bara är jag som är uppe en sån här olagligt tidig tid på morgonen... Okej så tidigt är det inte men ändå! Det var ju true blood igår och det slutar ju inte förens 11 och eftersom jag går upp halv7 på mornarna så har jag bara sovit i SJU timmar.. Inte bra!
Men nu har jag lite hurry curry för jag hade tänkt platta håret today!
P.S Det märks verkligen att det börjar bli höst/vinter nu, det är fortfarande helt mörkt och dimmigt utanför... Någon mer än jag som tycker det är mysigt? :)

Sweet sister of mine!

Haha, jag träffade min syster senast så hade hon med sig en liten present till mig :) Det var en nyckel till hennes lägenhet! :D
Det är såhär, Theres, min systers kompis som hon delade lägenheten med har åkt till New York för att plugga på en konstskola. As roligt! Och då har min syster lovat mig att jag ska få en extra nyckel som jag kan ha ifall jag vill låna lägenhetn nån dag elr så ;) Haha, nejdå men ifall jag typ är i stan och inte orkar åka hem elr nått så kan jag bara åka hem till hennes lägenhet! Perfect! <3
Och sötnos som hon är hade hon slått in den i en fin liten ask och lindat den i papper! Haha, sötnos!

Varför?

Jag gjorde det igen! Idag när jag kom hem från skolan så var jag hungrig så jag går till kylskåpet och möts av.. Två mazariner som skriker till mig: ÄT MIG ÄTMIG! Och snäll som jag är gjorde jag det! Men varför? Egentligen. Aja, nu är dom borta och behöver inte läska mig igen ;) Och förresten! Fysik-provet gick faktiskt helt OK. :) Även om det är jobbigt och tufft när man försöker plugga och inte förstår, så är det så jäkla skönt när man känner att det var mödan värt! Eller man kanske säger det var värt mödan? Aja, ni förstår.
Så nu är det bara att börja plugga tills nästa veckas prov, vilket är spanska och engelska... Många säger att 8an är värst och jag håller verkligen med! iochförsig så har jag inte gått 9an men om man jämför med 7an så är 8an sjukt mycket mer prov, plugg och man har helt enkelt större krav på sig! Men det är bara att ta en bit i taget och verkligen försöka anstränga sig. För alla kan om man bara vill och om man kommer efter blir allt dubbelt så jobbigt!

Haha, här sitter jag och försöker låta som allt är en dans på rosor och att jag aldrig har problem med något men dettta stämmer icke! Klart jag också tycker det är skit jobbigt att ta mycket av sin fritid och planera sina dagar som måste matchar plugg och skola! Men jag tycker att det är viktigt att ta vara på sin chans. Alla får inte dom möjligheterna och chanserna som vi får! Det ska man vara meveten om...
Okej, nu ska jag sluta sitta här och ... Äh jag kom inte på nått bra där, men jag ska iallfall stänga av datorn nu och käka lite food och sen är det poweryoga! Have a nice day all lovely people out there! <3


Bästa syster<3

Bästa bror <3

Och jag :) Syster, bror och jag <3



Stillar sötsuget för stunden..

Jag var så jäkla sugen på glass, en till mazarin förut. Då tog jag istället grekisk yoghurt och sockerfri hallonsylt istället! NU är jag stolt som "TUPPEN" haha. Nu sitter jag här och försöker förstå fysken.. Men jag fattar ingenting och tillslut ger jag upp och börjar typ gråta några krokodiltårar för att sedan försöka en gång till.. :P Jag blir så jäkla frustrerad! Liksom vi har inte ens gått igenom detta på lektionerna! Och svåra ämen som fysik måste man faktiskt gå igenom för att man ska förstå. Eller jag behöver iallafall en genomgång för att fatta lite. Mamma försökte hjälpa mig men jag fattade inte när hon förklarade... :P Så nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så han kan försöka få mig att fatta! GAHHH! Vad ska hatar skolan!!!!! Fan va den gör att man känner sig värdelös ibland!

Over and over again!

Hejsan svejsan! Vad gör ni? Själv sitter jag och tjockar mig genom att äta mazariner! Det måste vara det godaste man uppfunnit? Haha, lite överdrivet men gott är det! Idag hade jag ett ganska stort prov i historia. Jag tror det gick bra! Men jag bävar som fan inför fysik-provet imorgon... Jag kan inte få in det i huvet. Jag har försökt!
Hmm, jag kanske ska försöka en gång till istället för att sittta vid datorn hela dagen?

Men först måste jag bara lägga upp denhär underbara låten! Jay-Z och alicia spelade denhär på Mtv VMA och den var nästan bättre live.. Give it a try!


Men hur tänkte personen som ladda upp videon när han/hon valde bild?

Gooodmooorgooon*

Godmorgon alla sömtutor! Klockar är nu hal åtta och jag måste cykla iväg till skolan om en kvart... Men jag tänkte bara säga att mitt internet dampade igår så jag kunde inte gå in på bloggen! Bajsigt värre, men nu är det bra och senare tänker jag lägga upp outfits och andra grejor!

Opps! Skolan väntar, vi hörs sen och ha det super bra!<3

Kanelbullens dag!

Ingen har väl missat att det är kanelbullens dag idag? Här hemma är det bullbak för fulla muggar! Och det luktar smaskens i hela huset. :)

Smink och hår, steg för steg!

  1. Tvätta ansiktet och smörj in ansiktskräm. Lägg en bas med foundation, jag använder bara foundation. Ingen concealer men för er som har problem men blå ringar under ögonen kan ju lägga lite concealer där ni behöver innan ni tar foundation. Jag använder mineralfoundation och borste från the body shop!!
  2. Sen tar jag antingen rouge elr solpuder.. Nu på vintern och hösten tycker jag att det är snyggare med rouge än med solpuder. Mineralrouge från Isadora "nr33 caramel crisp".


3. Mina favvo ögonskuggor är två lila nyanser från MUS(make up store)
Microshadow: Hyacinth (MUS)
Microshadow: Flamenco (MUS)
Jag lägger först den ljuslila skuggan hyacint över nästan hela locket. Sen skuggar jag med den mörkare Flamenco. Lila skuggor framhäver bruna ögon. Släng på mascara oh lite ögonbrynspenna och sen är det klart! )



Nu är det dags för håret. Och det viktigaste är att ALLTID ta värmeskydd i håret vare sig det är spray elr kräm.

1. Sätt på platt-tången och spraya/massera in värmeskyddet. Jag använder en kräm från Björn Axén som heter "smoothing cream control"


2. Nu är det bara att börja locka. Och det är sjukt svårt att förklara hur man gör så ni får helt enkelt pröve er fram tills det blir bra! ;)
Börja med underhåret och fortsätt sedan med överhåret....

underhår

Allt hår ;)

3. Nu är det hårspray som gäller! Spraya tills alla dina hjärnceller skulle försvinna ifall du bara tog ETT andetag.. Haha, nej inte så mycket. Men ta så mycket som du tycker känns bra!

Klart! Men ignorera min slappa och fula tröja!


Vad ska jag göra nu..

...vaad ska vi göra nu... Vad ska jag göra nu, vad gör jag nu? HAha, kommer ni ihåg? Pippi sången?
kanske  bara jag som är efterbliven och får sånna gamla låtar på hjörnan ibland? :P
Aja, det blev ingen ridning för min del idag :( Hon jag rider hos var sjuk så det var ingen mening... Det var väldigt tråkigt eftersom jag inte kommer kunna rida på tre veckor pga att min mamma åker till sydafrika på onsdag och hon kommer vara där i tre veckor! Fatta att hon ska bo i en lietn by in the middle of nowhere helt själv! Jag tror dom kommer ta hand om henne jätte bra men jag är ändå jätte orolig för henne.. Både flygresan och vad som kommer hända där nere.. Men jag hoppas allt går bra! :)

Iallafall. När vi inte skulle åka och rida hade jag inget att göra så jag kom på att jag skulle göra en smink och hår guide! Jag ska visa en typisk sminkning som jag brukar ha och sen så har jag lärt mig göra lockar med min platt-tång så ni ska få se resultatet på dom också. :)
Haha, kul va? ;D Som ni kanske vet så har jag en stor kärlek för smink, naglar och hårstyling.. Men jag kan inte så mycket så jag vill lära mig massa mer!
Men checka in nästa inlägg så får ni se hur jag brukar sminka mig till fest m.m.:) Och det skadar inte att slänga in en kommentar om vad ni tyckte! ;)


En liteen sneak peak! Innan jag lockat håret!

Upp och Hoppa!

Nu är jag faktiskt ganska stolt över att jag hinner skriva ett inlägg innan jag åker iväg! Jag brukar aldrig hinna det, nu kommer jag dock få stressa som en idiot. Men det spelar inte så stor roll för huvudsaken är ju att inlägget hanns med ;)Jag och mammsen ska åka och rida... Vädret är ju inte underbart men vafan nu är det kläder efter väder som gäller! Men njut nu av den sista dagen i frihet mina vänner! Imorgon är det back to Hell..



// Kärlek, Signe

Sweet dreams<3

Jag ville bara säga godnatt! Tidigt imorgon så åker jag till Mirage och rider. Jag tror vi ska hoppa lite så det ska bli jätte kul! Det är i och för sig alltid roligt att rida och bara vara med honom men jag har inte hoppat på länge så det ska bli lite extra roligt!
Men eftersom vi åker ganska tidigt så måste jag sova nu så jag är pigg som en mört imorgon ;) Så dröm sött allihopa och ha en underbar morgondag<3


Godnatt, haha!

Det var länge sen sist...

....eller en dag men det är faktiskt  ganska länge ! Igår var jag hos Helena som sagt. Och som vanligt så var det super mys! Vi tittade på idol och jag måste säga att juryn gjorde ett BIG misstake som valde shlagerbruttan Camilla som ett wildcard.. Asså hur många gånger har dom inte sagt till henne att inte göra så som hon gjorde? Hon gör ju samma misstag GÅNG PÅ GÅNG! och vägrar ta till sig kritik... Nej, fyfan! Moa, Carl ellr någon annan av dom som inte gick vidare var värd den platsen mycket mer!
Eller vad tycker ni?

Idag har jag först varit hemma hos Helena men sen jag kom hem har jag pluggat! Och käkat godis :D För mitt "godislov" gick ut den 1a oktober så nu ska jag möla godis i en månad och sen ska jag börja ett nytt!
Det är ett jätte bra tips till er som känner att ni "förätit" er på godis men som samtidigt inte kan sluta åta utan att ni har något som stoppar er! Lägg fram ett förslag tll era föräldrar och kom överens om hur mycket du ska för ex ett godisfritt år... Då tjänar du pengar och din kropp och tänder mår bättre!
Jag har haft godislov i ungefär två år mett ett uppehåll på ca en månad imellan. Och nu så kan jag inte äta för mycket godis utan att må illa för min kropp är inte van vid det! Och det är ju faktiskt ganske bra ;)







Men nu måste jag back too the plugg! Vi höres bichtes! <3


Haha, min älskade nallebjörn som jag fick av  pappa när jag var liten, som han köpt i london fick vara med i bakgrunden :)

SO- ÄR TRÅKIGT!

dagens nya!

hello sweetipie!



Ny kofta!: från BikBok 299:-
Nytt skärp! från H&M 49,50:-
Nya strumpor: från H&M 129:-
Stövlar(inte nya): sccorett

Nu är det klippt! På allvar!


Ingen jätte skillnad med allt det slitna är borta och jag har klippt upp det lite.. :)


Bakifrån.. :)

Nu är det klippt!

Godmorgon sunshines! Rubriken stämmer faktiskt inte helt och hållet. Det är inte klippt, jag klipper mig om ungefär två timmar! ;) Och jag har lite panik eftersom jag inte har någon aning om hur jag ska klippa mig...
Dessutom så är jag snorförskyld! Liksom jag brukar aldrig bli sjuk. Aja, jag får väl börja proppa i mig mina omega3-tabletter. Men det är så svårt att komma ihåg!
Btw, idag så ska jag träffa Helena <3 Vet inte riktigt vad vi hittar på.. Men antagligen åker in till stan( not good for my ekonomi) och sen tittar vi på idol elr nått! ;)

Ojojoj, vad klockan slår snabbt! Nu måste jag återgå till mig kära frukost.. See Ya <3

Long time ago!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej! Ursäkta för dålig update idag. Har inte hunnit, men jag kan berätta vad jag hållt hus ;)
Efter skolan åkte jag till stan för att träffa Söta Hedvig <3
Med mig hem fick jag; en kofta, ett sött diadem, en klänning med en bar axel, skärp i ormskinn- imitation, och ett par stumpebyxor ;)
Men eftersom min kamera är urladdad kan jag tyvärr inte visa några bilder på dom! :( Men det kommer!

Dagens outfit i ord: Svarta byxor (VILA), T-shirt med tryck, och en kofta från H&M... Och vet ni vad? Idag var jag så busig att jag hade flätor! ;) Sött faktiskt!''

Men nu ska jag fortsätta titta på den nya dokumentären "inlåst" på 4an. Den handlar om kriminella ungdomar som får testa hur det är att vara i fängelse! riktigt intressant, men hemskt!


Pussar och godnatt!

RSS 2.0