Kleerup

Sitter på bussen till träningen. Det är sjukt trångt och jag har precis trasslat på mig fotbollsskorna. Älskar att åka direkt från skolan till träningen.

Tur att jag har nya favvislåten i öronen.


Jippikayjejj

Vad gör man i skolan? Här har ni svaret: 

Lördag

God morgon, god förmiddag, hejhej!
 
Igår skippade jag allt som förknippas med party och var på teater med mami, papi och Alexia. Det var premiär av föreställningen Djävlar på hjul. Det var en fartfylld, underhållande och verkligt klipsk föreställning. Många tummar upp! 
"En hallucinatorisk roadtrip. Genom den våldsamma fullkontaktssporten Roller Derby granskas kvinnans aggressivitet och sexualitet. Vi färdas bakåt i tiden på rullskridskor och möter outsiders genom historien."
(Kort beskrivning av föreställningen)
 
När pjäsen var slut övningskörde jag hem. Väl hemma tog jag med mig mazariner och dator in på mitt rum, kröp ner i sängen och började kika på en film, Hugo Cabret. Jag var så trött att jag däckade halvvägs in i filmen med smink, oborstade tänder och kläder. Imorse vaknade jag som en svettig Urzula i filmen Ariel bland kaksmulor och mazarinformar. Älskar helg. 
 
 

Let it rest

Låten får stå för sig själv. God morgon.


kärlek


Svaghetens tecken

Åker hem lite tidigare idag. Behöver alla timmar jag kan för att plugga på naturkunskapen. Ibland får man prioritera och bortprioritera. Det jag missar kan jag dessutom lika gärna göra hemma då vi arbetar med egna arbeten just nu.

Btw, jag är som en levande kompostkvarn för tillfället. Äter allt som kommer i min väg. Därför var det omöjligt att inte låta dessa skatter hänga med och förgylla min tågresa hem.


Tisdag

God morgon.
 
Jag gjorde ett medvetet val under lovet, istället för att plugga och förbereda mig inför de närmaste veckornas prov umgicks jag med mina vänner och hade kul med mina vänner. Det är absolut inget jag ångrar men det betyder att livet är lite galet just nu. Finns inte ens tid för att gå på toa, typ... Nu vet ni i alla fall hur det ligger till, ifall uppdateringen skulle verka lite gles.
 
Ha en fin dag!
Pusselipussen

All night long

Hipphappnattkatt. Istället för att bussa hem och bussa till skolan imon stannar jag med Alexia i lägenheten hela natten lång. Den ligger ju trots allt typ fem meter från vår lilla skola...
 
Jag tror jag har gått upp tio kg idag. Pasta, semlor, choklad, chips, mer semla och mer choklad. Mina kinder är som två ballonger nu. Men det är gött. Eller?
 
Jaja, det får bli morgondagens problem. 
 
Sov så sött!
 
Finaste tjejerna!

Bra dagar, bättre nätter

Hallihallå!
 
Det är söndag, imorgon börjar skolan igen och jag vill inte tillbaka. Inteinteinte. Lovet har varit helt fantastiskt. Dagarna har flugit i väg i moln av skratt, kärlek och lite för mycket alkohol. Men vad gör det när livet är en fest? 
 
Igårkväll åkte jag hem till broskon, där vankades det cocktailsamkväm. Mycket trevligt. Just nu sitter jag med Alexia i hennes lägenhet. Jag kom hem till henne runt lunchtid. Vi har lagat mat, ätit semlor, kvittrat, myst och nu gör vi ett tappert försök till att plugga. Det är svårt att hitta motivation när man har det så mysigt...
 
Pusselipussen


Chokladbollar

Små kärleksknyten som kan göra de tråkigaste stunderna något roligare. 

K Ä K

Swishade ihop lite käk när jag kom hem. Tråkigt att inte veta om det var gott eller ej då jag i mitt blomstrande förkylningstillstånd har tappat smaksinnet. 
 

Andas in, andas ut

God kväll!
 
Trots brist på pojkvänner och annat trams så var gårkvällen fylld av kärlek. Dessa konstaterandena får sammanfatta min alla hjärtans dag; äta god mat i drömsk miljö följt av fin bio, träffa de finaste av vänner, dricka god öl med nya bekantskaper, mumsa fantastisk nattamat 04.00, slumra in brevid sällskapet jag kärlekar allra mest.
 
Bra dag. 
 
Idag är det fredag. Tjihuu och fest för de flesta. För min del har det blivit lite väl mycket av den varan de senaste dagarna så idag går jag mot min egen ström och stannar hemma. Emma kommer hit om en stund och mina tankar vandrar redan iväg till chokladbollar, te och mys. 
 
Puss
Lite deppig bild kanske men jag gillar att det känns som att den andas...

Stress for success.

Tidsoptimist som jag är sitter jag självklart här i sista sekund med andan i halsen. Nu sticker jag in till stada för att äta gott och mysa med Assanbrassan. Sen får vi se vad som händer...
 
Pusselipussen
 

Alla-♥-dag

Då var den här, dagen då man inser hur ensam man egentligen är haha. Eller det beror ju förstås på om man har en andra hälft att dela den med. Har ni det så grattis. Verkligen superkul för er. 
 
Nej, förlåt för min bitterhet. Det är ju ni som håller tron och hoppet uppe om att riktig kärlek faktiskt existerar och finns till för alla. Och sen finns det olika typer av kärlek. Till exempel, jag kärlekar min vän Astrid och därför ska vi fira denna ångestfyllda dag tillsammans, även om vi inte är tillsammans. Vi kärlekar varandra på annat sätt. 
 
Hur ska ni fira er alla hjärtans dag?
 
P.S
All kärlek är bra kärlek.
 
 

And if you're still breathing, you're the lucky one

Igår tog vi med Alexia på en spårvagnsluff, utsatte henne för lite olika uppdrag som slutade med middag och film på Hagabion. Efter det gick vi till Brygghuset för ett tisdagsglas eller två. Sen sov jag hos Astrid i hennes fina prinsessrum. Imorse drack vi kaffe i fina kvittermuggar innan vi tog tåget till göteborg. Därefter studsade jag iväg till mitt tåg och Astrid susade till Konstmuséet. 
 
Nu är jag hemma och ska försöka jobba undan lite plugg. Vore skönt att inte slippa grov söndagsångest och kunna njuta av helgen. 
 
Hoppas ni mår bra!
Alexia-snuffsi <3

Astrids fina kissemiss...

#instadays#

 
//finaste//18åringen//
 
//nytt//linne//weekday//

 

DAUGHTER

Just nu spelas bara Daughter i mina lurar.

* Youth
* Candles
* Landfill


Kärlek

Alexias födelsedag blev så bra! Hon o hennes föräldrar hade fixat ett fantastiskt kalas med en gudomlig buffé och hela huset var himla tjusigt dekorerat! På kvällen åkte vi som planerat in till stan, vi hamnade först på brygghuset och därefter drog vi från krog till krog. Igår hade jag en superduperdag med Malin. Vi hade båda en dag helt utan planer, hur ofta händer det egentligen? Vi slogs av den underbara känslan av frihet och spontanitet. Vi lunchade på Brogyllen och vandrade runt på stadens gator. Jag fyndade ett par byxor, en halsduk och en tipptopp.

Nu sitter jag på ett café och väntar på Lovisa... Vi ska äta tårtbuffe och ta igen varandras frånvaro de senaste halvåret.

Puss


Fel

Haha, mobilbloggen spårade lite märker jag. Första stycket i mitt förra inlägg är från förra helgen så ni kan bortse från det. Igår var jag på bio o inget annat haha.

Puss


18

Gårkvällen blev superlyckad. Det blev precis som jag förutspått en kväll fylld av fina människor, dans och paraplydrinkar. Några vänner sov över hos mig o imorse åt vi amerikanska pannkakor med glass och sylt.

Nu är jag på väg in till stan för att sedan fortsätta mot Alingsås. Finaste Astrid fyller 18år imon och det måste självklart firas. Denna helgen är verkligen en fest-helg. Ibland behöver man det... O dessutom är det så himlans kul och lite konstigt att ens vänner börjar fylla vuxen. Vad hände med att vara 15år och känna sig jättestor men ändå så liten...

Jaja, ha en trevlig kväll allihopa så hörs vi lateros!
Puss


+++++

Hejhej!
 
Äntligen var torsdagen över. Förlåt men den här dagen har varit den värsta på länge haha. Varför är dels på grund av att jag hade spanskaprov, ett prov jag bävat inför i veckor, men också på grund av att jag varit som i en tröttdimma hela dagen. När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och stack iväg till fotbollen. Idag tränade vi dock inte fotboll utan vi körde styrka och spinning istället. Fy i helsinki vad man svettas av spinning. Det var helt sjukt... Tror jag svettades tre liter. Fresh. Imorgon kommer jag gå runt som en säck potatis haha. Men det är gött när det märks att man tränat. 
 
Nu ska jag kika på sista avsnittet av Gengångare och dricka vatten. Imorgon är det fredag - Hallelulja!
 
Nattinatt

DAGENS

Kjol - H&M - Tröja - London

//Yesterday//

Vi slår till med en gårdagens så här på morgonkvisten tycker jag. Gårkvällen försvann i nån slags dimma...
 
Halvkass kvalité eftersom spegeln är halvsmutsig men bättre än inget! Shorts-Weekday-Kofta-London-Halsband-H&M

Snedbena

God kväll.
 
Ännu en dag avklarad, endag närmare helgen, lovet, andningspausen, friheten. Dessvärre är min självdiciplin sämre än någonsin och jag har inte fått något plugg gjort. Jag vet inte hur man tar tag i saker längre. Det går inte. Fan. Jag har inte ens viljan att försöka. Det är redan ett lost case liksom. Gah...
 
Annars har dagen varit finemang. Det var ett bra möte på Ungdomsforum. Vi gjorde också en liten Workshop som handlade om Ungas relation till näringslivet, jobben m.m. Intressant! 
 
Nu tänkte jag lägga in lite bilder på dagens outfit. Den kommer upp ikväll eller imon. Det beror på om jag bestämmer mig för att plugga eller ej. Hej bra prioritering. 
 
Puss
Flexxan och jag <3
Körde jag på en snedbena idag... Väldigt ovant, kände mig fem år yngre. 
 
 

Tisdag

God morgon!
 
Idag är det tisdag för er som inte visste det. Min dag ser lite annorlunda ut än vanligt. Jag kommer bara gå halva skoldagen för sen ska jag till Ungdomsforum. Det ska bli kul! Ungdomsforum är alltid lika trevligt och intressant. Efter det blir raka vägen hem till pluggstolen. Vill.inte.men.måste. Nåja, det är ju faktiskt bara några dagar kvar till loov. 
 
Pusselipussen
 Gårdagens standardfika på Viktors Kaffe

BABE18år

Här kommer några pics från i fredags då vi firade älsklingens 18årsdag. Enjoy!
Japp, har inte berättat om det ännu men på väg hem, lite halvt ostabil, bestämmer jag plus två att ta en liten genväg. Två kullerbyttor och en landning på en stenig grusplätt resulterade i trasiga strumpebyxor och ett träsigt knä. Ajajaj. Nu ser det dock mycket bättre ut. Redan en skorpis på väg. Mitt tips till er; ta ej genvägen, det blir ofta senvägen.

Måndag morgon

God morgon, god morgon!
 
Vilken helg...! Den har verkligen bestått av både fantastiskt roliga händelser men också något väldigt sorgligt. I fredags firade vi Madde med en dunderfest på Bråtaredsvallen. Efter ynka fyra timmar var det morsning korsning upp och hoppa. Sen rullade dagen på och framåt eftermiddagen åkte jag till Alingsås för ännu ett 18årsfirande, Astrids. Hon, eller kanske hennes pappa, hade lagat supergod mat i mellanöster-tema. Lite senare på kvällen åkte vi in till Göteborg för att i traditionell anda starta vår utgång på Källarn. Runt två åkte vi vidare till Kajskjul, där dansade vi till morgonstund med guld i mun innan vi sakta men säkert tog oss hem till Astrids systers lägenhet, för ännu en natt av några för få sömntimmar. Nu till det lite mindre roliga. I lördags, när vi var på väg ut, fick jag det sorgliga beskedet att min morfar hade somnat in. Han har varit sjuk en längre period och har sen jul legat på sjukhus. På ett sätt har han det bättre nu. Med mormor. 
 
Igår tog jag det ganska lugnt. Men jag släpade mig faktiskt till träningen trots att min psykiska och fysiska stabilitet var sådär. Resten av dagen slappade jag bara. Kikade på det senaste avsnittet av Gengångaren osv. 
 

Frillchill

(Inlägg som skulle publicerats igår, publiceras idag istället)

Precis klar hos frissan, nu hem för ombyte och fördrinkar! Visar bättre bilder sen :)


Morgonstund har vadå i mun?

God morgon fredag!
 
Herreguttan vad kroppens stretade emot när den behövde kliva upp ur sängen... Dels på grund av träningsvärk från gårdagens träning men det var också så att sängen kändes extra mysig. Sådär jättemysig. Åh, vill krypa tillbaka...
 
Men vem har sagt att livet är en dans på rosor? Dessutom, om det största problemet man har är att man vill fortsätta sova i sin perfekt tempererade säng men måste gå till skolan, då borde man inte ha så mycket att klaga på. 
 
Ha en fin dag! Ska försöka få till en mobilupdate eller två...
 
 Men tjaa...snusmumriken...

Those days

Hejhej i lingonskogen!
 
Veckan har varit kaos och bloggen har blivit lidande, jag vet. Meen, imon kommer helgen med massa hulabadula och glitterregn! Min finaste kristall fyller 18 idag/igår och imon/idag blir det dunderkalas! Det kommer bli fedt. Jag ser fram emot att skaka fläsk, rumpa, gäddhäng och hår på dansgolvet. Jag ser även fram emot att träffa massa fina människor, dricka en drink för mycket, vara lite för glad, titta på stjärnorna och kramas med mina kärlekar!
 
Igår spelade vi volleyboll med klassen på Kvibergs Beach Center. Det var superkul och mitt lag var såklart bäst. ;) På kvällen tränade jag fotboll och sen dundsade jag bums i säng. Idag har jag flängt lite hit och dit. Efter skolan satte jag mig en stund på ett café och försökte plugga. Det gick sådär, min kropp var inne i ett sånt stressvirrvarv att jag knappt kunde koncentrera mig på mackan jag åt. Sen åkte jag direkt till träningen och jag hann inte hem emellan så jag fick slinka in på tågtoaletten och byta om till fotbollskläderna... Nicigt värre! 
 
Nu har jag suttit och pluggat sociologi och psykologi ett tag men det börjar bli dags för nanipani. Imorgon har jag en kort dag i skolan men innan kalasbraket ska jag gå en stund på stan med Emma, gå till frisören, fixa kläder osv. Roligt ända in i väggen som en klok dam sa till mig en gång. 
 
godnatt på er fina människor där ute!
Instadagar...
Sötnosen, you mad? <3
Att dansa med sankorn är fint haha

RSS 2.0