Dahagens!

Tjollisprollis!
Den här dagen har verkligen varit konstig. Eller den har kännts kontstig på något sätt. Vet inte varför, men jag har känt mig stressad och orolig hela dagen. Precis som om jag glömt av något var viktigt typ. Förstår ni känlsan? Hmmhmm. Efter praon gick jag och Aggy en liten stund på stan. Jag som egentligen är helt broke hittade två fina saker. En fräsig klänning/linne i olivgrön hålstickning (fattar ni) och en jättesöt klänning i svart spets med pärlemoknappar. Båda kommer från h&m.
Jag har tagit bilder, men dem är felvända och jag är ju hemma hos Agnes och Johan och använder Johans dator. Och det går inte att högerklicka på hans dator? Därför lägger jag upp dem imorgon när jag är hemma hos min älskde maccis (macbook). Och jag lovade även biler från Cafét idag! :) JAg ska se om det finns några rättvända. Annars kommer dem imorgon! :)

Lilljohans dator vill inte samarbeta, det funkar inte att ladda upp bilder. Det får bli imorgon istället. Men den som väntar på något gott! ;)


Sov gott ni vackra! Puss på nosen!

Frosty 30/9-2010 ♥

Se där! Frosten är här idag igen. Brrr, då får jag väl ta fram långkalsipperna snart. ;) Haha nja vi ska väl inte gå till överdrift, men om det blir lika kallt som förra året. Då kommer jag inte ha något val. Det är så underbart att inte frysa om låren, jag älskar långkalsonger. Men det som är jobbigt är att få plats med dem under tighta byxor. Men det är ett senare problem. Eller vad säger ni? ;)
Idag tänkte jag ha med mig kameran, så när jag kommer hem (vilket är ngn gång vid sju) laddar jag upp lite bilder från Cafét! Sounds great huh? ;) Annars finns det inte så mycket att säga. Jag är lite pömsig idag hade svårt att sova igår med. Va fanken ärehär? Det brukar kanske ta 20-30 min för mig att somna men de senaste dygnen har jag legat i timmar och försökt. Och jag kan försäkra er om att det inte är för att jag inte är trött. Jag ligger där som en död fisk och jag känner såklart lite borta, men det är inte så att jag faller i sömn. Iallafall inte på en lång tid. Hmm, någon som är ett tips? Going crazy snart.
Puss puss!
Haha, när jag och mina flickor powernapade i Varberg i somras...Det var gööött

Ouutch ♥

Blablabla. Jag är sjukt trött. Verkligen megabajatrött. Jag har tur, det finns ett botemedel i närheten. Min säng. Ohh va gött det ska bli att krypa ner och nana. Men först ska jag slänga fram kläder till imorgon, ett hett tips till er tidsoptimister som får panik på morgonenkvisten då ni inte hittar något att ha på er! När man är stressad och trött sitter aldrig något snyggt. Bättre att lägga fram något i lugn och ro dagen innan. (inte för att jag brukar slippa att stressa på morgonen ändå, men tänkt vilken kris som inträffat om jag inte hade lagt fram kläder?)
Har inget mer på hjärtat nu. Men om ni har en liten tanke elr åsikt så vet ni vart kommentarfältet finns! Alltid lika kul! ;)
Puss och glitterkärlek!
Denna kjolen från Monki har varit lite bortglömd kanske dags att få komma ut i friska luften?

5 saker. ♥

Jag hittade precis ett klockrent inlägg på denna bloggen. Killar, nu vet ni! ;) (Och självklart stämmer inte alla saker på alla. Men kanske de flesta.)


1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Micke blir lämnad
i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.

2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar mer än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt  mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.

3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "från och med du" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt.

4. Tittar på porr. Japp, there - i said it! Varför i hela världens namn har folk fått för sig att pornografi är en "killgrej"? Tjejer är också sexuella varelser som gillar att titta på snusk. Vi alla har gjort det och kommer antagligen göra det hundra gånger till. Punkt.

5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.



Familjen nöt... ♥

Hejhopp (snopp)
Egentligen är Hej hopp fel ordval. Jag är alldeles för trött för att hoppa. Men ni behöver inte ta det bokstavligt talat. Kom hem från praon för cirkus en halvtimma sedan. Och jag måste säga en sak. Jag älskar min prao. Det har bara gått två dagar men jag tycker det är så kul. Cafét är så himla fint och mysigt, Malin och Isabella som jag jobbar med är så så snälla och roliga, kunderna är trevliga. Allt är så himla kul! Dagarna går så fort, helt plötsligt är klockan fem och jag kan gå hem (rim). Idag har jag fått göra lite nya grejor. Förutom att göra sallados och mackor har jag fått stå lite i kassan (med ngn bredvid mig) jag har även bakat cocostoppar och slängt i hop en vegan-kladdkaka. ;) Det finns mycket vegetariskt och vegankäk på Two little birds. Men för det finns såklart massa annat för er köttätare också! ;) Åhhh, förstår ni! Ni måste komma och fika hos mig. Ni har en och en halv vecka på er!!! :D Mellan 11-17 jobbar jag. Nog om min prao, ville bara berätta hur kul det är och hur bra jag har det. Mohaha.

När jag slutade gick jag först om Weekday för att lämna tillbaka ett par byxor. Dragkedjan åkte hela tiden ner, sånt är så fruktansvärt irriterande. Och visst 400 kr för ett par jeans är kanske inte jätte mycket, men kedjan ska ju inte krångla efter bara några dagar? Jag var lite orolig för att dem inte skulle ta emot byxorna men det gick skitbra och nu är jag 400 kr rikare! :) Därefter gick jag till kungsport och mötte upp Markus (en kille i min klass som också praoar i stan, en klädbutik No1 fashion). Igår åkte jag bussen själv hem från stan, men idag tog jag och Markus följe. Mycket trevligare. :)
Vet ni vad jag gör nu? För ovanlighetens skull äter jag nötter. Min familj äter så sjukt mycket nötter. Men det är ju så gott! Mina favoriter är cashews, saltade och rostade mandlar, valnötter och paranötter. Mamma brukar köpa hem påsar med olika nötsorter, sedan kan man göra sin egen mix. Haha. Min mix idag består av nötterna jag nämnde innan, bortsett från paranötterna. Mums. Ska nog göra iordning en kopp te också, men får se. Jag har haft så svårt att somna de senaste dygnen och jag tror det beror på att jag har druckit massa te sent på kvällarna. Inte bra. Och idag har jag även druckit hyfsat mycket kaffe. Haha, hur ska det gå?
Vi får se hur det går. Men oj! Idol har ju börjat, skynda skynda!
Jag är fan inte normal till fem öre...
Idag har jag myst runt i min underbara tröja från Monkiponkitonkidoo!

Uuhhh - Kallt ♥

God morgon på er! I dag är det svinkallt ute, det har till och med varit frost inatt. :O Huttrar bara jag tänker på att jag snart ska cykla i denna kylan... eller jag tar kanske pärlan. Inte för att det blir varmare men då kommer jag fram snabbare till buss-stationen. Idag börjar jag 10.30-17.00. Men jag kommer hem ngn gång vid sjutiden. Det går inget tåg vid 18.00, baj på det!Glöm inte att ta på er ngt varmt idag! Inte kul att stå och frysa arslet av sig, bara för att se lite snyggare ut. Simma lugnt! ♥

Duktiga mig (jag?) ♥

Först och främst vill jag säga godnatt. Min slutkörda kropp ska äntligen få några timmars vila efter en tuff dag i arbetslivet. ;) Jag har hunnit med en hel del sedan vi hördes sist... Tittat idol med Tove, samtidigt drack jag en kopp te. Den du! Men inte nog med det, samma stund som jag tittade på idol med Tove, drack en kopp te så chattade jag också på facebook med några friends of mine. Snacka om att ha koordinations- och koncentrationsförmåga! ;) Efter idol såg jag till att göra mina dagliga sit-ups och stretchövningar, höhö. Och sist men inte minst. Jag har gjort något som borde blivit gjort för länge sedan. Jag har smort alla mina skinnskor/stövlar. :D Poäng till mig!!! Eller vad säger ni? Men jag behöver fortfarande sova. Så vi får höres imorgon igen.
Sleep tight in the night, so you don't get bite!// Lyrics: Signe Gry. (Jag sa ju att jag var trött)

T I R E D ♥

Piuuhh. Trött som en bananfluga är jag. Om det nu går? Iallafall. Det har gått superbra på praon. Jag trivs verkligen som tuooppen! ;) Jag har gjort massa goda mackor och sallados. Serverat, diskat m.m. Och jag har även bakat chokladbiskvier som blev så sjukt jäkla goda. MUMMAKARDENUNNA! If you know what I mean. ;)
Idag sover jag hemma, börjar ändå såpass sent imorgon. Tog en promenix hem från bussen, nu är jag typ helt mör i benen. Haha! Blir väl så efter att man stått i en hel dag och sedan promenerar! Hehe. Nu börjar magen kurra här, time for dinner! =>)
Köss!
Som sagt, trött...

En snabbis bara!

Hejhopptopp!
Tänkte bara göra en snabb update här. Har sjukt bråttom, ska så fort som dettta inlägget är klart börja göra mig iordning. Jag har cirka tio minuter på mig... Yes. Idag är som sagt min första dag på min två veckors långa prao. Jag är faktiskt, hör och häpna, inte jätte nervös. Men det kommer väl antar jag. Aja. Ikväll åker jag nog ut till landet igen (hem). Har varit stadsbo i några dagar nu. Jag trivs superbra men behöver komma hem och hämta lite nya kläder och pussa på mami och papi.
Så är det när man längtar hem och saknar mami och papi. Dem är bäst, no protest! Haha ;) Okej, nu spårá det lite här... Som sagt, jag har ju bråttom.
Höres ikväll!

Chilliprill

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag har inget liv. HÖHÖ.
Okej, det vart ej okeydokey. Nu ska det bli serioso här. Idag har jag haft en supergo dag faktiskt. Först diskade jag och dammade lite här hemma hos Aggy och lilljohan (som vi kallar honom, vår pappa heter ju också Johan så då blir Agnes pojkvän Johan Lilljohan). Därefter gjorde jag iordning mig och drog ner på stan med Aggy. Först mötte vi upp Agggys kompis Tess, hon är fin hon. Och sedan träffade vi vår brosko Erik. Han har precis flyttat in i en ny lägenhet som han delar med en kompis. Och den ligger på vägen hem till Aggy så vi följde med honom hem på en kopp te och rundvisning i hans nya lya. ;) Just nu var det ganska möbeltomt, men en bra grund tycker jag. Stor och rymlig med balkong. Det kommer nog bli kanonas när han väl fått in lite möbler åså.

Jag sover hos Aggy inatt igen. Nu ska vi dricka te och kika idol. Mysigt. Och imorgon ska jag praoa, det är helt säkert, jag börjar klockan 11. Haha, inga mer missförstånd.
Ha en fin kväll puss och kram

Måndag - Mission - Fail

Hej gullungar. Usel, eller snare ingen bloggning igår. Men så kan det bli ibland, inte min mening. Dagen flög, bokstavligt talat förbi. Vi spelade sista seriemachen för säsongen igår. Nu är det dags för inomhussäsong. Och jag måste säga att det är underbart. Nu kommer jag ha lediga helger och inte behöva planera allt utifrån fotbollen. Skönt! Direkt efter matchen, som vi vann, sprang jag till sex bussen och åkte in till stan. Min prao börjar idag och fortsätta två veckor framöver. Kuligt! Och eftersom min syster bor i stan skulle jag sova över hos henne så att jag slapp gå upp så tidigt imorse. Allt gick kanoners men när jag satt på spårvagnen ut till högsbo fick jag reda på att Cafét jag ska praoa på inte har öppet på måndagar. Haha fail eller vad? Så, nu har jag alltså åkt in till stan och sovit hos syrran helt i onödan. Men skit samma. Det spelar egentligen ingen roll, det vart ju mysigt ändå! Och om ni undrar vart jag ska praoa, det är på ett Café som ligger på andra långgatan som är helt underbart mysigt! Och lyssna på namnet: Two little birds. Åh, vill man inte springa dit på en gång haha! Det bästa är att nästan allt är ekologiskt och hembakat. :)
Men vad säger ni, fail eller vad?


För tillfället är jag i min systers och hennes pojkvänns lägenhet. Har käkat frukost, läst bloggar och lyssnar på MTV i bakgrunden. Men tänkte snart börja röra på mig. Först på tur: en välbehövlig dusch. Därefter tänkte jag vara snälla lillasystern och ta disken som tack för att jag fick vara inneboende en natti. ;) Uppdaterar kanske med ett litet meddelande innan jag drar mig ner mot centrum. Puss på er alla hoppas ni får en underbar start på veckan!

Haha, jag är inne på deras, eller johans dator nu. Och titta dessa old pics som jag hittat! Omg jag dör.




Ohlalalalipstick


Två tummar upp ♥

Gick upp klockan sju och har sen dess varit gång utan paus. Levt på två kakor, cashews och två frukter. Yey! Jag var inte alls lätt borta i slutet...
Men vet ni vad? Vi fick in runt 8600kr!!! Hur grymt? Nu har vi cirkus 17000 kronor i klasskassan. Så jävla bra vi (eller några i klassen) har kämpat. Nu ska jag dansa med syrran till den gamla älskade låten Babybaby - Corona! ;)
För vet ni vilken skiva jag fyndade idag på loppisen? YABBA-DABBA-DANCE 4!!! :D
Natural beauty... if u no wha I mean... ;)

Domedagen ♥

Haha, ta rubrik med en nypa salt. Det jag menar är att nu är dagen här. Länge har loppisen bara varit en tanke, något abstrakt hehe. Men nu är det verkligen på riktigt, alltså väldigt konkret. ;)
Om cirka två och en halv timma kommer det förhoppingsvis strömma in lite människor, som är både fikasugna och som är ute efter att fynda. Och det kommer nog många göra, fynda alltså. Vi har fått in SÅ mycket saker. En del är så klart sjukt fula och onödiga men det mesta är helt okej och i fint skick. :)
Vi samlas om 25 minuter och jag sitter i pyjamas och äter frukost. Vad håller jag på med, hjälp?

Long road ♥

Denna dagen i mitt rövhål. Förlåt mitt utryck hehe. Men det har varit helt kaos. Fast det har gått bra. Det har känts jävlit motigt och segt. Tråkigt, jobbigt och förjävligt. Men nu börjar även jag se ljusen. Och som vi säger: Nu får det bära eller brista. Nu kör vi.
Körde på en liten eyelinervinge idag. You like? :)

Stressigt men positivt! ♥

Shietttttt! Vad det blev stressigt helt plötsligt. Kom hem för en kvart sedan, nu ska jag bara slänga i mig lite nötter och halsa en kopp te. Därefter är det raka vägen ner till skolan igen. Loppmarknaden är ju imorgon och vi ska förbereda allt idag. Lägga upp allt och möblera och greja... Ikväll ska jag ha bakverksdag här hemma. På loppis måste det finnas fika till försäljning! :D
Puss och kram

It's really here... ♥

Klockan är strax över sju och det är grått, mörkt och disigt ute. Jag tror även att det regnar lite. Det ser kallt och ruggigt ut. Själv sitter jag här inne vid köksbordet. Jag äter frukost den består som vanligt av te, filmjölk med kanel och macka. Här inne är det varmt och mysigt. Tända ljus är en självklarhet för oss på hösten. Nu är den verkligen här. Hösten, alltså. Och jag är inte deppig som många andra. Tvärtom. Hösten är den absolut mysigaste årstiden. Om jag får säga mitt.♥
God morgon förresten! :D

BED - True love ♥

Ville bara säga godnatt. Ligger just nu i min fantastiskt sköna säng och mina ögonlock blir bara tyngre och tyngre. Efter träningen kikade jag och Tove på det senaste avsnittet av "Kungarna av Tylösand". Haha, mer underhållande program går typ inte att hitta. ;)
Men nu slocknar jag vilken sekund som helst. Vi hörs om några timmar. Alldeles för få timmar om jag får säga mitt. Måste bli bättre på att komma i säng i tid!
Puss, dröm vackra drömmar ♥

Mardröm ♥

Alltså. Herregud. Fyfan vilken mardröm. Jag har ju ansvar för loppisen som min klass ska anordna (lördag). Och av ngn anledning blev det även jag som fick ta hand om alla saker som folk skänker. Så nu står jag här med massa äckliga, gamla saker som ska dammas och tvättas av. Jag ser inget slut. Förut fick jag värsta sammanbrottet men då kom Tove som en räddande ängel och hjälpte mig en stund. Puss på dig!
Nu dricker vi te och har lagt ner skiten. Om en halvtimma är det träning. Det ska bli gött att röra lite på fläsket! ;)
So long lovely!
Såhär känner jag mig just nu. Fast istället för papper är det gamla äckliga väskor, böcker, lampor m.m.

DAGENS mix♥

Tischa: H&M

Tooooooooorsdag ♥

Halluhallu!
Allt bra? Har ni sovit goott? Det får vi iallafall hoppas. :) Jag har sovit som en stock all night long faktiskt. Vilket känns WONDERFUL! Idag kommer det att vara fullt kör hela dagen. Efter skolan så måste jag sticka hem och börja "tvätta" eller mer damma vissa saker som vi fått in till loppisen. Det ska ju inte vara massa damm och spindelnät på sakerna. Haha, fyfan. Jag ser dock inte fram emot den uppgiften. Känns väääldigt segt, när jag är helt själv också. Vi hämtar ju saker för hela klassen, så det finns hyfsat mycket saker...
Jappjapp så kan det vara, efter att jag tvättat och dammat som en gnu är det iallafall träningsdax! Men den börjar inte förrän 19.00, vilket är bra så att jag har några timmar på mig. ;)
Ha en fin dag hörni!♥

Ut ♥

Det är nu en halvtimma kvar tills Halv åtta hos mig börjar. Det blir perfekt, jag hinner precis ta den vanliga promenadrundan. :)

Tengo hambre ♥

Shiiiet. Jag är huuuuungrig. När jag är hungrig blir jag på så kasst humör. Inte kul, inte kul alls. Så därför ska jag ta tummen ur (röva) och slänga ihop ngt. Det blir kornköttfärssås och sallado! Mums
btw, vet inte om jag tycker om bilden ovan. Min näsa ser sjukt sne ut haha, men jag gillar samtidigt ögonen. Lite hat/kärlek...

DAGENS♥

Premiär för min nya mysiga tröja från Monki.

Och idag körde jag med lite eyeliner. Btw, helt konstig sak har hänt. Mitt solpuder och rougeborste är helt borta. VART KAN DE VARA???

Förlåt... ♥

Men jag kan verkligen inte låta bli att lägga upp denna videon. Kolla in grabbens inlevelse! Vilken sötnos, eller söt var kanske inte rätta ordet. Men ändå. Underhållning eller vad? HAHA
Det skönaste är att han inte kan texten över huvudtaget...

Goding på eftermiddagskvisten ♥

Vad passar inte bättre än lite skön musik när du kommer hem från skolan och är helt slut och trött? Hoffmaestro har några riktiga godingar enligt mig. Listen!
Sen har dem Highwayman som är grym men den är kanske lite uttjatad och behöver vila lite?

Onsdag - Frulltime ♥

Hejhopp långkalsopp! :)
Jag ska bara säga er att det var verkligen inte en pigg Signe som vaknade utav väckarklockans pip för en liten stund sedan. Fy fanken i danken! Inatt har jag drömt helt sjuka saker men jag kommer bara ihåg små delar. Irriterande. Jag har också vaknat från och till vilket är sjukt jobbigt. Det känns som om jag inte sovit så tungt och då brukar jag vakna väldigt trött. Hur som, idag är det en helt vanlig skoldag för min del. Inga konstigheter... Det känns bra att det endast är tre, om vi räknar med idag, dagar kvar tills det är helg igen. :D  Wieeoo. Hehe
We höres when I get back from school. Lots of love

DAGENS♥

Här kommer den, som ni alla väntat på. Haha, ibland får man skoja till det. ;) Nejmen, här kommer dagens outfit.
♥ Skjorta - Monki (ny)
♥ Jeans - Monki (ny)

Så kan det gå

Shulabalula!
Idag har jag varit i Mölnlycke hela dagen, pga ungdomsforum. Trevligt, intressant och kul förutom en sak, jag kom hem vid fem. Seeegt, eftersom jag egentligen slutar kvart i tre. Menmen. Har jag hunnit slänga i mig lite käk, druckit te med papi och bror. Ska hoppa i träningskläderna nu och åka iväg till fotbollen. Idag tränar vi bara en liten stund vi ska ha ngt slags möte efteråt med fika och grejer. Gott! ;)
Höres laters med dagens åså. Puss och kram!

Hur skrattretande?

Titta på denna videon. Tror ni de som skriker "Jimmie Åkesson shalalala" vet om att det egentligen ska vara:" there's a brown girl in the ring, shalalalala"? Samma sak med de skinheads som sjöng...Väldigt intressant tycker jag.

Tisdag 21/9 ♥

Jag känner redan att denna veckan kommer bli tung. Därför var det väldigt skönt att vi var lediga igår så att veckan iallafall blir lite kortare. Det som tynger mig mest är loppisen som äger rum på lördag. Men när den är över kommer en STOR sten lätta från mitt hjärta, det ska ni veta. Just ni skiter jag faktiskt ifall vi bara får in typ 200 kr. Jag orkar inte mer. Det blir som det blir, så känner jag. Det sämsta som kan hända vore ju att vi knappt får in några pengar alls, och egentligen. Hur stor katastrof vore det? En lite fis i rymden? Det som isåfall skulle hända är ju att vi får åka med sjukt mycket saker till tippen. Men vi har ju ändå inte gått minus. :)
Idag ska jag, skönt nog, inte ens gå en vanlig skoldag. Jag är med i elevrådet (förvånande?) och vi ska på något som heter Ungdomsforum, där träffar man andra elevråd i kommunen och får prata med politiker m.m. Men som vanligt är jag i tidsnöd.
Vi hörs pussgurkor! 

Bom crash bang ♥

Herrejiiiiises vad jag är trött. Helt utpumpad och slutkörd. Om det är så jag känner mig efter en trevlig dag på stan, då är väl ngt fel? Haha.
Jag och Helena tog tåget och rullade in på Göteborgs central strax efter 11, underbart att åka tåg. Sedan strosade vi runt lite i Nordstan, shit vilken skillnad det är mellan helg och vardag. Helt sjukt, kändes ganska folktomt nästan... Jag fick mina ärenden uträttade, bytte den blårutiga skjortan till en mindre storlek, köpte ett välbehövligt paraflax och två par strumpebyssor fick även följa med hem. ;)
Nu ska jag slappa i cirkus en timma, därefter bär det av till skolan pga av föräldrarmöte. Min klass ska ju som sagt hålla i en loppis till helgen.
Puss

Måndag ♥

Hejsansvejsan!
Idag var det som jag sa igår ganska tungt att vakna upp och inse att vi fortfarande har en borglig regering och att sverigedemokraterna är inne i riksdagen. Men jag ska försöka att inte sörja för mycket, fast igår gick jag med i gruppen "vi som kommer bära svart om sverigedemokraterna kommer in i riksdagen". Så idag är jag all in black. :) Idag har vi studiedag, otroligt gött. Det ska däremot firas med en dag på stan med fina Helena!
Har lite bråttom (ovanligt hhu?), men ha det så bra finisar!
Puss

Sorgligt... ♥

Vet inte vad jag ska säga. Pinsamt, hemskt och sjukt inte okej! Jag tror inte de flesta vet vad detta kommer få för konsekvenser. Sverige, detta är inte okej. Fyfan, det känns inte bra att vakna upp imorgon.
Puss på alla er som har ett  hjärta!

Nu är det klippt.

Herregud! Nu har jag klippt mig. Mer än 5 cm har rykt. Der är KORT. Vad har hänt? Btw, sitter och tittar på Valvakan med en stor klump i halsen. Fan, som det ser ut just nu kommer vi behöva stå ut med en jävla egoistisk dum och korkad borglig regering i fyra år till. Och sen är det en sak till, som absolut inte får hända! Antagligen kommer Sverigedemokraterna komma in i riksdagen???? Vad händer Sverige?
Inte okej!
Kom igen nu Sverige, är det ett nytt miniaturUSA vi vill ha? Stora klyftor i samhället? Rika och fattiga? Nej.

Uppladdning ♥

Laddar inför match: Omelett med färsk tomat och basilika! :D

GLAD SHOPPING ♥

Hejhopp! Dålig närvaro från mig igår. Vet. Men jag, Madde och Nora hade iallafall en mysig dag på stan. Jag hittade blandannat lite fint från Monki (kläderna ovan). Maddesnuttan följde med hem och på kvällen kom min syster (Agnes) och hennes pojkvän (Johan) på middag, trevligt trevligt! Vi spelade spel långt in på kvällen (nationalencyklopedin) är det bara jag som tycker det är både mysigt och kul med frågespel? :)
Nu ska jag, Maddisen, Agnes och Johan ut på en promenix i ruskvädret. Sedan blir det film och slutligen match. Yey...
Pöss och kram!



Lördag ♥

Jag och Nora hade en supermysig kväll igår. Vi mådde dock hyfsat illa efter vi smällt i oss hela kladdkakan jag bakat. Som btw blev supergod! :) Idag är jag sugen på shopping. Så jag, Norisen och Madde ska masa oss in till Göteborg. Har därför hurrycurry.
Här får ni några dräggelbilder på min kladdkaka:

Baka, baka liten kaka... ♥

Ska nu sätta igång med att baka en kladdkaka som jag tror kommer bli mumsigare än mumsigast! Återkommer med resultat! (hoppas det blir någon choklad kvar efter jag gått loss på den..)

Räddande ängel ♥

Haha. Jag uppdaterade min facebook-status precis genom att skriva "SNOPPVÄDER", vet ni vad som hände precis när jag tryckte på publicera? Regnet slutade tvärare än tvärt. På bara några sekunder slutade det regna helt och hållet. Nu smattrar det inte längre utan det är helt tyst. Vilken tajming va?
Hoppas att regnet inte kommer tillbaka på ett tag nu, är så trött på detta trista väder. Usch och blä.
Nu till något annat, först tänkte jag säga att det är så sjukt jävla underbart med helg. Och för det andra är det ännu mer underbart att vi är lediga på måndag vilket betyder att vi har lååååånghelg! :D Så lycklig att jag kan börja gråta, typ. Nej, men denna veckan har varit helt katastrof. Den värsta i hela mitt liv, påt ungefär... Förstår faktiskt inte hur jag överlevt. Är väl starkare än man tror antar jag.
Som sagt, idag ska jag bara slappa, ta det lugnt och inte göra ngt vettigt. Som att typ plugga... Utan jag ska bara mysipysa med Nora och Tove. Det behövs verkligen en sånn här kväll känner jag! Antagligen så kommer jag slockna klockan tio. Men vad gör det. Bara jag hinner proppa i mig massa godsaker innan dess så är jag lugn. ;) jag är sugen på att baka ngt. Men vad? Kanske en kladdis, det känns bara så tråkigt. Jag vill baka ngt roligt! ;)
Vi får se va det blir avt. Puss och kram långbanan!
Me and sweetypie Norisen min!

Freaky Friday ♥

Jag menar kanske egentligen, freaking friday. Menmen. Idag ser jag fram emot en riktigt mysig kväll med två små tofsor! Nora och Tove. Nora är fortfarande lyckligt omedveten om detta, men hon har ändå inget val. Jag ska ringa henne och snickisnacka lite men det får bli senare under dagen. ;)
Vi ska kanske baka ngt, eller så åker vi och köper färdigt. Mohaha. Idag börjar ju Idols slutaudition också, tror jag? Isåfall, wieee!! :D
Humhum. Innan fredagsmyset börjar har jag en inte lika stekig fredag att ta mig igenom. Först teknikprov, inget vi kan plugga till, vi ska typ göra egna program o skit (fattar ingenting). Sedan har vi en låång håltimma, på den hade jag tänkt plugga So men ickepicke, jag ska räkna röster (skolval igår) samt gå på kamratstödjarmöte. Efter den långa håltimman har vi matte (seegt) därefter två engelskalektioner i rad. Avslutningsvis en härlig So-lektion, och varje fredag har vi ett förhör. Jippie hula-bananas! Vilken toppen fredag, gash! Varför går vi inte i skolan på lördagar och fredagar också? :O
Ni får ha en underbar fredag kära vänner. Puss och kärlek. Höres when I get back from prison...♥

DAGENS♥

WHAWHAWHAWHA. (dampryck)
♥ Tubis: h&m tror jag
Jeansshorts: h&m vet jag
Kofta: Monki
♥ Smycken: Ringen är från Lindex och halsbandet är från Mango

Torsdag ♥

God morgon småfisar!
Hör här, igår gick jag och la mig klockan HALV TIO! Det är en sensation, helt otroligt, det händer liksom inte. Men det gjorde det iallafall... Vill ni höra resultatet. Mina förhoppningar var att jag skulle sova som en stock till klockan ringde men klockan 04.45 vaknade jag helt klar i bollen. Lyckat. Det var helt kokhett under täcket och jag vågar inte sova utan. (läskigt jue?!?!) Därefter låg jag och våndades, haha, i över en timma, tillslut somnade jag in i en orolig sömn. Min drömnatt blev en mardrömsnatt. Fast som tur är känner jag mig hyfsat pigg ändå. Har ju ändå sovit i lite mer ä åtta timmar! :D

Btw, nu när jag äntligen fått mitt bankkort tillbaka kan jag ju shoppa igen!! :D Nu är jag sjukt sugen en poncho/stor sjal. Titta in den på bilden nedan. Hur snyggggg????

Buhuusigt... ♥

Ingen outfit idag. Bjuder på lite busigt hårruffs istället! ;)
Nu ska jag pluggiplugga lite, sedan blir det chilliprilli framför halv åtta hos mig och därefter idol. PANGKVÄLL! ;)

Två alternativ ♥

Okej. Låten är bra, jag tycker om den. Men seriöst, jag visste inte att sånna här musikvideos gjordes år 2010?
Antingen fryser alla tjejer i videon arslet av sig, eller så svettas han som en gris? Hur kan dem annars vara typ nakna och han helt påklädd i svart?

Morrrr-shning ♥

Hulabadula!
Av någon konstig anledning är mitt humör (än så länge) på topp. :D Vet egentligen inte hur det kan vara möjligt då jag har hur mycket plugg som helst. Och det kommer väl gå sådär med pluggandet då jag måste åka in till stan diret efter skolan. Hmm. Får se till att plugga massa på tåget.
btw, ni har blivit ruskigt dåliga på att kommentera. Comalong! ;)
'
Sweetiepie och jag♥

Kill Me♥

Har  Inte   Pluggat   Så   Mycket   Som   Jag   Skulle. Måste byta om till träningskläder, utanför vräker regnet ner. Någon som vill döda mig? Nu tack!

Fullsmockat ♥

Jajamen! Kom hem för cirkus en halvtimma sen. Då drack jag en kopp te och käkade some nuts. Nu ska jag bara ska jag stenplugga fysik. Hela denna dagen kommer rulla ganska fort. Jag har massa saker som ska bockas av, no time left.
  • Först, plugga fysik (prov imorgon omg).
  • Promenad och samtidigt dela ut lappar ang loppmarknad
  • Plugga so
  • Äta ngt litet
  • Träna
  • Duscha och fixa naglarna
  • Äta och plugga
Härligt, kanske lika bra att börja med en gång? Såhär kommer alla dagar denna veckan se ut för min del. Fy helvete.
Längtar inte alls tillbaka till sommaren, frihet och inga bekymmer så långt ögat nådde. Åh, tänk om det gick att spola bakåt i tiden. Exempel när jag och finaste tjejerna tillbringade en helg i Varberg.



smaskens!

Nej, jag längtar inte tillbaka. Inte alls...

Bra start... ♥

Åh, underbart. Först vaknade och kände mig helt slut. Ögonen orkade knappt hålla sig uppe. Varför vet jag inte, jag har ju sovit i åtta timmar? Sen när jag väl släpat mig upp ur sängen och går till köket för att äta frukost tar det cirka två minuter. Sedan börja jag, mamma och pappa gräla. Fyfan, kunde inte haft en bättre start av dagen!
Hejhopp!

POWER

Woho. Är absolut inte redo för en powerwalk. Men vad gör man inte liksom?

One step ♥

Hejochhå. När jag kom hem från skolan kände jag mig som ett vrak, vet ni vad jag gjorde. Tog bort allt smink. Vilket ioförsig inte är så mycket., ögonbrynspenna, mascara och solpuder. Idag hade jag även lite eyeliner. Sedan kändes det mycket bättre. Skönt.
Nu har jag klickat runt på lite bloggar åså men tänkte sätta igång med plugget snart. Så har jag det gjort. Måste hinna med en promenad plus att Tove ville titta på Halv åtta hos mig med mig. ;) Och för att hinna det ska jag nu ta tummen ur röva och skriva rent svenskan, läsa igenom fysiken och so:n. Pang!
(btw, är det konstigt att gå runt/sitta helt i sin ensamhet med ett par 15cm klackar på sig, bara för att dem inte ska känna sig bortglömda?)



Måndag ♥

Den här veckan kommer att bli en lång M A R D R Ö M. Förlåt för att jag börjar så negativt, istället för att bubbla av positivitet. Usch och fy. Jag vet helt ärligt inte hur detta ska gå till. Allt är så stressigt. Och jag har en enda tjock klump i magen inför den jävla loppisen också, som bara växer. Men jag har ju släppt det nu, eller hur? ;)
Idag händer inte så mycket. Först ska jag en snabbis till skolan, vid tio ska pappa hämta mig och så ska vi åka till läkaren. Därefter ska jag tillbaka till skolan. Jippie. Ikväll har jag som tur är ingen träning så då har jag några timmars plugg att se fram emot. Skönt att beta av lite. Igår hjälpte pappa mig med svenskan så att jag kan skriva rent den idag. Skönt att jag kan släppa den i allafalll. En sak i taget.
Titta på dessa underbaringar. Min systers pojkvän och Agnes. Söta!♥

Better ♥

Känns lite bättre i magen nu. Musik, vänner och familj betyder allt. Utan familj och vänner är man ingenting.

Söndag... ♥

Heeeeej. Ingen bra dag alltså. Jobbigt att säga då jag varit med två toppentjejer. Trots det så har jag varit sjukt nere hela dagen. Helt plötsligt kom allt över mig. Liksom åt upp mig. Alla läxor, skolvalet och klassresan. Vi har hur mkt som helst till nästa vecka. Och inte nog med det så är jag huvudansvarig för skolvalet. Och om två veckor ska min klass anordna en loppmarknad, vem tror ni är den som drar tunglasten och planerar det mesta? Precis, jag.
Alltså läxor, det är en sak och skolval, det händer en gång och dessutom är massa lärare med och stöttar. Men loppmarknaden och planering inför klassresa, det är det fan ingen som hjälper till. Eller jo, några få. Men vi har 25 st i klassen. Ska då 5 stycken göra allt? Nej. Ska då en vara den som hela tiden pushar så att saker genomförs. Så att det händer ngt, så att vi får in pengar. Ska endast en person bära allt ansvar på sina axlar? Nej. Det tycker fan inte jag är rättvist. Sånt blir jag rent ut sagt ledsen av. När människor är så jävla självupptagna, själviska och dumma! Tror dem som skiter i att ta ngt ansvar att jag inte har annat att göra? Eller att jag är den enda som kan? För så är det inte. Jag skulle göra slippa ha ångest inför denna helvetesloppis varje dag. Ångest över att inga lappar ang loppisen kommit upp ännu. Även om det bara är två veckor kvar. Och jag blev väldigt ledsen när jag frågade om ngn i klassen kunde ställa upp med att ha sitt nummer på insamlingslappen, så att folk kan ringa om dem har saker att skänka till loppisen. Men nej, det var ingen som ville ställa upp. Så tillslut blev det jag och Madde som fick skriva våra nummer. Det är bara min mamma och Maddes mamma som gjort något för att samla in pengar till klassresan. Min mamma hade hand om newbodyförsäljning, och Maddes mamma hade hand om försäljning av fröer.
Varför kan då ingen tänka sig ha deras jävla nummer på en lapp? Är det så jobbigt? Är det så jävla självuppoffrande? Nu blev det istället jag och Madde som redan dragit våra strån till stacken som fick ställa upp. Om vi någon gång ska åka på en klassresa, en ordentlig sådan. Då är det fan dags att alla börjar ställa upp och att alla vill och hjälps åt. För nu orkar jag inte mer. Jag orkar fan inte försöka och försöka. Jag vill inte vara ngn jävla tjathönsmamma som bara skäller. Jag är fan inte en sånn person. Men jag blir sådan när jag tycker människor beter sig oschysst och själviskt. Nu släpper jag detta. Jag tänker inte lägga mer energi på detta, eftersom ändå ingen bryr sig. Jag har tröttnat! Förlåt för detta inlägget, behövde få ur mig ilska. Blir så besviken på människor ibland. Men man lär sig under livets gång.
Bjuder på en bild. Moi och älskade, saknade syster. Kom hit till mig NU, behöver dig ju.

Nya tag ♥

Gårdagen var inte okej alltså. Haha. Jag hade tänkt skriva när jag kom hem, hade till och med börjat skriva på ett inlägg. Men det blev så sjukt stressigt. Tove och jag höll nämligen i en kräftskiva, för våra familjer. När vi väl kom hem från matchen, som spelades i Trollhättan, och som också blev väldigt försenad pga skador m.m. Så det blev väldigt bråttom men att börja laga käk åså. Men vi vann matchen tillslut (6-4) och vår kräfskiva blev jättelyckad! :D

Idag känner jag mig inte superpigg. Min förskylning är värre och av ngn anledning är jag jättestel i nacken och axlarna.Men det stoppar inte starke Signe förstår, hehe. Jag och Tove ska åka en sväng till stan och se hur utbudet är. Tove vill tydligen köpa en ny garderob? (innehållet alltså) Och jag är lite sugen på ngt fint smycke, eller kanske ett par dojjor? Vi får se vad som får följa med hem... ;)

Tänk när man kunde sitta vid vattnet och njuta av solens värme. Det känns som evigheter sedan. Längtar tillbaka. Just nu är himlen bara grå och trist... I need some D-vitamin. ♥

Saturday fever♥

Morgon på er!
Förstår ni att min kropp snart ska befinna sig på en fotbollsplan redo för match? Det är inte lugnt. Det är lördag och klocka är snart 08.00. Men eftersom vi spelar ända borta i Trollhättan så måste vi komma iväg i tid. Jaha men då var det bara att börja tagga nu då elr? Hoppas ni får en underbar lördag, hörs when I get back from Trollis!
Köss&pöss!

Choklad ♥

Hejhej. Min fredag har sprungit iväg någonstans. Maddisen hänkade och direkt när vi kom hem blev det som vanligt en kanna te. ;)  Därefter har vi väl mest slappat åså. Nu kikar vi idol och jag äter chokladpudding. MUMMA :D
Börjar dock må lite lätt illa nu.. Äter alltid för mycket, höhö. Jahapp. Det var typ min dag. Ska återgå till idol nu. Passade på att blogga i paus.
Puss och kram ♥

DAGENS♥

♥ STOR tröja: Syster... ;)
♥ Underbara leggins: Monki

Freeeeeeeeeeeedag ♥

Som jag längtat på att denna dag ska komma! Nu är det fredag, äntligen frihet i två dagar. Även om jag som vanligt redan bokat upp varje ynka minut av både lördag och söndag så slipper jag iallafall skolbänken för en stund. Dock inte plugget, det får följa med hem, men det är en annan femma. ;)
Here are some pics. While I ate my breakfast. :)


Dem blev lite halvt läskiga faktiskt...Ser jag inte ond ut på bilden längst ner till höger? Haha ;)

Sweet dreams ♥

Nu säger en helt utmattad Signe godnatt. Vi förlorade matchen. Jag gkömde kanske till och med skriva att vi hade match idag? Hmm. Aja, vi förlorade iallafall mot serieledarna. Seg förlust, dålig domare och det kändes som hela laget var full av dålig energi. Så det kan vara ibland. Mina ögon rullar typ runt nu så det är time to go to sleep.
Sweet dreams. Hörs imorgon bitti som vanligt!
Kärlek

Dagens - red-hot-chillipeppers♥

Masssa bilder... Kanske onödigt många. Men ni får stå ut! ;)
♥ Jeans: Myrorna
♥ Tröja/Tischa: Monki

Woow ♥

Lyssna på denna tjejen. Hur duktig?

Många järn i elden ♥

Usch, jag känner mig så stressad just nu. Har alldeles för många järn i elden just nu. :P Dessutom känner jag mig nästan konstant ledsen och sårad. Jobbigt och svårt.
Återkommer snart med dagens klädsel... ;)

Torsdag ♥

Morsning korsning!
ÄR det verkligen torsdag idag? Det var ju måndag alldeles nyss... Alla dagar bara flyger iväg. Allt, i övrigt, går så himla snabbt. Men att det är fredag imorgon är ju bara skönt. Alltid lika underbart med helg! Nästa vecka däremot, inget jag ser fram emot alltså. Vad jag vet än så länge har vi två prov (fysik & historia) och en ganska stor skrivinlämning. Och som alltid tillkommer även spanskaglosor plus att det säkert kommer bli fler läxor under veckans gång. Ajuste, nästa vecka är det ju val. Vår skola är med i ngt som heter Skolval 2010. Av ngn andledning är jag arrangör. HUr gick detta till? Tar alltid på mig för mycket ansvar hela tiden. Bajs på mig själv. Men det blir kul, det tror jag verkligen!
Pusspusssnussslusss!
Haha checka in denna bilden. Give it a laught! ;)
Madde tussen fick bara vara med halva sitt vackra ansikte

Jacket

Här är min nya jacka, från h&m.
Puss

Onsdag ♥

Hello sötnosar!
Idag är jag sjukt trött, har sovit ganska konstigt. Ska slänga i mig några koppar te, då blir jag förhoppningsvis lite mer pigg i bollen. Det är kanske lite pga min förskylning, det är liksom ett konstant tryck mot tinningarna samtidigt som jag är täppt i hel näsborrarna.
Vi hann inte klart med förhöret igår men vi har bara nationalismen kvar och den går fort. Fast plugg på morgonen är inte min favvis om vi säger så. Vad gör man inte?
Puss puss
Här har ni några fler gosiga bilder från matchen igår...Madde passade på att visa sin söta lilla tunga också ;)

Elfsborg vs Talanglaget ♥

Haha, vilken fyndig rubrik eller hur? ;) Det var faktiskt en bra match. Men Elfsborg vann med 2-0 efter två orättvisa straffar. Jaja. Vi hade det mysigt på medan vi kikade, solen värmde gött, men när den väl försvann blev det direkt svinkallt. NU tittar jag och Tove på idol!!! WIIEE! Så jävla kul, men man får lite ont i hjärtat när det kommer in människor som verkligen inte kan sjunga, men av ngn andledning tror dem det. Och ibland tycker jag att juryn kan vara lite väl hårda...Men ibland behöver man kanske ngn som verkligen väcker en?
Efter idol ska pappa förhöra mig inför provet imorgon. Jag har verkligen inte pluggat tillräckligt, vilket inte är jättebra. Hoppas Olof (vår lärare) inte har gjort ett för svårt prov. ;P
Japp,japp. Här har ni bilder från matchen, enjoy:
hehe, tyckte denna bilden blev lite kul. titta bollen i högra hörnet. Haha


Puss och godnatt!

GAME ♥

WOAA! Nu blev det helt plötsligt bråttom här. Ska snart rulla iväg på pärlan och åka till matchen, på vägen ska jag plocka upp Tove. :)
ska nog åka om affären och köpa ngt mumsigt också! Få se vad det blir... Sugen på naturgodis. ;) Men innan jag rullar har jag en del saker att fixa.
Hurry-Curry!

DAGENS♥

Haha, så snabbt allt kan slå om. Nu mår jag piss igen. HULABALLULA! Jag behöver en kopp te...
♥ Jeans: Wesc
♥ Linne & kofta: H&M
♥ Sunnies: Lindex

Back on track - for the moment ♥

Hallojsan!
Kom nyss hem från skolan. Vår aktivitetsdag bestod av en ganska lång promenad med lite samarbetsövningar på vägen. Känner mig lite bättre nu på sjukfronten. Inte lika ont i halsen längre, det brukar i och för sig vara värst på morgonen och sedan släppa under dagen. Snoret är iallafall kvar! Gött.
Nu ska jag plugga för det kommer jag inte hinna ikväll. Det är nämligen talangmatch uppe på bråtaredsvallen. Elfsborg ska spela mot Sjuhäradsbygdens talangspelare. Kulkul, det får ju ingen inte missa! ;)
Puss sålänge! Återkommer med tråkig dagens outfit!

Tisdag 7/9-2010 ♥

Usch, bajs och prutt. Jag mår inte bra, min lilla förkylning som legat och puttrat några dagar har nu blommat ut -.-
Kanske vore det bäst ifall jag stannade hemma idag. Men vi har aktivitetsdag och min grupp börjar kl10.00! :D  Och alla slutar kl13.00. Plus att vi inte kommer ha några vanliga lektioner. Därför känns det som om jag lika gärna kan pallra mig ner till skolan och stå ut i några timmar. Fast jag pallar nog inte att gå/cykla idag. Min kropp är helt utsliten efter de senaste dagarna/ veckorna. :P Att ha tre matcher i veckan + träningar tär på kroppen kan jag lova. Det blir moppen, även om jag känner mig som en latmask. Även om jag är en latmask.  -.-
HAHA, såhär känner jag mig just nu! ;)

Skönaste programet... ♥

Tar en paus från pluggandet. Säsongsstart för Halv åtta hos mig nu. Lätt det skönaste och mysigaste programet!
Puss♥

Blablabla

Usch och fy lingonspy! (vet inte varifrån jag får alla dessa roliga rim ifrån.?!?!) Aja. Det jag ville komma till är att jag inte tycker om att plugga. Därför gör jag det inte särskilt ofta, även om folk nog tror det. Men ickepickepäronpung. (där kom det igen?) För vi har prov på onsdag och jag läste igenom sidorna först igår! INTE BRA. Sittter här med lite panik i magen. :I
Åh vad det är roligt att plugga! Borde göra detta oftare!

Eller inte, titta. Jag fick t.o.m med en gäsp. grymt!

DAGENS♥

♥ Jeans: Cheap Monday
♥ Kavaj: Zara
♥ Kofta: Okänt märke haha
♥ Linne: Linne
♥ Kofta: Monki (ny)
♥ Dr martens

Måndag ♥

Jaa, vad säger ni. En bild beskriver mer än tusen ord? Bilderna beskriver precis hur jag k'nner mig idag, prima helt enkelt. *Host* Nej, fyfan. Detta kommer bli en lååååååååång dag.
Puss♥

Härligt ♥

U N D E R B A R T med vinst. Det var en riktig slitmatch, fyfan. Men vi vann. Det var en extra go vinst eftersom det var därby plus att dem ligger tvåa i serien. (Vi ligger trea) Så sjukt skönt att trycka till ett lag som vi förlorat mot. På bortaplan dessutom. G Ö T T!
Efter 90 minuter oavbrutet (förutom i halvlek) spring och slit är min kropp nu i upplösning. Haha. Orkar knappt resa mig upp. Men ingen vila, först ska jag följa min syster ner till buss-stationen, sedan är det soffan och en bra bok som gäller! Imorgon är det dags för ytterligare en härlig vecka i skolan. Men jag ser fram emot två veckors prao. Det är inte så långt kvar, v: 39-40.
Puss och kram!
Visst är vi vackra? ;)

Dr Martens♥

Jahapp... Nu är jag en stolt ägare till ett par 8-håls dr martens. :) Hur gick detta till? Menmen, dem är iallfall tidlösa och är av grym kvalité. Ingen risk att jag ångrar mig.
Nu ska jag spela match. ÄR INTE SUGEN PÅ DETTA! Min syster har smittat mig så jag är snorig och har ont i halsen. :( Inte kul.
Puss tuss!

Hur går det till?

Nu är det klart och fy faaaaaaaanken vad detta ska bli gött!
Btw, hur kan en webcaamera få ngt så gott se så äckligt ut? Höhö
Hugg in!

Pizzatajm! ♥

Nu är det pizzabakning här hemma! Mozarella och soltorkade tomater högt och lågt alltså!
Madde shoppade massa fint och jag hittade en jacka och halsduk... :D Återkommer senare med pizzaresultatet. Men jag tror inte någon behöver vara orolig. Det kommer och ser ut att bli grymt! Soltorkade tomater, pesto och mozarella är en oslagbar mix. ;)
Det blir nog gott, även om det just nu ser ut som en geggamojja. Haha!

Lördag ♥

Morsning korsning! Sitter i köket och har precis ätit frullebulle. Eller, allbran med jordgubbsfil. MUMS! Men ska snart börja röra på mig lite. Vi ska gå till bussen om ca en halv timma. B r å t t o m .
Vi ska på en förhoppningvis lång och lyckad shoppingdag!  Det enda som inte är jätte bra är att mitt bankkort fortfarande inte kommit tillbaka. Men vi beställde ett nytt igår. Så det dyker väl upp i början av nästa vecka.
Puss!
Idol-toves grymma låt!

Att gråta ♥

Jag och Madde har precis tittat klart på den finaste och sorgligaste filmen jag sett på länge. Flickan från ovan heter den, eller orginalnamnet är "The Lovely Bones". Fruktansvärt tragisk men ändå helt underbar. Svårt att förklara. SE!
Är helt slut efter att jag suttit och gråtit i cirka två timmar. Haha.
Godnatt sötnosar!

Monkiworld ♥

Åhhh!!! Ha-begär till tusen. Det är vad som uppstår när jag kikar på monkis hemsida. SNÖÖÖÖGGGT säger jag bara!
Imorgon blir det definitivt en sväng om där! Först tänkte jag göra ett fint collage men det funkar tydligen i iPhoto. Men någon vet kanske hur man gör?

Får ju inte glömma... ♥

Min fina klass, 9b. Här är klasskortet!
Högst upp i mitten hittar ni mig. ;)

Tjocksmock ♥

Haha, fick hem mina skolkort idag. De korten som jag grät för efter fotografen tagit dem. Jag gillar inte min mun och jag ser riktigt mullig ut. Haha! Två flugor i en smäll. Gratiskartan får stanna men resten åker raka vägen tillbaka!
Nu har jag och Madde fikat lite, hon vill spela piano nu. Det vill inte jag. Jag sitter hellre vid datorn haha! Men jeje, kompromiss!
Om en stund ska vi slänga i oss lite käk och dra oss upp för att titta på match... Får inte glömma halsduken, det är riktigt ruggigt ute!
Puss

Home for a while...

hejhopp!
Vi har håltimma i en och en halv timma nu. Så jag och Madde åkte hem till henne en sväng. Vi har druckit te och jag har ätit mazariner som jag köpte på vägen. ;) Madde mumsade lite choklad istället. Gott det med!
Madde ska sova hos mig ikväll så hon håller på att packa lite övernattningskläder m.m. Vi ska nog rulla ner till skolan snart. Då väntar en härlig mattelektion samt dubbla engelskalektioner. Och pricken över iet så avslutas vår underbara fredag med en underbar so-lektion. Var det ngn som hörde en suck?
Hörs laters! Pöss på rumpen!

Fredag ♥

Godmorgon solstrålar!
En liten fråga bara, varför är jag fortfarande trött efter att jag sovit i 8 timmar. Kanske t.om. mer...! Förstår ni? Jag gick och la mig vid tio, läste till halv elva och sedan försökte jag sova. Duktigt va? :)
Men piggheten jag hoppats på har dock ännu inte dykt upp. Hmm. Det kommer kanske under dagen? Förhoppningsvis. Men till något annat. Egentligen skulle vi spelat match idag, borta, mot Vårgårda. Men den är inställd! JAAAAAAA! Inte så jätte pepp på att åka till Vårgårda och spendera hela min fredagskväll där. Så detta betyder att jag är ledig ikväll. Eller jag var, nu ska jag och Maddisen ha myskväll.♥ Först ska vi kika på herrarnas fotbollsmatch. Därefter ska vi glida hem till moí och mysa. :)
Imorgon väntar göteborgs stad och shopping! :D
puss♥

Not in a good mood ♥

Jag är så inte på humör. Mitt huvud skriker inombords och jag är allmänt trött på saker och ting här i världen. Bajs på detta säger jag. Jag pallade faktiskt inte att vara kvar i skolan så jag sjukanmälde mig och skippade de två sista lektionerna. Missade ändå inget viktigt, det vi hade kvar var matte och biologi. Och matten ligger jag bra till i, tog med mig boken hem och tänkte kanske räkna några uppgifter sen. Vi har sexualkunskap i biologin för tillfället vilket är kul men vår ordinarie lärare var sjuk så jag kände att det inte var värt att stanna -.-
När jag kom hem hade jag först tänkt att slänga på mig mysiskläder och läsa en bok. Men jag måste skriva rent en engelskauppgift först. Sedan kan jag slappa utan att behöva tänka på plugg. Ikväll är det som vanligt, träning.
Puss så länge!♥
Som sagt, väldigt trött. Sista bilden är på dagens tischa. ;)

Vad blir det? ♥

Godmorgon alla ni supertrötta men som ändå måste gå till skolan. Eller om det nu är ngn som ska till jobbet som också är trött så, godmorgon på dig! Sympati till er alla! ;) (inklusive mig själv, eftersom jag också måste pallra mig ner till skolan)
Vet ni ngt mycket farligt förresten? Jag har hittat massor med snygga saker på nelly.com. Vill ha allt!!!! Men det går tyvärr inte. Jag har iallafall bestämt mig för att beställa hemma en jättesnygg kavaj/blazer i svart. Den är snööggg! Jag har tänkt att använda den som höstjacka. Med en tjockiströja och en halsduk funkar det nog. ;)
Puss

Då var dagen över.

Vad har jag gjort denna dag? Den har bara svischat förbi! Det gick bra hos läkaren, men det tog mkt längre tid än vad jag trodde. Sedan åkte jag och Madde till stan. Jag fixade med praolappen och allt gick finemang! Dock han Madde inte köpa sin skor. Min pappa skulle nämligen åka hem från stan samtidigt som jag var klar med lappen och då kände vi att det var goare att åka bil hem, istället för att ta bussen. Sagt och gjort.
När vi kom hem fixade brorsan supergod middag, fisk i sjukt god vitvinssås. Smaskens! Och vi fick äntligen se det senaste avsnittet av trueblood. Grymt som vanligt!
Nu ska jag soooooooooova. Är trött som en gnu? Hehe. Ska bara lägga fram morgondagens kläder först. Det sparar så sjukt mycket tid på morgonen. :)
Puss!

Onsdag ♥

God morgon. Det kommer bli en liten fläng-dag idag. Först ska ajg som vanligt till skolan, men vi ett ska jag till läkaren med papi för att titta om jag har astma. Därefter ska jag återigen till skolan och sen ska jag och Madde åka till stan. Madde ville titta på ett par skor och jag behöver för det första också nya skor men mitt huvudsakliga skäl till varför jag behöver åka till stan är för att min praolapp behöver skrivas på. Vart jag ska praoa är nu spikat och klart, det blir ett supermysigt café på andra långgatan. :)
Som vanligt är jag i tidsnöd, men vi hörs when I get home! Puss på nosen♥

RSS 2.0