Söndag.

Det var inte helt fel att vakna hyfsat utvilad och sedan mötas av strålande sol. Det blev en långfrukost utomhus samtidigt som jag passade på att sola benen. Sen dess har jag suttit och redigerat en film om romantiken. Det är ett grupparbete men av någon anledning tog jag på mig att redigera filmen och göra själva presentationen. Nu, fyra timmar senare är den äntligen klar. 
 
Nu måste jag göra iordning lite mat om jag ska hinna äta innan matchsamling. Ikväll möter vi Timmele, det ligger mitt i ingenstans utanför Ulricehamn. Härlig söndagssysselsättning. 
 
Pussar!

NB

Jag vill verkligen införskaffa mig ett par New Balance-skor. Frågan är vilken färg... och modell. Tycker om modellen på skorna nedan men vet inte en rubustare modell är ännu snyggare. I-landsproblem på högsta nivå. 

Lördag

Hallihallå! 
 
Veckan från helvetet är över men någon utpustning är det inte på tal om. Även de två följande veckorna kommer vara en kaosartad slutspurt. Men sen är det fasiken sommarlov! Trots att det är mycket kvar ser jag äntligen ljuset i tunneln, positivt menat. 
 
Idag har jag haft en supermysig dag. Först var det släktkalas för kusin Ian som fyller 21, grattis snygging! Sen åkte jag med kusin Helena till stallet för att provrida en häst. Den står i samma stall som Helenas pollis och ägaren behöver hjälp med ridning då hon är höggravid. Hästen heter Sunny Side och var så kelig. Jag har inte ridit regelbundet på flera år och då på mindre hästar. Sunny är 168cm i manken och är fortfarande ganska ung och PIGG. Det kändes jättebra även om jag märker att jag är lite ringrostig. Sen så är det alltid lite speciellt första gången man rider på en ny häst. Ridning är verkligen ett samspel mellan ryttare och häst så man behöver lära känna varandra innan man kan få till den den vi-är-ett-känslan. Den känslan är så häftig. Så nu ska jag alltså göra en comeback i sadeln, något jag ser fram emot. Det är dessutom så himla kul att Helena och jag kan rida ut tillsammans. Jag har, utan att hon vet om det, utnämnt henne till min nya mentor. Någon måste ju lära mig allt jag glömt haha... 
 
Ikväll blir det filmtajm med Norisen. Tror hon har laddat med kladdkaka, det ser ut att bli en lyckad kväll. 
 
Pussar 
 Igår var gänget samlat hos Johanna som hade gjort så fint. 
Jag mitt i ett peddosmile och söta värdinnan. 

Dagen D, nästan

Dagen med stort D är här och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Matten har alltid varit det mest ångestfyllda nationella provet. Varför vet jag inte. Men att jag inte kan särskillt mycket är för sent att tänka på. Nu  gäller det att ta två djupa andetag och göra så gott jag kan. (intalar mig själv att det är okej att inte kunna svara på en enda fråga...) 
 
Ikväll spelar jag match så jag kommer inte hem förrän sent ikväll. Sen är det fasiken fredag - och jag kommer förhoppningsvis överleva veckan. Men, man ska inte ropa hej förrän man kommit över till andra sidan bäcken. ;)
 
Ha en fin dag, och lycka till ni som också ska göra nationella provet i matte. 
 
Bäst just nu.

att andas under ytan

God kväll!
 
Ber ännu en gång om ursäkt för dålig uppdatering. Livet går inte ihop just nu. Den här veckan har jag sju prov och en inlämning, att det inte är en helt skön vecka säger sig självt. Men men, efter den här veckan har jag bara två uppsamlingsprov och ett psykologiprov därefter är det sommarlov med stort S! Jag och Malin räknade under lunchen ut att vi har kvar endast elva skoldagar. Hur fantastiskt? Det som får mig att gå upp på morgonen just nu är tanken på att fylla arton, att gå på Håkan-konsert, att åka ut i europa med min bästa vän och att inte behöva tänka på skolan. Tanken på att inte behöva tänka på skolan, det ni! ;)
 
Nu ska jag försöka somna innan jag får ännu ett breakdown haha. Härligt sånt.
 
Nattinatti
Två bilder från helgen som för övrigt var väldigt lugn och trevlig!
Bästa!
 
 

Sus och dus

Morsning!
En liten morgonhälsning innan jag måste susa runt i huset och fixa inför norgetrippen. Älskar att jag är så bra på framförhållning, min bästa egenskap tror jag. Not. 
 
Men men, det brukar alltid gå vägen tillslut. 
Puss
Kände mig snygg och tog lite kort. Call me om ni ska göra en remake av The shining.  

G-Star

Härligt, allmänt sugen. Frågan är om man kommer tröttna på lädrets olika färger... Vad tror ni?
Från G-Star - 1000 :-
 

OSLO - THE KNIFE

Imorgon åker jag, tillsammans med papi, brosko och systeryster till Oslo. Vi ska på konsert och se The Knife. Starkast minnen till deras musik har jag från när vi bilade i Italien. Jag var elva år och spelade The Knifes platta Deep Cuts om och om igen. När jag lyssnar på den skivan räcker det med att jag blundar och vips är jag tillbaka i den vita, lilla bussen susandes fram på Italiens landsvägar. 
 
Morgondagens konsert kommer bli helt urballat bra, det är jag helt övertygad om!

Grotesko

Fyfasiken vad det inte är lätt att ta snygga bilder på tänder och mun. Istället för att bli glad över hur fina mina tänder är, kommer jag på mig själv att rynka på både det ena och det andra när jag redigerar tand-bilderna. Det ser ju så groteskt ut!
 
I nuläget blir det alltså inga tandbilder haha. 
 
Annars? Förutom en ihärdig rethosta har jag haft en bra dag. Det nationella provet i engelska kan ha gått superbra eller katastrofalt dåligt, omöjligt att säga. Avslutningen med Ungdomsforum var väldigt trevligt. Alltid lika mysigt att träffa politikerna, småprata och diskutera. De är också människor. 
 
Sen jag kom hem har jag fixat och trixat med lite inbjudningskort. Till vad får ni veta i sinom tid...
 
Pussar!

Tisdag

 God morgon!
 
Jag tror inte jag har lett så mycket som jag gjorde igår på åratal haha. Nu är tandställningen borta och mina tänder är fria, nästan. Jag har en genomskinlig bettskena som ska vara på dygnet runt i en vecka framåt, sen behöver jag bara ha den på nätterna. Den syns knappt men den spänner som tusan. Men det går förhoppningsvis över. Och skitsamma om det gör lite ont, MIN TANDSTÄLLNING ÄR BORTA! :D
 
Idag har jag lite olika planer, bland annat nationella prov i engelska hör- och läsförståelse. I eftermiddag ska jag på avslutning med Ungdomsforum. Sen ska jag träffa Emma och så ska vi ut och busa haha... Vi fyller ju år ganska snart... Mer säger jag inte. 
 
Jag har inte hunnit ta några bra bilder på tänderna ännu så ni får nöja er med gårdagens instagram så länge!
 
Pussen
Glad tjej haha

Hej.

Hej.
De senaste veckorna har varit turbulenta. De har varit fyllda med skratt och gråt, glädje och sorg och kärlek och vemod. Jag har velat fly bort från allt men verklighetens bistra sanning har hela tiden hunnit ikapp mig. Bloggen har hamnat någonstans däremellan. Efter att ha bloggat nästan varje dag sedan mars 2009 är det inte konstigt att jag just nu går igenom en liten "identitetskris" haha. Samtidigt har det inte gått en enda dag under den här bloggfria tiden då jag inte tänkt på bloggen. Tankeverksamheten har varit i full gång men beslutsamheten att skriva ett inlägg har varit puts väck. 
 
Iallafalll, jag är tillbaka och det värmer att se att de flesta av er faktiskt stannat, trots min nästan en månaders långa frånvaro. 
 
Kärlek till er!
 
P.S idag ska den bort...!
 
Ett litet bildregn från de senaste dagarnas instagramissar...
 
 

RSS 2.0