Vem vare, vem vare som prutta?

Min mage är det gravid-varning på och jag sitter fortfarande och trycker pepparkakor. Jävligt lyckat i och med att jag om tjugo minuter ska springa runt på en fotbollsplan och ta  i. Stackars den som hamnar bakom mig säger jag bara! Hohohoho!

DAGENS- All black ♥

Jeans: Vila
Kofta och t-shirt: Monki
Ring: Gåva från bästis

jippiekajej motherfucker... ♥

Halluhallu!
Jag var först nära på att skriva morsning-korsning haha. Lite fel där. Menmen. Jag har ju klagat på kylan som varit de senaste dagarna. Men alltså det har inte varit i närheten av hur kallt det är nu! Helt stört. Min powernap som jag planerat kan jag ju glömma. Nu ska jag gräva ner mig i plugg innan jag drar iväg till träningen!
köss!

On the first page of our story... ♥

Hej risdag! Har väl inte fått den kalas-sömn som jag hoppats på men vad kan man göra? Det är bara att fortsätta straight ahead och låtsas som ingenting. Vi slutar vid halv tre idag så det är iallafall en bra sak. :)
'
När jag kommer hem känner jag redan att jag komemr behöva en powernap. Sen måste jag plugga en stund, därefter träning. Ha en fin dag!!

Don't fucking tell me what to do... ♥

Det var jättebra på Hulebäck! Skitbra verkligen. Men jag känner att förkylning som jag haft sen början av helgen ännu inte släppt taget. Programmen jag tittade på av dem som finns på Hulebäck var Samhälle media och Samhälle samhälle. Det sistnämnda känns just nu bäst men vi får se... Har ingen aning om vad jag vill gå eller göra. Det är ännu för tidigt att veta!
'
Vi höres i morgon, jag tänkte nu försöka sova bort min smärta i mitt huvud och tröttheten i min kropp. Har hört att sömn är den bästa medicinen.
Pöss!
Hulebäck - gatan

Bare minerals ♥


För ett tag sedan köpte jag för första gången id's bare minerals foundation. Jag har prövat andra mineralfoundations innan, bland annat från The body Shop. Men jag har samtidigt alltid velat testa id då det är dem som startade mineraltrenden och det är nästan dem enda mineralprodukter som innehåller 100% mineraler och inget annat! Jag har hört mycket lovord från dem som använder id's produkter vilket gjort mig ännu mer sugen.
'
Nu har jag snart använt min foundation i en vecka och jag är stennöjd! Nu vill ajg köpa solpuder, rouge, concealer m.m. från samma serie. Det enda som varit ett minus är att min hy har blivit lite torr pga av väderförändringarna som pågått den senaste tiden. NI som själva använt eller använder puder, eller mineralpuder vet att det gärna lägger sig de torra partierna, inte snyggt. Men annars finns det inget negativt. Eller jo. Det väl i såfall priserna. Alla har verkligen inte pengar till att lägga 425 kr för en foundation som kräver en borste som kostar 385kr. Tillsammans blir detta hela 810kr för endast en foundation och en borste. Ganska sjukt. Men om ni ändå är sugna att läsa lite om id och vad bare minerals betyder kan ni kika nedan...

MARKNADENS RENASTE MINERALMAKEUP

bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100 % rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som  kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur.

VÄLGÖRANDE EFFEKT
bareMinerals Foundations SPF 15 jobbar med huden, inte mot den. Flera av mineralerna har vårdande effekt och motverkar torr hud och hudirritationer, samt även hudens åldrande tack vare skyddet mot solen. bareMinerals passar alla hudtyper, även känslig och oren hud.
För er som undrar: Jag har nyansen Light nu men på sommaren är det golden medium!

Nutcracker!

Kom nyss hem från skolan. Hade då snor ner till knäna haha. Svinkallt är ett bra ord att beskriva vädret. Nu sitter jag och lyssnar på julmusik, knäcker nötter och dricker julte. Går det att hitta ett bättre försök till att väcka lite julkänslor? ;)
'
Ikväll ska jag och pappa på ännu ett Öppet hus. Denna gång bär det av till Hulebäck. Det ska riktigt roligt då det är Hulebäck som står högst upp på listan av dem gymnasium jag kikat på...
'
Ni får ha en fin fortsatt eftermiddag/kväll och jag får väl fortsätta med mitt ensamma julmys. Jag slänger antagligen upp en liten update när jag kommer hem från Hulebäck plus något tidsinställt inlägg. Det enda som är tråkigt med att åka på öppet hus är att man missar Ung och bortskämd... Men det tar vi på svt play sen. :)
Pusss!
Här har ni en liten nöt-historia!
--->
--->
--->
Ehmm, ja. Alltså vi har tydligen ingen nötknäppare och då uppstod det såklart ett litet problem då jag inte kunde ta mig igenom nötskalet. Hur jag lyckades? Den får ni klura lite på! 

Mycket bra, mycket bra ♥

Halloj! Sovit gott? Det haaaaar jaaaaaaaaag. :D Trodde först inte att jag skulle kunna somna igår kväll, jag sov ju ganska länge på morgonen och då brukar det bli lite svårare att somna i tid på kvällen... Om ni förstår vad jag menar. Men lyckligtvis så somnade jag ganska fort, abra-kadabra-simsalabim! :)
'
Tur är väl det eftersom måndagar är helvetet på jorden, typ. Så om jag överlever hörs vi när jag är hemma igen!
Puuuuuusssssss!
Lite kulig bild sådär!

BlUE ♥

Vilken lång dag det varit. Den har gått i slowmotion men det har varit en bra dag. Jag har haft den bästa första advent som man kan ha! Haha ;)
'
Tror ni att jag har tagit tag i mitt rum? Nope, nope, noooope. Det får bli morgondagens problem och projekt... Om jag ska orka gå till skolan imorgon måste jag få en god natts sömn. Jag mår ännu inte prima om vi säger så.
Sov så gosigt!
Old pic

Bokstavligt talat ♥

Var inne och kikade på en underbar blogg som bara handlar om olika människors tatueringar. Det finns så många otroligt fina och inspirerande tatueringar! Blir sjukt sugen. Kommer dock att få vänta i några år...
Hur söt?
Jag har aldrig sett tatueringar som är "vita" förut... Kärlek vid första ögonkastet!
'
Som ni märker är jag för enkla och små tatueringar. Förstår inte hur någon kan vilja täcka hela sin rygg eller arm med typ en drake eller en naken kvinna... Ser inte det vackra i det hela.

Med ett undantag ♥

Nu när resten av huset är mysigt och julfint vill jag så klart också att mitt rum ska kännas minst lika inbjudande. Så är det dock ej för tillfället ty det kom en atombomb som orsakade kaos häromdagen...
Någon som känner sig manad?

Små ting...♥

Nu är det jul igen och nu är det jul igen... Julen är här och lyser frid på jorden.... Nu tändas tusen juleljus...

1:a Advent ♥

Jag har trots mitt starka motstånd och icke godkännande tankar drabbats av förkylningens sjukdom. Fram tills denna släpper sitt tag om mig vill jag bli kallad för Signe Kurera. Haha!
'
Någon vila finns tyvärr inte på varken tapeten eller kartan. Mitt rum behöver städas och samtidigt få lite jul- och adventskärlek. Därefter ha jag lovat att städa vardagsrummet. Å du onda städgud som låter mig lida på detta sätt! Fast i första prioritet ligger ändå att jag måste börja skriva på bokrecensionen av Jane Eyre. Jag läste precis ut den 547 sidor långa bok som till största del har handlat om gåtfyllda och obegripliga dialoger. Men någonstans där emellan tycker jag ändå om den. Det känns bra att jag nu kan säga: Jag har läst Jane Eyre.
'
Tror att detta var allt från mig.
Puss
Lilla sjukling där...

We're ten thousand miles apart!

Hoho!
Jag mår inte bra. Huvudet dunkar. Ögonen gör ont och inget är kul. Ska få i mig lite käk men sen blir det Ben And Jerry och en bra bok nedbäddad i soffan.
'
Trots att jag kommer ha Sveriges lugnaste lördagskväll önskar jag er en riktigt kul lördag! Glöm inte heller att det är första advent i morgon! Tiden går fort!
Äkta kärlek!

Ojojoj!

Drar iväg till Inger Segerstedt nu. Spännande, spännande! Bråttom, bråttom! Höres laterskater!
Haha

Trasig ♥

Korsning!
Känner mig som en död fisk. Jag och Madde låg uppe och pratade i evighetars. Det var i och försig väldigt bra men det känns inte lika gött nu. Om ni undrar varför vi är uppe såhär tidigt, Madde ska pierca sig dag! :) Hon ska ta tio-bussen in till stan och eftersom hon är hos mig behövde vi gå upp lite tidigare så att hon hinner. '
'
Min lördag ser ut såhär: Först ska jag och pappa gå på Öppet hus (Inger Segerstedt) men efter det så har jag inget planerat! Kanske hitta på något med Maddy... Annars blir det väl lite plugg. Vi får helt enkelt se! ;)
Ha en fin lördag!
Saknar min sis! Hon och boyfriend är  i Prag och kommer inte hem förrän på söndag. Vilket är imorgon. Men ändå. ;)

The New One...♥

Vilken förändring! Det ser inte ut som samma blogg längre. Men jag tror att jag gillar det. Det finns såklart lite småfix kvar men det får bli bra så länge. Header-bilden är också endast tillfällig. Skulle vara kul att höra vad ni tycker. Men ni brukar inte vara så haj på att kommentera. Lite tråkigt tycker jag. På statistiken visas det hur många som varit inne och läst. Men det är ingen som kommenterar. Ni ska veta att varje (snäll) kommentar uppskattas muchomucho!
'
Jag och Madde är mätta som små plättar nu. Efter att vi borsttat tänderna ska vi krypa ner i sängen och kika på The Ana Gina Show. Madde har inte sett på det innan och så kan vi ju inte ha det! ;)
Puss och godnatt!

Mitt framtida yrke? ♥

Det luktar helt ljuvligt i köket. Pizzan är innne i ugnen och gräddas! DEt kommer bli så jäkla gott! MUMS, inte för att skryta men jag är pro på att göra pizza! Min favorit är med soltorkade tomater, mozarella, pesto och basilika! Åh, det kurrrrrrar i magen. Pizza! BLI KLAR NU!

This night♥

Hejhej!
Jag och Madde är nu hemma hos mig. Vi dricker te och jag ska snart sätta en pizzadeg! Denna fredagen kommer bestå av pizza, chips, glass, idol plus en massa mys!
'
Madde är så snäll så hon ska hjälpa mig med att förändra designen här på bloggen. Därför kommer det att vara lite kaos några timmar framöver. Hon ska göra KAOZ med den! ;)
Puss och kööös på rumpestumpen!
Finaste vän!

Fredag ♥

Fredagen är äntligen här! Även om veckorna numera går otroligt fort så är det alltid underbart när helgen väl kommer! Ikväll ska jag mysa med Maddisen framför idol. Men innan det väntar en lååång skoldag. Våra fredagar är värst! Vi börjar klockan åtta med en mega-tekniklektion på en timma och tjugo minuter. Sen har vi en håltimma på typ två timmar. Därefter en seg mattelektion, lunch, dubbla engelskalektioner och sist men inte minst SO. Låter det inte underbart?
'
Musik hjälper när man inte är på det bästa humöret! Luminary Ones - Rebecca & Fiona

Hutter-butter ♥

Efter flera veckor, ja månader av stress så har resultatet blivit att jag glömt av hur man kopplar av. Efter två dagars chilldagar är jag fortfarande inte lugn i knoppen och kroppen. Rastlösheten har drabbat mig. Enda sen jag kom hem har jag dessutom frusit som en liten istapp. Efter att jag tagit på mig tre tjocka tröjor, mjukisbyxor, tjocka sockar och halsduk, efter att jag bäddat ner mig under två filar och endast koncentrerat mig på att få upp värme så har jag äntligen blivit varm. Inte i fingerspetsarna men där är jag aldrig varm. Däremot kinderna haha, dem är rosiga som små röda rosor! Jag är knallvarm i ansiktet men inte i fingrarna. Varför? En gåta som jag väljer att inte fördjupa mig i.
'
Jag bara cirka hundra sidor kvar av Jane Eyre och det skulle vara riktigt härligt att läsa ut den redan ikväll. Men ni får ha en riktigt mysigt kväll. Vi hörs väl som vanligt imorgonbitti!
Kööss!
Tre varma bilder tagna i badrummet! Fyndigt!

I'm May Be Bad, But I'm Perfectly Good At It

Hej på er!
De senaste dagarna har det varit riktigt lugnt i skolan. Skönt! Jag har inte något plugg som måste göras. (för tillfället). Nästa vecka kommer bli lite panikartad... Men det är ett senare problem. Eller hur?
'
Ska fortsätta lyssna på Rihannas nya album Loud som går på repeat hemma hos mig just nu. SÅ bra! Kanske ska ta något mumsigt att äta också? Vet inte vad jag är sugen på bara... Hmm.
Puss!
Såhär ser jag ut idag! Bara bas-smink. Alltså ingen mascara åså. Just my new foundation from id (love it btw) and some blush. Opps, höll på att glömma det viktigaste, ögonbrynspennan. Men sen finito!

NOSTALGI ♥

Drabbades just av mängder av nostalgikänslor om barnfilmer. Film var så bra när man var liten. Jag kommer ihåg hur mycket jag älskade att sitta och kika på Mary Poppins, Tarzan, Nalle Puh m.m.
'
Sen finns det så många fler underbara filmer... Men det skulle bli alldeles för mycket att skriva alla. Har ni någon film/filmer som ni förknippar er barndom med?

Ny favorit ♥

Älskar Rihannas nya album med stort Ä!
California King Bed

S&M (hur skön???)

Skevaste bilden?

Bläää. Pappa frågade precis ifall jag kunde tänka mig att ta disken. Han har massa andra saker att göra plus att han ska åka och hämta mamma snart. Hon inte slutat jobbet ännu. Då kan man ju inte säga nej. Det får bli dagens goda gärning. För jag hjälper verkligen till med hushållssysslor ytters sällan. Måste bli bättre.
Alltså vad är detta för bilder? Vem fan ser ut såhär när man städar? Och varför är det sådana bilder som kommer upp när man söker på "Städa" på Google? Helt jävla sjukt. Jag som trodde att vi levde på 2000-talet...

I got 99 problems but a bitch ain't one!

(Ser ni att min fina vän Madde har fixat större text? Tack älskling!)
'
Hallo again!
Vilken dag. En dag då jag inte gjort något vettigt. Bara suttit på rumpan och stirrat. Inte riktigt men nästan. Resten av kvällen ska jag spendera på något vettigt. Något så vettigt som att titta ikapp paradise hotel kanske...?
99 problems - Jay Z

PANG! ♥

Brrr. Det är verkligen svinkallt ute. Min näsa var lika röd som rudolfs mule när jag kom hem... Men den har tinat lite nu. Jag och pappa sitter och dricker julte så snart tinar nog resten av kroppen också. Förresten. Vi fick tillbaka vårt historiaprov idag. Det blev MGV- för min del. Kanske lite bättre än väntat men samtidigt surt med det där lilla minuset i kanten. Haha, att man aldrig blir nöjd...
'
Hörs senare!
Vet inte om jag lägger upp någon heloutfit idag men jag kan ju berätta! Svarta jeans, ljusgrå tischa, lång slapp kofta, flätat skärp och indianörhänge. Pang!

Lattjo-Lajban!!

Murgen, murgen (morgon, morgon)!
Sovit gott? Det har jag. Men dock bara i några timmar. Det tar låång tid att somna men sen när jag väl sover så sover jag som en stock.
'
På tal om något helt annat. Just nu är det verkligen svinhalt på vägarna men vet ni vad jag gjorde igår? Jag cyklade fram och tillbaka från skolan! Helt galet men det gick bra och det far faktiskt lite kul att slira runt... ;) Nu har det dock frusit på och det är väl glashalt på vissa ställen. Så det blir nog en promenix istället.
'
Hula bananas på er!
Pic from Fotografiska museet!

Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar... ♥

Haallååå duuu!
Planerar att få många timmars sömn inatt. Detta funkar inte längre. Jag kommer fan inte fungera imorgon om jag inte kan somna inatt heller. Ska göra några sit-ups sen väntar sängen och plugg. Måste läsa fysiken och bläddra igenom svenska-anteckningarna...
Sov så goottt!
Åh, en sak som jag iallafall är väldigt glad över är att mina id-saker har kommit! Det är en foundation och en borste. Jag är så spänd inför att testa!! Hoppas den är rätt nyans. Annars blir det ganska fail...

Lazy tisdag! Dagen har varit bra. Kanske kul faktiskt! :) Jobbigt att koncentrera sig när man är så trött bara. Ikväll är det träning och innan dess vill jag hinna med plugg och en lite powernap. Det kommer gå såå bra känner jag.
'
Puss!
Detta har jag då på mig idag... Linne, tubkjol och lång kofta. Mys!

Tisdag ♥

Morsning!
Pappa väckte mig förut och när jag försökte öppna ögonen gick det liksom inte. Haha. Nej, jag sov inte bra inatt heller. Jävla dumledolme! Men jag är på bra humör ändå! Vem kan inte vara det en sådan här trevlig tisdag? :P Ehm ja...
'
Jag har en konsitg tendens att cykla hemifrån kvart över åtta när jag börjar tjugo över. Men idag har jag satt en deadline för klockan åtta! Jag kommer då bli en kvart tidig. Men det är kanske bättre än fem minuter sen...?
Bilden är från fotografiska museet. Grym snygg tycker jag!

RED

Sitter bänkad framför Ung och bortskämd. Ni med hoppas jag?

There's always another part...♥

Innan jag börjar plugga måsta jag bara lägga upp den här finfina lilla truddelutt! Rihanna och Eminems Love the way you lie part 2! Kan inte bli annat en succé. Den är dock inte jätteny men jag har inte hittat någon bra version än så länge! Lyssna och njut!
Puss!

Indestructible

Godkväll på er! Klockan är bara sex men det känns som om den är över nio... Det är SÅ svart ute. När jag vandrade hem från skolan klockan fyra var det redan mörkt liksom? Läskigt. Nu går vi verkligen mot mörkare tider. Med stora språng må jag säga!
'
Måndagen är den segaste dagen på hela veckan. Skönt att ha den avklarad. Sista lektionen har vi profil, det är ungefär samma sak som elevens val. Jag har natur och idag fick vi göra egna deodoranter. Det var... spännande. Vi hade maizenamjöl i och jag blev helt nermjölad. Mindre kul. Menmen. Resultatet får vi inte förrän nästa vecka eftersom deon ska stå i kylen i en vecka...
'
Angående rubriken. Vem älskar inte Robyns låt Indestructible? Här får ni både vanlig och akustisk version av underbaringen! Har ni någon favortit? Min favorit är helt klart den akustiska!


Måndag ♥

Snacka om att komma tillbaka till verkligheten. Helgen är över och det är återigen "Hej plugg och skola!". Känns dock bra att få lite struktur igen och rensa magen från all skit! Haha. Börja om på ny kula rättare sagt! ;)
'
Kunde inte somna igår. Är en zombie idag. Spegelbilden som slog emot mig var inte den vackraste jag sett om vi säger så... Men det fixar vi med några penseldrag! ;)
'
Ska återgå till min frulle nu. Höörs when I get back home!
Bild från i lördags!

Avslutningsfest ♥

Tove är glad
Drinktime
Varannan vatten...
'
Tack för en superkul kväll full av skratt och dans. Även om detta var en av de konstigaste kvällarna på jävligt länge.

Renoveringprojekt!

Ska hoppa in i duschen nu! Och sen ska jag komma ut som en ny människa. Underbart!!

I mitt huvud ♥

HAllooooj bloggen! (det där lät oehört töntigt men vi struntar i det...)

Gårdagen blev jättelyckad. Jag tror nästan alla hade superkul. Maten var god och lite senare på kvällen röjde vi på dansgolvet... Haha. Fan va det är kul att dansa alltså. Verkligen underskattat!
Jag, Aggy och och Madde slaggade hos Anton. Vi orkade inte gå hela vägen hem... Jag vaknade med världens nackspärr och något som behöves knäckas i i nedre ryggpartiet. Måste legat jävligt konstigt. att mitt huvud kändes som en stor cementboll gjorde inte saken bättre. Men jag mår fan bra ändå alltså! Efter några koppar te, kladdkaka och nybakat bröd med ost på kan man inte annat än må bra! ;)
Fick panik imorse då jag inte visste om vi fått med oss mamma och pappas kamera hem. Vi fick låna den efter många om och men. Vi lovade också att vi skulle ersätta den om den försvann... Jag slängde ut allt som fanns i väskan och letade i alla våra kassar m.m. Men jag kunde inte hitta den. Nu vet vi vart den är och att den är i säkert förvar. Skönt. Det löste sig det med! :)
Bilder kommer ikväll!

Need help!

Hej&ho!
Har panik. Vet inte vad jag ska ha på mig. Har tre alternativ. Vet ej vilket jag ska välja. Hjälp!
Nr 1. syster ville vara med



Nr 2

Nr 3


VILKEN TYCKER NI?

Lördag 20 november ♥

God morgon i allt snökaos!
När jag gick upp imorse så stod pappas radio med klassisk musik på och ljusen var tända. Ute låg ett tjockt lager med snö och jag kunden inte få någon annan känsla en jul i magen. Det inte långt kvar nu. Till julen alltså. Jag längtar.
'
i
Igår var det värsta dagen på länge för min del. Men samtidigt så fanns det också mycket bra med den. Klurigt. I skolan gick jag runt som i ett vakum. Jag har aldrig kännt mig så borta. Allt för det där jävla provet. Usch vad jag har pluggat och varit nervös. Så när provet tillslut låg där framför mig tänkte jag. Vadfan, jag kommer inte ihåg någonting. Men jag tog några djupa andetag och sen började jag skriva. Och det gick väl bra. Antar jag. Tvivlar dock starkt på att det är ett MVG. Kanske VG. Vet inte. Orkar inte tänka på det mer. Jag har iallafall gjort allt jag kunde och på alla förhör hitills har jag fått MVG. Nu får det gå som det går.
'
När jag kom hem slängde pappa ihop en wook till oss. Sen åkte vi inte till stan och gick på bio. Mysigt. på vägen hem plockade vi upp mamma som varit ute och ätit med en kollega. När vi kom hem gick jag in en snabbis på datorn. Somnade någon gång runt ett.
'
Har suttit och ätit en lååång frukost och ska nu börja röra på mig. Ikväll ska vi ha avslutningsfest med damlaget. Herrlaget kommer också joina. Jag ser fram emot en trevlig kväll. Får se hur jag mår imorgon. Förhoppningsvis prima då jag har en del plugg att ta itu med.
'
Måste gå och ta på mig lite riktiga kläder nu. Jag, Jonna, Agnes och Tove ska åka och inhandla lite saker till ikväll. Vi hörs när jag kommer hem!
Puuss!
Bild från i somras. På väg hem från Varberg. Är bara några månader sedan. Känns om flera år.

Det var kul så länge det varade... ♥

Jag kommer antagligen dö idag. Vi har ett dunder-historiaprov och jag kommer väl skollas levande. Åh, jag hatar stora prov som gör att man får massa prestationsångest. Just nu känner jag såhär: Hej då livet. Det var kul så länge det varade... Men jag menar. Såhär ska det väl inte kännas elr?
'
Om jag överlever elr inte. Det märker vi väl så småningom... Puss!
Grym video och en skön låt!

Kärleksmums ♥

Mmmm. Finns det något godare än saftiga kärleksmums? Aaa, det gör det säkert men kärleksmums kommer iallafall topp tjugo haha. ;)
'
Varje vecka bakar en person i klassen något som vi sedan säljer till lärarna. Detta är för att tjäna in en liten extra peng till klasskassan. Den här veckan är det min tur och jag har då (som ni säkert redan fattat) bestämt mig för att baka kärleksmums. Enkelt och supergott. Även om det nu tyvärr inte är jag som ska äta dem... :(
'
Hittade ett recept på Arla's hemsida som lät mumsigt! ;)

Ingredienser

150 g Arla smör
1 1/2 dl Arla Ko mjölk
3 ägg
3 dl socker
1 msk vaniljsocker
3/4 dl kakao
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl

Glasyr
75 g Arla smör
3/4 dl starkt kaffe
1/2 dl kakao
1 1/2 msk vaniljsocker
5 dl florsocker

Garnering
1 dl kokosflingor
Gör så här

Sätt ugnen på 175˚. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper. 
Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Glasyr: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl. 
Tag ut kakan ur ugnen, låt den stå en stund. Bred glasyren över den varma kakan och strö över kokosflingorna.


Julkänslor... ♥

Tjolahoppsan-sa och god morgon på er!
Jag har sovit som en liten prinsessa inatt! Så om vi bortser från min nyutblommande förkylning så är allt prima! :D Dessutom går jag runt  med en härlig och mysig julkänsla hela tiden. Det kliar i fingrarna av att jag vill plocka fram allt julpynt, baka lussekatter och pepparkakor m.m.
'
Nu längtar jag verkligen efter julen!

Jag är en liten mört... som har simmat bört...♥

Har pluggat som en liten mört de senaste timmarna. Nu ska jag hopp ner i sängen med Jane Eyre i högsta hugg!
Sov så gott, vi hörs imorgon!

Like an angel♥

Vet ej vad jag håller på med. Har ett megaprov om två dagar och jag kan ingenting. Istället för att plugga tar jag kort på mitt finfina örhänge. Lyckat?




DAGENS... ♥

...roligaste. Kära vänner titta på detta klippet. Måste vara toppen av alla i-landsproblem! HAHAHAHAHAHAHHA! Stackars kille xD

Uuhhh onsdag ♥

Godmörgen på er!
Inatt har jag sovit bra. Men alldeles för få timmar dock. Blöö. Idag är det onsdag, den värsta dagen på veckan bortsett från måndagen. Vi har sega lektioner som fysik och svenska m.m. Jag tycker det är jättekul med idrott. Men samtidigt tycker jag det är så jäkla påfrestande. Det tar mycket energi att först byta om, sen ha gympa och sen byta om igen. Haha, do not think that I'm lat. ;)
'
Efter skolan blir det raka vägen hem för min del. Massa plugg! MASSSA pluuuugg! Masssssssssa ångest!!! Och nu kommer jag försent till första lektionen också. Hihi.
Vi höres laters skaters!

Untouched ♥

jag är sämst på att koncentrera mig på att plugga. Hittar bara massa andra saker att göra. Men jag ska TVINGA mig själv att plugga med full koncentration i ungefär en timma. Timman börjar nu!
Puss!

A dollar is what I need... ♥

Innan jag börjar plugga ska jag ladda upp med lite skön musik. Vad passar inte bättre än I need a dollar - Aloe Blacc?

Tisdag ♥

God morgon!
Frukosten är lätt dagens godaste mål. Mmm. För det första så är jag (nästan) alltid hungrig när jag vaknar. För det andra tycker jag att det är hög mysfaktor på frukost. Speciellt nu på hösten/vintern... :)
'
Nog om frukost, här får ni istället se och lyssna på denna ursnygga video med Rihanna!

Jane Eyre...♥

Mitt måndagsschema suger snopp. Massa sega lektioner plus att dagen är jäkligt lång. Nästan åtta timmar. Urrk. Ibland känns dagarna i skolan oändligt långa men allt har ju sitt slut. Sen jag kom hem från skolan har jag hunnit äta lite, dricka te med pappa och för en stund sedan satte jag mig för att läsa lite ur Jane Eyre. Det är min terminsuppgift i So:n. Vi ska skriva en bokrecension i historiskt perspektiv utifrån en bok som utspelar sig mellan 1800-1950talet. Yeah...!
'
Boken är faktiskt ganska bra. Speciellt intressant. Jag tyckte att boken var lite långsam i början men den växer ju längre in i boken jag kommer. Ska fortsätta att läsa en stund men dock inte alltför länge. Historiaprovet ligger och puttrar...

Tidsfördriv...

Såhär kul har jag när jag fördriver tid som jag egentligen borde plugga på...
Natural beauty...haha

Måndag 15 november ♥

Efter en fruktansvärd natt känner jag mig inte längre som en människa. Iallafall ingen levande sådan. Detta är väldigt segt då jag har en lååång skoldag att se fram emot. Wiee! Troligtvis kommer Madde också att vara trötter idag så då slipper jag att vara en zombie alone. Det är bra att ha vänner! ;)
'
Nemen nu fick jag lite bråttom här. Vi får höras laters!
Köss!
Lyssna på den här tjejen. Hon gör en sjukt fräsig cover på Written in the stars.

Jag har (nog) aldrig...♥

Hej!
Idag har inte uppdateringen varit okej. Så kan det vara ibland. Jag, Madde och Jessica vaknade runt halv ett. Huuu, lyckat. Men vi kom faktiskt hem från Maja runt halv fyra och därför var det inte så konstigt att vi sov så långt in på dagen. Vi käkade frukost men sedan drog jag och Madde oss hemåt. Det är ju farsdag och vi skulle ha familjemiddag klockan tre.
'
Tyvärr kunde inte min bror komma pga av jobb men resten av familjen var samlad och vi ät en riktigt mumsig middag. Lammstek med sås och "ungsgrillade" rotfrukter. Mmm. Efterrätten bestod av äppelpaj med grädde och glass. Mamma hade även bakat bullar. Farligt värre. Att ha bullar som bara ligger där och tittar på en menar jag...
'
Vi har ett megaprov i historia på onsdag. Därför har jag inget annat val än att sätta mig och plugga i ngn timma nu. I LOVE SCHOOL!
Puss!
Me right know. Osminkad. Trött. Jävligt het.

Daddys day ♥

Varit i stan idag med Madde. Det blev ju inget igår men hon fick köpa sina efterlängtade skor idag istället. :) Själv är ju så pank man kan bli. Men jag skrapade ihop till en farsdag-present och en mascara fick även hänga med hem. Haha.
'
Ikväll ska jag på tjejmys hemma hos Maja. Det blir väl jag, Madde, Jessica, Anna, Antonia och Maja. Tror jag. Det kan tillkomma några namn på listan! :) I vilket fall kommer det bli en awsome night! Jag kommer ej hem ikväll utan sover hos Jessiepessie istället! :)
'
Hörs imorgon bitches! ;) Och btw, brukar ni också fira era pappor på farsdag?

Dagens ♥

♥ Skjorta: Syrrans, som jag tydligen fick eftersom hon är så snäll! :)
♥ Tischa: Monki (ny)
♥ Byssa: Monki (favoriter)
♥ Skärp: Gina tricot
♥ Ring: Gåva från Maddy. Inköpt in Spain!

Gossip ♥

Sitter och pratar Gossip med Maddisen. Nu: frukost!
Och god morgon förresten! :)

12 november 2010 ♥

Blev inget stan idag. Istället gick jag med hem en sväng till Madde och fikade med hon och Emma. :) Har varit hemma en liten stund nu men ska alldeles strax åka iväg igen. Jag ska hem till min fina kusin Helena och mysa!!!
Ser fram emot en lyckad fredagskväll!
'
Visst är mina nya örhängen tjusiga? Såå fina tycker jag!
Har även på mig mitt nya linne fårn Monki idag. Färgen är typ lila/grå. Urrrrtjuuuusssigt! :)

Idag ♥

Efter skolan ska jag och Maddy dra in till stan igen. Hon ska köpa sina efterlängtade boots! Dem har hon suktat efter ett bra tag nu! :)
'
Sen vet jag inte vad som händer riktigt. Kanske hamnar i soffan fram för idol elr en bra film? Vi får se...
puss!
Vet ni? Jag har sovit som en prinsessa inatt! Jag har inte vaknat en enda gång. Dock hade jag inte bangat att sova en liten extra timma... Men det är no big deal!!! Jag är GLAD!

Fredag ♥

Börjar dagen med lite skön musik. Human behaviour - Björk
Hon är ju så jävla bra!

Kort stund av lycka... ♥

Mina scones blev superdupermumsiga! Nu mår jag dock hyfsat dåligt...
Mmmm!

Plötsligt händer det! ♥

Hejhej!
Dagen har varit mysigt värre! Vi hade pedagogisk eftermiddag så jag och Madde tog 12-bussen in till stan. Direkt när vi hoppade av bussen gick vi och fikade på Da matteo. Lovisa praoar där nu så tanken var att vi skulle hälsa på henne. Jag tog en kopp te och en supermumsig chokladmuffin. :) När vi fikat klart gick jag och Madde och kikade i lite affärer och jag hittade lite fint från Monki. :)
'
Idag åt vi även en ganska tidigt middag så nu är jag hungrig igen. Haha. Matvrak... Så jag har faktiskt bestämt mig för att göra en lite nyttigare variant av scones! :D Mmm, det kommer bli sååå gottt! Blev helt plötsligt väldigt sugen på scones... Weird.
Puss!
Våra mumsiga muffin och Maddes Chokladlatte.

11 november 2010 ♥

Haha, vet ni vad jag just upptäckte? Igår så skrev jag att det var 10 oktober, istället för 10 november. Månaderna springer iväg så fort så jag hinner inte riktigt med! Knas... Om en och en halv månad är det julafton. Hjälp!
'
Ska fortsätta äta min favorit-frukost nu. Ha en fin dag!
Pappas ylletröja på. Oopps!

Nu ser ju inte detta så smarrigt ut som det gör i verkligheten ;)
Min frukost på morgonen består av filmjölk med musli, krossade linfrön och kanel. Därefter tar jag en kopp te och en grovigrov macka med ost! Jag älskar frukost!!

Turkisk yogurt

Jahapp. Nu var denna dagen slut. Dagarna bara flyger förbi. Eller hur?
Idag har jag räknat ganska många matte-tal. Det behövdes kan jag säga. Jag har missat någon mattelektion och nu när vi började räkna efter lovet var jag hela fyra sidor efter. Nu har jag bar några tal kvar och sen är jag ikapp! :D
'
Jag har verkligen inte prioriterat min sömn det senaste och det får jag sota för nu. Min kropp är helt slut. Jag orkar knappt resa mig från stolen. Haha. Känner mig som en nittioårig tant! ;)
'
Därför ska jag försöka somna i tid i kväll. Men först blir det en stunds spanskaplugg! Yiiihaa!!
Haha, hittade en liten filurig bild på Google!


10 oktober 2010 ♥

Hann inte skriva något i morse. Det var för att jag var tvungen att plugga på historian. Jag missade nämligen det senaste historiaförhöret. Det var fredag innan lovet. Så jag och några andra som heller inte gjort förhöret fick göra det idag. Kul. Men det gick bra. Tror jag iallafall. Sånt vet man ju inte förrän man får tillbaka resultatet. ;)
'
Jag har inte gjort något speciellt sen jag kom hem från skolan. Typ ätit mellis åså. Men annars har det varit en bra dag. Förutom när jag var nära att svimma på fysiklektionen. Gah. Jag var så jäkla trött. Fick värsta dippen, helt plötsligt, bara sådär. Men om vi bortser från det så ja. En bra dag helt enkelt.
'
Tänkte racer-plugga en liten stund nu. Så att jag har det gjort liksom. Så gött att slippa tänka på det sen ikväll. :)
Pappas ylletröja åkte på så fort jag steg innanför dörren. Mysigaste!

Sleep tight!

God natt. Hörs imorgon... Det var nog allt för mig. Nu ska jag sova. Gött!
Puss

Då och nu...

Såhär såg det ut igår... Det var i och för sig frost kvar men på de flesta ställena hade det smält bort.
Bild tagen idag. Nu men ett hyfsat tjockt lager snö...
brrrrrrrrr....

DAGENS ♥

♥ Jeans och kofta: Ginatricot
♥ Tischa: h&m

Kusin vitamin... ♥

Det är verkligen snökaos ute. Ett ganska milt sådant men ändå.
Skolan har varit mycket bättre jämfört med igår. Gårdagen var en katastrof. Men nu lämnar vid det bakom oss och blickar framåt haha. Imorgon kommer ju Maddy hem också! :)
'
Sen jag kom hem från skolan har jag hunnit klicka en Dagens, tagit min dagliga dos blutsaft, druckit ett glas citronvatten och jag har dessutom tagit min vegeterian-tablett. Hej vitaminkick!
'
Nu har jag inte råd att spilla massa onödig tid på datorn för jag måste plugga om jag ska hinna med träningen ikväll. Men jag ställer in några tidsinställda inlägg. Bla dagens. :)
'
Puss!


*jag ser det snöar, jag ser det snöar*

Herregud! Det är helt vitt ute. Det är för att det ligger ett ganska tunt men ändå täckande lager snö på marken!!!! Vad händer känner jag...? Jag tycker inte om snö. Men samtidigt tror jag det finns många som vaknar upp idag som kommer tjuta av glädje. Just för att snön har kommit. Blä.
Outside my window!

Ung och Bortskämd!

Ska precis börja titta på första avsnittet av en ny serie som börjat på svt, Ung och Bortskämd!
Programmet verkar underbart! haha!

Just nu... ♥

...sitter jag i soffan och försöker plugga. Jag har faktiskt kommit i gång och varit riktigt duktigt... :P Suttit här i typ två timmar nu!
'
??

Påfyllning ♥

När jag var i stan senast hittade jag detta ur-tjusiga skärpet på Ginatricot. Det blir ditt för 129 riksdaler! :)

DAGENS ♥

Hade inte någon som kunde ta kort idag. Och jag orkar verkligen inte ta med självutlösaren... Tar hundra år haha. Det får bli bra med cam-bilder. ;)
Skjorta: Systerysters... Opps
Jeans: Monki
Skärp: Ginatricot (nytt)

Before we say goodbye ♥

Innan jag loggar måste jag visa er denna fina bilden jag tog när solen lyste på i trädgård. Haha.
Frosten har ännu inte smält bort.
Tycker personligen att det ser väldigt kallt och vintrigt ut...

Värdelöst ♥

Hejhopp!
Jag skippade sista lektionen och åkte hem. Vi har ändå profil och det enda vi gör är att räkna matte. Det är egentligen bara för de som ska vara med i matte-tävlingen i morgon. Och det ska INTE Signe. Att vi räknar matte är inte orskaen varför jag åkte hem utan jag har verkligen mått skit hela dagen. Det har flimrat framför ögonen och jag har känt mig allmänt dålig. Inte kul. Så jag kände att jag inte skulle få ut något av lektionen som jag nu missade. Utan att det var bättre om jag åkte hem och tog en powernap och sedan pluggade. Om jag inte lägger mig och vilar nu kommer jag inte orka plugga sen.
'
Aa, nu vet ni vad jag ska göra. Ska kanske ta något litet att äta först. Men det kommer upp ett tidsinställt inlägg om en stund. :)
Hade lite guldögonskugga idag, ser ni?

Haha, titta hur trött jag ser ut. Helt sjukt. Naj, godnatt!

Back to reality ♥

Lovet är slut och verkligheten är här. Verkligheten är lika med skolan. Jag har sovit uruselt inatt. Jävla rövhål. (förlåt för det ovårdade språket) Men jag hatar verkligen att sova dåligt. Det värsta som finns enligt min åsikt! Men samtidigt, vad ska man göra åt det? Jag kan ju inte skippa skolan bara för att jag känner mig trött. Eller? Aja, vi får se hur det går. Om jag känner mig helt död får jag väl helt enkelt sjukanmäla mig och gå hem...
Puss!

Nightpics!

Säger godnatt med dessa bilder!
Syns absolut inte på bilderna med idag sminkade jag mig med lite extra ögonskugga. Lite fail att det inte syns menmen ;)
Har även nytt lack på. Ljusrosa pärlemo typ...Fint!

Godkväll...♥

Whaa. Jag blir så irriterad på föräldrar ibland. Liksom jag sitter med daotrn i köket och chattar när pappa säger att det börjar ett program som jag nog tycker är kul. Jag svarar att jag bara ska logga ut och säga hejdå åså. Sen så tänkte jag att jag faktiskt kan chatta samtidigt som jag tittar på tv-programmet. (my misstake)
'
När jag kommer in i vardagsrummet med datorn har pappa hunnit påminna mig två gånger att skynda mig stänga av datorn... Varför så sjukt stressad tänker jag? Men aja. jag går in i vardagsrummet men datorn och han undrar direkt hur lång tid det kan ta att stänga av en dator. Jag bara: Men jag ska ju säga hejdå. Så när jag väl sagt hejdå och precis ska stänga av datorn slår han bara igen den. Då får jag ryck! Vafan. Jag hade precis stängt av den. Slappna av för helvete! (självklart så svor jag inte åt honom så, men i mina tankar...)
'
Sen så säger han att jag inte behöver se på programmet om jag ändå inte är instresserad. Men jag var ju intresserad. Men jag vill inte sitta där och känna mig arg eller? Kan man inte bara chilla lite och inte brusa upp sig inför allt. Jag skyndade mig faktiskt så mycket jag kunde. Och jag erkänner att jag ibland kan sega och vara långsam. Men nu skyndade jag mig verkligen. Eftersom jag ville titta. Men nu har jag totalt tappat lusten. Han kan se på det där programmet själv om han tycker det är så jävla kul. Så tråkigt när det blir sådär.
Föräldrar alltså...

Ur arkivet ♥

Två bilder från skolavslutningen år 2009. Även min födelsedag 11 juni
Bilder från min födelsedagsmiddag med mina närmaste flickor sommaren 2009. Dock saknades en!
Jag och bästa kusinen var på Orust. Vädret var helt underbart och vi hade det så jävla bra! Det var sommaren 2009. Puss på dig Helena!
År 2009 hade jag en period då jag var beroende av nagellack och naglar. Målade om dem varje dag, seriöst. Kunde inte gå ut utan fina nagla. Typ.
Kylan kom och jag fick användning för min underbara mössa!
Bild från Julafton. Helena och jag!
'
Jahapp, nu har ni fått smaka på en liten bildbomb från förra året. Sjukt vad tiden gått fort! Detta var kul. Att gå tillbaka och titta på gamla bilder och minnas...!

Du, man kan ju alltid önska?

Om jag fick bestämma hade jag velat hoppa rakt ner i outfiten ovan. Stockholmstreetstyle.se är min absoluta favoritsida när det gäller inspiration!

Jag menar, hur fint?

Frosty ♥

När jag vaknade för cirka en timma sen tittade jag ut och vet ni vad jag såg? All mark var täckt av frost. Allt var silvergrått, så himla vackert! Nu har solen smugit sig fram, frosten har smält bort och det mesta har nu återgått till sin ursprungliga färg.
'
Det är söndag idag. Det betyder att skolan börjar imorgon. Vilket i sin tur betyder att jag tvingas tillbaka till helvetet på jorden. Nejdå. Haha, kommer ni ihåg vad jag skrev innan vi började skolan i somras? Då skrev jag att jag skulle försöka ha en mer positiv inställning till skolan. Och att jag skulle kämpa trots motgångar m.m.
Jag gick tillbaka i arkivet och hittade inlägget där jag skrev dessa tre punkter. Jag ska kanske läsa igenom dem igen? Här har ni iallafall dem!
  1. Planera: Gör saker (läxor) i tid. Planera tiden och använd den väl. Låt inte ett arbete ligga och vänta tills du måste sitta och plugga skiten ur dig bara för att du varit lat.
  2. Tänk positivt: Tänk positiva tankar om skolan. Tänk att du får gå en sådan bra utbildning. Tänk att du får lära dig nya, viktiga saker varje dag. Tänk att du får träffa trevliga och roliga människor varje dag. Klassen blir ju faktiskt lite som en familj. Mitt mål, med detta målet är att jag varje dag ska tänka sånna här tankar: "Fan vad kul det ska bli att gå till skolan", "Vad roligt det ska bli att träffa alla", "Idag ska jag lära mig något nytt".
  3. Slappna av: För mig är denna punkten kanske den viktigaste. Jag har en tendens att sätta väldigt höga krav på mig själv. Och när det inte går som jag vill blir besvikelsen så onödigt stor. Jag straffar mig själv om jag inte får högsta poäng elr betyg, men saker blir inte bättre med straff. Slappna istället av. Tänk, allt löser sig. Det är inte hela världen om du inte får högsta på ett prov. Det är fortfarande bara högstadiet. Betyg, som egentligen inte betyder ett skit sålänge du kommer in på den linjen du vill gå på. Se till att ha kul. Att gå i skolan och lära sig nya saker ska vara KUL! Skolan är en så stor del av våra liv att om vi hela tiden skulle brusa upp oss inför varje minsta sak, eller ha omöjligt höga krav på oss själva, då skulle inte saker bli bättre. Snarare sämre, vi skulle gå sönder och inte orka. Ta hand om dig!
Haha, har jag skrivit något såhär smart? Det kan jag nästan inte tro alltså. ;)


Myror i brallan...

Blää. Jag är rastlös och jag känner mig verkligen inte på humör för någonting. Jag är lite hungrig också... :( Haha, ingenting är rätt just nu. Har iallfall målat mina naglar. Det känns bra. Funderar på att ta något att äta. Frågan är vad?
'
Återkommer när jag funnit svaret. Ni kan ju njuta av denna fina bildserie på mig som Lovisa tog i onsdags. Haha;)
.......Jag spelar dataspel.......

Written in the stars...♥

Tänkte ta itu med mitt rum. Eller alla kläder som ligger utspridda varstans i rummet. När man har så litet rum som jag ser det väldigt stökigt ut lätt. Att städa är inte min favorit men det är väl tur att musik finns?
Videon är jävligt bra men jag hittade ingen med tillräckligt bra kvalité... In på youtube med er! ;)

Går bara upp i rök...♥

Vad snabbt lovet gått alltså. Usch och fy. Jag som var så lugn och "avslappnad" för några dagar sedan känner redan hur stressen börjar krypa fram. Speciellt i magen. Jag känner typ panikkänslor. Vafan, så ska det väl ändå inte kännas elr? Menar inte att man ska längta till att börja skolan men man ska väl ändå inte känna panikkänslor och ångest inför att återvända efter lovet? Det är kanske mitt eget fel. Men nej. Samtidigt inte. För vi ungdomar får varje dag höra en massa om hur viktigt det är med skolan och hur viktigt det är att tänka på sin framtid. Och hur viktigt det är att kämpa i skolan osv... Jag är en person som tar de orden på allvar. Jag tänker inte det löser sig. För det är något som jag inte tror håller i längden. Allt löser sig inte. Vissa val man tar i livet kommer man få leva med resten av sitt liv. Exempel gymnasievalet. Det har nu blivit ett mycket viktigare val jämfört med förut. Det har blivit mycket ojämnare med poäng m.m. Om du väljer ett yrkesprogram läser du bara i grunden 650 p medan om du väljer en samhällslinje läser 1050 p istället. Det är en ganska stor skillnad. Om du väljer att läsa ett yrkesprogram måste du tänka på att du inte kommer få någon högskoleförberedning. Du kommer alltså inte kunna söka till högskolan. Nu tänker ni antagligen att det bara är att läsa upp på komvux elr nått. Men nej. Det kommer bli så mycket svårare att läsa upp sina betyg i framtiden. Det kommer skäras ner väldigt mycket på komvux. Kul och stå där om några år och inte kunna ha möjligheten till utbildning. Många som går yrkesförberedande program får i och försig en utbildning på gymnasiet men om man sedan vill byta yrke? Vi säger att du går fordon och jobbar som lastbilschaffis i några år. Men om du sedan kommer på att nej, jag vill på förskolelärare. Lycka till säger jag då.
'
Jag tycker såklart att detta är fel men så ser världen vi lever idag i ut. Jag hoppas att vi små småning om tar förnuftet till fånga och för det första byter regering. (Seriöst, vill ni att Sverige ska bli ett nytt litet USA?) Och att vi sedan säger att detta system som nu går i bruk inte är okej. Alla människor förtjänar en andra chans.
Haha. Fast egentligen är det inget att skratta åt...

BLUE ♥

God morgon!
Vaknade av att Agnes ropade att frukosten var serverad. Så jag gick upp och såg till min förtjusning att det var strålande blå himmel som lyste genom fönstret. Härligt!
'
Jag och Agnes har precis ätit en mumsig frukost. Nu ska vi samt mamma och pappa gå ut på en promenad i det underbara höstvädret. När vi kommer hem sen så måste jag nog göra ett tidsschema för idag. Känner att det behövs då jag har massa saker att fixa och trixa!
Puss!
Mina älsklingar!

Fredag ♥

Hello friday!
Det finns de dagar då man sover dåligt. Och det finns de dagar då man sover dåligt. I dag har jag sovit urkasst! HERLIGT ER LVET! Efter en liten uppfriskande dusch har jag nu vaknat till liv.
'
Som jag skrev igår så ska jag in till stan för att först träffa Erik, min bror. Och sedan ska jag som sagt fika med Hedvig. :)
'
Ehm, nu blev det helt plötsligt sjukt bråttom. LATERS-SKATERS
Blir kanske denna lilla kreation idag..

HAJARU?!♥

Godnatt alla tindrande stjärnor där ute!!
Vet ni vad som hände förut? MIN MADDYPADDY ringde från Spain!! Den lillla loppan är i Spanien och göttar sig medan en annan är deprimerad här i Sverige... Men iallafall. Det var jättekul att hon ringde! Så länge sedan som vi pratade liksom!! Ni får tänka på att vi vanligtvis ses och pratas vid varje dag...
'
I morgon ska jag ta tåget hyfsat tidigt inte till stan. Mest för att träffa en kompis som jag inte träffat på evigheter. Hedvig heter hon. Men innan jag möter upp henne ska jag träffa min bror en snabbis. Jag ska ta med mig lite saker som han ska få. Tror det är kläder som han ska låna av papi för någon maskerad... :)
'
Jappjapp! Ni får söve så gött!
Me and sis from The halloween party!

I all enkelhet

Wakawaka!
Lovisa åkte hem för någon timma sedan. Hon är för underbar den tjejen! Går alldeles för lång tid mellan de tillfällen vi träffas. Ändring!
'
Innan hon åkte käkade vi en underbar halloumisallad! Fyfasiken va gott det var! Sallad är det bästa som finns! Stackars er som inte vågar smaka... Menmen det blir bara mer till mig! ;)
'
Jag hade tänkt spendera resten av kvällen framför tv:n med mami och papi faktiskt. Händer inte så ofta. Men just nu laddar jag upp lite bilder från Stockholm på facebook. Bland annat ett Halloween-album! :) Det går i slow-motion om vi säger så...
'
Hoppas ni haft en fin torsdag. Fan va fort lovet har gått. Nu är det bara en liten helg kvar liksom???!?!?

Skön torsdag ♥

God morgon sockertoppar! Sovit gott? Det har jag och Lollo!! :D
Jag vaknade strax innan 11. Eftersom Lovisa fortfarande sov gick jag upp och dukade fram frukost till oss innan jag sedan skakade liv i henne! ;)
'
Denna torsdag kommer bli allmänt chill. Jag och Lollo hade tänkt måla naglar åså... ;) Jag vill även hinna med en liten seightseeing av Rävlanda innan Lovisa åker hem igen.
Laters!
Startar dagen med en skön låt! ;)

Middag för två ♥

Lovisa är här och vi har precis käkat middag! Mums fillipbabba!
'
Nu ska vi hoppa i mysiskläderna och kika på någon film kanske? Känner för en dålig amerikansk komedi. Long time ago! Fårse om det blir någon mer update ikväll. Annars hörs vi imorgon!
Puss och kram!!
Bulgur med pesto och soltorkade tomater

VARFÖR? ♥

Jag ska ta tolvbussen och vaknade för ca 5 minuter sedan. Vafan händer liksom? Så ni fattar  att jag har ruskigt bråttom. Igår tänkte jag inte på att ställa någon klocka eftersom jag ytterst sällan sover längre än till tio. Jag som hade tänkt hinna med en promenad åså. Haha, den kan jag ju fetglömma. Istället kommer det bli en jävla löpning ner till bussen. (mamma och pappa är såklart inte hemma, så jag har ingen skjuts...) HELVETE!
'
Men något som är kul är att Lovisa kommer hit ikväll! :) Jag ska nu först till ett möte med olika politiker med elevrådet...Varför sätter dem sådana möten på loven????? Därefter ska vi mötas upp! MYYYYYYYYYYYYYYSS! :D
LÖVE!!!
på Stockholms gator...

You're undeniable♥

Är hemma i götet nu. Eller inte i götet. Lite utanför men ändå. Är hemma på trygg mark. ;) Har haft fem underbara dagar i Stockholm och jag hoppas inte att det dröjer allt för länge innan vi ses igen!
'
Nu ska jag krypa ner i mig egen säng och jag ska sova som en prinsessa! I morgon ska jag ta tag i mitt liv och börja om på nytt! Vad det nu kan innebära...
'
Förhoppningsvis ska Lovisa komma hem till mig och mysa. Länge sedan vi träffades så jag hoppas verkligen det blir av. Annars har jag inga speciella planer. Måste styra upp och planera inför resten av veckan också. Mycket som ska göras och hinnas med. Bläää. Vill tillbaka till kravlösa Stockholm. Haha. ;)
Hörs imorgon guys! Köss!
In stockholmo

Från igår till idag! ♥

Säger "god morgon" med en bild från igår på mig och Agnes. Vår sista dag i Stockholm idag och det känns sådär. Ska checka ut från hotellet snart. Men vårt tåg till Göteborg går inte förrän vid fem så vi ska gå på lite museum åså. Jag ska även kämpa för att hinna med en shoppingrunda!
PUSS!

Dag 4 måndag ♥

Finns bara ett eller nej två negativa saker med denna dagen. Nr1, vi har inte hunnit shoppa någonting, nr2 att vi åker hem imorgon. :( Åhh, jag hade velat vara kvar längre. Mjamja, det kommer fler gånger.
'
Imorgon ska jag verkligen ta vara på sista frukostbuffen. Jag ska äta så mycket kära vänner, så mycket att jag inte kommer behöva äta mer på hela dagen. :>) Ajuste, bio gick på bio förut. Vi såg på filmen Hämnden. Sjukt jobbig film alltså. Så jävla hemsk och sorglig. Men den var väldigt, väldigt bra och välgjord. SE!!!
'
Nu ska vi fortsätta mysa en stund innan vi sedan kryper till kojs! Puss och kram!
Papi & jag ♥

God morgon måndag ♥

Morsning-korsning! Är som vanligt proppmätt efter den enorma frukosten som jag tryckt i mig. Men de va gött! ;)
Idag ska vi först gå på en liten shoppingtur, tyvärr har inte några museum eller gallerier öppet idag men inte hänger vi läpp för det... hehe. Pappa ska träffa en kompis och jag och Agnes ska luncha med Martha och Joanna. Ikväll blir det antagligen bio.
Jahapp. Det var väl det jag hade på hjärtat! Hörs ikväll!
Haha, Agnes ville vara med...

Detta är vad jag har på mig idag :)

RSS 2.0